Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atpylinėjimai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Editule
Mamytes pagelbekit verysad.gif
Suneliui 2 sav.valgom NAN1, po kokios geros valandos pradejo atpilineti geltonai,nematyti jokio apvirskinto pieniuko.Be to atpila pro nosyte, neikvepia oro verysad.gif , paniskai bijau kad neuzdustu!!!Kaip susitvarkyti sia problema,kaip padeti ikvepti!!! Kaip elgtis jei vaikiukas ima melti!!!
Mileta
QUOTE(Editule @ 2007 07 28, 11:35)
Suneliui 2 sav.valgom NAN1, po kokios geros valandos pradejo atpilineti geltonai,nematyti jokio apvirskinto pieniuko.Be to atpila pro nosyte, neikvepia oro  verysad.gif , paniskai bijau kad neuzdustu!!!Kaip susitvarkyti sia problema,kaip padeti ikvepti!!! Kaip elgtis jei vaikiukas ima melti!!!
*

Sveikutė mirksiukas.gif mano mažiukas taip pat atpilinėjo pro nosytę verysad.gifo jūsų leliukas ar atsirūgsta g.gif pabandykit palaikyti ilgiau stačią, kad barzdytė būtu padėta jūms ant peties, o pilviukas prispaustas jums prie krutinės, po kokio pusvalandžio paguldykit ant pilviuko.
Gali būti kad vaikiukas prisitraukia daug oro valgydamas. Nors mano mažiukui tai tik dabar liovėsi tie atpilinėjimai per nosytę doh.gif
rikutis
Suneliui 2 sav.valgom NAN1, po kokios geros valandos pradejo atpilineti geltonai,nematyti jokio apvirskinto pieniuko.Be to atpila pro nosyte, neikvepia oro  verysad.gif , paniskai bijau kad neuzdustu!!!Kaip susitvarkyti sia problema,kaip padeti ikvepti!!! Kaip elgtis jei vaikiukas ima melti!!!
*

na kad atpylineja- tikrai reiketu padeti atsirugti, bet kodel jis atpila geltona pienuka, pienas juk baltas??? siulyciau pasikonsultuot su vaikeli priziurincia daktare
sekmes 4u.gif
Sin City
Oi atsimenu ta beda doh.gif Maniske irgi atpylinedavo pro nosyte unsure.gif Tik as maitinau savo pienu, tai jis gal kad skystesnis, tai isbegdavo ir vsio. As visada po ranka turedavau Rhinomer snargliuku aspiratoriu , tai jei kas - is kart siurbdavau mirksiukas.gif Guldyk ant sonuko pastoviai pavalgius, duok atsirugt ir nepalikinek niekad vieno po maitinimo mirksiukas.gif O jei jau springsta, tai tai dek pilvuku sau ant dilbio, galvyte link savo delno ir biski zemyn galva taip nuleisk. Maniskei uztenka to jei springsta. Isaugsit, kantrybes tau ir niekad nepasimesk tokioj situacijoj mirksiukas.gif
Papildyta:
Is tiesu dar pasitark su gydytoja vaikucio, gal misinukas netinka, kartais pakeitus misini nustoja atpylinet g.gif
rikutis
QUOTE(Sin City @ 2007 07 28, 12:46)
Oi atsimenu ta beda  doh.gif Maniske irgi atpylinedavo pro nosyte  unsure.gif Tik as maitinau savo pienu, tai jis gal kad skystesnis, tai isbegdavo ir vsio. As visada po ranka turedavau Rhinomer snargliuku aspiratoriu , tai jei kas - is kart siurbdavau mirksiukas.gif Guldyk ant sonuko pastoviai pavalgius, duok atsirugt ir nepalikinek niekad vieno po maitinimo mirksiukas.gif O jei jau springsta, tai tai dek pilvuku sau ant dilbio, galvyte link savo delno ir biski zemyn galva taip nuleisk. Maniskei uztenka to jei springsta. Isaugsit, kantrybes tau ir niekad nepasimesk tokioj situacijoj mirksiukas.gif
Papildyta:
Is tiesu dar pasitark su gydytoja vaikucio, gal misinukas netinka, kartais pakeitus misini nustoja atpylinet g.gif
*

aha, tas snargliatraukis ir mus gelbedavo atpylus pro nosyte ar apsivemus, visai pamirsau tongue.gif
o pasitart su gydytoja ir del misinuko , ir ypac del atpylimo geltonu pieneliu tikrai reiketu, parasykit kaip jums ten toliau seksis
Mileta
QUOTE(rikutis @ 2007 07 28, 12:46)
aha, tas snargliatraukis ir mus gelbedavo atpylus pro nosyte ar apsivemus, visai pamirsau  tongue.gif
o pasitart su gydytoja ir del misinuko , ir ypac del atpylimo geltonu pieneliu tikrai reiketu, parasykit kaip jums ten toliau seksis
*

Dėl to geltono pieniuko, tai gyd sakė jis geltonas todėl kad jau apvirškintas ir nieko tokio. O aš dar savo vaikiukui kai atpildavo tai jūros vandenuku nosytę praplaudavau, nes atsiurbus vistiek lieka pieniuko likučiai.
rikutis
QUOTE(Mileta @ 2007 07 28, 12:54)
Dėl to geltono pieniuko, tai gyd sakė jis geltonas todėl kad jau apvirškintas ir nieko tokio. O aš dar savo vaikiukui kai atpildavo tai jūros vandenuku nosytę praplaudavau, nes atsiurbus vistiek lieka pieniuko likučiai.
*

na ka as zinau, maniskis iki siol atpylineja, ir buna, praejus 2valandom po valgymo, bet geltono pieno dar nebuvo atpyles, nebent sutraukta, kaip varskyte... bet daktarai sako- daktarai zino tongue.gif
matai, labai dar mazas tavo leliukas, dar matyt skrandukas nesusiformaves, ar ten dar kazkas blush2.gif , susije su valgymu, todel ir atpylineja, saugok tik, kad pavalges ant nugarytes neguletu
juros vanduo irgi labai liuks thumbup.gif , kad pienas nosyteje nepridziutu, saunuoliai!
nepergyvenk, jei daktarai nieko blogo nesako, viskas tikrai susitvarkys!!!
didziuliaiusios jums sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif aukit sveikuciai
Editule
Aciu mamytes uz patarimus 4u.gif As kaip naujai iskepta mamyte tai man viskas baugu ir nesuprantama doh.gif Del gelsvo turinio kuri maziukas atpila sakau gal cia nuo skrandzio sulciu, nes po valgio praeina apie 1-1,5 val. g.gif Na, zinoma pasitarsiu su gydytoja smile.gif .O si karta su lelium valgem 40 ml - atsirugom ir tada 30 ml. po 15 min. atsirugom ir liuliuka, gal si kart bus geriau, nes po antro davalgymo nevisada nori atsirugti verysad.gif nesioju ilgai bet...
rikutis
QUOTE(Editule @ 2007 07 28, 13:07)
Aciu mamytes uz patarimus  4u.gif  As kaip naujai iskepta mamyte tai man viskas baugu ir nesuprantama  doh.gif  Del gelsvo turinio kuri maziukas atpila sakau gal cia nuo skrandzio sulciu, nes po valgio praeina apie 1-1,5 val.  g.gif  Na, zinoma pasitarsiu su gydytoja  smile.gif .O si karta su lelium valgem 40 ml - atsirugom ir tada 30 ml. po 15 min. atsirugom ir liuliuka, gal si kart bus geriau, nes po antro davalgymo nevisada nori atsirugti  verysad.gif  nesioju ilgai bet...
*

kantrybes... mano sunelis pirma menesi atsirugdavo tik po kokiu 40 minuciu nesiojimo ant peties... dabar tai pavalgo, tik pakeliu- breee, ir viskas biggrin.gif
pabandyk patapsnot svelniai staciam per nugaryte- greiciau atsirugs, o del to kad naujai iskepta mamyte- nepergyvenk, as irgi bijojau visko, budavo, kad keliskart dienoj daktarei skambindavau... blush2.gif dabar abi is to jiuokiames. su laiku ateis patyrimas ir pasitikejimas savimi, pradesi geriau pazinti savo kudikeli ir viskas bus thumbup.gif
nepamirsk, kad tu savo kleckiukui esi pati pati geriausia mamyte!!! wub.gif
mylimuke
Su labai dideliu spaudimu matyt atpylineja, todel ir pro nosyte. Laikyk kuo ilgiau stacia, bandyk misinuka specialiai atpylinejantiems vaikuciams (tik nepamenu kaip jie ten vadinas), pasitark su gyd.
Edeva
maniske irgi atpilineja as duodu MP ir damaitinu misinuku tai pradzioj netiko misinukas tai fontanu atpildavo dabar pirkom HUMANA AR cia spec atpilinejantiems liuks niekad neatpila na atpila bet nuo MP o jei duodu misinuka ne thumbup.gif
starbucks
aga,pirmomis savaitemis ir mano atpylinejo ,labai daznai per nosi ir is burnos.pirma karta labai issigandau.dabar netoli 2men.atpila retai,bet jau sutirstejusiu pienuku.Klausiau gyd. ji sako,kad jiems ten kazkas neuzsidaro ir jei priryja laba daug ir dar su oriuku uztat ir isbega per visur.Siule maitinti siek tiek pakelus,ir poto guldyt ant desinio sono
.Buna ,kad atpila po valando,priestai atsirugus..tai cia nesuprasi..Svarbu,kad reteja,manu greit isnyks tokie atvejai..kantrybes.. thumbup.gif
Gintarėja
Labas mamytės, mano sūneliui jau 2mėn, o nuo gimimo atpylinėja per nosukę verysad.gif kai dar buvom ligoninėj, klausiau kodėl taip, nes dar pirmą kartą mačiau, kad taip būtų. Gydytoja sakė, kad greitai ryja, o ir pieno srovė nemaža, todėl. Ir dar nevisada atsirūgsta, tai tada ir atpila ir per nosukę ir per burną verysad.gif bet visada irgi su raminoru ištraukiu. o dabar dar slogutė, tai visai jam su ta nosyte sunku verysad.gif verysad.gif
rikutis
QUOTE(Gintareja @ 2007 07 30, 12:22)
Labas mamytės, mano sūneliui jau 2mėn, o nuo gimimo atpylinėja per nosukę verysad.gif  kai dar buvom ligoninėj, klausiau kodėl taip, nes dar pirmą kartą mačiau, kad taip būtų. Gydytoja sakė, kad greitai ryja, o ir pieno srovė nemaža, todėl. Ir dar nevisada atsirūgsta, tai tada ir atpila ir per nosukę ir per burną verysad.gif bet visada irgi su raminoru ištraukiu. o dabar dar slogutė, tai visai jam su ta nosyte sunku verysad.gif  verysad.gif
*

vargsiukai unsure.gif sveikit greiciau 4u.gif
Gintarėja
Ačiukas 4u.gif
agule
pirmas kelias savaites po gimdymo manisei irgi pienukas begdavoper nosyte, tada maitinau pati, bet pakewiciau maitinimo poza ir viskas susitvarke
Perla=)
*

Manau geriau butu paskonsultuoti su seimos pediatru
angelo2
Aciu, jums uz patarimus. 4u.gif Pasiskaiciau ir ramiau tapo ant sirdeles, nes viena is mano dvynukiu irgi atpilinejo per nosyte. Tai buvau sunerimus.
Atisa
Sveikos, mamytes,

Mano mergytei vos ne 5 mėnesiukai, bet mus vis kankina nuolatinis atpylinėjimas doh.gif O jeigu atsigeria kokio vandenuko ar arbatytės, tai nespėju keisti baltinukų verysad.gif Pasidarėm skranduko echoskopija, neuroskopija ir kt. tyrimus, sako, viskas tvarkoje, bet kaip gali būti tvarkoje, jei 5 mėnuo eina, o atpylinėti mažiuke nesiliauja g.gif Juk jau aikas būtų baigtis tokiom bėdom... unsure.gif
Daktarė liepė tirštesnį maistą duot, bet juk negaliu vaikui duoti vien košių, tam mes dar per mažos g.gif

Gal kam nors taip buvo? Gal galit pasidalint patirtim arba patart kažką? blush2.gif

P.S. Jeigu jau yra panaši tema, galėtumėt nukreipt ten, nes aš neradau nieko tokio, arba ne visai tai blush2.gif
bimkutele
maniske maziau atpylineja nei anksciau,bet dar atpylineja.mano maze retai tustinasi gal todel g.gif o nebandei duoti misineli atpylinejantiems?tai tirstesnis misinukas,kurio neatpyla. ax.gif
Atisa
QUOTE(bimkutele @ 2008 05 26, 23:54)
maniske maziau atpylineja nei anksciau,bet dar atpylineja.mano maze retai tustinasi gal todel  g.gif o nebandei duoti misineli atpylinejantiems?tai tirstesnis misinukas,kurio neatpyla. ax.gif
*

Jau seniai duodu misnuka atpylinejantiems vaikams - ir Aptamil nAR bandem, ir HUMANA AR... unsure.gif Maziau atpila, nei nuo paprasto, bet vis tiek atpylineja kelis kartus po valgio verysad.gif Net kosyte jei skystesne, ir tai atpila unsure.gif
mylimuke
Ilgiau palaikyk stačią, leisk atsirūgti. Gal buteliuko skylutė per maža ir prisiryja oro?
Atisa
QUOTE(mylimuke @ 2008 05 27, 12:55)
Ilgiau palaikyk stačią, leisk atsirūgti. Gal buteliuko skylutė per maža ir prisiryja oro?
*

Uztai, kad viskas isbandyta mirksiukas.gif Buteliukus tik AVENT naudojam, jei su maza skylute uzdedu, neistraukia maituko ir pyksta baisiausiai bash.gif O kai ilgai nesioju, tai ir stacia atsipila doh.gif

Na, matyt nieko nepadarysi, riekes laukt kol isaugs unsure.gif Tik bijau, ko taip ilgai nepraeina verysad.gif
mylimuke
Tai gal su didesne skylute buteliuką duok?
Atisa
QUOTE(mylimuke @ 2008 05 27, 22:11)
Tai gal su didesne skylute buteliuką duok?
*

tada springsta schmoll.gif
Jurgachka
Mes tik pries savaite, budamos 8,5 men., sia beda isaugom blink.gif Sugebedavo ir tirstesne kose atpilt doh.gif Apie piena is viso patyliu, barydavo vos ne fontanais. Tyrimai irgi ieko bloga nerode....

Pazistu viena mamyte, kurios mergyte laaabai smarkiai atpylinedavo, visus tyrimus dare, niekas negalejo padeti, tada kreipesi i homeopata, pagirde mazylei kazkokiu zirniuku ir susitvarke viskas thumbup.gif
Again
maniskei 7 menesiukas eina,o mes dar atpylinejam.nors mums labai tiko aptamil AR.kosytes ir tos atpilam,bet gal per daug suvalgo ir lauk iseina maistuko perteklius.kazkur skaiciau,kad vaiko stemple vystosi iki 3 metu,tai pasitaiko vaiku kurie iki to laiko atpylineja.tikiuosi,kad mes greiciau isaugsim ax.gif
Atisa
Pasirodo, ne mums vienoms taip rolleyes.gif Na, tikekimes, kad praeis sitos bedos, o as galvojau, kad mums jau labai daug laiko doh.gif

Ir mes visokius tyrimus daremes, niekas nepadejo schmoll.gif Kazi kur rast ta homeopata g.gif
mylimuke
Maniškė kol gėrė pieną tai atpildavo karts nuo karto, bet tikrai ne per daugiausiai. Bet kai pradėjau primaitinti papildomu maisteliu, tada buvo prasidėję atpylinėjimai tuo maisteliu, vos ne iki vėmimų, bet kaip prasidėjo, taip ir baigėsi - nieko nedariau.
Gal mišinukas netinka skrandukui?
*gidryte*
QUOTE(Atisa @ 2008 05 27, 09:04)
Jau seniai duodu misnuka atpylinejantiems vaikams - ir Aptamil nAR bandem, ir HUMANA AR...  unsure.gif  Maziau atpila, nei nuo paprasto, bet vis tiek atpylineja kelis kartus po valgio  verysad.gif  Net kosyte jei skystesne, ir tai atpila  unsure.gif
*

mano sunuo 9.5 menesiu ir jis vis dar aptlylineja doh.gif gal mazoji tiesiog persivalgo? nes as pastebejau kad sunus atpila butent tada kai persivalgo smile.gif

QUOTE(Atisa @ 2008 05 27, 11:36)
Uztai, kad viskas isbandyta  mirksiukas.gif Buteliukus tik AVENT naudojam, jei su maza skylute uzdedu, neistraukia maituko ir pyksta baisiausiai  bash.gif  O kai ilgai nesioju, tai ir stacia atsipila  doh.gif
*

nezinau ar leituvoje yra, bet aps mus yra specialios avent soskes ant buteliuku tirstiems skysciams, taigi bandyk ja, nes mes jasd ir naudojom kai bandziau misinukos AR, bet kadangi sunus turejo pilorostenoze, tai 7 savaiciu maziuka musu operavo ir nuo tada atplia ne po daug, o anskciau tai vemdavo istisai doh.gif bet po operacijos viskas dingo ir liko uzmarsti smile.gif
Jurgachka
QUOTE(Atisa @ 2008 05 28, 14:26)
Kazi kur rast ta homeopata  g.gif
*

As tik Klaipedoj zinau, kaip rast g.gif
Atisa
QUOTE(*gidryte* @ 2008 05 28, 15:57)
mano sunuo 9.5 menesiu ir jis vis dar aptlylineja  doh.gif gal mazoji tiesiog persivalgo? nes as pastebejau kad sunus atpila butent tada kai persivalgo  smile.gif
nezinau ar leituvoje yra, bet aps mus yra specialios avent soskes ant buteliuku tirstiems skysciams, taigi bandyk ja, nes mes jasd ir naudojom kai bandziau misinukos AR, bet kadangi sunus turejo pilorostenoze, tai 7 savaiciu maziuka musu operavo ir nuo tada atplia ne po daug, o anskciau tai vemdavo istisai  doh.gif  bet po operacijos viskas dingo ir liko uzmarsti  smile.gif
*

Kad arbatytes atsigeria pora gurksniuku, o jau atpila kokiu 10 verysad.gif Ar daugiau valgo, ar maziau, vis tiek tas pats, mes viska jau isbandem.. Tiesa, nezinjau apie tkias AVENT soskes. Duodu paprasta AVENT su 3 skylutem ax.gif Reikes pabandyt paieskot tkiu rolleyes.gif
Dziugu, kad jums viskas baigesi drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgachka @ 2008 05 28, 16:02)
As tik Klaipedoj zinau, kaip rast  g.gif
*

O tu vaistu be recepto neparduoda? g.gif
joviliukste
QUOTE(Atisa @ 2008 05 26, 19:35)
Sveikos, mamytes,

Mano mergytei vos ne 5 mėnesiukai, bet mus vis kankina nuolatinis atpylinėjimas  doh.gif  O jeigu atsigeria kokio vandenuko ar arbatytės, tai nespėju keisti baltinukų  verysad.gif  Pasidarėm skranduko echoskopija, neuroskopija ir kt. tyrimus, sako, viskas tvarkoje, bet  kaip gali būti tvarkoje, jei 5 mėnuo eina, o atpylinėti mažiuke nesiliauja  g.gif  Juk jau aikas būtų baigtis tokiom bėdom...  unsure.gif
Daktarė liepė tirštesnį maistą duot, bet juk negaliu vaikui duoti vien košių, tam mes dar per mažos  g.gif

Gal kam nors taip buvo? Gal galit pasidalint patirtim arba patart kažką?  blush2.gif

P.S. Jeigu jau yra panaši tema, galėtumėt nukreipt ten, nes aš neradau nieko tokio, arba ne visai tai  blush2.gif
*

labutis, mus si beda kankino nuo gimimo doh.gif atpyliejo fontanais doh.gif atrodydavo kad atpila daugiau nei suvalgo...pradejom koseles nuo 4-5 men.tada gyd.liepe nupirkti kreon vaistuku, idedavau kelis zirniukus(kiek men.tiek zirniuku, laaaabai maziukai) i kosele, ir pamazu viskas susitvarke mirksiukas.gif bet manau itakos turejo dar ir tai, kad pradejom vis daugiau koseliu valgyti ax.gif bet siulyciau del vaistuko pasikonsultuoti su gyd.as lb bijau kad jum netiktu ar pan.siaip nelinkus niekam vaistu patarinet kokiu pirkt, bet jei apie tai uzsimintumet savo gyd.gal ji ju israsytu mirksiukas.gif nes mano duukryte kartais atpildavo po kokios val. apvirskinta jau maista.ligu nerado, tad nusprende kad paveldeta, nes as taip pat ilgai atpylinejau mirksiukas.gif
laimav
ir mano mazylis atpilinedavo tiesiog fontanais bet pagerem kreono po puse kapsulytes imaisydavau i jogurta ar kosyte tai tikrai pagerejo thumbup.gif
drugelisxxx
Mus ši bėda irgi kamuoja nuo gimimo, kai primaitinu papildomu maisteliu, tai situacija tik pablogėjo, mat mažius pavalgęs tampa neramus, verkia, nors atsirūgsta gerai, bet nusiramina tik tada, kai atpilia, kartais praktiškai viską, ką suvalgo schmoll.gif Toks jausmas, kad jam kažkodėl nevirškina, tik nesuprantu kodėl ir ši situacija mane neramina g.gif Nors svorio ir priaugam gerai, gydytoja sako, kad sunerimti reikėtų tik tada, jeigu nepriaugtume svorio
vienišoji
QUOTE(drugelisxxx @ 2008 06 01, 18:33)
Mus ši bėda irgi kamuoja nuo gimimo, kai primaitinu papildomu maisteliu, tai situacija tik pablogėjo, mat mažius pavalgęs tampa neramus, verkia, nors atsirūgsta gerai, bet nusiramina tik tada, kai atpilia, kartais praktiškai viską, ką suvalgo schmoll.gif Toks jausmas, kad jam kažkodėl nevirškina, tik nesuprantu kodėl ir ši situacija mane neramina g.gif Nors svorio ir priaugam gerai, gydytoja sako, kad sunerimti reikėtų tik tada, jeigu nepriaugtume svorio
*

Mums gydytoja tą patį sakydavo, nors aš nelabai tuo tikiu. Mano sūnelis irgi nemažai atpilinėjo, pavalgiusį stengdavausi ramiai palaikyti, kad mažiau judėtų, tai jau gerą mėnesį beveik neatpilinėja (tfu tfu tfu).
Atisa
Leksiu rytoj pas gydytoja ir paklausiu del Kreono unsure.gif Taip noreciau, kad padetu, nes jau baisu darosi doh.gif siandien daviau pora gurksniuku arbatytes, tai atpylinejo viska, kas skranduke susimaise verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(joviliukste @ 2008 05 30, 18:47)
labutis, mus si beda kankino nuo gimimo  doh.gif atpyliejo fontanais  doh.gif atrodydavo kad atpila daugiau nei suvalgo...pradejom koseles nuo 4-5 men.tada gyd.liepe nupirkti kreon vaistuku, idedavau kelis zirniukus(kiek men.tiek zirniuku, laaaabai maziukai) i kosele, ir pamazu viskas susitvarke  mirksiukas.gif bet manau itakos turejo dar ir tai, kad pradejom vis daugiau koseliu valgyti  ax.gif bet siulyciau del vaistuko pasikonsultuoti su gyd.as lb bijau kad jum netiktu ar pan.siaip nelinkus niekam vaistu patarinet kokiu pirkt, bet jei apie tai uzsimintumet savo gyd.gal ji ju israsytu  mirksiukas.gif nes mano duukryte kartais atpildavo po kokios val. apvirskinta jau maista.ligu nerado, tad nusprende kad paveldeta, nes as taip pat ilgai atpylinejau  mirksiukas.gif
*

Ir mums lygiai taip pat drinks_cheers.gif verysad.gif verysad.gif
mikki
mu jau ne uz kalnu pirmas gimtadienis o vis dar pilstom kaip reikalas doh.gif nesvarbu ka valge ziurek jau pilna burnyte ir gargaliuoja.tiesa dabar viska atgal nuryja,mazai ka spjauna.Daktaras sake kad gali buti refliukso sutrikimas,bet tokiam mazam sunku skranduka istirti.Mes jau senokai miegam ant aukstesnes pagalveles,kai jau visai blogai geriam kreona ir pastebejau kad maziau atpila kai pavalgius neduodu iskarto uzsigerti. ax.gif
Atisa
QUOTE(mikki @ 2008 06 05, 16:42)
mu jau ne uz kalnu pirmas gimtadienis o vis dar pilstom kaip reikalas doh.gif nesvarbu ka valge ziurek jau pilna burnyte ir gargaliuoja.tiesa dabar viska atgal nuryja,mazai ka spjauna.Daktaras sake kad gali buti refliukso sutrikimas,bet tokiam mazam sunku skranduka istirti.Mes jau senokai miegam ant aukstesnes pagalveles,kai jau visai blogai geriam kreona ir pastebejau kad maziau atpila kai pavalgius neduodu iskarto uzsigerti. ax.gif
*

Oho, negi taip ilgai tesiasi atpylinejimai unsure.gif

O as is vis savo mazei gerti duodu tik mieganciai, nes miegodama niekada neatpila, o diena jei paduociau kokios arbatytes, tai nespeciau keist rubeliu doh.gif bet juk vaikui negali neduot gerti, tai duodu mieganciai doh.gif
pipito
Maniškė atlilinėja nuo gimimo doh.gif dabar jau turim 7 mėn., bet atpilinėjimas nesiliauja, sugebam net košę atpilti doh.gif
Na, bet šiaip vaikas jaučiasi gerai, pavalgiusi nesiskundžia, todėl laukiam, kol išaugs unsure.gif
Atisa
QUOTE(pipito @ 2008 06 09, 00:16)
Maniškė atlilinėja nuo gimimo  doh.gif  dabar jau turim 7 mėn., bet atpilinėjimas nesiliauja, sugebam net košę atpilti  doh.gif
Na, bet šiaip vaikas jaučiasi gerai, pavalgiusi nesiskundžia, todėl laukiam, kol išaugs  unsure.gif
*

Mums jau vos ne 10 mėnesiukų, bet dar ir dabar pasitaiko atpilti verysad.gif
Erkesta
QUOTE(Atisa @ 2008 06 06, 10:17)
Oho, negi taip ilgai tesiasi atpylinejimai  unsure.gif

O as is vis savo mazei gerti duodu tik mieganciai, nes miegodama niekada neatpila, o diena jei paduociau kokios arbatytes, tai nespeciau keist rubeliu doh.gif  bet juk vaikui negali neduot gerti, tai duodu mieganciai  doh.gif
*

na jei atpila nuo arbatu tai as neduociau... Mano vaikas negeria arbatu, nes nepratinau prie ju.. turiu savo nuomone del arbatu (pripildo skrani, o naudos jokios, o ja dar turi ir suvirskint) bet ne apie tai... Duodu vandenuka geriau. Ir tai nenori jis daug skysciu, tai per prievarta negirdau...

Atpylinejo mano vaikis iki kol pradejom valgyt koses. Net budavo atpildavo jau pavirskintu, skrandzio rugstim smirdanciu tuo misiniu. Po keliu dienu kosiu ragavimo praejo.. Kartais pasitaiko mum vien pienisku dienu, kai per reikalus ner kada su sauksteliu maitint, valgo misini, tai pastebejau jei tik du maitinimus is eiles misinio gauna - atpila... Ai dar prisiminiau, kad kuri laika po maitinima nereiktu nesiot vaiko taip kad spaustu pilva, neleist duotis labai, nes nuo to irgi buna. Arba bandyt per maitinima duot kelis kart atsirugt g.gif
Again
pagaliau pasibaige mums tie atpylinejimai.10 menesi pasibaige visos bedos. 4u.gif
Zuikis-Puikiss
Mano Zuikis tai atrodo nuo 8 men. neatplilineja.
rikutis
QUOTE(Atisa @ 2008 05 26, 22:35)
Sveikos, mamytes,

Mano mergytei vos ne 5 mėnesiukai, bet mus vis kankina nuolatinis atpylinėjimas  doh.gif  O jeigu atsigeria kokio vandenuko ar arbatytės, tai nespėju keisti baltinukų  verysad.gif  Pasidarėm skranduko echoskopija, neuroskopija ir kt. tyrimus, sako, viskas tvarkoje, bet  kaip gali būti tvarkoje, jei 5 mėnuo eina, o atpylinėti mažiuke nesiliauja  g.gif  Juk jau aikas būtų baigtis tokiom bėdom...  unsure.gif
Daktarė liepė tirštesnį maistą duot, bet juk negaliu vaikui duoti vien košių, tam mes dar per mažos  g.gif

Gal kam nors taip buvo? Gal galit pasidalint patirtim arba patart kažką?  blush2.gif

*

Tokios bėdos baigiasi, kai kūdikis pradės valgyti tirštą maistą ar nebežįs krūties/buteliuko mirksiukas.gif
Atisa
QUOTE(rikutis @ 2008 11 02, 15:33)
Tokios bėdos baigiasi, kai kūdikis pradės valgyti tirštą maistą ar nebežįs krūties/buteliuko  mirksiukas.gif
*

Deja, mes tirsta maista valgom jau seniai ir minejau, kad atpila ne tik pienuka, bet ir koses g.gif
*Perla*
mums atpylinejimai baigesi sesto menesio pradzioje 4u.gif
evelina83
Maniskiui 5 men, bet atpylinejimas po truputi mazeja, nors kartais kai pavaro, tai uz kelis kartus vienu metu, nespeju keisti rubeliu ir patalynes, laukiu kada greiciau baigsis sis periodas smile.gif
omny
Skaitau skaitau ir wis nesuprantu - drauges mergytei menuo, nuejusi pas gydytoja pasiskunde kad nemazai atpilineja (newemia) gydytoja rekomendawo 10 d. duoti po puse saukstelio wirtos manu koses blink.gif iswirti ant wandens. Neswarbu kad nenuris swarbu nors kiek i skrandi patektu g.gif Na as isputus akis jai sakau kad pirma karta girdziu tokia nesamone kad menesio waikuj puse saukstelio koses jau duot, o jinai man - sako daug kas jau man taip sake unsure.gif Kiek matau jus irgi neesat apie toki "gydyma" girdeja blink.gif
Na nzn kaip del wyresniu waiku, bet siaip kol walgo MP tai sakoma kad nelabai maistingas mamos pienas del to atpilineja g.gif
Manoji atpilinejo irgi iki ~4 men pradejo kieta maista walgyt ir baigesi. Bet buwo kad pakeitus misinuka fontanais ware, bet grizdawom prie aptamil ir wiskas thumbup.gif
O gal nuo mazens prasidejes atpylinejimas paskuj i refliuksa "perauga" g.gif
norkuniene
Suprantu kiek vargo lakstant su merliukais ir marskineliais pati tai patyriau...bet jau nuo 5.5 men beveik neatpildinejam jei atsirugstam ir daug nesivartom viskas puiku.Taigi iki 4 men valgydami misinuka viska beveik atpildavom ir tada man sauniosios supermamos patare duoti ne koke manu kose o misineli Aptamil AR ir tikrai suveike biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.