Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sienų dangos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
niuma
SENOJI TEMA

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Miglute
Nežinau, ar apie tai nebuvo kalbėta , bet pamatėm pas pažystamus "gyvai". Įspūdingai atrodo, ir maloniai dirbasi remontuojantis savo jėgomis :

Skysti tapetai "šilko sluoksnis"
Gricė
QUOTE(Miglute @ 2007 08 10, 08:52)
Nežinau, ar apie tai nebuvo kalbėta , bet pamatėm pas pažystamus "gyvai". Įspūdingai atrodo, ir maloniai dirbasi remontuojantis savo jėgomis :

Skysti tapetai "šilko sluoksnis"
*

Kažin, ar sudėtinga jais dengti sienas? Jei reikia labai išlyginti paviršių, tai čia jau gal profesionalo reikia, patiems gali ir nepasisekt. Papasakokit, ar Jūsų pažįstami patys dengė tais tapetais, ar meistrus samdė?
Miglute
QUOTE(Gricė @ 2007 08 10, 12:39)
Kažin, ar sudėtinga jais dengti sienas? Jei reikia labai išlyginti paviršių, tai čia jau gal profesionalo reikia, patiems gali ir nepasisekt. Papasakokit, ar Jūsų pažįstami patys dengė tais tapetais, ar meistrus samdė?
*

Pas juos buvo prieš tai tapetuotos sienos. Nulupo tapetus, nuvalė visokius likučius, grumstelius ir t.t - na kaip dažymui. Tada tepė kažkokiu specialiu skysčiu ( su Silkcoat pirko), o kai nudžiūvo, "tapetavo". Šie tapetai būna kaip sausi, kaip kokia vilna, tokios konsistencijos. Pilasi vanduo ir tokia koše tepasi siena ir lyginama . Viską darėsi patys, iš šono atrodo nesudėtinga. Manau bet kas gali pasidaryti, truputį pasitreniravęs. O jei moka lyginti tinką, tai iš viso bus "juokų darbs ". Žodžiu, jie pirmą kartą darydami, neskubedami, su pertraukom per dieną padarė vieną 4,5 m. ilgio ištisinę sieną. Žmona palaikė morališkai ir vandenį nešiojo, o vyras dirbo smile.gif
oregano
Čia dar apie skystus tapetus.
Norėjau paklausti tų, kurie juos išmėginę, ar šiaip nusimano, ar jie galimi ant problematiškų sienų? Gal tai kaip tik išeitis mums... bigsmile.gif Mūsų žiauriai trūkinėjančios sienos, nes visas daugiabutis toks. Laikui bėgant ''sutvarkytas'' įtrūkimas vėl išlenda, todėl mums vienintelė išeitis - dekoratyvinės plokštės, arba gipso kartonas. Gal šie tapetai dar vienas variantas? rolleyes.gif
oregano
user posted image
fotografika ant aliuminio plokščių ir nelygių paviršių.
user posted image

user posted image
foto-pano

Čia gal ne visai į temą, bet vistik susiję su sienų dangom.
uzniukas
QUOTE(oregano @ 2008 01 11, 23:44)

Norėjau paklausti tų, kurie juos išmėginę, ar šiaip nusimano, ar jie galimi ant problematiškų sienų? Gal tai kaip tik išeitis mums...  bigsmile.gif Mūsų žiauriai trūkinėjančios sienos, nes visas daugiabutis toks. Laikui bėgant ''sutvarkytas'' įtrūkimas vėl išlenda, todėl mums vienintelė išeitis - dekoratyvinės plokštės, arba gipso kartonas. Gal šie tapetai dar vienas variantas?  rolleyes.gif
*

Pasidalinsiu patirtim mirksiukas.gif mūsų bute labai nelygios lubos, perdangų siūlės net po centimetrą nesueina doh.gif kadangi labai skubejom pabaigt remontus, o ir neradom meistrų kad sudėtų gipso plokštes, tai ieškojau kitų variantų ir užkliuvo tos wooldekor dangos thumbup.gif padarė greit, ir dabar vizualiai lubos lygios, jokiu plokščių perėjimų ir sakė jei būtų įskilimai (nu ant lubų nebus) tai ta danga apie 3 cm "juda" bigsmile.gif
Sienas tapetavom paprastais tapetais, nes auga du padaužos, tai po dvejų trejų metų vistiek reiks keist doh.gif
oregano
O kur jų rast, kaip jos atrodo? Gal kokį linką numestum bigsmile.gif Labai sudomino ta wooldekor. Nors aišku ir pati galiu pagooglinti...
uzniukas
QUOTE(oregano @ 2008 01 16, 16:21)
O kur jų rast, kaip jos atrodo? Gal kokį linką numestum  bigsmile.gif Labai sudomino ta wooldekor. Nors aišku ir pati galiu pagooglinti...
*

pabandysiu nuorodą įmest, gaila kad fotikas sugedęs negali parodyt natūroj ax.gif

ČIA
dekor
QUOTE(uzniukas @ 2008 01 16, 18:37)
pabandysiu nuorodą įmest, gaila kad fotikas sugedęs negali parodyt natūroj ax.gif

ČIA
*

tai cia tiepatys skysti tapetai- man tai baisus dalykas - kokia kaina kvadrato?
uzniukas
QUOTE(dekor @ 2008 01 16, 16:46)
*

Man irgi atrodo kad čia tas pats g.gif mes darem lygų baltą, tai kaina 15lt kv m, tai patys pigiausi mirksiukas.gif
oregano
QUOTE(dekor @ 2008 01 16, 16:46)
*

Kodėl baisus? biggrin.gif Tai negi gražiau išsižiojusios sienos... mirksiukas.gif
Pasiūlyk kitą išeitį... rolleyes.gif
dekor
QUOTE(oregano @ 2008 01 16, 19:06)
Kodėl baisus?  biggrin.gif Tai negi gražiau išsižiojusios sienos...  mirksiukas.gif
Pasiūlyk kitą išeitį...  rolleyes.gif
*

baisūs - nematau kas gali buti gazaus popieriaus gumulose su pigiais blizguciais.cia kaip ir kamstinė danga- biudzetiniai variantai- normaliuose iterjerose nenaudojami.

o ka pasiulyt skilinejanciom sienom:
plokštė,gipsas,plitelės- o geriausia susendint sienas ir palikt tuos itrukimus biggrin.gif bus interjero akcentas.
Papildyta:
QUOTE(uzniukas @ 2008 01 16, 19:00)
Man irgi atrodo kad čia  tas pats  g.gif  mes darem lygų baltą, tai kaina 15lt kv m, tai patys pigiausi mirksiukas.gif
*

cia medziagos+darbas-kaina?
oregano
QUOTE(dekor @ 2008 01 16, 17:30)
baisūs - nematau kas gali buti gazaus popieriaus gumulose su pigiais blizguciais.cia kaip ir kamstinė danga- biudzetiniai variantai- normaliuose iterjerose nenaudojami.

plokštė,gipsas,plitelės- o geriausia susendint sienas ir palikt tuos itrukimus biggrin.gif  bus interjero akcentas.
Papildyta:
*

Nu jo, man tas blizgesys irgi schmoll.gif O be blizgesio nebūna? biggrin.gif Dėl popieriaus gumulų, tai juk paprasti tapetai irgi popieriniai, tai tiek to jau irnesakyk.gif
Su sendinimu ir plyšių palikimu, tai idėja thumbup.gif biggrin.gif , bet kad tos ''skylės'' byra, juda.. Ne tik sienos, bet ir lubos.. doh.gif Lieka tik gipsas.. g.gif O gal žinai kokių plokščių įdomesnių bigsmile.gif
uzniukas
QUOTE(dekor @ 2008 01 16, 17:30)

plokštė,gipsas,plitelės- o geriausia susendint sienas ir palikt tuos itrukimus biggrin.gif  bus interjero akcentas.
Papildyta:
*

Na, kiekvienas, aišku savaip mato grožį, dėl to nesiginčysim mirksiukas.gif tik nemanau kad kur gipso plokštės, plytelės - tai jau normalus interjeras, o kur kamštis - ne g.gif

čia tik medžiagos kaina, darbo dar tiek pat, be sienos paruošimo.
Papildyta:
QUOTE(oregano @ 2008 01 16, 17:36)
Nu jo, man tas blizgesys irgi  schmoll.gif O be blizgesio nebūna?  biggrin.gif
*

mūsų be jokių blizgučių ir kitokių priemaišų - paprasti lygūs balti, čiut čiut ruplėti
oregano
QUOTE(uzniukas @ 2008 01 16, 17:40)

Papildyta:
mūsų be jokių blizgučių ir kitokių priemaišų - paprasti lygūs balti, čiut čiut ruplėti
*

tai visai fainai rolleyes.gif O dažyt juos gal galima? unsure.gif
dekor
QUOTE(oregano @ 2008 01 16, 19:36)
Nu jo, man tas blizgesys irgi  schmoll.gif O be blizgesio nebūna?  biggrin.gif Dėl popieriaus gumulų, tai juk paprasti tapetai irgi popieriniai, tai tiek to jau irnesakyk.gif
Su sendinimu ir plyšių palikimu, tai idėja  thumbup.gif  biggrin.gif , bet kad tos ''skylės'' byra, juda.. Ne tik sienos, bet ir lubos..  doh.gif  Lieka tik gipsas..  g.gif O gal žinai kokių plokščių įdomesnių  bigsmile.gif
*

tai naujos statybos namas?

jei taip tai turetu pavaikšciot ir nustoti. jei sendinsi- nieko tokio kad byra-da graziau- jei nepatinka uzglaistai ir vel "pamurzini".

gipsas gali nelabai padeti jei stipriai vaikshto nebet ant metaliniu profiliu sukti- bet tai kainuos ir sumazės naudingo ploto.

plokscių?- nezinau ,aš fakturiniu dekoru uzsiemu,- galimas dar vienas variantas- tai traukimas medziaga- ant remo uztraukiama medziaga ir prisukama prie sienos kaip plokštė.

Papildyta:
QUOTE(uzniukas @ 2008 01 16, 19:40)
Na, kiekvienas, aišku savaip mato grožį, dėl to nesiginčysim mirksiukas.gif tik nemanau kad kur gipso plokštės, plytelės - tai jau normalus interjeras, o kur kamštis - ne  g.gif

čia tik medžiagos kaina, darbo dar tiek pat, be sienos paruošimo.
Papildyta:
*

vistiek kaip ziurkiuku sugrumuluotas poperius atrodo. o dėl grožio galima gincitis ir labai produktyviai tik tam žinių reik turėti.
nemaciau deja nei vieno rimto interjero su kamštine danga ar skystais tapetais, net su faneros plokštėm mačiau-o šių -dėja ne.

tai dėl to ir taip sakau.
uzniukas
QUOTE(oregano @ 2008 01 16, 17:51)
tai visai fainai  rolleyes.gif O dažyt juos gal galima?  unsure.gif
*

Na dažyt turbūt ne schmoll.gif bet labai norint galima į juos įmaišyt pigmento, bet tada jau firma už kokybę neatsako, tipo čia jau saviveikla. Bet girdėjau kažkas eksperimentavo - ir visai nieko, viskas thumbup.gif
oregano
QUOTE(dekor @ 2008 01 16, 17:54)
tai naujos statybos namas?

jei taip tai turetu pavaikšciot ir nustoti. jei sendinsi- nieko tokio kad byra-da graziau- jei nepatinka uzglaistai ir vel "pamurzini".

gipsas gali nelabai padeti jei stipriai vaikshto nebet ant metaliniu profiliu sukti- bet tai kainuos ir sumazės naudingo ploto.

plokscių?- nezinau ,aš fakturiniu dekoru uzsiemu,- galimas dar vienas variantas- tai traukimas medziaga- ant remo uztraukiama medziaga ir prisukama prie sienos kaip plokštė.
*

Mūsų dvylikaukštis senos statybos (30 metelių jau stovi) - tikras sovietinės statybos pavyzdys doh.gif . Skilinėjimai eina per visus aukštus.
Gipsas, ar plokštės - išeitis, tik gaila to naudingo ploto jų sąskaita, nes tikrai tektų sukti ant profilių. Medžiaga?.. g.gif Dulkių magnetas schmoll.gif Aš ir užuolaidų neturiu, man nepatinka.. Todėl ir pamaniau, kad tie ''skysti''variantas mirksiukas.gif
uzniukas
QUOTE(dekor @ 2008 01 16, 17:58)

Papildyta:
vistiek kaip ziurkiuku sugrumuluotas poperius atrodo. o dėl grožio galima gincitis ir labai produktyviai tik tam žinių reik turėti.
nemaciau deja nei vieno rimto interjero su kamštine danga ar skystais tapetais, net su faneros plokštėm mačiau-o šių -dėja ne.

tai dėl to ir taip sakau.
*

jo dėl žiurkiukų tu čia taikliai lotuliukas.gif na o aš suprantu kai yra rimtas namas, tai tada galima galvot ir apie rimtą interjerą g.gif bet 35 metų senumo standartiniam penkiaaukščio 60kv bute būtent tokios medžiagos ir yra tinkamos, nes jei pradėt lygint sienas plokštem tai beliktų kokie 40 kv lotuliukas.gif
oregano
QUOTE(uzniukas @ 2008 01 16, 18:26)
jo dėl žiurkiukų tu čia taikliai lotuliukas.gif na o aš suprantu kai yra rimtas namas, tai tada galima galvot ir apie rimtą interjerą g.gif  bet 35 metų senumo standartiniam penkiaaukščio 60kv bute būtent tokios medžiagos ir yra tinkamos, nes jei pradėt lygint sienas plokštem tai beliktų kokie 40 kv lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif
dekor
QUOTE(oregano @ 2008 01 16, 20:10)
Mūsų dvylikaukštis senos statybos (30 metelių jau stovi) - tikras sovietinės statybos pavyzdys  doh.gif . Skilinėjimai eina per visus aukštus.
Gipsas, ar plokštės - išeitis, tik gaila to naudingo ploto jų sąskaita, nes tikrai tektų sukti ant profilių. Medžiaga?..  g.gif Dulkių magnetas  schmoll.gif Aš ir užuolaidų neturiu, man nepatinka.. Todėl ir pamaniau, kad tie ''skysti''variantas mirksiukas.gif
*

padaryt pigu euroremonta ir parduot, nusipirkt ta kuris neskilineja. tai jau neestetinis o namo kokybes klausymas.
Nemanyciau kad skisti tapetai pades- truks ir per juos.
ai bet imkit ka norit biggrin.gif
oregano
QUOTE(dekor @ 2008 01 16, 18:50)
padaryt pigu euroremonta ir parduot, nusipirkt ta kuris neskilineja. tai jau neestetinis o namo kokybes klausymas.
Nemanyciau kad skisti tapetai pades- truks ir per juos.ai bet imkit ka norit  biggrin.gif
*

Na nestingam mes planų dėl geresnio būsto ateičiai biggrin.gif Bet net ir pigiam euroremontui reikia priemonių sienoms paslėpti.. mirksiukas.gif
Bet dėkui už patarimus. Ypač už mintį, kad ''skysti'' tapetai neatlaikys įtrūkimų g.gif

Ditaxx
Sveikos, mamytės,

nerandu puslapio apie tapetus, o mes ruošiamės remontui... Dabar tokių gražių yra, bet vis tiek sunku išsirinkti. Norisi, kad ir gerai dėvėtųsi, ir nekenksmingi sveikatai, ir gražūs, ir ne per brangūs ax.gif ... Gal galite patarti?
Kristin
QUOTE(Gricė @ 2007 08 10, 11:39)
*

Pas mane visas namas darytas situo volanu.Pirma kart pamaciau as pas zmones gal pries 10 metu ,tai buvo tik nesenai jie pasirode ,man jie labai patiko thumbup.gif , grazu, kazkas idomaus.Tai po kiek laiko ir as sugalvojau pas save su jais daryt. O kas ten rase ,kad baisu ir atrodo kaip popieriukai ir t.t. tai turetu paziuret visa kataloga kokiu ju tik dabar yra,o ypac tikro silko tapetai wub.gif , bet aisku kiekvienam kitaip 4u.gif ,visi zmones su skirtingom nuomonem smile.gif
Dabar nenoreciau namuose nei dazytu sienu nei tu popieriniu tapetu schmoll.gif
RAMUNIUKAS
mane irgi labai domina tapetai, ypac grazus, man, silkiniai tapetai.
laureena
Sunku ka ir patarti, pilna tu tapetu kokiu tik norit. Geriausia prasieiti per parduotuves -Domus, Dubingius ir t.t.. Perversti katalogus ir issirinkti, sunku cia aptarineti, reikia vaidza pamatyti. Gi neaprasysi cia tu tapetu ir ju grozio smile.gif
Fijora
Mane taip pat sudomino tie skysti tapetai. Butu idomu suzinot, ar kas nors dar taip dazet savo sienas?
Danokslis
Sveikutes,

Gal cia ir ne ta tema bet panasumo yra. Viskas susija apie sienu dangas. Taigi turiu problemele verysad.gif Ankstesni gyventojai virtuve isklijavo plaunamais tapetais. Bet taip kad dabar negaliu ju nuimt. Ko tik nedariau ... ir vandenu slapinau, ir sausus skutau, ir skyscio kazkokio pirkau...nors tu saudyk. Gal kam teko susidurt su tokia beda. Patarkit kaip nulupt, kol as dar sienos neisgrioviau bigsmile.gif
uzniukas
QUOTE(Danokslis @ 2008 04 08, 14:19)
Sveikutes,

Gal cia ir ne ta tema bet panasumo yra. Viskas susija apie sienu dangas. Taigi turiu problemele  verysad.gif  Ankstesni gyventojai virtuve isklijavo plaunamais tapetais. Bet taip kad dabar negaliu ju nuimt. Ko tik nedariau ... ir vandenu slapinau, ir sausus skutau, ir skyscio kazkokio pirkau...nors tu saudyk. Gal kam teko susidurt su tokia beda. Patarkit kaip nulupt, kol as dar sienos neisgrioviau  bigsmile.gif
*

Man tai tas viršutinis "guminis" sluoksnis atsiskyrė gan nesunkiai, nu aišku reikėjo neskubėt, kad kuo didesnis plotas nusiplėštų nes jei tik paskubi - nuplyšta mikroskopinė skiautelė doh.gif tai visą dieną plėšiau doh.gif o kitą dieną jau tą popierinį sluoksnį purškiau su vandeniu (gausiai) ir grandžiau su mentele doh.gif nu buvo darbelio, buvo blink.gif
adriu
Mes lubas galvojam purkšt su tais skystais tapetais-nes labai jau tarpai tarp blokų doh.gif o kabint gipso nenoriu,o dar su tais visais išraitymais lubos schmoll.gif man gražiausios baltos.o nuo tų tapetų atrodis kaip su dekoratyvinių tinku.buvom nuėję gyvai patalpų pažiūrėt -man super thumbup.gif .
uzniukas
QUOTE(adriu @ 2008 04 08, 14:38)
Mes lubas galvojam purkšt su tais skystais tapetais-nes labai jau tarpai tarp blokų doh.gif o kabint gipso nenoriu,o dar su tais visais išraitymais lubos schmoll.gif man gražiausios baltos.o nuo tų tapetų atrodis kaip su dekoratyvinių tinku.buvom nuėję gyvai patalpų pažiūrėt -man super thumbup.gif .
*

Tai mes lubas ir esam išsipurškę lygiai dėl tos pačios priežasties doh.gif dabar lygios gražios baltos lubos thumbup.gif
paukstele
Na gal ir man patarsit merginos blush2.gif
Situacija tokia: name visos sienos: gipsas ir dažytos. Dabar nežinau ką daryti su siena palei laiptus. Tai suprantama tokia vieta, kur gali labai nusičiupinėti ir išsipurvinti. Mąstau apie kokį tai tinką nu kaip būna su įbrėžimais (atsiprašau už neprofesonalius išsireiškimus mirksiukas.gif ) Nes norisi kad visa erdvė būtų tos pačios spalvos. Gal merginos žinot kokių gerų idėjų dėl sienų laiptinėse?
dekor
QUOTE(paukstele @ 2008 04 08, 16:56)
Na gal ir man patarsit merginos  blush2.gif
Situacija tokia: name visos sienos: gipsas ir dažytos. Dabar nežinau ką daryti su siena palei laiptus. Tai suprantama tokia vieta, kur gali labai nusičiupinėti ir išsipurvinti. Mąstau apie kokį tai tinką nu kaip būna su įbrėžimais (atsiprašau už neprofesonalius išsireiškimus  mirksiukas.gif  ) Nes norisi kad visa erdvė būtų tos pačios spalvos. Gal merginos žinot kokių gerų idėjų dėl sienų laiptinėse?
*

statybinis tinkas yra gipso ar cemento pagrindu- tai veliau vistiek tais paciais dazais dazosi ir taip pat sekmingai tepasi.
spec. akrilinis tinkas dengtas skaidriom lazurom - tvirtas, ir lengvai valomas.

http://public.fotki.com/dekoras/dekoras-faktura/

cia savireklama- bet be problemu galit rasti kitus meistrus. unsure.gif
AGI
QUOTE(dekor @ 2008 04 08, 16:39)
statybinis tinkas yra gipso ar cemento pagrindu- tai veliau vistiek tais paciais dazais dazosi ir taip pat sekmingai tepasi.
spec. akrilinis tinkas dengtas skaidriom lazurom - tvirtas, ir lengvai valomas.

http://public.fotki.com/dekoras/dekoras-faktura/

cia savireklama- bet be problemu galit rasti kitus meistrus. unsure.gif
*

Kokios maždaug kainos už kv. m. tiesiog "nelygios sienos" ir kv. m. kokio nors "piešinio"? Suprantu, kad klausimas nelabai koks, bet norisi turėti bent jau supratimą, kurios eilės tai skaičiai. Kol kas ir mes svaigstame apie tokį laiptinės "apipavidalinimą" ir vieną svetainės sieną "su razinka".
Ir dar - kaip turi būti paruoštos sienos dekoravimui tinku?
dekor
QUOTE(AGI @ 2008 04 08, 18:48)
Kokios maždaug kainos už kv. m. tiesiog "nelygios sienos" ir kv. m. kokio nors "piešinio"? Suprantu, kad klausimas nelabai koks, bet norisi turėti bent jau supratimą, kurios eilės tai skaičiai. Kol kas ir mes svaigstame apie tokį laiptinės "apipavidalinimą" ir vieną svetainės sieną "su razinka".
Ir dar - kaip turi būti paruoštos sienos dekoravimui tinku?
*

Dėl kainų -tai dažniausiai užduodamas klausimas biggrin.gif . Kainos:

Dekoravimas akriline faktūra- (darbas+visos dekoro medžiagos) 130-180lt kvm

Ornamentika - 200-500 lt kvm

Tapyba - nuo 300 lt kvm
Kitų dekoratorių darbų kainų nežinau- jums reikėtų jiems pasiskambinti.

Dėl jūsų laiptinės ir "razinkos" biggrin.gif svetainėje -dekoras tai investicija praktiniu ir estetiniu požiuriu- kaip ir kiekviena investicija ji turi atsipirkti, dėl praktiškumo kaip ir viskas aišku- dekoruota siena patvari ir ilgalaikė- dėl estetikos -reikėtu kad dekoratorius aiškiai suformuotu ir motyvuotu estetinį sprendimą- kad po keliu metu tos "razinkos" neapkarstu.

Sienos paruošimas- sudeti kampai ir 1-2 kartus praglaistyta ir prašveista siena, nereikia tokio kruopštaus paruošimo kaip dažymui bet neturi buti sienoje irėžimų bei duobučių. Akrilinio tinko sluoksnis būna ~ 2-4mm
Perlute
QUOTE(dekor @ 2008 04 09, 11:11)
Dėl kainų -tai dažniausiai užduodamas klausimas  biggrin.gif . Kainos:

Dekoravimas akriline faktūra- (darbas+visos dekoro medžiagos) 130-180lt kvm

Ornamentika - 200-500 lt kvm

Tapyba - nuo 300 lt kvm
Kitų dekoratorių darbų kainų nežinau- jums reikėtų jiems pasiskambinti.

Dėl jūsų laiptinės ir "razinkos" biggrin.gif  svetainėje -dekoras tai investicija praktiniu ir estetiniu požiuriu- kaip ir kiekviena investicija ji turi atsipirkti, dėl praktiškumo kaip ir viskas aišku- dekoruota siena patvari ir ilgalaikė- dėl estetikos -reikėtu kad dekoratorius aiškiai suformuotu ir motyvuotu estetinį sprendimą- kad po keliu metu tos "razinkos" neapkarstu.

Sienos paruošimas- sudeti kampai ir 1-2 kartus praglaistyta ir prašveista siena, nereikia tokio kruopštaus paruošimo kaip dažymui bet neturi buti sienoje irėžimų bei duobučių. Akrilinio tinko sluoksnis būna ~ 2-4mm
*

Turiu toki klausimeli,niekaip neapsisprendziam kaip daryti sienas ar dazyti at tapetuoti ar tais skystais tapetais g.gif Gal galit ka patarti gal dar kokiu variantu yra ir kas geriau? g.gif
P.S pas mus du mazi vaikai,namie sienos apdauzytos nuo zaislu ir nuciupinetos,o pas mama tapetai tai tuoj pat krapsto,padekit isirinkti 4u.gif
dekor
QUOTE(Perlute @ 2008 04 09, 16:11)
Turiu toki klausimeli,niekaip neapsisprendziam kaip daryti sienas ar dazyti at tapetuoti ar tais skystais tapetais g.gif Gal galit ka patarti gal dar kokiu variantu yra ir kas geriau? g.gif
P.S pas mus du mazi vaikai,namie sienos apdauzytos nuo zaislu ir nuciupinetos,o pas mama tapetai tai tuoj pat krapsto,padekit isirinkti 4u.gif
*

Jei mano nuomonės klausi- tai jau rašiau kažkur kad skysti tapetai tai biudzetinis sprendimas ( kaip ir kamstine sienu danga, dažomi tapetai )- rimtesnuose interjerose nenaudojami. Geriau ju ir nenaudoti, beto ir vaikai dar smagiau lupinės tuos popieraus gumuliukus.

Sprendimas: - Jei tai butu brangus interjeras tai palikti atvira betona ,det pilteles, ar dekoratyvu tinka -tegu krapštinėja biggrin.gif.

Jei tai paprastas interjeras- tik dažyti. Vaikai visdelto musu ateitis -tegu teplioja ka su jais velniais padarysi. Jei labai nervuoja ištepliojimai tada sienas dazyti šepeciais ar teptukais ivairiomis kryptimis ,o ne voleliu- kai išteps bus nesunku tik ta vieta uzdazyt su dazais-nereiks visos sienos dazyti - kaip tektu jei butu sienos dazytos voleliu.

Uz sutaupytus pinigus ,nuo skystu tapetu ,galima vaikus nusivesti i tetrą, pripirkt saldainiu ir minkštesnių žaislų- kad ne taip sienos kentėtų..
mama_gulbe
QUOTE(dekor @ 2008 04 09, 22:07)
Jei mano nuomonės klausi- tai jau rašiau kažkur kad skysti tapetai tai biudzetinis sprendimas ( kaip ir kamstine sienu danga, dažomi tapetai )- rimtesnuose interjerose nenaudojami.  Geriau ju ir nenaudoti, beto ir vaikai dar smagiau lupinės tuos popieraus gumuliukus.

Sprendimas: - Jei tai butu brangus interjeras tai palikti atvira betona ,det pilteles, ar dekoratyvu tinka -tegu krapštinėja biggrin.gif.

Jei tai paprastas interjeras- tik dažyti. Vaikai visdelto musu ateitis -tegu teplioja ka su jais velniais padarysi. Jei labai nervuoja ištepliojimai tada sienas dazyti šepeciais ar teptukais ivairiomis kryptimis ,o ne voleliu- kai išteps bus nesunku tik ta vieta uzdazyt su dazais-nereiks visos sienos dazyti  - kaip tektu jei butu sienos dazytos voleliu.

Uz sutaupytus pinigus ,nuo skystu tapetu ,galima vaikus nusivesti i tetrą, pripirkt saldainiu ir minkštesnių žaislų- kad ne taip sienos kentėtų..
*

bigsmile.gif
kaip geraikad paskaiciaunes ir buvau zusidomejus taip tapetais
galvoju ras as ir viskas lotuliukas.gif

as ir labiau linkus prie paprasto sienu dazymo,nes tai lengviausias budas esant reikalui ar norui pakeisti spalva

a tapetus, tai kai priklijuosi paskui vargo su jais juos nulupant
lotuliukas.gif
IngaB
smile.gif Jei dar nesuradote, tai galiu patarti rinktis Domus galerijoje, Akropolyje "Ermitazo stilingi namai" arba Mazeikiu varduvoj. Tikrai geras pasirinkimas smile.gif
Irisiukas
Radau aktualią temą , gal galite patarti kokią sienų dangą naudoti rūsio patalpoje kuri bus nadojama kaip seklyčia išėjus iš pirties toje pačioje patalpoje yra ir atviras baseinas doh.gif nelabai įsivaizduoju kas būtu praktiška ir nelabai brangu nes laukia daugiau investicijų į gerbuvį. biggrin.gif Labai būsiu dėkinga už visas nuomones 4u.gif
Nonce
Pigiausias variantas - išdažyti vidaus dažais, skirtais drėgnoms patalpoms, mes tokius naudojom voniai ir tualetui, firmos Caparol thumbup.gif
Avocetė
QUOTE(dekor @ 2008 04 09, 22:07)
Jei mano nuomonės klausi- tai jau rašiau kažkur kad skysti tapetai tai biudzetinis sprendimas ( kaip ir kamstine sienu danga, dažomi tapetai )- rimtesnuose interjerose nenaudojami.  Geriau ju ir nenaudoti, beto ir vaikai dar smagiau lupinės tuos popieraus gumuliukus.

Jei tai paprastas interjeras- tik dažyti. Vaikai visdelto musu ateitis -tegu teplioja ka su jais velniais padarysi. Jei labai nervuoja ištepliojimai tada sienas dazyti šepeciais ar teptukais ivairiomis kryptimis ,o ne voleliu- kai išteps bus nesunku tik ta vieta uzdazyt su dazais-nereiks visos sienos dazyti  - kaip tektu jei butu sienos dazytos voleliu.

*

Blaškiausi tarp dažomų tapetų ir dažymo doh.gif ačiū dekor už patarimą. Sienas dekoru dėsiu 4u.gif ir dažysim įvairiom kryptim biggrin.gif
Versmė
Dubingiuose gražių yra, tik kaina kandžiojas. Natūraliausi yra bambukiniai, net senukuose rasit
Ledi
o mes daremes tepamus tapetus , tai thumbup.gif
jokiu sujungimu nera, o svarbiasuai pas mus naujos statybos butas tai kai ses namas ,nesimatys sutrukinejimu ant sienu.
ir dar mazai kas turi ax.gif

Papildyta:
jei kam idomu bus galeisu parekomenduoti firma mirksiukas.gif
arturiene
QUOTE(Ledi @ 2008 05 20, 21:48)
o mes daremes tepamus tapetus , tai  thumbup.gif
jokiu sujungimu nera, o svarbiasuai pas mus naujos statybos butas tai kai ses namas ,nesimatys sutrukinejimu ant sienu.

Papildyta:
jei kam idomu bus galeisu parekomenduoti firma  mirksiukas.gif
*

gal galetumet man ta firma paskyti,nes as taip pat noriu siu tapetu tik dar niekur neradau apie juos info
AGI
QUOTE(Ledi @ 2008 05 20, 21:48)
o mes daremes tepamus tapetus , tai  thumbup.gif

Papildyta:
jei kam idomu bus galeisu parekomenduoti firma  mirksiukas.gif
*

O gal kokią foto galėtum įmesti? Aš irgi Internete apie juos skaičiau, bet gyvai nesu mačiusi.
Monika*
as labai graziu senukose maciau 4u.gif
E.V.
Tapetus rinkitės tik pagal grožį ir truputi atkreipkit dėmesį į priežiūros sąlygas. Dar yra variantas klijuoti stiklo audinio ar kitais dažomais tapetais. Gerai tuom, kad nelabai matosi sujungimai+perdažinėt iki 10 kartų galima (kokybiškais dažais).
isdykusS
tapo ir man aktuali si tema, laukia remontas, ir nzn kaip sienas daryt: dazyt, tapetuot, skystus tapetus ar dar ka daryt.... doh.gif
patiktu dazytos sienos, tik idomu, ar tada jas galima valyt-plaut? (na tarkim apie elektros jungikli buna labai nusiciupineja)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.