Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kada atsirado žilų plaukų?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Burbulytis
Norėjau pasiteirauti mamyciu (dabartiniu ir busimu), nuo keliu metu pasirode pirmieji zili plaukai? As va viena plauka radau ir susinervinau, negali buti, schmoll.gif gi man tik 22...
Kuzia
Pirmą žilą plauką aptikau 20-ies metų doh.gif . Nei labai nuliūdau, nei labai apsidžiaugiau unsure.gif , tiesiog jis vienas paskendo tarp daugybės kitų. 25-erių vis dar tebuvo tas pats vienas. O prieš 3 dienas aš tik užmečiau akį į nuaugusias nedažytas šaknis ir blink.gif ... Ten jų nesuskaičiuojama daugybė unsure.gif . Man dar nėra nė 30 cry.gif .
varveklis
o pas mane zilu pavieniu plauku yra nuo turbut kokiu 16 metu, bet man atrodo, kad cia tikrai ne senejimo pozymis biggrin.gif gal ant odos yra kaip pigmentines demes ir delto tie plaukai po kelis isauga. jei randu, tai negailestingai ispesu biggrin.gif
idomu ar tokios radikalios terapijos laikantis budama 50 nesiosiu dar savo plaukus ar visi zili bus nupesti ir nesiosiu peruka tongue.gif
Teta Aldona
Man zilu plauku atsirado kazkur nuo 16 metu, manau-tai paveldimumas. Todel gana anksti pradejau plaukus dazyti smile.gif
Violeta*
Man irgi atsirado labai anksti - 22m pirmas zilas plaukas, o dabar, 24, pasak kirpejos, smilkiniai gana stipriai zili..Tik tiek, kad mano plaukai naturaliai sviesus, tai nelabai matosi..Aisku, nervinausi stipriai..Zili plaukai man asocijuodavosi su senatve ir visokioms baisiom ligom..Dabar dzin..Kai prazils dar stipriau, pradesiu dazyt..o siaip savo zilima sieju su labai sviesia oda..Kai truksta pigmento odai, tai ir plaukams jo truksta..Na, ir rupesciu uztektinai..
figa
Man "žiliukai" pradėjo rodytis gal 20 sulaukus. Ir nieko čia nepadarysi, paveldėjau, tėtis stipriai žilt pradėjo sulaukęs 21 metų. Gerai, kad moterys gali dažyt plaukus ir problemos kaip nebūta thumbup.gif
zebrina
o man atrodo kad vyrams tai visai ne problema,dar solidziau atrodo,o va man kiekvienas zilas plaukas siauba varo ,ir viskas nuo stresu manau..kadangi plaukus dazau juodai tai vos ne kas 2 savaites tureciau dazyt nes kai ju jau nemazai,tai tikrai labai matos(nors dar ne sena esu:))
Burbulytis
QUOTE(zebrina @ 2005 03 14, 11:29)
o man  atrodo kad vyrams tai visai ne problema,dar solidziau atrodo,o va man kiekvienas zilas plaukas siauba varo ,ir viskas nuo stresu manau..kadangi plaukus dazau juodai tai vos ne kas 2 savaites tureciau dazyt nes kai ju jau nemazai,tai tikrai labai matos(nors dar ne sena esu:))
*

Vyrams viskas solidziau amzinai atrodo. Kreivos kojos, zili plaukai , rauksleles ir kitokie "groziai", o mum tai tragedija blush2.gif
stg
as pirma zila plauka radau 18 metu,iskart isroviau,mazdaug nuo tada ir dazau tai nesimato ar yra ar ne
kaguelo
Tradiciškai, įkopus į antrą dešimtį ax.gif Kaip tik vakar dažė plaukus, sakė nemažai jau tų sidabriukų turiu, bet aš irgi viską verčiu paveldimumui- tėvas angsti pradėjo žilti, tai jei su manim būtų kitaip, reiktų į "nepriklausomą paieškų tarnybą" kreiptis ir skelbti tėvo paieškas biggrin.gif (nes mama vėliau, bet sparčiau žilo).
Miaška
Pirmą žilą plauką aptikau 22 metų būdama, labai susinervinau, bet nieko nuostabaus: tėtis pražilo 18-kos, mama - 30-ties, o aš "tėčio vaikas". Nuo to laiko žylu sparčiai, kai dažau su augaliniais dažais, o natūrali spalva kaštoninė, tai labai skiriasi: tie, kur žili, nusidažo "ryžai". Na, gal jau koks ketvirtadalis plaukų pražilę... verysad.gif
kioske
tfu tfu tfu kol kas ziliuku pas mane ne vieno, net su ziburiu nerastum ax.gif
tarp savo sviesiu plauku randu keleta juodu, storu plauku blink.gif kazi ka taip reiskia? g.gif
Stichija
Aš manau, kad genai labai daug ką reiškia - vat mano tėtis pražilo kažkur 25 metų po didelio streso, ir aš , 16 metų po nesėkmingos pirmos meilės - ėmiau ir pražilau . Nu ir ką - ir nieko, man 32, per 16 dažymo metų nei plaukai nukrito, nei ką wink.gif
Tik vieną žinau - jei jau žilą plauką išrausi - tikrai ataugs du sad.gif
Derra
Na, kada pastebejau pirma zila plauka, neatsimenu, bet dbar man 25, o zilu plauku vos ne puse galvos. Tai nori nenori, tenka dazyt, nes naturalus plaukai tamsus ir visi zili sviecia is tolo.
Faina
Man nuo kokių 30 m. O kiek jų yra dabar sunku pasakyt, nes visą laiką dažau.
butterfly_
Pirmą žilą plauką pastebėjau 18 metų. Dabar taip pat nemažai turiu, bet esu šviesiaplaukė tai nelabai krenta į akį blink.gif
neraska
20 metų, turiu keletą niekadėjų blink.gif
spurgele
na aš tai gana anksti pirmuosius žilius radau kokių 13 - 14 metų, na nuo to laiko gal keletu daugiau yra, bet gyventi man jie netrukdo.
Lala
As siandien pastebejau viena zila plauka pas save ir is karto ji isroviau,man tik 21 m.,kas bus toliau? blink.gif Na as plauku nedazau,bet kai atsiras daugiau zilu plauku tai dazysiu juodai ir su raudonom sruogelem wub.gif
Renatita
Pirmus zilus plaukus aptikau budama mazdaug 20 metu ir zinau, kad tai paveldejau is mamos.
Dabar man 24, bet tu zilu plauku nelabai padaugejo, o jeigu ir padaugejo, tai tik del to, kad as juos israudavau, o vietoj vieno israuto atauga du nauji zili plaukai smile.gif
Bet kadangi plaukus dazau, visokiais tamsiais, vysniniais atspalviais ir gana daznai, todel tie zili plaukeliai nelabai ir trukdo. Ir neverta del to liudeti nes juk juos galima labai greitai ir puikiai nudazyti smile.gif
Ingėnas
Na tai jūs mane nugąsdinote dėl to rovimo doh.gif , nes pas mane yra pavienių žilų, tai aš juos išraunu. Nes mane jie kažkaip nervina, jeigu juos matau schmoll.gif
mamagitana
o pas mane-nei vieno smile.gif
SoftKiss
va pas mane pirmas žilas plaukas atsirado 20,5 metų, po pirmos operacijos praejus apie mėnesiui.
Taip jis vienas ir buvo iki šių metų sausio. dabar man 23 m, tai tų niekadėjų pas mane vienoje pusėje apie 3 ir keletas kitoje.
O kai jie matosi ant tamsių plaukų. Tai aš juos kai pamatau tai ir iškerpu. nes esu girdėjus, kad išrovus vieną atsiras jo vietoje du žili.
Maša
Pas mane žili plaukai ištekėjus atsirado biggrin.gif
Mirka
..vos is koto neisvirtau kai pas save ,tokia vietike, zilu plauku uztikau blink.gif Man 26-eri. g.gif Na, bet plaukai sviesus tai... mirksiukas.gif nesimato!!!

..bet, mano anytai gerokai virs 50 ir ka..,jai ne vieno zilo plauko!!!!!!!!!!!!!!!! Gera , ar ne?
Ingėnas
QUOTE(Džastine @ 2005 09 29, 09:59)
O kai jie matosi ant tamsių plaukų. Tai aš juos kai pamatau tai ir iškerpu. nes esu girdėjus, kad išrovus vieną atsiras jo vietoje du žili.
*

Pas mane beje žilų atsirado pagimdžius sad.gif
O tai kaip nesuprantu pačiai išsikirpti, man net išsirauti sunkoka. es pas mane jie pavieniai ir būtent pakaušyje ax.gif
kamputyje
QUOTE(Mamleta @ 2005 03 14, 20:24)
Tradiciškai, įkopus į antrą dešimtį  ax.gif  Kaip tik vakar dažė plaukus, sakė nemažai  jau tų sidabriukų turiu, bet aš irgi viską verčiu paveldimumui- tėvas angsti pradėjo žilti, tai jei su manim būtų kitaip, reiktų į "nepriklausomą paieškų tarnybą" kreiptis ir skelbti tėvo paieškas  biggrin.gif  (nes mama vėliau, bet sparčiau žilo).
*

oho... o gal vis del to i trecia desimti ikopus? wink.gif

^^liutuke
pas mane nuo streso pries egzaminus buvo atsiradusi zila plauku sruogyte, bet dabar vel visi plaukai naturalios spalvos rolleyes.gif
Virdzinija
Man - 22-ejų.. Irgi paveldimumas ax.gif Tai net ranka nekyla dažytis nustoti ir natūralius atisauginti...
O galvojau, aš čia viena tokia anksti pigmentaciją pradėjusi prarasti biggrin.gif
niedulis
Aš taip pat pražilau, kai laikiau valstybinius egzaminus. Bet aš dar neturiu tiek žilų plaukų, kiek jų turi mano vyras. Nėra ir 35, o jau visas žilutėlis. Gerai, kad neplikas...
Elina
Aš pradėjau žilti 19 metų. Dabar, jei nedažyčiau plaukų, būčiau visa žila sad.gif
fleita
Pirmą žilą plauką aptikau 20-ies metų. Po gimdymo per pusmetį pražilau pastebimai verysad.gif
Lenora
Pradėjau žilti 35 metų. Pradėjau dažyti. Viskas būtų nieko, bet nuo dažymo plaukai pradėjo retėti ir silpnėti. Nežinau ką daryti. Žila būti nenoriu, o dažymas man ryškiai kenkia. Skaičiau, kad žmonės žyla kai organizme trūksta vario. Bandžiau ieškoti vario preparatų vaistinėse. Nėra. Sako, kad reikia gerti pelyno nuovira, nes jis turi vario. Geriu, geriu kol nusibosta. Teigiamų rezultatų nematau.
Gal kuri žinote receptą, kaip nežilti? g.gif
Auksiukė
Vienas kitas plaukelis pradėjo žilti, kai man buvo 18 metelių, o dabar jų turiu o- ho- ho doh.gif Taip, kad noriu nenoriu turiu juos dažyti. Mano plaukai tamsūs ir stori, tai tie žiliukai tiesiog šviečia ir jie tokie kaip vieliniai.
Raspberry
kai plauku maiselio lasteles nustoja gaminti pigmenta, auga zili plaukai, aisku paveldimumas irgi cia kaltas. As pati tokiu problemu aciu Dievui neturiu karsta.gif
asteriksas
Pas mane kirpėja žilų plaukų rado kai man buvo gal 15-16 metų, tai prisimenu mokykloj draugės man juos raudavo blush2.gif todėl dabar žinoma jų daugiau, tokia sruogelė, bet jie nesimato, tai ir nesuku sau galvos.
Miss_Lumholdt
Pirmąjį žilą plauką kirpėja rado gal 19 metų, kai buvo 21-eri tai nukirpo ir antrą topsecret.gif
helena
pas mane 24 ohmy.gif
jbs
Pirmus zilus plaukus pastebejo drauge, kai man buvo 19 m. O sparciai prazilau 23 blink.gif
robertaslt
visos problemos nuo nervu, tai kad vienisos cia sedet forumuose ir nelaimingos. atvarytute pas mane apkirpciau padazytciau vyno islenktume ir gyvenimas pageretu. ir kodel nera siltu zmoniu kuriems ne dzyn
Vilioklė
Na kiek pamenu, pirmieji žili plaukučiai pasirodė kažkur 22-23 metų. Na kaip mano anyta sako, neišnaudotos progos...vaikeli... ir jų vis pamažu daugėja doh.gif
Monada
Man 24 ir as vakar isroviau pirma savo zila plauka.... Tikiuosi, penkmecio begy nerasiu antro... unsure.gif O jei ir rasiu, tai ne pasaulio pabaiga....

Blogiausia, kad drauge, kuriai tik 20 metu turi jau ketvirtadali zilu plauku... Dekui Diev, jos plaukai sviesus, tai atrodo kaip nusidaziusi...
Nireglina
Pirmi žili plaukai pasirodė 32 m. Maniau, kad anksti, bet pasirodo, kad kitos šį "džiaugsmą" pajutote dar anksčiau.
pagrandukasss
man 30m.ne perseniausia issiroviau pora zilu plauku.as ir maniau,kad labai anksti,bet pritariu,kad nuo nervu tongue.gif
kotty
QUOTE(nireglina @ 2006 10 24, 19:14)
Pirmi žili plaukai pasirodė 32 m. Maniau, kad anksti, bet pasirodo, kad kitos šį "džiaugsmą" pajutote dar anksčiau.
*

oho!!! anksti doh.gif
man 23 ir jau keleta turiu...
LaVil
As tris zilus plaukus jau darzelyje turejau, tai kazkaip pripratau prie ju biggrin.gif
Jurlin
Pirmasis atsirado 24m. o dabar jau koki 30 turiu lotuliukas.gif nors ir juodaplauke is prigimties, bet jie man nemaiso cool.gif
liusinda
ir pas mane yra tu veliu doh.gif
Papildyta:
velniu doh.gif
Lin*
Aš pirma plauka radau 17 doh.gif o dabar jei ne dažai g.gif tai bučiau naturali blondinė. Mano plaukai labai stori ax.gif ir šiurkštus na galių palygint su arkliuko karčiais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai va o šiaip gal ir paveldima. Na bet žinokit senatvej vel tamsėt pradėsit thumbup.gif tikrai pas mano mama ir dede atsirado daug juodu plauku vienam virš 70 kitam virš 80 taip kad nenusiminkit mirksiukas.gif
Om Sai Ram
zilimas priklauso nuo paveldejimo, pvz, mano tevai eme zilti tik 58 metu, o kiti jau ir 20 zmogeliai be dazymo neissivercia...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.