Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: sisioja, kai nuimi sauskelnes
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3
Vaidulia77
Mano mazius labai daznai pasisioja, kai keiciu sauskelnes. Nuimu ir leidziu siek tiek pasispardyt nuogam, o jis po kokiu poros min ima ir pasisioja ta proga, kad laisvas lotuliukas.gif Kaip ir nieko blogo, tik kad rubelius reikia daznai keisti ir dar vystymo stala apvaro ax.gif Bet sakau, gal jam sauskelnes spaudzia ar siaip kas negerai? Ar kam buvo ? g.gif
Saulės pūga
Visiems taip yra smile.gif Tik nuimi sauskelnes ir fontanėlis, nieko čia blogo. Tik Gamta...
Zuikis-Puikiss
Nepergyvenk viskas gerai! visiem tai buna tikrai smile.gif
saratukas
Tavo kudikis sveikas, nepergyvenk.
Miegaliuke S
IR MANO PANELE NUEMUS PAMPERSA PARDEDA SISIOTI,TAI STENGIUOSI,DAR KURI LAIKA JOS BE JO NEPALEISTI
little bear
kai mažas buvo irgi fontanus leisdavo doh.gif tai visur kliūdavo ax.gif
gabby27
Mano irgi kai tik atidarai pampersa ir padaro.
Cia del temperaturos skirtumu ir tai normaluu.
As palaiku biski su prasegtu pampersu o kai jau pasisioja tai nuimu smile.gif
Ramuniki
Labai normalu, ne visada masysioja nuėmus sauskelnes, bet kartais pasitaiko, kažkaip niekad nesusimąsčiau, čia normalu:)
Miegaliuke S
QUOTE(Ramuniki @ 2007 12 08, 22:20)
Labai normalu, ne visada masysioja nuėmus sauskelnes, bet kartais pasitaiko, kažkaip niekad nesusimąsčiau, čia normalu:)
*

AGA drinks_cheers.gif
rutufka
Anksčiau būdavo, kad tik ištrauki pampersą iš po užpakalio ir mano mažoji jau sisioja smile.gif O dabar tik ilgiau nuogu dubcium pasispardžiusi pasisioja. Bet niekad nepagalvojau, kad tai ką nors blogą galėtų reikšt blush2.gif
Gabred
Sutinku drinks_cheers.gif tai tikrai natūralu smile.gif o aš kai atsegdavau dar ir paprašydavau kad pušiuką padarytų smile.gif nes dabar bandom su puoduku susidraugauti tai pasodinusi taip ir prašau bet nelabai nori ant to puoduko pasėdėti schmoll.gif
mylimuke
Maži kūdikiukai labai dažnai sisioja ir jiems nesvarbu, ar į pampersą, ar ant mamytės biggrin.gif Maniškė tai ir prikakodavo dažnai doh.gif Be to, nurėngus ir nuėmus pampersą vaikiukui pasidaro vėsiau ir dėl temperatūros susitraukia šlapimo pūslė, todėl ir siusioja dažnai- bet tai irgi normalu.
raganiuxs
gydytoja sake kad del to kad kai nuimi pampersa ir leidi pliksium pabuti kudikis atsipalaiduoja raumenis ir nevalingai.
o be to tikrai jam nera jokio skirtumo kur. dar gulint galima palute padeti.o ka daryt kai nesi maudyt ir jauti kad silta srovele.... biggrin.gif biggrin.gif
Agneja
maniskis irgi sisioja ir dar kakoja, mama vos speja nuo visu situ koviniu ataku dankstytis lotuliukas.gif ir kai idedu i vonele tai dazniausiai irgi pasisioja, labai atsipalaiduoja matyt smile.gif
dar viena problema buvo iskilus su prasisiojimu, vis slapias ir slapias, nespejau rubuku keisti, bet dabar pampersa stipriau suspaudziu, tai jau lyg viskas tvarkoj smile.gif
Putlutė
QUOTE(Vaidulia77 @ 2007 12 08, 15:24)
Mano mazius labai daznai pasisioja, kai keiciu sauskelnes. Nuimu ir leidziu siek tiek pasispardyt nuogam, o jis po kokiu poros min ima ir pasisioja ta proga, kad laisvas  lotuliukas.gif  Kaip ir nieko blogo, tik kad rubelius reikia daznai keisti ir dar vystymo stala apvaro  ax.gif Bet sakau, gal jam sauskelnes spaudzia ar siaip kas negerai? Ar kam buvo ?  g.gif
*

tai normalu,toks reflexas,maniskis irgi taip daro mirksiukas.gif
a.aurute
oj kai buvom keliu menesiuku iki 2 pabaigos tai baluciu irgi budavo... doh.gif juk mazuliukam nesvarbu ar jie su pamponiu ar be...uzsimane ir padaro... blush2.gif juolab, kad tiek pienuko isgeria... ax.gif
barclayte
As tai atsegus uzmetu palute ir palaukiu kol padarys sisiuko ar daugiau bigsmile.gif tada nesu prausti lotuliukas.gif
mmamuliuke
na maziukai visi padaro sisiu kai nuimi pampersus. as tai atsegu pempersa bet nenuimu, kelesmin palaukiu. bet jis dabar kita kiaulyste ismoko. verysad.gif po pliuski siusiuoja, bet ne iskarto bet palaukia kol nuvalau, patepu kremuku. o kai einu pamperso tik nusisuk ir fontanas per visa lova doh.gif ir zino gi kad kiaulina nes tada toks laimingas pasidaro: guguoja, sypsosi ax.gif
eladzius
kai nakti nuemu sauskelnes ir ant greicio keiciu jas ,butinai pridaro,o kai keiciu ant vystymo lentos ne.toks vaizdas,kad jaucia kur kiaulinti...
Raideles
Vaikai turi įgimtą higienos poreikį - neteršti į kelnes, neteršti į savo lovą. Ir moka parodyti, kai nori pasituštinti. Tik mes neatidžios esam, nemokam perskaityti. Tai tenka mažiukams daryti į kelnes. O kai kelnes numauna, tai jie naudojasi proga smile.gif
Iš tiesų, jei matydamos kad sisioja ant palutės pasakysit "sss", jei dar prieš maudamos kitas sauskelnes palaikysit pakabinę virš vonios ar kriauklės, ar kibirėlio, ar puoduko apie 2 min., tai vaikutis ir pasisios, ir pakakos, ir ilgiau sausas sauskelnėse išliks, ir refleksą išsiugdys, kad girdint "sss" reikia sisioti smile.gif
picea
Aš ir palaikau virš vonios arba sodinu ant puodo ir sakau psss. Virš vonios visada pabando, jei nori tai pasisioja. Ant puodo kaip užeina. O vat kakoti niekada į vonią nei į puodą nebandė, matyt nusprendė, kad šitos vietos skirtos tik sisiojimui lotuliukas.gif
mmamuliuke
QUOTE(violete @ 2007 12 24, 05:46)
kai nakti nuemu sauskelnes ir ant greicio keiciu jas ,butinai pridaro,o kai keiciu ant vystymo lentos ne.toks vaizdas,kad jaucia kur kiaulinti...
*

jaucia, jaucia. kai as padedu ant keitimo lentos tad pradeda stenet ir bando pakakot
rence25
MAniskis ir taip daro..Niekas ten jam nespaudzia tuose pampersuose ( jei teisiklingai uzdedi)..Jau neskaiciuoju kiek fontaneliu buvo, kiek kartu mane apsysino, o ir apkakint kelis kart sugebejo. As darau ilgesnes oro vonias tai visada sysiuko tada padaro- cia normalu- gi mazuliukai daug sysioja.
Andraja
Viskas cia normalu. Mano maziui jau beveik 6men. ir vis dar pavaro fontaneliu lotuliukas.gif
Euguteee
Pas mus iki 6 men niekada nesiusiodavo ant lovos,kai pampersa keisdavom,tik palute padedavau,tik va kai tevelis maudyt nesa,tada visada ji apsiusioja lotuliukas.gif O dabar jau ir ant lovos padaro,bet gal del to,kad kokia 40 min guli nuogute....
Tyra_Situacija
QUOTE(mmamuliuke @ 2007 12 23, 01:26)
na maziukai visi padaro sisiu kai nuimi pampersus. as tai atsegu pempersa bet nenuimu, kelesmin palaukiu. bet jis dabar kita kiaulyste ismoko.  verysad.gif po pliuski siusiuoja, bet ne iskarto bet palaukia kol nuvalau, patepu kremuku. o kai einu pamperso tik nusisuk ir fontanas per visa lova doh.gif ir zino gi kad kiaulina nes tada toks laimingas pasidaro: guguoja, sypsosi ax.gif
*

va va thumbup.gif thumbup.gif zapadlistai auga smile.gif maniškis taip pat pradeda linksmintis kai fontaną paleidžia lotuliukas.gif
virguliuke
maniskis irgi, tik pajunta "laisve"taip ir "krikstyja" mamyte lotuliukas.gif
krika
čia turbūt visi vaikučiai taip daro. mano mažoji tai netgi nuėmus pampersą ir kakū padaro. kol kas kakoja tik būdama pliku užpakaliuku - kažkaip į kelnes nedaro g.gif
rikutis
normalu, tikrai normalu. maniskis irgi taip darydavo, kol neismoko naktipuodziu naudotis mirksiukas.gif
Euguteee
QUOTE(krika @ 2008 01 06, 10:05)
čia turbūt visi vaikučiai taip daro. mano mažoji tai netgi nuėmus pampersą ir kakū padaro. kol kas kakoja tik būdama pliku užpakaliuku - kažkaip į kelnes nedaro  g.gif
*

tai ziurek ir greit ir lengvai pampersu atsikratysit...tik ant puoduko ismokt liko... thumbup.gif
rentre
mano sunelis ir i sauskelnes privaro ir nuemus padaro.pradzioje visada buvau apdaryta arba tekdavo vel is naujo perrengineti, nes nespedavau sauskelniu uzdeti ar kuom nors uzdengti, bet dabar pripratau prie jo fontaneliu biggrin.gif
vasaros_saule
maniske irgi tik nuemus pampersa pasiusioja, bet cia tai nieko... juokingiau, kai tik uzdedu pampersa ir iskart pakakoja lotuliukas.gif o taip vos ne kasdien nutinka smile.gif
Euguteee
QUOTE(vasaros_saule @ 2008 01 07, 18:30)
maniske irgi tik nuemus pampersa pasiusioja, bet cia tai nieko... juokingiau, kai tik uzdedu pampersa ir iskart pakakoja  lotuliukas.gif  o taip vos ne kasdien nutinka smile.gif
*

ir pas mus taip buna,bet reciau... tongue.gif
Astulka*
QUOTE(rentre @ 2008 01 07, 12:53)
mano sunelis ir i sauskelnes privaro ir nuemus padaro.pradzioje visada buvau apdaryta arba tekdavo vel is naujo perrengineti, nes nespedavau sauskelniu uzdeti ar kuom nors uzdengti, bet dabar pripratau prie jo fontaneliu biggrin.gif
*

Pas mus lygiai tas pats, dabar tik prasegu sauskelnes ir dedu palute arba servetele
sobieska
Visgi dominuoja tas kiaulystės dėsnis, tik pakeiti pamperą nauju, vos spėji užsegti klyniuką, "po prakaitu" užmauni tapkutes ant spurdančių kojyčių, kai išgirsti širdžiai mielą PYYYYYYYYYYYYRST. o tada vėl viskas iš pradžių tongue.gif
k.lapelyte
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(sobieska @ 2008 01 09, 13:33)
Visgi dominuoja tas kiaulystės dėsnis, tik pakeiti pamperą nauju, vos spėji užsegti klyniuką, "po prakaitu" užmauni tapkutes ant spurdančių kojyčių, kai išgirsti širdžiai mielą PYYYYYYYYYYYYRST. o tada vėl viskas iš pradžių tongue.gif
*

dipladenija
Jau berniukai ka padaro tu kiaulysciu tai ir juokas ir doh.gif .Karta vyras keite sauskelnes,o as ziurejau,liepiau uzdeti merliuka kai nuima sauskelnes tai niekad neklausidavo.Viena kar ir pamoke,tik nueme sauskelnes,nuvale ir pasilenke is stalciaus isimti kitu sauskelniu,o mazius tuo tarpu fontaneli ir tiesei i stalciu hihihi.gif
Euguteee
QUOTE(sobieska @ 2008 01 09, 13:33)
*

lotuliukas.gif thumbup.gif
pukute m
QUOTE(barclayte @ 2007 12 23, 01:57)
As tai atsegus uzmetu palute ir palaukiu kol padarys sisiuko ar daugiau bigsmile.gif tada nesu prausti lotuliukas.gif
*

Pas mus lygiai taip pat lotuliukas.gif
joge
O įsivaizduojat kiek mano dvyniai prisisioja? ir ne tik ant pakloto, bet ir vienas kitam ant veido ar į ausį. smile.gif O ką daryt? lotuliukas.gif
Miegaliuke S
QUOTE(dipladenija @ 2008 01 11, 16:48)
Jau berniukai ka padaro tu kiaulysciu tai ir juokas ir  doh.gif .Karta vyras keite sauskelnes,o as ziurejau,liepiau uzdeti merliuka kai nuima sauskelnes tai niekad neklausidavo.Viena kar ir pamoke,tik nueme sauskelnes,nuvale ir pasilenke is stalciaus isimti kitu sauskelniu,o mazius tuo tarpu fontaneli ir tiesei i stalciu  hihihi.gif
*

pazistama situacija 4u.gif
Angelux
QUOTE(Miegaliuke S @ 2008 01 23, 16:19)
pazistama situacija 4u.gif
*

O aš savaja, kai numaunu pampersą, tai iškart pasodinu ant puodo, ir neturim prisisiotu stalų ar stalčių, ir vaiką pratinam prie puoduko. Ir labai patenkinta mažylė puodu, visad taip stengiasi ką nors į jį pridaryt biggrin.gif
sebi
Jau berniukai ka padaro tu kiaulysciu tai ir juokas ir  doh.gif .Karta vyras keite sauskelnes,o as ziurejau,liepiau uzdeti merliuka kai nuima sauskelnes tai niekad neklausidavo.Viena kar ir pamoke,tik nueme sauskelnes,nuvale ir pasilenke is stalciaus isimti kitu sauskelniu,o mazius tuo tarpu fontaneli ir tiesei i stalciu  hihihi.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ausre_
*

o jojo buna tokiu juoku ir pas mus lotuliukas.gif karta keiciau musu pacaniukui sauskelnes ir kilstelejau uz kojyciu, o jis ir paleido fontaniuka aukstyn per save, sau uz galvos ir tieeesiai tetukui i akis doh.gif o tetukas miegojo...reikejo pamatyt vyro akis ir nesusipratima "kas vyksta!?" lotuliukas.gif
dru-gelis
Jo, musu maziukas taip pat jauciasi laisvas be sauskelniu thumbup.gif labai nustemba kai fontaniukas pataiko ant jo biggrin.gif biggrin.gif
Charlize
Mes sūnui, kai atsegam sauskelnes, dar jas paliekam. Tai į jas pasiusina. Jiems taip yra, atpalaiduoji pilvuką nuo sauskelnių ir jis apsisiusioja. Dabar jau avarijų nepasitaiko, o anksčiau... doh.gif
Aniutik
cia visiskai normalu, nes pirma menesi vaikiukas slapinasi apie 27 kartus per diena smile.gif iki 6 men apie 20 kartu, o po metu apie 10 smile.gif
tai nieko nuostabaus, kad pataiko pasiusiuoti kaip tik tuo laiku, kai nuemi pamersa biggrin.gif
antoschka
Labai dziaugiuosi, kai maniskis pradeda siusiuoti, kai nuemi pampersiuka. Tam reikalui visada laikau arti naktipuodi ir taip prie jo pratinu!!!! thumbup.gif
Lisiuk
maniskis sugebejo savo mamyte mirksiukas.gif net tik apsisioti bet ir apkakoti doh.gif ot linksma buvo smile.gif
neringasaud
QUOTE(Ausre_ @ 2008 02 12, 23:49)
o jojo buna tokiu juoku ir pas mus  lotuliukas.gif karta keiciau musu pacaniukui sauskelnes ir kilstelejau uz kojyciu, o jis ir paleido fontaniuka aukstyn per save, sau uz galvos ir tieeesiai tetukui i akis  doh.gif o tetukas miegojo...reikejo pamatyt vyro akis ir nesusipratima "kas vyksta!?"  lotuliukas.gif
*

vaizdas turėjo būti thumbup.gif
mums irgi taip pasitaiko, buvau ir apsisiota ir apkakota mažojo jaunuolio, bet viskas thumbup.gif o fontanai pas mus dažni ir pasitaiko kad pasisiodavo gulėdamas vonelėje, tai iš vis lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.