Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kinas
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4
Mercredi
Sveiki ax.gif Lyg ir neradau temos, kurioje būtų aptariami kino filmai šiuo metu rodomi kine. O kartais norisi sužinoti, kuris filmas geresnis, kuris gal ne toks įdomus. 4u.gif Taigi, šioje temoje, manau, būtų smagu pasidalinti įspūdžiais apie matytus filmus. rolleyes.gif
Vienas iš tų filmų, kuris dabar labiausiai traukia mano akį, tai "Auksinis kompasas" pradėtas rodyti šiom dienom (berods, šiandien smile.gif ) Gal kas ruošiasi eiti, gal susidomėjot? Skaičiau knygą, Philipo Pullmano "Šiaurės pašvaistę", pagal kurią pastatytas šis filmas. Knyga puiki mirksiukas.gif Tačiau forumcinemas svetainėje filmas atvaizduotas kaip koks pasakų personažų sambūris. Ar iš tiesų taip?
Laukiu jau mačiusių, dar matysiančių, ar šiaip žmonių mylinčių kiną wink_3.gif
Makalius
Aš esu PRIEŠ kiną liezuvis.gif
Nežinau, kiek metų jau jame nebuvau rolleyes.gif teatras ir geriau, ir ...... netgi pigiau mirksiukas.gif
Mercredi
QUOTE(Makalius @ 2007 12 17, 22:30)
Aš esu PRIEŠ kiną liezuvis.gif
Nežinau, kiek metų jau jame nebuvau  rolleyes.gif teatras ir geriau, ir ...... netgi pigiau  mirksiukas.gif
*

Ir teatras, ir kinas turi savų pliusų. Atsimenu ir paskutinį kartą, kai ėjau į teatrą, ir paskutinį kartą, kai ėjau į kiną. rolleyes.gif
Makalius
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 18, 07:13)
Ir teatras, ir kinas turi savų pliusų. Atsimenu ir paskutinį kartą, kai ėjau į teatrą, ir paskutinį kartą, kai ėjau į kiną.  rolleyes.gif
*

Aš paskutinį kartą kine buvau, kai Harį Poterį ketvirtą rodė liezuvis.gif
Mercredi
QUOTE(Makalius @ 2007 12 18, 16:17)
Aš paskutinį kartą kine buvau, kai Harį Poterį ketvirtą rodė liezuvis.gif
*

Senokai mastau.gif Bet nenori - neik. Neprašau ax.gif Man daugiau vietos liks 4u.gif
Mercredi
Tai ką, norit pasakyt kad niekas neina į kiną ir juo nesidomi? unsure.gif
Gegytė
Eina eina. tik panaši tema buvo kažkur tongue.gif nebent supermamyte ją uždarė jau blush2.gif

Iš naujesnių Beovulfas fainas smile.gif
Papildyta:
Radau šita doh.gif
Mercredi
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 19, 22:43)
Eina eina. tik panaši tema buvo kažkur  tongue.gif  nebent supermamyte ją uždarė jau  blush2.gif

Iš naujesnių Beovulfas fainas smile.gif
Papildyta:
Radau šita doh.gif
*

Neradau per paiešką. Gal ten šiaip apie flmus, o ne apie kino kalbama? g.gif Nes čia ti apie kiną turėtų būti kalbama 4u.gif
Je t'aime
Sveiki 4u.gif
Šiandien pažiūrėjau "Auksinis kompasas" filmą.... Na negaliu atsistebėt... Toks nerealus filmas, tikrai tokio nesitikėjau, šiaip pati pradžia nuobodoka bet paskui man laaabai patiko wub.gif Dabar galvoju net per kompą atsisiųst vėl pažiūrėt.... wub.gif
Makalius
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 20, 07:07)
Neradau per paiešką. Gal ten šiaip apie flmus, o ne apie kino kalbama?  g.gif Nes čia ti apie kiną turėtų būti kalbama  4u.gif
*

Atsiprašau, bet mane jau nervina biggrin.gif
Tai apie knygas pilna temų, kiekvienam stiliui vis kita tema. Tai apie filmus dabar.... nu palikit gi vietos naujiems pomėgiams blush2.gif
Dzimute
QUOTE(Makalius @ 2007 12 20, 21:32)
Atsiprašau, bet mane jau nervina biggrin.gif
Tai apie knygas pilna temų, kiekvienam stiliui vis kita tema. Tai apie filmus dabar.... nu palikit gi vietos naujiems pomėgiams  blush2.gif
*

nu jo, anoje temoje kalbame ir apie kina ir apie per tv rodomus filmus. Nezinia ar reikia kitos temos, nes ir ana nera tiek daug prikalbama g.gif
Makaliau, del tavo teatro ir kino lyginimo, tai nesutinku. Cia nesulyginami dalykai. Kaip kriause ir obuolys tongue.gif
Makalius
QUOTE(Dzimute @ 2007 12 20, 22:47)
Makaliau, del tavo teatro ir kino lyginimo, tai nesutinku. Cia nesulyginami dalykai. Kaip kriause ir obuolys tongue.gif
*

O man kriaušė ir obuolys vienam lygmeny kažkaip unsure.gif
Nu nežinau, man teatras ir kinas labai panašu, tik kad teatras gyvas, o kino teatras....tas pats per tą patį dry.gif
Dzimute
QUOTE(Makalius @ 2007 12 20, 22:53)
O man kriaušė ir obuolys vienam lygmeny kažkaip  unsure.gif
Nu nežinau, man teatras ir kinas labai panašu, tik kad teatras gyvas, o kino teatras....tas pats per tą patį dry.gif
*

oi daug galima butu padiskutuoti ta tema. Bet tikriausiai ne visai vieta tam g.gif
Makalius
QUOTE(Dzimute @ 2007 12 20, 22:59)
oi daug galima butu padiskutuoti ta tema. Bet tikriausiai ne visai vieta tam g.gif
*

irnesakyk.gif Žinau, kad daug, bet mano tokie nusistatymai. Man kinas ir teatras labai panašūs dalykai vien dėl jų pavadinimų unsure.gif
Šiaučiūnienė
Dažnai lankausi kine ir teatre. Teatras patinka labiau. Tik va bėda, beveik visada į kiną ir į teartą einu viena...
Makalius
QUOTE(Šiaučiūnienė @ 2007 12 20, 23:02)
Dažnai lankausi kine ir teatre. Teatras patinka labiau. Tik va bėda, beveik visada į kiną ir į teartą einu viena...
*

Nėra bendraminčių? 4u.gif
Dzimute
QUOTE(Makalius @ 2007 12 20, 23:00)
irnesakyk.gif Žinau, kad daug, bet mano tokie nusistatymai.  Man kinas ir teatras labai panašūs dalykai vien dėl jų pavadinimų  unsure.gif
*

o kodel tavo tokie nusistatymai? Man isvis sunku lyginti nepalyginamus dalykus. Man ir kinas patinka, ir teatras irgi thumbup.gif Jie man panasus tik tuo, kad ir ten, ir ten yra vaidyba, scenarijus ir rezisura. Taciau pats pateikimas, trukme, santykis su ziurovu- absoliuciai skiriasi.
Mercredi
QUOTE(Dzimute @ 2007 12 20, 23:11)
o kodel tavo tokie nusistatymai? Man isvis sunku lyginti nepalyginamus dalykus. Man ir kinas patinka, ir teatras irgi  thumbup.gif Jie man panasus tik tuo, kad ir ten, ir ten yra vaidyba, scenarijus ir rezisura. Taciau pats pateikimas, trukme, santykis su ziurovu- absoliuciai skiriasi.
*

Pritariu, tai nepalyginami dalykai, ir man norisi ir to, ir to 4u.gif Abu dalykai skirtingai praturtina žmogų ir jo žinias ax.gif Tad, Makaliau, nelygink taip drastiškai mirksiukas.gif
shwiesulka
Jauciu, reiktu temos pavadinima pakoreguot - kinas vs. teatras biggrin.gif
O as irgi siaip uz abudu dalykus ir grieztai pries ju lyginima ir vienodinima schmoll.gif
Nesvarbu, kad gramatiskai jie yra panasus - vien del to, kad abiejuose pavadinimuose yra zodis "teatras", bet tai yra du visiskai skirtingi dalykai. schmoll.gif
Mercredi
QUOTE(shwiesulka @ 2007 12 22, 01:52)
Jauciu, reiktu temos pavadinima pakoreguot - kinas vs. teatras biggrin.gif
O as irgi siaip uz abudu dalykus ir grieztai pries ju lyginima ir vienodinima  schmoll.gif
Nesvarbu, kad gramatiskai jie yra panasus - vien del to, kad abiejuose pavadinimuose yra zodis "teatras", bet tai yra du visiskai skirtingi dalykai.  schmoll.gif
*

Tai kad neturėjo taip tema atrodyt doh.gif diskusija netikėtai išsirutuliojo, tad ir tema tokia... keistoka smile.gif Tą ir mėginu pasakyt, jog kinas ir teatras tai du skirtingi dalykai, bet vistiek norisi visiems juos lyginti doh.gif
Koks paskutinis jūsų matytas kino filmas? rolleyes.gif
Makalius
Nu aš lyginu ir psio liezuvis.gif
Tiesiog esu, galima sakyti, ir prieš kiną.....ne prieš filmus, bet prieš kino teatrus.... visad išeinu su skaudančia galva ir dvokiantis popkornais wacko.gif Juk nepavalgyt žmonės lyg ir ateina į kiną mastau.gif
Mercredi
QUOTE(Makalius @ 2007 12 22, 19:23)
Nu aš lyginu ir psio liezuvis.gif
Tiesiog esu, galima sakyti, ir prieš kiną.....ne prieš filmus, bet prieš kino teatrus.... visad išeinu su skaudančia galva ir dvokiantis popkornais wacko.gif Juk nepavalgyt žmonės lyg ir ateina į kiną mastau.gif
*

Čia amerikietiška tradicija, kai ką nors žiūrėdami būtinai valgo doh.gif To nemėgstu ir aš. Kai žiūriu filmą - o kažkas šalia manęs kramsnoja doh.gif Dar iki šiol atsimenu vieną koncertą, kai viso jo metu žmonės virš mūsų valgė keptą duoną dry.gif Ir smirdėjo, ir šiaip blaškė unsure.gif Negerai valgyti bet kokiame renginyje, bet... Neįkalsi juk to kiekvienam į galvą mirksiukas.gif
Makalius
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 22, 20:20)
Čia amerikietiška tradicija, kai ką nors žiūrėdami būtinai valgo  doh.gif To nemėgstu ir aš. Kai žiūriu filmą - o kažkas šalia manęs kramsnoja  doh.gif Dar iki šiol atsimenu vieną koncertą, kai viso jo metu žmonės virš mūsų valgė keptą duoną  dry.gif Ir smirdėjo, ir šiaip blaškė  unsure.gif Negerai valgyti bet kokiame renginyje, bet... Neįkalsi juk to kiekvienam į galvą  mirksiukas.gif
*

Ale teatro metu niekas to nedaro liezuvis.gif Tik per pertrauką......karšto vyno įkala..... wub.gif
Mercredi
QUOTE(Makalius @ 2007 12 22, 20:23)
Ale teatro metu niekas to nedaro liezuvis.gif Tik per pertrauką......karšto vyno įkala.....  wub.gif
*

Tai bet tai netolygu kad pradėtum lyginti, - ten valgo, o ten - nevalgo ir t.t. ... Teatras kitokia vieta. Jie tau nepatinka kinas - neik. Ir nereikia beprasmės diskusijos 4u.gif
Makalius
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 22, 21:08)
Teatras kitokia vieta. Jie tau nepatinka kinas - neik. Ir nereikia beprasmės diskusijos  4u.gif
*

Atsiprašau, visai užmiršau net, apie ką šita tema blush2.gif biggrin.gif
gamtos stebuklas
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 17, 22:34)
aptariami kino filmai šiuo metu rodomi kine.
*

taigi - kas ziurejo ta nauja rusiska " Likimo ironija arba laimingu naujuju"? blush2.gif labai noreciau pamatyt,kas mate,tai ar verta i kina?manau daugiau ispudziu butu, nei per telika ax.gif g.gif
Mercredi
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2007 12 22, 22:03)
taigi - kas ziurejo ta nauja rusiska " Likimo ironija arba laimingu naujuju"? blush2.gif labai noreciau pamatyt,kas mate,tai ar verta i kina?manau daugiau ispudziu butu, nei per telika ax.gif  g.gif
*

drinks_cheers.gif Ačiū kad temą ant kelio užvedi 4u.gif Mes dar nebuvom, bet pklanuojam eiti, ir dar seneliams per Kalėdas bilietus į šį filmą dovanosim ax.gif
Nea
QUOTE(Jenny;) @ 2007 12 20, 21:53)
Sveiki  4u.gif
Šiandien pažiūrėjau "Auksinis kompasas" filmą.... Na negaliu atsistebėt... Toks nerealus filmas, tikrai tokio nesitikėjau, šiaip pati pradžia nuobodoka bet paskui man laaabai patiko  wub.gif  Dabar galvoju net per kompą atsisiųst vėl pažiūrėt....  wub.gif
*

as ir per kaledas ziurejau tai man patiko, bet draugai sake ten trilogija.. tai manau eisim ir kitu daliu ziuret thumbup.gif
julcionok
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2007 12 23, 10:20)
drinks_cheers.gif Ačiū kad temą ant kelio užvedi  4u.gif Mes dar nebuvom, bet pklanuojam eiti, ir dar seneliams per Kalėdas bilietus į šį filmą dovanosim  ax.gif
*

Mes paziurejom per Kaledas. Na, ka cia pasakius... Kai sitiek isreklamuotas, ir sitiek pinigu jau susislaves filmas - tikejausi daugiau. viena karta pamatyt manau verta, kad zinot, ko cia visi taip is proto eina bigsmile.gif Bet tokiu pat sedevru kaip pirmasis niekada netaps. Viskas tik mano asmenine nuomone. 4u.gif
Mergelė
O ar matėt kas jau "Bitės Namas" ar "Alvinas ir Burundukai"? Kaip šie filmai?
Mercredi
QUOTE(julcionok @ 2007 12 28, 09:53)
Mes paziurejom per Kaledas. Na, ka cia pasakius... Kai sitiek isreklamuotas, ir sitiek pinigu jau susislaves filmas - tikejausi daugiau. viena karta pamatyt manau verta, kad zinot, ko cia visi taip is proto eina  bigsmile.gif  Bet tokiu pat sedevru kaip pirmasis niekada netaps. Viskas tik mano asmenine nuomone. 4u.gif
*

Apskritai, retai kada antra filmo dalis būna geresnė už pirmą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2007 12 28, 16:29)
O ar matėt kas jau "Bitės Namas" ar "Alvinas ir Burundukai"? Kaip šie filmai?
*

Kiek žinau, yra "Bitės filmas" o ne "Bitės namas", jei apie šį filmą šneki. ax.gif
Va, pasiskaityk, jei dar neskaitei
Bitės filmas
Alvinas ir burundukai
Aš manau, kad burundukai geresni (pats siužetas, nors nemačiau), bet dar priklausys nuo pačio filmo pastatymo kokybės. 4u.gif
Mergelė
Šiandien buvau "Bitės filme" - mums patiko. ax.gif
Kai rodys eisim ir į burundukus.
Mercredi
QUOTE(Mergelė @ 2007 12 28, 22:33)
Šiandien buvau "Bitės filme" - mums patiko.  ax.gif
Kai rodys eisim ir į burundukus.
*

Seniau rodydavo animacinį filmuką tuo pačiu pavadinimu. Turėtų būti kažkas panašaus ax.gif Smagaus žiūrėjimo 4u.gif
*Niki*
O gal kas jau matėte "Kodas: Lobiai. Paslapčių knyga" ? g.gif

Kaip jis jums?
daikteliautoja

Sveiki kinomanai ir kinomanes. Man labaui reikia jusu kompetetingos pagelbos. Turbus esate girdeje apie toki rusu filma "Seserys", pasirodziusi po filmu "Brolis" ir "Brolis 2", kuriuose vaidino a.a. Sergėjus Bodrovas Jaunesnysis, kuris poto tragiskai zuvo S. Osetijoje. Gal zinote ka nors apie to aktoriaus žmoną? Girdejau, kad ji lyg vaidino tame filme "Seserys" i-nete nieko negaliu surasti. Ji aktore, ar ne? Ir ar tikrai vaidino. Zodziu mane domina "Seserys" ir ta moteris. Norejau surasti kazka pati, bet nemoku kirilicos blush2.gif ir kazkaip neiseina kazko g.gif Kvailas cia biski gal klausimas bet noriu pamatyti kaip ji atrodo
Aristokratė
QUOTE(julcionok @ 2007 12 28, 09:53)
Mes paziurejom per Kaledas. Na, ka cia pasakius... Kai sitiek isreklamuotas, ir sitiek pinigu jau susislaves filmas - tikejausi daugiau. viena karta pamatyt manau verta, kad zinot, ko cia visi taip is proto eina  bigsmile.gif  Bet tokiu pat sedevru kaip pirmasis niekada netaps. Viskas tik mano asmenine nuomone. 4u.gif
*

deja dar nesuslave tiek pinigu, kiek buvo investuota cool.gif .

o gal kas mate nauja filma su brad'u pitt'u, labai ilgu pavadinimu bigsmile.gif Džesio Džeimso nužudymas, kurį įvykdė bailys Robertas Fordas. Kaip sis filmas?
*Niki*
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 12 30, 11:56)
Sveiki kinomanai ir kinomanes. Man labaui reikia jusu kompetetingos pagelbos. Turbus esate girdeje apie toki rusu filma "Seserys", pasirodziusi po filmu "Brolis" ir "Brolis 2", kuriuose vaidino a.a. Sergėjus Bodrovas Jaunesnysis, kuris poto tragiskai zuvo S. Osetijoje. Gal zinote ka nors apie to aktoriaus žmoną? Girdejau, kad ji lyg vaidino tame filme "Seserys" i-nete nieko negaliu surasti. Ji aktore, ar ne? Ir ar tikrai vaidino. Zodziu mane domina "Seserys" ir ta moteris. Norejau surasti kazka pati, bet nemoku kirilicos  blush2.gif ir kazkaip neiseina kazko  g.gif Kvailas cia biski gal klausimas bet noriu pamatyti kaip ji atrodo
*

O koks jos vardas, pavardė? Ne Tatjana Kolganova? g.gif
Savūnė
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 12 30, 11:56)
Sveiki kinomanai ir kinomanes. Man labaui reikia jusu kompetetingos pagelbos. Turbus esate girdeje apie toki rusu filma "Seserys", pasirodziusi po filmu "Brolis" ir "Brolis 2", kuriuose vaidino a.a. Sergėjus Bodrovas Jaunesnysis, kuris poto tragiskai zuvo S. Osetijoje. Gal zinote ka nors apie to aktoriaus žmoną? Girdejau, kad ji lyg vaidino tame filme "Seserys" i-nete nieko negaliu surasti. Ji aktore, ar ne? Ir ar tikrai vaidino. Zodziu mane domina "Seserys" ir ta moteris. Norejau surasti kazka pati, bet nemoku kirilicos  blush2.gif ir kazkaip neiseina kazko  g.gif Kvailas cia biski gal klausimas bet noriu pamatyti kaip ji atrodo

Jos vardas Svetlana Michailova, ji ne aktorė, o televizijos režisierė. Jei nori surasti info apie rusų filmus, režisierius ar aktorius, nebūtina mokėti rusiškai, galima www.imdb.com ieškoti įvedus lotyniškais rašmenim. Pvz., „Seserų“ puslapis. Šiame filme ji nevaidina, bet pasirodo „Brolyje 2“ (ten vaidina save).
O atrodo taip:

user posted image
Alvydė
Ruošiam g.gif ės šiandein eit į Alvinas ir Burubdukai. Nieks nebuvot? Nuomonių nėra?
Gustuke
gal kas jau mate filma atpirkimas(Atonement)?kokie atsiliepimai? bigsmile.gif
olsen
Ziurejau filma Rukas, tai labai patiko, o ypac pabaiga... Nors labai nemegstu fantastikos,bet siame filme ji man patiko bigsmile.gif Na vienu zodziu suzavejo;)

Dar ziurejau filma su zombiais nepamenu kaip vadinas bet kazkas su 12 dienu. blush2.gif Vaidino mano graziausias aktorius Joshas Hartnetas wub.gif Ir seip visa laika buvo itemptas siuzetas, negalejai nuspeti kas ivyks... zodziu tikras siaubiakas thumbup.gif
blackkiss
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 12 30, 12:56)
Gal zinote ka nors apie to aktoriaus žmoną?
*

nu jin anksciau vede laida "Zdi menia" jei neklystu g.gif
arana81
QUOTE(Gustuke @ 2008 01 07, 22:26)
*

puikus, filmas vertas 11 balu is 10 4u.gif

user posted image

cia paskutines filmo akimirkos per kurias asareles rieda kaip pupos blush2.gif
Muse
Sveikos,

Gal kas galetu trumpai papasakot filmo "Gyvenimas po Toskanos saule" siuzeta? Labai labai reikia..
dontstop
QUOTE(Gustuke @ 2008 01 07, 22:26)
*

Aš mačiau tą filmą, ir man visai nepatiko schmoll.gif Nuobodus, ištiestas, galas nei šioks, nei toks unsure.gif Pažiūrėjus kokį trečdalį jau labai norėjosi jungt lauk, bet kažkaip prisiverčiau pažiūrėti iki galo. Be reikalo sugaišiau laiką unsure.gif
Mercredi
QUOTE(dontstop @ 2008 01 17, 15:09)
Aš mačiau tą filmą, ir man visai nepatiko  schmoll.gif  Nuobodus, ištiestas, galas nei šioks, nei toks  unsure.gif  Pažiūrėjus kokį trečdalį jau labai norėjosi jungt lauk, bet kažkaip prisiverčiau pažiūrėti iki galo. Be reikalo sugaišiau laiką  unsure.gif
*

Nors tik skaičiau aprašymą, susidariau panašią nuomonę 4u.gif
Dzimute
QUOTE(dontstop @ 2008 01 17, 15:09)
Aš mačiau tą filmą, ir man visai nepatiko  schmoll.gif  Nuobodus, ištiestas, galas nei šioks, nei toks  unsure.gif  Pažiūrėjus kokį trečdalį jau labai norėjosi jungt lauk, bet kažkaip prisiverčiau pažiūrėti iki galo. Be reikalo sugaišiau laiką  unsure.gif
*

man labai patiko sitas filmas. Kaip stipriai gali skirtis nuomones g.gif
Mercredi
QUOTE(Dzimute @ 2008 01 17, 18:33)
man labai patiko sitas filmas. Kaip stipriai gali skirtis nuomones  g.gif
*

Skiriasi skoniai, mėgstami žanrai... smile.gif Gal filmas geras, tiesiog komentuojantis žmogus apskritai tokių nemėgsta 4u.gif
Gege
Man "Atpirkimas" patiko, taciau pabaiga nuvyle..
Papildyta:
Maiklo Kleitono sukurta tiesa - nei patiko, nei nepatiko. Ipusejus filmui dar nelabai gaudziausi kame esme. ir galas toks eilinis pasirode. nenustebino.
Papildyta:
"Nereikalingi žmonės" - nepatiko. nepatiko filmavimas, nuolatiniai tylejimai, muzika pjove per smegenis, bet pabaiga buvo kiek netiketa ir patiko..
Sirana
QUOTE(Gege @ 2008 01 21, 21:25)
"Nereikalingi žmonės" - nepatiko. nepatiko filmavimas, nuolatiniai tylejimai, muzika pjove per smegenis, bet pabaiga buvo kiek netiketa ir patiko..
*

Filmavimas trikdantis - judanti kamera ir man nelabai... Del muzikos - vienas geriausiu dalyku sitame filme yra butent garso takelis. thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.