Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Gabijos Didysis" Pašilaičiuose
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Nuoma, butų pirkimas, agentūros
Darlinyte
Sveiki,

noreciau suzinoti cia besilankanciuju nuomone apie si gyvenamuju namu kvartala. Gal kas nors jau yra is Merko isigije busta siuose daugiabuciuose? Ar viskas vyko sklandziai? Kaip pavyko susitvarkyti visa popierizma? Gal buvo kokiu keblumu?
Kazkaip ir musu akys i siuos namus krypsta, bet domina ir kitu nuomone bei pasisakymai.

Aciu smile.gif
touareg
QUOTE(Darlinyte @ 2007 08 04, 21:04)
Sveiki,

noreciau suzinoti cia besilankanciuju nuomone apie si gyvenamuju namu kvartala. Gal kas nors jau yra is Merko isigije busta siuose daugiabuciuose? Ar viskas vyko sklandziai? Kaip pavyko susitvarkyti visa popierizma? Gal buvo kokiu keblumu?
Kazkaip ir musu akys i siuos namus krypsta, bet domina ir kitu nuomone bei pasisakymai.

Aciu  smile.gif
*

laba
domejausi ir as siuo kvartalu.bet siuo metu kainos ten uzsikele nerialiai.uz 43 kv 302tuks doh.gif
be to paziurek i merko.lt puslapi.ten labai jau idomiai ta namo galerija atrodo...lyg uz namo butu miskas..nors realiai ten linksmakiemis ir perkunkiemis.
dar vienas minusas tas, kad bus gatve tarp maximos ir gabijos didziojo...bet mano nuomone merko 100kart geriau nei linskmakiemis ar perkunkiemis, nes man tikrai gaila zmoniu kurie tame skrusdelyne nusipirko blink.gif
Varlytea
QUOTE(touareg @ 2007 10 15, 12:21)
laba
domejausi ir as siuo kvartalu.bet siuo metu kainos ten uzsikele nerialiai.uz 43 kv 302tuks doh.gif
be to paziurek i merko.lt puslapi.ten labai jau idomiai ta namo galerija atrodo...lyg uz namo butu miskas..nors realiai ten linksmakiemis ir perkunkiemis.
dar vienas minusas tas, kad bus gatve tarp maximos ir gabijos didziojo...bet mano nuomone merko 100kart geriau nei linskmakiemis ar perkunkiemis, nes man tikrai gaila zmoniu kurie tame skrusdelyne nusipirko blink.gif
*

O iš ko juos stato? važiuodama pro šalį žiūrėjau - primena vaizdelį kaip mielų blokinių namų... blink.gif - lipdo blokus su slylėm langams ir tiek... Ar aš čia kažką supainiojau?
Snaiguole
Nusipirkom buta gabijos didziajame, pasirasem dar tik preliminariaja sutarti. Kol kas jokiu problemu nekilo. Atrodo normaliai papasakojo apie sita projekta. Kaip nebutu keista pasake ir apie trasformatorine, kuri stovi prie pozeminio parkingo, nors jos pazymetos tuose graziuose paveiksliukuose nera.
Jei atsirastu daugiau gabijos didziojo pirkeju butu idomu pabendrauti.
cingute
http://www.vilnius.lt/newvilniusweb/index.php/1/?

Pabalsuokit tuomet uz darzeli, desineje lapo puseje 4u.gif
feisty
gal yra dar nuomuoniu apie si projekta
Diamond
QUOTE(feisty @ 2009 03 30, 19:17)
gal yra dar nuomuoniu apie si projekta
*

Jei neklistu, ten juk pries butu langus stovi aukstas administracinis pastatas, gal per kelis metrus tik doh.gif
slapukas7
Daugiau apie kvartalą - http://www.GabijosDidysis.lt/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.