sveiki, mes tp lankom šį darželį
Lopšelio auklėtojos Inesa ir Liudmila ir auklytė tai superinės

, pritariu
dabar lankom pas skitas auklėtojas
auklėtojos geros, aplinka sutvarkyta
bet dėl direktorės tai pritariu, tai žmogus kuris terorizuoja ir savo personalą ir, progai pasitaikius, tėvelius.
QUOTE(clasica @ 2008 08 15, 20:01)
Mano vyresnioji bandė lankyti, bet nieko mums nesigavo. Šiaip eiti norėjo, dainelių naujų išmoko, piešti pradėjo. Bet sirgo nežmoniškai, 3 dienas paeina ir guli su temperatūra. Auklėtojos kažkodėl kaltino mane, gal namie pas mus kažkas, gal mano vaikas kažkoks, gal aš specialiai pas gyd. pažymas imu ir sveiką vaiką namie laikau. Net buvo pasiūlyta eiti į dažnai sergančių vaikų darželį, nes "Vėrinėlis" yra sveikų vaikų darželis. O pati esu mačiusi, kaip mamytė atvedė vaiką ir vaistų atnešė.
Nežinau, gal ne auklėtojos čia kaltos, kad taip sirgo, bet man jos nelabai patiko.
kad tėvelius kaltina tai irgi girdėta

nes darželis juk negali būti negeras
QUOTE(clasica @ 2009 04 08, 18:46)
O kodėl kito vaikučio nevestumėt? Direktorė juk su vaikais nebūna...

O direktorė šiame darželyje VISUR būna

Tėvų susirinkimuose turbūt 80proc laiko jos monologai užima, auklėtojos kiekvieną rytą mini susirinkimus turi... taip jei paprastai tariant tai direktorė įvaldžius emocinio smurto meną ir sėkmingai jį naudoja. Nes juk kai auklėtojoms rankos dreba susirinkime tai nėra labai normalu
Bet manau ,kad ne vienintelė direktorė, kuri jaučiasi kad tai JOS darželis

ir kalba "aš dirbu, aš darysiu..." kai turima omeny visą personalą, bet čia jau mažų žmonių didelė liga ir tiek
jei apibendrintai tai darželis kaip ir dauguma - turi ir savų pliusų ir minusų
aš jį rinkausi, nes netoli namų ir tiek