Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Laiptai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Sheshkiux
Labux 4u.gif

Priėjo laiptų eilė doh.gif
Pasidalinkit patirtimi....kokie laiptai pas jus...kur gaminotės/gaminsitės, ką darytumėt kitaip ir t.t. mirksiukas.gif
Sheshkiux
Negi visi gyvena vieno aukšto namuose nail.gif
Nieks nesidaro laiptų? verysad.gif cray.gif
Sheshkiux
help.gif help.gif help.gif

reikia vidaus laiptų, patarkit, pasirodykit, padėkit cry.gif mega_shok.gif
activ
tokia tema jau yra mirksiukas.gif ten ir foto daug, ir patarimu smile.gif
Stai cia
Sheshkiux
ačiūūūū, šitą žinau book.gif
čia prie statybų tikėjausi daugiau info 4u.gif angel_sadangel.gif
EvelinaC
Labai gerus laiptus daro kaune imone Kalipse, jei reik koordinaciu rasykit i az. Is masyvo gamina ir projektuoja, geros kainos.
Danaver
QUOTE(Sheshkiux @ 2007 11 10, 18:37)
help.gif  help.gif  help.gif

reikia vidaus laiptų, patarkit, pasirodykit, padėkit  cry.gif  mega_shok.gif
*

Labas, mano vyras gamina laiptus, jis tuo uzsiima jau 11 metu, tikrai patyres ir zino ka daro. jei nori - gali pasiskambinti ir pasikonsultuoti... Viktoras 867053230
sima.d
Mums dare Kaune, labai faini modern laiptai. Zinoma pirmoj eilej kokybe ir garantijos, nes draugai statesi taupydami pas stalius kur individualiai stato ir gavo laiptus kurie po metu pradejo girgzdet, o jau statant sudejo prasta medi su juoduliais is apacios kurie matosi, laiptasija state pries grindis tiesiai ant betono todel po to buvo problemu dedant grindis jau nekalbant kad pirma pakopa gavosi zemiau nei visos kitos o paskutinis lipimas auksciau, labai grubus metalines laiptasijos darbas, o dar statybom nepasibaigus subraize darbininkai tai reikejo taisyti...
Taip kad norint tureti maziau rupesciu ir maziau sugadintu nervu bei grazius laiptus patarciau pasirinti ne pas stalius kurie su saukstu drozia..smile.gif galbut ir brangiau iseis keliais tukstanciais, bet turesite daikta visam gyvenimui ir nereikes lupti po keliu metu ir is naujo statyti...

Jei kam idomu tai pasiziurekite musu laiptu foto adresu:
Spauskite cia!
( apatines 2 foto musu laiptu)
Ten taip pat ir mums gaminusios firmos kontaktai parashyti... smile.gif
sima.d
Beje, patarciau nelaukti kol baigsis apdailos darbai ir uzsisakyti laiptus is anksto, nes paprastai laiptu reik laukt apie puse metu del eiliu, jei laiptininkai ne peckeliai kokie sedintys be darbo , bent jau mums reikejo tiek laukt...
unsure.gif
raganele
QUOTE(sima.d @ 2008 01 10, 20:38)
Beje, patarciau nelaukti kol baigsis apdailos darbai ir uzsisakyti laiptus is anksto, nes paprastai laiptu reik laukt apie puse metu del eiliu, jei laiptininkai ne peckeliai kokie sedintys be darbo , bent jau mums reikejo tiek laukt...
unsure.gif
*

mums reikėjo laukt mažiau nei 2 savaites. Ir ne pas peckelius - laiptai gavosi puikūs tongue.gif O nebaigus apdailos sudėtinga - juk reikia žinot galutinius grindų aukščius.
sima.d
QUOTE(raganele @ 2008 01 10, 22:15)
mums reikėjo laukt mažiau nei 2 savaites. Ir ne pas peckelius - laiptai gavosi puikūs tongue.gif O nebaigus apdailos sudėtinga - juk reikia žinot galutinius grindų aukščius.
*

na mums vien montavo laiptus virsh 2 sav , tai ka kalbet apie gamyba...Perskambinau gal 10 laiptininku firmu.. tai 6 men dar labai nedaug, nes buvo ir 9 ir 10 men terminas butent musu norimiems laiptams ... Turbut labai jau paprastuciai elementarus laiptai... idomu kaip jie po metu laikysis:)
mums svarbiausia kokybe ir Garantijos.. smile.gif o kaina pagal kokybe visada buna...
tada jau galima ir kabinetis jei kas negerai..smile.gif cool.gif Be to kam statytis nama, jei jame bus laiptai - kopecios su "lokio pedos" lipimu is pushies kur senukuose uz 2000lt galima gaut biggrin.gif
O darant pas "garazinius" niekada garantijos negausi, jau pasimokem su durimis... sad.gif
raganele
na ne kopėčios ir ne iš pušies. Normalūs uosiniai laiptai ir ne garažiniai, o normalios įmonės daryti - su visom priklausančiom garantijom.
O kas yra "lokio pėdos" lipimu?
akvilyte
QUOTE(sima.d @ 2008 01 10, 22:35)
mums svarbiausia kokybe ir Garantijos.. smile.gif

o kaina pagal kokybe visada buna...

tai tipo jei nelauki pusės metų tai laiptai š..... lotuliukas.gif doh.gif

ne visdada deja tongue.gif
giedre.v
sveikos, o kada reikia pradet dometis laiptais? pas mus dar tik plika dezute su juodgrindem ax.gif bet as galvoju, gal vertetu bent ju projekta tureti laiptu? na mes darysim sildomas grindis, tai laiptininkai turetu gal kazkur atsizymeti kur prasides laiptai, ar kaip? ax.gif
okkey
QUOTE(sima.d @ 2008 01 10, 22:35)
Be to kam statytis nama, jei jame bus laiptai - kopecios su "lokio pedos" lipimu is pushies kur senukuose uz 2000lt galima gaut biggrin.gif
*

a tai cia as nebelabai supratau, tai jus is serijos : statet laiptus ir paskui tik siaip sau nama aplink laiptus iskelet g.gif lotuliukas.gif nes is tavo posto panasu, kad tik del LAIPTU jus nama ir testatet lotuliukas.gif

ir siaip turiu tave nuvilti - tikrai ne visi zmogenai namus statosi tam kad juose laiptus uz kokius 30t idetu schmoll.gif

man pavyzdziui laiptai - tai "susisiekimo su antru aukstu priemone" mirksiukas.gif o ne esminis interjero elementas, plius kiekvienas viska daro pagal savo kisene...man pvz esme namas, nuosavas kiemas, tyras oras, gamta, ramybe ir pan, o ne tai kaip prabangiai atrodo vidus - daiktai turi mums tarnauti o ne mes jiems, fuuu kaip man slykstu klausytis kai zmones is daiktu kultus padaro ir vos nemeldziasi jiems doh.gif
Aivariene
QUOTE(giedre.v @ 2008 01 11, 11:49)
sveikos, o kada reikia pradet dometis laiptais? pas mus dar tik plika dezute su juodgrindem  ax.gif  bet as galvoju, gal vertetu bent ju projekta tureti laiptu? na mes darysim sildomas grindis, tai laiptininkai turetu gal kazkur atsizymeti kur prasides laiptai, ar kaip?  ax.gif
*

taip, butinai reikia jums jau pradeti derinti laiptu projekta, nes kaip dazniausia dabar daro laiptus su metaliniu karkasu (ar dviem) tokius ,tai tas metalinis karkasas tvirtinasi ant juodgrindziu. tai jei betonuosit svarias grindis ir nebus laiptu - turesit palikti tokia 1 kvadratinio metro duobe tam tikroj vietoj kur laiptai stoves...

o kur dar tai kad uzsisakius is karto laiptu negausiot o lauksit koki menesi kita smile.gif ...
akvilyte
QUOTE(Aivariene @ 2008 01 11, 13:55)
,tai tas metalinis karkasas tvirtinasi ant juodgrindziu.

ar būtinai??? unsure.gif
okkey
aha, ir man iskilo toks klausimas, buvau tikra kad nebutinai g.gif
lota
Tikrai nebutinai. Mums pastate metalini karkasa, kai jau parketas isklotas buvo, ir viskas OK. thumbup.gif

O isgirtieji simos.d laiptai labai jau siaipsau dizaino poziuriu.... blush2.gif O jau to metalinio elemento grubumas.... ax.gif
nise
QUOTE(giedre.v @ 2008 01 11, 12:49)
sveikos, o kada reikia pradet dometis laiptais? pas mus dar tik plika dezute su juodgrindem  ax.gif  bet as galvoju, gal vertetu bent ju projekta tureti laiptu? na mes darysim sildomas grindis, tai laiptininkai turetu gal kazkur atsizymeti kur prasides laiptai, ar kaip?  ax.gif
*

mes viska nufotografavome, kur kokie laidai, siluminis sildymas(pridejus metra). o siaip laiptus uzsisakem tokioje busenoje, kaip esi tu dabar. net vidus dar nebuvo tinkuotas.jie ten pakopas skaiciavosi, kazka matavo, o dabar kai jau grindys yra , tai atvaziavo dar karta ir naujai viska issimatavo.
giedre.v
aciu merginos labai mirksiukas.gif reiks pradet dometis mirksiukas.gif
palang-mamyte
gal kam idomu kaip islieja betoninius, man pries pat naujuosius isliejo

vobla
QUOTE(palang-mamyte @ 2008 01 12, 19:09)
*

man įdomu kiek tai kainavo ir kiek tai truko blush2.gif liesim irgi tik be posūkio, o su aikštele...
ar galima šiuo metu lieti, ar neperšalta betonui stingt būtų g.gif
zuikulis
o gal kas nors galetu pasidalint info, kiek kainuoja vien laiptu projektas, be gamybos? ax.gif blush2.gif
Triuksmas
Sau as betoniniu tikrai nesilieciau ir kitam nepatarciau. Tikrai nesuprantu, koks tikslas lieti is betono, paskui uz ju apdaila moket tiek pat, kiek uz medinius? Ypac, jei paskui pakopos daromos medines... Bet jau toks, matyt musu, lietuviu, budas, statyt taip, kad atomini kara atlaikytu... Taciau kiek zmoniu - tiek nuomoniu, kiek meistru - tiek to paties darbo padarymo budu, reikia tik issirinkti priimtiniausia. Tai tik mano subjektyvi ir nebutinai teisinga nuomone (mano megiamas posakis smile.gif )
user posted image
user posted image
Cia betoniniai laiptai su medinem pakopom. Lygiai tas pats iseitu darant vien medine konstrukcija. Nesakau, kad betoniniai blogiau, ne... Bet brangiau ir ilgiau uztrunka viskas. Dar jei apdailininkai atgrubnagiai, tai ties laiptais taip "islygina" sienas, kad kai reikia pakopas montuot, uz galvos stveriesi, sienos kreivos, sleivos, "konusines"... Ir tie visi sienu nelygumai be galo gerai isryskeja, kai akis mato cia pat kitas linijas.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Cia visur medines konstrukcijos. Ar labai skiriasi?
Betoniniu laiptu privalumas, kad statybu metu turite laiptus. O mediniai statomi tikpadarius apdaila, iki tol laipiojate kopeciom ar stelazais.
Tik planuoti laiptus reikia pradeti jau darant namo projekta. Geriausia papildomai pasitarti su laiptininkais, nes architektai tokio grybo kartais pripjauna, kad uz galvos stveriesi ir nezinai kaip zmogui padet ir ka patart - sienos jau pastatytos...
Jei kam reikia mediniu laiptu - kreipkites smile.gif 4u.gif
Tel.:+37061407172, Aivaras
Cia daugiau darbu, tiesa, toli grazu ne visi...
http://www.failas.lt/images/thumbs/lmjvnljzjdt5dkmzzlhl.jpg
happy
man betoniniai labai grazu jei jie neuzdaroj laiptinej,didelej ardvej ir matosi
ta grazi "garmoske" wub.gif
Triuksmas
QUOTE(happy @ 2008 01 13, 12:22)
man betoniniai labai grazu jei jie neuzdaroj laiptinej,didelej ardvej ir matosi
ta grazi "garmoske"  wub.gif
*

"na vkus i cvet druzei to net..." smile.gif Visu musu skoniai skirtingi, but neidomu, jei visiems patiktu tas pats smile.gif Svarbiausia tureti savo skoni, savo nuomone ir gerbti kitu 4u.gif
palang-mamyte
QUOTE(vobla @ 2008 01 12, 21:24)
man įdomu kiek tai kainavo ir kiek tai truko blush2.gif liesim irgi tik be posūkio, o su aikštele...
ar galima šiuo metu lieti, ar neperšalta betonui  stingt būtų g.gif
*

su visu projektuku, su medziagom, dirbo 2dienas kainavo 4300(bet cia paskaiciuoja nuo dydzio ju)
lieti gali jei tik mato kad bus pliusas nors 3 dienas
ir visiskai nesutinku kad ju apdaila kainuos tiekpat kiek seip mediniai visi laiptai. mediniu laiptu pakopa kainuoja nuo 500 iki 800lt , man tereikes uzsisakit tik pacios pakopu stalvirsius kuriu kaina pasiule nuo 150 iki 250 (ziurint kuki medi) o tureklu kaltiniu is juodo metalo prie mediniu isvis neprikibdysi smile.gif taip kad kiekvienam savo ir kiekvienam pagal jo isgales mirksiukas.gif
vobla
QUOTE(palang-mamyte @ 2008 01 13, 16:57)
su visu projektuku, su medziagom, dirbo 2dienas kainavo 4300(bet cia paskaiciuoja nuo dydzio ju)
lieti gali jei tik mato kad bus pliusas nors 3 dienas

ačiū už info, nes darys man giminaitis, tai noriu bent apytikriai žinot apie kokias sumas kalba gali eiti...
--------
apie kitokius laiptus net nemasčiau nuo pat projektavimo pradžios...laiptai bus pačiam namo centre ir ten po jais bus šilumos paskirstymo mazgas... dar norėjom ir židinio uodegą po laiptais pakišti, o tai gaisrininkai būt parašo nedėję... man betoniniai arčiau širdies...medinius daryčiausi tik rastiniame namuky...
Pakopas pirksim gatavas ir susimontuosim patys... man labai gražu, kai medis tik ant pačios pakopos, o pakopos priekis balto tinko wub.gif ...
va fantastiški laiptai: http://www.laiptucentras.lt/foto/betono_konstrukcija1.jpg
palang-mamyte
QUOTE(vobla @ 2008 01 13, 19:31)
ačiū už info, nes darys man giminaitis, tai noriu bent apytikriai žinot apie kokias sumas kalba gali eiti...
--------
apie kitokius laiptus net nemasčiau nuo pat projektavimo pradžios...laiptai bus pačiam namo centre ir ten po jais bus šilumos paskirstymo mazgas... dar norėjom ir židinio uodegą po laiptais pakišti, o tai gaisrininkai būt parašo nedėję... man betoniniai arčiau širdies...medinius daryčiausi tik rastiniame namuky...
  Pakopas pirksim gatavas ir susimontuosim patys... man labai gražu, kai medis tik ant pačios pakopos, o pakopos priekis balto tinko wub.gif ...
va fantastiški laiptai: http://www.laiptucentras.lt/foto/betono_konstrukcija1.jpg
*

va ir as 100% sutinku su tavin smile.gif butent tokius laiptus ir isivaizduoju betoniniai, pakopos medines apcia balinta ,tureklai metalo, porankis geriau medinis, bet sako labai brangu.
sima.d
QUOTE(zuikulis @ 2008 01 12, 23:33)
o gal kas nors galetu pasidalint info, kiek kainuoja vien laiptu projektas, be gamybos?  ax.gif  blush2.gif
*

Kai klausiau laiptu projektas, jei rimtas , tai kainuoja apie 250lt su visais ismatavimais ir 3d vaizdu.
Nemeja
QUOTE(sima.d @ 2008 01 16, 03:02)
Kai klausiau laiptu projektas, jei rimtas , tai kainuoja apie 250lt su visais ismatavimais ir 3d vaizdu.
*

o kieno cia klauset?kokios imones?
mes norim bandyt sutaupyt,patys darytis laiptus ax.gif
AMELY

Bandysime daryti pigesnius laiptukus, tai suvirinti sijas, ant tų sijų tvirtinti pakopas, greičiausiai betonuosime, nes mergaitė bijo aukščio ir kiauri laiptai tai nelabai....tai ir nežinau į kokius pinigėlius sutilpsime.
AGI
Mergaitės, kurios Kaune ar aplink, užsisakinėjot atskirai metalinį karkasą - ar "suvirintojams" pateikinėjot projektuką, ar jie patys skaičiavosi? Ir kaip su metalu - ar atskirai pirkot, ar darbas ir medžiagos "iš vienų rankų"?
Ir dar - būčiau labai dėkinga už patikimų tokio karkaso gamintojų koordinates. Mėginsim ir mes kažką konstruoti.
Nasty Fairy
QUOTE(palang-mamyte @ 2008 01 12, 19:09)
*

Nu kokia tu saunuole, kad dar ir pafotkini thumbup.gif As ir neisivaizduoju savo busimo namo su mediniais laiptais. Man tokie zymiai fainiau ir patikimiau atrodo. O jai dar ir kaina priimtina, tai isviso liuks smile.gif Gal turi daugiau foto, kai "procese" buvo ax.gif

O kaip jus manote, kaip atrodytu betoniniai laptai, bet ne su medinem pakopom, o apklijuoti plytelem g.gif As isivaizduoju labai grazu vaizdeli rolleyes.gif Ar tai nesamone ir bus negerai, pvz. slidu ar dar kas...
Papildyta:
O siaip, tai vat koks grozis betoniniu laiptu wub.gif
user posted image
Danta
O as spirgu visa is laimes biggrin.gif , skambino laiptinikas.
Ryt jau prades deti laiptu metaline konstrukcija tongue.gif tongue.gif tongue.gif
palang-mamyte
[quote=tikurila,2008 01 24, 19:10]
Nu kokia tu saunuole, kad dar ir pafotkini thumbup.gif As ir neisivaizduoju savo busimo namo su mediniais laiptais. Man tokie zymiai fainiau ir patikimiau atrodo. O jai dar ir kaina priimtina, tai isviso liuks smile.gif Gal turi daugiau foto, kai "procese" buvo ax.gif

ne daugiau foto neturiu, reikia nufotkint kai nulupo visus apkalimus smile.gif
seip betoniniai tuom ir gerai kad gali su jeis daryt ka nori biggrin.gif nori plytelem klijuot, nori marmura ar granita dek, o gerai ir medines pakopos mirksiukas.gif paslysti gali betkur, netik ant plyteliu, svarbiausiai pasidaryti kaip pati to nori smile.gif
Nasty Fairy
QUOTE(palang-mamyte @ 2008 01 24, 19:01)
ne daugiau foto neturiu, reikia nufotkint kai nulupo visus apkalimus  smile.gif
seip betoniniai tuom ir gerai kad gali su jeis daryt ka nori  biggrin.gif  nori plytelem klijuot, nori marmura ar granita dek, o gerai ir medines pakopos  mirksiukas.gif  paslysti gali betkur, netik ant plyteliu, svarbiausiai pasidaryti kaip pati to nori  smile.gif
*

Tai reiskia ne taip durnai as cia ir sumasciau su tom plytelem hihihi.gif Ale, kad kol daeis eile iki tu laiptu, tai jauciu dar 100 kartu norai pasikeis del apdailos irnesakyk.gif Ale, kad jai bus, tai bus tik betoniniai tai jau tikrai cool.gif

O siaip tai pafotkink, pafotkink kaip pas tave gavosi rolleyes.gif
astukas
QUOTE(palang-mamyte @ 2008 01 24, 19:01)
ne daugiau foto neturiu, reikia nufotkint kai nulupo visus apkalimus  smile.gif
seip betoniniai tuom ir gerai kad gali su jeis daryt ka nori  biggrin.gif  nori plytelem klijuot, nori marmura ar granita dek, o gerai ir medines pakopos  mirksiukas.gif  paslysti gali betkur, netik ant plyteliu, svarbiausiai pasidaryti kaip pati to nori  smile.gif
*

Tik vienas skirtumas rolleyes.gif ar lygioj vietoj nukrenti ar nuo laiptu nuriedi blink.gif O jeigu jau det tai manau reikia tiksliai ivertint laiptu parametrus kad kuo maziau reiketu plyteles pjaustyt.
egliutka
Nu va as jau galvojau,kad dabar tokiu jau nieks nedaro ax.gif pas mus irgi cementiniai laiptai,tik jau ziauriai jie man visi skirtingi,kaip tas medzio pakopas reiks sudet neisivaizduoju g.gif ,o mes irgi i rusi laiptus klijuosim plytelem ax.gif
AMELY
na statybinikų savųjų klausinėjau tai sakė, kad labai kaina neisikiria mediniai ir betonuoti. Tai ko gero bandysiu lenkti link betonuotų. aišku, kad būtų geriausia betoniniai su medinėmis pakopomis..bet kai pas draugus nuvažiavusi pamačiau, tai net silpna pasdarė...vos priees pusę metų susidėjo, o dvi pakopos pertrūkę...visiškai. Žiauru na tipo mediena nebuvo pilnai išdžiuvusi....nors mediena tai pačių meistrų buvo. Tai aš gal plyteles dėsiu.....aišku ne taip gražu bet praktiškumas ko gero nugalės ( na ir pinigiukai dar).
Nasty Fairy
QUOTE(AMELY @ 2008 01 30, 21:37)
na statybinikų savųjų klausinėjau tai sakė, kad labai kaina neisikiria mediniai ir betonuoti. Tai ko gero bandysiu lenkti link betonuotų. aišku, kad būtų geriausia betoniniai su medinėmis pakopomis..bet kai pas draugus nuvažiavusi pamačiau, tai net silpna pasdarė...vos priees pusę metų susidėjo, o dvi pakopos pertrūkę...visiškai. Žiauru na tipo mediena nebuvo pilnai išdžiuvusi....nors mediena tai pačių meistrų buvo. Tai aš gal plyteles dėsiu.....aišku ne taip gražu bet praktiškumas ko gero nugalės ( na ir pinigiukai dar).
*

Oi, o as kai banau isivaizduoti, tai man ner graziau ax.gif Juk ir plyteliu ivairiu buna, tai tikrai galima sumastyti ne ka prasciau, negu medines pakopos rolleyes.gif
Meka
gal galite patarti kaip pasidaryti kokius vartelius tokiems laiptams.. nieko nesugalvojam...user posted image
Meina
QUOTE(sima.d @ 2008 01 16, 02:02)
*

QUOTE(Nemeja @ 2008 01 18, 15:36)
o kieno cia klauset?kokios imones?
mes norim bandyt sutaupyt,patys darytis laiptus ax.gif
*

mane irgi domina šitie dalykai rolleyes.gif

sima.d, kur klausėt dėl projekto?
akvilyte
planuojam daryt metalini karkasa ir medines pakokas.. plausimukas.. kiek turi islyst pakopana u=eit viena ankt kitos.. nzn kaip paaiskint... as uzleidziu 5cm.. paemiau ta skaiciuka is lempos.. ale kazi kaip realiai darosi g.gif
shypsena
QUOTE(akvilyte @ 2008 02 19, 12:56)
planuojam daryt metalini karkasa ir medines pakokas.. plausimukas.. kiek turi islyst pakopana u=eit viena ankt kitos.. nzn kaip paaiskint...  as uzleidziu 5cm.. paemiau ta skaiciuka is lempos.. ale kazi kaip realiai darosi g.gif
*

Trys centimetrai dazniausiai uzleidziama, daugiau daroma jei labai status laiptai gaunasi del vietos stokos
giletaite
merginos o as gal pasigirsiu bet tuo paciu ir meistrus pareklamuosiu....Mums laiptus dare menininkai, viska dare is savo medziagu, laiptai azuoliniai su kalvio darbo metalinem konstrukcijom, uz viska sumokejom 10 000 lt. bet tai buvo pries nepilnus metus, dabar viskas stipriai pabrange. Bet meistrai faini, ideju pilni, negeriantys, nedarantys tokiu paciu darbu, nes neidomu antra syki ta pati daryti. Turiu ir foto bet nemoku ikelti, gal kuriai i el. nusiusciau kad i foruma idetu
linnn
QUOTE(giletaite @ 2008 02 20, 21:49)
merginos o as gal pasigirsiu bet tuo paciu ir meistrus pareklamuosiu....Mums laiptus dare menininkai, viska dare is savo medziagu, laiptai azuoliniai su kalvio darbo metalinem konstrukcijom, uz viska sumokejom 10 000 lt. bet tai buvo pries nepilnus metus, dabar viskas stipriai pabrange. Bet meistrai faini, ideju pilni, negeriantys, nedarantys tokiu paciu darbu, nes neidomu antra syki ta pati daryti. Turiu ir foto bet nemoku ikelti, gal kuriai i el. nusiusciau  kad i foruma idetu
*

siųsk man

linnna@gmail.com

įdėsiu smile.gif

AGI
QUOTE(giletaite @ 2008 02 20, 22:49)
merginos o as gal pasigirsiu bet tuo paciu ir meistrus pareklamuosiu....Mums laiptus dare menininkai, viska dare is savo medziagu, laiptai azuoliniai su kalvio darbo metalinem konstrukcijom, uz viska sumokejom 10 000 lt. bet tai buvo pries nepilnus metus, dabar viskas stipriai pabrange. Bet meistrai faini, ideju pilni, negeriantys, nedarantys tokiu paciu darbu, nes neidomu antra syki ta pati daryti. Turiu ir foto bet nemoku ikelti, gal kuriai i el. nusiusciau  kad i foruma idetu
*

O kuriam mieste Tavo meistrai? Kaip tik dabar ieškom "laiptininkų" Kaune.
Lock
Gal kuri tiksliai žinot, kur gauti medinių turėklų bei porankių tvirtinimo detalių?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.