Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: virtuvė
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
staselė
kokio dydžio virtuvė reikalinga nuosavame name, kaip įsirengti, kad būtų patogu šeiminkauti ir t.t.
staselė
Aš galvoju, kad virtuvei tinkamiausias dydis 10 - 12 kv. m.
O kaip jūs manote?
RožėGrožė
Musu virtuve 15 kv. Visa darbo zona isdestyta palei ilgaja siena(5m), tik saldytuvas jau cia netilpo. Man labai patinka, na gal dar esu siek tiek euforijoj ax.gif , nes mano virtuvei dar tik pora menesiu, dar kvepia sviezumu lotuliukas.gif
giedre.v
Pas mus suprojektuota 13kv.m. virtuve, tai man ji per maza atrodo..............
staselė
butuose virtuvės 5-6 kv.m., tai tiesiog ,,kišenės''. o čia palyginus 12-13 tai jau didelės, aišku kaip kam atrodo, ir kokios galimybės, kokio dydžio virtuvę yra daryti. aišku, priklauso, kokio dydžio namas.
&joy
Pas mus virtuvė bus ~7 kv.m, bet kadangi visai neatskirta nuo gyvenamosios zonos, tai, manau, vietos spintelėm turėtų pakakti tongue.gif . Kažkaip nepergyvenu, kad virtuvė maža, gal todėl, kad nemėgstu joj būti blush2.gif , o kai išbandysiu, tada galėsiu vertinti.
Caca*
QUOTE(&joy @ 2007 08 15, 19:00)
Pas mus virtuvė bus ~7 kv.m, bet kadangi visai neatskirta nuo gyvenamosios zonos, tai, manau, vietos spintelėm turėtų pakakti tongue.gif . Kažkaip nepergyvenu, kad virtuvė maža, gal todėl, kad nemėgstu joj būti blush2.gif , o kai išbandysiu, tada galėsiu vertinti.
*

drinks_cheers.gif Pas mus taip pat virtuvikė apie 7,5m2, bet kartu su valgomuoju ir iš dalies su svetaine vienoje erdvėje.Pati virtuvė U formos gaunasi, spintelių beveik 7m. doh.gif sumažint neišeina,dabar turiu 5m ilgio virtuvę ir tai per daug... Viršutinių užtat arba laaabai mažai, arba išvis nedarysiu. ax.gif
staselė
man 11-12 kvadratų virtuvė atrodo ,kaip tik tas dydis, kokia turi būti virtuvė nei didelė, nei maža, nes dabartinė yra 6 kv.m. tai tiesiog nėra vietos, kur apsisukti. Gaminti man patinka , tad toj 6 kv. man siaubingai ankšta...
&joy
QUOTE(caca26 @ 2007 08 15, 19:22)
drinks_cheers.gif Pas mus taip pat virtuvikė apie 7,5m2, bet kartu su valgomuoju ir iš dalies su svetaine vienoje erdvėje.Pati virtuvė U formos gaunasi, spintelių beveik 7m. doh.gif sumažint neišeina,dabar turiu 5m ilgio virtuvę ir tai per daug... Viršutinių užtat arba laaabai mažai, arba išvis nedarysiu. ax.gif
*

Kai virtuvė kartu su bendra erdve, tai, manau, neturėtų ankštumo jaustis, o kai viskas kompaktiškai susistatys, tai ir patogiau gaminti bus. O butuose virtuvės uždaros, todėl ir mažai vietos atrodo.
Caca*
QUOTE(&joy @ 2007 08 15, 19:46)
Kai virtuvė kartu su bendra erdve, tai, manau, neturėtų ankštumo jaustis, o kai viskas kompaktiškai susistatys, tai ir patogiau gaminti bus. O butuose virtuvės uždaros, todėl ir mažai vietos atrodo.
*

Ir aš taip manau. 4u.gif butuose dažnai tenka į tą mažulytę virtuvę dar ir stalą su kėdėm įgrūsti. ax.gif
Virtuvės dydis kiekvienam pagal poreikius. mirksiukas.gif
jova
pas mus bute virtuve 9 kvadratai, tai vietos tikrai labai mazai... nebenorim gyvent kisenelese todel ir statom nama ax.gif name dabar bus apie 20.tai tikiuosi bus pakankamai dabar vietos ax.gif kur gyvenam siuo metu tai virtuve apie 15-gana patogu,vietos tikrai ne per daug g.gif
staselė
taip mažuose butuose tenka dar ir stalą su kėdėm padėti, nes kitaip nėra galimybės. gal ir tiesa, kad dėl uždarumo tos virtuvės tokios ankštos atrodo
jova
ismasciau biggrin.gif mazu virtuviu privalumas kad nereikia virtuves baldam 15tukst isleisti biggrin.gif
&joy
QUOTE(jova @ 2007 08 15, 20:50)
ismasciau biggrin.gif mazu virtuviu privalumas kad nereikia virtuves baldam 15tukst isleisti biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif biggrin.gif
staselė
QUOTE(jova @ 2007 08 15, 20:50)
*

tas tai tiesa. bet tai kokius baldus reikia pirkti, kad jie tiek kainuoja? tiesa, senokai esu buvusi baldų parduotuvėje
Cica
Man taip pat atrodo, kad apie 10 kv.m. virtuves turetu pakakti. Tik labai noreciau, kad virtuvej, virs darbastalio butu langas ax.gif
&joy
QUOTE(Cica @ 2007 08 15, 21:52)
Man taip pat atrodo, kad apie 10 kv.m. virtuves turetu pakakti. Tik labai noreciau, kad virtuvej, virs darbastalio butu langas  ax.gif
*

Pas mane bus, į kiemą. Kažkaip labai ir aš juo džiaugiuosi, man nepatinka kaip pas mano mamą viskas į sieną nusukta, nesmagu ir indus plauti dirbti. Aš pas ją viską daryti nešuosi ant stalo, nes jis prie lango, bet aišku tada didesnį bardaką pasidarai ir nepatogu lakstyt.
Cica
QUOTE(&joy @ 2007 08 15, 21:56)
Pas mane bus, į kiemą. Kažkaip labai ir aš juo džiaugiuosi, man nepatinka kaip pas mano mamą viskas į sieną nusukta, nesmagu ir indus plauti dirbti. Aš pas ją viską daryti nešuosi ant stalo, nes jis prie lango, bet aišku tada didesnį bardaką pasidarai ir nepatogu lakstyt.
*

Mes taip pat planuojam name daryti virtuve i kiema, kur bus langas thumbup.gif
jova
QUOTE(staselė @ 2007 08 15, 22:29)
tas tai tiesa. bet tai kokius  baldus reikia pirkti, kad jie tiek kainuoja? tiesa, senokai esu buvusi baldų parduotuvėje
*

didesnei virtuvei vokes baldai apie 10 000 aisku nuo medziagu priklauso,mes dar norim vidury daryt 'sala' su kriaukle... pridek dar indaplove,orkaite,kaitlente, saldytuva,garintuva... 15tukst niekaip neuzteks jei noresi geros kokybes daiktu, jau nekalbu apie labai gerus... vien masytuvas geresnes firmos ir grazesnis 1000 -2000 lt doh.gif kainos baisios g.gif
pasigirsiu pas mus virtuvej langas bus 2.5 m ax.gif
RožėGrožė
Man taip pat atrodo, kad apie 10 kv.m. virtuves turetu pakakti. Tik labai noreciau, kad virtuvej, virs darbastalio butu langas  ax.gif
*

drinks_cheers.gif Virs mano darbastalio yra langas, labai labai faina. Maista gamini nenuobodziai drinks_cheers.gif
Betule
QUOTE(BonaDona @ 2007 08 15, 16:34)
Musu virtuve 15 kv. Visa darbo zona isdestyta palei ilgaja siena(5m), tik saldytuvas jau cia netilpo. Man labai patinka, na gal dar esu siek tiek euforijoj ax.gif , nes mano virtuvei dar tik pora menesiu, dar kvepia sviezumu lotuliukas.gif
*

O gal galima nuotraukėlę? ax.gif
staselė
QUOTE(BonaDona @ 2007 08 15, 16:34)
*

labai būtų įdomu pamatyti nuotraukytę, jeigu galit įdėt ax.gif
Vyckaju
Pas mus virtuve ir kartu valgomasis atskirai nuo svetaines ~17m2. ~4m ilgio virtuvinis palei viena siena ir stalas su kedemis, manau issiteksim.
Jomato
*

Ar tokiu atveju geriau daryti, kad lango palangė būtų lygi su darbastaliu (vienoje plokštumoje) ar auksčiau jo? ax.gif Negaliu apsispręst g.gif

Prisijungsiu prie kitų ir paprašysiu nuotraukėlių seilei pavarvinti ir akis paganyti drinks_cheers.gif
RožėGrožė
Sveiki 4u.gif ,
Del nuotraukytes imetimo reik vakare su vyru pasitarti, nes esam is tu zmoniu , kurie nelabai afisuojasi. Be to dar reikia moket ja imest blush2.gif

Mano palange aukstesne uz darbastali, bet jeigu galeciau rinktis, tai daryciau vieno lygio,t.y.lygiai su darbastaliu.Musu atveju taip nesigavo, nes 8m. buvo kitokia virtuve ir butu teke keist langa...
silainiai
QUOTE(jova @ 2007 08 15, 21:08)
didesnei virtuvei vokes baldai apie 10 000 aisku nuo medziagu priklauso,mes dar norim vidury daryt 'sala' su kriaukle... pridek dar indaplove,orkaite,kaitlente, saldytuva,garintuva... 15tukst niekaip neuzteks jei noresi geros kokybes daiktu, jau nekalbu apie labai gerus... vien masytuvas geresnes firmos ir grazesnis 1000 -2000 lt doh.gif  kainos baisios  g.gif
pasigirsiu pas mus virtuvej langas bus 2.5 m ax.gif
*

na mes uzsakeme visa virtuvini komplekta Taubaldyje. Isejo beveik 7m , o pakabinamos spinteles dviem aukstais iki pat lubu. Plokste pasirinkom vokiska, o ne lenkiska ir total suskaiciavo 10000Lt, tik gamyba uztruks 3,5 men ...
Agnietel
QUOTE(staselė @ 2007 08 15, 14:44)
Aš galvoju, kad virtuvei tinkamiausias dydis 10 - 12 kv. m.
O kaip jūs manote?
*

Manau ir as panasia virtuve tureti, vistiek siais laikais norisi ir i kabaka uzsukti papietauti tongue.gif
Beje dar zinoma labai daug ka duoda valgomasis, jei toks dalykas yra manau 10 kv.m. turetu pilnai uztekti ax.gif
rositta
Mano virtuvė bute 10m2, bet pailga , tai labai patogia nepavadinčiau, bet virtuvėje mes daug laiko praleidžiame, net draugai atėję visi ten sutupia. Kai virtuvė tik 6-5 m2 tai žinoma žmonės joje ir nesėdi, o pas mane svetainė retai naudojama.
Name kurį jau baiginėjam virtuvė bus 17 m2, nors jei būtų buvusi galimybė būčiau dariusi su dideliu stalu apie 22 m2, tokia yra pas draugus man labai patinka.
staselė
na, o be Vokės baldų, kokie dar būtų normalios kokybės ir kaina prieinama
jova
kiek maciau virtuviu,man vokes kokybe pasirode geriausia... g.gif pas pazystamus jau 5 metai,atrodo nepriekaistingai thumbup.gif
palang-mamyte
na as virtuve turesiu 11m2 ir dabar galvoju ar patogu darbastalis po langu, nugi taskosi gal ten, neisivaizduoju nes galiu daryt prie lango(pailgas 2.5metro) arba suktis i kita puse, prie sienos g.gif .
wilike
Pas mus bus 12 kv. ir darbastalis prie lango su vaizdu į kiemą. Virtuvė kol kas bus bendroj erdvėj su svetaine, o kaip bus statybų pabaigoj, gal dar persigalvosim ax.gif
Vi_zija
man iki virtuves dar labai toli, kadangi 1 aukste panaikinau kabineta ir ji sujungiau su virtuve, tai ka tik dasuto kad virtuve gausis 22 kv doh.gif doh.gif
staselė
QUOTE(palang-mamyte @ 2007 08 16, 18:43)
na as virtuve turesiu 11m2 ir dabar galvoju ar patogu darbastalis po langu, nugi taskosi gal ten, neisivaizduoju nes galiu daryt prie lango(pailgas 2.5metro) arba suktis i kita puse, prie sienos  g.gif .
*

taip patogu ir šviesu
aistushka
QUOTE(staselė @ 2007 08 15, 13:08)
kokio dydžio virtuvė reikalinga nuosavame name, kaip įsirengti, kad būtų patogu šeiminkauti ir t.t.
*

Turėčiau jūsų paklausti šiuo atveju, ar jūs labai didelė šeimininkė, kepanti sudėtingus gaminius, ar planuojat daugiau tik šildyti maistą? Nuo to labai priklauso ir įrengimai, ir virtuvės dydis.
Papildyta:
QUOTE(staselė @ 2007 08 16, 18:09)
taip patogu ir šviesu
*

Pas mane irgi prie lango. Super! Tiesa, pas mane nėra niekur radijatorių, nes šildomos grindys. O jeigu pas jus turėtų būti radijatorius, bet jo nedarysit, tai bus blogai, nes rasos langas.
henrieta75
QUOTE(staselė @ 2007 08 16, 17:41)
na, o be Vokės baldų, kokie dar būtų normalios kokybės ir  kaina  prieinama
*

4u.gif Sveikos merginos biggrin.gif Galiu parasyt telefona baldu imones,padare virtuves baldus. tai esam labai patenkinti ir pagamino per 1 men. kiek zinau vaziuoja ir i kitus miestus. thumbup.gif
tel.868482882.
Jomato
QUOTE(wilike @ 2007 08 16, 18:47)
Pas mus bus 12 kv. ir darbastalis prie lango su vaizdu į kiemą. Virtuvė kol kas bus bendroj erdvėj su svetaine, o kaip bus statybų pabaigoj, gal dar persigalvosim  ax.gif
*

Ar palangė kartu su darbastaliu? Tuomet kokiame aukštyje ta palangę susiprojektuot, jei darbastalyje prieš langą galvoju daryt ir kriauklę, ir kad indaplovė šalia tilptų? g.gif
rositta
QUOTE(henrieta75 @ 2007 08 16, 23:33)
4u.gif Sveikos merginos biggrin.gif Galiu parasyt telefona baldu imones,padare virtuves baldus. tai esam labai patenkinti ir pagamino per 1 men. kiek zinau vaziuoja ir i kitus miestus. thumbup.gif
tel.868482882.
*

O kur čia veiksmas vyko, man reikia Vilniuje , nes Vokė šiandien užsakius net negarantuoja , kad iki Kalėdų bus.
kristik
QUOTE(aistushka @ 2007 08 16, 20:53)
Pas mane irgi prie lango. Super! Tiesa, pas mane nėra niekur radijatorių, nes šildomos grindys. O jeigu pas jus turėtų būti radijatorius, bet jo nedarysit, tai bus blogai, nes rasos langas.

O gridinis sildymas pas jus ir po spintelem padarytas ar ne?
RožėGrožė
QUOTE(kristik @ 2007 08 17, 10:51)
*

Siaip grindinis sildymas po spintelemis nedaromas(na gal klistu g.gif ). Mums kai vedziojo grindu sildyma, tai nuo dvieju sienu paliko apie 80 cm(tiksliai negaliu pasakyt).
staselė
šiaip jau iš Žemaitijoj gaminamų yra geros kokybės ir Vydmantų Tekos baldai. pas mus jau 9 metai virtuvėj jų virtuvinis ir atrodo, puikiai. Klaipėdoj kažkur galėdavo jų užsisakyti.
aistushka
QUOTE(Jomato @ 2007 08 16, 12:49)
Ar tokiu atveju geriau daryti, kad lango palangė būtų lygi su darbastaliu (vienoje plokštumoje) ar auksčiau jo?  ax.gif Negaliu apsispręst  g.gif
Prisijungsiu prie kitų ir paprašysiu nuotraukėlių seilei pavarvinti ir akis paganyti  drinks_cheers.gif
*

Pas mus vienam aukštyje palangė su darbastaliu. Labai patogu. Gal pavyks šiandien vakare atsiųsti nuotraukėlę, priminkit, jei nesunku...
Papildyta:
QUOTE(kristik @ 2007 08 17, 09:51)
*

Pas mus padarytas, bet taupymo sumetimais galima jo ten ir nedaryti...
jova
sveikos,
as planuoju kad mes grindini sildyma darysim ir po spintelem, nes kur dabar gyvenam kazkaip visos spinteles beveik dregnos nors pacioj virtuvej ir buna silta g.gif
del darbastalio ir palanges... kaip jus darot: ar buna ir darbastalis ir palange ar tiesiog tas darbastalis ispjautas taip kad prieitu prie pat lango ir nera atsikros palanges... tikiuos supratot kuo klausiu 4u.gif nes neisivaizduoju kaip reiks daryt... g.gif
kristik
Mes irgi dėl to sukam galvą doh.gif Tiksiliau aš rolleyes.gif Nes vyras sako, kad brangiai apsieis tas išpjovimas stalviršio doh.gif Tai gal darysim sujungimą g.gif
staselė
Pasižvalgiau internete į virtuvės baldus. Kokios baldų kainos! tikrai nustebau, kad tokie brangūs virtuvės baldai. kainos nedidelės tik kažin kokia jų kokybė. Nes kai kurie dabartiniai baldai labai jau greitai susidėvi
staselė
įdomu ,o kokios tų čekiškų virtuvės baldų ,,Hanak" kainos? o kokybė?
Jomato
QUOTE(aistushka @ 2007 08 17, 15:13)
Pas mus vienam aukštyje palangė su darbastaliu. Labai patogu. Gal pavyks šiandien vakare atsiųsti nuotraukėlę, priminkit, jei nesunku...
Papildyta:

Pas mus padarytas, bet taupymo sumetimais galima jo ten ir nedaryti...
*

Jau kaip įdomu būtų nuotraukytės sulaukti ax.gif
O kokiame aukštyje yra palangė-darbastalis?
Cica
QUOTE(jova @ 2007 08 17, 20:43)
sveikos,
as planuoju kad mes grindini sildyma darysim ir po spintelem, nes kur dabar gyvenam kazkaip visos spinteles beveik dregnos nors pacioj virtuvej ir buna silta g.gif 
del darbastalio ir palanges... kaip jus darot: ar buna ir darbastalis ir palange ar tiesiog tas darbastalis ispjautas taip kad prieitu prie pat lango ir nera atsikros palanges... tikiuos supratot kuo klausiu  4u.gif  nes neisivaizduoju kaip reiks daryt... g.gif
*

As irgi mastau, kad reiks po spintelem koki viena-du grindinio sildymo vamzdukus pravesti, kad nepelytu pats kampas, nes bent jau pas mus gausis, kad spinteles palei isorine siena...
Na o del darbastalio, tai tikrai manau patogiau butu jei jis butu vientisas iki pat lango, nes nebus jokiu sudurimu ir maziau kaupsis visokie nesvarumai rolleyes.gif
aistushka
QUOTE(Jomato @ 2007 08 19, 18:39)
Jau kaip įdomu būtų nuotraukytės sulaukti  ax.gif
O kokiame aukštyje yra palangė-darbastalis?
*

Bandau įkelti nuotrauką...

http://public.fotki.com/vaiste/namai/2007r...tis048copy.html

Mano stalviršis 91 cm, bet galėtų būti keliais cm žemesnis... (Aš 168 cm) rolleyes.gif
gelyte2
QUOTE(staselė @ 2007 08 19, 13:11)
įdomu ,o kokios tų čekiškų virtuvės baldų ,,Hanak" kainos? o kokybė?
*

Galiu padet smile.gif Draugai uzsisake gan nemaza virtuvini, tai kainavo 32 000lt ( cia su islietu stalvirsiu ir kriaukle islieta ) Bet atrodo super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.