Siandien Mano Ugniuke pirma karta pasaukus vardu sypsojosi ir sypsojosi.Ir taip daug kartu

.
Ji jau seniai sypsojosi, bet miegodama, nesamoningai.O siandien..
Papildyta:QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 11 06, 00:27)
as neturiu kas man papasakos kokia as buvau mazyte, bet kazkaip nepasigendu gal kad susitaikiau su ta mintim jog nieko nesuzinosiu. Bet mano visi pazystami niekina tokius tevu poelgius nesupranta kokiu tikslu jie tai dare.Vienos drauges mama yra sudejusi kai kuriuos ju zaislus tai sake uzknisa nei mes su jais zaidziam nei musu vaikai su tais zaislais zais. Kitas pazystamas per gimtadieni uzsipuole savo mama kodel jinai nuolat primena koks jis buvo mazas. ir dar daug is pazystamu esu girdejusi neigiamu pasisakymu ir kas keisciausia nei vieno teigiamo tad kartais pagalvoju ar verta ar neuzgaus vaikai sirdies atstume visa si darba.
nu tikrai nemanau, kad pakenktum uzrasinedama pagrindinius ivykius.Jei neprireiks, ati neprireiks.Galiausiai pati perversi karts nuo karto ir tai prisiminimai uzplus
Na, jei mama tai daro liguistai, tai as isivaizduoju, kad uzknisa.
Mano draugo mama padaovanojo jam 18-ojo gimtad proga albuma, kuriame yra jo nuotraukos nuo 1m iki 18m. t.y 18 nuotrauku fotkintu kas metus

.Faina, as irgi tokio noreciau.Darysiu taip ir as savo dukrytems