Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apranga
Supermamų klubas > Mūsų namai > Piniginė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Natalie
Nezinau, kazkaip neradau panasios temos, gal tiesiog mazai ieskojau blush2.gif Norejau pasiteirauti, kaip jus planuojate savo islaidas aprangai? Perkate is karto, kai reikia? Ar atidedate kelis men tam tikra suma ir apsiperkate veliau? Nes siuo metu grizau i darba, ir taip atrodo, jog visko reikia - nes pagridne tai kasdieniai drabuziai smile.gif Nes zinau, jog jei vaziuosiu apsipirkti - tai nemaza dalies algos reikes palikti plius dar ruduo- ziema ateina: reikes ir batu zieminiu, ir palto gero norisi... Kaip jus sukates siuo klausimu? 4u.gif
arana81
Drabuziams siemet per vasara atsidedu, bet dazniausiai perku, kai reikia. Dabar teks paltuka ir rudeninius bei zieminius batus pirkti, nes senieji atrodo jau nekaip smile.gif
Renkuosi klasikinius modelius ir spalvas. Paltukai visi iki siol buvo juodi, pilki, rusvi. Niekada neperku trumpo arba labai ilgo iki kulniuku - pirmasis prie sijono nelabai, antrasis prie kelniu niekaip.
Batai tik juodi arba rudi. Prie batu visada isigyju tos pacios spalvos rankine. Siai vasarai buvo baltas "komplektas" - batukai, basutes ir rankine. Stengiuosi pirkti tik naturalios odos, nes jie nors ir brangesni - apie tris sezonus drasiai laiko blush2.gif
Rudeninius ir zieminius turiu visad dvejus - ilgus ir trumpus. Trumpieji virs kauliuku po kelnemis abeji pirkti pernai, atrodo puikiai. Bet ilgieji abeji jau be prekines isvaizdos, teks ieskoti nauju ax.gif
Darbui turiu du - tris kostiumelius kiekvienam sezonui ir daug ivairiu salikeliu, pakabuciu, veriniu, apyrankiu ir kitu nelabai brangiai kainuojanciu priedu, kurie ta pati drabuzi pakeicia neatpazistamai blush2.gif Be to, visi svarkai - kelnes - sijonai dera tarpusavyje. Prie juodu kelniu visada galiu vilktis ir juoda, ir pilka, ir marga svarkeli. Pilkajam tik isigijus prie kiseniu prisiuvau juodo silko juosteles thumbup.gif
Aisku, pirkdama ziuriu, kad daiktas butu skalbiamas ir geros medziagos, nes valymas valykloje sausuoju budu pinigu daug praso - siuo malonumu megaujasi tik paltai. Medziaga nesiglamzanti - jei jau ant pakabos kaip is vilko gerkles, tai kad ir kiek lyginsi, kol darba pasieksi vel bus susiglamzes. Nesiglamzo, jei medziagos sudetyje yra kiek elastano.
Apranga nuo darbo priklauso, bet visad smagu jai siek tiek atsideti, sulaukti sezoniniu ispardavimu ir tada su ta pacia pinigeliu suma apsipirkti nuo galvos iki koju 4u.gif
coliukee
Kai reikia tada ir perku, pamatau koki ruba ir jei jis pasirodo grazus ir tinkamas ir pagalvoju kur as galesiu su juo eiti visada is karto ir nusiperku, nes man rubus nusipirkti labai sunku turiu omenija apie rubu didi doh.gif
alina_nr_1
As netaupau pinigu butent drabuziui.. Siaip atsidedu dali taupyti, o tuo paciu ir drabuziams iseina is tu.. ax.gif brangiu niekad neperku, tai uztenka.. turbut nesu pirkusi brangesnio negu 200lt.. ir ta tik viena karta..
Natalie
QUOTE(arana81 @ 2007 08 26, 11:35)
Drabuziams siemet per vasara atsidedu, bet dazniausiai perku, kai reikia. Dabar teks paltuka ir rudeninius bei zieminius batus pirkti, nes senieji atrodo jau nekaip smile.gif
Renkuosi klasikinius modelius ir spalvas. Paltukai visi iki siol buvo juodi, pilki, rusvi. Niekada neperku trumpo arba labai ilgo iki kulniuku - pirmasis prie sijono nelabai, antrasis prie kelniu niekaip.
Batai tik juodi arba rudi. Prie batu visada isigyju tos pacios spalvos rankine. Siai vasarai buvo baltas "komplektas" - batukai, basutes ir rankine. Stengiuosi pirkti tik naturalios odos, nes jie nors ir brangesni - apie tris sezonus drasiai laiko  blush2.gif
Rudeninius ir zieminius turiu visad dvejus - ilgus ir trumpus. Trumpieji virs kauliuku po kelnemis abeji pirkti pernai, atrodo puikiai. Bet ilgieji abeji jau be prekines isvaizdos, teks ieskoti nauju ax.gif
Darbui turiu du - tris kostiumelius kiekvienam sezonui ir daug ivairiu salikeliu, pakabuciu, veriniu, apyrankiu ir kitu nelabai brangiai kainuojanciu priedu, kurie ta pati drabuzi pakeicia neatpazistamai blush2.gif Be to, visi svarkai - kelnes - sijonai dera tarpusavyje. Prie juodu kelniu visada galiu vilktis ir juoda, ir pilka, ir marga svarkeli. Pilkajam tik isigijus prie kiseniu prisiuvau juodo silko juosteles thumbup.gif
Aisku, pirkdama ziuriu, kad daiktas butu skalbiamas ir geros medziagos, nes valymas valykloje sausuoju budu pinigu daug praso - siuo malonumu megaujasi tik paltai. Medziaga nesiglamzanti - jei jau ant pakabos kaip is vilko gerkles, tai kad ir kiek lyginsi, kol darba pasieksi vel bus susiglamzes. Nesiglamzo, jei medziagos sudetyje yra kiek elastano.
Apranga nuo darbo priklauso, bet visad smagu jai siek tiek atsideti, sulaukti sezoniniu ispardavimu ir tada su ta pacia pinigeliu suma apsipirkti nuo galvos iki koju 4u.gif
*

drinks_cheers.gif As irgi galvoju, jog reiketu kokiu aksesuaru nupirkti, kad galeciau su tais paciais drabuziais skirtingai atrodyti: kokiu salikeliu, bizuterijos... Turiu labai gerus odinius rudeniniu iki blazdos batus, tai noriu kokiu rudu odiniu pirstiniu bei rankines g.gif Bet rankines, kurios patinka nepigiai kainuoja g.gif , tai matyt reikes is 2-ju algu atsideti rolleyes.gif
dontstop
Arana81 laba praktškai renkas drabužus, bet aš tap negalėčau schmoll.gif ax.gif Labai nuobodu būtų rengtis nuolat juodais, plkais, rudais drabužias blush2.gif Tokų spalvų aplamai nemėgstu blush2.gif Tad tenka pirkt daug rūbų, nes visi jie spalvoti, skirtingų stilių... rolleyes.gif Šioj srity niekad netaupau, priešingai, taupau kitų dalykų sąskaita, kad tik liktų kuo daugiau pinigėlių drabužiams rolleyes.gif Ir niekaip neplanuoju tokių išlaidų, perku dažnai, kas savaitę vis ką nors 4u.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(dontstop @ 2007 08 27, 10:25)
Arana81 laba praktškai renkas drabužus, bet aš tap negalėčau  schmoll.gif  ax.gif  Labai nuobodu būtų rengtis nuolat juodais, plkais, rudais drabužias  blush2.gif  Tokų spalvų aplamai nemėgstu  blush2.gif
*

o ką daryt, jei darbas įpareigoja mirksiukas.gif
SoJa
Aš tai perku tuos daiktus, kurie man krentą į akį. Nes paprastai kai sulauki to momento, kad kažko jau reikia, tada blaškaisi, nerandi patinkančio ir esi priverstas imti pirmą pasitaikiusį. Todėl nematau aš problemų tame, kad turiu per daug drabužių, batų, rankinių ir kt. dalykų. Bent jau galvos niekad neskauda, kad neturiu kuo rengtis mirksiukas.gif O vat mano vyriškis tai labai jau nemėgsta drabužių pirktis, nu bet aš jį po truputį auklėju mirksiukas.gif
Malena
Nemanau kad rubai yra tai i ka verta investuot ir leist daug pinigu.Juk po vieno sezono jie nusibosta.Buvo gyvenime momentas kai pirkausi megstukus uz 200-300lt,santaupu tada isvis neturejau,dabar apsiraminau.Rubu perku tiek kiek reikia,tuos kur nusiperku visad nesioju.Nesuprantu kaip galima nusipirkt ir ne karto neuzsidet blink.gif
JaHarta
QUOTE(Malena @ 2007 08 29, 16:55)
Nemanau kad rubai yra tai i ka verta investuot ir leist daug pinigu.Juk po vieno sezono jie nusibosta.Buvo gyvenime momentas kai pirkausi megstukus uz 200-300lt,santaupu tada isvis neturejau,dabar apsiraminau.Rubu perku tiek kiek reikia,tuos kur nusiperku visad nesioju.Nesuprantu kaip galima nusipirkt ir ne karto neuzsidet blink.gif
*

Bet tai gi pinigai reikalingi ne tam kad tik investuot, bet ir tam kad pagražinti sau gyvenimą smile.gif Juk pirkdama toletinį popierių turbūt negalvoji apie investicijas biggrin.gif (o galėtum: nepirktum jo, o naudotumeis senais sąsiuviniais arba lairaščiais lotuliukas.gif )... Apranga tai kažkoki smulkmena, kuri gali pakelti moteriai nuotaiką, padaryti ją gražesnę, o gal ir laimingesnę bent tom keliom akimirkom kai ji nusiperka naują drabužėlį mirksiukas.gif Ne visur reik ieškot naudos ir praktiškumo 4u.gif

Aš perkuos rūbus tada kada noriu, tokių išlaidų tikrai neplanuoju.. Gal todėl kad jos nėra labai didelės, nesishoppinu ESCADOJE ar pan kur drabužių kainos virš 1000 smile.gif
Natalie
Sia tema atidariau, kad galetume pasidalinti patirtimi, kaip jums sekasi isleisti rubams: pvz., siuo man reikia ir ano ir to, ir vaikui ir vyrui reikia nupirkti - bet jei viska nupirksiu - tai visa alga ir sumokesiu. As noreciau, kad pasidalintume patirtimi - kaip jus prioritetus isrikiuojate. Pvz., reikalingas paltas - as nusiziurejau uz 700 Lt. Negaliu is karto tiek sumoketi. Tai reiskia, jog si pirkini greiciausiai atidesiu pavasariui ir kiekviena menesi atidesiu po koki 100 litu. Na, zodziu, zinote buna, kad reikia visko ir is karto doh.gif , o galimybes tikrai to neleistu - kaip jus tada planuoja sias islaidas? Ar perkate koki ruba pigesni, o batus pvz brangesnius. Ar kazka panasiai????
arana81
mama moke, kad negalima taupyti batams ir rankinei, turi buti kokybiski daiktai be jokiu isimciu 4u.gif
DUTĖ BARBIDUTĖ
O VARGE...OPI TEMA.MANO PRIORITETAI TOKIE:BRANGESNI BATAI,PALTAS AR KAILINIAI IR RANKINE,PIGESNI MEGZTUKAI,KELNES IR KT. JEI NEGALECIAU NUSIPIRKT PVZ NAUJO PALTO,TAI TIKRAI NEPIRKCIAU PIGAUS.JAU GERIAU SUKANDUS DANTIS EICIAU SU SENU IR TAUPYCIAU NAUJAM.O NUO LIUDESIO GAL ISGELBETU KAD IR NAUJAS SALIKAS AR PIRSTINES.
auroryte
QUOTE(Natalie @ 2007 09 01, 08:09)
Sia tema atidariau, kad galetume pasidalinti patirtimi, kaip jums sekasi isleisti rubams: pvz., siuo man reikia ir ano ir to, ir vaikui ir vyrui reikia nupirkti - bet jei viska nupirksiu - tai visa alga ir sumokesiu. As noreciau, kad pasidalintume patirtimi - kaip jus prioritetus isrikiuojate. Pvz., reikalingas paltas - as nusiziurejau uz 700 Lt. Negaliu is karto tiek sumoketi. Tai reiskia, jog si pirkini greiciausiai atidesiu pavasariui ir kiekviena menesi atidesiu po koki 100 litu. Na, zodziu, zinote buna, kad reikia visko ir is karto doh.gif , o galimybes tikrai to neleistu - kaip jus tada planuoja sias islaidas? Ar perkate koki ruba pigesni, o batus pvz brangesnius. Ar kazka panasiai????
*

Eikit sau, kaip fainai, kad jūs tokios taupios, ir į priekį pramatančios thumbup.gif Man tik keista, kaip gali taupyti rūbui, kurį dabar nusižiūrėjai, dar pusę metų iki pavasario? blink.gif Taigi per tiek laiko jo parduotuvėje greičiausiai nebeliks visai, arba dydžius išpirks, kaip dažnai kad būna.
Aš galiu pirkinį ilgiausiia mėnesiui atidėti, bet ne ilgiau, nes praeitų ir noras pirkti. Arba pinigus prireikus išleisi kam nors kitam, ir liksi visai be to rūbo.Iš vis tai aš perkuosi šiam sezonui, kai atšąla, ar atšyla oras, ir pamatai, kad neturi kuo rengtis. tada ir galvoju, ką pirkti, o ne va taupysiu pusmetį , tada pirksiu. Rūbui taupyti pusmetį- tai man tas rūbas nebetektų savo žavesio. Ilgai taupyti galiu tik išties geram daiktui- mašinai pvz.
DUTĖ BARBIDUTĖ
REIK TAUPYT NE KONKRECIAM RUBUI,O IDEJAI,PVZ:REIKIA BATU.TAUPAI,KOL SUTAUPAI TIEK,KIEK NEGAILA ISLEIST BATAMS,O TIK TADA SKENUOJI LENTYNAS.
Natalie
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2007 09 01, 19:35)
REIK TAUPYT NE KONKRECIAM RUBUI,O IDEJAI,PVZ:REIKIA BATU.TAUPAI,KOL SUTAUPAI TIEK,KIEK NEGAILA ISLEIST BATAMS,O TIK TADA SKENUOJI LENTYNAS.
*

Pilnai sutinku. Na siuo metu tikrai negaliu is karto isleisti naujam paltui 700 lt, nes pirmiausiai reikia gerus batus ziemai vaikui ir man nupirkti. Tai tiesiog sudelioju prioritetus, o gera puspalti galesiu ir pavasari nupirtki - vis tiek rasiu, kas patinka mirksiukas.gif Nevisada galiu sau leisti pirkti visko, ko noreciau. As irgi laikausi principo, jog batai, rankine, kokios pirstines, dirzas - turetu buti kokybiski.Tai ir tik lieka, jog reiketu atideti tam tikra suma kelis men, jog galeciau nusipirkti gera kokybiska daikta. 4u.gif
JaHarta
QUOTE(auroryte @ 2007 09 01, 17:26)
Eikit sau, kaip fainai, kad jūs tokios taupios, ir į priekį pramatančios thumbup.gif Man tik keista, kaip gali taupyti rūbui, kurį dabar nusižiūrėjai, dar pusę metų iki pavasario? blink.gif Taigi per tiek laiko jo parduotuvėje greičiausiai nebeliks visai, arba dydžius išpirks, kaip dažnai kad būna.
Aš galiu pirkinį ilgiausiia mėnesiui atidėti, bet ne ilgiau, nes praeitų ir noras pirkti. Arba pinigus prireikus išleisi kam nors kitam, ir liksi visai be to rūbo.Iš vis tai aš perkuosi šiam sezonui, kai atšąla, ar atšyla oras, ir pamatai, kad neturi kuo rengtis. tada ir galvoju, ką pirkti, o ne va taupysiu pusmetį , tada pirksiu. Rūbui taupyti pusmetį- tai man tas rūbas nebetektų savo žavesio. Ilgai taupyti galiu tik išties geram daiktui- mašinai pvz.
*

Aš visiškai taip pat galvoju drinks_cheers.gif
nakutyte
Turiu labai daug noru, ypac pamacius naujai pristatomas kolekcijas moterims, bet viskas baigiasi vaikisku prekiu skyriuje doh.gif Visi prioritetai susirikiuoja butent ten: batai, siltos striukes, kepures.... vaikams. Sau perku daiktus kai jau nebera kur detis, ir dazniausiai is anksto nebunu pasitaupius, tai maisto, knygos, kosmetikos saskaita unsure.gif Nemoku taupyti, nes atsiranda neplanuotu islaidu (liga, vaistai, kranas suluzta...) tai ir kaisai skyles. Gal ateityje, radus ne minimaliai apmokama darba bus galima mokytis "gyventi".
Mielai pataupyciau naujiems batams ar paltui, Kaledinems dovanoms ar atostogoms smile.gif
Will
Žieminį paltą, striukę ar pan stengiuosi pirkti dar neprasidėjus sezonui (iki rugsėjo pabaigos), nes tuomet kainos dar beveik perpus mažesnės būna bigsmile.gif Dar galvoju apsipirkti baigiantis sezonui, tačiau tokių drabužių gana ilgai nereikia keisti, tai išpardavimais dar nesinaudojau ax.gif
Batus kartais perku per išpardavimus, nes į paprastus batelius, kuriais aviu darbe, daug neinvestuoju- jei turėčiau susitikinėti su klientais ar įpareigotų užimamos pareigos, tuomet investuočiau, bet dabar visą dieną sėdžiu prie PC, tai nėra prasmės daug investuoti ax.gif Geresnius renkuosi rudeniui/ pavasariui bei žiemai, tuomet didelį dėmesį kreipiu į kokybę ir koks kailis viduje.
Laisvalaikio rūbus perku atsiradus poreikiui, nes jų nereikia itin dažnai atnaujinti, o darbui pakanka klasikinių baltų marškinukų ir juodų kelnių, nes šiaip kostiumėlis yra uniforminis ir duodamas darbe, tai nors ir nuobodoka, bet išlaidų faktiškai nėra ir rytais neskauda galvos mąstant ką apsirengti lotuliukas.gif
Malena
QUOTE(JaHarta @ 2007 09 01, 07:02)
Bet tai gi pinigai reikalingi ne tam kad tik investuot, bet ir tam kad pagražinti sau gyvenimą smile.gif Juk pirkdama toletinį popierių turbūt negalvoji apie investicijas biggrin.gif (o galėtum: nepirktum jo, o naudotumeis senais sąsiuviniais arba lairaščiais  lotuliukas.gif )... Apranga tai kažkoki smulkmena, kuri gali pakelti moteriai nuotaiką, padaryti ją gražesnę, o gal ir laimingesnę bent tom keliom akimirkom kai ji nusiperka naują drabužėlį  mirksiukas.gif  Ne visur reik ieškot naudos ir praktiškumo  4u.gif
Aš perkuos rūbus tada kada noriu, tokių išlaidų tikrai neplanuoju.. Gal todėl kad jos nėra labai didelės, nesishoppinu ESCADOJE ar pan kur drabužių kainos virš 1000 smile.gif
*

Matai esu ne is tu kurioms rubas suteikia euforija..rubas yra rubas,butinybe ir tiek..Pakylet nuo zemes mane gali nauji kvepalai biggrin.gif Todel i rubus poziuris butent praktiskas reikia tiek kiek reikia ir nedaugiau blush2.gif

QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2007 09 01, 18:35)
*

Taip,jau greitu laiku pradesiu taupyt zieminiems batams smile.gif
Zip
Perku, kai reikia. Perku ir tada, kai su nuolaidom ka uzmatau (pvz., sezniniai ispardavimai) thumbup.gif
Kaip jau kelios mergaites rase, batams ir paltams/kailiniams taupyti nevalia schmoll.gif Bet velgi. Va si savaitgali nupirkom vyrui batus is Gino Rossi. Ta pati pradine batu verte buvo netoli 400 Lt, kadangi pataikem "ant" pernykstes kolekcijos ispardavimo, sumokejom tik 180 Lt. Manau, neapsirikom mirksiukas.gif
Rubeliams dideliu pinigu irgi nesvaistau. Megstu palandzioti po isparduotuves. Ten ir kainos normalios ir madingi drabuzeliu yra. Be abejo, reikia atsargiau rinktis prekes, nes ten jau niekas neapsaugo nuo broko ax.gif Taip po to negaila saves pamaloninti ir brangesniu rubeliu, kokybiskais batais ir paltais 4u.gif
_Kere_
QUOTE(Zip @ 2007 09 03, 08:15)
Perku, kai reikia. Perku ir tada, kai su nuolaidom ka uzmatau (pvz., sezniniai ispardavimai)  thumbup.gif
Kaip jau kelios mergaites rase, batams ir paltams/kailiniams taupyti nevalia  schmoll.gif Bet velgi. Va si savaitgali nupirkom vyrui batus is Gino Rossi. Ta pati pradine batu verte buvo netoli 400 Lt, kadangi pataikem "ant" pernykstes kolekcijos ispardavimo, sumokejom tik 180 Lt. Manau, neapsirikom  mirksiukas.gif
Rubeliams dideliu pinigu irgi nesvaistau. Megstu palandzioti po isparduotuves. Ten ir kainos normalios ir madingi drabuzeliu yra. Be abejo, reikia atsargiau rinktis prekes, nes ten jau niekas neapsaugo nuo broko  ax.gif Taip po to negaila saves pamaloninti ir brangesniu rubeliu, kokybiskais batais ir paltais  4u.gif
*

thumbup.gif Buna kartais, kad pamatai ir perki, bet stengiuosi to isvengti. Pastaruoju metu jeigu jau pamatau kazkoki ruba, grizus apgalvoju, ar ji tikrai nesiosiu, prie ko derinsiu ir tik tada galutinai apsisprendziu, nes kitu atveju guli spintoje nenesiojami rubai ir pinigai isleisti rolleyes.gif Jei noriu geresnes tarkim odines striukes, tai kazko atsisakau(tarkim kvepalu, kuriu nereikia tongue.gif ar kosmetikos), kelis menesius palieku pinigu tam daiktui ir pradedu paieskas 4u.gif
Malena
Arteja saltasis sezonas ir islaidos dideja ax.gif
mutantė
Žinokit aš kitokia nei jūs: važiuoju pirktis rūbų ir nieko nerandu tad dažniausiai nieko nenusiperku.
Matau palte užtrauktukas sugedęs reikia naujo tai ieškau kokį pusmetį, kai suprantu, kad norimo nerasiu, perku pirmą pasitaikiusi ir tada ieškau vėl kokio noriu.
Drabužiu turiu labai mažai, nes niekaip nerandu sau tinkamų rūbų.
Svajoju kaip einu gatve ir randu tai kas man patinka, o kad taip būtu.
pelele
Atrodo, galeciau tiesiog imt ir nusipirkt, bet ne, atidelioju atidelioju (tai vaikui ka nors svarbiau nupirkt, tai vyrui, tai buiciai...), paskui jau, ziurek, ir nebereikia - pasikeicia sezonas...
DUTĖ BARBIDUTĖ
o as vakar sliauziojau po akropoli ir ieskojau,kur pora stukyciu padet,bo reik ilgu batu,stiuke butu gerai ar rankinukas naujas...bet visoj parduotuvej nebuvo ne vieno patinkancio daiktelio...tai prisipirkau skanumu maximoj.
dontstop
QUOTE(Natalie @ 2007 09 01, 08:09)
*

Va, taip būna, kai ateina naujas sezonas, reikia visko nuo galvos iki kojų doh.gif Tada pirmiausia pagalvoju ir susidarau sąrašėlį, išdėlioju pagal prioritetus, ko reikia labiausiai, o kas gali palaukti dar mėnesį ar išvis iki kito sezono. Kitą vertus, niekad neperku tokių brangių daiktų, kuriems reikėtų taupyti kurį laiką schmoll.gif Jei man būtų per brangu pirkti paltą už 700 lt, pirkčiau už 200 lt mirksiukas.gif Ką ir darysiu, jau nusižiūrėjau iveną tokį ax.gif
einareja
Mes bandom pagalvot ko reikės kuriam šeimos nariui artėjančiam sezonui. Pavasarį vyras ir aš pirkom striukes. Jo-400 lt,o mano -185lt. Batus vasarinius ir tapkes pirkau dabar ecco su nuolaidomis .Kokybė super ir negaila 300 lt už 2 poras. Taigi kitą vasarą būčiau mokėjusi daugiau-vadinasi sutaupiau biskiuka biggrin.gif
O batų žieminių norėčiau dar vienų , nes tik ilgus turiu,bet teks atsižvelgti ir į kitų poreikius g.gif
Malena
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2007 09 13, 22:33)
o as vakar sliauziojau po akropoli ir ieskojau,kur pora stukyciu padet,bo reik ilgu batu,stiuke butu gerai ar rankinukas naujas...bet visoj parduotuvej nebuvo ne vieno patinkancio daiktelio...tai prisipirkau skanumu maximoj.
*

Nu cia visai ne i tema pasisakymas rolleyes.gif
litavkasam
Pirkinius tokius dažniausiai numatom iš anksto. Žinau ko man (vyrui, vaikui) truksta ir dairausi. Nevažiuoju specialiai ieškot, nes tada dažniausiai ir nusiperku, o po to pastebiu kur nors daug geresnį variantą. Ieškau dažnai internete, probėgom parduotuvėse. Čia ir dabar stengiuosi pirkti tik pigesnius rūbus. Pvz mano batai būna šimtą kartų apžiūrėti "išmylėti"..... ax.gif
daivushkina
Oi, as tai perku reikia nereikia doh.gif dirbu prie rubu, tai ir perkaliojuos kai ka nors grazaus pamatau biggrin.gif
Erbe
Aš tai dažniausiai rūbus perku per išpardavimus. Bet tada perku net ne pirmos būtinybės daiktus. Tiesiog žinau, kad šį sezoną jų greičiausiai jau ir nenešiosiu, bet užtat ateinantį sezoną tikrai man jie pravers ir nereiks pirkti už dvigubą kainą. Kol kas man ši apsiprekinimo strategija labai palengvina gyvenimą ir padeda sutaupyti nemažą sumą pinigų biggrin.gif
Liora
QUOTE(Erbe @ 2007 10 24, 18:39)
Aš tai dažniausiai rūbus perku per išpardavimus.

Ir as ir as ir as! Musu parduotuvese nezmoniskos kainos, pirkti ne ispardavimo metu man yra per brangu. gaila tik, kad toli grazu ne visada iki ispradavimo uzsilieka parduotuveje mano dydziai. Bet jau jeigu uzsilieka, tai buna gerokai pigesni nei kiti dydziai...
neli
Jei reikia kokio rūbo, tai ir dairausi jo, tik bėda, kad dažniausiai iš karto negaliu nusipirkti, kelis kartus užeinu jau nusižiūrėto rūbelio vis dar pačiūpyti, pasimatuoti, sunku man apsispręsti, nebent iš karto labai patinka. tongue.gif Šiaip dažniausiai greitai pirkti apsisprendžiu per išpardavimus, nors ir tada ieškau reikalingo daikto. rolleyes.gif
dontstop
QUOTE(Erbe @ 2007 10 24, 18:39)
Aš tai dažniausiai rūbus perku per išpardavimus. Bet tada perku net ne pirmos būtinybės daiktus. Tiesiog žinau, kad šį sezoną jų greičiausiai jau ir nenešiosiu, bet užtat ateinantį sezoną tikrai man jie pravers ir nereiks pirkti už dvigubą kainą. Kol kas man ši apsiprekinimo strategija labai palengvina gyvenimą ir padeda sutaupyti nemažą sumą pinigų biggrin.gif
*

Puiki strategija, norėčiau ir aš taip, bet unsure.gif Per dažnai keičiasi skonis, gyvenimo būdas, figūra blush2.gif
Limcamca
Paprastai su vyru planuojame, kuriam šeimos nariui, labiausiai ko reikia. Dažniausiai pirmenybė būna sezoniniems rūbams: batams, striukėms ir pan.
Nei, aš, nei vyras nejaučiame tokio potraukio turėti daug rūbų, tad didelės problemos neiškyla.
Tiesa, šiuo metu atsigavusi po visų gimdymų, perku sau daug rūbų: nes noriu kardinaliai pakeisti garderobą. Kadangi finansai tai leidžia, tai per daug neskaičiuoju unsure.gif Bet vistiek, viduje įsijungia toks skaitliukas, kuris neleidžia, kad ir už labai patinkantį rūbą mokėti daug. O LT, apskritai tas skaitliukas labai dažnai suveikdavo, ypač Akropolio parduotuvėse unsure.gif
Malena
QUOTE(dontstop @ 2007 11 20, 17:38)
Puiki strategija, norėčiau ir aš taip, bet  unsure.gif  Per dažnai keičiasi skonis, gyvenimo būdas, figūra  blush2.gif
*

drinks_cheers.gif Pastebejau graziausius rubelius isluoja labai greit,lieka tik ju L ir XL dydziai rolleyes.gif
Emerencija
Gaunu alga is jos ir perku, dazniausiai nusiperku kokius 3-4 butiniausius drabuzius kuriu to metu labiausiai reikia.Ir taip iki sekancio karto ax.gif
Drabuziams neislaidauju
Skambanti tyla
QUOTE(Emerencija @ 2008 11 11, 02:28)
Gaunu alga is jos ir perku, dazniausiai nusiperku kokius 3-4 butiniausius drabuzius kuriu to metu labiausiai reikia.Ir taip iki sekancio karto  ax.gif
Drabuziams neislaidauju
*

3-4 butiniausius rubus? O per metus iseina 36-48 reikalingiausi , o kur juos visus deti? Juk tai laaaabai daug.
Subjektyvi
Nešvaistau pinigų rūbams, perku tik tada, kai tikrai reikia. Dažniausiai perku tai, ką galėsiu suderinti su kitais, pakankamai subtilius, kad nebūtų rėksmingai madingi ir pasibaigus sezonui visiškai nemadingi. Geriau pirksiu brangesnį, geros medžiagos, nei pigų vienkartinį. Niekada neperku tokiose parduotuvėse kaip Vero moda, Zara, Bershka ar pan. Man tai beverčių skudurų rinkiniai, kurie ir skirti tik vienam sezonui.
Norna
QUOTE(pelele @ 2007 09 12, 18:32)
Atrodo, galeciau tiesiog imt ir nusipirkt, bet ne, atidelioju atidelioju (tai vaikui ka nors svarbiau nupirkt, tai vyrui, tai buiciai...), paskui jau, ziurek, ir nebereikia - pasikeicia sezonas...
*

Aš irgi taip, atidėlioju atidėlioju...paskui kurį laiką vaikštau nelaiminga, kad nieko neturiu...o tada prisiperku visko reikia-nereikia
Emerencija
QUOTE(aige @ 2008 11 11, 09:24)
3-4 butiniausius rubus? O per metus iseina 36-48 reikalingiausi , o kur juos visus deti? Juk tai laaaabai daug.
*

neee, ne taip supratai biggrin.gif
Nusipirku pvz.pavasariui megztini, kelnes, striuke, batus.
Paskui vasarai. tarkim kelias maikutes, kelnes, palaidine
rudeniui vel batus, kelnes , striuke
Ziemai vel, batus, megztini ir t.t. smile.gif

Cia kalba eina apie kasdienius rubus, bet kartais norisi ir pasipuosti ir i vakareli nueiti, tada tenka ir "iseiginiu" rubu nusipirkti. bet cia jau karta-du i puse metu ax.gif
Rubams tenka siaurai verti pinigine verysad.gif
Skambanti tyla
QUOTE(Emerencija @ 2008 11 11, 15:06)
neee, ne taip supratai  biggrin.gif
Rubams tenka siaurai verti pinigine  verysad.gif
*

AAAA dabar supratau. Na ir as panasiai. Nusiperku-dar paguli paguli-nusprendziu, kad ne , man nereik, arba netinka, arba nepriderinu, na ir pardavineju SM isparduotuvej. smile.gif
brita33
as taip pat drabuziams neislaidauju ax.gif
giega
Jei uzeinu i parduotuve ir pamatau man patinkanti-nusiperku,bet siaip labai neislaidauju.Rubai turi but kokybiski.Dabar kaip tik reiktu batu,bet nerandu patinkanciu...
Malena
Si rudeni isvedziau vidurki,gaunasi 300-400lt per menesi,cia su viskais batais,paltais,apatiniais,naminem tapkem,koinem,pizamom..Daug ar mazai nezinau smile.gif
giega
Vakar vaziavau ieskoti batu,o prisipirkau dzinsus,rankinuka ir apatiniu.aisku ir ju reikejo,bet isleidau pinigus kurie buvo skirti batam...
*Ita*
Dabar stengiuosi apgalvoti ko reiks šį mėnesį man, vaikams MB. Batų, striukės ir t.t. Tas besaikis drabužių pirkimas labai "duoda per kišenę" doh.gif
Malena
O kiek vidutiniskai isleidziat per menesi? unsure.gif
Skambanti tyla
QUOTE(Malena @ 2007 11 22, 21:42)
drinks_cheers.gif  Pastebejau graziausius rubelius isluoja labai greit,lieka tik ju L ir XL dydziai rolleyes.gif
*

O man atrodo, kad lieka ti Xs, S na dar kartais maziukas M biggrin.gif

QUOTE(*Ita* @ 2008 11 21, 17:43)
Dabar stengiuosi apgalvoti ko reiks šį mėnesį man, vaikams MB. Batų, striukės ir t.t. Tas besaikis drabužių pirkimas labai "duoda per kišenę" doh.gif
*

Ne tik duoda per kisene, o dar uzima vieta spintoj nereikalingi rubai, o apsirengti vis tiek nera ko smile.gif Stengiuosi laaabai apgalvoti garderoba, ir vadvautis taisykle-geriau maziau negu daugiau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.