Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mokslai uzsienyje
Supermamų klubas > Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Mamos užsienyje
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
reda s
Mokomes toliau ! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Danguolet ir Zuika Padukele ka bedarytumet tik neimkit online klases, as kaip durnike pasiemiau, galvojau va algebroje kaip zuvis vangeni, o se tau nesamoningai sunku ir man tie ju proofs tas teoremas isvedzioti vaje vaje g.gif
As irgi laukiau iki paskutines minutes kada ja imti fui bjaurybe
MichGirl
Man su online klasem tik geriausia patirtis - as ju gal 12 viso turejus per visus mokslus. Man kur kas patogiau. Bet ne visiems jos matyt. As asmeniskai tai laisvai viska online buciau mokiusis jei tik butu buve imanoma. Emiau tiek tiksliuosius dalykus (matieka, statistika, finansai), tiek visokias anglu ir dar bala zino ka.
reda s
QUOTE(MichGirl @ 2007 12 17, 16:27)
Man su online klasem tik geriausia patirtis - as ju gal 12 viso turejus per visus mokslus. Man kur kas patogiau. Bet ne visiems jos matyt. As asmeniskai tai laisvai viska online buciau mokiusis jei tik butu buve imanoma. Emiau tiek tiksliuosius dalykus (matieka, statistika, finansai), tiek visokias anglu ir dar bala zino ka.
*

nu as irgi ne labai pries tas online klases tikrai daug ka gali ismokti tik kad kai visai nesusigaudai ir nera kam paaiskinti tai ne kas.
O tu ilgai negalvok, tau pats geriausias metas dabar mokytis kaip maziuke augini, kai paaugs ir reikes daugiau jai attention tada bus sunkiau mokytis. Dabar vienoj rankoj maziuke kitoje law book, mirksiukas.gif ir pasibaigtum
MichGirl
QUOTE(reda s @ 2007 12 17, 17:37)
nu as irgi ne  labai pries tas online klases tikrai daug ka gali ismokti tik kad kai visai nesusigaudai ir nera kam paaiskinti tai ne kas.
O tu ilgai negalvok, tau pats geriausias metas dabar mokytis kaip maziuke augini, kai paaugs ir reikes daugiau jai attention tada bus sunkiau mokytis. Dabar vienoj rankoj maziuke kitoje law book,  mirksiukas.gif  ir pasibaigtum
*

gal taip ir daryciau, bet kitais metais lyg ir planuojam kraustytis i kita valstija. tik nzn kur dar, tai negaliu pradet kol neisitikinsiu, kad bent 3 metam kazkur tiksliai busim, nes transferint is law school jau neiseitu mirksiukas.gif
danguolet
Sveikutes,

As jau ruosiuos naujam semestrui, ir galvoju kur cia pigiau algebros knyga nusipirkus, ar esat kuri pirkusi is ebay?
MichGirl
80% vadoveliu esu pirkus ir paskui pardavus Ebay... daug daug daug pigiau sitaip smile.gif
danguolet
QUOTE(MichGirl @ 2008 01 06, 16:51)
80% vadoveliu esu pirkus ir paskui pardavus Ebay... daug daug daug pigiau sitaip  smile.gif
*

Tai as irgi dabar ziurineju i kainas ant ebay ir galvoju kam man moket $100 kai galima uz $25 nusipirkt.
Dekui uz padrasinima.
reda s
QUOTE(danguolet @ 2008 01 06, 11:34)
Sveikutes,

As jau ruosiuos naujam semestrui, ir galvoju kur cia pigiau algebros knyga  nusipirkus, ar esat kuri pirkusi is ebay?
*

as irgi esu pirkusi gali pabandyti dar half.com arba amazon.com

as irgi nuejau i orientation penktadieni tai pasake visiems geriau nusipirkit tases su ratukais nes knygos netilps i paprastas tases schmoll.gif tai semestras ne kas bus, beje danguolet kokias klases imi?
danguolet
QUOTE(reda s @ 2008 01 06, 17:39)
as irgi esu pirkusi gali pabandyti dar half.com  arba amazon.com

as irgi nuejau i orientation penktadieni tai pasake visiems geriau nusipirkit tases su ratukais nes knygos netilps i paprastas tases  schmoll.gif  tai semestras ne kas bus, beje danguolet kokias klases imi?
*

O tau brangioji ziuriu tik vienas menuo beliko iki pagranduko atejimo. Kaip jauties? Ar isrinkot varda? O ka tu nutarei pagimdyt ir toliau test mokslus?
As pasiemiau interm.algebra, norejau dar imt geometrija, bet zinant savo gabumus sioje srityje, susilaikiau biggrin.gif
Merginos, patarkit kaip man prisiverst save rasyt(angl.), man kazkokia vidine antipatija rasymui. Rodos kalbu ir neblogai nu bet kaip rasyt nemegstu. Ir kas idomu kad kai mokinaus vidurinej rasymas buvo viena is megstamiausiu klasiu.
Foggy
QUOTE(danguolet @ 2008 01 06, 10:34)
Sveikutes,

As jau ruosiuos naujam semestrui, ir galvoju kur cia pigiau algebros knyga  nusipirkus, ar esat kuri pirkusi is ebay?
*

www.addall.com

Cia gali pabandyti paziureti, ivedi reikiama knyga ir suranda, kur ja gali pigiausiai nusipirkti rolleyes.gif
Zuika Padukele15
Matai Danguolet, man atvirksciai. As labai nemegau rasyti rasiniu mokykloj Lietuvoj. Kazkaip sunku mintis buvo isdestyti. O vat man angliskai yra daug lengviau ir paprasciau viskas. Si semestra turejau 3 writing requirements klases, tai atsirasiau visko ir prasilauziau.

As nepirkau is ebay niekada. Vat as kita varianta turiu del vadoveliu - tikra lietuviska smile.gif - knygas galima atsisviesti smile.gif
As praeita vasara turejau vasaros statistikos klase, kuri truko tik menesi , o knyga kainavo beveik 200 $, na nifiga as jau uztiek nesiruosiu knygos pirkti jau geriau as savo vaikams nupirksiu ka nors. vat nvariau i Staples ir atsisvieciau per valanda ir sumokejau $14 ir susidejau sau graziai i papke.
Jei nenori pati vargti, tai pora centu brangiau uz lapa ir darbuotojas atsviecia viska smile.gif
legenda
Man mokslai ryt prasideda, vel 10 savaiciu maratonas g.gif bigsmile.gif
MichGirl
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 01 06, 23:58)

Jei nenori pati vargti, tai pora centu brangiau uz lapa ir darbuotojas atsviecia viska smile.gif
*

nu nezinau del sito.. pvz Kinkos darbuotojai jokiu knygu niekada nesvies, del copyright'o ... jei nori mazdaug pati ir svieskis, bet "at your own risk" jeigu ka - jie nagu nekisa prie to.
danguolet
QUOTE(Foggy @ 2008 01 07, 01:47)
www.addall.com

Cia gali pabandyti paziureti, ivedi reikiama knyga ir suranda, kur ja gali pigiausiai nusipirkti rolleyes.gif
*

Aciuks.
danguolet
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 01 07, 03:58)
Matai Danguolet, man atvirksciai. As labai nemegau rasyti rasiniu mokykloj Lietuvoj. Kazkaip sunku mintis buvo isdestyti. O vat man angliskai yra daug lengviau ir paprasciau viskas. Si semestra turejau 3 writing requirements klases, tai atsirasiau visko ir prasilauziau.

As nepirkau is ebay niekada. Vat as kita varianta turiu del vadoveliu - tikra lietuviska smile.gif - knygas galima atsisviesti smile.gif
As praeita vasara turejau vasaros statistikos klase, kuri truko tik menesi , o knyga kainavo beveik 200 $, na nifiga as jau uztiek nesiruosiu knygos pirkti jau geriau as savo vaikams nupirksiu ka nors. vat nvariau i Staples ir atsisvieciau per valanda ir sumokejau $14 ir susidejau sau graziai i papke.
*

Musu koledzia labai menki destytojai, pamenu kai emiau ESL klases tai taip vargau as su ta rasyba. As daleiskim jei rasau "essay" tai introduction parasau ,pirma paragrafa parasau ir vsio pas mane visas rasinys. Kiekvienas destytojas sakydavo kad pradzia l.gera bet to vadinamo "body" permazai.
Bandziau vyrui meiles laiskus i darba rasyt, o jis prizadejo kad istaisys ir atsius atgal, aha, zinot tikriausiai kuom uzsibaige musu pamokos, pazadukas.
Buvau sugalvojusi privatu tutoriu imt, bent kad uzvestu ant kelio, mergina uzsiprase $20 i val. Nemano kisenei.
Is bibliotekos esu prisitempusi knygu begale,bet kad jokio tolko is ju. As nesu savarankiskas studentas, man reikia kad kazkas issamiai isaiskintu.
Vat tokios bedos pas mane, betgal iki senatves ismoksiu.

O del knygu kopijavimo, man sitas variantas kazkaip netinka, nes jei man pirkt knyga is mokyklos knygyno, tai grazinant knyga turi but neisplesta is to celafano, o jei prikt is interneto tai vel reikia uz siuntima moket. Bandysiu per ebay pirkt, tik baisoka kad kokia nesuplesyta knyga atsiustu.
reda s
QUOTE(danguolet @ 2008 01 06, 12:51)
O tau brangioji ziuriu tik vienas menuo beliko iki pagranduko atejimo. Kaip jauties? Ar isrinkot varda? O ka tu nutarei pagimdyt ir toliau test mokslus?
As pasiemiau interm.algebra, norejau dar imt geometrija, bet zinant savo gabumus sioje srityje, susilaikiau  biggrin.gif
Merginos, patarkit kaip man prisiverst save rasyt(angl.), man kazkokia vidine antipatija rasymui. Rodos kalbu ir neblogai nu bet kaip rasyt nemegstu. Ir kas idomu kad kai mokinaus vidurinej rasymas buvo viena is megstamiausiu klasiu.
*

Jo jau nebedaug liko. Vardas bus Eiden ir laukiu nesulaukiu kol to pilvo atsikratysiu nes nei pamiegi nei normaliai paeini nedusdama. O tu del anglu kalbos rasymo, visiems sunku prisiversti, as irgi dejavau bet kai reikia tai reikia, jei imsi kokia rasymo klases sakyk gal turesiu reikiamu popieriu.
rutellee
saunuoles 4u.gif kad mokinates mirksiukas.gif kaip suprantu visos jus usa. as kai gyvenau ten biski nuobodziavau (tik dirbau), tad uzsimaniau biski pastudijuoti - nerimtai...tai mokinausi thomson education direct ax.gif
reda s
Zuika padukele niekaip nesuprantu is kur tu rauni tas 10 savaiciu klases? kodel man reikia 16 verysad.gif
MichGirl
QUOTE(reda s @ 2008 01 09, 21:31)
Zuika padukele niekaip nesuprantu is kur tu rauni tas 10 savaiciu klases? kodel man reikia 16  verysad.gif
*

vieni universitetai veikia ketvirciu sistema, kiti trimestru, manishkis pvz trimestrais buvo, ir klases po 11 savaiciu trukdavo, bet uztai daugiau valandu per sav, negu tuose kur klases 16 savaiciu.
Zuika Padukele15
Nu tai kad ne 10 svaiciu, rudens semestras nuo rugsejo 7 iki gruodzio 12, O pavasario semstras nuo sausio 22 iki geguzes 6. O vasaros semestrai yra po 8, 6 arba 4 savaites. Sutinku su Michgirl , kad priklauso nuo valandu per savaite, ilgesnes klases arba daznesnes klases.
reda s
zuika padukele kokias klases tu pasiemei?
Mich girl dar nesusidomejai i mokslus kipti? gal jau persikraustet
Zuika Padukele15
Si semstra vien psichologija imu, nes man tik ir beliko 6 klases psichologijos ir dvi general ir jau kita rudeni tureciau diploma gauti smile.gif, na bet dar as vasara imsiu 3 mokytojavimo klases ir dar du semestrai liks mokytojavimui.
Pasiemiau si semestra Experimental Psychology, Health Psyc, Personality ir International Culture.
MichGirl
QUOTE(reda s @ 2008 01 10, 03:35)
zuika padukele kokias klases tu pasiemei?
Mich girl dar nesusidomejai i mokslus kipti? gal jau persikraustet
*

ne nepersikraustem, jei kraustysimes tai tas kazkada iki vasaros turetu but, jei ne tai ne - tai del to ir mokslai stabdo - bet is esmes dabar butent dar nenoriu mokytis, noriu mazge savo pasidziaugt be jokiu kitu isipareigojimu gyvenime.
danguolet
QUOTE(legenda @ 2008 01 07, 05:01)
Man mokslai ryt prasideda, vel 10 savaiciu maratonas  g.gif  bigsmile.gif
*

Papasakok ka tu studijuoji.
Papildyta:
QUOTE(reda s @ 2008 01 09, 15:39)
Jo jau nebedaug liko. Vardas bus Eiden ir laukiu nesulaukiu kol to pilvo atsikratysiu nes nei pamiegi nei normaliai paeini nedusdama. O tu del anglu kalbos rasymo, visiems sunku prisiversti, as irgi dejavau bet kai reikia tai reikia, jei imsi kokia rasymo klases sakyk gal turesiu reikiamu popieriu.
*

Grazus vardas, toks vyriskas. Aciu uz pasiulyma, jei jau prisireiks tai butinai prasysiu pagalbos.
reda s
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 01 10, 09:39)
Si semstra vien psichologija imu, nes man tik ir beliko 6 klases psichologijos ir dvi general ir jau kita rudeni tureciau diploma gauti smile.gif, na bet dar as vasara imsiu 3 mokytojavimo klases ir dar du semestrai liks mokytojavimui.
Pasiemiau si semestra Experimental Psychology, Health Psyc, Personality ir International Culture.
*

nu tu ir drasi 4u.gif pshichologija yra idomu bet ne tris klases is karto
MichGirl
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 01 10, 10:39)
International Culture.
*

turetu but idomus dalykas, man patinka tokie... siek tiek uzgrobiau jo kai International Business emiau...
Zuika Padukele15
O ko cia bijot, man psichologija labai patinka, sunki klase bus tik Experimental Psych, kuri yra privaloma (ten su statistika susije), o Personality ir Health psyc tai turetu buti idomu, jau knygas turiu tai visai neblogai - tik skaityti daug reikes smile.gif Be to man nieko ir nebeliko ka imti tik psichologija (cia mano major), nes visa kita yra pabaigta.

Del Intrnational Culture, tai perzvelgiau knygas irgi, idomu bus. Mano vyras jau viena nusigriebes skaito savo malonumui apie skirtingas kulturas ir ju paprocius , etiketus ir pan.; o kita knyga apie tarptautine biznio komunikacija irgi visai idomi.
legenda
QUOTE(danguolet @ 2008 01 10, 23:33)
Papasakok ka tu studijuoji.
[
*

MBA
Zuika Padukele15
Mamytes, gal kas esat dare koki psichologini experimenta (universitete)?
reda s
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 01 31, 22:59)
Mamytes, gal kas esat dare koki psichologini experimenta (universitete)?
*

mikrobiologini dariau tik ne psichologini. Papasakok kokius eksperimentus darai idomu, aisku jei tik laiko turi

Kaip visom sekasi? man pirmas egzas siandien, jei neislaikysiu verksiu verysad.gif
danguolet
Kaip mokinukes laikosi? Man jau pavasarine pertrauka prasides nuo kitos savaites, reikia poilsio.
Rutti
Man su online klasem nera atostogu. Mano maze serga, tai ant keliu ji sedi, o su kita ranka matkes midterm ruosiuosi rytojui. Kaip kitoms einasi?
danguolet
QUOTE(Rutti @ 2008 03 11, 19:13)
Man su online klasem nera atostogu. Mano maze serga, tai ant keliu ji sedi, o su kita ranka matkes midterm ruosiuosi rytojui. Kaip kitoms einasi?
*

Gal intermediate algebra imi? 4u.gif tavo dukruzei.
Rutti
Ne, College Algebra, praeita semestra ja meciau del destytojo. Aciu smile.gif
Papildyta:
Zinai kas mane del matkes nervuoja, ogi jie del vieno kito naujo skyrelio visa nauja semestra padaro. Jiem babkes renka, o as tik laika gaistu.
danguolet
QUOTE(Rutti @ 2008 03 11, 19:38)
Ne, College Algebra, praeita semestra ja meciau del destytojo. Aciu  smile.gif
Papildyta:
Zinai kas mane del matkes nervuoja, ogi jie del vieno kito naujo skyrelio visa nauja semestra padaro. Jiem babkes renka, o as tik laika gaistu.
*

O as tai si semestra galejau pasiimt puse klases tai iseitu 3 kreditai viena semestra ir 3 kita. Nes musu pedagoges tempai per greiti man.
Zuika Padukele15
O man College Algebra lengviausia matiekos klase bigsmile.gif man is vis kas susije su algebra viskas patinka smile.gif

Man ir atostogos jau nuo ketvirtadienio, bet tokios ten ir atostogos jauciu reiks term paper rasyti.

O as jau i pabaiga su savo Psichologijos bakalauru einu, vasara tris klases paimsiu ir rudeniui viena beliks ir jau turesiu diploma, belieka dar tris semestrai Teacher Education klasem.
O kiek jums beliko mokytis?
reda s
ir man atostogos !!!! na nesamoningas semestras jau vasara tai kazin ar as ka ir beimsiu atsimokiau si semestra. Jau galiu nurse student eiti dirbti drinks_cheers.gif
legenda
labos, moksliukes!

man jau spring break baiginejasi, pirmadieni vell i paskaitas, o dar uz preitus egzus pazymiu laukiu bigsmile.gif .

kaip visoms sekasi?
neshi
Sveikos merginos 4u.gif Gal yra studenčių iš Kanados? Galbūt ten teks mokytis, todėl būtų labai įdomu išgirsti apie mokslą Kanadoje iš tai patyrusių lūpų smile.gif
Sacra
Mano metus truke stojimai, formu pildymai ir dokumentu siuntimai jau pasibaige, ir stai, istojau i du univerus is dvieju stotu smile.gif
problema, ten mokslas 44000 tukst.... lotuliukas.gif
tai stoju i trecia ir bandysiu gauti finansine parama.... nesiseka man smile.gif
Zuika Padukele15
Nu moksliukes, kaip sekasi? Jau i pabaiga semestras eina assa.gif assa.gif
As jau visus rasytiniu darbus pridaviau tai galesiu atsikvepti iki paskutiniu egzaminu, kurie visi bus ne cumulative, tai labai pasiseke man si semstra thumbup.gif
Nu bet atostogas man ilgai nesites, nes uzsiregistravau trims vasaros klasems blink.gif Bet uztai jau busiu beveik pabaigusi savo psichologija, tik vienos klases reikes rudeni ir viskas, o po to dar meteliai mokytoju licenijai gauti ir atsisveikinsiu ilgam su mokslais.
reda s
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 04 07, 23:25)
Nu moksliukes, kaip sekasi? Jau i pabaiga semestras eina  assa.gif  assa.gif
As jau visus rasytiniu darbus pridaviau tai galesiu atsikvepti iki paskutiniu egzaminu, kurie visi bus ne cumulative, tai labai pasiseke man si semstra  thumbup.gif
Nu bet atostogas man ilgai nesites, nes uzsiregistravau trims vasaros klasems blink.gif Bet uztai jau busiu beveik pabaigusi savo psichologija, tik vienos klases reikes rudeni ir viskas, o po to dar meteliai mokytoju licenijai gauti ir atsisveikinsiu ilgam su mokslais.
*

Nu jau pradejai vasarines klases? man viena testa is pharmacy islaikyti ir man atostogos, net sirdis dziaugiasi. Kaip visom kitom jau baigesi mokslai ka kita semestra imat?
sdjhkdf
Sveikutes.
Norejau paklausti mamyciu gyvenanciu Anglijoj gal kuri is jusu darot kursa 'Access to higher education'?
Noreciau suzinoti jusu nuomones. Nes koledze klausiau, ir man sake kad tokie patys shansai istoti i universiteta kaip ir baigus A levelius.
Bet ar tai tiesa?
Dekui. 4u.gif
Kristina*
Paskaiciau kokios aktyvios mamytes, net nuotaika pagerejo. Noriu ir as mokintis, labai labai ax.gif ax.gif Tik nezinau nuo ko pradeti, gyenu NY. Galvoju pradziai pabandyti mokintis vadinamuose koledzuose CCC du metus, tarkim nursing asistente. O veliau jei viskas gerai, pratesciau bakalaura. Gal yra studenciu is NY, arba komentaru, patarimu....
*NYC girl*
QUOTE(Kristina* @ 2008 05 16, 10:24)
Paskaiciau kokios aktyvios mamytes, net nuotaika pagerejo. Noriu ir as mokintis, labai labai ax.gif  ax.gif Tik nezinau nuo ko pradeti, gyenu NY. Galvoju pradziai pabandyti mokintis vadinamuose koledzuose CCC du metus, tarkim nursing asistente. O veliau jei viskas gerai, pratesciau bakalaura. Gal yra studenciu is NY, arba komentaru, patarimu....
*

jei esi baigusi ka nors su medicina LT persivesk kreditus,nes jei kietini mokytis sesute bus daug pre-med klasiu 4u.gif Cia tik tarp kitko,bet tu is NYC mirksiukas.gif Be to jei tu su turistine viza nelabai iseis mokytis.
Kristina*
O kodel neiseis mokintis, jei as su turistine? LT mano mokslai buvo susije su ekonomika, ir investicijomis is ES. Nieko bendor JAV nesiulo siuo klausimu. O sesute galvoju mokintis, del to kad darbo lengviau rasti, juk nebusiu amzinai su turistine viza, kazka reiks ir kazkaip keisti. Kaip manai mamia?
*NYC girl*
QUOTE(Kristina* @ 2008 05 16, 10:34)
O kodel neiseis mokintis, jei as su turistine? LT mano mokslai buvo susije su ekonomika, ir investicijomis is ES. Nieko bendor JAV nesiulo siuo klausimu. O sesute galvoju mokintis, del to kad darbo lengviau rasti, juk nebusiu amzinai su turistine viza, kazka reiks ir kazkaip keisti. Kaip manai mamia?
*

vistiek kreditus siulau isivertinti pagal amerikieciu sistema,nes gali uzskaityti kaika,kad nereiketu jokiu beletristiku vel is naujo mokytis.
Su turistine viza nieks neleis mokytis,turi buti F-1,arba jei tavo stusas jau keiciasi i ZK tai tada siulyciau palaukti kol ji gausi,nes moketum kaip in state studente ,o ne out of state 4u.gif
Kai susitiksim,tikuosi ax.gif ,birzelio 6 galesim paplepet apie tai daugiau 4u.gif
Kristina*
QUOTE(mamia @ 2008 05 16, 16:40)
vistiek kreditus siulau isivertinti pagal amerikieciu sistema,nes gali uzskaityti kaika,kad nereiketu jokiu beletristiku vel is naujo mokytis.
Su turistine viza nieks neleis mokytis,turi buti F-1,arba jei tavo stusas jau keiciasi i ZK tai tada siulyciau palaukti kol ji gausi,nes moketum kaip in state studente ,o ne out of state 4u.gif
Kai susitiksim,tikuosi ax.gif ,birzelio 6 galesim paplepet apie tai daugiau 4u.gif
*

Aha, pakalbesim birzelio 6 d. nebedaug liko ax.gif Laukiu labai....
reda s
QUOTE(Kristina* @ 2008 05 16, 09:24)
Paskaiciau kokios aktyvios mamytes, net nuotaika pagerejo. Noriu ir as mokintis, labai labai ax.gif  ax.gif Tik nezinau nuo ko pradeti, gyenu NY. Galvoju pradziai pabandyti mokintis vadinamuose koledzuose CCC du metus, tarkim nursing asistente. O veliau jei viskas gerai, pratesciau bakalaura. Gal yra studenciu is NY, arba komentaru, patarimu....
*

CNA jokiu mokslu nereikia, certification gali issilaikyti per 10 savaiciu, bet tu tikrai ja nenori dirbti, patikek reikes clinical atlikti, darbas tikrai ne kas. O del nursing programos mamia gerai sako butinai issiversk creditus bet ir tai reikes dar kokius gerus 2 metelius prerequisites clases ima. dauguma collegu nursing programa yra kad 2 metus reikia eileje stoveti, viska issiklausinek. As ka tik pabaigiau pirma semestra nursing program
Kristina*
QUOTE(reda s @ 2008 05 17, 04:21)
CNA jokiu mokslu nereikia, certification gali issilaikyti per 10 savaiciu, bet tu tikrai ja nenori dirbti, patikek reikes clinical atlikti, darbas tikrai ne kas. O del nursing programos mamia gerai sako butinai issiversk creditus bet ir tai reikes dar kokius gerus 2 metelius prerequisites clases ima. dauguma collegu nursing programa yra kad 2 metus reikia eileje stoveti, viska issiklausinek. As ka tik pabaigiau pirma semestra nursing program
*

Kaip suprasti reiks eileje stoveti?O del 10 savaiciu, moklsu, tai negaliu mokintis, nes turistine viza. Vienintelis variantas, tvarkytis studentiska. O kur tu studijuoji?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.