Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kūdikio horoskopo ženklas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4
gera mamytė
sveikos mamytes,

papasakokit apie savo mazuju skorpiunukiu(u) charakteri.pati turi skorpiunuke,tai noreciau suzinot,kokie jusu vaikuciu charakteriai.
Irin
QUOTE(gera mamytė @ 2006 10 25, 19:16)
sveikos mamytes,

papasakokit apie savo mazuju skorpiunukiu(u) charakteri.pati turi skorpiunuke,tai noreciau suzinot,kokie jusu vaikuciu charakteriai.
*

As turiu du skorpioniukus smile.gif Be to, ir pati esu skoprione ax.gif Su vyresnele neblogai susikalbame, atrodo suprantame viena kita. Mazoji dar permaza, daug nepasakysi, bet jau bando kelti savo reikalavimus smile.gif Labai mamos mergyte, rankinuke bigsmile.gif Manau skorpioniukes labai domisi viskuo, todel jas reikia visapusiskai lavinti, joms viskas idomu. Su Karina, kai buvo 2-3 metuku ejome i koncertus, muziejus, mokemes raideles. 4 metu jau ismoko is raidziu zodzius delioti, 5 jau skaite. labai gabios, svarbu neleisti veltui laiko. Bet nepripazista jokios prievartos, viskas turi buti savo noru, reikia moketi itikinti, kad ji to nori, sudominti. Dabar, kai jau mokykla lanko, tai buna labai jai sunku pasirinkti uzmokykline veikla, nes labai daug dalyku patrauklus, o laiko neuztenka smile.gif
Nors mano dukros gime beveik viena diena - be 9 val. 12 metu skirtumas, atrodo bus gan skirtingos. jau dabar tai galima pastebeti. karina buvo labai judri, nepavargstanti, neatsimenu, kad verksliantu. Greiciau nuo jos energiskumo as pavargdavau. Jevgenija siuo atzvilgiu kitokia g.gif Mama sako, kad labiau i mane charakteriu panasi ax.gif Gydytojai sako, kad jautri mergaite smile.gif Nors ir Karina dabar jei kas - i asaras, bet cia gal jau paauglyste kalta smile.gif
ŠOKOLADĖ9
Na,as irgi auginu skorpioniuka.Pati gimusi po skorpiono zenklu.O cia dar berniukas ir gimes po baltos gyvates metais.Baisiau nebuna biggrin.gif Tevai mano labai dziaugiasi,sako pamatysi,ka iskentem mes,augindami tave smile.gif Susisneket neimanoma,nepadeda nei statymas i kampa,nei dirzas,nei grazios rimtos kalbos.Nebijo nieko.Keliasi 7 ryto,neuzmiega anksciau nei 11vakaro.Kazkas tokio doh.gif
litavkasam
Mano skorpioniukė dar maža (1,5m) bet kokia užsispyrusi doh.gif ir su kokiu charakteriu doh.gif vajezau unsure.gif jeigu ir toliau taipo bus nežinau ką daryti reiks - šiaip geras vaikas, bet su kokiais ožiukais dieliais, sakom pilve ne vienas, o garantuoti du sėdi biggrin.gif Ir su tupo miegu panašiai - kelias 7, miegot 11 - bet pagal metus sakyčiau mažoka.....
Adilaila
Šiaip smalsu ar bent kažkiek sutampa neramiu vaikiukų horoskopai blush2.gif
ruta_vyshnia
o kas yra neramus? maniskis pvz ziauriai judrus, smalsus ir kompaneiskas. nors tik 8 men... ir labai skuba gyvent taip atroso... nu zirzia, islepo, mane sokdina - nenori manieze sedet, klykia jei neisimu. bet jau abu apsiprantam - as nepuolu prie jo isimt, o jis nustoja rekt ir zaidzia pats smile.gif tai va nezinau ar cia neramus? smile.gif
Adilaila
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 21, 16:34)
o kas yra neramus? maniskis pvz ziauriai judrus, smalsus ir kompaneiskas. nors tik 8 men... ir labai skuba gyvent taip atroso... nu zirzia, islepo, mane sokdina - nenori manieze sedet, klykia jei neisimu. bet jau abu apsiprantam - as nepuolu prie jo isimt, o jis nustoja rekt ir zaidzia pats smile.gif tai va nezinau ar cia neramus? smile.gif
*

Turejau omeny kad mazai miega naktim, va tevelius sokdina labai, isrankus vaikiukas smile.gif ir vienas negali pasedeti,reikia jam kompanijos smile.gif
ruta_vyshnia
QUOTE(Agniuke* @ 2007 08 21, 16:36)
Turejau omeny kad mazai miega naktim, va tevelius sokdina labai, isrankus vaikiukas smile.gif ir vienas negali pasedeti,reikia jam kompanijos smile.gif
*

a, tada mano pataiko i ta skaiciu biggrin.gif
ir jam pilva daznai pucia dar po siai dienai smile.gif labai vaikinas demesio trokstantis. tai as irgi balsuoju smile.gif
Adilaila
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 21, 16:45)
a, tada mano pataiko i ta skaiciu biggrin.gif
ir jam pilva daznai pucia dar po siai dienai smile.gif labai vaikinas demesio trokstantis. tai as irgi balsuoju smile.gif
*

Taip taip, pataiko ax.gif
cnopka
Musiskis ant tiek demesio nori,silumos...
o naktim per ta pilvuka mamai issimiegot neduoda visai
ruta_vyshnia
QUOTE(cnopka @ 2007 08 22, 12:20)
Musiskis ant tiek demesio nori,silumos...
o naktim per ta pilvuka mamai issimiegot neduoda visai
*

pilvuko masaziukas, espumizanas ir kantrybe...daugiau niekas nepades deja sad.gif stiprybes
Auksis
Mano avytė šiaip palyginus labai rami wub.gif Aišku būna dienų lyg tyčia, ypač kaip dabar, kai už lango 31 laipsnis karščio doh.gif Na, matysim, kaip bus toliau thumbup.gif
Gendre
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 21, 16:34)
*

Na galiam sakyt mano vaika apibudinai lotuliukas.gif o ir pilvuka kartais pucia jam iki dabar, nors zodiako zenklai musu skiriasi...
Crizal*
Sūnaus ženklas šaulys, tai labai linskmas, judrus, savarankiškas, atviras ir dievina skaitymą.
Dukrytės ženklas vėžys, tai labai emocinga ir užsispyrus, linksma ir judri. Kolkas tik tiek paaiškėjo. mirksiukas.gif
Adilaila
QUOTE(Auksis @ 2007 08 22, 14:41)
Mano avytė šiaip palyginus labai rami  wub.gif  Aišku būna dienų lyg tyčia, ypač kaip dabar, kai už lango 31 laipsnis karščio  doh.gif  Na, matysim, kaip bus toliau  thumbup.gif
*

Tikekimes ir bus rami 4u.gif
Adilaila
user posted image
Velaura
Pas mane abi vandeniai. Nu nepasakyčiau kad ramios... smile.gif
Žanetyte
Mano Sauliuke, labai rami wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
ugniukas
As galiu pasakyti , kad mano mazius tikras dvynys hihihi.gif nors dar tik pustrecio men , bet jau moka savo du veidelius rodyti... prie svetimu gerietis ir ranku nereikalaujantis vaikas..o kai lieka su teveliais-prasideda koncertai ir isteriski treikalavimai doh.gif tikiuosi , kad isugs..o gal netgi asmenybe didedama ryskes ax.gif
enriga
QUOTE(Velaura @ 2007 08 27, 23:25)
Pas mane abi vandeniai. Nu nepasakyčiau kad ramios... smile.gif
*

nu maniskis irgi paskutiniu minuciu vandenis rolleyes.gif Na bet toks uzsispyres ir mokantis issireikalauti savo doh.gif Ir nakti su savo uzeinanciom nemigom doh.gif Bet kazi,ar cia horoskopo zenklas turi itakos?
Adilaila
QUOTE(enriga @ 2007 08 28, 13:40)
nu maniskis irgi paskutiniu minuciu vandenis  rolleyes.gif Na bet toks uzsispyres ir mokantis issireikalauti savo  doh.gif Ir nakti su savo uzeinanciom nemigom  doh.gif Bet kazi,ar cia horoskopo zenklas turi itakos?
*

Na horoskopo zenklas turbut neturi itakos, bet man siaip idomu ar visi zenklai bus apylygiai ar ne...
As irgi vandenis, tai mama sake kad kai buvau maza,tai nei naktim nei dienom nemiegojau,sake buvau tragiskas vaikas blush2.gif lotuliukas.gif
adirgni
Iš tiesų tai zodiako ženklo charakteristika pasireiškia, kai vaikas jau didesnis, paauglys. O mažiukai vaikai beveik visi vienodi, vienas ramesni, kitas ne, ir tai zodiako ženklas nenulemia. Na, o kai užaugs, tada jau tikrai pamatysim tuos charakterio bruožus, kuriuos lemia zodiako ženklas. beje, manasis Augustukas dvynukas, kai ir aš smile.gif
dEdRA
Mano svarstykliukas, bet palyginus su vyresniuoju broliu veziuku tai ramuolis, geruolis 2.gif
jovituxss
QUOTE(Crizal* @ 2007 08 22, 18:34)
Sūnaus ženklas šaulys, tai labai linskmas, judrus, savarankiškas, atviras ir dievina skaitymą.
Dukrytės ženklas vėžys, tai labai emocinga ir užsispyrus, linksma ir judri. Kolkas tik tiek paaiškėjo.  mirksiukas.gif

*

ar as ka maisau ar tu kazka sumaisei,nes pas tave parasyta sunus kad gimes sausio 7,palei viska tada jis oziaragis,o jei saulys,tada ne ta gimimo data irasyta ax.gif
Papildyta:
o mano mazylis saulys tai palyginus ramus vaikas jei neskaitysim to kad labai judrus,bet tai verkt niekada be reikalo neverkia,nebent skauda dygstama dantuka arba kur uzsigauna skaudziai,bet ir tai tas verkimas sekundziu reikalas blush2.gif
Granteja
Maniškis jautukas, kolkas tikrai ne iš ramuolių, šokdina tėvelius kaip reikiant doh.gif
needita
Mes auginam Skorpionuka. Siaip juk skorpionai - su charakteriu. Bet mano maziukas labai gerutis. Miega ir valgo gerai, o ir siaip linksmutis.
Mano nuomone, ankstyvoj vaikystej gal ne horoskopas labiau lemia vaiko elgesi, o bendros auginimo salygos. Jei vaikiukas priziurimas ir popinamas, tai ko jam pykti ir zirzti?
deivydukomama
mano abudu tai svarstykliukai ir abudu ramus rolleyes.gif
Gitka
QUOTE(Granteja @ 2007 08 28, 17:54)
Maniškis jautukas, kolkas tikrai ne iš ramuolių, šokdina tėvelius kaip reikiant  doh.gif
*

Mano irgi jautukas, palyginus ramus tik kai užeina tai irgi pašokdina tėvelius ypač kai nori dėmesio arba kai jam skauda pilvuką cry.gif , bet šiaip toks tinginukas yra, daug miega
TimbaLimba
maniske burbuliuke vandene,gime vasario 14,rami ir linksma mergyte wub.gif tik dabar auga, tai biski oziukus parodo, jei neduodi kokio daikto kurio nori doh.gif bet apgaunam ja, duodam koki zaisliuka ir pamirsta ko norejo lotuliukas.gif
va o mano brolis irgi vandenis , gimes vasario 15 kudikis buvo visai kitoks.. rekdavo, miegodavo tik mamos pirksta isikibes, tikras oziukas buvo.. tai turbut nelabai priklauso nuo zodiako zenklo, gal labiau nuo tevu. nes mes su MB budami maziukai buvom labai ramus ir geri vaikuciai sleep.gif biggrin.gif
Kristask
labuka, musiskis vandenis. ramus vaikas net smagu su tokiu. nu aisku nekalbu apie tas dienas kai vargina pilvukas mirksiukas.gif
Laumiux
QUOTE(Kristask @ 2007 08 30, 18:21)
labuka, musiskis vandenis.  ramus vaikas net smagu su tokiu. nu aisku nekalbu apie tas dienas kai vargina pilvukas mirksiukas.gif
*

Kai vaikui skauda pilvuką, bandykite vaikelį pašildyti plaukų džiovintuvu (fenu). Tik to feno neprikiškite pernelyg arti - tiesiog ranka pajauskite, kokiu atstumu reikia laikyti feną, kad šilumikė normali būtų. Geriausiu atveju vaikelis nurimsta ir patenkintas "sminga", blogesniu - patenkintas, kol šildai. Bet vaikas tikrai aprimsta.

Ir dar: jei suprantate rusiškai, tai čia yra vaikiukų horoskopai surašyti smile.gif :
http://www.bereg.ru/deti/xxx/oven.shtml
Velaura
QUOTE(enriga @ 2007 08 28, 12:40)
nu maniskis irgi paskutiniu minuciu vandenis  rolleyes.gif Na bet toks uzsispyres ir mokantis issireikalauti savo  doh.gif Ir nakti su savo uzeinanciom nemigom  doh.gif Bet kazi,ar cia horoskopo zenklas turi itakos?
*

Na dėl išsireikalavimo tai sutinku, mažoji net kalbėt nemoka, bet ko nori tą pasieks ir gaus doh.gif
Miega naktimis tai gerai abi thumbup.gif

QUOTE(Agniuke* @ 2007 08 28, 12:54)
Na horoskopo zenklas turbut neturi itakos, bet man siaip idomu ar visi zenklai bus apylygiai ar ne...
As irgi vandenis, tai mama sake kad kai buvau maza,tai nei naktim nei dienom nemiegojau,sake buvau tragiskas vaikas  blush2.gif  lotuliukas.gif
*

NIu negąsdink, gal nelabai tragiškas, a? ax.gif O dabar gera užaugai? tongue.gif DIena tai jo, sunkiai paguldyt išeina ...
deltadu
QUOTE(ugniukas @ 2007 08 28, 10:50)
As galiu pasakyti , kad mano mazius tikras dvynys hihihi.gif nors dar tik pustrecio men , bet jau moka savo du veidelius rodyti... prie svetimu gerietis ir ranku nereikalaujantis vaikas..o kai lieka su teveliais-prasideda koncertai ir isteriski treikalavimai  doh.gif tikiuosi , kad isugs..o gal netgi asmenybe didedama ryskes  ax.gif
*

Mano triju men. dvynys irgi panasiai elgiasi,tik tai as sieju ne su charakteriu,o su tais svetimais zmonemis.Tai vadinu "nuziurejimu",blogos energijos perteikimu ar dar panasiai.Maniskis po kontakto su svetimais zmonemis daznai paklykia bigsmile.gif
Julija1
Mano mazoji vandene, labai rami mergaite.
jbs
Liūtukė. Kol kas labai rami, jei diegliai nekankina.
Adilaila
Pagal balsavimus pokolkas ramiausi "mergeles" ax.gif
plazma
QUOTE(Agniuke* @ 2007 09 07, 11:25)
Pagal balsavimus pokolkas ramiausi "mergeles"  ax.gif
*

na nepasakyciau.mano berniukas gime po mergeles zenklu.tai kosmaras ,o ne vaikas.bet vistiek mylimas.soske.gif
dukra-vezys.va cia tai vaikas thumbup.gif
Liutaure
As didele skorpione - manau svarbiausia skorpioniukus suprasti ir jais pasitiketi, jie viduje labai jautrus, pazeidziami, nors to tikrai nesimato schmoll.gif
Kentė
Pas mane berniukas skorpionas,bet charakteris doh.gif uzsispyres ,supyksta jei kas ne pagal ji:oh oziukai dideli,net nzn ka daryti,vis dar tikiousi kad issaugs blush2.gif
Adilaila
Dar vis mergeles pirmauja kaip ramiausi, o svarstykles neramiausi kudikiai smile.gif
gupija
Dukra Skorpionė, gimusi Gyvatės metais doh.gif doh.gif doh.gif Viskas tuo ir pasakyta lotuliukas.gif
Sūnus Šaulys. Ramus ir santūrus wub.gif
Rasvyte
Mano mergytė-žuvytė, ale užsispyrusi kaip geras avinukas hihihi.gif

QUOTE(needita @ 2007 08 28, 20:59)
o bendros auginimo salygos. Jei vaikiukas priziurimas ir popinamas, tai ko jam pykti ir zirzti?
*

Nu nesutinku su tavo tokiu pasakymu schmoll.gif . Garantuoju, jog visu iš čia rašiusių vaikučiai yra prižiūrimi ir popinami, tik kažkodėl viostiek neramūs...
katuksss
Mano dukryte svarstykles, siaip tikrai geras vaikas nezyzia be reikalo, bet jau judrumas, tik prabunda ir laksto laksto nespeju vytis. Lauke nuo dvieju menesiu nemiega.Ir komunikabili labai, parduotuvej visus zmones snekina, rekauja biggrin.gif
river*
QUOTE(Rasvyte @ 2007 09 20, 22:22)
Mano mergytė-žuvytė, ale užsispyrusi kaip geras avinukas  hihihi.gif
Nu nesutinku su tavo tokiu pasakymu schmoll.gif . Garantuoju, jog visu iš čia rašiusių vaikučiai yra prižiūrimi ir popinami, tik kažkodėl viostiek neramūs...
*

drinks_cheers.gif mano dukryte irgi zuvyte,vajetau kokia uzsispyrusi,jau daba formuojasi harakteris doh.gif !Bet tuo paciu ir svelni wub.gif ,sako kad zuvytes zenkle zmones labai svelnus ir draugiski wub.gif
Zlata
mano Jautukė, rami mergytė 4u.gif
aukaja
Mano kūdikėlis toks: vienas nepabūna nei 10 min, visada turi matyti žmogų, gyvo asmens neatsoja joks žaislas ax.gif nors jam tik 3,5 mėn, bet labai jau moka išreikšti, kas jam nepatinka: jei nepatinka padėtis - čirškia, jei nori, kad jį nešiotų o ne sedėtų irgi ir t.t Nori būti ant rankų ir viską matyti, su visais kartu prie stalo, kambaryje ir t.t viskas įdomu, nuolat žvalgosi, juda, kruta, ant rankų ramiai nenulaikysi, todėl dažnai atpylinėja, nes ramiai nepasėdi blink.gif net valgydamas juda ant krūtinės g.gif na vaikas tikrai neramus,kartais nežinau nei kaip paimti, nei ką su juo daryti schmoll.gif na o ženklas jo - DVYNUKAS biggrin.gif
Šalta
ožiaragis- labai geras vaikiukas wub.gif
Irunia
Maniškis liūtukas, bet kartais sakyčiau, kad unguriukas lotuliukas.gif
Vos nulaikau doh.gif
pupux
Musu lelytes dar labai mazos nusakyti charakteri ir savybes budingas Mergelems. Bet tikiuosi, kad tures pacias geriausias savybes ir bus labai grazios. ax.gif blush2.gif
lodore
Mano panikė ožiaragė, labai aktyvi ir kaprizinga. Tikra zirzalė.....tai sakau, kad visada ragiukus rodo....bet kažin ar tokios mažos lelytės kapriziukai ir verksmiukai kaip nors susiję su horoskopo ženklu g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.