Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jūsų nuomonė apie audio knygas
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2
cipsas
Sveikos,

noreciau suzinoti Jusu nuomone, ka manote apie audio knygas (balsu igarsintas knygas). Ar jo Jums priimtinos?
taip pat prasau uzpildykite anketa
http://www.publika.lt/lt/viesos_apklausos-18.html
anketa vadinasi "Knygos".

Pazadu, kad daug laiko tam nesugaisite.

Nuosirdziai dekoju uz atsakymus mirksiukas.gif
Makalius
QUOTE(cipsas @ 2007 08 01, 20:10)
Sveikos,

noreciau suzinoti Jusu nuomone, ka manote apie audio knygas (balsu igarsintas knygas). Ar jo Jums priimtinos?

Nuosirdziai dekoju uz atsakymus  mirksiukas.gif
*

Dar viena anketa lotuliukas.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Kursinis? mirksiukas.gif
Fenomenali
Gal koks reklaminis? mastau.gif
Pamėgo reklamščikai SM... ax.gif
cipsas
jo, kaip ir kursinis mirksiukas.gif

nea cia visai ne reklama, neturiu ka reklamuoti ir nieko nereklamuoju. tiesiog reikia Jusu pagalbos ir tikiu kad galite padeti mirksiukas.gif
Makalius
QUOTE(cipsas @ 2007 08 01, 20:35)
jo, kaip ir kursinis  mirksiukas.gif

nea cia visai ne reklama, neturiu ka reklamuoti ir nieko nereklamuoju. tiesiog reikia Jusu pagalbos ir tikiu kad galite padeti  mirksiukas.gif
*

Padėti mes galime,ale kad ateina va tokie su apklausom, mes jiems padedam, ateina dar kokių dešimt, vėl padedam, Ir dingsta unsure.gif net nepabendrauja, nejau tik savais tikslais ateina ir viskas......... nepatinka man tokie schmoll.gif
cipsas
na pabendrauti niekada neatsisakau mirksiukas.gif o be to per bendravima ir nauju pazynciu susirandama. nezinau kaip iki siol su anketomis vykdavo, nes visai neseniai cia uzsiregistravau. tiesiog jei nesunku, uzpildykite anketa, o jei labai neturite laiko tai nieko tokio smile.gif
Makalius
QUOTE(cipsas @ 2007 08 01, 21:08)
na pabendrauti niekada neatsisakau  mirksiukas.gif o be to per bendravima ir nauju pazynciu susirandama. nezinau kaip iki siol su anketomis vykdavo, nes visai neseniai cia uzsiregistravau. tiesiog jei nesunku, uzpildykite anketa, o jei labai neturite laiko tai nieko tokio  smile.gif
*

Tai kad labai jau neaišku ką ten pilfyt, nuoroda matyt bloga, kadangi išmeta pilna anketų.......
cipsas
na pirldyti anketa pavadinimu Knygos, nes tikslesnes nuorodos nebeina gauti. Kiekviena karta atsidarant ta anketa duodamas vis skirtingas adresas
Makalius
QUOTE(cipsas @ 2007 08 01, 21:15)
na pirldyti anketa pavadinimu Knygos, nes tikslesnes nuorodos nebeina gauti. Kiekviena karta atsidarant ta anketa duodamas vis skirtingas adresas
*

Aaaa,aišku.
Fenomenali
Tai gal tu į mokslo skyrelį keliauk? ax.gif
Ten daugiau besidominčių įvairiomis anketomis ir tt.
Gal naujų bendraminčių surasi bigsmile.gif
Makalius
QUOTE(Bakardi @ 2007 08 01, 22:07)
Tai gal tu į mokslo skyrelį keliauk?  ax.gif
Ten daugiau besidominčių įvairiomis anketomis ir tt.
Gal naujų bendraminčių surasi bigsmile.gif
*

Ir bendraanketininkų bigsmile.gif
biggrin.gif
rudens-vaikas
Sveikos,

*

Mano nuomonė į audio knygas nei teigiama, nei neigiama. Man pati knyga asocijuojasi su popieriumi, kurį gali paimti į rankas, pasklaidyti. Turiu daug knygų ir kompe, bet labai retai kada jas skaitau, kažkaip neprilimpa. Taip pat ir su audio knygom - nelimpa. O jei kam patinka tai puiku smile.gif

O anketą užpildžiau 4u.gif
Aristokratė
Sveikos,

*

uzpildziau, be bumbejimu biggrin.gif .

Audio knygos gerai, ypac tokiame skubanciame pasaulyje doh.gif .
Makalius
QUOTE(Aristokratė @ 2007 08 02, 12:41)
uzpildziau, be bumbejimu  biggrin.gif .

Audio knygos gerai, ypac tokiame skubanciame pasaulyje  doh.gif .
*

Ale ot kokia, neįdomu be bumbėjimų smile.gif
cipsas
dekui uz visiems uzpildziusiems anketa bei aciu uz isakytas mintis thumbup.gif

beje siuo metu pats bandau audioknyga - nusipirkau Mariaus Katiliskio "Miskais ateina ruduo" audio knyga, smagu ryte vykstant i darba arba vakare pries miega paklausyti. Manau geras dalykas. thumbup.gif

beje jei dar nespejote uzpildyti anketos, tai nenusiminkite Jus vis dar tai galite padaryti. tiesiog savo narsykleje surinkite adresa http://www.publika.lt/lt/viesos_apklausos-18.html ir pasirinkite anketa "Knygos" mirksiukas.gif

blackkiss
QUOTE(Aristokratė @ 2007 08 02, 12:41)
uzpildziau, be bumbejimu  biggrin.gif .

ir aš drinks_cheers.gif biggrin.gif negi sunku padėt žmogui... mirksiukas.gif
Makalius
Užpildžiau ir aš, ale kad apie audio knygas tik 1 klausimas blink.gif
`delfine`
Jiegu jau tokia tema iskelta tai gal zinot kokiu audio knygu parsisiuntimui? ax.gif

turiu is kazkur uzgriebus audio book'a apie motyvacija ir sekme...kazkas tokio- bet tai labai super - paklausiau keliu sesiju (skyriu) is karto akys prasviesejo - taip ir norisi eiti milijonus uzdirbineti biggrin.gif
cipsas
QUOTE(`delfine` @ 2007 08 02, 15:24)
Jiegu jau tokia tema iskelta tai gal zinot kokiu audio knygu parsisiuntimui?  ax.gif

turiu is kazkur uzgriebus audio book'a apie motyvacija ir sekme...kazkas tokio-  bet tai labai super - paklausiau keliu sesiju (skyriu) is karto akys prasviesejo - taip ir norisi eiti milijonus uzdirbineti biggrin.gif
*

Jei nepaslaptis koks knygos pavadinimas? As irgi noriu milijonu uzdirbineti mirksiukas.gif
pelele
Uzpildziau rolleyes.gif
Audio knygas vertinu kaip is esmes teigiama dalyka. Jos turetu buti ypatingai naudingos neregiams, silpnaregiams ir zmonems, kuriu akys baigia isvarveti nuo spoksojimo i kompiuterio ekrana bigsmile.gif O jei dar teksta skaito pats autorius - isvis jega.
Aisku, joks audio irasas neatstos tikros knygos, kuria gali skaityti savo tempu, ramiai apmastyti ir isiskaityti.
Kris_
niu man audio knygos labai patinka, labai megstu skaityti, bet pastaruoju metu vis maziau laiko siam malonumui lieka, tai ieskausi audio knygu...jei idomu apie motyvacija ir mokate anglu kalba, turiu kiyosakio knygas igarsintas, dar keleta seminaru berods jo, neperklausiau visko dar ax.gif jei idomu, galeciau pasidalinti mirksiukas.gif
cipsas
QUOTE(Kris_ @ 2007 08 03, 17:00)
niu man audio knygos labai patinka, labai megstu skaityti, bet pastaruoju metu vis maziau laiko siam malonumui lieka, tai ieskausi audio knygu...jei idomu apie motyvacija ir mokate anglu kalba, turiu kiyosakio knygas igarsintas, dar keleta seminaru berods jo, neperklausiau visko dar ax.gif jei idomu, galeciau pasidalinti  mirksiukas.gif
*

idomu butu. ypac seminarai ax.gif
Kris_
QUOTE(cipsas @ 2007 08 04, 13:36)
idomu butu. ypac seminarai  ax.gif
*

parasyk man i az permesiu sarasiuka ka turiu, gal kas bus naudingo smile.gif tik dar ta sarasiuka reikia pasidaryti smile.gif
cipsas
Beje toks klausimas: ka rinktumetes: ar iprasta knyga ar tos pacios knygos igarsinta knyga, jei abieju kaina vienoda? g.gif rolleyes.gif
Makalius
QUOTE(cipsas @ 2007 08 08, 21:43)
Beje toks klausimas: ka rinktumetes: ar iprasta knyga ar tos pacios knygos igarsinta knyga, jei abieju kaina vienoda?  g.gif  rolleyes.gif
*

paprastą - vien dėl kvapo biggrin.gif
rudens-vaikas
QUOTE(cipsas @ 2007 08 08, 21:43)
Beje toks klausimas: ka rinktumetes: ar iprasta knyga ar tos pacios knygos igarsinta knyga, jei abieju kaina vienoda?  g.gif  rolleyes.gif
*

Įprastą smile.gif
Ne vien dėl to, jog man ir šiaip įprastos gerokai mielesnės, bet ir dėl to, jog su jom paprasčiau. Audio knygai dar reikia turėti kuo ją paklausyti, o paprastą paėmei į rankas ir jokios papildomos amunicijos nebereikia thumbup.gif
Makalius
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 08 08, 22:50)
Įprastą  smile.gif
Ne vien dėl to, jog man ir šiaip įprastos gerokai mielesnės, bet ir dėl to, jog su jom paprasčiau. Audio knygai dar reikia turėti kuo ją paklausyti, o paprastą paėmei į rankas ir jokios papildomos amunicijos nebereikia  thumbup.gif
*

Reikia šviesos arba dienos meto biggrin.gif o audio knygai to nereikia biggrin.gif biggrin.gif
Kris_
as rinkciausi igarsinta, labai megstu knygas tik labai mazai laiko dabar turiu skaitymui, o vat igarsinta galeciau klausyti bet kur...nors paprasta butu fainiau del to, kad as skaitau greiciau nei igarsintojas ir labai megstu pabaiga paskaitineti tik pradejus knyga, tai kartais po to vidurys nebeidomus ax.gif , tai man igarsinta knyga kaip auklejimo priemone lotuliukas.gif
pelele
QUOTE(cipsas @ 2007 08 08, 22:43)
*

Iprasta knyga, nes klausymas daznai lieka pavirsutiniskas smile.gif
Gegytė
Įprastą. Net apklausoje pažymėjau, kad esu prieš audio knygas. Nesakau, gal akliesiems ar neįgaliesiems tai yra geras dalykas, bet kas gali, tai netingėkit, mielieji, ir paskaitykit popierinį variantą. bigsmile.gif
Saulutuke
Rinkciausi paprasta, kvepiancia spaustuve, salia kavos puodelis ir pan. bet kaip kazkuri cia paminejo, skubejimas yra nezmoniskas,laiko stoka didele, tai vaziuojant i darba isimest audiobook'a ir pakeliui paklausyt, niekad neatsisakau. Klausau dazniausiai masinoje.
motiejuke
nesenai teko "skaityti" Alchemika bigsmile.gif bigsmile.gif
laaabai jausminga, ir nemaziau pastangu idejau negu ideciau skaitydama, klausyti irgi reikia moket blush2.gif
emilija13
Man tai neprilipo sitas dalykas. netinka ir tiek. negaliu as uzsidet ausiniu ir tada sau sedet ir spoksot i lubas. be to, vistiek neimanoma visa laika susikaupus pakankamai isbuti, tai reikia atsukineti jei neisgirsti.. tiesa, nebandziau grozines literaturos, labiau profesine, gal grozine itrauktu labiau.
D*K
QUOTE(emilija13 @ 2009 01 15, 15:06)
Man tai neprilipo sitas dalykas. netinka ir tiek. negaliu as uzsidet ausiniu ir tada sau sedet ir spoksot i lubas. be to, vistiek neimanoma visa laika susikaupus pakankamai isbuti, tai reikia atsukineti jei neisgirsti.. tiesa, nebandziau grozines literaturos, labiau profesine, gal grozine itrauktu labiau.
*

niekad nemainyciau i audio varianta tongue.gif
Rutamama
O as neziuriu neigiamai i audioknygas, kurios mano nuomone yra puiki alternatyva.. tradicinei ir musu visu tiek megiamai popierinei knygai smile.gif

Bet mano pavyzdziu, tai kai dirbi ilgai prie kompo, ko pasekoje grizus jau daugiau nebegali normaliai skaityt tikros knygos.. Audioknyga mielai klausau..

Stai, jei kas nezinot, kokios tos knygos yra.., tai:
neseniai vien vazinedama masina perklausiau visa Ivanauskaites "Placeba"..;
dabar daug knygu isleista motyvacijos ir tikslu siekimo temomis..;
yra ir vaikams knyguciu tiek pasaku, tiek grozines literaturos...
Pries keleta savaiciu radau parduotuvej cd skyriuje "baltaragio maluna" (audioknyga) ir avantiuriskai nupirkau vaikui. Labai patiko. Ir pasirodo tai - maksleiviu projektas!

o kur dar mokomosios audio knygos... kalbai.. ir t.t. biggrin.gif

Ka jus manot apie audio knygas savo vaikamas, o ne tik sau? Apie tai nebuvo diskutuota... unsure.gif
vėtrė
Labai patinka knygyne pirktos knygos, bet jos brangios, o ir vietos neperdaugiausiai turiu joms kaupti, kartais klausau audio knygų ir jos man taip pat patinka 4u.gif

Skeptikai ir mėgstantys audio knygas, gali išbandyti, parsisuntę daugybę knygų iš Čia - audio knygos 4u.gif
Papugele
QUOTE(vėtrė @ 2009 05 10, 22:21)
Skeptikai  ir mėgstantys audio knygas, gali išbandyti, parsisuntę daugybę knygų iš Čia - audio knygos  4u.gif
*

Aciu uz nuoroda wub.gif Man patinka audio knygos ax.gif
Chouchou
QUOTE(vėtrė @ 2009 05 10, 21:21)
Labai patinka knygyne pirktos knygos, bet jos brangios, o ir vietos neperdaugiausiai turiu joms kaupti, kartais klausau audio knygų ir jos man taip pat patinka  4u.gif

Skeptikai  ir mėgstantys audio knygas, gali išbandyti, parsisuntę daugybę knygų iš Čia - audio knygos  4u.gif
*

aciukas 4u.gif
Luksma
Man labai patinka audio knygos. klausau jų ypač prieš miegą, atsigulus į lovą smile.gif - padeda atsipalaiduoti ir užmigti.
sauliuxxx
QUOTE(vėtrė @ 2009 05 10, 23:21)
*

Labai labai aciu uz nuoroda, jau labai seniai ieskojau, ir niekaip rasti negalejau, o cia tokie lobynai biggrin.gif

As tai abu budus derinu 4u.gif Kuomet ilsiuosi, turiu laiko (ypac savaitgali, isvaziavus i gamta...) skaitau iprastas, popierines knygas, pomegi skaityti turbut paveldejau genais, nes skaitau nuo 4 metuku smile.gif O kuomet nera laiko arba kai uzsiimu kazkokia labiau fizine, mechanine, mastymo daug nereikalaujancia veikla (pvz., vazineju dviraciu, tvarkausi namus, ruosiu maista), klausausi audio knygu tongue.gif Man toks kompromisas labai patinka thumbup.gif
winona
atsisiunciau knyga,bet neleidzia atidaryt,reikalauja kazkokio slaptazodzio g.gif cia man vienai taip? blush2.gif
sauliuxxx
QUOTE(winona @ 2009 06 05, 18:38)
atsisiunciau knyga,bet neleidzia atidaryt,reikalauja kazkokio slaptazodzio g.gif cia man vienai taip? blush2.gif
*

Tame puslapyje visoms knygoms uzdetas slaptazodis, jis parasytas puslapio virsuje wink.gif
winona
QUOTE(sauliuxxx @ 2009 06 05, 20:55)
Tame puslapyje visoms knygoms uzdetas slaptazodis, jis parasytas puslapio virsuje wink.gif
*

o,ačiū labai 4u.gif
sauliuxxx
QUOTE(winona @ 2009 06 06, 13:35)
o,ačiū labai 4u.gif
*

Ner uz ka 4u.gif
Pastebejau, kad klausantis audio knygu, man ne taip prailgsta nemegstami darbai (as, pvz., negaliu pakesti rubu lyginimo ir stovejimo prie puodu, bet juk reikia...). Kazkaip susikoncentruoji i tai, ka klausai, rankos pacios automatiskai dirba, tad laikas greit ir idomiai prabega bigsmile.gif Darbas padarytas, nauju ziniu ir ispudziu pasisemta, nuotaika gera thumbup.gif
winona
QUOTE(sauliuxxx @ 2009 06 07, 17:42)
Ner uz ka  4u.gif
Pastebejau, kad klausantis audio knygu, man ne taip prailgsta nemegstami darbai (as, pvz., negaliu pakesti rubu lyginimo ir stovejimo prie puodu, bet juk reikia...). Kazkaip susikoncentruoji i tai, ka klausai, rankos pacios automatiskai dirba, tad laikas greit ir idomiai prabega  bigsmile.gif Darbas padarytas, nauju ziniu ir ispudziu pasisemta, nuotaika gera  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visiškai sutinku,deja kažkodėl slaptažodis netinka man,nepriėma doh.gif juk slaptažodis KnygaKalba?
ak,susidorojau jau biggrin.gif
Rutamama
Tai vis dėlto paskutiniu metu forume jau daugiau žinučių UŽ audioknygas. JĖĖĖĖ!! blush2.gif
Belatrikse
as uz, labai patogu kai dirbi koki monotoniska darbeli rankytemis ir akytemis, kaip pvz mikroskopavimas, audio knygute geris tuomet thumbup.gif
mamushka
QUOTE(vėtrė @ 2009 05 10, 22:21)
Labai patinka knygyne pirktos knygos, bet jos brangios, o ir vietos neperdaugiausiai turiu joms kaupti, kartais klausau audio knygų ir jos man taip pat patinka  4u.gif

*

kazkaip man nepavyksta parsiust, nemoku sad.gif
winona

is rekomenduoto psl atsisiunciau knyga "ar moki saugoti paslapti?" berods,tokia komedija,negalvojau kad prajuokins,bet bigsmile.gif kas nori lengvo skaitaliuko ir karts nuo karto paprunkst -tinkama knyga smile.gif
QUOTE(mamushka @ 2009 06 21, 13:58)
kazkaip man nepavyksta parsiust, nemoku sad.gif
*

issirenki kokia nori ats,paspausk ant pirmos nuorodos,tada ismeta psl toki balta ir yra du spidometrai,spausk ant berods pirmo,free kur bus parasyta,tada palauk,kol uzsikraus ir kai viskas susitvarkys bus nuoroda,ant jos paspausi,atsiras lentele,paspausk save ir lauk kol issaugos smile.gif tada taip padaryk su likusiom nuorodom smile.gif
mamushka
aciu, pavyko smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.