Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaipėda: l/d "Vėrinėlis"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
juoduke
labai norėčiau sužinoti mamyčių nuomonė, kurių vaikučiai lankė ar lanko šį darželį?iš anksto ačiū.niekaip negaliu apsispręsti kur savo vaikelį leisti, į kokį darželį.
Rene
QUOTE(juoduke @ 2007 08 07, 18:14)
labai norėčiau sužinoti mamyčių nuomonė, kurių vaikučiai lankė ar lanko šį darželį?iš anksto ačiū.niekaip negaliu apsispręsti kur savo vaikelį leisti, į kokį darželį.
*

Mums "Vėrinėlis" labai patiko. Auklėtojos buvo geros, vaikučių ugdymas taip pat liuks. O ir l/d. aplinka graži. thumbup.gif
juoduke
taip aplinka tai labai graži... thumbup.gif o ir grupė visai nieko,patiko ir man, o svarbiausia vaikui biggrin.gif , taip pat auklėtojos, galiu pasakyti tik iš pirmu dienų kur lankė. kol kas viskas labai gerai.vaikas patenkintas, pilnas įspūdžių bigsmile.gif , viską papasakoja man. žiūrėsim kaip bus toliau. g.gif
ČIČI
QUOTE(juoduke @ 2007 09 05, 17:41)
taip aplinka tai labai graži...  thumbup.gif o ir grupė visai nieko,patiko ir man, o svarbiausia vaikui biggrin.gif , taip pat auklėtojos, galiu pasakyti tik iš pirmu dienų kur lankė. kol kas viskas labai gerai.vaikas patenkintas, pilnas įspūdžių bigsmile.gif , viską papasakoja man. žiūrėsim kaip bus toliau.  g.gif
*

Mano vyresnelis lanke l/d, tai labai patiko, o kai perejo i darzeli, net striukes nurengti neleisdavo doh.gif Taip sutapo, kad persikelem kitur gyventi, tai ir darzeli pakeitem, tai ten visa laika begdavo, o vakare sakydavo, kad per anksti atejau lotuliukas.gif
KRISTIDA
Kaži kodėl tiek mažai pasisakančių apie šį darželį g.gif Mes kol kas patenkinti lopšelinės grupės auklėtojomis ir pačia tvarka. Neseniai "eglutė" buvo-metėmės seneliui šalčiui ir labai smagiai praleidom laiką. Palaipsniui pasirodė trys herojai-sugebėjo išjudinti ne tik vaikus,bet ir tėvelius biggrin.gif
Labai norėčiau paskaityti atsiliepimų apie vyresnių vaikų grupes-kas ir kaip ten vyksta ax.gif
juoduke
QUOTE(KRISTIDA @ 2008 01 03, 12:41)
Kaži kodėl tiek mažai pasisakančių apie šį darželį  g.gif Mes kol kas patenkinti lopšelinės grupės auklėtojomis ir pačia tvarka. Neseniai "eglutė" buvo-metėmės seneliui šalčiui ir labai smagiai praleidom laiką. Palaipsniui pasirodė trys herojai-sugebėjo išjudinti ne tik vaikus,bet ir tėvelius  biggrin.gif
Labai norėčiau paskaityti atsiliepimų apie vyresnių vaikų grupes-kas ir kaip ten vyksta  ax.gif
*

taip tas l/d mano vaikučiui yra super,man irgi labai fainas.o lopšelinukų grupe - tai ten dirba nuostabios auklėtojos- Liudmila Inesa, taip pat ir auklytė faina,kai mes lankem lopšelį , tai labai gerai sutardavom su visais. thumbup.gif ir toliau lankom šį darželį- vyresnę grupę, irgi labai patinka, berniukas mano visą laiką eina noriai, su nuotaika.ir gyvenam mes prie pat darželio.
*Vasaros lietus*
Mano dukra irgi lankė šį darželį nuo pat lopšio, atsiliepimai kuo geriausi thumbup.gif
KRISTIDA
Smagu bigsmile.gif Mums irgi šios auklėtojos ir auklytė labai fainos, atsidavusios vaikams. Gaila,kad jos tik vieniems metams, tai ir neramu, kas toliau mūsų laukia tongue.gif Tikiuosi,kad visas šio darželio kolektyvas šaunus susirinkęs, tad ir toliau maloniai bendrausim ax.gif
juoduke
ir as labai norejau ,kad lopselio aukletojs butu iki galo, kol vaikuciui reikes eiti i mokykla, bet deja, labai gaila.nors dabar irgi aukletojos geros, o sitos jau bus visus 3 metus, draugausim ilgai, gal ir gerai, berniukas mano prie ju jau priprato, ir jeigu vel reiketu kitamet prie kitu eiti, tai nezinau kas butu, gaila butu vaiko.
Palaida Bala
sveiki, vėriniečiai, kiek mokate už darželį? bigsmile.gif
novila
Žiūriu čia geri atsiliepimai apie tą darželį 4u.gif Aš irgi labai norėčiau nuo kitų metų čia vesti savo klecką, dabar su vežimuku vis aplink važinėjam ir labai jau norėtųsi į jį patekti. Aplinka tai tikrai nuostabi ir vaikiška, ne tai kaip kituose darželiuose mačiau, tik žolynai ir mūrinės pavėsinės, ir ką ten vaikams veikti??? g.gif O ir mums šalia namų būtų ax.gif
ČIČI
QUOTE(juoduke @ 2008 01 05, 20:28)
taip tas  l/d mano vaikučiui yra super,man irgi labai fainas.o lopšelinukų grupe - tai ten dirba nuostabios auklėtojos- Liudmila Inesa, taip pat ir auklytė faina,kai mes lankem lopšelį , tai labai gerai sutardavom su visais. thumbup.gif ir toliau lankom šį darželį- vyresnę grupę, irgi labai patinka, berniukas mano visą laiką eina noriai, su nuotaika.ir gyvenam mes prie pat darželio.
*

thumbup.gif aukletojos, tik geriausi prisiminimai
Papildyta:
QUOTE(novila @ 2008 03 28, 18:22)
Žiūriu čia geri atsiliepimai apie tą darželį  4u.gif  Aš irgi labai norėčiau nuo kitų metų čia vesti savo klecką, dabar su vežimuku vis aplink važinėjam  ir labai jau  norėtųsi į jį patekti. Aplinka tai tikrai nuostabi ir vaikiška, ne tai kaip kituose darželiuose mačiau, tik žolynai ir mūrinės pavėsinės, ir ką ten vaikams veikti??? g.gif  O ir mums šalia namų būtų  ax.gif
*

Pasidomek jau dabar, tai mazas darzelis ir vietos jame nedaug, lopselio tik 1 gr.
Palaida Bala
o prieš rugsėjo pirmąją ar būna koks susirinkimas lopšelinukų tėveliams?
clasica
Mano vyresnioji bandė lankyti, bet nieko mums nesigavo. Šiaip eiti norėjo, dainelių naujų išmoko, piešti pradėjo. Bet sirgo nežmoniškai, 3 dienas paeina ir guli su temperatūra. Auklėtojos kažkodėl kaltino mane, gal namie pas mus kažkas, gal mano vaikas kažkoks, gal aš specialiai pas gyd. pažymas imu ir sveiką vaiką namie laikau. Net buvo pasiūlyta eiti į dažnai sergančių vaikų darželį, nes "Vėrinėlis" yra sveikų vaikų darželis. O pati esu mačiusi, kaip mamytė atvedė vaiką ir vaistų atnešė.
Nežinau, gal ne auklėtojos čia kaltos, kad taip sirgo, bet man jos nelabai patiko.
novila
Žiūriu šio darželio mamytės nelabai kalbios.. g.gif Na gal dabar kai prasidėjo priėmimas į jį, tai gal daugiau pašnekesių atsiras...
Va aš tai buvau sausio 5d. nuo pat ryto tam darželyje rašyti prašymo, kad priimtų vaiką nuo rugsėjo mėn. Ir dabar tik kovo mėn tesužinosim, ar patekom į jį ar ne g.gif Direktorė sakė, kad tik į vieną darželį tegalima paduoti prašymą, tai o jei nepateksim, tai ar bespėsim į kitą darželį... g.gif
Gal kas žinot apie priėmimą į tą darželį daugiau ko nors??? Pasidalinkit patirtim. O tie kas jau lankot tą darželį, kaip jums sekėsi, ir kaip dabar vaikučiai jaučiasi tame darželyje???? 4u.gif
clasica
Ir aš ten valandą prastovėjau, bet mano išdykėlei turbūt be šansų pakliūti...
Jos grupė jau pilna...
krutalina
Mes irgi buvom sitam darzely... Kreipemes ten kai vaikui buvo trys menesiai, tai visa ta laika mums pudrino smegenis: ateikit tada, paskui tada... Galu gale buvo liepta ateiti vasario 2 d.ir mus nuramino, kad vieta tikrai gausim, nes ji priklauso pagal rajona. Siandien nueje isgirstam pasakeles, kodel taip veluojam, nes priemimas prasidejo iskart po nauju, kam teikiama pirmenybe ir pan.
Darosi aisku, kad si ponia direktore nori dovanu ir apie jos toki elgesi girdejom ne is vienu zmoniu.
Ir cia vadinasi prestizinis darzelis?! Vagys ir tiek!

Bariba
Krutalina, o ka is Jusu pavoge, kad jau sitaip "riebiai" sakot???? Ir kaip manot kodel daugiau nei 30 teveliu atejo iskart po Nauju sausio 5d, o Jums vienai atseit buvo pasakyta ateiti vasario 2 d ir dar buvo pasakyta kad vieta gausit, nors ne vienas kitas tevelis nezino ar gaus vieta, jie zino kad bus pranesta kovo menesi, kai bus galutinai suformuotos grupes? Pamastykit du kartus pries kaska panasaus rasydama...
clasica
Dėl to pasakymo kada ateiti, tai kuriozai iš tikrųjų. Už manęs eilėj vienai mamai buvo pasakyta ateiti kovo mėn., bet ji iš pažįstamos auklėtojos sužinojo, kad ateiti būtina sausio 5d.
O dėl kyšių, tai niekas nieko bent jau iš manęs neprašė, direktorė net pasiūlė po du į kabinetą ateiti ir prašymus parašyti, sakė, kad eilė bendra ir pirmenybė ne tam, kuris 5min. anksčiau prašymą padavė.
Ir direktorė man ten labai normali ir geranoriška.
novila
Įdomu, o ar dabartinių lopšelinukų mamytės galėtų parašyti koks ten vaikučių grafikas yra?? t.y. kelintą val pietus valgo, kelinta pokaituko eina miegoti g.gif labai tikimės ten patekti, ir norim po truputį jau pratinti vaiką prie tokio grafiko ax.gif
Ursule123
Ponia "krutalina" neįžengusi į darželį "Vėrinėlis" pilate purvą, kas be būtų jeigu jus direktorė priimtų. Mano vaikas jau 2 metus lanko šią įstaigą ir atsiliepimai tik labai geri tiek iš manęs, tiek iš kitų tėvelių tarpo. Dirba darbštus, kūrybingas , tolerantiškas kolektyvas. Direktorė stengiasi, kad tik vaikų aplinka būtų saugi, estetiška. Ką ponia "krutalina" nematote iš įstaigos teritorijos? Būtų gerai kad direktorė tokių baisių šeimų neįsileistų į mūsų tėvelių tarpą. O šitą pilamą purvą galima atiduoti ir teisėtvarkai, gal kas nors ir pasakys direktorei, kad ji imtųsi priemonių su tokiu smeištu.
justela
... na nesutikciau cia su vienu ar kitu mamu pasisakymais, nes analogiska, kazkodel, situacija ir pati turejau pries keleta metu. Net stebina, kad as ne viena tai patyriau.
Ejau gal... kokius 5 kartus, kad uzrasyt savo mazyli i si darzeli kol vedejai atsibodau ir pasake ateit vasario 2 diena. Atejus vasario 2 d. nustebau, kad turejau kaip ir ateit sausio 2 d. Pavelavau. Ir tas pats: kodel visi atejo kada buvo liepta o jus....ateinat jau gerokai praejus tam laikui... ir t.t.
Gavosi taip, kad vaika teko uzrasyt tik nuo 3 metuku. Todel, kad atrankos kriterijus priklauso nuo to kokia tvarka sudeti prasymai t.y. eiliskumas, o musu buvo vienas is paskutiniu, tad taip ir gavosi. Manau cia slypi kazkas keisto, kad istorija kartojasi pagal tapati scenariju. Gal yra koks atitinkamu "auku" skaicius, g.gif kuriems yra pasakoma ateit ne tuo laiku kaip, kad turetu?
Sutinku darzelis ir personalas tikrai saunus, bet yra kazkas negerai su informacijos pateikimu zmonems.
Buvo net man pasiulyta is pazystamos aukletojos, kad reikia tokias problemas sprest... pacios zinot kaip.
O kas liecia del dovaneliu darzeliams, tai cia tikrai nepaslaptis. Yra tokiu darzeliu kuriuose pries vaiko uzrasyma yra net konkreciai ivardijama kiek toks malonumas kainuoja ir kokia forma tai turetu but pateikiama (virtuvine, garso ir vaizdo technika ir t.t.).
Tai va... dabar ir mastau, kaip elgtis ir ka daryt ir i kuri "darza" uzrasyt savo antra atzala.... ner teisybes...ner... schmoll.gif
Palaida Bala
QUOTE(novila @ 2009 02 10, 15:54)
Įdomu, o ar dabartinių lopšelinukų mamytės galėtų parašyti koks ten vaikučių grafikas yra?? t.y. kelintą val pietus valgo, kelinta pokaituko eina miegoti  g.gif  labai tikimės ten patekti, ir norim po truputį jau pratinti vaiką prie tokio grafiko  ax.gif
*

ateiti reikia iki 8.15, 8.30 pusryčiai, 10.30 eina į lauką, 12 val pietūs, 12.30 eina miegot, nežinau, kaip ten keliasi, 17 val pavakariai, penktadieniais anksčiau vakarieniauja; pasiimt iki 18.30 berods... g.gif
clasica
Atsiimti iki 18.30 ? g.gif g.gif g.gif Kai maniškė ėjo į darželio grupę 17.30 pasiimdavau paskutinę...
Palaida Bala
taip taip, iki pusės septynių vakaro.
clasica
Iki 18.30 būna savo grupėj ar budinčioj, kur visus vaikučius po 17.30 suveda?
Jurate5
QUOTE(krutalina @ 2009 02 02, 17:07)
Mes irgi buvom sitam darzely... Kreipemes ten kai vaikui buvo trys menesiai, tai visa ta laika mums pudrino smegenis: ateikit tada, paskui tada... Galu gale buvo liepta ateiti vasario 2 d.ir mus nuramino, kad vieta tikrai gausim, nes ji priklauso pagal rajona. Siandien nueje isgirstam pasakeles, kodel taip veluojam, nes priemimas prasidejo iskart po nauju, kam teikiama pirmenybe ir pan.
Darosi aisku, kad si ponia direktore nori dovanu ir apie jos toki elgesi girdejom ne is vienu zmoniu.
*

Mes lankome si darzeli,bet kito savo vaiko i si darzeli tikrai nevesciau.Grazi ir jauki tik sio darzelio isore.Su Krutalina del direktores sutinku. 4u.gif
clasica
QUOTE(Jurate5 @ 2009 04 05, 15:34)
Mes lankome si darzeli,bet kito savo vaiko i si darzeli tikrai nevesciau.Grazi ir jauki tik sio darzelio isore.Su Krutalina del direktores sutinku. 4u.gif
*

O kodėl kito vaikučio nevestumėt? Direktorė juk su vaikais nebūna... g.gif
tokia
sveiki, mes tp lankom šį darželį
Lopšelio auklėtojos Inesa ir Liudmila ir auklytė tai superinės thumbup.gif , pritariu

dabar lankom pas skitas auklėtojas
auklėtojos geros, aplinka sutvarkyta
bet dėl direktorės tai pritariu, tai žmogus kuris terorizuoja ir savo personalą ir, progai pasitaikius, tėvelius.

QUOTE(clasica @ 2008 08 15, 20:01)
Mano vyresnioji bandė lankyti, bet nieko mums nesigavo. Šiaip eiti norėjo, dainelių naujų išmoko, piešti pradėjo. Bet sirgo nežmoniškai, 3 dienas paeina ir guli su temperatūra. Auklėtojos kažkodėl kaltino mane, gal namie pas mus kažkas, gal mano vaikas kažkoks, gal aš specialiai pas gyd. pažymas imu ir sveiką vaiką namie laikau. Net buvo pasiūlyta eiti į dažnai sergančių vaikų darželį, nes "Vėrinėlis" yra sveikų vaikų darželis. O pati esu mačiusi, kaip mamytė atvedė vaiką ir vaistų atnešė.
Nežinau, gal ne auklėtojos čia kaltos, kad taip sirgo, bet man jos nelabai patiko.
*

kad tėvelius kaltina tai irgi girdėta blink.gif nes darželis juk negali būti negeras

QUOTE(clasica @ 2009 04 08, 18:46)
O kodėl kito vaikučio nevestumėt? Direktorė juk su vaikais nebūna... g.gif
*

O direktorė šiame darželyje VISUR būna doh.gif Tėvų susirinkimuose turbūt 80proc laiko jos monologai užima, auklėtojos kiekvieną rytą mini susirinkimus turi... taip jei paprastai tariant tai direktorė įvaldžius emocinio smurto meną ir sėkmingai jį naudoja. Nes juk kai auklėtojoms rankos dreba susirinkime tai nėra labai normalu g.gif

Bet manau ,kad ne vienintelė direktorė, kuri jaučiasi kad tai JOS darželis
mirksiukas.gif ir kalba "aš dirbu, aš darysiu..." kai turima omeny visą personalą, bet čia jau mažų žmonių didelė liga ir tiek ax.gif

jei apibendrintai tai darželis kaip ir dauguma - turi ir savų pliusų ir minusų
aš jį rinkausi, nes netoli namų ir tiek smile.gif
clasica
Aš jau takus į direktorės kab. pramyniau. Nebeturiu kur dičkės dėti, kitur leisti nenoriu, čia nepriima... ax.gif Eitumėm į kitą darželį, bet po metų mažoji pradės eiti, tada teks ir vyresniąją priimti, nevedžiosiu gi vaikų į skirtingus darželius bigsmile.gif
saulut;)
pabandytumėt Jūs vadovauti darželiui tai irgi VISUR turėtumėt būti. Juk atsakomybė krenta ant direktorės pečių už VISKĄ.
aisstte
Ačiū mamytės už pasisakymus, dar svarsčiau aš užrašyti savo leliuką į šitą lopšelį darželį, bet kantriai perskaičius pasisakymus susidariau savo nuomonę... Įstaigos vadovas - įstaigos veidas, o kaip supratau, šis vadovas ....
driauge...
mes ir lankom si l/d ir atsiliepimai tik thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
lopselio aukletojos ir auklyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mes ir labai sirgom bet niekas manes nekaltino jis buvo pats maziausias grupeje na jus man parodykit kurie vaikai eidami i darzeli neserga g.gif gal vienetai
dabar perejom i kita grupe na ka tik sav te eina bet buvo kelis kart verkias palei mada nes kiti verkia
o ka galiu pasakyt apie direktoria tai ji man visai normali taip ji tikrai yra griezta savo personaluj bet va as zinau kad ji griezta ir galiu buti sau rami del savo vaiko nes tikrai zinau kad jis bus suziuretas o ne varvancia nosim vaikscios,o del kysiu tai ir galima butu diskutuoti na parodykit kur pas mus LT einant i bet kokia istaiga nereikia nesti kysio g.gif juk ji tu pinigu visu nesideda i kisene ji ka perka tai net cekius parodo ka pirko jus paziurekit kokios grupes sutvarkytos zaislai geri
clasica
QUOTE(driauge... @ 2009 09 08, 14:24)
  mes ir labai sirgom bet niekas manes nekaltino jis buvo pats maziausias grupeje na jus man parodykit kurie vaikai eidami i darzeli neserga  g.gif gal vienetai
*

Ką reiškia labai sirgot? Po trijų dienų daržely gulėjot su 40 ? Ar po ligų vaikas atsistatydavo? Svoris krito?
Mes sirgom va taip. Nesakau, kad auklėtojos kaltos, na iš tiesų jos ir nekaltos, kad vaikas nesiadaptavo.
O direktore tai nusivyliau smarkiai. Žadėjo, šypsojosi ir žinojo, kad skolinga neliksiu, o mano išdykėlės nepriėmė, vietos jai nebuvo. O kolegės berniukui vieta toj pačioj grupėj atsirado, nes mamytė geriau susiprato situacijoj.

Bendrai tas darželis man patinka, tik kad mums ten nesiseka 4u.gif
JurgaSim
QUOTE(krutalina @ 2009 02 02, 17:07)
*

Mes norejom i si darzeli sunu uzrasyti, kai jam tebuvo pora menesiu, taciau darzelio vedeja atsisake irasyti vaika, motyvuodama, kad tai turim daryti ne anksciau kaip po pusantru metu ir kad vieta vaikui tikrai bus. Tai skamba net ne juokingai. Kysiu duoti neketinom, tad uzrasem i Volungele.
novila
O mes gavom vieta i si darzeli nuo s.m. rugsejo 1 d. taciau nuo pavasario lankom Kleveli, nes man reikejo gryzti i darba, verinely tuo metu vietos nebuvo. Tai su terminuota sutartim pradejom lankyti kleveli, kol atsiras vieta Verinely. ax.gif
Galiausiai, nor ir gavom vieta Verinely, pasilikom Klevelyje, nes vaikas pritapo, gerai jauciasi, su dziaugsmu eina i grupe, tad su vyru pasitarme ir nusprendem nepervesti vaiko. Galvojam kas kad anas lopselis turtingesnis, geresni, o jei vaikas ten nepritaps?? g.gif kaip sakoma, jei aura ne ta, ka paskui atgal prasysimes... kartais pagalvoju, gal treikejo pereiti, bet... baisu vaika tampyto po skirtingus darzelius ir ziureti - pritaps - ne pritaps...
clasica
QUOTE(novila @ 2009 09 09, 13:24)
O mes gavom vieta i si darzeli nuo s.m. rugsejo 1 d.  taciau nuo pavasario lankom Kleveli, nes man reikejo gryzti i darba, verinely tuo metu vietos nebuvo.  Tai su terminuota sutartim pradejom lankyti kleveli, kol atsiras vieta Verinely.  ax.gif
  Galiausiai, nor ir gavom vieta Verinely, pasilikom Klevelyje, nes vaikas pritapo, gerai jauciasi,  su dziaugsmu eina i grupe, tad su vyru pasitarme ir  nusprendem nepervesti vaiko. Galvojam kas kad anas lopselis turtingesnis, geresni, o  jei vaikas ten nepritaps??  g.gif  kaip sakoma, jei aura ne ta, ka paskui atgal prasysimes...  kartais pagalvoju, gal treikejo pereiti, bet... baisu vaika tampyto po skirtingus darzelius ir ziureti - pritaps - ne pritaps...
*

Mes irgi tebelaukiam eilės Vėrinėly, o lankom Kregždutę. Bendra tvarka ir ugdymas man vėrinėlyje labiau patinka ir arčiau namų jis, bet dukra džiaugiasi, kad susidraugavo su grupės vaikais, priprato prie auklėtojų, tai nepervesiu, net jei ir gausim vietą ( naivuolė aš turbūt ax.gif ). Džiaugiuosi, kad pritapo, eksperimentų nedarysiu ir vaiko netampysiu.
driauge...
[quote=clasica,2009 09 08, 14:35]
Ką reiškia labai sirgot? Po trijų dienų daržely gulėjot su 40 ? Ar po ligų vaikas atsistatydavo? Svoris krito?

tai ir reiskia kad sirgom daug bet ne su 40 temp,paprasciausiai jam buvo tas laikas kai jis manes net iki wc neisleisdavo eidavo kartu ne per zingsni be jo negalejau ir jis labai verke darzelyje pirma sav kad net aukletojos galvojo kad nepritapsim nes vergdavo is sirdies visa laika ir imunitetas susilpnejo ir susirgom po sav tai taio ir teses poto pora sav einam i darzeli vos ne men sedim namie,net operavomes adenoidus nes per daug sirgdavo ir perdaug gaudavo vaistu tuolab antibijotiku,tai kai issioperavom viskas pagerejo visa men ejom i darzely,na ziuresim kaip dabar bus
novila
QUOTE(clasica @ 2009 09 09, 15:05)
Mes irgi tebelaukiam eilės Vėrinėly, o lankom Kregždutę. Bendra tvarka ir ugdymas man vėrinėlyje labiau patinka ir arčiau namų jis, bet dukra džiaugiasi, kad susidraugavo su grupės vaikais, priprato prie auklėtojų, tai nepervesiu, net jei ir gausim vietą ( naivuolė aš turbūt  ax.gif ). Džiaugiuosi, kad pritapo, eksperimentų nedarysiu ir vaiko netampysiu.
*

Na vat, mums irgi ir arciau Verinelis, ir grazesnis, tvarkingesnis, bet nesinori eksperimentuoti su vaiku. pritapo, jam ten patinka, vardina mums jau savo draugus, ka jie daro, ir auklyte su aukletoja patinka, tai ir nepervedinesim. ax.gif
clasica
[quote=driauge...,2009 09 09, 15:08]
[quote=clasica,2009 09 08, 14:35]
operavomes adenoidus nes per daug sirgdavo ir perdaug gaudavo vaistu tuolab antibijotiku,tai kai issioperavom viskas pagerejo visa men ejom i darzely,na ziuresim kaip dabar bus
*

[/quote]

Galimas ir toks sprendimas 4u.gif
Tikėkimės kad sirgsim mažiau, ir mes, ir jūs. 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.