Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Parduotuvių nuolaidų kortelės... (2 dalis)
Supermamų klubas > Mūsų namai > Piniginė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*mamusikas*
Dalinamės patirtim ir tęsiam toliau. Kas kokias turit ir ar sutaupote?
Kuzia
Nžn ar į temą g.gif ..........

Snoro lizingas man atsiuntė paštu kortelę "Saulėgrąža" blink.gif . Nei norėjau, nei prašiau unsure.gif ... Įmečiau stalčiun ir pamiršau....... Dabar ramybės neduoda, skambinėja, privalumus vardina, prašo, kad eičiau aktyvuot doh.gif ...

Na, teisybė, valgyt neprašo rolleyes.gif , bet kol kas esu iš principo pikta, kad tokiu būdu platina kreditines kortelęs blink.gif
Isila
Mano tėtis irgi kažkokią taip yra gavęs. Na, nuėjo, aktyvavo. Paskui sugedo mum šaldytuvas. reik naujo, pinigų taip sakant atsidėję tam reikalui nebuvo. Prisiminė tą kortėlę ir su ja pirko. Ale daugiau nė karto ir nebesinaudojo tongue.gif
ramune78
Ne kažin kokia ta nauda, Norfos išvis nesuprantu kam reikalinga, Maximos kaip kada, kai būna akcijos, va tik Iki 3 proc. nuo pirkinių jei turi senjoro kortelę. O šiaip manau nedidelės tos nuolaidos.
dontstop
Mes užpraeitais metais turėjome Maximos kortelę, tai tikrai apsimokėjo thumbup.gif Kiekvieną savaitę vis kokiai nors prekių grupei būna nuolaidos, kai kurios prekės visą laiką pigesnės, perkant su kortele, o dar ir pliusai kaupiasi, už kuriuos paskui galima ką nors nusipirkti rolleyes.gif Dabar vėl užsisakėm, tai laukiu nesulaukiu rolleyes.gif
Isila
QUOTE(dontstop @ 2007 12 17, 10:52)
Mes užpraeitais metais turėjome Maximos kortelę, tai tikrai apsimokėjo  thumbup.gif  Kiekvieną savaitę vis kokiai nors prekių grupei būna nuolaidos, kai kurios prekės visą laiką pigesnės, perkant su kortele, o dar ir pliusai kaupiasi, už kuriuos paskui galima ką nors nusipirkti  rolleyes.gif  Dabar vėl užsisakėm, tai laukiu nesulaukiu  rolleyes.gif
*

anksčiau gal ir buvo naudos su ta Maximos kortele, o dabar..Nei tos nuolaidos kažin kokios, nei tų prekių kokių labai būna. O jei būna tai tokios nelabai reikalingos. vien dėl nuolaidos juk nepirksi. ir šiaip tie pliusai vargiai kaupiasi, labai jau daug išleist reikia.
Žizel
mums tikrai neapsimoka, nes esam maža šeima, retai perkam dideliais kiekiais
taipogi retai perkam akcijines preks (nu kad būtent su kortele pigiau)
ir šiaip nemėgstu akcijų, vis atrodo kad ten brokuotas prekes nori prastumti arba būna tiesiog akių dūmimas, užkelia kainas ir padaro akciją
ir nelabai esam prisirišę prie konkretaus tinklo
jovial
As naudoju Maximos ir esu patenkinta. O ar verta isigyt Norfos? 10lt. kainuoja. Per kiek laiko atsiperka?
Lesia
QUOTE(jovial @ 2007 12 17, 22:32)
As naudoju Maximos ir esu patenkinta. O ar verta isigyt Norfos? 10lt. kainuoja. Per kiek laiko atsiperka?
*

Siandien klausiau pardavejos-sake,kad buna akcijos-kortele kainuoja 4.99lt.Reikia klausti pas juos.O per kiek laiko atsiperka g.gif
jovial
QUOTE(Lesia @ 2007 12 17, 23:35)
Siandien klausiau pardavejos-sake,kad buna akcijos-kortele kainuoja 4.99lt.Reikia klausti pas juos.O per kiek laiko atsiperka g.gif
*

Man maximos kortelej 5lt (tiek ji kainuoja) prisikaupia per +-3men, o dar nuolaidos... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nuolaidos su Norfos kortele demesio vertoms prekems buna retai. Rytinem ir vakarinem beveik nepasinaudociau (dazniausiai perku nuo 11 iki 17val.), todel ir klausiu ar verta ja tureti g.gif
Isila
QUOTE(jovial @ 2007 12 18, 14:38)
Man maximos kortelej 5lt (tiek ji kainuoja) prisikaupia per +-3men, o dar nuolaidos... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Nuolaidos su Norfos kortele demesio vertoms prekems buna retai. Rytinem ir vakarinem beveik nepasinaudociau (dazniausiai perku nuo 11 iki 17val.), todel ir klausiu ar verta ja tureti  g.gif
*

jeigu nesinaudosi tom praktiškom valandom tai nelabai verta schmoll.gif
kioske
QUOTE(jovial @ 2007 12 18, 14:38)
Man maximos kortelej 5lt (tiek ji kainuoja) prisikaupia per +-3men, o dar nuolaidos... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

sutinku drinks_cheers.gif
Maximos - vienintele kortele, kuri atnesa naudos bigsmile.gif mes i menesi prikaupiam po 7 litukus, o dar nuolaideliu visokiu buna thumbup.gif

o va IKI kortele tai niekam tikus schmoll.gif plastiko gabaliukas ir tiek unsure.gif tipo pirk preke su uzdarbiu, moki uz preke 15 Lt is kuriu 5 Lt grizta i kortele ir IKI garantuotas, kad grisi pas juos isleisti tu 5 Lt ir aisku nusipirksi prekiu uz kokius 30 Lt vat ir biznis biggrin.gif
vilite
QUOTE(kioske @ 2007 12 18, 23:06)
sutinku  drinks_cheers.gif
Maximos - vienintele kortele, kuri atnesa naudos bigsmile.gif mes i menesi prikaupiam po 7 litukus, o dar nuolaideliu visokiu buna  thumbup.gif 

o va IKI kortele tai niekam tikus  schmoll.gif  plastiko gabaliukas ir tiek  unsure.gif  tipo pirk preke su uzdarbiu, moki uz preke 15 Lt is kuriu 5 Lt grizta i kortele ir IKI garantuotas, kad grisi pas juos isleisti tu 5 Lt ir aisku nusipirksi prekiu uz kokius 30 Lt vat ir biznis  biggrin.gif
*

va čia tai teisybe thumbup.gif

turiu ir maksimos ir norfos ir abi tik vieta užima, norfon reikia važiuoti vėlai jei nori nuolaidos
Isila
QUOTE(kioske @ 2007 12 18, 22:06)
sutinku  drinks_cheers.gif
Maximos - vienintele kortele, kuri atnesa naudos bigsmile.gif mes i menesi prikaupiam po 7 litukus, o dar nuolaideliu visokiu buna  thumbup.gif 

o va IKI kortele tai niekam tikus  schmoll.gif  plastiko gabaliukas ir tiek  unsure.gif  tipo pirk preke su uzdarbiu, moki uz preke 15 Lt is kuriu 5 Lt grizta i kortele ir IKI garantuotas, kad grisi pas juos isleisti tu 5 Lt ir aisku nusipirksi prekiu uz kokius 30 Lt vat ir biznis  biggrin.gif
*

o tai jau Maximoj uždirbtus litus galima kitur išleisti? biggrin.gif Ir pirkdama Maximoj už 7lt, tu nepirksi už daugiau? Juk tas pats gaunasi.

Man šiuo atveju Iki kortelė geriau. Dažnai paisnaudoju, kai būna papildomas uždarbis. Va, aną kartą vyno pirkau, į kortelę papildomai 8lt įkapsėjo. Maximoj tokių atrakcijų nebūna.

ieevva
naudojuosi maximos kortele, esu patenkinta, neskaitant kad per metus susikaupia 100lt, bet dar ir akciju nemenku pasitaiko...
vilite
man taip pat per metus prisikaupia maksimoj apie 100 lt o metu gale juos išleidžiu, blush2.gif

o įdomu bus šiemet nauju korteliu maksimos ar ne, nes kaip ir baigiasi 2008 metais
eiven
Kur jau nebus, išmąstys kažką tikrai irnesakyk.gif Juk ir jiems ta kortelė apsimoka.
Maxima mums ir patogiausia, ir aiškiausia. Perki virš 10 Lt, duodi kortelę, kaupiasi pinigėliai, paskui juos išleidi.
Norfa nors ir turiu, bet tuo metu, kai apsiperku, nuolaidos nebūna, nebent atskiriems kažkokiems produktams. Dar joje prideda neaiškių kažkokių taškų, tik nepanaudosi jų niekur unsure.gif
rudens-vaikas
QUOTE(**violeta** @ 2007 12 20, 01:43)
o įdomu bus šiemet nauju korteliu maksimos ar ne, nes kaip ir baigiasi 2008 metais
*

tokių pačių paprastų nebebus, bus tik kartu su hansa banko kortele 4u.gif
Isila
QUOTE(ieevva @ 2007 12 19, 19:13)
naudojuosi maximos kortele, esu patenkinta, neskaitant kad per metus susikaupia 100lt, bet dar ir akciju nemenku pasitaiko...
*

daug sukaupiat bigsmile.gif
Bitute32
Aš turiu tų kortelių, ale nevisad prie savęs būnu pasiėmus kaip sakant doh.gif
Owly
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 12 20, 11:55)
tokių pačių paprastų nebebus, bus tik kartu su hansa banko kortele  4u.gif
*

ne tik su hansa 4u.gif
KibirVibir
http://www.delfi.lt/news/economy/business/...php?id=15389978

Už lojalumo korteles „Maximai“ - 250 tūkst. Lt ieškinys
Will
QUOTE(Isila @ 2007 12 17, 13:22)
anksčiau gal ir buvo naudos su ta Maximos kortele, o dabar..Nei tos nuolaidos kažin kokios, nei tų prekių kokių labai būna. O jei būna tai tokios nelabai reikalingos. vien dėl nuolaidos juk nepirksi. ir šiaip tie pliusai vargiai kaupiasi, labai jau daug išleist reikia.
*

drinks_cheers.gif
Man vienintelį kartą realiai jautėsi nuolaidos- kai prieš savaitę buvo akcija buitinei technikai bigsmile.gif

QUOTE(Žizel @ 2007 12 17, 18:00)
ir nelabai esam prisirišę prie konkretaus tinklo
*

drinks_cheers.gif būtent dėl šios priežasties aš turiu visas korteles lotuliukas.gif

QUOTE(jovial @ 2007 12 17, 20:32)
*

Žiūrint kada perki, man atsipirktų per vieną kartą, nes aš paprastai apsiperku kartą per savaitę, vakare ax.gif

QUOTE(kioske @ 2007 12 18, 22:06)
*

Jei turi Nordea kortelę, tai tą uždarbį bet kur gali išleisti, kad ir toje pačioje Maximoje wink.gif
vilite
QUOTE(Will @ 2007 12 22, 23:02)
:
Jei turi Nordea kortelę, tai tą uždarbį bet kur gali išleisti, kad ir toje pačioje Maximoje wink.gif
*

va šito nežinojau blush2.gif čia ta nordeo kur su iki ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2007 12 22, 23:02)

drinks_cheers.gif  būtent dėl šios priežasties aš turiu visas korteles  lotuliukas.gif

*

aš taip pat ax.gif lotuliukas.gif
Owly
QUOTE(Will @ 2007 12 22, 22:02)
drinks_cheers.gif  būtent dėl šios priežasties aš turiu visas korteles  lotuliukas.gif
*

Ir mes drinks_cheers.gif Tik ne visom naudojamės, pagrinde Maxima ir Iki, ir vis gaila, kad Rimi jokios kortelės neturi doh.gif
Erbe
QUOTE(Owly @ 2007 12 23, 03:30)
Ir mes  drinks_cheers.gif  Tik ne visom naudojamės, pagrinde Maxima ir Iki, ir vis gaila, kad Rimi jokios kortelės neturi  doh.gif
*

Aš irgi Maxima kortele visada naudojuosi. Geras dalykas thumbup.gif
dirty_kiss
QUOTE(jovial @ 2007 12 17, 21:32)
*

aš Maximos turiu, pirkau irgi už 4,99lt, o Norfos dabar kad pabrangę tai nežinojau... Aš tai už dyką ją gavau... thumbup.gif

QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 12 20, 12:55)
tokių pačių paprastų nebebus, bus tik kartu su hansa banko kortele  4u.gif
*

o jeigu man kartu su banko kortele nereikia, ką tada darytManau, kad bus kažkos atskiras variantass, nes juk pvz pensininkai, kurie neturi banko kortelių, kaip jiems tada gauti maximos kortelę???
Žizel
aš nesuprantu, ar maximos kortelė, ta paprasta, be hansa ar pan., kitais metais galios?
nereikia išleisti sukauptų pinigėlių iki Naujųjų?
jovial
QUOTE(Žizel @ 2007 12 27, 20:22)
aš nesuprantu, ar maximos kortelė, ta paprasta, be hansa ar pan., kitais metais galios?
nereikia išleisti sukauptų pinigėlių iki Naujųjų?
*

Ji galios iki sausio pabaigos (ant korteles parasyta).
Staigmena
Mes turime Maximos ir Norfos korteles kurios mums jau seniausiai atsipirko.
Kadangi darome vieną apsipirkimą per savaitę ir tokį labai rimtą tai pinigėlių į maximos kortele greitai pribyrėjo o juos panaudojom pirkdami fotoaparatą ir gavom DIDELĘ thumbup.gif nuolaidą. o norfos nors ir 3 proc nuolaida ar ten kokia, kai už kortelę nemokėjom tai ir tiek gerai. Kortelės tokios tikrai geras dalykėlis. Mūsų šeimai padeda taupyti. blush2.gif
Maxima
Aš ir Maximos dažnai naudoju, bet ir pvz. CHR rūbus perku su 10 proc. nuolaida. ax.gif
jukka
Man maximos kortele labai patinka thumbup.gif Ir nuolaidu yra ir pinigai kaupiasi po truputi. Taip per metus susikaupe apie 80 lt tongue.gif Tai galejome apmoketi 50% pirkiniu is tu pinigu thumbup.gif pirkome uz 160 lt, o mokejome tik 80 thumbup.gif Man patiko biggrin.gif
jovial
QUOTE(jukka @ 2007 12 30, 19:23)
Man maximos kortele labai patinka  thumbup.gif Ir nuolaidu yra ir pinigai kaupiasi po truputi. Taip per metus susikaupe apie 80 lt  tongue.gif  Tai galejome apmoketi 50% pirkiniu is tu pinigu  thumbup.gif pirkome uz 160 lt, o mokejome tik 80  thumbup.gif Man patiko  biggrin.gif
*

Del Maximos nesiginciju, o kitu privalumai? g.gif
Isila
QUOTE(jukka @ 2007 12 30, 19:23)
Man maximos kortele labai patinka  thumbup.gif Ir nuolaidu yra ir pinigai kaupiasi po truputi. Taip per metus susikaupe apie 80 lt  tongue.gif  Tai galejome apmoketi 50% pirkiniu is tu pinigu  thumbup.gif pirkome uz 160 lt, o mokejome tik 80  thumbup.gif Man patiko  biggrin.gif
*

na taip, bet taupyt reikėjo visus metus. Metams tokia suma maža.. Be to, kad sutauppyt 80lt, reik išleis 8000lt...
jukka
QUOTE(Isila @ 2007 12 30, 21:56)
na taip, bet taupyt reikėjo visus metus. Metams tokia suma maža.. Be to, kad sutauppyt 80lt, reik išleis 8000lt...
*

Na as vistiek ten apsipirkineju ax.gif tai koks skirtumas. O kortele kainuoja tik 5 lt, tai ji man jau seniausia atsipirko, plius dar Eurovaistines nuolaidos su maximos kortele. tongue.gif
O dar prisiminiau Lukoil degalineje su maximos kort nuolaida degalams. Ar jau nebera g.gif
Papildyta:
QUOTE(jovial @ 2007 12 30, 20:58)
Del Maximos nesiginciju, o kitu privalumai?  g.gif
*

Norfos kortele dar turime, tik retai ten apsipirkinejome ax.gif Bet siaip neblogai 7% nuolaidos nuo sumos, jeigu gerai prisimenu g.gif Tik man ten prekiu asortimentas nelabai schmoll.gif
jovial
QUOTE(jukka @ 2007 12 30, 21:06)
Norfos kortele dar turime, tik retai ten apsipirkinejome  ax.gif Bet siaip neblogai 7% nuolaidos nuo sumos, jeigu gerai prisimenu  g.gif Tik man ten prekiu asortimentas nelabai  schmoll.gif
*

Norint gauti tuos 7% reikia nemazai pirkti ju siulomu laiku.
jukka
QUOTE(jovial @ 2007 12 30, 22:47)
Norint gauti tuos 7% reikia nemazai pirkti ju siulomu laiku.
*

Na tada nieko gero ax.gif
kysa007
mes turim norfos kortele, tikrai apsimoka kai apsiperkam iki 10 lt nuolaida buna o kortele nemokamai gavome smile.gif
jovial
QUOTE(kysa007 @ 2008 01 01, 17:47)
mes turim norfos kortele, tikrai apsimoka kai apsiperkam iki 10 lt nuolaida buna o kortele nemokamai gavome smile.gif
*

Tikrai ne 7%
Ir kortele dabar kainuoja 10lt.
Jei perkate prekių už: Tai momentinė nuolaida pirkimui yra:
nuo 50 Lt iki 100 Lt 4 %
nuo 100 Lt iki 200 Lt 5 %
nuo 200 Lt iki 500 Lt 6 %
nuo 500 Lt iki 1000 Lt 7 %
Daugiau kaip 1000 Lt 8 %
Jei perkate "Praktiškomis valandomis" t.y. 8.00-10.00 arba 20.00-22.00 darbo dienomis +3 %
Turkcena
Čia kalbama tik apie maisto parduotuvių korteles? blush2.gif
jovial
QUOTE(Turkcena @ 2008 01 02, 19:20)
Čia kalbama  tik apie maisto parduotuvių korteles? blush2.gif
*

Gera ideja thumbup.gif . thumbup.gif thumbup.gif
Registruojam visas turimas nuolaidu korteles ir gavimo salygas (maisto, pramoniniu, vaistiniu, degaliniu, klubu ir t.t.)
Taigi, jau paminetos:

Maxima
Iki
Norfa
ego
saulegraza
+
Gintarine vaistine
Neste degaline
Ventus degaline
Topocentras
Senukai
Sarma
linciuke5
Iki Premija tikrai dziaugiuosi. thumbup.gif Kaupiasi pinigeliai,kaupiasi...
Meskiukas
Turiu maximos,norfos nors is jos nera daug nuolaidos nebent kai perki virs 50lt,ir iki premija ten kaip ir maximos korteleja kaupesi pinigai. 4u.gif
anzu
Turim Aprangos auksine -20% thumbup.gif
jovial
QUOTE(anzu @ 2008 01 07, 12:25)
Turim Aprangos auksine -20%  thumbup.gif
*

Na taip, ja kiekvienas gali turet!!! lotuliukas.gif
O kur nuoroda i gavimo galimybes? g.gif
jovial
picerija submarinas
irute1984
Man labai patinka Maximos nuolaidu kortele su ja yra sutaupomi pinigeliai kurios galima veliau panaudoti. thumbup.gif O vat Norfos kortele tai kazkokia nesamone, jokios naudos is jos nematau g.gif
vilite
maksimoje tu kaupi pinigėlius ir išleidi toje maksimoje, o norfoje gauni nuolaida iš karto mirksiukas.gif
Šypsenėlė24
Mes turime Norfos ir Maksimos nuolaidų korteles, kiekviena turi savų pliusų Maksimos smagu, kai nusibraukia sukaupti pinigėliai, o Norfos nuolaidos taip pat jaučiasi, o ypač perkant laimongomis valandomis
Taip pat dar turiu Camelios kortelę, su ja lygtai 10 procentų nuolaida vaistam
kiri111
As turiu maximos, norfos, kotrynos nuolaidu korteles. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.