Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kiek kainuoja plytelių klojimas?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2
liūdnasis pelėnas
gal kas žinote, kiek šiais laikais kainuoja vidaus plytelių klojimas - kvadratinis metras...
ir jeigu tai mažos plytelės, bet ne ant tinkliuko, na, tokios mažutės, bet ne visai tos pačios mažiausios - ar bus brangiau?
mamute
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 09 15, 09:40)
gal kas žinote, kiek šiais laikais kainuoja vidaus plytelių klojimas - kvadratinis metras...
ir jeigu tai mažos plytelės, bet ne ant tinkliuko, na, tokios mažutės, bet ne visai tos pačios mažiausios - ar bus brangiau?
*

kaina priklauso nuo to, kokios kokybės reikalaujate. šiaip 40 lt/m2 o tu mažyčių apie 70 lt/m2
une
man tai keistai skamba tas- "ziurint kokios kokybes reikalaujate" ohmy.gif
ar buna, kas reikalauja sudeti prastai ? ohmy.gif
nieko nesuprantu...
liūdnasis pelėnas
aha, tėvo draugas pasakojo, kad niekaip nerado, kas plyteles suklotų, nes reikėjo kokių dviejų kvadratų, tai atėjo žmogus be vienos rankos, tai sako, na, jis už integraciją... bet tokiam darbui tai kažkaip keista...
MELDA
QUOTE(mamute @ 2007 09 15, 11:11)
kaina priklauso nuo to, kokios kokybės reikalaujate. šiaip 40 lt/m2 o tu mažyčių apie 70 lt/m2
*

o tų pačių didžiausių, grindinių?
paiduke
QUOTE(une @ 2007 09 15, 11:40)
man tai keistai skamba tas- "ziurint kokios kokybes reikalaujate" ohmy.gif
ar buna, kas reikalauja sudeti prastai ?  ohmy.gif
nieko nesuprantu...
*

man vienas plytelščikas irgi pasakė, kad kaina priklauso, kokios kokybės noriu, nu ką aš žinau stupid.gif o šiaip kaina pradedant 35lt
mamute
QUOTE(paiduke @ 2007 09 15, 14:59)
man vienas plytelščikas irgi pasakė, kad kaina priklauso, kokios kokybės noriu, nu ką aš žinau  stupid.gif o šiaip kaina pradedant 35lt
*

na aš atsakysiu, kodėl kaina priklauso nuo to, kokios kokybės reikalajuate. O būna vat kaip: nusiperka ponios ir ponai plyteles neaisku kokios rūšies ir kokybės, nevienodų išmatavimų, nulankstytais kampais ir aišku reikalauja, jog išklijuota būtų nuostabiai. Vat todėl ir priklauso kaina nuo kokybės.
Papildyta:
QUOTE(MELDA @ 2007 09 15, 13:46)
o tų pačių didžiausių, grindinių?
*

70 lt/m2 ant idealiai lygių grindų, jei reikalingas lyginimas kaina kinta.
.greitai.
QUOTE(mamute @ 2007 09 15, 16:06)
na aš atsakysiu, kodėl kaina priklauso nuo to, kokios kokybės reikalajuate. O būna vat kaip: nusiperka ponios ir ponai plyteles neaisku kokios rūšies ir kokybės, nevienodų išmatavimų, nulankstytais kampais ir aišku reikalauja, jog išklijuota būtų nuostabiai. Vat todėl ir priklauso kaina nuo kokybės.
Papildyta:
*

Nu siaip man vistiek neaihsku. Kodel klinkeristai neima uz plytos nelygumus? Kodel yra fiksuota kaina ir tiek. As tai suprantu taip, jeigu zmogus klausia kokios kokybes nori vadinasi ishvis blogai dirba, nes bent man neaishku,nesuprantama kaip glima dirbti blogai arba gerai, arba dirbi arba nea.

une
QUOTE(Braske06 @ 2007 09 15, 16:09)
Nu siaip man vistiek neaihsku. Kodel klinkeristai neima uz plytos nelygumus? Kodel yra fiksuota kaina ir tiek. As tai suprantu taip, jeigu zmogus klausia kokios kokybes nori vadinasi ishvis blogai dirba, nes bent man neaishku,nesuprantama  kaip glima dirbti blogai arba gerai, arba dirbi arba nea.
*

vat butent thumbup.gif

Pigassila
QUOTE(mamute @ 2007 09 15, 17:06)
Papildyta:
*

Cia jau is fantastikos srities.Taip iseina,kuo didesne plytele,tuo didesne kaina?
Realiai apie 40lt/m.
Bomba
o as zinokite siek tiek suprantu kad priklausomai nuo pageidaujamos kokybes kinta kaina. MB pirma karta gyvenime klijuoja plyteles katilineje, kuiciasi jau kelinta diena, bet tai stengiasi labai, ir mano akim sudeda neblogai, jei darytu greiciau nereiketu tiek laiko taikyti...
ypac jei gridnys nelabai lygios.. va su sienom tai kazkaip ir taip greitai darbas einasi, tai ten maziau skirtusi laikas ar labai lygiai taikant ar nelabai, o ant grindu tai labai skriasi..
MELDA
QUOTE(Pigassila @ 2007 09 15, 20:41)
Cia jau is fantastikos srities.Taip iseina,kuo didesne plytele,tuo didesne kaina?
  Realiai apie 40lt/m.
*

??? pačios mažiausios 70lt , vidutinės, standartinės 40lt, o didžiausios vėl brangiau-70lt už kvadratą???
mamute
QUOTE(Braske06 @ 2007 09 15, 17:09)
Nu siaip man vistiek neaihsku. Kodel klinkeristai neima uz plytos nelygumus? Kodel yra fiksuota kaina ir tiek. As tai suprantu taip, jeigu zmogus klausia kokios kokybes nori vadinasi ishvis blogai dirba, nes bent man neaishku,nesuprantama  kaip glima dirbti blogai arba gerai, arba dirbi arba nea.
*

jei meistras klausia, kokios kokybės nori klientas ir paaiškina, kokia kokybė gausis uz sutartą kainą su jo pasirinktom plytelėm tai jis SUPRANTA ką dirbą, o jei net neziuri i plytelių kokybę tai kazi ar su tokiu meistru is viso verta kalbeti?
Papildyta:
QUOTE(Pigassila @ 2007 09 15, 20:41)
  Realiai apie 40lt/m.
*

jo, iš fantastikos srities, jei piniginė tuščia arba jei įrenginėjamas tvartas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bomba @ 2007 09 15, 21:45)
o as zinokite siek tiek suprantu kad priklausomai nuo pageidaujamos kokybes kinta kaina. MB pirma karta gyvenime klijuoja plyteles katilineje, kuiciasi jau kelinta diena, bet tai stengiasi labai, ir mano akim sudeda neblogai, jei darytu greiciau nereiketu tiek laiko taikyti...
ypac jei gridnys nelabai lygios.. va su sienom tai kazkaip ir taip greitai darbas einasi, tai ten maziau skirtusi laikas ar labai lygiai taikant ar nelabai, o ant grindu tai labai skriasi..
*

thumbup.gif
Pigassila
QUOTE(mamute @ 2007 09 16, 00:43)
jei meistras klausia, kokios kokybės nori klientas ir paaiškina, kokia kokybė gausis uz sutartą kainą su jo pasirinktom plytelėm tai jis SUPRANTA ką dirbą, o jei net neziuri i plytelių kokybę tai kazi ar su tokiu meistru is viso verta kalbeti?
Papildyta:
jo, iš fantastikos srities, jei piniginė tuščia  arba jei įrenginėjamas tvartas lotuliukas.gif
Papildyta:
thumbup.gif
*

Gerai paieskojus galima rasti ir uz 150lt/m2,bet tai nereiskia kad uz tokia kaina sudes geriau.Surast kas daro brangiau daug smegenu nereikia,o pigiau...
Praplove Jums meistriukas smegenis,tai dabar ir mokat lotuliukas.gif
kaip gali meistras sakyti kokia kokybe gausis?Kokybe turi buti gera,o ne kaip gausis.Jei nemoka dirbt tai aisku kaip gausis,Kad nuo plyteliu kainos priklauso kokybe tai tikiu,bet kad nuo darbo kainos?Arba moka deti arba ne.Tam kuris nemoka deti,mokek kad ir 200 lt/m2 jis vistiek neismoks deti.
paiduke
QUOTE(Bomba @ 2007 09 15, 21:45)
*

tai tavo vyras matyt ne plytelių klojėjas, nes klausti kokios kokybės nori klientas ir pagal tai kainą sako, net nematęs plytelių kokybės, gali tik pradedantysis.
Bomba
tai zinoma ne klojejas, gi rasiau pirma karta gyvenime tai daro.. tiek kad kol nebuvau maciusi kaip tai daroma, isivaizdavau kad yra paprasciau, ypac su grindim. todel ir sakau- manau tikrai gali skirtis kaina jei pvz plyteliu kampu aukscio skirtumas bus 0 arba 0.5 mm. nes pvz jei grindys kreivos ir dar nuolydis formuojamas tai iki 0 suleisti jetaus jetaus kiek laiko suryja..
paiduke
QUOTE(Bomba @ 2007 09 16, 15:05)
tai zinoma ne klojejas, gi rasiau pirma karta gyvenime tai daro.. tiek kad kol nebuvau maciusi kaip tai daroma, isivaizdavau kad yra paprasciau, ypac su grindim. todel ir sakau- manau tikrai gali skirtis kaina jei pvz plyteliu kampu aukscio skirtumas bus 0 arba 0.5 mm. nes pvz jei grindys kreivos ir dar nuolydis formuojamas tai iki 0 suleisti jetaus jetaus kiek laiko suryja..
*

aš jau kartojuosi lotuliukas.gif , bet dar kartą sakau, paklausus patyrusio plytelščiko už kiek jis deda plyteles, jis negali sakyti, kad kaina priklauso nuo to kokios kokybės norėsim, o jei taip klausia, tai jis pradedantysis
gali tai priklausyti nuo sienų, grindų, plytelių lygumo, bet tik ne nuo to, kokios kokybės reikia, idealiai, gerai, ar bile kaip, juk jei kreivos plytelės, nesueina kampai, tai nepadarys idealiai, čia jau aišku, bet juk plytelių net nematę paklausus kainos sako "žiūrint kokios kokybės reikalausit" doh.gif
mamute
QUOTE(paiduke @ 2007 09 16, 15:36)
aš jau kartojuosi lotuliukas.gif , bet dar kartą sakau, paklausus patyrusio plytelščiko už kiek jis deda plyteles, jis negali sakyti, kad kaina priklauso nuo to kokios kokybės norėsim, o jei taip klausia, tai jis pradedantysis
gali tai priklausyti nuo sienų, grindų, plytelių lygumo, bet tik ne nuo to, kokios kokybės reikia, idealiai, gerai, ar bile kaip, bet juk plytelių net nematę paklausus kainos sako "žiūrint kokios kokybės reikalausit" doh.gif
*

manau jog šita diskusija jau gaunasi beprasmė. "juk jei kreivos plytelės, nesueina kampai, tai nepadarys idealiai, čia jau aišku, " gal ir nepadarys, bet jei mokėsi daugiau kad meistrui apsimokėtų klijuoti tai gal ir padarys jei žiūrinės kiekvieną plytelę, atrinkinės ir t.t. nenoriu įžeisti, bet man atrodo, kad nelabai suprantat apie ką čia kalba eina.
Papildyta:
QUOTE(Pigassila @ 2007 09 16, 10:48)
Gerai paieskojus galima rasti ir uz 150lt/m2,bet tai nereiskia kad uz tokia kaina sudes geriau.Surast kas daro brangiau daug smegenu nereikia,o pigiau...
Praplove Jums meistriukas smegenis,tai dabar ir mokat  lotuliukas.gif
kaip gali meistras sakyti kokia kokybe gausis?Kokybe turi buti gera,o ne kaip gausis.Jei nemoka dirbt tai aisku kaip gausis,Kad nuo plyteliu kainos priklauso kokybe tai tikiu,bet kad nuo darbo kainos?Arba moka deti arba ne.Tam kuris nemoka deti,mokek kad ir 200 lt/m2 jis vistiek neismoks deti.
*

"Praplove Jums meistriukas smegenis,tai dabar ir mokat lotuliukas.gif " - na jau na, tik nereikia daryti tų išvadų, net juokas ima.

Papildyta:
QUOTE(Bomba @ 2007 09 16, 15:05)
*

nu va čia tai matosi, kad žmogus žino ką šneka mirksiukas.gif
ilonux
Klaipėdoj ir aplink ją kainos maždaug 35-50 Lt./m2, bent jau užtiek kaimynams daro.
paiduke
mamute
matau glaudžiai susijusi su plytelių klojimu, gal vyras deda, ar pati smile.gif tai kiek kainuotų plytelių klojimas jei klojama idealiai?plytelės grindims 30x60 vienoje patalpoje, kitoje 31,6x31,6, o sienoms 23x40, sienų plytelės kelių rūšių,dydis vienodas bet reikia dėti pagal papieštą projektą??
une
man tai logikos sitame truksta tame, kad -jei plyteles kreivos sleivos, tai juk ir darbo daugiau. automatiskai nuo to gali kilti kaina. ir teiginys, kad "priklauso kokios kokybes norite" pats savaime netenka prasmes.

geras plytelscikas deda maximaliai gerai visada. net kai plyteles pusetinos, jis savo darba padarys maximaliai gerai kiek tai imanoma, nes kitaip tesiog dirbti nemoka wink.gif

o visokie ale jurgeliai meistreliai, tai tikiu, kad viska gali doh.gif
liūdnasis pelėnas
na gerai, o jeigu aš jurgelio meistrelio paprašysčiau išdėlioti man mozaiką
piešinio nežinočiau, jam reikėtų sugalvoti, kiek man tai kainuotų?
vietinis
turiu du pazystamus plytelscikus,tai nei vienas nei kitas maziau kaip uz 35lt nededa,o uz 35lt kaip sudetu tai turbut butu graudu ziureti.. uz 40lt maciau suklyjuotas tai tikrai graziai,pats netikejau,kad taip graziai gausis nes plyteles grindines pigios ir krastiniu skirtumai net po 2mm buvo.bet klyjuoja po 40lt..na gal 15x15 uz tokias imtu po 45lt,bet kad po 50lt imtu taip dar negirdejau is to klyjuotojo.
liūdnasis pelėnas
o kur galima išsimokinti "ant klojėjo" ir kiek maždaug per dieną įmanoma pradedančiajam sudėti?
Cobre
Tarkime,mums kaina pakilo,kai paprašiau plytelių kampus suleisti,o ne dėti plasmasinį kraštuką(tikiuosi suprantamai parašiau).Tas pats ir su vonia buvo,nesutikau,kad dėtų plastikinę juostą aplink vonią,teko jiems plyteles pjaustyti ir dar papildomai kažką tvirtinti,kas be abejo kainavo brangiau.Bet sudėjo thumbup.gif ,už ką aš jiems be galo dėkinga,taip puikiai apskaičiavo,kad plytelės,tos kur ant sienų kampuose, vienodai nupjautos,tiek iš vieno tiek iš kito krašto,jos vienodo dydžio gaunasi,matyt pradeda dėti nuo centro.Santechnikai atėję gyrė,sakė jau senai matė,kad taip puikiai būtų sudėta thumbup.gif Kokybė dar ir nuo to priklauso,ne tik nuo suklojimo lygumo,dar ir centrai turi būti apskaičiuoti.O jeigu klijuojamas plotas didelis?Tarkime pas mus vienodomis plytelėmis išklijuota koridorius,atskira nuo svetainės virtuvė be durų, ir pati svetainė?Įsivaizduojate,kiek kampų?O nuo kur klijuoti,juk norisi,kad visur gražiai atrodytų,kad nebūtų svetainėje gražu,o koridoriuje,jau po pusę plytelės matomiausioje vietoje.Kol darbas neprasidėjo,net negalvojau,kad tai sudėtinga,o,kai bandymui plyteles ant grindų išdėliojo,tai užsičiaupiau greitai.Bet padarė gerai.
Bomba
kokiam cia miesta tokie stebuklingi meistrai ?
isdeliojmo plana tai as esu paruosusi pati blush2.gif ale gal ir vertetu svetaines grindims pasisamdyti kad graziai graziai suklotu, visgi plotas ziaurus doh.gif
Cobre
QUOTE(Bomba @ 2007 09 17, 13:13)
kokiam cia miesta tokie stebuklingi meistrai ?
isdeliojmo plana tai as esu paruosusi pati  blush2.gif ale gal ir vertetu svetaines grindims pasisamdyti kad graziai graziai suklotu, visgi plotas ziaurus  doh.gif
*

Kaune.Nemanau,kad stebuklingi,tiesiog savo darbą išmanatys ir tiek.
une
mums dabar deda po 40lt/kvm plius suleidimai po 40lt uz tiesini metra.. angu isjovimai 10 lt vienetas.
pries pradedant dirbti neklause kokios kokybes norim smile.gif , o pasake kas ir kiek kainuos ...
vandene6
už va visą šitą sumokėjo 2000Lt
Aii
QUOTE(vandene6 @ 2007 09 21, 16:19)

O kokia jusu vonios kvadratura?
vandene6
QUOTE(Aii @ 2007 09 21, 15:22)
O kokia jusu vonios kvadratura?
*

čia ne mūsų vonia ax.gif čia mano vyras darė ax.gif
tiksliai kvadratūros nežinau verysad.gif
jausma
tai paklausk pas vyra?
vandene6
apie 20kv m. bet čia ir vonios statymas ir santechnikos keitimas įeina
Aii
QUOTE(vandene6 @ 2007 09 22, 11:09)
*

Kodel jus tarsi teisinates? smile.gif kaina net sakyciau mazoka, jei dar ir santechnikos darbai iskaiciuoti. bigsmile.gif
paiduke
QUOTE(Aii @ 2007 09 22, 17:04)
Kodel jus tarsi teisinates? smile.gif  kaina net sakyciau mazoka, jei dar ir santechnikos darbai iskaiciuoti. bigsmile.gif
*

o man atrodo, kad didoka unsure.gif
palang-mamyte
QUOTE(vandene6 @ 2007 09 22, 11:09)
*

man labai patiko darbas thumbup.gif
bet kvadratura ten tikrai ne 20m2, nes viskas taip suspausta, jie vone apie 1.80m ilgio tai ta galine siena 2metru ir gretima siena apie 3 ar 4metrus, galiu daryti isvadas kad kvadratura apytiksliai 8m2.
kaina normali atsizvelgiant i kvadratura.
paiduke
QUOTE(palang-mamyte @ 2007 09 23, 20:21)
man labai patiko darbas  thumbup.gif
bet kvadratura ten tikrai ne 20m2, nes viskas taip suspausta, jie vone apie 1.80m ilgio tai ta galine siena 2metru ir gretima siena apie 3 ar 4metrus, galiu daryti isvadas kad kvadratura apytiksliai 8m2.
kaina normali atsizvelgiant i kvadratura.
*

aš manau kad pats plotas maximum 5kv.m, o tas 20, tai čia viso plytelių, su sienom grindim kaip suprantu ir nesuprantu kodėl jums tai atrodo normali kaina ar net kai kam pigu, paskaičiuokit kiek išeina kvadrato kaina plytelių sudėjimo, jei bendra suma 2000, o kvadratų 20, nu dalis vonios pastatymui, tai vonios panelei apklijuoti daugiau ima, bet vistiek man atrodo nepigu
Bomba
siaip tai nepigu, o man tai dar ir negrazu, nu bet cia skoniai skiriasi, gal kokybe ir gera klojimo, tik nesimato fotkeje, o pats stilius vonios tai ne man doh.gif
Korkė
Gyvatuko vamzdžiai vonios "vinis" biggrin.gif
Cobre
QUOTE(Korkė @ 2007 09 24, 11:52)
Gyvatuko vamzdžiai vonios "vinis" biggrin.gif
*

smile.gif nu jo smile.gif bet šiai ar taip tema apie kainas,vat įdėjo mums pavyzduką ir parašė kainytę, ar ne apie tai ir klausė temos autorė? smile.gif
vandene6
va tas vat "mažų" plytelių- vadinamos mozaikos klijavimas yra sudėtingas darbas. už jį imama brangiau. o pats visų plytelių pasirinkimas- šeimininkų norai ir įsakymai. kaina labai kinta žiūrint sienų lygumą, ar senos plytelės nudaužytos ir t.t. kvadratūra- bendra- ir sienų ir grindų
naitas
QUOTE(une @ 2007 09 17, 10:59)
man tai logikos sitame truksta tame, kad -jei plyteles kreivos sleivos, tai juk ir darbo daugiau. automatiskai nuo to gali kilti kaina. ir teiginys, kad "priklauso kokios kokybes norite" pats savaime netenka prasmes.

geras plytelscikas deda maximaliai gerai visada. net kai plyteles pusetinos, jis savo darba padarys maximaliai gerai kiek tai imanoma, nes kitaip tesiog dirbti nemoka wink.gif

*

aš dar pridėčiau, kad geras plytelių klojėjas net nesiims dirbti su pusėtinom plytelėm. Kad savo vardo neterštų. Todėl kad darbas, kurį atlieka plytellių klojėjas - jau paskutinis galutinis vaizdas. Ar lygiai išbetonuotos grindys, ar statūs kampai, ar padarytas reikalingas nuolydis į reikiamą pusę, ar teisingai išdėstyti raštai - visi "kankorėžiai" tenka plytelių klojėjui. Niekas nepagalvoja, kad gal šeimininkai nusipirko brokuotas plyteles, kad gal betonuotojai kreivai išbetonavo...

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 09 17, 12:30)
o kur galima išsimokinti "ant klojėjo" ir kiek maždaug per dieną įmanoma pradedančiajam sudėti?
*

Darbo birža siunčia į kursus, dar gali eiti mokiniu pas gerą plytelių klojėją. "Panešiosi" jo įrankius porą mėnesių, padirbsi šalia už pusę kainos ir išmoksi.
Girdėjau, kad per dieną galima iki 800 litų "sukloti". Bet per vieną dieną rolleyes.gif O per kitą gali ir 20 litų neuždirbti, nes turėsi pabaigti kampus, "apeiti" angas, san.įrangą ir t.t.

QUOTE(vandene6 @ 2007 09 25, 21:47)
va tas vat "mažų" plytelių- vadinamos mozaikos klijavimas yra sudėtingas darbas. už jį imama brangiau. o pats visų plytelių pasirinkimas- šeimininkų norai ir įsakymai. kaina labai kinta žiūrint sienų lygumą, ar senos plytelės nudaužytos ir t.t. kvadratūra- bendra- ir sienų ir grindų
*

man atrodo, už mozaiką nėra atskiros m2 kainos. Tada tariasi dėl darbo valandos įkainio (pavyzdžiui, 20 - 25 litai). Jeigu karpo plyteles iš tinkliuko, ir deda, tai net neįsivaizduoju, kokia gaunasi galutinė m2 kaina. O jei dar reikia ir tas 2,5x2,5 perpjaut prie angų... Kaina stulbinanti....
akvilyte
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 09 17, 11:30)
o kur galima išsimokinti "ant klojėjo"

nu issidedi savo buta... tada pasisiulai kokiems giminaiciams sudet.. vieniem antriem ir pasipraktikuoji.. as va pati savo vonia isiklijavau.. aisku yra liapsusu.. bet kaip pirmam kartui tai manau visai super.. juolab kad plytkos tai antratuses doh.gif daba name jau zinosiu kokias klaidas padariau ir stengsiuos ju nepakartot..
Dario
QUOTE(akvilyte @ 2007 09 26, 21:14)
nu issidedi savo buta... tada pasisiulai kokiems giminaiciams sudet.. vieniem antriem ir pasipraktikuoji.. as va pati savo vonia isiklijavau.. aisku yra liapsusu.. bet kaip pirmam kartui tai manau visai super.. juolab kad plytkos tai antratuses doh.gif  daba name jau zinosiu kokias klaidas padariau ir stengsiuos ju nepakartot..
*

Jusu postas primine nesena nutikima, kuris labai pralinksmino: Kaune darem nama, tai kaimynas atseit statybininkas vis ateidavo girtut girtutelis pasiziuret, patrukdyt. Blaivo kazkaip nemaciau. Prisistate statybininku, fasadus strukturiniu tinku dengia. Tai papasakojo kaip jis tuo fasadininku patapo: mazdaug susviete - nuo rytoj busiu statybininkas, sako pabandziau, kazkas isejo, nu ir pradejau dirbt. Jau profesiju pas ji berods va taip beskaiciaus. Paklaustas kodel nedirba, o i taska vaiksto ir daiktus is namu nesioja pardavinet sako atsigaudineja po Oniniu. Jos beja jau 10d buvo kaip praeje. lotuliukas.gif
naitas
QUOTE(akvilyte @ 2007 09 26, 22:14)
nu issidedi savo buta... tada pasisiulai kokiems giminaiciams sudet.. vieniem antriem ir pasipraktikuoji.. as va pati savo vonia isiklijavau.. aisku yra liapsusu.. bet kaip pirmam kartui tai manau visai super.. juolab kad plytkos tai antratuses doh.gif  daba name jau zinosiu kokias klaidas padariau ir stengsiuos ju nepakartot..
*

Man kai davė pačiupinėt visokias plytelių pjaustymo staklytes, kai parodė projektus, tai... tai aš niekada nemėginsiu pati plytelių dėti.

Nu nežinau, kaip galima pasisiūlyt giminaičiams sudėt plyteles. Aišku, jeigu perka po 10 litų už m2, tada visko galima prisigalvot. Bet yra labai gražių vienetinių plytelių, yra kitokių grožybių, kur m2 keletą šimtų kainuoja. Tai kaip su liapsusais tada unsure.gif
akvilyte
QUOTE(naitas @ 2007 09 28, 00:42)
Nu nežinau, kaip galima pasisiūlyt giminaičiams sudėt plyteles. Aišku, jeigu perka po 10 litų už m2, tada visko galima prisigalvot. Bet yra labai gražių vienetinių plytelių, yra kitokių grožybių, kur m2 keletą šimtų kainuoja. Tai kaip su liapsusais tada unsure.gif
*

nu tai aš manau kad jei perka vienetines plytkas tai ir pinigu mestram tures.. aš kalbu apie paprastesnius variantus mirksiukas.gif kuriei šiiap darytusi remonta bet kai sužino darbų kainas tai numoja ranka... 4u.gif
migliux7
Mes dabar dėjom virtuvėje plyteles, tai mokėjom 30Lt už kvadratą, ir dar dėjom vieną sieną dekoratyvinėm tokiom plytom tai už jų dėjimą sumokėjom 400lt, o kvadratų buvo apie 4, bet jas labai sunku dėt, dėl to ir kaina žymiai didesnė.
Nete
sveikos,
norejau pasidometi jusu, kaip turinciu patirties. Jungiu tualeta su voniai viena. Keiciu vamzdzius, perstatau gyvatuka, pajungiu skalbenke, duso kabina, kriaukle ir tulika. Uz darba paprase 1200 - 1600, priklausomai nuo to, kaip ten viskas supuve ir kiek teks darbo idet. Tai normali kaina?
akvilyte
QUOTE(Nete @ 2007 09 29, 20:49)
sveikos,
norejau pasidometi jusu, kaip turinciu patirties. Jungiu tualeta su voniai viena. Keiciu vamzdzius, perstatau gyvatuka, pajungiu skalbenke, duso kabina, kriaukle ir tulika. Uz darba paprase 1200 - 1600, priklausomai nuo to, kaip ten viskas supuve ir kiek teks darbo idet. Tai normali kaina?
*

sakyciau puse velnio g.gif nu 1600 jau is lempos.. bet 1200 dar normalaii.. tik besuprantu koks skirtumas supuve ar ne.. vistiek keist reik g.gif
Raidas
Kaip tik domimes plyteliu klijavimo kainomis.

Kaune siuo metu normalus meistras praso apie 30 Lt/ m3. Ieskant galima rasti pigiau- tais atvejais kai nera skubos, kadangi meistras dirba firmoje ir dirba papildomai vakarais ir savaitgaliais, galima susitart nuo 20 Lt/m3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.