QUOTE(Nikusha @ 2007 09 12, 12:52)
O kokios čia super duper geros priemonės ir tik 90 Lt išleidi

ką ten tokio gero perki? suintrigavai

Man geros kokybiškos priemonės asocijuojasi su didesnėm kainom. Pvz.: jeigu norėčiau gerų priemonių, tai už 90 lt aš nusipirkčiau tik šampūną ir kondicionierių

primenu - vidutiniskai, viena menesi daugiau, kita maziau.
Super duper - tai tik tai kas tinka mano odai

brangus kremas man gali ir netikti, o tokiomis kainomis eksperimentuoti su pinigine ir issirinkineti kas man tinka, nenoriu ir poreikio nera.
Tagi isleidziu mazdaug taip: kremas - iki 35 Lt, sampunai - iki 15 Lt, kirpykla atsieina apie 60 lt (kas antra menesi), anksciau kvepalus brangius pirkdavau, o dabar MB alpsta (geraja prasme

) nuo kvepalu, uz kuriuos sumoku vos 30 Lt. (Mielai isleisciau ir daugiau, taciau intensyviai taupomes namui:) )
Del geru priemoniu. Kazkada laukiau eileje soliariume ir konsltante pasakojo kitai klientei apie afigienus sampunus. Sako, na ir kas kad plaukai labiau veliasi, yra siurkstesni, bet produktas pagamintasis naturaliu medziagu, o atseit visos populiarios priemones, kurios daro plaukus svelnius - jos tik uzpildo plauku tarpelius silikonu ar kazkuo.
Na nezinau... as geriau moku maziau bet gaunu efekta cia ir dabar, o ne sumoki puse algos ir (galbut) gauni neapciuopiama nauda po pusmecio ir dar nebegalima sugryzti prie paprastuciu sampunu, nes to efekto po puses metu nebesulauksi...