Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiek lt per mėnesį skiriate tik sau
Supermamų klubas > Mūsų namai > Piniginė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mamuke68
Pastaruoju metu ėmiau save labai lepinti visokiomis grožio procedūromis.Lyg ir sąžinė ėmė graužti...Kaip mamytės su šiuo reikalu sutaria g.gif
dontstop
Konkrečiai gprocedūroms grožio salone neskiriu nė kiek irnesakyk.gif Bet jei skaičiuoti kiek skiriu tik sau g.gif Kosmetika 50 - 100 lt, drabužiai, batai, aksesuarai nuo kelių šimtų iki kelių tūkstančių per mėnesį blush2.gif , žurnalai 10 - 15 lt (anksčiau buvo net iki 100 lt blush2.gif ), sporto klubas ~ 100 lt 4u.gif
Zip
Emm.. tikiuosi baisiai nenuskambes.. ax.gif
Grozio proceduros - kirpykla ~ 50 Lt
Kometikos priemones (tusas lotuliukas.gif ) 20-30 Lt
Drabuzeliai, batai nuo 0 iki 200-300 Lt (be abejo, kartais ir daugiau buna.. bet cia jau kokios progos atveju). P.S. Batu kol kas trim sezonam i prieki turiu.. blush2.gif

Brangiausiai kainuoja ilgai naudojami grozio malonumai:
Kvepalai ~200-300 Lt
Veido prieziuros kompleksas ~ 250 Lt (4 priemones)

Tai va.. ax.gif
Šokoladka
Per mėnesį labai įvairiai būna, nuo 50 iki ......
Kirpykla kas 2 mėn;
Manikiūras/pedikiūras gan dažnai;
Kosmetika, drabužiai ir t.t., neįmanoma apskaičiuoti.
Juk reikia lepinti ir mylėti save !!!
Wilidza
Paskaiciavau, kad per penkis menesius vidutiniskai isleidziu grozio ir higienos reikmems apie 90 Lt. I ta suma ieina ir muilai, ir sampunai, ir kremai bei kirpykla.
Is tikruju tokiomis priemonemis saves nepasilepinsiu - man tereikia tik gero veido valiklio, kremo ir blakstienu tuso, na dar retai - krempudros, kirpykla iseina kas antra menesi, tad cia manes islaidavimu neapkaltins, nebent tuo, kad perku geresnes priemones. O nauda tikrai jauciasi.
Zylute1
jo, mano paskaiciavimai gan kuklus: 4u.gif

plauku lakas - 11 lt (uztenka 2 men.)
na, paketai, ir panasiai - ~ 10 lt
tusas blakstienoms - 30-50 lt (uztenka pusmeciui)
lupu dazai ~ 30 uztenka irgi ilgai
na, auskariukai, ziedukai ir kiti papuosalai - ~ 200 lt per metus.
manikiuras tik ypatingoms progoms - 25 lt. (pora kartu per metus), siaip pasitvarkau pati
KZ - 43 lt.
ax.gif
ELZA
Siaip sunku apskaiciuot,kiekviena menesi vis kitokia suma, na tarkim jeikalbam tik apie kosmetika,tai~500lt
Nikusha
QUOTE(Wilidza @ 2007 09 11, 11:37)
Paskaiciavau, kad per penkis menesius vidutiniskai isleidziu  grozio ir higienos reikmems apie 90 Lt. I ta suma ieina ir muilai, ir sampunai, ir kremai bei kirpykla.
Is tikruju tokiomis priemonemis saves nepasilepinsiu - man tereikia tik gero veido valiklio, kremo ir blakstienu tuso, na dar retai - krempudros, kirpykla iseina kas antra menesi, tad cia manes islaidavimu neapkaltins, nebent tuo, kad perku geresnes priemones. O nauda tikrai jauciasi.
*

O kokios čia super duper geros priemonės ir tik 90 Lt išleidi g.gif ką ten tokio gero perki? suintrigavai ax.gif Man geros kokybiškos priemonės asocijuojasi su didesnėm kainom. Pvz.: jeigu norėčiau gerų priemonių, tai už 90 lt aš nusipirkčiau tik šampūną ir kondicionierių rolleyes.gif
Kurmaitiene
QUOTE(mamuke68 @ 2007 09 10, 21:33)
Pastaruoju metu ėmiau save labai lepinti visokiomis grožio procedūromis.Lyg ir sąžinė ėmė graužti...Kaip mamytės su šiuo reikalu sutaria g.gif
*

Jei gali sau leisti, tai ir lepinkis, nieks kitas nepalepins...
Papildyta:
QUOTE(ELZA @ 2007 09 11, 23:16)
Siaip sunku apskaiciuot,kiekviena menesi vis kitokia suma, na tarkim jeikalbam tik apie kosmetika,tai~500lt
*

Čia per mėnesį????? blink.gif
Wilidza
QUOTE(Nikusha @ 2007 09 12, 12:52)
O kokios čia super duper geros priemonės ir tik 90 Lt išleidi  g.gif  ką ten tokio gero perki? suintrigavai ax.gif Man geros kokybiškos priemonės asocijuojasi su didesnėm kainom. Pvz.: jeigu norėčiau gerų priemonių, tai už 90 lt aš nusipirkčiau tik šampūną ir kondicionierių rolleyes.gif
*

primenu - vidutiniskai, viena menesi daugiau, kita maziau.
Super duper - tai tik tai kas tinka mano odai smile.gif brangus kremas man gali ir netikti, o tokiomis kainomis eksperimentuoti su pinigine ir issirinkineti kas man tinka, nenoriu ir poreikio nera.
Tagi isleidziu mazdaug taip: kremas - iki 35 Lt, sampunai - iki 15 Lt, kirpykla atsieina apie 60 lt (kas antra menesi), anksciau kvepalus brangius pirkdavau, o dabar MB alpsta (geraja prasme mirksiukas.gif ) nuo kvepalu, uz kuriuos sumoku vos 30 Lt. (Mielai isleisciau ir daugiau, taciau intensyviai taupomes namui:) )
Del geru priemoniu. Kazkada laukiau eileje soliariume ir konsltante pasakojo kitai klientei apie afigienus sampunus. Sako, na ir kas kad plaukai labiau veliasi, yra siurkstesni, bet produktas pagamintasis naturaliu medziagu, o atseit visos populiarios priemones, kurios daro plaukus svelnius - jos tik uzpildo plauku tarpelius silikonu ar kazkuo.
Na nezinau... as geriau moku maziau bet gaunu efekta cia ir dabar, o ne sumoki puse algos ir (galbut) gauni neapciuopiama nauda po pusmecio ir dar nebegalima sugryzti prie paprastuciu sampunu, nes to efekto po puses metu nebesulauksi...
Kurmaitiene
QUOTE(Nikusha @ 2007 09 12, 13:52)
O kokios čia super duper geros priemonės ir tik 90 Lt išleidi  g.gif  ką ten tokio gero perki? suintrigavai ax.gif Man geros kokybiškos priemonės asocijuojasi su didesnėm kainom. Pvz.: jeigu norėčiau gerų priemonių, tai už 90 lt aš nusipirkčiau tik šampūną ir kondicionierių rolleyes.gif
*

90 lt per mėn su kirpyklom yra labai normaliai, na juk nesunaudoji tu to šampūno per 1 mėn, ar pudros, ar tušo. Nu tai 1 mėn kirpykla + tušas, kitą kirpykla+pudra ir t.t.

Aš pati kosmetikai išleidžiu apie 100 Lt per mėnesį + 40 kirpykla, manikiurus darausi pati, nebent kokia proga iškilmingesnė, pedikiurus taip pat. Kvepalus man dažniausiai dovanoja draugas, soliariume per vasarą nesilankiau, o žiemą einu 1 kartą per savaitę. Kalbant apie drabužius tai "šmotkininke" nesu, perku ko reikia, papuošalams irgi daug neišleidžiu, dažniausiai gaunu dovanų.
Ko sau neleidžiu, o norėčiau - viso kūno masažas bent 2 kartus per savaitę .. Mhhhh tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Nikusha
QUOTE(Wilidza @ 2007 09 12, 14:04)
Super duper - tai tik tai kas tinka mano odai smile.gif brangus kremas man gali ir netikti, o tokiomis kainomis eksperimentuoti su pinigine ir issirinkineti kas man tinka, nenoriu ir poreikio nera.
Tagi isleidziu mazdaug taip: kremas - iki 35 Lt, sampunai - iki 15 Lt, kirpykla atsieina apie 60 lt (kas antra menesi), anksciau kvepalus brangius pirkdavau, o dabar MB alpsta (geraja prasme  mirksiukas.gif ) nuo kvepalu, uz kuriuos sumoku vos 30 Lt. (Mielai isleisciau ir daugiau, taciau intensyviai taupomes namui:) )
*

Be abejo taisyklė, kad gera priemonė lygu aukšta kaina ne visada galioja smile.gif

QUOTE(Vikusia @ 2007 09 12, 14:06)
90 lt per mėn su kirpyklom yra labai normaliai, na juk nesunaudoji tu to šampūno per 1 mėn, ar pudros, ar tušo.
*

Man tai mažoka. Bet čia jau kaip kiekvienai išeina juk, a ne. Kosmetikos naudoju mažai, daugiausiai pinigėlių skiriu odos ir kūno priežiūrai. Šampūną sunaudoju tai laisvai per mėnesį, o gal ir daugiau g.gif kiekvieną dieną naudoju cool.gif
Malena
QUOTE(Zylute1 @ 2007 09 11, 20:23)
jo, mano paskaiciavimai gan kuklus: 4u.gif

plauku lakas - 11 lt (uztenka 2 men.)
na, paketai, ir panasiai - ~ 10 lt
tusas blakstienoms - 30-50 lt (uztenka pusmeciui)
lupu dazai ~ 30 uztenka irgi ilgai
na, auskariukai, ziedukai ir kiti papuosalai - ~ 200 lt per metus.
manikiuras tik ypatingoms progoms - 25 lt. (pora kartu per metus), siaip pasitvarkau pati
KZ - 43 lt.
ax.gif
*

O kur higienos priemones?Sampunai balzamai kaukes aliejukai dezikai...

QUOTE(Wilidza @ 2007 09 12, 14:04)
Tagi isleidziu mazdaug taip: kremas - iki 35 Lt, sampunai - iki 15 Lt, kirpykla atsieina apie 60 lt (kas antra menesi), anksciau kvepalus brangius pirkdavau, o dabar MB alpsta (geraja prasme  mirksiukas.gif ) nuo kvepalu, uz kuriuos sumoku vos 30 Lt. (Mielai isleisciau ir daugiau, taciau intensyviai taupomes namui:) )
Del geru priemoniu. Kazkada laukiau eileje soliariume ir konsltante pasakojo kitai klientei apie afigienus sampunus. Sako, na ir kas kad plaukai labiau veliasi, yra siurkstesni, bet produktas pagamintasis naturaliu medziagu, o atseit visos populiarios priemones, kurios daro plaukus svelnius - jos tik uzpildo plauku tarpelius silikonu ar kazkuo.
Na nezinau... as geriau moku maziau bet gaunu efekta cia ir dabar, o ne sumoki puse algos ir (galbut) gauni neapciuopiama nauda po pusmecio ir dar nebegalima sugryzti prie paprastuciu sampunu, nes to efekto po puses metu nebesulauksi...
*

Noreciau sampuno pavadinimo i az smile.gif

Pati grozio salone,soliariume ir kosmetikos pardese palieku apie 200-300lt per menesi.
Zylute1
i soliariumus nevaikstau, esu griezta ju priesininke. g.gif man uztenka ir saulytes vasara. UŽTENKA IR TAIP VISOKIU NESVEIKYBIU...
jo, nepaminejau sampuno - ~12-15 lt (cia su balzamu),
kadangi kirpeja sesuo - tai kirpimas nemokamas... thumbup.gif
na, o sausas piesatukas pazastims - ~8 lt.

Gege
iki 150 lt per men, neskaitant drabuziu ax.gif
_Kere_
Si menesi kaip tik skaiciuoju, kiek isleidziu kosmetikai ir pan(be rubu ir papuosalu), tai nuo rugsejo 1 iki siandien jau 82lt isleisti ax.gif Pirktas sampunas(pastoviai turiu 2-3, nes vis keiciu), balzamas, buvau kirpykloje ir dar kelios smutkes rolleyes.gif Pedikiura ir manikiura(pora kartu i metus nagucius patikiu manikiurininkei) pati pasidarau. O dar visas sarasiukas, ko reikia, aisku galiu ir pakenteti, bet kodel tureciau, juk cia islaidos sau ir neblogas nuotaikos kelimas bigsmile.gif
Natalie
As nedaug isleidziu. Negaliu pasakyti, kad kiekviena men kazka nuperku. Siuo metu yra pastovios islaidos, slenka plaukai -tai nuperku kapsuliu visokiausiu gyd. kursui. Bet cia jau ne lepinimas - o butinybe. Kas men.-1,5 nuperku plauku dazus. Sampunai, balzamai ir kitos hig,reikmenys - nuperkama, kai reikia. Vis rusiuosi nagucius sutvarkyti salone, bet taip ir neprisiruosiu - pati tvarkau, jie pas mane trumpi. Kam ir noreciau isleisti pinigus - tai koki kosmetologini kas men lankyti, visokiausios SPA proceduros...... Tai jau buciau save palepinusi biggrin.gif thumbup.gif
zhemuoge
Galiu pareklamuoti vieną šampūną su balzamu už itin žemą kainą bet superinį - iš serijos 'sekrety babuški Agafi' kur ir Droge, ir Maximose pilna, baltas - su liepų medumi ir toks pat balzamas - kainuoja - bijau pameluot - kažkur apie 4 Lt, efektas ne prastesnis negu prancūziškos superinės kosmetikos, o pats šampūnas už kitus apie 15-30 Lt kainuojančius daug geresnis. Po gimdymo kai pradėjo slinkti plaukai, tik jis su dar viena 'nastoika' iš tos pačios serijos sustabdė slinkimą, tuo tarpu kai visokios aliejų kapsulės po 40-50 Lt buvo neveiksmingos. Ne man vienai pagelbėjo - draugės, kurias įtikinau pabandyt, irgi džiaugiasi. Tik sako, nepatogu tokius pigius pirkt smile.gif
Taip kad rezultate išleidžiu kosmetikai minimaliai - plaukus dažausi su chna, pas kirpėją einu kas 2 mėn privačiai, moku 10 Lt smile.gif Brangiausiai atsieina sporto klubas ir vitaminai.
dontstop
QUOTE(zhemuoge @ 2007 09 13, 00:44)
Galiu pareklamuoti vieną šampūną su balzamu už itin žemą kainą bet superinį - iš serijos 'sekrety babuški Agafi' kur ir Droge, ir Maximose pilna, baltas - su liepų medumi ir toks pat balzamas - kainuoja - bijau pameluot - kažkur apie 4 Lt, efektas ne prastesnis negu prancūziškos superinės kosmetikos, o pats šampūnas už kitus apie 15-30 Lt kainuojančius daug geresnis. Po gimdymo kai pradėjo slinkti plaukai, tik jis su dar viena 'nastoika' iš tos pačios serijos sustabdė slinkimą, tuo tarpu kai visokios aliejų kapsulės po 40-50 Lt buvo neveiksmingos. Ne man vienai pagelbėjo - draugės, kurias įtikinau pabandyt, irgi džiaugiasi. Tik sako, nepatogu tokius pigius pirkt smile.gif
Taip kad rezultate išleidžiu kosmetikai minimaliai - plaukus dažausi su chna, pas kirpėją einu kas 2 mėn privačiai, moku 10 Lt smile.gif Brangiausiai atsieina sporto klubas ir vitaminai.
*

Norėčiau pritarti Zhemuogei, pati turiu tą "nastoiką", labai padėjo nuo slinkimo thumbup.gif
Zylute1
QUOTE(zhemuoge @ 2007 09 13, 00:44)
Tik sako, nepatogu tokius pigius pirkt smile.gif
*

manau, kad protinga yra ta, kuri randa pigiai ir taip pat gerai, kaip ir galbut brangiai, negu ta, kuri perka prasta produkta, bet galbut visiskai neveiksminga. drinks_cheers.gif thumbup.gif truputi filosofiskai, ale gyvenimiskai gavosi 4u.gif
einareja
Ačiū ZHEMUOGEI 4u.gif -žinosiu kokį šampūną pirkti,nes plaukai slenka siaubingai ir nekas jau padeda.Šį mėn plaukams jau išleidau 50 lt. O paprastai mano išlaidos sudaro 100-150 lt be rūbų .Manikiūrą darausi pora kartų per mėn, o pedikiūrą kas antra mėn ( na panašiai)
aube
niekad neskaiciavau, bet dabar pabandysiu blush2.gif
plaukai ilgi, kirpykla lankau ir dazau kas menesi - spalva radikaliai keista, tai be 70-80 Lt niekaip...
soliariumas apie 50 Lt svyruoja, nes degintis nemegstu, bet normali odos spalva reikalinga
kosmetologe ivairiai 50-100 Lt, dar kartais veiduka ir masazu palepinti norisi
manikiuras, darausi paprasciausia prancuziska kas 7-10 dienu, vienas kartas 16-20 Lt - kai labai tingiu einu arciausiai namu ir nelabai jau kainos ziuriu...
higiena, sampunai, balzamai, losjonai, kremai, pudros, seseliai, tusai... nuo nuotaikos priklauso, jei bloga, tai galiu ir 300- 400 Lt vienu kartu kokioj Sarmoj palikti 4u.gif
spyglis2
hmm, net pačiai įdomu pasidarė bigsmile.gif paskaičiuokime:
manikiūras - 1x mėnesyje - 60 litų
pedikiūras - tik vasarą 1x mėnesyje - po 35 litus
kvepalai - 2-3 vnt.per metus ~ 300-400 litų
tušas, lupdažiai, pudros, kremai, kaukės, šampūnai, balzamai ir t.t. ~ 1000 litų per metus
kirpykla - čia tai papigiai, pas pažystamą iki 100 litų per metus
rūbai - sunku pasakyt per mėnesį nuo 0 iki kelių šimtų
batai - per mėnesį nuo 20 litų (šį mėnesį batų rojuj fantastiškas basutes "nukaliau" už 19 litų - širdis neleido šitaip nukainuotų nepirkt) iki 250 mirksiukas.gif batam jaučiu priklausomybę, tai kas mėnesį po porą nusiperku, kartais per išpardavimus ir daugiau blush2.gif
kūno procedūros (masažai, veido valymai ir pan)- gaila tam visai neturiu laiko, tai nedaug, per metus iki 400 litų + soliariumas per metus 50 litų
įvairūs papuošalai - iki 100 litų per metus mirksiukas.gif brangesniems pirkti yra vyras blush2.gif
nu rodos viską surašiau g.gif
Google
QUOTE(spyglis2 @ 2007 09 16, 13:01)
hmm, net pačiai įdomu pasidarė  bigsmile.gif paskaičiuokime:
manikiūras - 1x mėnesyje - 60 litų

nu rodos viską surašiau  g.gif
*

cia ant manikiuro kaina vienas kartas? blink.gif Tai labai brangiai.
Jei visi 12 kartu, tai labai pigu. bigsmile.gif
Malena
QUOTE(Google @ 2007 09 16, 13:21)
cia ant manikiuro kaina vienas kartas?  blink.gif  Tai labai brangiai.
Jei visi 12 kartu, tai labai pigu.  bigsmile.gif
*

Aga,cia kazkaip pedikiuras labai pigiai,nezinau kur 35lt,gal nebent pas pazystama uz tiek,o manikiuras labai brangus(gal nagai priauginti g.gif )...
Man pedikiuras atsieina apie 70lt,o manikiuras apie 28-30lt
litavkasam
Uch, tai aš dar pasirodo per daug neišlaidauju unsure.gif labai taupomės, visur susispaudę, o man savo mažų (didelių unsure.gif ) malonumų suspaust niekaip nepavyksta blush2.gif
kosmetika iki 100lt per mėn (čia su visais šampūnais)
į kirpyklą einu labai retai ir tik galiukų pigiausiai kaip randu biggrin.gif
manikiūrą, pedikiūrą darau pati
rūbai - iki 200lt per mėn (nebent perku batus, kurie būna apie 300lt blush2.gif )
Papildyta:
ech, dar apatinis trikotažas..... blush2.gif bent 100lt per mėn doh.gif
spyglis2
QUOTE(Google @ 2007 09 16, 12:21)
cia ant manikiuro kaina vienas kartas?  blink.gif  Tai labai brangiai.
Jei visi 12 kartu, tai labai pigu.  bigsmile.gif
*

taip vienas kartas mirksiukas.gif mano nagai priauginti, tai tiek ir iseina, galima rasti ir pigiau, bet vaikstau pas kone pacia geriausia mieste manikiuriste, tai tenka pamoket mirksiukas.gif nors is kitos puses, jei su paprastais nagais manikiura turetum daryt kas savaite, tai kazin ar pigiau iseitu g.gif kazkada darydavausi pati su visokiom dailem ir pan., bet atsirado vaikas, darbas - neliko laiko schmoll.gif man paprasciau su priaugintais: nueini karta per menesi, sumoki tuos 60 litu ir ramu ax.gif
o pedikiuras taip pigiai, nes ne "sustram" salone mirksiukas.gif pedikiuriste dirba tokiam uzkampy, tai uz tat ir nebrangu schmoll.gif o padaro thumbup.gif
beto, reik pamonet, kad gyvenu maziausiam didmiesty tongue.gif
dira
manikiūro bei pedikiūro nedarau, na nebent manikiūrą - šventei, kartą per 2 mėnesius apsilankau kirpykloj, na dar retkarčiais soliariumas - kartais pati moku, kartais vyras nuperka abonementą.....
rūbam leidžiu atrodo nemažai...na, užtenka, batus irgi gerus perku, nes prasti kojas trina. Va nusipirkau salamandroj batelius už 350 litų ir trina, tik spėja koja užgyt ir vėl nutrina
kvepalus vyras nuperka, visada labai gerus ... wub.gif
kosmetikos daug nenaudoju - tušas, lūpdažis su pieštuku, na, ir antakius padažau
nagus lakuoju retai, šampūnas irgi ne mėnesiui, o ilgiau užtenka....
kremai, vasarą naudoju tik paakiams ir veido purškiklį, o dabar naudoju
na, apatinis trikotažas....per metus pora gerų liemenukų ir kelnaičių - daugiau
žiemą jau ir pėdkelnių reikia - priklauso nuo suplyšimų dažnumo kiek išleidžiu
_Kere_
Paskutine menesio diena ir si menesi isleidom kosmetikai, kirpyklai ir pan. (MB sampuna dar pirkau) is viso saziningai 221.7lt. Skaityciau, kad cia normalu, nes buvau kirpykloje, plaukams pirkti serumas, kauke, aliejukas, pora sampunu ir t.t. Ziuresiu, kiek bus kita menesi, nes jau reikes tuso(o gal gausiu lauktuviu biggrin.gif ), dar gal kazko.
JaHarta
paskutiniu metu nuo 600 lt/mėn.
_Kere_
QUOTE(JaHarta @ 2007 09 30, 13:40)
paskutiniu metu nuo 600 lt/mėn.
*

Cia su islaidomis aprangai?
JaHarta
QUOTE(tigrik @ 2007 09 30, 19:27)
Cia su islaidomis aprangai?
*

Na kadangi drabužių super brangių kas mėnesį neperku, todėl ir parašiau nuo 600, nes kai neperku, arba nusiperku kokią smulkmeną, išeina apie 600 ar biški daugiau, o kada perku daugiau drabužių ar brangesnių (pvz paltas, arba batai) tada aišku išeina daugiau daug. Tie 600 tai minimali riba kai nereik pirktis kažkokio stambesnio dalyko biggrin.gif
Sunku aplamai atsakyti į šitą klausimą, nes turbūt pas nieką neišeina vienodų sumų kas mėnesį smile.gif
Papildyta:
Bet tai manikiūrus-pedikiūrus pati atlieku flirt.gif Kirpyklose esu retas svečias. Plaukus dažausi pati, pakerpa mama ar vyras lotuliukas.gif Todėl ten lankaus įtin retai, tik kai cheminį reik padaryt arba kai va dabar prisiauginau plaukus (tai iš karto įpareigoja ir ateitį po kelių mėnesių, ir paskui dar ir dar ). Sportuot dar kol kas po vasaros neinu, bet irgi planuoju pradėt. Mėgstu gerą kosmetiką, jos dažnai perku, plius kvepalamas apie 100 lt per mėnesį gaunasi, na ir plius įvairios dar smulkmenos ir drabužiai. O kur dar batai: pigiau nei už 300 geriau nepirkt (bandžiau ne vieną kartą, bet labai nusivyliau), nes tai pinigų metimas, na nebent pusei vieno sezono...
Malena
Rugseji sau isleidau 337lt saves prieziurai,apranga neiskaiciuota.
Atėnė V
Jei galėčiau,tai 1000000 sau nepagailėčiau lotuliukas.gif ,dėja yra kitaip. Sporto klubui 80 lt,kvepalus perku kas 3 mėn tai kažkur kainuoja pie 120lt,kremams ,lupdažiams,tušams išleidžiu apie 100lt,jų užtenka irgi apie 3 mėn,kirpykla pagal reikalą-nuo 15lt iki 60lt.Tai viskas ką sau galiu leisti. verysad.gifIšlaidų rūbams nepriskaičiavau-turiu jų nedaug,visi jie paprasti bet neprasti.
Angelina 2007
Buna, kad ir 20 Lt paciai sau uztenka, o kartais ir 50. Labai retai lepinu save uz 100 Lt. Seip tai visko man uztenka ilgam ir labai dadznai nereikia daryti tokius pirkinius sau. Visokiausiu kosmetiniu priemoniu tai tikrai uztenka ilgam, drabuziu irgi turiu, vien tik valgiui...
litavkasam
QUOTE(Angelina 2007 @ 2007 10 03, 15:03)
Buna, kad ir 20 Lt paciai sau uztenka, o kartais ir 50. Labai retai lepinu save uz 100 Lt. Seip tai visko man uztenka ilgam ir labai dadznai nereikia daryti tokius pirkinius sau. Visokiausiu kosmetiniu priemoniu tai tikrai uztenka ilgam, drabuziu irgi turiu, vien tik valgiui...
*

O ar nesinori kartais sau daugiau leisti? Ar neturi jokių moteriškų silpnybių tsakant blush2.gif Na, kad nebūtinai reikia, bet mirtinai norisi doh.gif kaip šiaip save palepini tuomet? unsure.gif
JaHarta
QUOTE(Angelina 2007 @ 2007 10 03, 13:03)
*

man tai irgi užtenka, bet viskas greit nusibosta blush2.gif
mergiike
pabandysiu ir as plius minus paskaiciuoti g.gif
kirpykla - kas du menesius - 120 lt
kremas veidui ir prausiklis kas 4 menesius - 140 lt
manikiuras, pedikiuras - dazniausiai pati, pries sventes pas manikiuriste tik nueinu
soliariumas - per men apie 25 lt
dabar pirksiu sampuna 1.5 litro, kauke pl. - 1 l ir aliejuka - 250 lt, bet speju, kad uzteks daugiau nei pusmeciui tikrai thumbup.gif
kosmetologe kas menesi - 50lt
kitos priemones - kaip kas baigiasi, tai tada ir dasiperku mirksiukas.gif

Monikutė
Bandau ir aš paskaičiuoti:
manikiūras 40-50 lt/mėn
pedikiūras kas 2-3 mėn. 35 lt
kirpykla 60 lt/mėn
kosmetika ~ 300 lt/mėn
kosmetologė ~ 50 lt/mėn
apatinis trikotažas ~ 100 lt/mėn
kai atvėsta oras pėdkelnės ~70 lt/mėn
avalynė, drabužiai šį mėnesį 1500 lt
Į soliariumą nevaikštau, bet žadu išbandyti purškiamą įdegį. Tai kažkiek prisidės prie grožio išlaidų ax.gif
Sporto klubas ir masažas atidėti geresniems laikams, kai namie baigsis remontas ir taupymo režimas bus išjungtas. Laukiu nesulaukiu ax.gif
dontstop
QUOTE(Monikutė @ 2007 10 08, 14:17)
Bandau ir aš paskaičiuoti:
manikiūras 40-50 lt/mėn
pedikiūras kas 2-3 mėn. 35 lt
kirpykla 60 lt/mėn
kosmetika ~ 300 lt/mėn
kosmetologė ~ 50 lt/mėn
apatinis trikotažas ~ 100 lt/mėn
kai atvėsta oras pėdkelnės ~70 lt/mėn
avalynė, drabužiai šį mėnesį 1500 lt
Į soliariumą nevaikštau, bet žadu išbandyti purškiamą įdegį. Tai kažkiek prisidės prie grožio išlaidų ax.gif
Sporto klubas ir masažas atidėti geresniems laikams, kai namie baigsis remontas ir taupymo režimas bus išjungtas. Laukiu nesulaukiu ax.gif
*

Čia tokios išlaidos esant taupymo režimui blink.gif
anna
Na kiekvienam tas taupymo režimas labai skirtingas yra biggrin.gif
litavkasam
QUOTE(dontstop @ 2007 10 09, 09:36)
Čia tokios išlaidos esant taupymo režimui  blink.gif
*

man irgi net pavydu pasidarė biggrin.gif
_Kere_
QUOTE(litavkasam @ 2007 10 09, 10:09)
man irgi net pavydu pasidarė biggrin.gif
*

Noreciau ir as tokio taupymo blush2.gif lotuliukas.gif
Jurgitukas1
Apie 100 lt savo grozio reikmem, o rubai, tai nuo sezoniskumo priklauso ir pagal poreiki 4u.gif
Maja maja
Na, prisijungsiu ir ash - didziausias mano atradimas ir sutaupymas shitoje srityje - kremu ir shampunu pirkimas profesionaliose pakuotese, t.y. shampunai po 1l, o krema isigijau 200ml.. palyginimui - 50ml kremo 80lt, o 200ml - 104lt.. shampuno 50ml - 55/60lt, 1l - 130lt, tikrai apsimoka. Be to, nusiperki viena karta, ir l ilgam uztenka. 4u.gif
immm
QUOTE(anna @ 2007 10 09, 09:42)
Na kiekvienam tas taupymo režimas labai skirtingas yra  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif
anna
QUOTE(Maja maja @ 2007 10 09, 21:40)
Na, prisijungsiu ir ash - didziausias mano atradimas ir sutaupymas shitoje srityje  - kremu ir shampunu pirkimas profesionaliose pakuotese, t.y. shampunai po 1l, o krema isigijau 200ml.. palyginimui - 50ml kremo 80lt, o 200ml - 104lt.. shampuno 50ml - 55/60lt, 1l - 130lt, tikrai apsimoka. Be to, nusiperki viena karta, ir l ilgam uztenka.  4u.gif
*

o kur perki tas profesionalias?nes salonuose šampūnų būna visi buteliukai po 250 ml,nemačiau kad kas didesnių siūlytų g.gif kremus tai kartais taip imu iš savo kosmetologės,tik gaila, kad ne visi kurių reikia yra profesionalioj pakuotėj.
_Kere_
QUOTE(anna @ 2007 10 11, 15:03)
o kur perki tas profesionalias?nes salonuose šampūnų būna visi buteliukai po 250 ml,nemačiau kad kas didesnių siūlytų  g.gif kremus tai kartais taip imu iš savo kosmetologės,tik gaila, kad ne visi kurių reikia yra profesionalioj pakuotėj.
*

Siulo 250ml, nes jiems labiau apsimoka, buna ne tik kad po 1l, bet ir po 10l - sita atradau viename profesionaliu priemoniu puslapyje mirksiukas.gif Pati greitai bandysiu irgi po 1l, bet pirma reikia isbandyti, prisijaukinti tokia priemone, tada ir pirksiu didesni kieki rolleyes.gif
Maja maja
Del shampunu ir kremu didesnio kiekio - Holivude, Savanoriu pr. Kaune parduodama laisvai, ten yra parduotuve profesionalams, bet pirkti gali bet kas. O del kitokiu shampunu - kai kurios kirpyklos sutinka atvezti, arba net turi atsiveze pardavimui ir 1l kiekio talpos butelius. Tikrai nemazai pinigeliu susitaupo 4u.gif
Papildyta:
p.s. - dar yra prof prekiu parduotuve kirpykloms prie kauno leliu teatro kieme - gal ir ten gali buti didesniu pakuociu.
joločka
Kai pradėjau skaityti temą, pagalvojau, kad labai daug sau galite leisti. bigsmile.gif Bet paskui pamąsčiau ką pati perku, tai pamačiau, kad irgi susidaro suma didesnė negu įsivaizdavau doh.gif Šiaip, per daug neišlaidauju: kirpykloje apsilankau kartą per pusmetį-60 lt, kremas veidui kartą į 2-3 mėn,- 20-30 lt, akių tušą perku kartą į pusmetį- apie 30-40 lt, šampūnas, balzamas- 20 lt į mėn, kosmetikos valikliai- 10-20 lt į 3 mėn, depiliacinis vaškas 25 lt kartą į pusmetį. Šiuo metu daugiau niekas neateina į galvą mastau.gif Faktas tas, kad neišlaidauju, o tik pasipildau atsargas, nepatinka kai stovi keli praimti indeliai kokio kremo, šampūno ar pan. Perku tik tada, kai turima priemonė baigiasi ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.