Aušrinė
2005 02 11, 13:57
Žinau, kad kapsulių plaukams yra įvairių - ir nuo pleiskanų, ir atstatančių, ir augimą skatinančių. Mane domintų pastarosios

Taip noriu užsiaugint savo nužarintus plaukelius
Labai būčiau dėkinga, jei kas pasipasakotumėt kokias esate naudoję. Kur pirkot? Ar daug kainavo? Šiaip jų kainos nemažos. Ar pateisino lūkesčius? Kaip naudojot? Ištisą kursą darėt ar retkarčiais susitepat?
silver 27
2005 02 11, 14:16
Pas mane, kai buvo problėmū, t.y. slinko plaukai, aš pirkau "Risling"ampoles( lyg tai taip pavadinimą parašiau) tai man nuo jų efetas jau labai greitai pasirodė

, tiesiog atsirado visa aureolė naujų plaukelų apie galvą. tai pat būtų geriau visą kursą atlikti, pradžioje kiekvieną plovimą , apie 10 ampolių, o vėliau profilaktiškai, į savaitę 1-2 ampoles. taip pat aš bandžiau ir kitokių firmų ampoles, ("vichy", "rene fr..." nepamenu, kaip tiksliai rašosi), tai man jokio efekto, na aš tiesa jų daug nesunaudojau, nes jos gana brangios.
Ups , aš dabar pamačiau, kad tu klausi apie plaukų augimo skatinimą

, bet vis tiek man atrodo jos ir tam tikslui tinka. Parsiduoda "Euro vaistinėse".
zelionuska
2005 02 13, 16:27
Jooo veiksminga ir labai. Isbandziau vichy
Aušrinė
2005 02 14, 11:06
Ačiū, saregle, už patarimus. Galvoju pabandysiu tas Risling kapsules kur minėjai.
zelionuska, kur pirkai tas Vichy? Ar labai brangios?
ŠOKOLADĖ9
2005 02 14, 21:06
Man labai patinka alfa parf ampules,ir zydras naudoju ir violetines,jos po 5.5,bet rezultatai akivaizdus

O kiek kainuoja vichy?
O jus jas nuolat naudojat ar tik kartais,kad pastiprint?Jei nuolat tai kas kiek laiko,po kiekvieno plovimo?kas antra diena?ar kaip?
zelionuska
2005 02 15, 15:42
Ampuliu kursas yra 2-3 kartai per savaite. As jas naudoju nuo plauku slinkimo 2 kartus. Ne siaip sau. Galima tepti ir sausus plaukus, tiksliau saknis.
Jolančiukė
2005 02 27, 20:15
As isbandziau Rene Furterer,tik kainu nepamenu,bet poveikis buvo(arba bent man taip pasirode)..tiesa,kartu naudojau ir tos firmos atstatomuosius sampuna bei balzama.Buna vaistinese bei Sarmoj.
Madam Butterfly
2005 02 27, 20:21
QUOTE(saregle @ 2005 02 11, 13:17)
Pas mane, kai buvo problėmū, t.y. slinko plaukai, aš pirkau "Risling"ampoles( lyg tai taip pavadinimą parašiau) tai man nuo jų efetas jau labai greitai pasirodė

, tiesiog atsirado visa aureolė naujų plaukelų apie galvą. tai pat būtų geriau visą kursą atlikti, pradžioje kiekvieną plovimą , apie 10 ampolių, o vėliau profilaktiškai, į savaitę 1-2 ampoles. taip pat aš bandžiau ir kitokių firmų ampoles, ("vichy", "rene fr..." nepamenu, kaip tiksliai rašosi), tai man jokio efekto, na aš tiesa jų daug nesunaudojau, nes jos gana brangios.
Ups , aš dabar pamačiau, kad tu klausi apie plaukų augimo skatinimą

, bet vis tiek man atrodo jos ir tam tikslui tinka. Parsiduoda "Euro vaistinėse".
O kiek tos Risling kainuoja? Kiek ju yra ipakavine ir kiek reiketu pirkt?
QUOTE(jolanciuke @ 2005 02 27, 19:16)
As isbandziau Rene Furterer,tik kainu nepamenu,bet poveikis buvo(arba bent man taip pasirode)..tiesa,kartu naudojau ir tos firmos atstatomuosius sampuna bei balzama.Buna vaistinese bei Sarmoj.
As irgi naudojau sias priemones - tuo metu ziauriai slinko plaukai

Efektas
Ju kaina, bent jau pries keleta metu buvo apie 120 Lt, sampunas su balzamu - apie 90 Lt.
Tik ampulės ne Risling, bet O'Rising
Pakuotėje nemažai, bet Eurovaistinėje tos pakuotės atviros, gali pirkti tiek vnt., kiek reikia, vienos ampulės kaina apie 6 lt. Yra ir šampūnai, augaliniai, skalsūs ir skaniai kvepia, kaina apie 30 lt.
Man padėjo ampulytės, naudoju ir dabar, nes vėl slenka plaukai. Kosmetologė sakė, kad užtenka 4-6 ampulių, naudojant maždaug 2k./sav.
ALMUŠKA
2005 03 02, 22:43
Aš buvau privačiai pas gydytoją pasikonsultuoti dėl plaukų slinkimo, tai pasiūlė tokį gydymą, kurio visas 3-4 mėnesių kursas gali kainuoti 580 Lt arba jei rinkčiausi brangesnes priemones, tai kainuotų 980 Lt. Truputį pastaroji kaina mane šokiravo, bet kai pagalvoji, kad viskas gražių plaukų labui, tai galima būtų sau leisti, tik gaila, negaliu sau to leisti šiuo gyvenimo tarpsniu

O jei labai slenka plaukai, tai gali prireikti 8-9 mėnesių kurso....
zelionuska
2005 03 05, 10:26
na nezinau, man tai ganetinai brangu tokia proceduru kaina. As savo nuoziura nusipirkau vichy ampules plaukams ir beveik menesi vartoju, o rezultatas jau pasiektas. Nebeslenka plaukai saujom
o kur yra pirkti alfa parf?pabandyciau tokiu dar nebandzius,nes plaukai kuokstais slenka,o plauku augima skatinanciu zinau visai nebrangiu ir gan efektingu kainuoja 3.60 nezinau tiksliai kaip vadinasi kazkokios italu firmos,pirkau kirpeju parduotuveja Kaune ir siaip ten visokiu neblogu dalykeliu yra
Ampulės nuo slinkimo, skatinančios plaukų augimą, nuo pleiskanų, riebiai galvos odai yra
Carin firmos

. Jų kaina apie 3,5-4Lt./vnt.
Aušrinė
2005 03 07, 16:20
QUOTE(Vaela @ 2005 03 06, 19:55)
Ampulės nuo slinkimo, skatinančios plaukų augimą, nuo pleiskanų, riebiai galvos odai yra
Carin firmos

. Jų kaina apie 3,5-4Lt./vnt.

O kur jų yra pirkt?
ramirėja
2005 03 07, 16:28
QUOTE(malyna @ 2005 03 06, 15:03)
o kur yra pirkti alfa parf?pabandyciau tokiu dar nebandzius,nes plaukai kuokstais slenka,o plauku augima skatinanciu zinau visai nebrangiu ir gan efektingu kainuoja 3.60 nezinau tiksliai kaip vadinasi kazkokios italu firmos,pirkau kirpeju parduotuveja Kaune ir siaip ten visokiu neblogu dalykeliu yra
Alfa Parf yra eurovaistinese, sarmoje bei grozio salonuose, tik salonuose pigiau.Pati ju nebandziau bet girdėjau, jog jos nuo plauku slinkimo labai geros.
salonuose pigiau negu eurovaistineje?tikrai?
ramirėja
2005 03 08, 12:29
QUOTE(malyna @ 2005 03 08, 11:12)
salonuose pigiau negu eurovaistineje?tikrai?
Tikrai, as pavyzdžiui aliejuką plaukam salone pirkau ir mokėjau 48 Lt, o vaistinėse arba Sarmoje kainos tarp 57- 60Lt svyruoja, tai skirtumas akivaizdus, o jei perki ir šamūna ir tą ir aną tai vos ne dar viena kokia nors priemonė išeina.
Tik aišku reikia pirkti tuose salonuose, kurie būtent tą firmą platina, aš čia kalbu būtent apie Alfa Parf. Nes skirtingi salonai skirtingu firmu priemones naudoja ir platina, tai čia reikia neapsišaut.
Cobra11
2005 03 08, 12:31
Panos siulau isbadyti si recepta nuo slenkimo plauku:1 valgomaji sauksta citrinu sulciu sumaisykite su 1 valgomuoju saukstu svagunu sulciu, 1 valgamuoju saukstu ricinos aliejaus ir alijosiaus sultimis ispaustomis is 100g alijosiaus lapu.Gautu misiniu itryne galvos oda plaukus pridenkite polietileniniu maiseliu ir apmuturiuokite ranksliuoscii.Po valandos plaukus isplaukite siltu vandeniu. Sia procedura darykite keleta meneiu , 1karta per savaite. Ir pigu ir veiksminga.Sekmes ir nepatingekite pabandyti.
Gugucia
2005 03 08, 15:40
as bandziau kitoki namini recepta: tik labai seniai todel neatmenu kiek ten visoko tisklai: bet suakstas medaus, saukstas majonezo (sis skanestas daznai minimas gerinant plaukus), paskui ricinos aliejaus saukstelis, desimt lasu vitamino A ir penki vitamino D (gal vitaminai ir atvirksciai, bet nematau esminio skirtumo. jie turi buti aliejiniu pagrindu) lyg ir taip, bet mane nervuodavo kad reikia laikyti keturias valandas, su visokiais maiseliai ir ranksluosciais, kad siluma butu.

o nuo tu visu alieju pradejo greiciau plaukai riabluotis. poveikis liuks, bet kiek laiko tai uzima, ir net nezinau ar pigiau gaunasi nei ampulyte nusipirkt uz 4-5lt. tik va reikia rasti sau tinkamiausia...
man drauge sake kad no nestumo ji pirko ampoles bet jai visai nepadejo...as tai nroeciau pamegint bet jei 980lt kainuoja tai kazkaip fantazija atsoka, nebent kokiu kitokiu pamegint
QUOTE(Aušrinė @ 2005 03 07, 15:21)
O kur jų yra pirkt?
Jų salonas Stanevičiaus g. 9, Vilnius. Ten jie kirpyklos "Ambicija" patalpose turi savo studiją. O daugiau tai nebent jūsų kirpėjas dirba su šia kosmetika ir jis pasiūlys, žinoma, brangiau, nei salone

. Beje, turi jie ir aliejukų, o kaina 30Lt.

. Rekomenduoju
zelionuska
2005 03 11, 15:53
asmeniskai man tai ampules labai padeda, neisivaizduoju, kaip as tiek laiko kankinaus su slenkanciais (saujom ir kuokstais) plaukais

, labai geras atradimas yra apmules nuo plauku slinkimo

. Nepabandziusios nesuzinosit

, o kad viena drauge sake, kita nesake...kiekvienai skirtingai, vienoms vitaminai padeda, kitoms kiausiniai ir t.t.
QUOTE(zelionuska @ 2005 03 11, 15:54)
asmeniskai man tai ampules labai padeda, neisivaizduoju, kaip as tiek laiko kankinaus su slenkanciais (saujom ir kuokstais) plaukais

, labai geras atradimas yra apmules nuo plauku slinkimo

. Nepabandziusios nesuzinosit

, o kad viena drauge sake, kita nesake...kiekvienai skirtingai, vienoms vitaminai padeda, kitoms kiausiniai ir t.t.

gal galetum parasyti kokios butent ampoles
zelionuska
2005 03 12, 17:50
galeciau, vaistineje pirkau vichy ampoles nuo plauku slinkimo
O mano draugei po gimdymo nuslinkusius plaukus padejo atstatyti cemerycios

Ash vis gi renkuosi ampoles
taigi nusipirkau vakar alfa parf ampoles,vaistininke isgyre kad neblogos,tikiuosi kad nors kiek pades.kas naudojot parasykit kiek mazdaug reik sunaudot kad pasijustu efektas
zelionuska
2005 03 13, 15:05
man po 5 sunaudotu ampuliu situacija pagerejo
QUOTE(zelionuska @ 2005 03 13, 15:06)
man po 5 sunaudotu ampuliu situacija pagerejo
o kiek kartu per savaite ''trindavai galva''
zelionuska
2005 03 13, 15:40

2 kartus
tai gal man reiktu kokius 3 kart?nes pas mane ziauriai slenka,smarkesnis vejas papucia tai pakausiui salta

cia ne juokas
zelionuska
2005 03 13, 15:59
na šiaip rekomenduojama 2-3 kartus, ir kažin ar ne per daug būtų, jei tarkim trintumeis kiekvieną dieną? Gal geriau vadovaukis rekomendacijom o ar nėra informacinio lapelio prie tų ampulių, kur pirkai?
pirkau eurovaistinej,sake naudot kaskart issiplovus galva,gal tada geriau trinsiu 2kart per savaite,kaip ir tu
Lexusia
2005 03 17, 14:00
as pirkau eurovaistinei po 6 lt kazkokias, nepamenu dabar pavadinimo.
reikejo plaukams astigauti, nutriuse labai buvo, tai kai panaudojau, 2 dienas vaiksciojau jausdama sleikstuli, kazkoks kvapas specifinis ant plauku lieka, ar tai benzino panasus ar net nezinau..tai pasibjaurejau tomis ampulytemis.
O kaip tik si savaitgali buvau pas savo kirpeja, tai ji sake yra "Loreal"io ampulytes, labai gerai atstato plaukus, bet jas naudoti i menesi tik 2 galima.
Tai jauciu reikes pabandyt ant dienu
Strazdane
2005 03 17, 19:11
Sveikutes,
Turiu didele problema su plaukais ir taip pat daug teoriju kodel taip darosi...
Siaubingai slenka plaukai.
Anksciau plaukai graziai susigarbanodavo(padedami zeles), o dabar tapo tiesus, nuploneje...O svarbiausia taip slenka kad jau ant pakausio oda matosi-sviecia tiesiog... Visa tai prasidejo gan neseniai bet pasekmes ziaurios...Nzn ka daryt prisipirkau vitaminu bet kazko tai netikiu kad tai gali sustabdyt slinkima...Skaitinejau apie Jusu diskusija apie ampulytes plaukams ir man idomu is Jusu patirties, ar jas panaudojus plaukai nustoja slinkt, ar po kiek laiko neatsinaujina vel ?...aisku, suprantu, priklauso nuo ivairiu veiksniu, bet tiesiog pasidalinkit, prasau, savo patirtim, patarimais gal kokiais nors... Nes as pasimetus ir sugniuzdyta(netgi ir mano pasakojimas gali pasirodyt nerislus-man tai skausminga tema..).....
Aušrinė
2005 03 18, 10:40
Srazdane, jei tai susiję su nėštumu ar pogimdyviniu laikotarpiu, nieko labai padaryt ir neišeis... Tokiu atveju sujaukta tvarka organizme atsiliepia ir plaukams. Tiesiog gerk vitaminus, naudok kokias stiprinančias priemones ir viskas laikui bėgant susitvarkys savaime. Man po gimdymo irgi plaukai slinko kuokštais, situacija susitvarkė tik po gero pusmečio.
O jei tu neturi jokių reikalų su nėštumu, tada manau reikėtų kreiptis į daktarus.
mano draugė slenkant plaukam Rene Furtherer priemones naudojo - ampules ir šampūną plaukam - visas kursas jai apie 250 Lt lt kainavo, bet jai labai padėjo - daug naujų plaukų priaugo
Kai rudenį man pradėjo slinkti plaukai, Eurovaistinėje štai ką pasakė apie ampules- tas skystimėlis tikrai nenukeliaus iki šaknų . Reikia pirmiausiai atvert odos poras su tam skirtos ampulės turiniu, o tik tuomet tepti gydomuoju. Kai paklausiau vaistininkės aiškinimų, tai lyg ir logiškai skambėjo. Šios ampulės Rene Furterer , viena kainuoja virš devynių lt, per savaitę du kartus terliotis rekia. Ištrynus galvos odą su pirmąja ampule galva pradėdavo "kaisti ", po kurio laiko išplaiui šampūnu ir tepi gydomąjį skystymėlį. Man užteko penkių kartų, matyt slinkimas ir šiaip ėjo į pabaigą. Tuo pačiu gėriau vitaminus ir dar kažką stipraus iš B grupės papildomai, kadangi mano plaukų slinkimas buvo nervinio pobūdžio.
Kazkaip nelabai tikiu, kad ampulyciu skystis nepasisavinimas, jei "neatidarai" poru (ar ko kito, pan.) Manau, kad tai dar vienas reklaminis triukas... Pinigeliu ispesti, juk rinkos pasiula tik dideja...
Ne i tema, bet....
Dar prisiminiau, kad visai nesenai buvo straipsnis spaudoje, kad gydytojai galejo keliauti paslidinet papigiai, nes keliones pagrindines islaidas apmokejai farmacijos imones. O kodel? Todel, kad receptai buvo rasomi atsizvelgiant, i tu firmu gaminamus vaistus

Vadinasi israsomais vaistais irgi nereikia pasitiketi, kad jie patys patys.... Visada galima vaistineje paklausti ar yra tokios sudeties vaistukas, tik pigesnis. As taip darau ir tikrai ne blogesni vaistukai buna, o kad pigiau, tai zenkliai...
Strazdane
2005 03 20, 21:17
Aciu uz patarimus. Apie gydytojus(nes as neturiu reikalu su nestumu) ir as pagalvojau bet kol kas niekaip negaliu pas juos nukeliauti.. O Beje gal kas zinot koki nebloga gydytoja siuo klausimu(del plauku slinkimo) Kaune?
Savaitgalį išbandžiau Xenna karštą aliejų plaukams - tokiose vienkartinėse tūbelėse, 3 tūbelės - 10 Lt. Rašo, kad reikia laikyti minutę, bet palaikiau tris
plaukai po to labai blizgėjo
ALMUŠKA
2005 03 21, 16:33
QUOTE(Strazdane @ 2005 03 20, 20:18)
Aciu uz patarimus. Apie gydytojus(nes as neturiu reikalu su nestumu) ir as pagalvojau bet kol kas niekaip negaliu pas juos nukeliauti.. O Beje gal kas zinot koki nebloga gydytoja siuo klausimu(del plauku slinkimo) Kaune?
Sveika strazdanele, man paciai tokios pacios problemos su plaukais. As daug esu isbandziusi visokiu priemoniu ir liaudiskais motyvais ir pirktom ampulem.... Bet nelabai kas padejo. Kaip gydytoja aiskino, tai labai daug priklauso nuo organizmo, svarbiausia hormonu pusiausvyra ar kazkas panasiai, dabar nelabai prisimenu, tik supratau tiek, kad reikia labai prisiziureti savo gyvenimo tempa, mityba ir t.t. netgi kontraceptines tabletes gali itakoti ir pakenkti plaukams.
Buvau privaciai, tai gydymo kainos stulbinancios.
Girdejau, kad II ligoninej yra kazkokia gydytoja, tai dar pas ja bandysiu patekti, gal ka naujo suzinosiu. O visos priemones (ampules, sampunai) tai tik pristabdo plauku slinkima, bet problemos, nuo ko jie slenka, nepanaikina. Tai gali buti paveldima.
Tikiu, kad toms, kurioms staiga pradejo slinkti plaukai ir neilga laika, ampules tikrai padeda, bet ka daryti toms, kurioms jau tai vyksta ilgai ir neaisku kodel, kai jau nezinai ko griebtis?...........
QUOTE(Pupsas @ 2005 03 21, 19:28)
Carin aplamai fantastiska kosmetika plaukams

Ir kur as anksciau buvau

O kur tą Carin kosmetiką perkate? Neteko pastebėti...
QUOTE(Miaška @ 2005 03 21, 21:10)
O kur tą Carin kosmetiką perkate? Neteko pastebėti...

Šiaip čia profesionali kosmetika, parduotuvėse neprekiauja. O galit įsigyt pas kirpėją arba jų salone Stanevičiaus g. 9, Vilniuje (įsikūrę kirpyklos "Ambicija" patalpose)
solveigaz
2005 08 08, 16:44
QUOTE(malyna @ 2005 03 13, 13:16)
taigi nusipirkau vakar alfa parf ampoles,vaistininke isgyre kad neblogos,tikiuosi kad nors kiek pades.kas naudojot parasykit kiek mazdaug reik sunaudot kad pasijustu efektas
Būtų labai įdomu sužinoti koks efektas?

O tos vienos ampulės užtenka tik vienam kartui?
sveikutės

čia jūs visos rašėte apie ampules nuo plaukų slinkimo, bet gal galėtumėt kuri nors parekomenduoti kokių ampulių plaukų būklei pagerinti (nes prisižaidžiau su dažais

tad galai nutrupėjo ir šiaip plaukai katastrofiškai atrodo)
QUOTE(Vaela @ 2005 04 03, 16:25)
Šiaip čia profesionali kosmetika, parduotuvėse neprekiauja. O galit įsigyt pas kirpėją arba jų salone Stanevičiaus g. 9, Vilniuje (įsikūrę kirpyklos "Ambicija" patalpose)

vakar pasiskambinau į šitą saloną - mane domino ampulės nuo plaukų slinkimo ir augimą skatinančios - 6 vnt. pakuotė kainuoja 28 Lt. Efektui padidinti siūlo naudoti ir atitinkamą šampūną - 15 Lt. Dar labai rekomendavo serumą plaukų galiukams - kad nesišakotų , netrupėtų ir pan, kartu nuima ir elektrinimasi - 30 Lt.
Šiandien skambinsiu, užsisakysiu ampules ir šampūną, žiūrėsim, koks poveikis

beje, pasiūlė, kad vadybininkė, važiuodama kurią dieną pro šalį gali užvežti priemones

liuks aptarnavimas

Beje, Hex, neblogas yra Henna gydomasis aliejus-serumas - tokiose vienkartinėse tūbelėse, 3 vnt - apie 11 Lt. Reikia naudoti pašildytą, ir parašyta, kad laikyti minutę, aš tris laikydavau
ALMUŠKA
2005 08 09, 14:51
Gera parduotuvė yra Kaune, "Kremontė" Laisvės al. 99c, tel.: (8-37)324473, (8-618) 73052.
Labai malonios pardavėjos, patars tikrai, ko tik reikės. Yra visokiausių priemonių plaukų priežiūrai: ampulės, kaukės, dažai, šampūnai, šukos, šepečiai, dažymui skirtos priemonės ir t.t. vienu žodžiu, ten prekiauja prekėmis kirpykloms, bet pasirinkimas bent jau man nemažas. Ir kainos šiek tiek mažesnės negu vaistinėse (kokios salonuose nežinau). Galima kai kurių produktų nusipirkti tik mažą kiekį, išbandyti, o tada pirkti didesnį kiekį. Kainos įvairios.
Aš ten perku šampūnus ir ampules plaukams. Šampūnais patenkinta. Kadangi mano plaukai seniai slenka ir nežinau kada jie liausis mano galvą palikdinėti

, tai ampules bandau įvairias. Nuo vienų lyg ir pajutau poveikį, bet nustojau naudoti, nes gyvenimo aplinkybės sutrukdė, beto ir stresavau labai daug.
QUOTE(Hex @ 2005 08 09, 18:31)
aš irgi šitoj parduotuvėj perku šampūnus, balzamus. dabar žadu ten ir ampulių nusipirkt.
Merginos, o Vilniuj kur yra parduotuvė prekiaujanti prof. plaukų priežiūra?
nenoriu į vieną kirpyklą eit, noriu iš kelių rinktis...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.