Gal kas nors gyvenate Dituvos soduose? Kaip ten kontigentas? Ar neateina kvapas is nuoteku valymo gamyklos? Kokie pliusai ir minusai? Nusiziurejau ten namuka, bet abejoju del geografines vietos....
kregždutė
2005 03 17, 12:57
O kur tai yra?
Perliukas
2005 03 17, 18:27
Klaipedoj
akivaizdu, kad niekas tenai negyvenate:)
Mano tevai ten turi sodus. Kvapo tai nebuna, vagiu ypac ziema pakankamai........
Paranormali
2005 03 21, 22:24
[quote=Satina,2005 03 17, 17:41]
akivaizdu, kad niekas tenai negyvenate:)
Tikrai gyvena, uzsuk i klaipedieciu pokalbius ir paklausi.......
Mano tevai ten turi soda

Ale nelabai pasakyciau, kad ten Klaipeda...apie 20kilu nuo Klaipedos

Del vagiu tai tiesa - jau kelis kartus mums isplese ir isvoge buvo. Ziema mazai zmoniu/kaimynu ten gyvena...nelabai saugu. Kvapo jokio nera
Cikadelė
2005 04 28, 17:38
Nelabai suprasi apie kokį čia kvapą kalbat- ar smirda ar nesmirda?
šiaip tai priklauso, kokios paskirties tas tavo namukas- jei sodo ir negyvensit nuokat tai gali išplėšr bet jei nuolatos gyvensit, pasidarysit apsaugines žaliuzi, šunį turėsit tai galima ir saugiai gyvent...
Beje, Satina, kokios ten sklypų kainos?
herėja, ten už 5-10 metų bus normalus Klaipėdos mietas, labai miestas plečiasi....
mamagitana
2005 04 28, 17:54
smirda, ir konkrečiai

Važiuojant tuo nauju keliu į Priekulę, kažkurioj atkarpoj taip užvanialina, kad oijoijoi

Ten kažkokie valymo įrenginiai, ir dumblo kaupyklos. tai tie lobiai ir smirda. O Dituvos sodai tikras didmiestis

, tai manau, kad ne kiekvieną sklypą tas dvokas siekia.
Gerbera
2005 04 29, 21:35
Venecija
2005 05 01, 13:17
Mano vyro giminaiciai jau kokie penki matai gyvena Dituvos soduose. Turejo nusipirke viena namuka Dituvoje, taciau po metu pardave. Nusipirko mažesni (ir vėl Dituvoje), nes reikėjo skolas atiduoti. Kie žinau nesikundžia nei kvapu nei vagystemis. O kiti pažystami tai labai peikia Dituvos sodus, nors ten ir negyvena. Taip, kad kiek žmonių tiek nuomonių
JO, kad ten mėgsta vagiliauti, tai tiesa, bet jei yra šalia gyvenantys kaimynai visus metus, tai pasaugo ir kaimynų sodą. ten tikrai daug pijokų.... bet yra ir normalių žmonių...
infernal
2005 07 11, 14:03
as tai kiek zinau pazystami cia klaipedoj yra pardave buta ir nusipirke dituvoj sklypa su nameliu tai labai patenkinti sake dauk kas gyvena jau tuose soduose ten jau ne sodai o gyvenviete gaunas ir kiek zinau jiems ten nieko dar nepavoge aisku kad taip butu reikia koki dideli lojanti suni nusipirkti

o seip ten neblogai jei pirksite gali buti gera investicija ne skiek girdejau kadangi daug kas ten gyvena zada berots kanalizacija net pratiesti o tada kainos jau turetu sukilti o del kvapo nzn jie nesiskunde ir kiek as esu buves tai ne karto man ten nesmirdejo
Lurdesita
2005 12 09, 09:16
neseniai nusipirkome namelį Dituvos soduose, norėčiau sužinoti ar yra kas nors iš gyvenančių sudarę sutartis, kad būtų išvežamos šiukšlės, pastatytas šiukšlių konteineris, jei taip tai su kokia firma, kokios kainos, kaip aptarnavimas, kokie jų kontaktainiai telefonai?
Dėkui
Lurdesita
2005 12 22, 14:40
mes ten turime namuką, gyvename dar neseniai, bet prieš pirkdami labai domėjomės ir... Dumpiai Dituvos nepasiekia, smirda Gružeikių ir Laistų soduose, tai 5-10 km nuo Klaipėdos, o Dituva gaunasi vos ne 20 km, taigi kvapas nesiekia dėl plėtros kažkuri irgi buvo teisi, bent jau miesto perspektyviniuose planuose miestas plėsis link Priekulės ir Palangos, o kaip bus gali nulemti tik ekonomika, kainos kyla kaip ant mielių, nes dauguma geriau perkasi namuką, negu butą ypač kai kainos darosi panašios, ir bankai be problemų duoda gyvenamųjų būstų paskolas sodų namams pirkti, o dėl vagių ir latrų, leiskit paklausti kur jų nėra, 6 metus išgyvenau butuose ir deja, kad ir į kokį atrodo gerą namą atsikraustai, o latrų, vagių ir narkomanų... neišvengi:((

Be to ta ramybė, savas plotas kai gali ir supynes vaikui pastatyti ir sau pavėsinę su visu Jėmėlės pečiu o kur gėlytės, pievutė, ir viską išrausiantis šunėkas, nežinau aišku kiekvienam savo, bet mūsų šeimai tai buvo idealiausias variantas.
QUOTE(lad @ 2005 12 22, 13:40)
mes ten turime namuką, gyvename dar neseniai, bet prieš pirkdami labai domėjomės ir... Dumpiai Dituvos nepasiekia, smirda Gružeikių ir Laistų soduose, tai 5-10 km nuo Klaipėdos, o Dituva gaunasi vos ne 20 km, taigi kvapas nesiekia dėl plėtros kažkuri irgi buvo teisi, bent jau miesto perspektyviniuose planuose miestas plėsis link Priekulės ir Palangos, o kaip bus gali nulemti tik ekonomika, kainos kyla kaip ant mielių, nes dauguma geriau perkasi namuką, negu butą ypač kai kainos darosi panašios, ir bankai be problemų duoda gyvenamųjų būstų paskolas sodų namams pirkti, o dėl vagių ir latrų, leiskit paklausti kur jų nėra, 6 metus išgyvenau butuose ir deja, kad ir į kokį atrodo gerą namą atsikraustai, o latrų, vagių ir narkomanų... neišvengi:((

Be to ta ramybė, savas plotas kai gali ir supynes vaikui pastatyti ir sau pavėsinę su visu Jėmėlės pečiu o kur gėlytės, pievutė, ir viską išrausiantis šunėkas, nežinau aišku kiekvienam savo, bet mūsų šeimai tai buvo idealiausias variantas.
sveika, mes ir vis svarstom ar pirkti tose sodose namuką ar pasilikti gyventi 2 kambarių bute, bet vis norisi jau tos ramybės ir savo nuosavo namuko. Jei nepaslaptis kokį nusipirkote ir kiek mokėjote ir kokioj čia vietoj maždaug. Ar esi patenkinta?

Į ką reikia takreipti dėmesį renkantis ten namuką
Labas,
Tiesą pasakius, nebepirkau ten namo, nes mane visi atkalbinėjo dėl vietos - aplink visokios gamyklos, sąvartynas. Dabar išvis gyvenu kitam mieste
QUOTE(Satina @ 2006 01 12, 13:14)
Labas,
Tiesą pasakius, nebepirkau ten namo, nes mane visi atkalbinėjo dėl vietos - aplink visokios gamyklos, sąvartynas. Dabar išvis gyvenu kitam mieste
tai kad kitų alternatyvų ir nėra daugiau geresnių
dainele
2006 01 13, 01:51
Noreciau ir as pasmalsauti, kiek Dituvos soduose kainuoja nusipirkti sodo nameli ( nebutinai tinkama gyventi ziemai)? Kokios ten kainos uz zemes ara?
*Julyte*
2006 01 15, 05:51
QUOTE(lad @ 2005 12 22, 14:40)
bet mūsų šeimai tai buvo idealiausias variantas.
Sveikinu, kiekvieno norai ir galimybės skirtingos. Man tai nepatinka, kad labai jau susigrude;dėl vagių- kuo toliau, to daugiau nuolat gyvenančių atsiranda, vistiek vienas kito namuką galima prižiųrėti....Draugė pirko namelį dviejų aukštų su rūsių, šeši arai, šulinys už 45.000lt, nebrangiai, bet jau pakeitė langus, durys, viduje kažkiek susitvarkė- patenkinta. Aš dar nebuvau ir nemačiau
Devyndarbe
2006 01 16, 01:23
Na Dituvoje galima gyventi jei dirbi, bet jei sedi namie tai

stogas vaziuoja, ir ypac ziema, o jei dar sklypas prie misko, pradeda tempti, o aplinkui ne gyvos dvasios, amen! Bet man taip buvo pries kokius 8 metus, tevai nusipirko soda su nemazu namu teko kuri laika su jais pagyventi! dabar situacija kardinaliai pasikeitusi. Bet problemu yra, visu pirma betvarke valdyboje, jokios tvarkos, prastos kokybes vanduo, keliai nepriziurimi, jei gatvele uznese sniegu tavo problemos, atsikasinek pats, arba gaudyk 7 val. ryto traktoriu valanti pagrindini kelia ir mokek desimtuke. O sklypu kainos sukilo iki 20tukst. uz 6a.sklypa, nes pakankamai netoli nuo miesto, o ir galimybe gauti du sklypus salia nemaza, tad skaiciuokite jeigu gauni 12a. uz kokius 35tukst. tai pakankamai pigu, o ir namai siuo metu ten dygsta kaip ant mieliu, pavasari statybos dar pagyves.Ten geras variantas tiems, kurie nori namo, bet neturi pinigu moketi uz sklypa po kelis simtus tukstanciu.Bet vasara ten fainiai! Pas mus jau visa gatvele gyvenama!

O ir vagys nebeuzsuka!
dainele
2006 01 18, 04:34
Aciu Julyte ir Devyndarbe, uz issamius atsakymus apie D-vos sodus.
orchideja08
2007 01 08, 13:06
Vasara tikrai gera gyventi ar atvaziuoti pabuti soduose, bet rudeni, ziema, tai nejauku. O ta vasara taip greitai prabega.

Jei dirbi tai grizti i soda pernakvori, bet jei sedeti istisai namie, tai tikrai stogas vaziuotu, noretusi i miesta.
orchideja08
2007 01 14, 20:07
Ar Dituvos soduose imanoma prasivesti interneta?
raganele
2007 01 15, 00:25
QUOTE(orchideja08 @ 2007 01 14, 19:07)
Ar Dituvos soduose imanoma prasivesti interneta?
tikrai taip - ir dabar skyp'inu su ten gyvenančia sese

Visai gerai ten gyvent jiems

Priekulė prie pat - labai simpatiškas miestukas, o Kelias iki Klaipėdos - puikus, sako visai nevargina kasdieninės kelionės į darbą.
sveikos, ieskau visiskai apleisto sklypo pirkti, jai ka nors zinot rasykit i az.
orchideja08
2007 01 22, 18:06
O jei namukas pastatytas toliau nuo tu kurie jau senai gyvena, ar imanoma isivesti interneta ?
agniux911
2007 01 24, 10:06
tai ten nuo klaipedos net 20km?as kazkada domejausi. man rodes arciau
chanuma
2007 03 02, 20:36
ar zinot kad sodose yra tik 5kilovatai elektros, o dituvoi su elektra dideles problemos. nuo praitu metu ten duoda tik 3,5 kilovato. koks durnas tokiom saligom gali ten kraustytis giventi as nesuprantu. man toks jausmas kad statybininkai jokias is savo pirkeju. o kadangi dauguma pirkeju yra vidutiniu pajemu, tai ir pola i dituva. galvoja kad buta galim i nama pakeisti. ne negalim reike tureti zimiai daugiau. jau nekalbu kad stato is 20cm. blokialio ir sildo tik is lauko ir tik puta.
Mano manymu,visuose soduose aplink Klaipėdą problemos vienodos:kanalizacija,elektra,kaimynai.Bet Dituva man rodos geriausias variantas.Susisiekimas ko gero geriausias,autobusai kas pusė valandos vasarą, kas valandą žiemą.Kelias pagrindinis valomas.O dar ir traukinį žada atgaivinti.Prekulė visai šalia.Jau daug pastoviai gyvenančių.Tai ir vagystės mažėja.Aš manau ,kad geriau pirkti tuščią sklypą Dituvoje ir statyti namą,negu kur nors naujuose kvartaluose apie Plikius ar Radailius.Kainos ten astronominės,o susisiekimo jokio.Jei vaikai mokyklinio amžiaus,tai dirbti jų vairuotojais reiks kelis metus.O be to vakar kažkur skačiau,kad jau yra kreiptasi į Seimą,kad keistų Dituvos sodų statusą į gyvenvietės.Nes pasirodo kad tai didžiausia Europoje sodininkų bendrija.Sodųdaugiau negu visas Kretingos miestas.Agentūros tai mato ir supirkinėja sodus.Dabar tuščio sklypo jau prasideda nuo 60000 lt.
Papildyta:
O dar pamiršau,kas man ten daugiausia patinka kai savaitgaliais atvažiuojame pas tėvus:tooks turgelis,tiksliau skudurynas.
Man tai nelabai Dituvoj patinka, sodai lieka sodais, o dar tokia didžiulė teritorija, kurioje sunku su kaimynais, kurių nemaža dalis pensininkų auginančių kopūstus ir negalinčių prisidėti prie bendros teritorijos tvarkymo darbų. Dituvos sodai - dėl jų nuolatiniai ginčai tarp dviejų savivaldybių - Klaipėdos rajono (kurios teritorijoje yra Dituva) ir Klaipėdos miesto (dauguma sklypų savininkų yra registruoti Klaipėdos mieste), nesutarimai, kas turėtų šia teritorija rūpintis. Mat gyventojai registruoti Klaipėdoje ir jų mokesčiai plaukia į miesto biudžetą, o teritorija rajono ir ginčijasi, kas ko turėtų imtis. Taip ir kabo tarp dangaus ir žemės Dituva. Tai kas, kad suteiks gyvenvietės statusą, nemanau, kad kas greit nuo to pasikeis...Aš rinkčiausi mieste arba arčiau miesto esančias sodo bendrijas, nes ten bent jau yra reali perspektyva, kad prijungs miesto komunikacijas. Dituvoj dar ilgai teks laukti... Dar vienas minusas - pietiniame Klaipėdos miesto pakraštyse numatytos pramoninės teritorijos (ir sparčiai statosi gamyklos) ir jų plėtros teritorija yra tik į numatyta į pietus - panagrinėkite Klaipėdos rajono bendrąjį planą. Netoliese ir Dumpių regioninis sąvartynas, kanalizacijos valymo įrenginiai ir pan. Nelabai patraukli kaimynystė.
Nesutikčiau ir su ragamos nuomone, kad nauji kvartalai aplink Klaipėdą yra prastesni - ten bent jau sklypai didesni (ne po šešis arus), komunikacijas pasidaryti privaloma, o viešasis transportas ten tik laiko klausimas, apsigyvenus didesniam kiekiui žmonių tikrai tokia paslauga atsiras, kaip atsirado Tauralaukyje, Kalotėje ir Žaliajame slėnyje. Todėl, jei daugiau pinigų žmonės turi, patarčiau pirkti geriau naujuose kvartaluose arba mieste ir prie miesto esančiuose soduose (Tauro, Gulbės ir pan.) Beje, sodai šalia Gargždų irgi atrodo patraukliau negu Dituvos...
bialetti
2007 05 02, 22:46
man kazkaip ir soduose nelabai patinka gyventi. Vasara gali nuvaziuoti pabuti, koki saslykeli issikepti, pabuti, bet vakare vistiek norisi i namucius. Ziema tuo labiau ten nebutu ka veikti.
savitre
2007 05 04, 12:32
sveiki, nu vat noriu paklausti tų kurie gyvena pastoviai Dituvoje. kaip ten reikalai su elektra ? Ar normali elektros srovė? kaip žiemą dėl susisiekimo su klaipėda ar labai užpusto? ar įmanoma išvažiuoti? kiek kainuoja mokesčiai ir kokius tiksliai mokate ten gyvendami? mes su vyru svarstome galimybę ten pirkti namuką ir gyventi. todėl ir galvojame ar verta keisti vieno kambario butą klaipėdos mieste į namelį Dituvoje?
bialetti
2007 06 18, 00:17
mano nuomone tikrai neverta i Dituva vaziuoti. Kiek zinau su elektra yra problemu. Patys pagalvokit. Kai buvo statomi tie sodai ,tai elektra buvo vedama ir planuojamas jos poreikis tik atvaziavus zmonems vasara isijungti lempute kokia, kavai virduli uzsikaisti, o ne kaip dabar zmones is miesto kraustosi i Dituvos sodus, namuku pristate + dar firmos dar zmoniu padaugejo, jungia elektr.virdulius, automatines skalbimo masinas,lygintuvus ir t.t.o elektros juk ne padaugejo tenai.O kanalizacija ten ir prasta. Zodziu cia mano nuomone.
Mes gyvename dituvoje, TEN PUIKU!!!!!!! susisiekimas puikus, visada vazineja autobusai, keliai valomi, kaimynu gausybe ir ju vis daugeja, elektra yra, kanalizacija galima prasivesti, namo kaina tokia pati kaip ir klaipedoje 2 kambariu buto, greitai bus statomas didziulis prekybos centras, neuzilgo bus ivestos ir dujos, vienu zodziu dituva tampa miesto dalimi!!! nedelskit ir pirkit bei statykit namus kuo greiciau, kol dar kainos nepakilo nerealiai, nes jos kyla kaip ant mieliu!! Jei gauni nama prie kokios pardauotuveles tai isvis saunu, pas mus ir prudas salia, tai vasara ten fantastika. Kadangi nerealiai greitai daugeja gyvenanciu zmoniu tai vagiu nebuna visiskai. O kaip malonu kai turi savo kiema, savo NAMA, viskas tavo! TAI YRA NUOSTABU!!!!! greiciau kelkites i DITUVA!!!!!!!
ps. o kur dar kazkas nusisnekedavo del smirdesio - tai ten jo niekada nebuvo, nera ir nebus!!!! nesnekekit nesamoniu prasau! negasdinkit zmoniu nebutais dalykais!
Vi_zija
2007 08 19, 19:17
QUOTE(razzle @ 2007 08 17, 21:22)
Mes gyvename dituvoje, TEN PUIKU!!!!!!! susisiekimas puikus, visada vazineja autobusai, keliai valomi, kaimynu gausybe ir ju vis daugeja, elektra yra, kanalizacija galima prasivesti, namo kaina tokia pati kaip ir klaipedoje 2 kambariu buto, greitai bus statomas didziulis prekybos centras, neuzilgo bus ivestos ir dujos, vienu zodziu dituva tampa miesto dalimi!!! nedelskit ir pirkit bei statykit namus kuo greiciau, kol dar kainos nepakilo nerealiai, nes jos kyla kaip ant mieliu!! Jei gauni nama prie kokios pardauotuveles tai isvis saunu, pas mus ir prudas salia, tai vasara ten fantastika. Kadangi nerealiai greitai daugeja gyvenanciu zmoniu tai vagiu nebuna visiskai. O kaip malonu kai turi savo kiema, savo NAMA, viskas tavo! TAI YRA NUOSTABU!!!!! greiciau kelkites i DITUVA!!!!!!!
ps. o kur dar kazkas nusisnekedavo del smirdesio - tai ten jo niekada nebuvo, nera ir nebus!!!! nesnekekit nesamoniu prasau! negasdinkit zmoniu nebutais dalykais!

sutinku su sita nuomone 100 proc, statau dabar nama dituvoj, pries tai soda turejau taip pat dituvoj, jokios smarves- nesamone- va ketvergiuose tai smirda, susisiekimas tai puikus , pati sklypa namo statybai eiskojau 2 metus , radau tikrai gera be kaimynu pasonei, ir prie pat misko ir ezeras salia, tai kad gyveni ir dziaugies
Aidulia
2007 08 20, 10:07
QUOTE(Vi_zija @ 2007 08 19, 19:17)
va ketvergiuose tai smirda

kas tau sakė?
Vi_zija
2007 08 20, 14:24
QUOTE(Elina @ 2007 08 20, 10:07)

kas tau sakė?
kazkada pati sklypa ten turejau, ir uosle gera turiu

, kaip uzpuc vejas iš tos puses, kosmars, nors i lauka neik
mano draugai gyveno ketvergiuose, tai tekdavo daznai pabuvot ir tikruju smirdedavo karts nuo karto. as ten nepirkciau ne uz ka sklypo.
Aidulia
2007 08 20, 18:55
QUOTE(Vi_zija @ 2007 08 20, 14:24)
kazkada pati sklypa ten turejau, ir uosle gera turiu

, kaip uzpuc vejas iš tos puses, kosmars, nors i lauka neik

QUOTE(tukyte @ 2007 08 20, 15:09)
mano draugai gyveno ketvergiuose, tai tekdavo daznai pabuvot ir tikruju smirdedavo karts nuo karto. as ten nepirkciau ne uz ka sklypo.
Apie kokius laikus jūs kalbat? Kada buvot Ketvergiuose?
Vi_zija
2007 08 22, 18:30
QUOTE(Elina @ 2007 08 20, 18:55)
Apie kokius laikus jūs kalbat? Kada buvot Ketvergiuose?
apie esamus
bialetti
2007 08 24, 23:21
Vat nama tureti arciau miesto, tai tikrai neblogai, arba kad ir toliau, bet tik ne Dituvoj. Na cia tik mano nuomone, bet ten tiek dabar pleciasi statosi, praeiti greitai nebebus imanoma. Ir koks cia namo turejimas, kai aplink vienas prie kito.Kiek reikia kiekv.diena vazinetis i Klaipeda i darba. Nori i centra ar i prekybos c.nuvaziuoti juk ne kiekviena karta issiruosi. O kaip ziema.
Vi_zija
2007 08 26, 20:55
QUOTE(coris @ 2007 08 24, 23:21)
Vat nama tureti arciau miesto, tai tikrai neblogai, arba kad ir toliau, bet tik ne Dituvoj. Na cia tik mano nuomone, bet ten tiek dabar pleciasi statosi, praeiti greitai nebebus imanoma. Ir koks cia namo turejimas, kai aplink vienas prie kito.Kiek reikia kiekv.diena vazinetis i Klaipeda i darba. Nori i centra ar i prekybos c.nuvaziuoti juk ne kiekviena karta issiruosi. O kaip ziema.
neperizyvai, bus ir dituvoj prekybos centras, o del vazinejimo , tai daug kas vaziuja i klaipeda dar iš toliau
bialetti
2007 08 26, 22:43
QUOTE(Vi_zija @ 2007 08 26, 20:55)
neperizyvai, bus ir dituvoj prekybos centras, o del vazinejimo , tai daug kas vaziuja i klaipeda dar iš toliau

vaziuoja, vaziuoja, o kas belieka.
Vi_zija
2007 08 27, 20:20
QUOTE(coris @ 2007 08 26, 22:43)
vaziuoja, vaziuoja, o kas belieka.
nu va. mir , druzba, zvacka
chanuma
2007 08 27, 21:17
QUOTE(razzle @ 2007 08 17, 22:22)

dituvoi dujos

neatsimenu kad savivaldibe toki sprendima prieme. tol kol dujos nebus ivestos i gyv. namu kvartalus, tai i dituva niekas neves. su elektra yra dideles problemos. kanalizacija tik vietine. ir aplamai man tavo zinute kaip reklamine skamba. gal tavo vyras stato namus dituvoi

. sava zeme 6 arai nu nu. sodas ir bus sodu, niekas to nepakeis. o del vagisciu tai statystika ne tavo pusei.
bialetti
2007 08 27, 22:29
QUOTE(elina-mante @ 2007 08 27, 21:17)
dituvoi dujos

neatsimenu kad savivaldibe toki sprendima prieme. tol kol dujos nebus ivestos i gyv. namu kvartalus, tai i dituva niekas neves. su elektra yra dideles problemos. kanalizacija tik vietine. ir aplamai man tavo zinute kaip reklamine skamba. gal tavo vyras stato namus dituvoi

. sava zeme 6 arai nu nu. sodas ir bus sodu, niekas to nepakeis. o del vagisciu tai statystika ne tavo pusei.
pritariu 100%.
bialetti
2007 08 30, 22:26
o koki galima interneta isivesti Dituvoj, kad butu be apribojimu.
oksankaa
2007 08 31, 20:41
QUOTE(Reniss @ 2006 01 12, 10:02)
sveika, mes ir vis svarstom ar pirkti tose sodose namuką ar pasilikti gyventi 2 kambarių bute, bet vis norisi jau tos ramybės ir savo nuosavo namuko. Jei nepaslaptis kokį nusipirkote ir kiek mokėjote ir kokioj čia vietoj maždaug. Ar esi patenkinta?

Į ką reikia takreipti dėmesį renkantis ten namuką

O gal busime kaiminkos, nes mes irgi norime ten pirkti namuka

Bet cia gal
QUOTE(elina-mante @ 2007 08 27, 19:17)
dituvoi dujos

O man toks jausmas susidaro, kad tavo vyras stato nama Ginduliuose ir bandai visus atbaidyti nuo Dituvos. As pati gyvenu 24 metus Priekuleje ir matau, kad yra tiesiama kanalizacija - taip ta pati, i kuria ir Kalipedieciai daro, kiek girdejau ir pati maciau, prie topaties ejo ir kiras vamzdynas ir manau, kad tai dujos

Del elektros nezinau - kiek jos ten ateina.
Sodai, gyvena visi salia, o tu Tauralaukyje buvai? Tau jie i sodus neuznesa

Tik kad augmenijos maziau.
Nervina mane tokios komentatores

Jei tau Dituva nepatinka - tai negyvenk. Gyvenk Zaliajame slenyje, tose sunu budose. Gaila man to zemes lopynelio - sudrapalino juodai, susu pristate...
Papildyta:QUOTE(coris @ 2007 08 30, 20:26)
o koki galima interneta isivesti Dituvoj, kad butu be apribojimu.

Zebros

net gala televizija gali ziureti
bialetti
2007 09 01, 19:30
Tai tik Zebra, o be zebros daugiau nera joki ta prasme laidinio ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.