Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žvejojančios mamytės
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
WodaLaznik
butu ydomu suzinoti ar yra shiame forume mamyciu kurios neatsisako ar tai ziema ar vasara eit su vyru y zvejyba, Ar cia tik mano zmona tokia patrakusi yahoo.gif ?
Cikadelė
as tai sia liga susirgau ir uzsikreciau nuo savo vyro zvejo wub.gif na kartais jis zvejoja, as knyga skaitau, bet is esmes patapau jo kompanjne zvejyboje... o mano isventinimas i zvejyba ivyko ziema kai ejau i poledine zukle su balalaika karosu gaudyt.....na bet pavyko net tongue.gif dvi zuvi pagauti ir viena dar tampaiu pampiau kol negyvbau uztampiau, nes maniau, kad nesukibo, o ta vargsele raitesi ten ant kabliuko.......

o geriausia tai, kad galu gale as daugiau pabunu svieciame ore....ir pajudu, nes dirbu sedima darba ir kazkaip norisi kartais kaulus pramankstint thumbup.gif
WodaLaznik
betgi karosai ziema nekimba, jie migot eina ir miega per ziema visa iki pavasario!!! rolleyes.gif gal ten kokia kita zhuvis buvo? tongue.gif
cikadele o tau kirminiukus vyras mauna ar pati moki? manoji tai prasho uzmauti ale pati pro shona tik ziuri akis ishpletus, o pati nesicackina tongue.gif biggrin.gif
pa_radize
žvejot su vyru einu,kai jau supykstu ant jo-kam vis sėdi prie vandens.tai tada ir irkluoju,ir tinklus metu,teko nėščiai ir eketes gręžt biggrin.gif bet šiaip...dėl pramogos kartais reikia,bet dažnai schmoll.gif neiškęsčiau
Cikadelė
QUOTE(pa_radize @ 2005 01 28, 21:52)
teko nėščiai ir eketes gręžt  biggrin.gif
*

nu saunuole thumbup.gif o nebijojai, kad kas atsitiks? cool.gif
Rigedora
nu mergos duodat... blink.gif kai vasara tai smagu ant kokio kupsto ar patiesalo pasėdėt šalia, alutį pagurkšnoti, bet pačiai žvejoti schmoll.gif nu nelabai... nors yra tekę ir žuvis ištraukt netyčia... biggrin.gif kai daug meškerių chebra sumerkusi paliko ir baliavot nuėjo drinks_cheers.gif bet šiaip tai man jau tas garsas, kai dzykus mauna ant kabliuko ir jie traška tai labai nekoks beee.gif
WodaLaznik
o kas gali acitikt neshciajai, gi ne i kara eini o tik ekete pagrezioti. mankta gerai ir net labai thumbup.gif nu aisq gal ne 9 menesi ale vistiek biggrin.gif
pa_radize
QUOTE(Cikadele @ 2005 01 29, 13:03)
nu saunuole thumbup.gif  o nebijojai, kad kas atsitiks?  cool.gif
*

ai,kas čia atsitiks-ne taip sunku buvo biggrin.gif buvo baisiau,kai nėščia malkas maišaisa tampiau ir vandenį porą km.iš šaltinio bambaliais nešiau.gerai sako-mankšta gerai,be to,nėštumas-ne liga
Cikadelė
QUOTE(pa_radize @ 2005 01 29, 23:48)
ai,kas čia atsitiks-ne taip sunku buvo  biggrin.gif buvo baisiau,kai nėščia malkas maišaisa tampiau ir vandenį porą km.iš šaltinio bambaliais nešiau.gerai sako-mankšta gerai,be to,nėštumas-ne liga
*

va teisingai thumbup.gif
o as jau zvalgausi- jau ant ezero ledas dengiasi, storesnis vis...gal iseis su vyreliu ir siemet pazvejoti 4u.gif
Degutė
Sveiki, oi kaip man patinka žvejoti. Aišku, vasarą labiau, žiemą tai tik vaikytėje yra tekę vieną stintą iš po ledo ištraukti.
Tik dabar vaikai šį malonumą trumpina, bet jau ir šiemet visa šeimyna ant Minijos kranto tupėjom ir kilbukus gaudėm. Net sūnus vyresnėlis pamiršo kad valgyti nori, sugraužė žuvims skirtą duoną, bet namo nėjo, žvejojo. Ir man nelabai svarbu, kokia ten žuvis užkibs, bet svarbiausia azartas, kad kimba. O sliekus ir visus kitus gyvius užsidedu pati. Ai, dar ir žuvį galiu pati nusivalyti ir kitiems nuvalyti, o ir valgyti žuvį mėgstu tongue.gif
Po vyresnėlio gimimo vyras kai pirmą kartą išleido į žvejybą, tai koks kaifas buvo thumbup.gif
Zir_Zir
labai fainas laiko praleidimas su draugais gamtoje ir vakare kepant pagauta laimiki - niekada neatsisakau jei tik aplinkybes leidzia ax.gif labiausiai patinka zukle ant ledo rolleyes.gif thumbup.gif
Sinuhe
Aš irgi su vyru žvejoju user posted image Tikrai fainas laiko praleidimas - ir pailsi, ir grynu oru pakvėpuoji good.gif Visus masalus užsidedu pati, ir žuvį kartu su vyru valau - visa tai vyro įtaka, jis žvejys nuo mažumės smile.gif
Akyra
Ir musu seimyna, zvejai megejai rolleyes.gif Vasara, tai varom karosu zvejot (dar ir dabar, kur vasara prigaudem, kokis 15 shtuku kibire miega. Paviesiui ledas, kazin ar neuzdus nabagai g.gif Vis planavom rudeni skritulius statyt ir tuos karasius "pamaut", bet taip ir nespejom, atidejom zvejyba su skrituliais pavasariui, kai ledas nutirps smile.gif Dar labai faina velkiaut, tik kai diedas irkluoja rolleyes.gif Didziausia zuvi buvau pagavus lydeka, kokiu 400 gr., nuo tada ir uzsikreciau zveju manija smile.gif
Na bet zuvi valyt, tai nors tu cry.gif nekenciu, nors tu ka. Sliekus, ziogus ir kt. skanumynus, ant kablio pati uzmainu smile.gif Ai, dar pamirsau, svarbiausias zvejybos atributas pas mus yra drinks_cheers.gif
grafienė
SOS
prašom pagelbėt - norim dovanot vyrui meškerę, parekomenduokit, nes nieko apie tai nenutuokiu, gal yra koks pavadinimas, kas turi įeit į komplektą? aišku, ir kaina kad nebūtų labai didelė, ir meškerė, skirta mėgėjui, prašau patarimo, AČIŪ

notworthy.gif
JurSan
As irgi megeja zuvauti.Dazniausei zuvauju vasara,kai susirenkame su visa gymine prie ezeru atostogauti.Musu pastovi atostogu vieta Zarasai.Ten geros zuvis kimba.Didziause esu pagavus 800gr.Lidekaite.Zvejiboje maloniauses dalikas pats kibimas ir zuvies traukimas nemegstu zuvi valyti ir valgiti.Bet gerai isdziovinta zuvi labai megstu prie alaus drinks_cheers.gif .Ziema ir teko zuvauti su broliu.Daugiausei esu sugavusi eseriu 3kg.Masala naudoju ivairu.Dazniausei sliekai ir speclervos. thumbup.gif
Armana
Man patinka žvejoti tik vasarą, kai šilta, nes šalčio negaliu pakęsti. O šiaip tai žvejoju tik tam, kad malonu pasėdėti tylioje ir ramioje gamtoje. Man taip pat patinka vėžius gaudyti rolleyes.gif , nes man jie labai skanūs smile.gif .
grafienė
cry.gif oj, nu negi nesulauksiu patarimų dėl meškerės cry.gif
JurSan
Sveika Grafiene.Zinai ka nuejusi i parduotuve tu paprasik pardavejo pagalbos jis tau tai tikrai pades issirinkti gera meskere.Meskeres parduodamos ir dalinai sukomplektuotos(ryte,kabliukai,zilka)Bet ira ir nesukopmplektuotos.Geriau pirkti viska atskirai.Geras patarimas-Gera meskere jos pats galiukas turi buti labai elastingas,ir plonas.Be to meskere gera jei yra labai lengva.Zinoma viskas priklauso nuo to kokias zuvis gauditi.Paprasik pardavejo jis pades.Sekmes isrinkti gera vyrui puikia meskere. thumbup.gif
drugelis.
Mes su vyru - žvejai mėgėjai smile.gif Kokią didesnę silkutę kai pagauni, tai ot laimės būna smile.gif Mes vasarą su gumine vatele nuplaukiam prie kokių nendrių ir tada tai jau žvejojam smile.gif Ir taip galim kokias 5 valandas pražvejot ( jei aišku kimba ) Bet tų žuvų niekad nevalgom, katinuj atiduodam ( nes jos tokios mažytės būna... )
grafienė
To JurSan: ačiū už pagalbą, tik manau, kad pardaėjas jau kai pasiūlys tooookią meškerę, kad neliks noro ir pirkt ... ta prasme norėjau pasikonsultuoti čia pirmiausia, o parduotuvėse bandys savo naudos apturėt daugiau
Jolančiukė

Ir man zvejyba patinka-tiek vasara,tiek ziema thumbup.gif ziema su draugais vaziuodavom eseriu zvejot thumbup.gif man ziauriai patikdvo,lauzeli susikurdavom,kai salta pasidarydavo,kojas sildydavo,net batu padai imdavo svilt kartais blush2.gif vasara taipogi atrakcija thumbup.gif ne butina ka nors ir suzvejot,bet pats tas buvimas gamtoje-jega!o jei tenka didesne zuvi traukt,tai kaifas tikrai thumbup.gif

Bet as anksciau zvejodavau,kai su draugais vaziuodavom,o dabar jau ne,nes gaila,mano vyras-ne zvejys sad.gif medziotojas doh.gif o medziokle tai jau ne man schmoll.gif
Cikadelė
Labas rytas, zvejojancios mamytes ir dar busimos mamytes biggrin.gif

As taip sakant su svieziomis naujienomis, kaip sakant reportazas nuo ledo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif. Sestadieni buvom su vyru ir broliais zvejot ant Plateliu ezero, zuvytes nebuvo daug, nes prasidejo puga, o ir slegis buvo krites, tad eseriukai slepesi dugne, tad pagavok tik pora tu mazuju eserioku, kuriems matyt nusibodo pries nosi tampoma marmiske biggrin.gif ir pugzli pagavom biggrin.gif baisi zuvelioke, tokia tamsi, dumbluota, bet is ju gera sriubike iseina.

Saulutes nebuvo, bet ir salta nebuvo, tik kad ledas neplikas, o sniego daug, kai kur iki keliu, tad buvo sunku eiti toli, tad toli ir nejom, ledas storas bus apie kokia 30 centimetru.

Vienu zodziu- gera oro ir pilsio doze garantuota... xexexe smile.gif gal kuri taip pat buvot zvejoti? smile.gif
RAIMPAL
Sveikos biggrin.gif Aš irgi su vyru ir jo draugais einu žvejot, bet man irgi labiau patinka vasarą thumbup.gif Ant ledo baisiai šalta, tai tada privalai su visais po gramą daryti, paskui žvejoji apspangus wacko.gif O vasarą visai kas kita, aš pati ir slieką užsimaunu, ir matylius, bet dzykus tai jau neee.. schmoll.gif Šlykštūs man jie.
Labiausiai patinka pagaut didesnę žuvį nei kitų ir girtis visiems biggrin.gif , o maniškis visada bando išsisukinėt ir sako, kad fuksas biggrin.gif SMAGU ŽVEJOT
boruze keturtaske
Jo žvejojančiu mažai. Pažiūrėjau šiandien laidą apie žvejybą, net širdį suspaudė. NORIU ŽVEJOTI NORS gun_rifle.gif
mAN ŽVEJYBA SUPER, NESVABU KĄ ŽVEJOT. Galiu ir į naktinę žvejybą vryt. Labai patinka rytinis "kliovas", vos tik sualutė danguj, tu mškeryttę šmarkšt į vandeny žiū plūdė panėrė blink.gif . Ir trauki sua į krantą, tai poto visa tokia yahoo.gif Nu žodžiu, nelabai kam čia bus įdomu kaip mamka žvejoja, bet man net rašyt apie žvejyba smagu. Vyras prižadėjo suorganizuos žvejybą, gal ant starkių, o gal lynai kimba g.gif
renax
Grafiene zinok ne meskere o ceki dovanini padovanok issirinks kokia nori .
Pas man vyras ir dukra zvejai ligoniai ,ziema vasara ir kiaura diena issedi . O as tik vasara kur ant kanalo ar panasiai , megstu aisku kas neperdaug . Siaip labai fainos instrumentu dezutes yra masalam pritaikomos maximkose smile.gif
Kudliukas
4u.gif labai mėgstu žvejot, o vyras priešinagi nervina jį. Kai jam tenka žvejot, tai kai aš prisiprašau dėl kompanijos. blush2.gif Kirminų jis irgi nemoka užmauti, o aš moku ir geriau žvejybos reikaluose už jį nusimanau.
Bet su profais žvejais savęs nelyginu, nes žvejoju į metus porą kartų
JurSan
Na sveikos zvejotojos.Kas buvote zvejoti?Kaip zukle?Ar daug kam laime nusisipsojo didele zuvi pagauti?As tai vis nerandu kompanijos sau kad pazvejoti.O taip norisi kad net negaliu.Vis pasiziuriu i zvejus tai net syrdi suspaudzia.Pasipasakokit kaip jums sekesi.
lasisa
Nu as irgi pazvejot neatsisakau su vyru,o mes ir musu dukrele itrauke i sita reikala,tai ta uzkietejusi zveje,sedi du meskere rankose ir ne krust biggrin.gif
lasisa
Kokias blizgutes naudojat lydeku zuklej ?
JurSan
Sveiki.Kagi bendravimai cia labai reti tongue.gif .As neseniai susiremontavau sau meskere.Tik lieka leidima nusipirkti ir galima zviejoti.Tik man vianai neidomu prie musu ezero tunoti.Noreciau kur nors toliau nuvaziuoti,bet kad sezonas nekoks.As ant blizgiu niekada negaudziau.Man patinka pludine zukle. ax.gif .O zvejoti taip noriu.Vis niekaip nesusirenku pazuvauti.Tureciau masyna tai kitas reikalas.O jos neturiu.
O kaip jums sekasi?
lasisa
Labai ydomu pasidare o tai reikia Lietuvoj zvejybos leidimo ir jai reikia tai kiek jis kainuoja?! Pas mus irgi reikia leidimo (illinois) 13$ metams ir zvejok kiek nori ir kur nori.
lasisa
Mes buvom zvejot si savaitgali tai 32 zuvis pagavom,bandysiu dziovint daryt vobla.
byne
Sveikutės, na mane irgi vyras užkrėtė žvejyba, mat jis iš tų užkietėjusių žvejų thumbup.gif . Pirmąkart nuvažiavau buvo žiema ir dar sugipsuota ranka doh.gif . Tai vyras ir dykius kabino, ir žuveles nuo kabliuko nuiimnėjo tongue.gif . Tikras kaifas buvo thumbup.gif . Aišku, vasara smagiau žvejot, nereikia kaip meškai apsirengt, kad vos pakruti, bet žiema irgi savotiškai smagu smile.gif .Ilgą laiką vyras kabinėjo sliekus, dykius, bet dabar tai jau pati moku mirksiukas.gif . Dabar jau senokai buvau žuklaut, nes lelius laiko neduoda, bet zuikis auga ir manau, kad kartu tempsimės į žvejybą thumbup.gif thumbup.gif .
P.s. žuvį gaudau, žuvį valgau, bet jos visiškai nevalau ir neruošiu smile.gif . Mano vyras spec. žuvies kulinaras thumbup.gif thumbup.gif .
lasisa
Byne dar pusmetis ir jusu sunaitelis gales su jumis ant kranto sedet thumbup.gif tikrai smagu bus ir pramoga ir nauda. biggrin.gif
JurSan
Hai Gais!Leidimas pas mus kainuoja atrodo 10-15lt.Metam.Eh o as vis niekaip negaliu isvaziuoti pazvejoti.Vyras neleidzia pas broli mano nuvaziuoti.Mes abu su broliu zvejai-megejai. biggrin.gif
lasisa
QUOTE(JurSan @ 2005 10 21, 02:17)
Hai Gais!Leidimas pas mus kainuoja atrodo 10-15lt.Metam.Eh o as vis niekaip negaliu isvaziuoti pazvejoti.Vyras neleidzia pas broli mano nuvaziuoti.Mes abu su broliu zvejai-megejai. biggrin.gif
*

Vaziuok tik greiciau kol orai visai neatsalo.
Nu pasigyrkit sios vasaros laimikiais g.gif
KULAUTUVA
Sveikos! As tai megstu zvejot nuo vaikystes . mirksiukas.gif Kai kaime augau su 3 pusbroliais , jie visur mane tampydavosi . Eidavom zuvaut i Jiesios upe . Karosu , raudziu ,kartais veziu . Vaikystej buvau " apvali " , tai vienos tokios zukles metu (buvau gal 6 metu ) ,benesdama kibireli su sliekais ,niurka "dejau " ivandeni zemyn veidu ( nesugebejau praeit siauru kalnuotu takuciu ) . Gerai ,kad dede ejo ,tai istrauke . Sake ,kad atsibodo ziuret ,kaip as ten kojom mataravau . Po to laikinai "uzstrigo mano zvejybos reikaliukai" . Atnaujinau juos tik po daugel metu , kai sutikau savo antraji vyra . Atostogu metu "siausiam " prie kokio ezero pas gimines ,pavyzdziui prie Sartu - ten daug veziu ir unguriu . Bet reik zinot kada galima gaudyt , kitaip gali " patapti " brakonierium . Pries 4 metus Alauso ezere pagavau meskere 2 kg. karsi , cia mano didziausias laimikis . Turiu net nuotrauka. Tenyksciai zmones sake ,kad ant meskeres jau seniai tokios zuvys nekimba . O man kaip aklai vistai grudas , tik isliuogiau i valti , tik " uzmeciau " ir se tau ... Vyras juokes , kad nemoku "uzmest " meskeres , kad uz zoliu uzkibo , bet kai pamate balta zuvies pilva , tai pats vos is valties neiskrito... rolleyes.gif
Aziza
aciu dievui neturiu tokiu ydu blink.gif
mama+
Sveiki visi! smile.gif Mano vyras kaip tik dabar išvykęs į žvejybą. Šį kartą likau namie, nes labai jau oras ne koks. Šiaip visada kartu, nors labiau mėgstu vėžiauti.
lasisa
As niekad neveziavus,o kaip jus veziaujat g.gif
mama+
Pirmiausiai, reikia zinoti, kur yra veziu. Siaip veziaujam su masalu. Imi vistos galva ( buna saldytu parduotuvese), Prismeigi su sakele prie dugno, ir taip kas 2 - 3 metrus palei kranta. Tada vaikstai su prozektorium, svieti ir, pamacius, griebi. ATSARGIAI, kad neiznybtu!
skorpiniuke
aga biggrin.gif labai megstu zvejoti tik vasara nes ziema nemoku su ta kitokia meskere. o vasara tai kaip duodu biggrin.gif tik gaila kad su manim maniskis neina o ne as su juo sad.gif nu jau jam zvejoti tai labai nepatinka...
lasisa
QUOTE(mama+ @ 2005 10 31, 11:50)
Pirmiausiai, reikia zinoti, kur yra veziu.  Siaip veziaujam su masalu. Imi vistos galva ( buna saldytu parduotuvese), Prismeigi su sakele prie dugno, ir taip kas 2 - 3 metrus palei kranta. Tada vaikstai su prozektorium, svieti ir, pamacius, griebi. ATSARGIAI, kad neiznybtu!
*

Griebi kaip su rankom? blink.gif Kad jie labai greiti, as viena syki bandziau taip be masalo, pylnas krantas buvo ,bet niekaip pagaut neisejo schmoll.gif

Eglisake cia tai geras tu zvejoji o vyras ne megalol.gif
JurSan
Labas.AS siais metai visgi nebuvau zvejoti bet uztad dabar namie zvejoju.Turiu gera zaidyma tai sedziu kompe ir zvejoju.Fainas zaidyma.Tikroviskas.Uzvedantis.
Kas del veziu tai ir as juos gaudziau nakti.Tik musu masalas buvo varles be odos.Laimykis - 5kg. thumbup.gif .
egilis
Aš tai nemėgstu žvejoti.
lasisa
QUOTE(JurSan @ 2005 11 04, 02:55)
Labas.AS siais metai visgi nebuvau zvejoti bet uztad dabar namie zvejoju.Turiu gera zaidyma tai sedziu kompe ir zvejoju.Fainas zaidyma.Tikroviskas.Uzvedantis.
Kas del veziu tai ir as juos gaudziau nakti.Tik musu masalas buvo varles be odos.Laimykis - 5kg. thumbup.gif .
*

O jus irgi rankom gaudet? O kas varlem oda nulupo blink.gif
Mide
aš ir labai mėgstu žvejoti.užsikrėčiau nuo vyro ax.gif tiesa,labai didelių ištraukti žuvų neišeina kol kas,bet stengiuos blush2.gif į vėžių žvejybą niekaip nesusiruošiam. o jūs dzykus,sliekus pačios užsidedad?aš niekaip negaliu prisiversti jų užsidėti.mailių tai galiu tongue.gif

o kodė neleidžia čia fotkės įdėti?norėjau pasigirti blush2.gif
groovy
Vėžių bijau blush2.gif O žvejoti labai patinka drinks_cheers.gif Ypač užmesti meškerę. Ir man keista, kaip galima slieko bijoti, jk nei galvos, nei š...os neturi doh.gif
vasaryte
As esu zveje manijake, cia dazniausiai vyras su manim vaziuoja nei as su juo. Dabar kai turim suneli tai jis priziuri ji o as mojuoju meskere, ir daziniausiai sekmingai. laimikiai kolkas nera labai ispudingi, bet....
Jau man nebereikia pagalbos jaukinant zuvi, perrisant pavadeli, uzdedant masala, viska darau pati.
Megstamiausia zukle su dugnine meskere, arba pludine. nelabai megstu spiningo, bet vis dazniau ji isbandau. Patinka gaudyti karosus, karsius, eserius, ir zinoma lydekas. Kolas ju mano praktikoje bedaug, bet tikiuosi kad ju dar bus. baisiausia zuvis yra ungurys, itariu, jei unguri pagauciau, tai daugiau nebeveziuociau zvejoti. schmoll.gif
skorpiniuke
man tai irgi zvejyba thumbup.gif tik dabar beda tokia kad maniskis nezvejys tai as viena nelabai prisiruosiu schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.