Ado mama
2007 07 13, 21:44
Labai norėčiau nuspręsti į kokį darželį vesti sūnelį, prašau padėkit apsispręsti...
na leisk ten kur gyveni arciausiai nes istikruju kiekvienam darzely yra labai geru grupiu ir aisku aukletoju tik reikia apsiklausinet ir viskas
oksaniuksxxx
2007 09 12, 20:46
O mes einame i ''L.D.-Raudonkepuraite''Labai dziaugiames aukletojomis.Labai bendrauja ir su teveliais,.ir nepagaili pagyru savo aukletiniams.
Ado mama
2007 09 19, 17:27
QUOTE(cypcyp @ 2007 09 08, 18:58)
na leisk ten kur gyveni arciausiai nes istikruju kiekvienam darzely yra labai geru grupiu ir aisku aukletoju tik reikia apsiklausinet ir viskas
tai vat kaip pradedi klausinet kuris kam geresnis, tai isvis susim
aisai,nes vieniems vienas geresnis,kitiems kitas...
linmauric
2007 09 22, 12:02
QUOTE(Ado mama @ 2007 09 19, 17:27)
tai vat kaip pradedi klausinet kuris kam geresnis, tai isvis susim
aisai,nes vieniems vienas geresnis,kitiems kitas...
Sveika mes tai leidziam i Raudom kepuraitę, kodėl išsirinkau? na todėl kad sesės mergaitė ėjo į jį o man pakeliui į darbą.

taip ir nusprendėm.
saulėgrąža23
2007 10 03, 21:14
Man taip pat labai aktuali ši tema kadangi pati esu ne Šilutiškė o gyvenu jau 5 metai vis dažniau susimastau į kokį darželį reiktų leisti kada užrašyti į eilę. Nes pvz mano draugė iš KLP dar negimus dukrytei užrašė į darželį ir žinot kokia eilė didžiulė tai mergaitė pradės eiti į darželį tik nuo 2,5m tokia. Vis dažniau susimąstau o Šilutėje taip nenutiks kad reiks tiek ilgai laukti
Barikada
2007 10 03, 21:23
Mano mergaite keliavo i Žibutę, sūnus ten pat eina. Labai esu darželiu patenkinta

- auklėtojom, kad vaikai sergantys nepriimami, žaislų baze, čiužiniai nauji, baldų ruošiasi naujų įsigyti

, be to vaikai yra grūdinami pagal specialią programą, taip pat yra kelios grupės, kuriose dirba pagal Valdorfo pedagogiką.

Va
saulėgrąža23
2007 10 10, 17:47
QUOTE(Barikada @ 2007 10 03, 21:23)
Mano mergaite keliavo i Žibutę, sūnus ten pat eina. Labai esu darželiu patenkinta

- auklėtojom, kad vaikai sergantys nepriimami, žaislų baze, čiužiniai nauji, baldų ruošiasi naujų įsigyti

, be to vaikai yra grūdinami pagal specialią programą, taip pat yra kelios grupės, kuriose dirba pagal Valdorfo pedagogiką.

Va

O Žibutėje nuo kelių metų priima vaikučius
Barikada
2007 10 19, 23:14
QUOTE(saulėgrąža23 @ 2007 10 10, 17:47)
O Žibutėje nuo kelių metų priima vaikučius

šiaip nuo pusantrų, bet eina susitarti, kad nuo metų
oksaniuksxxx
2008 01 31, 19:24
Siandien mano sunus parsinese uteliu

Is Raudonkepuraites ot tai susinervinau ,nuejusi liepiau vaikus aptikrinti,o pasirodo auklyte puse lupu prasitare ,kad yra cia mergaite kuri trecia berods karta jau ju turi ir ja ileido be pazymos is daktaro ,kad svari
Barikada
2008 02 03, 20:07
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2008 01 31, 18:24)
Siandien mano sunus parsinese uteliu

Is Raudonkepuraites ot tai susinervinau ,nuejusi liepiau vaikus aptikrinti,o pasirodo auklyte puse lupu prasitare ,kad yra cia mergaite kuri trecia berods karta jau ju turi ir ja ileido be pazymos is daktaro ,kad svari
nieko cia tokio

Dziaukis jog ne blusu parnese

Tas tai isnaikint be galo sunku
Nu ir as jau pradejau svarstyti kur sunu vesti, uzrasiau i Azuoliuka ir Raudonkepuraite, bet dar neapsisprendziau i kuri. Azuoliukas man salia ir jo kiemas tai tikrai pats geriausias Silutej

, bet apie prieziura girdejau ne ka. Raudonkepuraite maloniai mus prieme, visai nieko pasirode, bet kiemas tai

. tai va ir esu pasimetusi, nezinau ka daryt!
o as vedu i Azuoliuka ir esu patenkinta.esu ne silutiske, tai kai atsikraustem geguzes menesi is karto begau uzrasyti, kad nekiltu problemu rudeni, tai sarase vaiku buvom pries pati gala, gerai, kad spejom.ir aukletojos geros. ir auklyte, vaikai dainuoti eina su vadove i atskira sale, sportuoti eina i sporto sale.O del prieziuros dideliu nusiskundimu neturiu, buna, kad visa murzina gryzta arba kojakelnes atbulai apsimovusi, bet tai cia smulkmenos.Kai drauge papasakoja kaip Gargzdu darzelyje jos vaikas yra auklejamas, tai musu darzelis man atrodo kaip rojus.
Barikada
2008 05 07, 09:39
QUOTE(Gėlelė @ 2008 04 26, 16:45)
o as vedu i Azuoliuka ir esu patenkinta.esu ne silutiske, tai kai atsikraustem geguzes menesi is karto begau uzrasyti, kad nekiltu problemu rudeni, tai sarase vaiku buvom pries pati gala, gerai, kad spejom.ir aukletojos geros. ir auklyte, vaikai dainuoti eina su vadove i atskira sale, sportuoti eina i sporto sale.O del prieziuros dideliu nusiskundimu neturiu, buna, kad visa murzina gryzta arba kojakelnes atbulai apsimovusi, bet tai cia smulkmenos.Kai drauge papasakoja kaip Gargzdu darzelyje jos vaikas yra auklejamas, tai musu darzelis man atrodo kaip rojus.
Ąžuoliuke kokia muzikos vadovė

Kad daugiau tokių būtų

Žibutės vedėja išgrūdo netiesioginiai, dabar nagus graužti gali
O jei atraip kokį drabužį apsimauna, aš čia nieko blogo nematau

Nors ažuoliuke lopšiukų grupėje pamperiniai iššutę vaikšto

, ne iš vienos tą girdėjau

Auklytės pasakymą esu girdėjusi, prisiš..., tegul būna, pakeis vėliau
Sveikutes, ir as pasineriau i informacijos ieskojima apie silutes darzelius, galvoju rugseji eiti uzrasinet i eile del kitu metu, tai truputi esu pasimetus. Lopseliu darzeliu daug, o kuris is ju geriausias
Arciausiai namu butu Azuoliukas, bet nugazdino Barikados pasisakymas, kad: "Nors ažuoliuke lopšiukų grupėje pamperiniai iššutę vaikšto , ne iš vienos tą girdėjau Auklytės pasakymą esu girdėjusi, prisiš..., tegul būna, pakeis vėliau...."
o kas dar kokiu ziniu apie Azuoliuka ir Raudonkepuraite gali pasakyt?
ovimama
2008 11 13, 15:48
Kas i kokius veda ir kokie atsiliepimai man idomu butu.Mano sunus i lopseli-darzeli "Pusele"eina.Labai patenkinti mudu esam,labai puikus darzelis,daug svenciu,puiki grupe ir aukletoja su auklyte.
Ingushkele
2008 11 16, 23:22
QUOTE(ovimama @ 2008 11 13, 15:48)
Kas i kokius veda ir kokie atsiliepimai man idomu butu.Mano sunus i lopseli-darzeli "Pusele"eina.Labai patenkinti mudu esam,labai puikus darzelis,daug svenciu,puiki grupe ir aukletoja su auklyte.
Man taipogi idomu ar ir pas mus reikia uzrasyt dar negimusius leliukus i darzeli

Maniskiui jau 1.2 m, bet as dar kazkaip nesusiruosiau uzrasinet..

Be 2 metu manau vistiek nevesiu.
Mano mazasis broliukas lanke Azuoliuka. Na tai buvo pries 15 metu

, bet kiek zinau aukletoja tebedirba - labai sauni buvo. Broliukas jau savaitgali pradedavo ruostis i darzeli
Kaip jau kazkas minejo - matyt visur yra ir tokiu ir tokiu aukletoju, o nuo ju daug kas priklauso.
Kazkaip vangiai cia pasisakomos nuomones
Pernai rugseji savaji uzrasiau i Azuoliuka, i grupe nuo 2009rugsejo priima 15,mes pagal sarasa 17, tai kai geguze vykdys grupes formavima,tikiuos,kad mes pateksime i lopseli.
Sveikos mamytes, kažkodėl čia tikrai nėra aktyvumo. Aš irgi galvoju apie savo mažylio ateitį. Skaitineju jūsų mintis ir negaliu apsispręsti. Manu, kad geriausia vaiką vesti ten, kur darželis yra arčiau namų, bet jei artimesniuose darželiuose yra negerų reiškinių - tai jau nežinau... susisuko galva. Bandau tikėti ir netikėti kalbomis. Negi suaugę gali imti ir specialiai skriausti mažių???? Kažkaip nerealu.
juratike13
2009 02 19, 14:46
Laba,na ta Silute nera didele,kad reiktu labai jau i atstuma ziuret,bet siaip manau reikia rinktis ne darzeli,o aukletoja

.Pati vedu i "Pusele",rudeni jau vesiu ir mazaja ten pat.Man ten patinka,aukletoja be galo miela,vaikai beveik kiekviena diena daro kazka naujo,vis pamatai koki 3-cio darbeli ir taip gera pasodaro.darzelio direktore labai stengiasi visu labui...na as dedu tik pliusus "Puselei"
Barikada
2009 02 27, 22:18
Žadama vieną Šilutės mieste vaikų darželį uždaryti
Labas vakaras, perskaičiau
Barikados komentarą ir nustebau

. Negali būti, kad uždarytų. Vaikų yra daug. Mes jug laukiame eilėje. Kam tada eilė? Aš savo mažių užrašiau į "Gintarėlį". Kad tik jo neuždarytų. Kur tada reikės įlįsti?
Barikada
2009 03 09, 22:56
QUOTE(sun_7 @ 2009 03 06, 18:23)
Labas vakaras, perskaičiau
Barikados komentarą ir nustebau

. Negali būti, kad uždarytų. Vaikų yra daug. Mes jug laukiame eilėje. Kam tada eilė? Aš savo mažių užrašiau į "Gintarėlį". Kad tik jo neuždarytų. Kur tada reikės įlįsti?
tai šiandien sužinojau kad dar ir laiką žada trumpinti

Eina švietimo skyriaus atstovas per darželį 17.15 ir skaičiuoja kiek vaikų grupėse. Sakė, kad per daug serga vaikų, mažai grupėse. Vienžo reiks aukščiau skųstis jei ką
QUOTE(Barikada @ 2009 02 27, 21:18)
Žadama vieną Šilutės mieste vaikų darželį uždaryti

o gal teko girdeti kuri konkreciai?
inkajjj
2009 03 11, 20:56
sveiki, mes tai einame i gintareli. esu labai patenkinta. buvom ir su pampersais visada pakeisdavo jokiu nusiskundimu, kiek maciau ir maistas ivairus ir bent mano vaikas viska noriai valgo.
oksaniuksxxx
2009 03 14, 09:34
Taip tai tiesa ,kad ruosiasi viena darzeli uzdaryti (neivardinsiu kuri),o dar viena pertvarkyti (neigaliems vaikiukams),cia turbut nuo rugsejo pirmos tas visa ivyks,todel po visus darzelius eina komisijos ir tikrina atsistojusi viena ponia po langais vakare ir ziuri kiek vaiku grupeje ,ar sviesu ne daug ijungta -juk liepe valdzia is savivaldybes laaaabai taupyti,jus mamytes net neisivaizduojat kaip mumis ''smaugia ''komisijos
mafiene
2009 05 31, 20:54
O kokie atsiliepimai apie "Zvaigzdute"? Gal kuris is maziuku ji lanko?
karolina262
2009 06 18, 14:55
mes lankem darzeli zvaigzdute.esu labai patenkinta.lopselio aukletojos begalo atsidavusios vaikuciams.muzikos vadove auksinis zmogus.kiek koncertu turejo mano dukra.o ir sunelis lanke ta darzeli nors pagal apylinke priklause azuoliukas.bet vazinejom i zvaigzdute.gaila bet teko isvaziuot ir turejom atsisveikinti su siuo darzeliu.bet jei reiketu gryzt tai tik i zvaigzdute
Aš vaiką vedu į "Žvaigždutę". Vaikas eina noriai, puikūs darbuotojai. Be to nuo rudens tik vienintelėje "Žvaigždutėje" veiks prailginta grupė nuo 06.30, o vakare iki 19 val. Bus papildomas ( nemokamas) meninis ugdymas - muzika, dailė. Tad siūlau tik į "Žvaigždutę".
Urtės mama
2009 06 26, 16:47
Sveikos.
O aš blaškausi tarp Raudonkepuraitės ir Žvaigždutės. Buvau nuėjusi į abu darželius- Žvaigždutė padarė žymiai geresnį įspūdį (viskas labai organizuota, grupėse pilna žaislų, lauke ir daug visokių čiuočyklų, kopėčių...), o Raudonkepuraitėje viskas atvirkščiai. Tačiau daug pažįstamų labai išgyrė Raudonkepuraitę, kad aš nebežinau kurį pasirinkt. Kai kas sako, kad ugdymo atžvilgiu, Raudonkepuraitė daug stipresnė. Gal galėtumėt kas nors tai patvirtint arba paneigt. Ir dar, gal galėtumėt kas nors parašyt atsiliepimų apie konkrečias Raudonkepuraitės auklėtojas.
Raudonkepuraitėje senos darbuotojos, netoli pensijos arba pensininkės. Ir apskritai mieste apie Raudonkepurės veiklą negirdėti ( laikraščiai, kabelinė). Aplinka baisi, kaip negyvenamas namas, nei gėlynų, nei įrengimų. Aš vaiko į tokią aplinką niekada nevesčiau.
mafiene
2009 07 04, 23:44
Mums taip pat Azuoliukas priklausytu, bet.... tikriausiai keliausime i Zvaigzdute. O mamytes kada vaikucius uzregistruojate i darzeli, nuo kokio amziaus?
Mums jau greitai 3 men., bet manau jau reikia pasirinkti darzeli, kazin ar tik nera eilutes norinciu ?
Į lopšelį eilės yra. Tad nieko nelaukit ir užsirašykit. Reikia tik nueiti ir užpildyti prašymą.
mafiene
2009 07 08, 19:35
QUOTE(Pušis @ 2009 07 08, 16:11)
Į lopšelį eilės yra. Tad nieko nelaukit ir užsirašykit. Reikia tik nueiti ir užpildyti prašymą.
Taip ir darysime, nes mes balandi gime, tai laikas toks

1,5 m. jau reiktu i darza eiti

bet bus dar mazute
ra-mune
2009 10 13, 20:46
Sveikutės. Užmačiau temelę tai saku reik ir mum pasisakyt. NA mes darželį ištikro rinkomės kuris yra šalai namų, tai mums kaip saknt "Pušelė" kaiminystėje. Mažasis mūsų i drželį pradėjo eiti nuo 1,8m. apie auklėtoja buvau girdėjusi gerų atsiliepimų, tai pas ją į grupę ir pasirašėme, kuom labai džiaugiamės. Auklėtoja tikrai faina. Jo, vaikai piešia, eina i salę ir sportuoti du kart per savaitę ir dainuoti, o ir maistas tikrai geras. Man patinka šis darželis.
o kas dėl eilių, tai savo sūnų i darželį buvau užrašiusi kai jam buvo 4 mėn. Manau pačiu laiku
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.