diannute
2007 10 29, 19:32
Mano vaikai lanke si l/d. Buvau tikrai patenkinta. Renginiu daug, idomus uzsiemimai. Esu be galo dekinga paruosiamuku grupiu aukletojoms Elvyrai ir Irlandai, seimininkutei Eglutei. Nuostabios moterys, nuosirdzios, visada pasiruosusios padeti, patarti. Aciu joms. O muzikos vadove taip vaikus sudomino muzika, kad siuo metu mano dukte smuiko 4- oje klaseje, o sunus saksofono 2-oje.
ligiukss
2007 11 17, 18:29
QUOTE(diannute @ 2007 10 29, 19:32)
Mano vaikai lanke si l/d. Buvau tikrai patenkinta. Renginiu daug, idomus uzsiemimai. Esu be galo dekinga paruosiamuku grupiu aukletojoms Elvyrai ir Irlandai, seimininkutei Eglutei. Nuostabios moterys, nuosirdzios, visada pasiruosusios padeti, patarti. Aciu joms. O muzikos vadove taip vaikus sudomino muzika, kad siuo metu mano dukte smuiko 4- oje klaseje, o sunus saksofono 2-oje.
Smagu girdėti!
ligiukss
2008 10 02, 14:52
Mes dabar perėjom į Nykštukų grupę,tai tikrai esu patenkinta,ir dabar dar lankome šokių būrelį darželyja,tai super kaip greit matosi rezultatai
Mes irgi savo sūnelį nuo rugsejo men. vesime i ši darželi
kenkeja
2009 05 07, 18:07
sis darzelis tikrai labai geras...tikrai kas zadat vest nesigailesit..ypac sauni aukletoja elvyra...liux moteryte
Clotilde
2009 07 06, 13:03
Aš savo įseserę vedžiau į auklėtojos Elvyros grupę. Nuostabi ir kaip moteris ir kaip aukletoja

Ir šiaip darželis liux, vaikai iš padorių šeimų vedami
Kaip darzelyje svenciama rugsejo 1-oji? Gal galit mamytes is patirties papasakoti, gelytes nesate aukletojai ir seimininkutei?
diannute
2009 08 31, 16:30
QUOTE(Nice @ 2009 08 30, 17:14)
mes tai nesdavom geles, nors svesti, tai nesvesdavom, budavo eiline diena. Dabar gal jau ir pasikeite kas nors