Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nauja gyvenvietė "Vakarinis slėnis"
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Nuoma, butų pirkimas, agentūros
smiltpeliuke
Netoli Vilniaus, šalia senojo Ukmergės kelio statoma naujas gyvenamųjų namų kvartalas "Vakarinis slėnis". Tai privačių sublokuotų namų gyvenvietė. Stato įmonė "Sostinės plėtra", šių metų gale planuojama užbaigti darbus. Gal kas nors domėjotės šiais namukais, gal žinote kokių gandų apie darbų kokybę? Kaip atspėti koks statybų ir naujai pravestų komunikacijų patikimumas ax.gif ?
Rosignolija
mes kaip tik sprendziam dilema,ar pirkti nama tenai,ar ne g.gif .Mano vyras pats statybininkas,tai kokybe nenusivyle,bet didziausia problema-pinigeliai,niekaip neapsisprendziam ar pragyvensim paeme paskola.Nors nama jau esam rezervave smile.gif .
smiltpeliuke
QUOTE(Rosignolija @ 2007 10 11, 20:00)
mes kaip tik sprendziam dilema,ar pirkti nama tenai,ar ne g.gif .Mano vyras pats statybininkas,tai kokybe nenusivyle,bet didziausia problema-pinigeliai,niekaip neapsisprendziam ar pragyvensim paeme paskola.Nors nama jau esam rezervave smile.gif .
*

O ar įmanoma nepagyvenus kokybę nustatyti? Juk nežinia nei kaip stogas laikys, ar nebėgs, nei sienos kokio šiltumo... Man tai dar neramu kokia visų komunikacijų - vandentiekio, nuotekų sistemos - kokybė, o jų po žeme tai nepatikrinsi kol nepradedi gyventi unsure.gif . O kurį namą rezervavot? Daug pinigėlių prarastumėt jei rezervavę nepirktumėt blink.gif . Man sakė, kad rezervuojant reikia 10 proc. įmokėti.
Rosignolija
zinoma nepagyvenes nepasakysi,bet pasidomejus is kokiu medziagu statoma ir kas statybos bendrove,galima nemazai suzinot 4u.gif .Beje jie duoda 5 metu garantija.Tik viena problema,kad nesuzinosi vandens svarumo,nes yra 2 nauji greziniai kvartale g.gif .
Pinigu mes dar nemokejom,nes bankas atsakymo dar nedave ax.gif
olive
Mes irgi intensyviai ieskome namo.Buvome nuvaziave paziuret ir "Vakarinio slenio"na man is karto nepatiko,plynas laukas jokios zalumos, vien tik murai ir dar labai arti kelio.Labai gaila,nes norime kuo greiciau isigyti savo nama verysad.gif Na,bet cia tik mano asmenine nuomone...
Zyprexa
Mes jau nusipirkom čia namą. Neprasta kokybė, o ir bendrauti su sostinės plėtra nėra sudėtinga thumbup.gif
smiltpeliuke
QUOTE(Zyprexa @ 2008 04 12, 17:01)
Mes jau nusipirkom čia namą. Neprasta kokybė, o ir bendrauti su sostinės plėtra nėra sudėtinga  thumbup.gif
*

Sveikinimai su nauju būstu 4u.gif ! Ar dar negyvenate ten? Idomu, kaip visų komunikacijų kokybė, vandens kokybė ir pan... ax.gif
Zyprexa
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 04 12, 20:48)
Sveikinimai su nauju būstu  4u.gif ! Ar dar negyvenate ten? Idomu, kaip visų komunikacijų kokybė, vandens kokybė ir pan...  ax.gif
*

ačiū tongue.gif Dar tik imamės apdailos darbų, kraustysimės vasarą. Jau gyvenantys kaimynai kažkaip įtartinai viską giria.
Rosignolija
QUOTE(Zyprexa @ 2008 04 12, 18:01)
Mes jau nusipirkom čia namą. Neprasta kokybė, o ir bendrauti su sostinės plėtra nėra sudėtinga  thumbup.gif
*

sveikinu 4u.gif
mes nusipirkom ir ruosiames kraustytis,na jau iki liepos tai tikrai bigsmile.gif .Vandeni ruosiames issitirti,o siaip viskas po truputi juda i prieki,jau ir sklypa islygino,ir tvoreles pradeda tvert thumbup.gif ,laukiu nesulaukiu,noriu greiciau kraustytis...
Saulytes
Gal kas jau gyvena, kiek idomu iseina kitos paslaugos? gal kas jau mokejo?
akai
Norejau pasiklausti kur mamytes- kaimynes bendraujat? gal yra koks forumas?
ZaliaMarge
Gyvenviete yra be vandens nuoteku irenginio.
visas negerumas teka i grunta.
kas dar galvojate pirkti, susilaikykite.
raso sios gyvenvietes gyventoja.
rangovai visiskai nesiskaito.
melo per akis.
esam priversti moketi uz tai kas nepriklauso.

labai liudna.
smiltpeliuke
QUOTE(ZaliaMarge @ 2009 04 24, 12:06)
Gyvenviete yra be vandens nuoteku irenginio.
visas negerumas teka i grunta.
*

Dar ir tokių dalykų šiais laikais būna blink.gif sad.gif?..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.