Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikiški džiaugsmai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2
pupux
Sveikos mamytes, ar uzrasinejate savo vaikuciu pasiekimus?pirmuosius gugavimus, kad a pirma karta nusisypsojo ir t.t. wub.gif
As pradejau fiksuoti ,manau bus idomu dukrytems apie save zinoti, is kai kuriu savo "bajeriu" pasijuokti. lotuliukas.gif
As ir pati pas savo mama atsimenu klausinedavau, ka as darydavau vienoj ar kitoj situacijoje.
santa252
as irgi fiksuoju specialioje knyguteje wub.gif
Šalta
aha pasižymiu knyguteje mirksiukas.gif
rikutis
as turiu tokia grazia zalia uzrasu knygele nupirkusi, kietu virseliu su paveiksleliais, ir ten kas menesi aprasau, ka naujo sunelis padare, ka ismoko, ko ragavo, ka ypatingo nuveike etc, na toks iseina menesiarastis lotuliukas.gif , o jo pradzioje abu su mazylio teciu parasem palinkejima sunui- noretumem sia knygute iteikti jam dovanu, kai jis bus pasiruoses vertinti tokius dalykus- gal 18tojo gimtadienio proga, gal, kai pats susilauks vaikelio wub.gif
mano mama vede toki albuma su nuotraukomis ir dienorasciu- labai miela dabar ji pavartyti wub.gif
shara
Mes irgi turim kudikio knygele thumbup.gif , kurioje fiksuojam viska ka mazyle naujo ismoksta,ka veikia, ka valgo, kaip miega, kur keliauja ir pan. Manau kad tai geras dalykas lb, juk paskui smagu pavartyti ir prisiminti ka musu mazieji darydavo biggrin.gif
Ramuniokas
Aš irgi stengiuosi pasižymėti pasiekimus (kai nepasimiršta doh.gif ).turim specialią knygą iki 5 metų.
Mama_Laure26
As taip pat stengiuosi aprasyti savo maziukes pasiekimus, taip pat tais pasiekimais pasidalinu ir cia - supermamose. Mano mama ir tokia knygele pylde, tai tikrai smagu pavartyti man ja 4u.gif tikiuosi ir dukrytei, kai ji uzaugs, bus mielas prisiminimas apie kudikyste smile.gif
mylimuke
QUOTE(pupux @ 2007 11 04, 15:28)
Sveikos mamytes, ar uzrasinejate savo vaikuciu pasiekimus?pirmuosius gugavimus, kad a pirma karta nusisypsojo ir t.t. wub.gif
As pradejau fiksuoti ,manau bus idomu dukrytems apie save zinoti, is kai kuriu savo "bajeriu" pasijuokti. lotuliukas.gif
As ir pati pas savo mama atsimenu klausinedavau, ka as darydavau vienoj ar kitoj situacijoje.
*

Turim knygute, i kuria rasom pasiekimus, pirmuosius sypsnius, gugavimus ir t.t., klijuojam nuotraukas. Stengiames nieko nepraleisti.
Miegaliuke S
IR MES UZSIRASINEJAME SAVO PASIEKIMUS
nep
As bandziau fiksuoti, kazkokioje reklamineje knyguteje, specialiai tam skirtoje, kuria atnese sesele. Dabar jau senokai to nedariau. Fiksuok nefiksaves, vistiek uzaugs ir viska padarys ka jam reikia. Todel kazkaip geriau pagalvojusi, imu nebesuprasti fiksavimo prasmes. Jei dar turi mergaite, galbut jai bus kazkada idomu, kada isdygo koks dantukas. As turiu berniuka, kuriam tikrai manau ateity bus tai giliai nesvarbu biggrin.gif
zvaigzdute23
as neturiu kas man papasakos kokia as buvau mazyte, bet kazkaip nepasigendu gal kad susitaikiau su ta mintim jog nieko nesuzinosiu. Bet mano visi pazystami niekina tokius tevu poelgius nesupranta kokiu tikslu jie tai dare.Vienos drauges mama yra sudejusi kai kuriuos ju zaislus tai sake uzknisa nei mes su jais zaidziam nei musu vaikai su tais zaislais zais. Kitas pazystamas per gimtadieni uzsipuole savo mama kodel jinai nuolat primena koks jis buvo mazas. ir dar daug is pazystamu esu girdejusi neigiamu pasisakymu ir kas keisciausia nei vieno teigiamo tad kartais pagalvoju ar verta ar neuzgaus vaikai sirdies atstume visa si darba.
saratukas
o man smagu kai mama pasakoja kokia buvau kokias skadas kreciau ax.gif Ir as savo saiko visus pasiekimus bandau iamzinti, pildom kudykio knygute ir rasom kalendoriu kada ka pradejo daryti. Turim palike pirmus rubelius kaiis ligonines parsivezem ax.gif
rgintare
Mes irgi turim labai grazia knygute "Penkeri mano gyvenimo metai.vaikystes prisiminimai", cia ir uzrasinejam visus sugebejimus bei pasiekimus wub.gif
pupux
Siandien Mano Ugniuke pirma karta pasaukus vardu sypsojosi ir sypsojosi.Ir taip daug kartu wub.gif .
Ji jau seniai sypsojosi, bet miegodama, nesamoningai.O siandien.. wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 11 06, 00:27)
as neturiu kas man papasakos kokia as buvau mazyte, bet kazkaip nepasigendu gal kad susitaikiau su ta mintim jog nieko nesuzinosiu. Bet mano visi pazystami niekina tokius tevu poelgius nesupranta kokiu tikslu jie tai dare.Vienos drauges mama yra sudejusi kai kuriuos ju zaislus tai sake uzknisa nei mes su jais zaidziam nei musu vaikai su tais zaislais zais. Kitas pazystamas per gimtadieni uzsipuole savo mama kodel jinai nuolat primena koks jis buvo mazas. ir dar daug is pazystamu esu girdejusi neigiamu pasisakymu ir kas keisciausia nei vieno teigiamo tad kartais pagalvoju ar verta ar neuzgaus vaikai sirdies atstume visa si darba.
*

nu tikrai nemanau, kad pakenktum uzrasinedama pagrindinius ivykius.Jei neprireiks, ati neprireiks.Galiausiai pati perversi karts nuo karto ir tai prisiminimai uzplus wub.gif
Na, jei mama tai daro liguistai, tai as isivaizduoju, kad uzknisa.
Mano draugo mama padaovanojo jam 18-ojo gimtad proga albuma, kuriame yra jo nuotraukos nuo 1m iki 18m. t.y 18 nuotrauku fotkintu kas metus wub.gif .Faina, as irgi tokio noreciau.Darysiu taip ir as savo dukrytems
lely
mes irgi rasome savo pasiekimus spec knygeleje ax.gif
UREJA
gavom dovanu toki albuma, mielai rasom kartu su teciu, manau tikrai vaikui bus idomu paskaityti kai suaugs biggrin.gif
XXXXXX
as irgi rasau visus"pirma karta".Manau kazkada ir mazajai bus labai ydomu paskaityt.
bambinoo
Taip, uzsirasineju.
Manau idomu bus ir jam paciam uzaugus, o taip pat ir man auginant antra-trecia vaika bus ka palyginti. smile.gif
mantuke
as taip pat uzrasineju
Aurelija_
Uzsirasineju viska, nes ir mano mama rase ka as darydavau, tai labai fainai paskaitinet. tikiu, kad ir mazylei, kai paaugs bus idomu ax.gif
maman8
turiu "kudikio albuma" i kuri uzrasineju svarbiausius ivykiu, bet dar papildomai uzvedziau stora sasiuvini, kuriamia irgi viska uzrasineju, nes kudikio albumas tik iki metu . manau vaikui uzaugus bus tikrai idomu
Margareta
nieko neuzrasineju schmoll.gif
GRAŽINA25
as vyresneliui uzrasinejau, o mazajai kazkaip tai ne
sakirrrrra
kai pagimdziau drauge padovanojo knygute,tai ten viska ir fiksuojam biggrin.gif
dia.dia
Mums taip pat drauge knygele padovanojo. thumbup.gif Viska fiksuojam. Kai auginau vyresneli, tokios knygeles neturejom. verysad.gif Taciau kai vaikas pradejo kalbeti, i uzrasu knygute rasiau visus juokingus jo samprotavimus, dialogus. rolleyes.gif Dabar jam labai idomu paklausyti, kai jam paskaitau.
Gutia
Viska fiksuoju specialioje knygeleje "Penkeri gyvenimo metai"
gintariux.82
aš taip pat fiksuoju mažojo pasiekimus specialioje knygelėje, o kadangi ten išskirti ne visi dalykai, tai dar užvedžiau atskirą sąsiuvinį, kur rašau kaip dienoraštyje apie savo sūnelio pasiekimus ir kitus dalykėlius ax.gif
auksine
viska fiksuoju i kudikio knyga!
Linute22
As viska uzsirasau specialioje kudikio knygeleje, ir nuotraukyciu iklijuoju, ir pedute su rankyte anspauda padariau.
jjurgius
Mes irgi gavome dovanų kūdikio albuma, bet kažkaip man jis nepatinka smile.gif ir turbūt dėl to aš daug ką pamirštu jame pažymėti, o kai kurių dalykų jau ir nelabai pamenu doh.gif bet perdaug nepergyvenu, mano vaikinui tikrai nemanau kad pritrūks tokio albumo smile.gif manau čia daugiau tėvams džiaugsmo tokios knygutes nei vaikiukams... nu nebent gal per vestuves galėčiau padovanoti marčiai biggrin.gif
Indrul
Tikrai viska rasau i kudikiu knygas ax.gif Manau, jei jiems ir nebus idomu, gal ju zmonoms rupes (taip kaip as, kad kalusineju MB mamos, kada ta ar ana jis pradejo daryt, o ji - nelabai pamena doh.gif ) leliukus auginant ax.gif
neju
Fiksuoju kada ka ismoko, kada ka pradejo valgyt ir t.t. Kudikio knygoje. Kai bus metukai planuojam ispausti pedutes ir rankutes atspaudus 4u.gif
aaushra
Mes irgi viską užrašinėjame kūdikio knygoje,vėliau bus įdomu pasižiūrėti,o ir dabar jau kai ko nebeatsimenam,tai galim pasižiūrėti thumbup.gif
kur-rita
mes irgi turime toki albuma.vyras padovanojo kai is ligonines musu aukseli parsivezem wub.gif su vyru ji pildom,manau tikrai bus idomu paskaityti kai uzaugs,o jie ne tai ir patys mielai pavartysim,prisiminsim visas akimirkas......... thumbup.gif wub.gif
lauriux123
Pasižymiu ir aš savo sūnelio pasiekimus smile.gif Savo vyresnėlės (jai 10 metų) pasiekimus, auksines frazes (o jų tikrai daug ir nerealių lotuliukas.gif ) rašiau į paprastą užrašų knygutę, smagu dabar ją pavartyti, palyginti abu vaikiukus, kokie svoriai buvo, kada guguoti pradėjo, galvytę laikyti ir pan. Ką su šiais užrašais darysiu ateityje - ar sau pasiliksiu ar vaikams dovanosiu tikrai nežinau... rolleyes.gif Bet esu 100% įsitikinusi - kad man ir vyrui vartant tuos užrašus bus malonu ir smagu prisiminti tuos mažus leliukus rolleyes.gif , o vaikai..... galbūt dukra ir džiaugsis turėdama tuos užrašus, ir lygins juos su savo vaikų pasiekimais, o sūnus (įsivaizduoju) - pervers 1 kartą, nutrenks kur nors į giliausią kampą ir pamirš....
darara
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 03 19, 12:54)
aš taip pat fiksuoju mažojo pasiekimus specialioje knygelėje, o kadangi ten išskirti ne visi dalykai, tai dar užvedžiau atskirą sąsiuvinį, kur rašau kaip dienoraštyje apie savo sūnelio pasiekimus ir kitus dalykėlius ax.gif
*

AS lygiai taip pat pildau speciala knygute , o siaip sasvini rasau dienorasciu abiem suneliam.
pukuotukas
Turim net dvi spec knygutes ir abi jas saziningai pildau kaz nedingtu joks pasiekimas 4u.gif
Gierika
Mes turim viena knygute ir saziningai pildom. wub.gif 4u.gif
Ausra1976
su pirma saziningai,o su antru tai ir pamirstu,labai jau greitai laikas bega,nespeju blush2.gif blush2.gif
Katusik
rašau viską į užrašų knygutę, kurią pildau nuo vaiko gimimo.
reikės kažkada nusipirkti gražią vaiko knygą ir surašyti ten visus svarbesnius įvykius rolleyes.gif

bet šiaip kol kas atmintim nesiskundžiu ir viską prisimenu lotuliukas.gif
mii
Rašau į užrašų knygutes. Man ir dabar įdomu palyginti abiejų dukryčių pasiekimus 4u.gif
XVXVX
As taip pat pildau knygele ir i foto albuma klijuoju nuotraukeles, tik va lieka tuscios vietos, ir norejau paklausti mamytes, kaip ja uzpildote??? ka nors iklijuojate??? nupiesiate ar kaip kitaip?? o gal yra kur nors atskira temele??? aciu visoms?? biggrin.gif
Monali
Turim ir mes grazia knyga, stengiuosi pildyti kruopsciai. Taip pat dovanu gavom vaikiska foto albuma, tik niekaip neprisiruosiu foto padaryt, kad suklijuoti. O knygeleje kur liks tuscios vietos iklijuosiu nuotraukyciu smile.gif
XVXVX
QUOTE(Monali @ 2009 01 23, 17:53)
Turim ir mes grazia knyga, stengiuosi pildyti kruopsciai. Taip pat dovanu gavom vaikiska foto albuma, tik niekaip neprisiruosiu foto padaryt, kad suklijuoti. O knygeleje kur liks tuscios vietos iklijuosiu nuotraukyciu  smile.gif
*

i knyga mes irgi klijuojame nuotraukyciu, bet nezinau ka daryti su albumu, nes i albumo puslapi telpa tik dvi nuotraukos, trecia niekaip doh.gif o tarpai pakankamai dideli...tai nezinau ka daryti
Monali
QUOTE(XVXVX @ 2009 01 23, 18:00)
i knyga mes irgi klijuojame nuotraukyciu, bet nezinau ka daryti su albumu, nes i albumo puslapi telpa tik dvi nuotraukos, trecia niekaip  doh.gif  o tarpai pakankamai dideli...tai nezinau ka daryti
*

Tarpuose gali piesti ka nors, ar uzrasus kokius rasyt po nuotraukom pvz: kokia data, kokia svente, kiek laiko vaikuciui. Paskui yra pirkti visokiu lipduku graziu, juos kai kur gali paklijuot, kuo ivairiau tuo graziau ir idomiau smile.gif
XVXVX
QUOTE(Monali @ 2009 01 23, 18:09)
Tarpuose gali piesti ka nors, ar uzrasus kokius rasyt po nuotraukom pvz: kokia data, kokia svente, kiek laiko vaikuciui. Paskui yra pirkti visokiu lipduku graziu, juos kai kur gali paklijuot, kuo ivairiau tuo graziau ir idomiau smile.gif
*

nezinojau apie lipdukus, reikes paziureti, aciu uz info smile.gif
dolly
geda prisipazinti, bet esu pradejusi ir uzleidusi blush2.gif tikrai dziaugiuosi mamytesmis kurios tai daro, o ypac nuo nestumo pradzios 4u.gif
ausryteDi
mes pildom pasiekimu knyga bigsmile.gif
ERUGĖ
Vyresniojo pasiekimų niekur nerašiau blush2.gif Bet yra nuotraukų albumas su prierašu prie nuotraukos,kiek laiko ir kur smile.gif
Mažylei rašiau dienoraštuką lygiai iki metų,kurį per pirmąjį gimtadienį daviau visiems svečiams pavartyti,padariau pasiekimų plakatėlį su nuotraukom rolleyes.gif
O va albume jos tik kelerių mėnesių nuotraukos,vis neprisiruošiu padaryt kitas,kompe yra,pasižiūrim ir tiek blush2.gif

išvada tokia,kad su abeis vaikais apsileidau doh.gif blush2.gif
jurabalta
o as nepildau blush2.gif vis atrodo kad atsiminsiu, bet kad jau pamirstu blink.gif nors siaip tai pafotografuojam ir pafilmuojam kai ka naujo ismoksta - vaizdine medziaga jai pateiksim jei nores 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.