QUOTE(gera mamytė @ 2006 10 25, 19:16)
sveikos mamytes,
papasakokit apie savo mazuju skorpiunukiu(u) charakteri.pati turi skorpiunuke,tai noreciau suzinot,kokie jusu vaikuciu charakteriai.
As turiu du skorpioniukus

Be to, ir pati esu skoprione

Su vyresnele neblogai susikalbame, atrodo suprantame viena kita. Mazoji dar permaza, daug nepasakysi, bet jau bando kelti savo reikalavimus

Labai mamos mergyte, rankinuke

Manau skorpioniukes labai domisi viskuo, todel jas reikia visapusiskai lavinti, joms viskas idomu. Su Karina, kai buvo 2-3 metuku ejome i koncertus, muziejus, mokemes raideles. 4 metu jau ismoko is raidziu zodzius delioti, 5 jau skaite. labai gabios, svarbu neleisti veltui laiko. Bet nepripazista jokios prievartos, viskas turi buti savo noru, reikia moketi itikinti, kad ji to nori, sudominti. Dabar, kai jau mokykla lanko, tai buna labai jai sunku pasirinkti uzmokykline veikla, nes labai daug dalyku patrauklus, o laiko neuztenka
Nors mano dukros gime beveik viena diena - be 9 val. 12 metu skirtumas, atrodo bus gan skirtingos. jau dabar tai galima pastebeti. karina buvo labai judri, nepavargstanti, neatsimenu, kad verksliantu. Greiciau nuo jos energiskumo as pavargdavau. Jevgenija siuo atzvilgiu kitokia

Mama sako, kad labiau i mane charakteriu panasi

Gydytojai sako, kad jautri mergaite

Nors ir Karina dabar jei kas - i asaras, bet cia gal jau paauglyste kalta