Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Piešimas ant sienų
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
arkliukas
gal kas zinot ar turit kokiu trafaretu ar piesinuku kurie tiktu vaiku kambario sienas ispaisyti.
mirksiukas.gif
c@stell

Cia radau:

TRAFARETAI
vvandene
o gal turit kontaktu, kas galetu ispiest piesinius ant sienu vaiku kambaryj (ne trafaretinius)?
Caca*
QUOTE(vvandene @ 2007 07 09, 19:24)
o gal turit kontaktu, kas galetu ispiest piesinius ant sienu vaiku kambaryj (ne trafaretinius)?
*

ir man aktualu.Dar ne šiandien, bet neužilgo reikės. ax.gif galvoju apie grafiti ant vienos kambario sienos.
kusachius
as paišau neblogai, galite pažiūrėti mano darbus čia:
My Webpage
jeigu patiks -rašykite į AŽ.
cudo
QUOTE(kusachius @ 2007 07 09, 21:02)
My Webpage
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
dekor
prašom- http://public.fotki.com/dekoras/

čia daugiau dekoras bet tapyba ant sienų ir daroma
axa
QUOTE(kusachius @ 2007 07 09, 21:02)
My Webpage
*

patiko bigsmile.gif
gaila kad dabar nereikia... Kaip čia nepametus kontaktų iki tol kol reikės g.gif
NiBiRu
Aš išpiešiau dukrytei kambario sieną pati, žodžiu išliejau savo fantaziją kuriant jos interjerą ir užuolaidėles pati pasiuvau.Jei bus norinčių parodysiu. kurkit ir nebijokit, leiskit sau laisvai pafantazuoti. 4u.gif Vaikučiams patiks geriausia eksperimentus daryt jų kambary lotuliukas.gif
ajja
as pati dizainere, tai musu sienos namuose: http://public.fotki.com/ajja/trafaretai/. Jei patinka kreipkites, tik vaiko tada dar nebuvo tai vaikisku pvz neturiu.
Gretchen
Sveikutes,
aš ir nutariau pasireklamuoti, bet manau kad daugiausiai kalba patys darbeliai, taigi jie čia
http://picasaweb.google.com/greta.duobiene/SienuTapyba
Jei kas rašykite man į až 4u.gif
Lauriuka
QUOTE(Gretchen @ 2007 08 06, 10:07)
Sveikutes,
aš ir nutariau pasireklamuoti, bet manau kad daugiausiai kalba patys darbeliai, taigi jie čia
http://picasaweb.google.com/greta.duobiene/SienuTapyba
Jei kas rašykite man į až  4u.gif
*

Labai labai grazu. wub.gif Is kokio miesto esi?
Gretchen
QUOTE(Lauriuka @ 2007 08 06, 22:39)
Labai labai grazu. wub.gif Is kokio miesto esi?
*

As prie Kauno 4u.gif
Law
labai grazus jusu darbeliai mergytes!
gal kuri pasidalinsit kokiais dazai piesiat ant sienos? ruosiuosi dukrytes kambari pagrazinti. 4u.gif
Gretchen
akriliniais, kiti piesia sienu dazais 4u.gif
Law
QUOTE(Gretchen @ 2007 08 08, 07:23)
akriliniais, kiti piesia sienu dazais  4u.gif
*

o jei piesiant ant dazomu tapetu? ir jei noresim paskui perdazyti viena spalva vel viska mastau.gif kaip manot nekils problemu? kaip tik keleta spalvu akriliniu dazu turiu uzsilikusiu nuo studiju laiku ax.gif
Law
idejos...
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
jau kazka ne taip pridirbau doh.gif
va straipsnis apietrafaretini dazyma
Gretchen
QUOTE(lawriencky @ 2007 08 08, 15:40)
idejos...
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
jau kazka ne taip pridirbau  doh.gif
va straipsnis apietrafaretini dazyma
*

Na del tapetu ne kazi ka galiu patarti, niekada nebandziau ju dazyti smile.gif Bet shiaip su akrilu turetu gautis, tik vat kaip uzsidazys po to tai nezinau wink.gif
Tynka
o pačių trafaretų kur galima būtų ieškoti? Arba iš ko juos darytis? Popietiusm net storas kartonas kažin, ar tinka, jei trafaretą norėčiau naudoti keletą kartų...
Kava&arbata
Sveikutes, as irgi paisiau vaikui i kambari: piesiau paprastu piestuku, o nuspalvinau guasu, bet tas guasas laikosi super nei skilineja nei ka. thumbup.gif , nors praejo nemazai laiko, dabar remontuojames tai dazytojas atsisako juos nuplauti lotuliukas.gif O problemos jokios: guasas nusiplauna, kai atsibos naujus nusipiesit smile.gif
Law
QUOTE(Tynka @ 2007 08 08, 20:44)
o pačių trafaretų kur galima būtų ieškoti? Arba iš ko juos darytis? Popietiusm net storas kartonas kažin, ar tinka, jei trafaretą norėčiau naudoti keletą kartų...
*

as kazkodel manau kad turetu tikti toks paspartas (na mes taip vadinam o ar cia teisingas pavadinimas) zodziu ju buna dailes reikmenyse ir jie buna gan didelio dydzio- gal 1*1.5 ar kazkas panasaus... nuotraukas ar paveikslus su jais paspartuoja... ax.gif nerandu pvz... mastau.gif

QUOTE(Kava&arbata @ 2007 08 09, 08:14)
Sveikutes, as irgi paisiau vaikui i kambari: piesiau paprastu piestuku, o nuspalvinau guasu, bet tas guasas laikosi super nei skilineja nei ka.  thumbup.gif , nors praejo nemazai laiko, dabar remontuojames tai dazytojas atsisako juos nuplauti  lotuliukas.gif O problemos jokios: guasas nusiplauna, kai atsibos naujus nusipiesit  smile.gif
*

o tai kai vaikas liecia ta piesini tai nenusitepa? nes manoji tuoj pamaitinti ar pabuciuoti uzsimanys doh.gif hihihi.gif
Gretchen
as ir manau, kad guasas nelabai praktiska, apsitaskys ir nuvarves g.gif
Del popieriaus, tai ash naudoju vyniojamaji, na toki "paprasta", nes js isvis buna metrais parduodamas, bet as tik uzsimetu piesineli, kad mazdaug dydis butu aiskus, po to jau is rankos piesiu smulkmenas. 4u.gif
Kava&arbata
QUOTE(Gretchen @ 2007 08 10, 08:33)
as ir manau, kad guasas nelabai praktiska, apsitaskys ir nuvarves  g.gif

*

Tai va butent ir as taip galvojau, bet nei varva, nei taskosi, nei tepasi - absoliuciai nieko smile.gif
MikaPuk
as senam butuke, dar bendrabutiniam irgi vaiko kampuka buvau ispaisius thumbup.gif buvo, paisiau guasu bet kad tvirciau uzsifiksuotu poto padengiau vandeniniu bespalviu laku, tai labai gerai laikesi mirksiukas.gif vonioje taip pat buvau padariusi tai daznas sienu laistymas prausiantis po dusu niekiek nepakenke, tai kad galima ir guasu, manau pigesnis variantas, jei piesinukai nedideli, bet jei pervisa siena, tada jau reikia atsparesniais dazais dirbti

dabar irgi planuoju per pora atostogu savaiteliu apipaisyti mazuju kambariu pasirinkom drakoniukus ir riterius, ir lova bus ala pilis, ziuresim kas gausis, TIK GAL KAS PATARS KUR PIGIAU AKRILINIUS DAZUS RAST , KAD IR SPALVIKIU IVAIRIU BUTU, BUCIAU LABAI DEKINGA biggrin.gif
irmulia
Akrilinių dažų galima rasti TP parduotuvėje. Jie iš ties neblogi ir nedaug kainuoja. thumbup.gif
Dėžutė 5 spalvų po 100 ml tūtelės kainuoja apie 21 lt. Yra ir mažesnės dėžutės su mažomis tūtelėmis (12 vnt. po 12 ml), bet žymiai daugiau spalvų, šios kainuoja apie 11 lt. mirksiukas.gif
auforija
Jei domina piešiniai ant sienų vaikų kambariui, rašykite (AŽ) smile.gif .
Gretchen
Dekoruoju sienas 4u.gif gal atsiras norinciu pagyvinti interjera cool.gif
darbeliai http://picasaweb.google.com/greta.duobiene/SienuTapyba
a79
Įlindau į temą konkrečių patarimų ieškodama, o čia daugiau reklamų (kuri, mano manymu, turėtų skelbimų lentoj kur nors būt), nei realios info.
Noriu pati "pažaist" ant sienos, ne specas, bet nuo paveiksliuko ką nors patinkančio gal ir pavyktų nukopint. Būtų įdomu pažiūrėt, kaip kitoms mamos sekėsi, kokie "šedevrai" sienas papuošė. Kokie būtų pastebėjimai, pamokymai pradedantiesiems blush2.gif

P.S. Nedomina skelbimų tipo žinutės. Ačiū už supratimą.
dekor
QUOTE(a79 @ 2007 09 27, 15:35)
Įlindau į temą konkrečių patarimų ieškodama, o čia daugiau reklamų (kuri, mano manymu, turėtų skelbimų lentoj kur nors būt), nei realios info.
Noriu pati "pažaist" ant sienos, ne specas, bet nuo paveiksliuko ką nors patinkančio gal ir pavyktų nukopint. Būtų įdomu pažiūrėt, kaip kitoms mamos sekėsi, kokie "šedevrai" sienas papuošė. Kokie būtų pastebėjimai, pamokymai pradedantiesiems  blush2.gif

P.S. Nedomina skelbimų tipo žinutės. Ačiū už supratimą.
*

prashom uz supratima.
matai buvo klausta ne kaip daryt o kas daro. del to ir bent jau ash ir parashiau reklamini post'a,nors shiaip uzsiemu sudetingesniais uzsakymais.

o ko tiksliai reik? jei tik paishyti ant dazytos sienos tai:

1 a) jei motyvas pasikartojantis, daraisi trafareta
cool.gif jei ne, tai pasidarai pieshinio eskiza ,arba susirandi jau padaryta pieshini-tada photoshop'e atidarius image spaudi Ctrl+I ko pasekoje gauni image negatyva ,tada ji atsispausdini ir nufotografuoji su juostiniu fotoparatu-ishryshkinus dedi juosta i skaidriu projektoriu ir su pieshtuku nusipaishai pieshinio konturus ant sienos.

2 perki normalius akrilinius dazus ir sintetinio pluoshto teptukus dailes prekiu parduotuveje ir tapai.

3 kvieti draugus ir gimines-tegu grozisi.

editita
Sveiki,

Jei kam reiketu mano brolis piesia ant sienu graffity. Klaipedoje, Klaipedos raj.
Kontaktai: Viktoras, 865137259
a79
QUOTE(dekor @ 2007 09 27, 22:27)
prashom uz supratima.
matai buvo klausta ne kaip daryt o kas daro. del to ir bent jau ash ir parashiau reklamini post'a,nors shiaip uzsiemu sudetingesniais uzsakymais.

o ko tiksliai reik? jei tik paishyti ant dazytos sienos tai:

1 a) jei motyvas pasikartojantis, daraisi trafareta
  cool.gif jei ne, tai pasidarai pieshinio eskiza ,arba susirandi jau padaryta pieshini-tada photoshop'e atidarius image spaudi Ctrl+I  ko pasekoje gauni image negatyva ,tada ji atsispausdini ir nufotografuoji su juostiniu fotoparatu-ishryshkinus dedi juosta i skaidriu projektoriu ir su pieshtuku nusipaishai pieshinio konturus ant sienos.

2 perki normalius akrilinius dazus ir sintetinio pluoshto teptukus dailes prekiu parduotuveje ir tapai.

3 kvieti draugus ir gimines-tegu grozisi.
*

Ačiū 4u.gif TU angelas
notworthy.gif

Gavau tai, ko reikėjo
LT saulele
QUOTE(dekor @ 2007 09 27, 22:27)
  cool.gif jei ne, tai pasidarai pieshinio eskiza ,arba susirandi jau padaryta pieshini-tada photoshop'e atidarius image spaudi Ctrl+I  ko pasekoje gauni image negatyva ,tada ji atsispausdini ir nufotografuoji su juostiniu fotoparatu-ishryshkinus dedi juosta i skaidriu projektoriu ir su pieshtuku nusipaishai pieshinio konturus ant sienos.

*

ir aš dėkoju 4u.gif .. Tik galvoju, kad palengvinsiu darbą ir kai darysiu, tai tiesiai iš kompo per projektorių ant sienos, be spausdinimo ir fotografavimo paprastu fotoaparatu , gal kontūrams pasipaišyt užteks g.gif ...
dekor
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 28, 13:27)
ir aš dėkoju  4u.gif .. Tik galvoju, kad palengvinsiu darbą ir kai darysiu, tai tiesiai iš kompo per projektorių ant sienos, be spausdinimo ir fotografavimo paprastu fotoaparatu , gal kontūrams pasipaišyt užteks  g.gif ...
*

uzteks.

ash ne buozė tai projektoriaus neturiu. smile.gif
stabas@ml.lt
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 28, 12:27)
ir aš dėkoju  4u.gif .. Tik galvoju, kad palengvinsiu darbą ir kai darysiu, tai tiesiai iš kompo per projektorių ant sienos, be spausdinimo ir fotografavimo paprastu fotoaparatu , gal kontūrams pasipaišyt užteks  g.gif ...
*

Aciu uz nuostabia ideja wub.gif yahoo.gif
Bardas
Jeigu jau prakalbome apie sienu dekoracijas, tai ikysiu ir as trigrasi.

Mano viena drauge ne per seniausiai Perkunkiemyje nusipiriko buta. Tai pavasari dare remonta pas save. Nusprende truputi originaliau padaryti nei visad, tai va ka sugalvojo ant sienu uzdeti:

http://fotki.yandex.ru/users/bardas75/view/14540

Super atrodo, ka?
mama_gulbe
QUOTE(Bardas @ 2007 10 02, 11:20)
Jeigu jau prakalbome apie sienu dekoracijas, tai ikysiu ir as trigrasi.

Mano viena drauge ne per seniausiai Perkunkiemyje nusipiriko buta. Tai pavasari dare remonta pas save. Nusprende truputi originaliau padaryti nei visad, tai va ka sugalvojo ant sienu uzdeti:

http://fotki.yandex.ru/users/bardas75/view/14540

Super atrodo, ka?
*

aga
sita ideja isidedu i galva smile.gif prireiks remontuojant butuka mirksiukas.gif
blaxtiena
pas mane sienas paise sita dailininke http://menosiela.blogspot.com/ , nepakartojamas darbas wub.gif
editita
zinau zmogu, kuris name/bute ir pan. paiso ant sineu graffity, pati planuoju name laiptu zonoje kazka panasaus. jei ka sudominau rasykite i asmenini editita@centras.lt, duosiu kontaktus. Cia Klaipedoje, ar Klaipedos raj.
timona
Mačiau pas giminaičius "vaikų" kambary grafiti išpaišytas sienas.. ten lyg ir meškinai dideli, bet man labai šalti ir nevaikiški pasirodė. Gerai dar, kad ten didelis kambarys, o mažame tai visai kraupiai atrodytų.. Nežinau, aš pati namie mieliau rinkčiausi tapybą ar šiaip trafaretinius linksmus piešinukus.
juliux
Ir aš manau, kad vaikui reikia kambaryje ant sienų ką nors nupiešt. Tai labai pagyvintu kambarį bigsmile.gif .Be to ir mažiui būtų linksmiau. O gal pačiai pabandyt? Ne taip ir sunku nupiešti boružę, gėlytes, mašinytes ir pan.
INGRIDIK81
QUOTE(dekor @ 2007 07 09, 23:52)
prašom- http://public.fotki.com/dekoras/

čia daugiau dekoras bet tapyba ant sienų ir daroma
*

cia jus taip darot wub.gif
parasiau i az drinks_cheers.gif
ggudrute
As tai pati pabandziau pagrazinti vaiku kambario sienas ax.gif
Paziurekite stai cia
SUNO
QUOTE(gudrute15 @ 2007 12 06, 19:25)
As tai pati pabandziau pagrazinti vaiku kambario sienas  ax.gif
Paziurekite stai cia
*

thumbup.gif Grazu šaunuole. 4u.gif wub.gif
oregano
user posted image
Susižavėjau... rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Jėgelė taip sienas dekoruot thumbup.gif
lete
siaubakas... jau keleta metu audziau minti , kad naujuose namuose ant sienos butinai tapusiu medi... toki liauna is keliu kamienu ,su lapu vainiku ant lubu... ir ka jus manot... neseniai pamaciau,kad pas Julija Zileniene studijoj beveik toks pats apie koki svajojau. Buvo taip gera zinoti,kad butent tokio niekas netures,nes pati ji sugalvojau, o dabar jauciuosi ,kad mano mintys kazkaip nukeliavo i kito zmogaus galva...
ruda lape
QUOTE(lete @ 2007 12 10, 22:52)
siaubakas... jau keleta metu audziau minti , kad naujuose namuose ant sienos butinai tapusiu medi... toki liauna is keliu kamienu ,su lapu vainiku ant lubu... ir ka jus manot... neseniai pamaciau,kad pas Julija Zileniene studijoj beveik toks pats apie koki svajojau. Buvo taip gera zinoti,kad butent tokio niekas netures,nes pati ji sugalvojau, o dabar jauciuosi ,kad mano mintys kazkaip nukeliavo i kito zmogaus galva...
*

Chi chi chi, ne tu viena taip galvoji- aš jau keletą metų suku mintį prieškambaryje tokį medį išsidailint. Užsimerkus ir pasistengus net matau kaip atrodo. Jau ir vedrodį derantį radau, belieka įgyvendint.
Man kartais atrodo, kad toks dalykas kaip individualios mintys neegzistuoja, egzistuoja tik kolektyvinė sąmonė mirksiukas.gif
kusachius
įmetu vieną sienų dekoravimo pavyzdį, kurį neseniai teko daryti (tiksliau projektą ir trafaretą).

user posted image

pagal trafaretą purkšta bronziniais dažais. Tiesiog reikėjo skubiai dekoruoti sienas būtent tokiomis spalvomis, ir nebuvo laiko užsakinėti tapetus.
Caca*
QUOTE(kusachius @ 2008 01 10, 01:29)
įmetu vieną sienų dekoravimo pavyzdį, kurį neseniai teko daryti (tiksliau projektą ir trafaretą).

user posted image

pagal trafaretą purkšta bronziniais dažais. Tiesiog reikėjo skubiai dekoruoti sienas būtent tokiomis spalvomis, ir nebuvo laiko užsakinėti tapetus.
*

man gražu. wub.gif
une
QUOTE(kusachius @ 2008 01 10, 00:29)

*

super thumbup.gif
oregano
QUOTE(une @ 2008 01 11, 10:38)
super  thumbup.gif
*

Aš irgi turiu prisipirkus trafaretų, tai paeksperimentuosiu ant miegamojo sienų, pabus bandomosiomis iki remonto, kol išmoksiu... ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.