Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Savaitinis darželis Giruliuose
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
auslialia
Labas!

Is triju zmoniu girdejau daug geru atsiliepimu apie savaitini darzeli Giruliuose. Gal atsiras mamyciu, kuriu nuomone siuo klausimu skiriasi, o gal taip pat patenkintos. Lauksiu jusu pasisakymu! mirksiukas.gif
auslialia
Gal kas vezate savo vaikucius i ta darzeli dienomis? Ne savaitemis smile.gif

Man labai idomu, nes kitais metais ir as vesiu savo vaikiuka i darzeli.
Gėlėta
Giruliuose yra du savaitiniai darželiai. Į kurį žadi vesti?
melmel
mane irgi labai domina darzelis giruliuose. man sake, kad ten vienas yra specialiai vaikuciams, kurie turi problemu su plauciais... ?
Čiunčia
QUOTE(melmel @ 2007 07 19, 22:21)
mane irgi labai domina darzelis giruliuose. man sake, kad ten vienas yra specialiai vaikuciams, kurie turi problemu su plauciais... ?
*

Na ne tik su plaučiais, bet su visomis kvėpavimo ligomis mirksiukas.gif Tas darželis tai "Giliukas" 4u.gif
melmel
o ar ten patekti labai sunku? kiek girdejau jis savaitinis? ar reikia gydytojo pazymos ar kokio nukreipimo?
auslialia
Geras, as net nezinojau kad vaikuciams su kvepavimo taku bedom yra atskiras darzelis.... thumbup.gif Mes va tik siandien grizom is ligonines po bronchito. Turesiu omeny Giliuka! 4u.gif
Čiunčia
QUOTE(melmel @ 2007 07 20, 09:31)
o ar ten patekti labai sunku? kiek girdejau jis savaitinis? ar reikia gydytojo pazymos ar kokio nukreipimo?
*

Taip, šis darželis savaitinis. Negaliu pasakyti, ar sunku patekti, bet jei vaikelis turi problemų su dažnomis kvėpavimo ligomis, tai neturėtų būt sunku mirksiukas.gif Čia panašus atvejis kaip su "Pelėdžiuku" smile.gif
Kiek žinau "Giliukas" nėra perpildytas mirksiukas.gif
QUOTE(auslialia @ 2007 07 20, 14:37)
Geras, as net nezinojau kad vaikuciams su kvepavimo taku bedom yra atskiras darzelis....  thumbup.gif  Mes va tik siandien grizom is ligonines po bronchito. Turesiu omeny Giliuka!  4u.gif
*

Jei kvėpavimo ligos dažnos turint gydytojo rekomendaciją galite drąsiai kreiptis 4u.gif
auslialia
Aciu!

Mes jau uzsirasem, ir tikriausiai nuo rugsejo pirmos Andriukas prades lankyti "Giliuka".

Tiesa sakant, pats darzelis jau gerokai padevetas, nors kiek maciau - remonto darbai vyksta. Bet uztad darzelis stovi miske - pusynelyje! Voveraites sokineja, pauksciukai ciulbauja biggrin.gif Ten taip gaiviai kvepia... Nerealu! thumbup.gif
auslialia
Na ka gi, ir vel nebesuprantu ka daryti - Giliukas tai apdeges visas stovi... Reikes ieskoti kito darzelio... Gerai kad dar darbo sutartis nepasirasyta, nes jei joks darzelis nepriims Andriuko - liksim namuose dar kuriam laikui...

Gal yra mamyciu, kuriu vaikuciai nuo sio rudens turejo pradeti lankyti lopseli - darzeli Giliukas?

Gal kas turit kokios informacijos, kaip tokiu atveju elgtis? As jau 2 dienas skambinu i Giliuka - uzimta. Tuo paciu bandau teitautis del vietu ir kituose lopseliuose, bet manau numanote kokia situacija visur... doh.gif
melmel
QUOTE(auslialia @ 2007 08 14, 11:48)
Na ka gi, ir vel nebesuprantu ka daryti - Giliukas tai apdeges visas stovi... Reikes ieskoti kito darzelio... Gerai kad dar darbo sutartis nepasirasyta, nes jei joks darzelis nepriims Andriuko - liksim namuose dar kuriam laikui...

Gal yra mamyciu, kuriu vaikuciai nuo sio rudens turejo pradeti lankyti lopseli - darzeli Giliukas?

Gal kas turit kokios informacijos, kaip tokiu atveju elgtis? As jau 2 dienas skambinu i Giliuka - uzimta. Tuo paciu bandau teitautis del vietu ir kituose lopseliuose, bet manau numanote kokia situacija visur...  doh.gif
*

nu tu cia naujiena pasakei doh.gif mes pries pora savaiciu irgi uzsirasem... tai kas ten ivyko? smarkiai apdege? ot velniava...
auslialia
QUOTE(melmel @ 2007 08 14, 16:50)
nu tu cia naujiena pasakei  doh.gif  mes pries pora savaiciu irgi uzsirasem... tai kas ten ivyko? smarkiai apdege? ot velniava...
*

Skambinau vakar, tai pasimetus moteriske kazkokia atsiliepe, sake paskambinti veliau, bet as taip ir nebeperskambinau. Reikes rytoj dar paskambinti... Man visi patarineja ieskotis kito darzelio rugpjucio pabaigoje, kai jau direktores visos bus darbuose. Gal kas pagailes ir tokiu atveju priglaus... verysad.gif
melmel
pabandysiu as siandiena skambint...
auslialia
Na, ar prisiskambinai? As ka tik skambinau, tai apsidziaugiau visai - sake jeigu patiems nepavyks susirasti darzelio, tai jie pades per Svietimo Skyriu. Uzregistravo mus. Jus irgi tikiuosi uzsiregistravot?

Sekmes!
melmel
nataip, skambinau. bet zinai, vis tiek patiems daba reikia ieskotis. pades tik tuo atveju, jei nerasim. na, papildomas galvos skausmas, ex...
auslialia
taip taip, apskambinau keleta lopseliu savo rajone, tai dabar beprasmiska net is klaust kazka, nes rugsejo pradzioj bus aisku, ar atsilaisvins kokia vietele. Bet manau reikia eiti ir rasyti prasymus visur. Bet siaip tai jo, visus planus gali sujaukti sitas nutikimas schmoll.gif
melmel
zinai, as kazkaip apsiraminau. direktore sake kad gal jau nuo rugsejo vidurio prades veikt tas darzas, tai sakau pakentesim biski. nes kas menesi darzelius keist tai per didelis stresas vaikams.
auslialia
Nenoriu nusisneket, bet as supratau, kad tik viena korpusa atidarys... Man taip ji sake... O ten gales eiti tik tie vaikiukai, kurie jau lanke ta darzeli anksciau blink.gif
O mes kadangi nauji, tai arba turesim dar ilgiau laukti, arba isvis kita darzeli turim susirasti... g.gif
melmel
rimtai? man tai ji sake, kad priims...
auslialia
Geras, tai reikes rugsejo pradzioj paskambinti. Tikiuosi tada, kad as ne taip supratau. smile.gif
melmel
pasiskambink butinai
auslialia
smile.gif Ok!
auslialia
Mes susiradome kita darzeli - Putinelis vadinasi. Taip kad atsisveikinam 4u.gif Linkiu sekmes ir tikiuosi kad viskas su tuo Giliuku jums bus gerai thumbup.gif
melmel
na, smagu kad Jums pavyko smile.gif
sekmes!
auslialia
Aciu! Atia!
melmel
4u.gif
Gabanne
4u.gif 4u.gif an ir idomus sis darzelis
Shura
labukas 4u.gif
mano dickis lanko si darzeli thumbup.gif
mums viskas patinka, labai grera vieta vaikuciams - paciame pusyne, ir aukletojos man labai fainos, visokiu renginuku vyksta, spektakliukai, koncertai vaikuciams , nu as tai nusiskundimu neturiu ax.gif
Vendetta
MANO ABU ČIA LANKO. DYSIS IŠ PRADŽIŲ ĖJO Į KITĄ, BET ARČIAU NAMŲ PERSIKĖLĖM - ČIA PERVEDĖM. NU MUMS LABAI PATINKA! aUKL4TOJOS LABAI FAINOS thumbup.gif . mAŽOJI TIK 65 RUDEN5 PRAD4JO EITI, DAR NIEKO NEPASAKYSIU. DABAR DAR BLIOVIMO STADIJOJ. O ŠIAIP VIETA - thumbup.gif drinks_cheers.gif MIŠKAS APLINKUJ, PRIE JŪROS VEDA VAIKUS PASIVAIKŠČIOTI. DABAR JAU IR ŠIS DARŽAS NEBĖRA PUSTUŠTIS - VISI LABAI NORI Į JĮ PATEKTI.
Asta123
Kiek teko girdėti, ir jame jau vietų nebėra verysad.gif
Gabanne
QUOTE(Asta123 @ 2008 09 16, 23:37)
Kiek teko girdėti, ir jame jau vietų nebėra  verysad.gif
*

mes pries metus laiko uzsiraseme mirksiukas.gif
liepuze
Kazin o dabar dar nebutu per velu usirasyti,jeigu pavasari norim pakliuti? Kaip ten direktore,ar sukalbama? Pasikeite musu planai,tai dabar ieskau vietos savo dukrytei,nes i kita darzeli esu uzrasiusi ir tik nuo rugsejo priims. Girdejau kad sitas dirba visa vasara.
Samta0204
QUOTE(liepuze @ 2008 10 11, 01:02)
Kazin o dabar dar nebutu per velu usirasyti,jeigu pavasari norim pakliuti? Kaip ten direktore,ar sukalbama? Pasikeite musu planai,tai dabar ieskau vietos savo dukrytei,nes i kita darzeli esu uzrasiusi ir tik nuo rugsejo priims. Girdejau kad sitas dirba visa vasara.
*

Bandykit nuvažioti pas direktorę mirksiukas.gif kuo anksčiau tuo geriau 4u.gif taip daržėlis dirba be atostogų 4u.gif daržėlio saitas http://giliukas.aiva.lt/
gutute
sukirbejo net sirdelej...pries 33 metus lankiau ta darzeli,atmenu kad tik labaiii prmadieniais verkdavau kai mama su 4 autobusu nuo delfino turgaus vezdavo i darzeli...visai savaitei schmoll.gif
Papildyta:
ir tais laikais jau buvo poblatinis darzelis,sanatorinis...atpirkdavo grynas oras,pusys,geras maitinimas...na cia tevams taip atrodydavo,bet man kaip vaikui tai buvo ziauru...
girdejau kad dabar tai ne savaitinis,normalus darzelis,tai tikrai saunu tada
Gėlėta
Darželis savaitinis, bet nereiškia, kad negali kiekvieną vakarą jo pasiimti ax.gif
Vendetta
QUOTE(Samta0204 @ 2008 10 14, 07:56)
Bandykit nuvažioti pas direktorę mirksiukas.gif kuo anksčiau tuo geriau 4u.gif  taip daržėlis dirba be atostogų 4u.gif daržėlio saitas http://giliukas.aiva.lt/
*

Taip, šią vasarą jis dirbo be atostogų. Kaip supratau, ateinančią vasarą (2009 m.) bus su pertrauką.

QUOTE(gutute @ 2008 11 18, 22:20)
sukirbejo net sirdelej...pries 33 metus lankiau ta darzeli,atmenu kad tik labaiii prmadieniais verkdavau kai mama su 4 autobusu nuo delfino turgaus vezdavo i darzeli...visai savaitei schmoll.gif
Papildyta:
ir tais laikais jau buvo poblatinis darzelis,sanatorinis...atpirkdavo grynas oras,pusys,geras maitinimas...na cia tevams taip atrodydavo,bet man kaip vaikui tai buvo ziauru...
girdejau kad dabar tai ne savaitinis,normalus darzelis,tai tikrai saunu tada
*

Pabrauktos frazės nesupratau. Man atrodo kaip tik šaunu, kad jis VIS DAR savaitinis, nes tokių nedaug liko.
Toks įspūdis, kad jis poblatinis ir dabar yra. Kaip rašiau - daug norinčių į jį patekti. Šiaip fainas tas darželis.
saliamona
sveikos mamytes, uzmirsta Giliuko temute, bet vis tiek parasysiu mirksiukas.gif
Nuo rytojaus savo dukriuka vedu i si darziuka, tai kaip jaudinuosi, ji mamyciuke pas mane, tai nezinau kaip bus doh.gif mes dar ir su tutia draugaujam ir puodukas didziausias priesas, baisu man. Labai tikiuosi, kad pakliusim pas geras ir supratingas aukletojas ax.gif
Angelvita
Ir as ten savo vaika vesiu nuo rudens. Papasakok kaip sekasi.
gita
Kazkaip idomu, kokios priezastys vercia vaika palikti darzelyje visai savaitei g.gif
Gėlėta
Darželis savaitinis, bet tai nereiškia, kad negali pasiimti vaiko kada nori smile.gif
Rugsejine
Laba:)
noriu ir as savo mazyle ten vesti. Labai grazi aplinka, siandien buvome apsiziureti. Personalas malonus... tik va pagal nauja tarybos potvarky "rajoniniu" mes is sendvario seniunijos nenori registruoti:((((

Mamos, kurios vedat vaikelius, pasidalinkite ispudziais, labai butu didelis dekui!
saliamona
QUOTE(Angelvita @ 2009 05 17, 20:12)
Ir as ten savo vaika vesiu nuo rudens. Papasakok kaip sekasi.
*

na mums sekesi idomiai doh.gif paverkdavo, kol uzdarydavau grupes duris, mazdaug, gal suveiks ir mama manes nepaliks lotuliukas.gif bet...apturejom kita beda....manoji 1,5sav. nieko nevalge doh.gif nei namuose nei lopselyje, tik pienuko gerdavo, matyt, protestavo taip g.gif bet po to persilauze ir ejom be problemu smile.gif
Gaila, kad dabar atostogos 2men. Aisku, neapsiejom be ligu, pradzioj slogyte prasidejo, kuria greit issigydem. Po savaites konjuktyvitas, bet manau, kad del to, jog pas mus kieme smelio dezej zaidzia, tai pasigavo bakteriju. Dar buvo stiprus kosuliukas prasidejes, tai irgi savaite namuose buvom, bet siaip jokios rimtos ligos, aciu D smile.gif

QUOTE(gita @ 2009 05 17, 20:23)
Kazkaip idomu, kokios priezastys vercia vaika palikti darzelyje visai savaitei  g.gif
*

Priezasciu gali buti ir ne viena. MB ejo i darzeli giruliuose,kurio jau nebera, tai jam patys nuostabiausi prisiminimai is to darzelio. Palikdavo ji savaitej, nes tetis studijavo kitame mieste, o mama turejo dirbti tokiu grafiku, kad nebuvo kitos iseities.
As savo dukryte pasiimu kasdien, net vakarienes nevalgom, aisku, kol nedirbu ax.gif
Siaip mano atsiliepimai apie si darzeli patys geriausi, tikiuosi tokie ir liks rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.