Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaipėda: l/d ''Ąžuoliukas''
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3
aisra
Norėčiau paklausti mamyčiu kurios veda savo vaikučius i lopšeli-darželi ąžuoliuka,kaip ten su eilėm,ar sunku ten patekti, kam teikiama pirmenybė? Ir kaip jums šis darzelis,kokie atsilėpimai? Labai bučiau dekinga uz informacija. 4u.gif
d-krall
Užvakar atvažiavau gyventi į Klaipėdą. Šiandien nuėjau. Užsirašiau. Priėmė be jokių kyšių ir jau kitą savaitę lankyti pradėsim. Tiesa, sakė, kad esame paskutiniai toje grupėje, taigi, gal dabar jau visai vietų nebėra. Po poros savaitėlių parašysiu kaip ten.
Čiunčia
QUOTE(d-krall @ 2007 09 07, 14:08)
Užvakar atvažiavau gyventi į Klaipėdą. Šiandien nuėjau. Užsirašiau. Priėmė be jokių kyšių ir jau kitą savaitę lankyti pradėsim. Tiesa, sakė, kad esame paskutiniai toje grupėje, taigi, gal dabar jau visai vietų nebėra. Po poros savaitėlių parašysiu kaip ten.
*

Čia tai man įdomu pasidarė blink.gif Nesupykit, kad klausiu, bet kodėl Jums suteikta pirmumo teisė buvo? Kiek žinau, ten nemaža eilė laukia lopšiuko (sprendžiant pagal vaikelio gimimo metus į lopšiuką turėtumėt ir eiti), bet gal Jūs jau į darželio grupę keliausit? Mano draugė užrašiusi vaikutį senokai į lopšiuką, bet dar nepateko šiemet g.gif
d-krall
Taip, Jūs teisi. Su lopšiukais tikrai taip ir yra. Nuėjau į kitą darželį-lopšelį, tai iškart pasakė,kad reikėjo prieš 2 metus pasirodyti. O "Ąžuoliuke" iškart pasakiau, kad jai ne 2 metukai, o 2 metukai ir 7 mėnesiai, tai pasiūlė eiti pas darželinukus. Šiaip manoji eis ne į lopšelinukų grupę, nes jai jau 2 metukai ir 7 mėnesiai ir yra labai drąsi ir aktyvi. Vat. O mano draugė savo dukrytę pradėjo leisti į darželį 4 metukų, tai be jokių problemų irgi priėmė iškart. Ir dar su tokia mamyte kalbėjau,tai sakė, kad į kitą darželį Klaipėdoje taip pat priėmė iškart. Matot, daug kas užsirašo prieš keletą metų, o po to išmauna kur užsienin. Aš irgi pataikiau tada, kai vienas berniukas išvažiavo gyventi į kitą miestą. Todėl verta į darželį eiti ne pavasarį ar vasarą, o rudenį, nes tada daug atsiranda vietelių. Man taip pasakojo vieno darželio auklėtoja. Paklausiau jos patarimo ir nuėjau dabar. Net nesvajojau patekti. Buvo maloni staigmena. O kyšio tikrai tikrai nedaviau, nes nemoku jų duoti. Gėda būtų kažkaip.
Čiunčia
QUOTE(d-krall @ 2007 09 07, 19:11)
Taip, Jūs teisi. Su lopšiukais tikrai taip ir yra. Nuėjau į kitą darželį-lopšelį, tai iškart pasakė,kad reikėjo prieš 2 metus pasirodyti. O "Ąžuoliuke" iškart pasakiau, kad jai ne 2 metukai, o 2 metukai ir 7 mėnesiai, tai pasiūlė eiti pas darželinukus. Šiaip manoji eis ne į lopšelinukų grupę, nes jai jau 2 metukai ir 7 mėnesiai ir yra labai drąsi ir aktyvi. Vat. O mano draugė savo dukrytę pradėjo leisti į darželį 4 metukų, tai be jokių problemų irgi priėmė iškart. Ir dar su tokia mamyte kalbėjau,tai sakė, kad į kitą darželį Klaipėdoje taip pat priėmė iškart. Matot, daug kas užsirašo prieš keletą metų, o po to išmauna kur užsienin. Aš irgi pataikiau tada, kai vienas berniukas išvažiavo gyventi į kitą miestą. Todėl verta į darželį eiti ne pavasarį ar vasarą, o rudenį, nes tada daug atsiranda vietelių. Man taip pasakojo vieno darželio auklėtoja. Paklausiau jos patarimo ir nuėjau dabar. Net nesvajojau patekti. Buvo maloni staigmena. O kyšio tikrai tikrai nedaviau, nes nemoku jų duoti. Gėda būtų kažkaip.
*

Tada viskas suprantama, aš paskaičius pirmąją Jūsų žinutę labai nustebau, nes pamaniau, kad į lopšiuko grupę priėmė, dėl to taip staigiai sureagavau, o po to tik pagalvojau, kad vaikeliui jau dveji su kaupu ir galbūt jau nebe į lopšiuką patekot mirksiukas.gif Dėl darželio grupių viskas aišku, nes į jas priima 20 vaikučių, o į lopšelį 15, dėl to visada didesnė tikimybė patekti į darželį nei į lopšelį mirksiukas.gif
Dėkoju už atsakymą 4u.gif
d-krall
Be to, juk ne visuose darželiuose yra lopšelinukų grupės. Gal dar ir todėl taip sunku į jas patekti? Šiaip visada buvau nuomonės, kad su vaiku reikia būti BENT iki triejų metų, o dabar išleisiu net tiek neturinčią. Širdį skauda baisiausiai, bet reikia pinigelių, juk pačios suprantat, o vėl užkrauti močiutei auginti - nei šis, nei tas.
Naktibalda
mano dičkis lanko ąžuoliuką esam patenkinti, ir jau mažių užrašiau, bet jau eilės tai doh.gif , bet pats daržas geras niekur nereikia duoti pakištukų viskas tvarkoma ir be jų thumbup.gif , kiek įmanoma tvarkosi patalpas , naujina, keičia baldus, žailsus žinoma ne prūdais bet pagal galimybes, tik va maistas galėtų būti ir skanesnis verysad.gif , matyt virėjos nekokios cool.gif , čia mano nuomonė
kavyte
QUOTE(Naktibalda @ 2008 01 25, 18:54)
mano dičkis lanko ąžuoliuką esam patenkinti, ir jau mažių užrašiau, bet jau eilės tai  doh.gif , bet pats daržas geras niekur nereikia duoti pakištukų viskas tvarkoma ir be jų  thumbup.gif , kiek įmanoma tvarkosi patalpas , naujina, keičia baldus, žailsus žinoma ne prūdais bet pagal galimybes, tik va maistas galėtų būti ir skanesnis  verysad.gif , matyt virėjos nekokios  cool.gif , čia mano nuomonė
*

Iš kur žinai, kad maistas ne koks, ar dažnai paragauji
Naktibalda
QUOTE(kavyte @ 2008 02 09, 12:46)
Iš kur žinai, kad maistas ne koks, ar dažnai paragauji
*

nereikia čia ironijos, sprendžiu pagal savo vaiką ir auklėtojų pasisakymus tongue.gif , jei auklėtojos pačios sako, kad šiandien vaikai beveik visi nevalgė, nors nelabai buvo galima valgyti ir pačiom tai tada manau, kad maistas kai kada būna ne koks verysad.gif
virdzinija 7
Be "pakistuku"i Azuoliuka ne nesvajokit doh.gif
nuejom nedavem-vietu nera
nuejom padavem-ir lankom smile.gif
Chikipiki
d-krall, i kokia grupe einat? gal i 5? mirksiukas.gif
virdzinija 7
Vokelius labiausiai megstanti direktore dirba l.d "Azuoliukas",tik nepamazinkit ax.gif kitaip vietos negausit rolleyes.gif
Naktibalda
QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 04 21, 11:30)
Vokelius labiausiai megstanti direktore dirba l.d "Azuoliukas",tik nepamazinkit  ax.gif kitaip vietos negausit rolleyes.gif
*

vienas vaikas mano eina, kitas užrašytas eilėje, nedaviau nei vieno cnt mirksiukas.gif , draugų berniukas irgi eina taip pat nedavė mirksiukas.gif , taip ,kad jei eini taip kaip priklauso užsirašai laiku į eilę tai jokių problemų, o jei nori kas nors privilegijų pvz sugalvoja nuo rytojaus vesti vaiką į darželį tada jau tikėtina, kad ir pasipurtyti reiks, bet čia visur taip, biggrin.gif

beje vieni pažįstami atsikraustė ir mėgino gauti vietą savo vaikuičmas ,kad ir su labai storu vokeliu, deja vietų nebuvo tai ir negavo, stebuklų jokia vedėja negali padaryti 4u.gif
virdzinija 7
QUOTE(Naktibalda @ 2008 04 21, 11:40)
vienas vaikas mano eina, kitas užrašytas eilėje, nedaviau nei vieno cnt  mirksiukas.gif , draugų berniukas irgi eina taip pat nedavė  mirksiukas.gif , taip ,kad jei eini taip kaip priklauso užsirašai laiku į eilę tai jokių problemų, o jei nori kas nors privilegijų pvz sugalvoja nuo rytojaus vesti vaiką į darželį tada jau tikėtina, kad ir pasipurtyti reiks, bet čia visur taip,  biggrin.gif

beje vieni pažįstami  atsikraustė ir mėgino gauti vietą savo vaikuičmas ,kad ir su labai storu vokeliu, deja vietų nebuvo tai ir negavo, stebuklų jokia vedėja negali padaryti  4u.gif
*

Si vedeja stebuklus daro,pati rasai nuo rytojaus vedant-pasipurtyt reikia,Tai kaip cia vietos atsiranda? blink.gif
Tavo pazistami per mazai nese smile.gif -tai faktas.
Kas jau tokio isskirtinio siam darzelyje?as tai nieko nepastebejau...vidus grazus nieko nepasakysi,o isore doh.gif ,o maistas doh.gif ,o direktores lupikavimas-nera ribu schmoll.gif
Naktibalda
QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 04 21, 11:51)
Si vedeja stebuklus daro,pati rasai nuo rytojaus vedant-pasipurtyt reikia,Tai kaip cia vietos atsiranda? blink.gif
Tavo pazistami per mazai nese smile.gif -tai faktas.
Kas jau tokio isskirtinio siam darzelyje?as tai nieko nepastebejau...vidus grazus nieko nepasakysi,o isore doh.gif ,o maistas doh.gif ,o direktores lupikavimas-nera ribu schmoll.gif
*

bet aš nenešiau nieko blink.gif , dėl pasipurtymo tai čia mano tik pamąstymai 4u.gif

ir manau taip pat apie kitus darželius, jei nori be eilės tai visur purtytis reiks ne tik šitam darželį mirksiukas.gif , ir dar pasikartosiu jei vietų nėra nepadės nei didžiulis nešulys mirksiukas.gif , o kiek nešė nei aš nei tu tiksliai nežinai, vieniems tai daug kitiems mažai, o kas liečia tuos draugus tai yra taip
kada man yra daug jiems yra normaliai mirksiukas.gif , todėl manau, kad nešė pakankamai mirksiukas.gif
virdzinija 7
QUOTE(Naktibalda @ 2008 04 21, 12:03)
bet aš nenešiau nieko  blink.gif , dėl pasipurtymo tai čia mano tik pamąstymai  4u.gif

ir manau taip pat apie kitus darželius, jei nori be eilės tai visur purtytis reiks ne tik šitam darželį  mirksiukas.gif , ir dar pasikartosiu jei vietų nėra nepadės nei didžiulis nešulys  mirksiukas.gif , o kiek nešė nei aš nei tu tiksliai nežinai, vieniems tai daug kitiems mažai, o kas liečia tuos draugus tai yra taip
kada man yra daug jiems yra normaliai  mirksiukas.gif , todėl manau, kad nešė pakankamai  mirksiukas.gif
*

Pasikartosiu ,jei neprieme nese nepakankamai mirksiukas.gif nesakyciau,jei buciau nenesus g.gif
na megsta si direktore vokelius labai labai,svarbiausia nepamazint-ima kaip ne paprastam darzelyje doh.gif
Naktibalda
QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 04 21, 12:52)
Pasikartosiu ,jei neprieme nese nepakankamai mirksiukas.gif nesakyciau,jei buciau nenesus g.gif
na megsta si direktore vokelius labai labai,svarbiausia nepamazint-ima kaip ne paprastam darzelyje doh.gif
*

aš jus suprantu, bet iš jos net neėmė ir netikrino pakankamai, nepakankamai atnešė, tiesiog pataikė matyt ant tokio laiko, kad ji negalėjo padaryti šito stebuklo mirksiukas.gif , ir šiaip manau yra dar daug niuansų, rudenį sunkiau vaiką į darželį nuvesti neužsirašius, pavasarį daugiau šansų, nes yra vaikų ,kurie pradėję lankyti rudenį nebalanko dėl visokių prežasčių, labai serga, išsikrausto kitur gyventi, išvažiuoja į užsienį, ir dar į darželio grupę lengviau patekti nei į lopšį mirksiukas.gif , bet šiaip norėčiau paklausti jei nenori gali nesakyti, jei jau taip blogai tam darže, kodėl norit jį lankyti g.gif , mes lankome jau trys metai per juos nedaviau nė vieno cnt niekam , nereikėjo nieko pirkti, nešti ir t.t žodžiu mes patenkinti ir auklėtojų darbu ir šiaip daržo tvarka , tik dėl maisto tai mūsų vaikas šiaip labi išrankus jam yra todėl dažnai liekam nevalgę doh.gif
virdzinija 7
QUOTE(Naktibalda @ 2008 04 21, 14:33)
aš jus suprantu, bet iš jos net neėmė ir netikrino pakankamai, nepakankamai atnešė, tiesiog pataikė matyt ant tokio laiko, kad ji negalėjo padaryti šito stebuklo  mirksiukas.gif , ir šiaip manau yra dar daug niuansų, rudenį sunkiau vaiką į darželį nuvesti neužsirašius, pavasarį daugiau šansų, nes yra vaikų ,kurie pradėję lankyti rudenį nebalanko dėl visokių prežasčių, labai serga, išsikrausto kitur gyventi, išvažiuoja į užsienį, ir dar į darželio grupę lengviau patekti nei į lopšį  mirksiukas.gif , bet šiaip norėčiau paklausti jei nenori gali nesakyti, jei jau taip blogai tam darže, kodėl norit jį lankyti  g.gif , mes lankome jau trys metai per juos nedaviau nė vieno cnt niekam , nereikėjo nieko pirkti, nešti ir t.t žodžiu mes patenkinti ir auklėtojų darbu ir šiaip daržo tvarka , tik dėl maisto tai mūsų vaikas šiaip labi išrankus jam yra todėl dažnai liekam nevalgę  doh.gif
*

Jau nebelankom smile.gif Ir vistiek ji megsta vokelius biggrin.gif Lopselio aukletojos ten baisios doh.gif darzelio tik viena gera sutikom ax.gif
Palyginus su l.d"aitvarelis"tai kaip diena nuo nakties smile.gif
Naktibalda
QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 04 21, 20:05)
Jau nebelankom smile.gif Ir vistiek ji megsta vokelius biggrin.gif Lopselio aukletojos ten baisios doh.gif darzelio tik viena gera sutikom ax.gif
Palyginus su l.d"aitvarelis"tai kaip diena nuo nakties smile.gif
*

jei jau nebelankot tai kam tiek mėšlo versti g.gif , pasikartosiu dėl vokų nežinau nes nedaviau smile.gif , lopšio auklėtojos pasitaikė superinės, jei tik pavyks tai ir antrąjį vesiu tik pas tas pačias auklėtojas, mirksiukas.gif
virdzinija 7
QUOTE(Naktibalda @ 2008 04 21, 21:59)
jei jau nebelankot tai kam tiek mėšlo versti  g.gif , pasikartosiu dėl vokų nežinau nes nedaviau  smile.gif , lopšio auklėtojos pasitaikė superinės, jei tik pavyks tai ir antrąjį vesiu tik pas tas pačias auklėtojas,  mirksiukas.gif
*

4u.gif tai ko taip akylai gini? smile.gif na bloga ta direktore, ax.gif neimtu vokelio ir patekti ten galetu ir tie kurie tikrai neturi is ko duoti,o dabar kas dave tas eina,o jeigu tavo namas pries darzeli negali gauti vietos.
"Azuoliuko"direktore kur kas mieliau padeda tiems duodantiems kysi. doh.gif
Neverciu as meslo mirksiukas.gif tik rasau kaip yra.
Imk 4u.gif ir vistiek l.d "Azuoliukas" direktore ims kaip emus vokelius,o tie kiti tures lankyti aplinkinius darzelius,gaila tu kitu .
Naktibalda
QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 04 22, 13:31)
4u.gif tai ko taip akylai gini? smile.gif na bloga ta direktore, ax.gif neimtu vokelio ir patekti ten galetu ir tie kurie tikrai neturi is ko duoti,o dabar kas dave tas eina,o jeigu tavo namas pries darzeli negali gauti vietos.
"Azuoliuko"direktore kur kas mieliau padeda tiems duodantiems kysi. doh.gif
Neverciu as meslo mirksiukas.gif tik rasau kaip yra.
Imk  4u.gif ir vistiek l.d "Azuoliukas" direktore ims kaip emus vokelius,o tie kiti tures lankyti aplinkinius darzelius,gaila tu kitu .
*

neginu aš jos, nes beveik nepažįstu ax.gif , bet tai mes irgi turėtume neiti nes nieko nedavėm g.gif , o sakai kitų darželių vedėjos neima g.gif šitoj vietoj irgi nebūčiau užtikrinta 4u.gif , šiais laikais turbūt visi ima jei tik kas duoda biggrin.gif , aš vedu vaiką ir džiaugiuosi auklėtojom, priežiūra, yra papildomų vakams užsiėmimų na žinoma jie kainuoja, bet tikrai mums patiems geriau, kad darže vaikas yra nuvestas parvestas, nes mums vežioti vaiką į kokį būrelį būtų labai sudėtinga doh.gif , na grįžtant dėl ėmimo žinoma jei pati nešei tai geriau žinai negu aš ,nes aš gi tai nenešiau ax.gif ačiū už balionėlį ir aš tau vieną biggrin.gif 4u.gif , beje juk čia diskusija aš iš savo varpinės tu iš savo mirksiukas.gif friends.gif
virdzinija 7
QUOTE(Naktibalda @ 2008 04 22, 13:42)
neginu aš jos, nes beveik nepažįstu  ax.gif , bet tai mes irgi turėtume neiti nes nieko nedavėm  g.gif , o sakai kitų darželių vedėjos neima  g.gif  šitoj vietoj irgi nebūčiau užtikrinta  4u.gif , šiais laikais turbūt visi ima jei tik kas duoda  biggrin.gif , aš vedu vaiką ir džiaugiuosi auklėtojom, priežiūra, yra papildomų vakams užsiėmimų na žinoma jie kainuoja, bet tikrai mums patiems geriau, kad darže vaikas yra nuvestas parvestas, nes mums vežioti vaiką į kokį būrelį būtų labai sudėtinga  doh.gif , na grįžtant dėl ėmimo žinoma jei pati nešei tai geriau žinai  negu aš ,nes aš gi tai nenešiau  ax.gif  ačiū už balionėlį ir aš tau vieną  biggrin.gif  4u.gif , beje juk čia diskusija aš iš savo varpinės tu iš savo  mirksiukas.gif  friends.gif
*

drinks_cheers.gif Geriau jau jos ir nepazint mirksiukas.gif jeigu viska apie ja aprasyciau,mane turbut ne tik i mesla sumurkdytum mirksiukas.gif
Tai padarysim isvada-jeigu duoda imk,jeigu musa bek ax.gif as su savo kleckais ta ir padariau friends.gif
Naktibalda
QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 04 22, 14:38)
:sutinku Geriau jau jos ir nepazint mirksiukas.gif jeigu viska apie ja aprasyciau,mane turbut ne tik i mesla sumurkdytum mirksiukas.gif
Tai padarysim isvada-jeigu duoda imk,jeigu musa bek ax.gif as su savo kleckais ta ir padariau friends.gif
*

ne tave, o ją greičiausiai lotuliukas.gif, aš juk ne jos advokatė, aš čia šiaip už teisybę laugh.gif lithuania.gif
virdzinija 7
QUOTE(Naktibalda @ 2008 04 22, 14:43)
ne tave, o ją greičiausiai  lotuliukas.gif, aš juk ne jos advokatė, aš čia šiaip už teisybę  laugh.gif  lithuania.gif
*

Ziurint uz kuria busi biggrin.gif as irgi uz teisybe rolleyes.gif
maximka
mano mergyte lanko si darzeli ir nesiskundziu,aukletojos papuole geros.
beje maitinimas nuo siu mokslo metu labai pasikeite,pagerejo,labai skaniai pagamina,ir vaisiu ivairiu duoda ir saldumynu ir kosiu iv,ir pan... tik siais laikais vaikai labai isrankus tai megsta tai nemegsta,valgo-nevalgo
thumbup.gif
melynajura
Sveikute, cia paskaiciau, nors ir senokai diskutuota smile.gif Gal gali parasyti pas kokias tas geras aukletojas vedi, kokie vardai, kokia grupe? Mat noriu pati uzrasyti vaika i darzeli, bet pas bet ka nenoriu vesti, pati supranti, juk esi mama smile.gif O gal ir lopselio grupes geras aukletojas pazisti? Kai turesi laiko brukstelk, aciu smile.gif
care
QUOTE(melynajura @ 2008 07 31, 13:36)
Sveikute, cia paskaiciau, nors ir senokai diskutuota smile.gif Gal gali parasyti pas kokias tas geras aukletojas vedi, kokie vardai, kokia grupe? Mat noriu pati uzrasyti vaika i darzeli, bet pas bet ka nenoriu vesti, pati supranti, juk esi mama smile.gif O gal ir lopselio grupes geras aukletojas pazisti? Kai turesi laiko brukstelk, aciu smile.gif
*

Lopselio 5 grupej aukletojos labai fainos, ypac stasele, paieskot reikia tokiu zmoniu..Ir auklyte superine. Man tai labai patiko, siemet jau kulniuosim i darzelio grupe, matysim kaip ten smile.gif
melynajura
QUOTE(care @ 2008 08 12, 12:45)
Lopselio 5 grupej aukletojos labai fainos, ypac stasele, paieskot reikia tokiu zmoniu..Ir auklyte superine. Man tai labai patiko, siemet jau kulniuosim i darzelio grupe, matysim kaip ten smile.gif
*

Aciu uz atsakyma. Kai mano aukselis gims eisim uzsirasyt i lopselio grupe, nes dukrytei vietos tai ir neatsirado, tai gal maziukui vieta bus, juk eilej galesim laukti apie du metus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Naktibalda
QUOTE(care @ 2008 08 12, 12:45)
*

6 grupėj irgi fantastiškos auklėtojos, Janina ypač wub.gif , čia apie lopšį kalbu , taip išeina, kad lopšelio grupėse dirba labai geros auklėtojos, taip kad mamos nebijokit ir spec vietų tikrai rinktis nereikės thumbup.gif

QUOTE(melynajura @ 2008 08 12, 13:44)
Aciu uz atsakyma. Kai mano aukselis gims eisim uzsirasyt i lopselio grupe, nes dukrytei vietos tai ir neatsirado, tai gal maziukui vieta bus, juk eilej galesim laukti apie du metus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

taip ir reikia daryti, savo vaikus abu užrašinėjau kai tik gimė, tai dičkis buvo 23, o mažį šiek tiek anksčiau rašiau tai esam 18 biggrin.gif
care
Mes irgi i lopsi uzsirasem kai vaikui buvo tik vienas menuo, buvom eilej 17. Kai atejo laikas, atejom, uzpildem prasyma ir viskas, jokiu kysiu, jokiu pasakymu kad nera vietos ar panasiai. Manau reikia tik laiku nueit tada nesusidaro jokiu problemu,.
virdzinija 7
QUOTE(care @ 2008 08 13, 13:59)
Mes irgi i lopsi uzsirasem kai vaikui buvo tik vienas menuo, buvom eilej 17. Kai atejo laikas, atejom, uzpildem prasyma ir viskas, jokiu kysiu, jokiu pasakymu kad nera vietos ar panasiai. Manau reikia tik laiku nueit tada nesusidaro jokiu problemu,.
*

Ir dar kaip susidaro problemų doh.gif Užsirašai prieš tris metus doh.gif ir pasako nėra vietų doh.gif
Ir ko į tą "Ąžuoliuką"visi braunas? g.gif Kad vietų nėra labai geras atrodo? g.gif O jis antras pagal prastumą lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(maximka @ 2008 05 23, 15:25)
mano mergyte lanko si darzeli ir nesiskundziu,aukletojos papuole geros.
beje maitinimas nuo siu mokslo metu labai pasikeite,pagerejo,labai skaniai pagamina,ir vaisiu ivairiu duoda ir saldumynu ir kosiu iv,ir pan... tik siais laikais vaikai labai isrankus tai megsta tai nemegsta,valgo-nevalgo
thumbup.gif
*

maximka bigsmile.gif tark žodelį tongue.gif
Naktibalda
QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 08 18, 21:36)
Ir dar kaip susidaro problemų doh.gif Užsirašai prieš tris metus doh.gif ir pasako nėra vietų doh.gif
Ir ko į tą "Ąžuoliuką"visi braunas? g.gif Kad vietų nėra labai geras atrodo? g.gif O jis antras pagal prastumą lotuliukas.gif
Papildyta:

maximka  bigsmile.gif tark žodelį tongue.gif
*

nesuprantu kas čia juokina arčiau namų tai ir vedam tongue.gif , o mums jis labai geras nematau kuom skųstis blink.gif , o dėl užsirašymo jei laiku užsirašai tai ir problemų nėra, nesuprantu čia iš pavydo ar kaip doh.gif

tai vesk į pirmą pagal gerumą, cool.gif
virdzinija 7
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 18, 22:54)
nesuprantu kas čia juokina arčiau namų tai ir vedam  tongue.gif , o mums jis labai geras nematau kuom skųstis  blink.gif , o dėl užsirašymo jei laiku užsirašai tai ir problemų nėra, nesuprantu čia iš pavydo ar kaip  doh.gif

tai vesk į pirmą pagal gerumą,  cool.gif
*

Anoks čia pavydas nono.gif
Kaip tu supranti LAIKU užrašyti trimetį vaiką?ne prieš tris metus,o prieš kiek? g.gif
Tai "Ąžuoliuko"aplinkiniuose namuose lopšelinio-darželinio amžiaus vaikų knibždėte knibžda lotuliukas.gif
Aš ir vedu į patį geriausią thumbup.gif Žiūriu į vaiko poreikius,o ne tai ,kad būtų pačiai patogu,nes arti namų cool.gif Jau "Ąžuoliuko"vaikų lavinimas doh.gif
Naktibalda
QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 08 21, 12:25)
Anoks čia pavydas nono.gif
Kaip tu supranti LAIKU užrašyti trimetį vaiką?ne prieš tris metus,o prieš kiek? g.gif
Tai "Ąžuoliuko"aplinkiniuose namuose lopšelinio-darželinio amžiaus vaikų knibždėte  knibžda lotuliukas.gif
Aš ir vedu į patį geriausią thumbup.gif Žiūriu į vaiko poreikius,o ne tai ,kad būtų pačiai patogu,nes arti namų cool.gif Jau "Ąžuoliuko"vaikų lavinimas doh.gif
*

iš kur žinai apie lavinimą jei nevedi g.gif , vaikai mokomi daug , šventės nuostabios, nekalbant jau paie palildomus užsiėmimus tongue.gif , nelabai suprantu ko čia taip reik varyti ant šito darželio gal ir ne stebuklas bet manau yra tikrai blogesnių nei šitas darželis rolleyes.gif
virdzinija 7
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 21, 12:30)
iš kur žinai apie lavinimą jei nevedi  g.gif , vaikai mokomi daug , šventės nuostabios, nekalbant jau paie palildomus užsiėmimus  tongue.gif , nelabai suprantu ko čia taip reik varyti ant šito darželio gal ir ne stebuklas bet manau yra tikrai blogesnių nei šitas darželis  rolleyes.gif
*

Bet juk nesakiau ,kad nevedžiau bigsmile.gif Viską mačiau:lavinimą,šventes...
Tai ir sakau jis antras pagal prastumą doh.gif ,o patekimas į jį vienas iš pirmųjų cool.gif
Neatsakei kada reikia užrašyti trimetį į darželį,ar prieš keturis metus ?? tongue.gif

Buvo man taip:eilėje stovėjau 2m 8mėn,ir dar buvau ne iš pirmųjų doh.gif ,ir atsikraustė kaimynai iš kito miesto su tokio pat amžiaus vaiku(savaitės bėgyje mes labai susidraugavome)dar kitą savaitę jie jau lankė"Ąžuoliuką" blink.gif ,žinoma pasidomėjau,kaip jiems tai pavyko.Sužinojau,kad tereikia vokelio su konkrečia pinigų suma.Vos tik mūsų vokelis su reikiamais priedais smile.gif pajuto vedėjos rankas smile.gif ir darželis "Ąžuoliukas"prasiplėtė cool.gif O tokių kaip mano kaimynė ir aš ne vienetai blush2.gif Taip ir susidaro gero darželio įvaizdis.
Palankius "Ąžuoliuką"mes labai nusivylėme jo veikla,skurdžia aplinka,neatsakinga ,mėgstančia kyšius vedėja ,jau nekalbant apie papildomus užsiėmimus doh.gif kitame darželyje kai kurie tokie pat papildomi užsiėmimai-nemokami smile.gif
Naktibalda
QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 08 21, 14:06)
Bet juk nesakiau ,kad nevedžiau bigsmile.gif Viską mačiau:lavinimą,šventes...
Tai ir sakau jis antras pagal prastumą doh.gif ,o patekimas į jį vienas iš pirmųjų cool.gif
Neatsakei kada reikia užrašyti trimetį į darželį,ar prieš keturis metus ?? tongue.gif

*

man atrodo esu atsakiusi senose savo žinutėse tongue.gif , dičkį užrašiau kaip jam buvo apie 7 mėn mažį kaip buvo 3mėn rolleyes.gif
virdzinija 7
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 12, 14:16)
6 grupėj irgi fantastiškos auklėtojos, Janina ypač  wub.gif , čia apie lopšį kalbu , taip išeina, kad lopšelio grupėse dirba labai geros auklėtojos, taip kad mamos nebijokit ir spec vietų tikrai rinktis nereikės  thumbup.gif
taip ir reikia daryti, savo vaikus abu užrašinėjau kai tik gimė, tai dičkis buvo 23, o mažį šiek tiek anksčiau rašiau tai esam 18  biggrin.gif
*

Užrašinėjai kai tik gimė(dičkis)?jis pas tavi gimė jau 7mėn? tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 21, 19:48)
man atrodo esu atsakiusi senose savo žinutėse  tongue.gif , dičkį užrašiau kaip jam buvo apie 7 mėn mažį kaip buvo 3mėn  rolleyes.gif
*

blink.gif doh.gif
Negeras tas darželis"Ąžuoliukas" doh.gif
melynajura
QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 08 29, 21:52)
Papildyta:

blink.gif  doh.gif
Negeras tas darželis"Ąžuoliukas" doh.gif
*

O kodel negeras tas darzelis, kas ten blogai yra g.gif Jei prie namu yra, tikrai nesinori kazkur kitur vesti. Pvz: anksciau mes ejom i Pumpureli, tai visi sake, kad blogas darzelis, bet mums jis buvo l.geras, l.geros lopselio aukletojos papuole, ypac Aldona, nors is pradziu man ji nepatiko mirksiukas.gif Tai jei ka zinai parasyk, kad butu aisku ax.gif
Naktibalda
QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 08 29, 21:52)
Papildyta:
*

nesuprantu ko čia reikia šaipytis doh.gif ir kabinėtis prie žodžių , juk neinat į tą daržą ir ko čia dar vargti apie jį juodinant doh.gif
QUOTE(melynajura @ 2008 08 30, 12:12)
O kodel negeras tas darzelis, kas ten blogai yra g.gif  Jei prie namu yra, tikrai nesinori kazkur kitur vesti. Pvz: anksciau mes ejom i Pumpureli, tai visi sake, kad blogas darzelis, bet mums jis buvo l.geras, l.geros lopselio aukletojos papuole, ypac Aldona, nors is pradziu man ji nepatiko mirksiukas.gif Tai jei ka zinai parasyk, kad butu aisku ax.gif
*

normalus daržas, nu iki privataus gal ir toli, bet tikrai bent mums labai geras mirksiukas.gif ,
virdzinija 7
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 30, 21:33)
nesuprantu ko čia reikia šaipytis  doh.gif ir kabinėtis prie žodžių , juk neinat į tą daržą ir ko čia dar vargti apie jį juodinant  doh.gif

normalus daržas, nu iki privataus gal ir toli, bet tikrai bent mums labai geras  mirksiukas.gif ,
*

O einant galima juodint? biggrin.gif ar jeigu eini į tą darželį tai būtinai reikia girti? g.gif girk negyrus,bet reputacija nekokia doh.gif
Naktibalda
QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 09 02, 22:16)
O einant galima juodint? biggrin.gif ar jeigu eini į tą darželį tai būtinai reikia girti? g.gif girk negyrus,bet reputacija nekokia doh.gif
*

tai būk maloni pasakyk kokie darželiai yra pirmame 10 klaipėdoje mirksiukas.gif , tada kam nepatiks šis galės vesti į kitus, ir tada atsilaisvins vietų, kuriems šis baisiai "blogas" darželis patinka wub.gif
virdzinija 7
QUOTE(Naktibalda @ 2008 09 02, 22:26)
tai būk maloni pasakyk kokie darželiai yra pirmame 10 klaipėdoje  mirksiukas.gif , tada kam nepatiks šis galės vesti į kitus, ir tada atsilaisvins vietų, kuriems šis baisiai "blogas" darželis patinka  wub.gif
*

doh.gif likit ten kur taip lindote tongue.gif Į tuos 10 nepapulsit schmoll.gif ten kyšių neima smile.gif sėdėkit ir remkit direktorę (ne darželį)kitaip kur ji darbą gaus doh.gif
ausritukas
Nežinau ar tas darželis geras ar blogas,bet i lopšeli prieme bejokiu kyšių.Kai pradesim lankyti tada ir pasakysiu koks tas darželis.
welisa
Noriu pasidalinti ir as savo ispudziais. Taciau ne kiek apie pati darzeli, kiek apie direktore. Taip susikloste aplinkybes, kad teko pakeisti gyvenama vieta. Tik atsikrauscius nuejau i sita darzeli. Kadangi prie pat namu, nusprendziau, kad bus labai patogu vedzioti vaika. Pats darzelis is pirmo zvilgsnio man visai patiko, viduj jauku, sutvarkyta, paveikslai ant sienu, dziovintu geliu puokstes koridoriuje. Dabar siltina sienas, keicia langus. Tiesa, lauke kiek skurdoka, vaikams zaisti tera tik smelio dezes. Tai vat, nuejusi susiduriau su direktore, ji manes net i kabineta neileido, uzsipuole, kad vietu nera ir mums besansu pakliuti, nebent ivyktu stebuklas. O tokiu stebuklu galim nesitiketi. Snekejo is aukstai, pakeltu tonu doh.gif. Pasijauciau taip, kad buciau is jos pinigu prasiusi doh.gif Venu zodziu sake eiti i kitus darzelius laimes ieskoti, o ju darzeli galiu pamirsti. Vaika ruosiuosi vesti i darzeli tik nuo kito rugsejo, o gal dar veliau, tad nemaniau, kad bus tokia padetis blink.gif
Papildyta:
Noriu dar pridurti, kad vien is direktores apie darzeli negalima spresti. Su vaikuciais bus ne direktore, o aukletojos.
Naktibalda
QUOTE(welisa @ 2008 10 09, 14:45)
Noriu pasidalinti ir as savo ispudziais. Taciau ne kiek apie pati darzeli, kiek apie direktore. Taip susikloste aplinkybes, kad teko pakeisti gyvenama vieta. Tik atsikrauscius nuejau i sita darzeli. Kadangi prie pat namu, nusprendziau, kad bus labai patogu vedzioti vaika. Pats darzelis is pirmo zvilgsnio man visai patiko, viduj jauku, sutvarkyta, paveikslai ant sienu, dziovintu geliu puokstes koridoriuje. Dabar siltina sienas, keicia langus. Tiesa, lauke kiek skurdoka, vaikams zaisti tera tik smelio dezes. Tai vat, nuejusi susiduriau su direktore, ji manes net i kabineta neileido, uzsipuole, kad vietu nera ir mums besansu pakliuti, nebent ivyktu stebuklas. O tokiu stebuklu galim nesitiketi. Snekejo is aukstai, pakeltu tonu doh.gif. Pasijauciau taip, kad buciau is jos pinigu prasiusi doh.gif Venu zodziu sake eiti i kitus darzelius laimes ieskoti, o ju darzeli galiu pamirsti. Vaika ruosiuosi vesti i darzeli tik nuo kito rugsejo, o gal dar veliau, tad nemaniau, kad bus tokia padetis blink.gif
Papildyta:
Noriu dar pridurti, kad vien is direktores apie darzeli negalima spresti. Su vaikuciais bus ne direktore, o aukletojos.
*

vaje nu ta didrektorė rimtai kažkokia doh.gif , bet auklėtojos fainos thumbup.gif ir tvarkosi daržas labai, man tai liuks, girdėjau, kad labai jau ji pakištukus mėgsta nemėginot
welisa
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 09, 15:47)
vaje nu ta didrektorė rimtai kažkokia  doh.gif , bet auklėtojos fainos  thumbup.gif ir tvarkosi daržas labai, man tai liuks, girdėjau, [color=yellow]kad labai jau ji pakištukus mėgsta nemėginot
*

[COLOR=yellow]tiesiogiai jai nieko nedaviau, nes neprieme i kabineta, o snekejom koridoriuj, neisdrisau koridoriuj. Tik uzsiminiau, kad galetume paremti darzeli[COLOR=yellow]. Gerai, kad prieme mus bent centre i darzeli, tai blogiausiu atveju turesim kur vesti. Bet kaip mane traukia "AZUOLIUKAS" nu nigaliuuuuuu, kazkodel manau, kad mano vaikui cia butu gerai smile.gif
Naktibalda
QUOTE(welisa @ 2008 10 10, 13:58)
[color=yellow]
[COLOR=yellow]tiesiogiai jai nieko nedaviau, nes neprieme i kabineta, o snekejom koridoriuj, neisdrisau koridoriuj. Tik uzsiminiau, kad galetume paremti darzeli[COLOR=yellow]. Gerai, kad prieme mus bent centre i darzeli, tai blogiausiu atveju turesim kur vesti. Bet kaip mane traukia "AZUOLIUKAS" nu nigaliuuuuuu, kazkodel manau, kad mano vaikui cia butu gerai smile.gif
*

vaikams tikrai gerai , esu visu 100 procentų patenkinta , auklėtojos su kuriomis dirbame nuostabios, veiklos daržas turi, šokiai (papildomas, reikia mokėti), molis, fizinis, muzika, mokėtii už šitus nereikia man tai labai thumbup.gif , nes šitus dalykus veda profesionalai, nu o direktorė kaip direktorė, kad ir kokia žiežula būtų bet tvarkosi ji šauniai
ausritukas
Sveika Naktibalda.Norejau paklausti i kuria lopselinuku grupe einat ar ejote? ax.gif
Naktibalda
QUOTE(ausritukas @ 2008 10 10, 14:38)
Sveika Naktibalda.Norejau paklausti i kuria lopselinuku grupe einat ar ejote? ax.gif
*

mes lankėme 6
ausritukas
Ir mes 6gr lankome biggrin.gif .Kaip aukletojos ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.