Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kryžiažodžių gerbėjos?
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4
Bonifacija
Pati nusipirkus koki zurnala, visa "sugrauziu" per dvi dienas. Taciau issiunciau kupona tik viena karta, nes kazkaip siais laikais sunku nukeliauti iki paprasto pasto blush2.gif BET... laimejau skieti tongue.gif

kaip jums sekasi spresti kryziazodzius? Ar esat ka laimeje?

Scarlett
100lt , kasetes, bilietus clap.gif bet čia ne lietuviškuose. tongue.gif
Bonifacija
QUOTE(Scarlett @ 2005 02 04, 13:11)
100lt , kasetes, bilietus  clap.gif  bet čia ne lietuviškuose.  tongue.gif
*

o kokiuose? g.gif
Kveli
Anksciau labai megau spresti kryziazodzius, bet dabar aptingau blush2.gif Atsakymu niekada nesiunciau, kiek prisimenu g.gif , todel nieko ir nelaimejau smile.gif
Labiausiai patinka "Aha", nes ten daug ivairiu kryziazodziu - vien panoraminius spresti man nuobodu...
Cikadelė
ir as prisidedu-tik kad man tai siokia tokia pramoga, bet ne jokiu budu ne liga. Kaip anadien maciau laidoj Labirintai kai vyras tiek sperndzia kryziazodzius, kad zmona jau ji meta lauk is namu.... tongue.gif

kas yra panoraminiai kryziazodziai?

man patinka tokie, kur yra visas kryziazodis tuscias, po juo pagal ilgis surikiuoti zodziai ir juos reik irasyti i ta kryziazodi ax.gif labai patinka, bet kad nelabai daznai tokiu randu...

Kai buvau kokiu 15-16 visada pirkdavau zurnala Laima ir spresdavau ir siusdavau ir pasakiau sau, kad siusiu tol, kol ka nors laimesiu. Galu gale laimejau kosmetikos rinkini Oriflame 4u.gif
Kveli
QUOTE(Cikadele @ 2005 02 04, 19:27)
kas yra panoraminiai kryziazodziai?
*

Tai tie, kurie panasus i matematikos sasiuvinio lapa, sudaryti is langeliu, kai kuriuose langeliuose uzrasyta uzduotis ir nurodyta rodyklele, kuria kryptimi rasyti atsakyma.
Kazimiera d'Artanjan
Nelabai didelė mėgėja esu, bet įdomūs pasirodė japoniški. Šiap loginiai visi patinka thumbup.gif
Cikadelė
QUOTE(Kveli @ 2005 02 04, 19:46)
Tai tie, kurie panasus i matematikos sasiuvinio lapa, sudaryti is langeliu, kai kuriuose langeliuose uzrasyta uzduotis ir nurodyta rodyklele, kuria kryptimi rasyti atsakyma.
*

va tokiu as nemegstu, man labiau patinka is tu senuju laiku, na gal suprantat apie ka as kalbu, pvz senuosiuose Moters ar Laimos zurnaluose budavo.... kai yra atskirai kryziazodis ir po jo apacia surusiuoti klausimai- vertikaliai ar horizontaliai ax.gif

Kopa, o kokie yra japoniski kryziazodziai? smile.gif
Scarlett
man irgi dar labai patinka japoniški thumbup.gif
Bonifacija
japonishki - tai paveiksliuku piesimas. Yra pazymeta kiekvienoj eiluteje, kiek kvadratuku turi buti uztusuota, o sprendejui reikia rasti, kurioj vietoj smile.gif
Erszebeth
Aš taip pat mėgstu spręsti kryžiažodžius. Perku daugiausiai OHO - galvosūkiai be klausimų, arba 2xOHO. Panoraminiai nepatinka. Mėgstu tokius, kur reikia išbraukyti žodžius, skaičius, taip pat tokie, kur raidės būna "užkoduotos" simboliais, skaičiais ar kitomis raidėmis. Arba išmaišyta raidžių eilės tvarka. Japoniški irgi nieko. Dar patinka tokie, kur reikia į langelius surašyti skirtingus skaičius, sudarančius nurodytą sumą.

Kuponų niekur nesiunčiu - man tiesiog malonu spręsti.
Kveli
O gal galit isduoti paslapti, kaip jus tuos japoniskus galvosukius sprendziate? ax.gif Ar daug laiko uzima ispresti? "AHA" irgi buna po viena japoniska kryziazodi, bet as niekada nesiryzau spresti. Tuos langelius juk galima uztusuoti ir vienaip, ir kitaip...
Erszebeth
Žymi tuos langelius, kurie TIKRAI bus užspalvinti arba TIKRAI tušti. Pradedi nuo tos eilutės ar stulpelio, kur yra ilgiausia užtušuotų langelių eilė (pvz. 11, 18 ir pan.). Skaičiuoji nuo pradžios, nuo galo, ir atrandi, kad iš kurios pusės beskaičiuotum, tam tikra grupė per vidurį vis tiek bus užspalvinta. Tai ir užspalvini tuos, kitus... Piešinys palaipsniui pilnėja. Sunku nupasakoti, bent jau tuose žurnaliukuose, kur aš perku, būna įdėtas sprendimo pavyzdys.
Kveli
Aciu smile.gif Apie toki sprendimo buda net nepagalvojau, o ir aprasytas jis nebuvo mano zurnaliuke... Einu spresti wink.gif
Nėšypt
Sudominote su tais japoniškais kryžiažodžiais smile.gif Bet čia jūsų aiškinimus paskaičius apėmė toks jausmas, kad nesugebėsiu aš su jais susidoroti blush2.gif
O šiaip man kaip tik tie panoraminiai labiau patinka, kuriuos čia dauguma minėjo kaip nemėgstamus smile.gif Pastaruoju metu, tiesa, jokių kryžiažodžių nesprendžiu, bet anksčiau mėgdavau prie tokio paprasčiausiai atsipalaiduoti. Esu bandžiusi ir siųsti, bet niekada nieko nelaimėjau.
Krisla
Jungiuosi ir as prie jusu thumbup.gif Kuos sunkesnis kryziazodis, tuo man idomiau biggrin.gif Panoraminiai - paskutineje vietoje, nes jie per lengvi, nera jokio azarto. Is zurnalu mano megiamiausias - Aha. Ji sudoroju per 2 dienas biggrin.gif O paskui vel buna kryziazodziu badas. Japoniski irgi patinka, tik ne visada as juos iveikiu, bet tame ir yra kryziazodziu smagumas, kad kuo ilgiau kankiniesi, tuo smagiau sulaukti finiso smile.gif
Cikadelė
QUOTE(Bonifacija @ 2005 02 05, 20:33)
japonishki - tai paveiksliuku piesimas. Yra pazymeta kiekvienoj eiluteje, kiek kvadratuku turi buti uztusuota, o sprendejui reikia rasti, kurioj vietoj smile.gif
*

na nors tu ka nezinau as tokiu kryziazodziu- reiks paieskoti ax.gif

p.s turiu pasiulyma, jei kas tartis del klausimu ir atsakymu cia- jei viena nezinos, tai kita zinos thumbup.gif
susikooperuosim thumbup.gif
Kveli
QUOTE(Cikadele @ 2005 02 06, 18:58)
p.s turiu pasiulyma, jei kas tartis del klausimu ir atsakymu  cia- jei viena nezinos, tai kita zinos thumbup.gif
susikooperuosim thumbup.gif
*

Ideja puiki thumbup.gif
Tik nezinau, ar daug kuo galeciau padeti. Kad atsakyciau i klausima, turiu pamatyti kur reikia irasyti, kiek raidziu, kokie zodziai kertasi, va tada ir atkuriu atsakyma ax.gif
Erszebeth
Čia gal turėta omeny tokia kooperacija, kad bendrom jėgom pildyti kuponus? Pvz., kas sprendžia to ir to žurnalo tą ir tą numerį, koks yra kryžiažodžio nr. toks ir toks atsakymas? Gal ir racionalu būtų, jeigu sprendi dėl prizų. Mano atveju tikslas yra pats sprendimo procesas, bet jeigu sutaps, kad būsiu tą konkretų klausiamą kryžiažodį išsprendusi, mielai pasakysiu 4u.gif
Inga&Liepa
As irgi didele kryziazodziu gerbeja. Anksciau patiko "Pramoga", bet jau gal trecias menuo neatlimpu nuo japonisku blush2.gif , labai man jie patinka, nors is pradziu oi kaip lauziau galva smile.gif Siandien kaip tik nusipirkau nauja numeri, tai saviskiui sakau spresiu per nakti tongue.gif
Kveli
QUOTE(Erszebeth @ 2005 02 06, 22:12)
Čia gal turėta omeny tokia kooperacija, kad bendrom jėgom pildyti kuponus? Pvz., kas sprendžia to ir to žurnalo tą ir tą numerį, koks yra kryžiažodžio nr. toks ir toks atsakymas? Gal ir racionalu būtų, jeigu sprendi dėl prizų. Mano atveju tikslas yra pats sprendimo procesas, bet jeigu sutaps, kad būsiu tą konkretų klausiamą kryžiažodį išsprendusi, mielai pasakysiu  4u.gif
*

As supratau, kad pasitarsime, kai nezinomas koks nors atsakymas i konkretu klausima g.gif Kai kuriu klausimu atsakymus, man butu labai idomu suzinoti tiesiog is smalsumo wink.gif
Cikadelė
QUOTE(Kveli @ 2005 02 07, 00:13)
As supratau, kad pasitarsime, kai nezinomas koks nors atsakymas i konkretu klausima  g.gif Kai kuriu klausimu atsakymus, man butu labai idomu suzinoti tiesiog is smalsumo wink.gif
*

na as kazka panasaus ir turejau omeny ax.gif pvz kad ir per TV rodomi tie- kas laimes milijona arba sesi nuliai milijonas, man tie zaidimai nelabai idomus, bet is ten suzinau naudingu klausimu ir atsakymu thumbup.gif
taip ir su kryziazodziais- kazkaip nesinori palikti tusciu langeliu, kad ir neisiunciu, bet norisi suzinoti iki galo, taciau kazkaip as niekada nebepasizuriu ats kitame numeryje ir pan..... cry.gif
alma
QUOTE(sesyte @ 2005 02 06, 10:44)
Jungiuosi ir as prie jusu thumbup.gif Kuos sunkesnis kryziazodis, tuo man idomiau biggrin.gif Panoraminiai - paskutineje vietoje, nes jie per lengvi, nera jokio azarto. Is zurnalu mano megiamiausias - Aha. Ji sudoroju per 2 dienas biggrin.gif O paskui vel buna kryziazodziu badas. Japoniski irgi patinka, tik ne visada as juos iveikiu, bet tame ir yra kryziazodziu smagumas, kad kuo ilgiau kankiniesi, tuo smagiau sulaukti finiso smile.gif
*

Jungiuosi prie daugumos,panoraminiai nė pro kur schmoll.gif ,o japoniški man sunkiai įkertami,nes ir laiko neturiu tinkamai atsidėjus spręsti.Prieš daugelį metų pirkdavau "Pelėdą" thumbup.gif ,"Aha" irgi nieko
Krisla
Vakar po darbo laaabai uzsimaniau kibti i japoniskus kryziazodzius. Tiesiog, uzsispyriau ir galvoju, nu reikia man juos viena karta sudoroti. Nuejau i parduotuve, nusipirkau visa amunicija - piestukus, trintuka, droztuka ir japoniskus kryziazodzius. Ir ka jus manot, kai pradejau, tai ir sustoti nebegalejau biggrin.gif Tiesa, iveikiau iki galo dar tik viena, bet tai jau pazanga, kadangi anksciau as tik pradedavau ir uzmesdavau, nes man jie per sunkus pasirode. O dabar nusprendziau rimtai ir atkakliai i ta reikala pasiziureti biggrin.gif
pa_radize
prisijungiu ir aš prie jūsų.tik dabar nebėr laiko prie kryžiažodžių sėdėt,tai pasprendžiu panoraminius karts nuo karto.seniau labai patikdavo "pelėdoj" kur būdavo loginiai,tokie dideli,kur reikdavo atsekt,kas ką kada darė ir pan.gaila,dabar tokių neberandu.
o su tais japoniškais irgi sudominot.pasakykit,kur jų galima rast?kokius dar žurnalus perkat?gal reiks atnaujint aistrą...jaučiu,jau dabar bėgsiu į parduotuvę,kol mažė miega biggrin.gif
Erszebeth
Būna OHO specialus žurnaliukas, vien japoniškų kryžiažodžių. Bet kadangi aš mėgstu įvairovę, tai perku OHO-be klausimų, ir ten visuomet būna ir vienas japoniškas. Nors dabar galvoju, gal būtų įdomu ir tą vien japoniškų nusipirkti, užtektų ilgam smile.gif
pa_radize
na ką,vadinas,lekiu susipirkt visus žurnalus,kuriuos rasiu biggrin.gif
Kveli
As dabar irgi nusipirkau OHO be klausimu - darbuojuosi prie japonisko kryziazodzio. Pati sprendimo principa supratau, bet vis kur nors suklystu doh.gif Na bet ranku nenuleiziu rolleyes.gif Vis tiek as ji iveiksiu, juk ir Roma ne iskarto pastate wink.gif
O jus kryziadzodzius sprendziate vienu atsisedimu, is eiles?
As dazniausia pradedu viena, atsibosta, tada kita, po to trecia, po to vel prie pirmo sugriztu. Esu nepastovi smile.gif
pa_radize
o aš nusipirkau penkis žurnalus doh.gif trys buvo komplekte,dar porą progriebiau.radau tą japonišką,bet dar nebandžiau-kai namai nurims,tada.
o aš irgi sprendžiu priešokom-jei kas sunkiai ir neišeina,tada prie kito,prie pirmojo vėliau grįžtu...
bru
Kryziazodziai-baigia ismokint ,lietuviskai rasyt 4u.gif
As -lietuviu kalboj-esu savamoksle ax.gif blush2.gif Sprendziu iki isprotejimo blink.gif doh.gif
Scarlett
beje, japoniškus labai patogu parsisiųsti iš ineto ir spręsti tiesiai kompe. lengai galima pataisyti tongue.gif bet man vistiek geriau atsispausdint ir piešt wub.gif
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE(Scarlett @ 2005 02 09, 23:29)
beje, japoniškus labai patogu parsisiųsti iš ineto ir spręsti tiesiai kompe. lengai galima pataisyti  tongue.gif bet man vistiek geriau atsispausdint ir piešt  wub.gif
*

Man ranka piešimas- visas malonumas ax.gif Bet viso žurnaliuko neįstengiu, dieną naktį paišau, o paskui staigiai pabosta doh.gif
iš kur tu juos siuntiesi?

Kazimiera d'Artanjan
QUOTE(pa_radize @ 2005 02 09, 17:49)
.seniau labai patikdavo "pelėdoj" kur būdavo loginiai,tokie dideli,kur reikdavo atsekt,kas ką kada darė ir pan.gaila,dabar tokių neberandu.
*

Man jie labiausiai patinka, bet retai kur būna
pa_radize
QUOTE(Scarlett @ 2005 02 09, 23:29)
beje, japoniškus labai patogu parsisiųsti iš ineto ir spręsti tiesiai kompe. lengai galima pataisyti  tongue.gif bet man vistiek geriau atsispausdint ir piešt  wub.gif
*

aha,parašyk,kur juos rast-pataupysiu dar pieštuką,kol išmoksiu biggrin.gif

QUOTE(Kopa @ 2005 02 10, 09:38)
Man jie labiausiai patinka, bet retai kur būna
*

vakar iš penkių žurnalų radau dviejuose,bet mažulyčius tokius schmoll.gif va pelėdoj būdavo pats tas-dideli,bent būdavo ką veikt.
o aš vakar sėdėjau prie tų žurnalų už galvos susiėmus-visai nebemoku kryžiažodžių spręst blush2.gif
Scarlett
Japoniški
pa_radize
nu atleiskit jūs man,tundrai,bet nesuprantu kaip kompe sprendžiant spalvint tuos kvadračiukus blush2.gif
Tutsi
Pa_radize, ir as nesupratau ax.gif
Ambrozija
QUOTE(Scarlett @ 2005 02 05, 15:29)
man irgi dar labai patinka japoniški  thumbup.gif
*

Perku kiekviena menesi. Kai tik menuo ateina, taip ir pradedu ieskoti po visas prekyvietes, kol atrandu. Issprendziu per kelias dienas doh.gif , o paskui ... vel laukiu naujo clap.gif

As pati dar esu susiradus ir parsisiuntus programele "Elite Japan Crossword" thumbup.gif Jei kam idomu, pasiskaitykite cia mirksiukas.gif O cia kiti panasus psl

user posted image
Ambrozija
QUOTE(Kopa @ 2005 02 10, 09:37)
Man ranka piešimas- visas malonumas ax.gif

Tai gi siais laikais imanomas toks dalykas kaip atsispausdinimas mirksiukas.gif
Ambrozija
QUOTE(Scarlett @ 2005 02 10, 16:11)

Susidubliavom blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(pa_radize @ 2005 02 10, 22:23)
nu atleiskit jūs man,tundrai,bet nesuprantu kaip kompe sprendžiant spalvint tuos kvadračiukus  blush2.gif
*

Nu gi tam programa yra, o spalvini pelytes klavisu wink.gif
pa_radize
QUOTE(viksrelis @ 2005 02 11, 11:36)
Nu gi tam programa yra, o spalvini pelytes klavisu wink.gif
*

tai suprantu,kad kažkokia programa turi būt,bet va aš,lama visiška,nežinau... blush2.gif
Kveli
Atsisiunčiau programėlę, bet kaip suprantu, ja nemokamai galima bus naudotis tik 2 sav., o po to ji nebeveiks?
Na bet gyvai man maloniau spręsti, nes aš pasižymiu net tik juodus langelius, bet ir tuos, kurie tikrai liks tušti.
Ambrozija
QUOTE(pa_radize @ 2005 02 11, 19:55)
tai suprantu,kad kažkokia programa turi būt,bet va aš,lama visiška,nežinau... blush2.gif
*

Nu gi pakelk akeles aukstyn ir pasiskaityk apie programa "Elite Japan Crossword" wink.gif
Kazimiera d'Artanjan
viksreli, ačiū thumb_yello.gif
Ginija
biggrin.gif Anksciau daznokai spresdavau, taciau pastaruoju metu "meciau". T.y. nusibodo, nes labai daznai klausimai kartojasi, o labiausiai nepatinka, kai reikia uzbaigti kryziazodzio kurejo sakini - atspeti koki zodi irasyti. Neaaa. Nepatinka.
Kartais pasprendziu rebusus - visai nieko.
dianna
as kai laukiausi savo 2.gif pastoviai sprendziau,buvo tiesiog kaip liga kazkokia umn.gif,vyras pirkt nespedavo,jau nezinojau kokius issprendziau o kokius dar ne.paskui jau kompe instaliavo,bet man pasirode neidomu verysad.gif dabar kai turiu maziu,ner laiko savo pramogoms.tikriausiai mazius mano bus labai protingas tongue.gif
game over
Mano visos smegenys prasprestos stupid.gif . Vyras vis šaipydavosi, kad nuprotėsiu. Buvau jau truputį apstojus, bet dabar jau vėl pradedu. Tik va mes namuose trys dėl kryžukų pakvaišę, tai su vaikais dalinamės kokius kuris spręs biggrin.gif . O dėl japoniškų, tai jie man patys fainiausi thumbup.gif . Nemėgstu tik panoraminių, labai jau primityvūs. schmoll.gif
xenzy
ir aš prie jūsų jungiuosi smile.gif abu su brangiuoju mėgstam spręsti panoraminius ir kas greičiau smile.gif
Kazimiera d'Artanjan
Yra tokie kryžiažodžiai su skaičiukais. Užduotis maždaug taip skamba: skaičius nuo 1-9 rodyklių kryptimis surašykite taip, kad gautumėte nurodytas sumas.

Netyčia vieną išsprendžiau OHO žurnaliuke, labai patiko skaičiukų rašymas ir atminties gerinimo pratybos( na gi kiek bus 2+9+8+7???) thumbup.gif Kur tokių rasti daugiau? Gal i-nete aptikot?
game over
QUOTE(Kopa @ 2005 04 06, 14:22)
Yra tokie kryžiažodžiai su skaičiukais. Užduotis maždaug taip skamba: skaičius nuo 1-9 rodyklių kryptimis surašykite taip, kad gautumėte nurodytas sumas.

Netyčia vieną išsprendžiau OHO žurnaliuke, labai patiko skaičiukų rašymas ir atminties gerinimo pratybos( na gi kiek bus 2+9+8+7???)  thumbup.gif  Kur tokių rasti daugiau? Gal i-nete aptikot?
*

Šitie tai iš viso fantastiški thumbup.gif . Deja jų be galo mažai būna sad.gif . Per visus kryžiažodžių žurnalų metus tik kokius 6-7 esu sprendus( jei ne mažiau) verysad.gif .
Dabar neseniai du spręndžiau " OHO galvosūkiai (be klausimų)", 2 ir 3 numeriuose. Gal sakau dabar kiekvienam bus tokių. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.