Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar parduotuvėse atsiskaitinėjate kortele.
Supermamų klubas > Mūsų namai > Piniginė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
mamuke68
Pastaruoju metu pastoviai atsiskaitinėju kortele. Kai kas sako, kad už tokius atsiskaitymus atskaičiuojama kažkoks procentas. Ar kažką tokio girdėjote g.gif
Will
Atsiskaitinėju.

QUOTE(mamuke68 @ 2007 07 12, 13:49)
Kai kas sako, kad už tokius atsiskaitymus atskaičiuojama kažkoks procentas. Ar kažką tokio girdėjote  g.gif
*

Procentas atskaičiuojamas ne pirkėjui, o pardavėjui. Pirkėjams atsiskaitymas kortele nemokamas 4u.gif
GAGA
Aš irgi visada galvojau,kad nuskaito kažkokį procentą bigsmile.gif
O tai kaip Pvz. perku-atsiskaitau kortele Hansos-čekį išmuša -Vilniaus banko,tai kas moka už pinigų pervedimą iš vieno banko į kitą g.gif
Gyromitra
aš atsiskaitinėju ax.gif daugiausiai esu sumokėjus kortele apie 3500 lt. pirkdama didelį pirkinį smile.gif
man patogu, visada kompe galiu pažiūrėti savo likutį ar pan. cool.gif
Akrila
Aš tai beveik visada kortele atsiskaitinėju. Man taip patogu. Esu kartele iškart sumokėjus apvalią sumelę, mat pirkau baldus smile.gif
Izida
Visada tik kortele, grynu praktiškai neturiu smile.gif . Jokių procentų niekas neatskaitinėja.
daniele
QUOTE(GAGA @ 2007 07 12, 13:28)
O tai kaip Pvz. perku-atsiskaitau kortele Hansos-čekį išmuša -Vilniaus banko,tai kas moka už pinigų pervedimą iš vieno banko į kitą g.gif
*

man irgi butu idomu. g.gif Nes, jei gaunu pinigus is Vilniaus banko ir paskui nuimu, tai procentas didesnis, negu is Hanza. 4u.gif
Gege
prekybos centre visada atsiskaitineju kortele. grynais pinigais moku tik uz ivairias smulkmenas, maista bei gerimus kavinese. be to, dar su mikriukais vazinejo, tad man butina tureti grynu pinigu.
Wilidza
QUOTE(GAGA @ 2007 07 12, 13:28)
*

Vilniaus banko tik tas skaitytuvas. Atsiskaitymas kortele pirkejui yra nemokamas, bankui uz sia paslauga moka pardavejas.
Jolkiux
daznai atsiskaitinejem kortele..... taip patogiau mirksiukas.gif
JaHarta
Aš beveik niekad neturiu grynų ir 95% atsiskaitau tik kortele ax.gif
~vintage~
pastebejau, kad prie beprotisko islaidavimo prisidejo korteles doh.gif nes tada pinigai tirpsta daug greiciau (bent man), o kai issigryninu, tada daugiau paskaiciuoju biggrin.gif bet realiai, tai beveik 90 proc. pirkiniu nuperku su kortelem
cheery
QUOTE(*Retro* @ 2007 07 15, 19:19)
pastebejau, kad prie beprotisko islaidavimo prisidejo korteles doh.gif nes tada pinigai tirpsta daug greiciau (bent man), o kai issigryninu, tada daugiau paskaiciuoju biggrin.gif bet realiai, tai beveik 90 proc. pirkiniu nuperku su kortelem
*

man tas pats..
kai nusprendžiu pataupyti - į parduotuvę nešuosi tik tam tikrą nusistatytą sumą grynųjų, nes jeigu nueinu su kortele, tai ir to, ir ano reikia doh.gif lotuliukas.gif
eladzius
man labai patinka atsiskaitinet kortele,bet ne visur priima doh.gif ,dazniausia ja ir atsiskaitau,o poto nezinau likucio lotuliukas.gif
kotrina1
Atsiskaitineju, bet retai ir nedidelem sumom. biggrin.gif
pincius
kartais atsiskaitineju,kai neturiu grynu ar per mazai ju...didelem sumom neteko atsikaityti,nes pas mane koretlej niekada tokiu nebuna ax.gif siaip mane kartais uzknisa,kai lauki eileje didelej ir kas nors kortele atsikaitineja...ypac jei ilgai nesujungia ten...nu vienzo doh.gif blush2.gif
eimi
QUOTE(Serpentes @ 2007 07 12, 14:08)
aš atsiskaitinėju  ax.gif 
man patogu, visada kompe galiu pažiūrėti savo likutį ar pan.  cool.gif
*

atsiskaitynėju... bet niekada nesekdavau savo atsakaitų kompe, bet... prisireikė išrašo ir...savo nenaudai-pamačiau kad dar kovo 15 d už tą patį pirkinį, toj pačioj parduotuvėj, nuskaityta 2 kartus bash.gif
skambinausi į banką, tai atsiliepęs jaunuolis-liepia atsinešt man pirkimo čekius blink.gif tai pala, pala, sakau, jaunuoli, jei atnešiu 1 čekį, tai pripažinsit, kad pinigai nuskaičiuoti neteisėtai..o jei atsinešiu kokius 3, tai dar priedo nuskaitysit stupid.gif
Blue_rose
Kur tik imanoma - visur atsiskaitau kortele... Man taip patogiau,nes nereikia skaiciuoti grazos (Ar neapgavo ir pan)... tongue.gif

Siaip esu girdejusi,kad ir is musu klientu, bankai paskaiciuoja is musu,kad atsiskaitom kortele ax.gif
Wilidza
QUOTE(eimi @ 2007 07 16, 12:55)
atsiskaitynėju... bet niekada nesekdavau savo atsakaitų kompe, bet... prisireikė išrašo ir...savo nenaudai-pamačiau kad dar kovo 15 d už tą patį pirkinį, toj pačioj parduotuvėj, nuskaityta 2 kartus bash.gif
*

Man karta panasiai taip buvo, tik imones kortele nuskaite. pasiskambinau i parduotuve, issiaiskinau kad jie nuskaite tik karta, tada parasiau per hansa.net zinute i klientu aptarnavimo centra, kad neteisingai antra karta nuskaite nuo saskaitos. Po kokios valandos sulaukiau atsakymo zinute, kad problema jau zinoma ir pinigai bus atstatyti.
Is tikro niekada negali zinoti ar tai parduotuves ar banko klaida... tad butina susisiekti su abiejais smile.gif
ultraviolet
QUOTE(eimi @ 2007 07 16, 12:55)

*

nezinau, nu man cia nesitiki schmoll.gif cia maniau bobuciu kalbos, kad ir parduotuvej priskaiciuoja, ir nuo korteles neteisingai nuskaiciuoja g.gif as niekada netikrinu saskaitos israsu g.gif
Isila
jeigu nuskaito 2 kartus, tai pinigai užsišaldo ir po to yra grąžinami atgal į sąskaitą mirksiukas.gif
grange
QUOTE(eimi @ 2007 07 16, 13:55)

blink.gif oho.. nu nedaznai pasitaiko taip, tai gerai kad pastebi, o jei ne?
as tai labai retai kada korta atsiskaitau, intiku tik kai reikia, man kazkaip grynais kol kas geriau ir saugiau kazkiek, nes jei korta ta, kur nereikia vesti pin kodo, tai ja pametus ar pavogus visi pinigai gali but praleisti laisvai cool.gif
eimi
QUOTE(ultraviolet @ 2007 07 17, 08:54)
nezinau, nu man cia nesitiki schmoll.gif cia maniau bobuciu kalbos, kad ir parduotuvej priskaiciuoja, ir nuo korteles neteisingai nuskaiciuoja g.gif as niekada netikrinu saskaitos israsu g.gif
*

ulrtaviolet, linkiu netapt ta bobute, kuri kalba dėl kalbėjimo hihihi.gif

nematau prasmės čia įrodynėt, kad taip būna, ar ne... man-buvo... rašiau žinutę hansanetu,- gavau atsakymą, kad ateit į artimiausią aptarnavimo padalinį... Šiandien buvau tongue.gif paklausė, kada pamačiau klaidą, ir ar nepastebėjau, -gal vėliau pinigėliai buvo "atstatyti" sąskaitoj...deja, grąžinimo nebuvo... o laiko tarpas jau nemenkas praėjęs...
bankininkė pati susisiekė su kuom reikėjo, užpildė prašymą ir sakė, kad dar šią savaitę BUS grąžinta suma drinks_cheers.gif aciuks.gif
Will
QUOTE(grange @ 2007 07 17, 19:33)
blink.gif  oho.. nu nedaznai pasitaiko taip, tai gerai kad pastebi, o jei ne?
*

Paprastai taip atsitinka, jei pardavėja braukia kortele du kartus (pvz dėl to, kad pirmą kartą nėra ryšio), jei taip nutinka, grįžusi visuomet pasitikrinu kiek pinigų rezervuota. Būna, kad rezervuoja du kartus, bet vėliau nuskaito tik vieną, nes tuo pačiu metu du vienodi mokėjimai juk negali vykti doh.gif
rudens-vaikas
Dažniausiai atsiskaitinėju grynais, nebent tuo metu neturiu pakankamai jų - tuomet kortele. smile.gif
allegro
Grynų nešiojuos mažai,tad visad po ranka kortelė, ir saugu, ir patogu.
Isila
QUOTE(Will @ 2007 07 17, 22:40)
Paprastai taip atsitinka, jei pardavėja braukia kortele du kartus (pvz dėl to, kad pirmą kartą nėra ryšio), jei taip nutinka, grįžusi visuomet pasitikrinu kiek pinigų rezervuota. Būna, kad rezervuoja du kartus, bet vėliau nuskaito tik vieną, nes tuo pačiu metu du vienodi mokėjimai juk negali vykti  doh.gif
*

mum su vyru kartą taip buvo - nenusiėmėm grynų visai ir užlėkėm į pardę duonos, pieno. Viso reikėjo mokėt 20lt, vyras davė kortelę. Braukė tris kartus - kortelė neveikė. tada aš daviau savo, rezultatas tas pats. Nuėjau, nuėmiau grynus iš bankomato. Kitą dieną žiūriu, ogi sąskaitoj 40lt trūksta, pas vyrą 60lt. Ot kainavo mums duona biggrin.gif Atstatė po 3 dienų.
naitas
QUOTE(Wilidza @ 2007 07 15, 01:01)
Vilniaus banko tik tas skaitytuvas. Atsiskaitymas kortele pirkejui yra nemokamas, bankui uz sia paslauga moka pardavejas.
*

Bankui pardavėjas moka 3 procentus nuo sumos, jei labai geras banko klientas - tada susitaria iki 2 procentų. Kartais.
Todėl visada, kai perku didelę prekę, DERUOSI rolleyes.gif Moku grynais pinigais, ir pasiseka išsiderėti iki 5 procentų rolleyes.gif Neseniai taip pirkau RUDUDU vaikams duplo kaladėlių už maždaug 185 litus, tai "atminusavo" netoli 8 litų. O ką, vis į piniginę, o ne iš.

QUOTE(*Retro* @ 2007 07 15, 20:19)
pastebejau, kad prie beprotisko islaidavimo prisidejo korteles doh.gif nes tada pinigai tirpsta daug greiciau (bent man), o kai issigryninu, tada daugiau paskaiciuoju biggrin.gif
*

Aš jau perėjau ant grynųjų. Gana išlaidauti. Iš tikro, veikia thumbup.gif Tada ir turgelio nebrokiju, ir šiaip kai dažniau monetą išeinant matai, tai priverčia apgalvoti savo išlaidas.
Reiks dar prie pirkinių registravimo prieiti. Kažkada buvom padarę. Kai pamatėm, kad per metus dviems žmonėms išleidom 40 tūkst taip fiti miti, nustėrom cool.gif Nu čia su mokesčiais butui, garažui, auto išlaikymui. Bet jokio remonto, jokio nekilnojamo turto. Ir vaikų nebuvo dar..
mamaEgle
Pilnai sutinku su Retro ir Naitu user posted image, kai moku kortele, pametu išleidžiamų pinigų skaičių doh.gif doh.gif grįžus namo baisu sąskaitą tikrinti user posted image. Dažniau stengiuosi nusiimti reikiamą pinigų sumą bankomate, o tada einu į parduotuvę.
Mintibutė
Dazniausiai atsiskaitineju grynais ax.gif
Kribuk
Aš dažnai parduotuvėse atsiskaitinėju kortele. Ir nė karto papildomai nebuvo nuskaičiuota pinigų. Labai patogu. Va pinigus gali nuskaičiuot bankomatas, jei viršijamas išimtų pinigų limitas.
pupux
KAi korteleje yra pinigu, visada atsiskaitineju tik kortele. Patogu ir paprasta. Nemegstu nesiotis grynuju. tik vienas minusas kortele atsiskaitant- nbaime, kad neuzteks atsiskaityti.
jbs
Dazniausiai atsiskaitineju kortele, taciau nemanau, kad tai yra pliusas. Paprastai atsiskaitinedama kortele isleidziu kur kas daugiau pinigu, nei grynaisiais, o neretai - ir i minusa doh.gif
zuikelisv
Aš taip pat dažniausiai atsiskaitinėju kortele, tačiau pastebiu, kad tuomet išleidžiu daugiau nei turėdama tam tikrą sumą grynųjų piniginėj unsure.gif doh.gif
joločka
Aš retai atsiskaitinėju kortele, nes už kiekvieną atsiskaitymą nuskaičiuoja 1,2lt blink.gif Čia SEB'as taip išsidirbinėja doh.gif
Niktė
Aš taip pat dažniausia atsiskaitinėju kortele
taibent1
Dazniausiai atsiskaitineju kortele, kartais- grynais (nemegstu nesiotis didesniu sumu). Paprastai atsiskaitinedama kortele isleidziu daugiau pinigu, nei grynaisiais. Tiesiog nematai, kiek liko...
Wilidza
QUOTE(joločka @ 2007 07 22, 19:51)
Aš retai atsiskaitinėju kortele, nes už kiekvieną atsiskaitymą nuskaičiuoja 1,2lt  blink.gif Čia SEB'as taip išsidirbinėja doh.gif
*

O kokia cia kortele???
prettiness
QUOTE(taibent1 @ 2007 07 26, 01:09)
Dazniausiai atsiskaitineju kortele, kartais- grynais (nemegstu nesiotis didesniu sumu). Paprastai atsiskaitinedama kortele isleidziu daugiau pinigu, nei grynaisiais. Tiesiog nematai, kiek liko...
*

As lygiai taip pat, labai issileidziu su kortele, nes paduodu kortele net nepaziurejus , kiek moketi doh.gif Uz tat veliau paziurejusi i likuti korteles, pati nebesuprantu, kur tiek isleidau doh.gif Grynais atsiskaitydama nors suzinau , kiek mokejau, bet nemegstu as ju nesiotis.
Miss_Lumholdt
QUOTE(taibent1 @ 2007 07 26, 00:09)
*

Man tai nebūna tokio, kad "nematyčiau kiek liko". Juk galima paskaičiuoti, na, bent apytiksliai ax.gif
giege
Visur, kur tik galima, moku kortele, išskyrus kavines, nes ten nusineša kortelę ir nematai, kas su ja daroma. Mėnesio gale peržiūriu sąskaitų išrašus ir patikrinu, ar išlaidos proto ribose.
Zip
Praktiskai 50% grynais - 50% kortele, jei ziuresim kartais. Jei lyginti sumas, tai didziosios islaidos yra padaromos is korteliu. Be to, kreditines korteles suteikia siokio tokio saugumo, atsiradus neplanuotam pirkiniui ar nepervedus pinigu is saskaitos i kortele biggrin.gif
Gitulia_Fai
Didžioji dalis atsiskaitymų - kortele thumbup.gif Patogu ir atrodo, kad ten pinigėliai niekada nesibaigs, nematai ir širdis neskauda lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kažkuri mergaitė rašė, kad SEB nuskaičiuoja 1,2 Lt, tikrai nieko nenuskaičiuoja doh.gif
Gustuke
atsiskaitinėju tik grynais, be to kartais nervina žmonės pirkdami kad ir už 2Lt vis traukia kortelę, negi smulkių nesukrapšto doh.gif
Babe
Ir as visada tik kortele atsiskaitineju, nors i uz 2 lt perku cool.gif
litavkasam
Vengiu atsiskaitinėjimų kortele - tiesiog nesugebu taupyt taip. Viskas pas mane geriau grynais , tada žinau kaip tie pinigai su kojytėm pabėga g.gif Kortele tai jau spanuoti pinigėliai pasidaro doh.gif
Gitulia_Fai
QUOTE(Gustuke @ 2007 07 31, 12:27)
atsiskaitinėju tik grynais, be to kartais nervina žmonės pirkdami kad ir už 2Lt vis traukia kortelę, negi smulkių nesukrapšto doh.gif
*

Tai aš prie tų nesukrapštančių lotuliukas.gif
inore
Beveik visada atsiskaitau grynaisiais, bet kai jau nesukrapštau grynųjų tada jau isitraukiu ir kortelę. ax.gif
Coccinela
Aš didesnes sumas (man jos nuo 30Lt biggrin.gif ) leidžiu kortele, o mažesnes - grynais. Nors stengiuos su savim nors apie 100Lt grynais turėti.. Tiesiog nesinori kaskart po apsiprekiavimo lakstyt ieškot bankomato arba nešiotis baisiai dideles sumas unsure.gif
Kadanors gal gyvensiu taip, kad su savim neturėsiu nei centro ar banknoto, bet kartais prireikia parkuojant, kavos aparatui, tai kasoj kas sugedę doh.gif bet tikiu, kad greitu metu galima bus viską vien kortelėm atsiskaitinėt thumbup.gif
Demi
QUOTE(taibent1 @ 2007 07 26, 01:09)
Paprastai atsiskaitinedama kortele isleidziu daugiau pinigu, nei grynaisiais. Tiesiog nematai, kiek liko...
*

man taip pat ,kai nematai kiek liko tai ir leidi kaip ...

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.