QUOTE(Elina @ 2007 08 05, 12:48)
ilonx, nerėk taip, apkursiu

. Aš domiuosi būtent Pajūrio miesteliu. O tu pradedi pasakoti, kad geriau šalia miesto, kad sklypų priviso. Aš juk neprašiau abstrakčių pamąstymų. Į tokias diskusijas neketinu veltis, šiuo atžvilgiu yra daugybė nuomonių, kurias toleruoju, pritariu arba ne, dažniausiai mintimis. Garsiai nesiginčiju.
ilonux, matosi, jog esi visiška profanė, todėl, tavo vietoje nekiščiau nosies su patarimais. Ar nežinojai, kad dabar privalomos, į kainą įeina komunikacijos? Kas tau sakė, kad Pajūrio miestelis prekiauja sklypais be komunikacijų?
Karklėje pirkčiau, tik kad vieną sklypą težinau, kuris man netinka. O tu gal turi pasiūlyti?

O ar krūtumą rodo tai, kur žmogus turi sklypą?
Galiu paaiškinti sąvoką "stipresnis sklypas". Tai toks sklypas, kuris laikui bėgant neturi tendencijos nuvertėti. Jis yra netoli vandens telkinių, geroje strateginėje vietoje, menka tikimybė, jog ten bus statomi pramonės statiniai. Stiprus sklypas yra toks, kuris ir proanūkiams išliks kaip vertingas palikimas. Todėl, aš visada apie tai pagalvoju. Ir jei įkandu kainą, geriau renkuosi tokio tipo sklypą. Bet džiaugiuosi ir už tuos žmones, kurie perka žemę pagal savo finansines galimybes ir per daug nesuka galvos dėl "stiprumo". Nedaug žemių Klaipėdos regione smarkiai nuvertės. Taip kaip Jakai

. Tikėkimės.
Ir nuomonę kur geriau investuoti reikškime kiek kultūringiau

. Pajūrio miestelyje aš sklypų nepardavinėju, jei ką. Ne taip supratai, o tai tik parodo, kad turi didelį norą pasisakyti BET KĄ, neįsigilinusi net į temos tikslą. Aš domiuosi Pajūrio miesteliu, nes planuoju ten pirkti sklypą
NENORIU AŠ SU TAVIMI PYKTIS, JAU PIRMOJ ŽINUTĖJ RAŠIAU, KAD TAI TIK MANO NUOMONĖ

KOMUNIKACIJOS ĮEINA, BET NE MIESTO KOMUNIKACIJOS, O VIETINĖS

NĖRA TEN MIESTO VANDENTIEKIO, NUOTEKŲ IR KT. AŠ TĄ TURĖJAU OMENYJE, ĮSISKAITYK PRIEŠ PULDAMA ATRAŠINĖTI

TODĖL IR PARAŠIAU, KAD YRA ARČIAU MIESTO TERITORIJŲ, KURIOS PERSPEKTYVESNĖS, PVZ., LABRENCIŠKĖS, TEN PLANUOJAMI NEMAŽI KVARTALAI, TIK KOL KAS DAR NEPARDAVINĖJAMI. TEN IR MIESTAS, IR JŲRA NETOLIESE, IR MIŠKAI...
O DĖL JAKŲ, KETVERGIŲ, DUMPIŲ IR KITŲ TERITORIJŲ TAI PRITARIU, JOS PRIE PAT PRAMONĖS, NEPASISEKĖ TIEMS, KAS TEN ĮSIKŪRĖ, NORS KRAŠTOVAIZDIS TEN GRAŽUS...
IR LINKIU SĖKMĖS GYVENANT PAJŪRIO MIESTELYJE AR KUR NORS KITUR