sveikutes,na ka galeciau papasakot apie Dobiliuka,savo maziu pradejau ten vesti 1,3 m i lopselio grupe,nebepamenu kaip vadinosi,tai buvau pakraupus

atejus ant pietu pasiimti visada girdedavau dar kolidoriuje savo maziu klykianti

o karta pamaciau toki vaizdeli,pietu metu staigiai praveriau grupes duris,nes girdejau savo vaika verkianti,maniau nelauksiu pietu pabaigos,ir isvydau kaip aukletoja sedi salia mano sunaus prie stalo,sis klykia pameles o ji ramiai valgo jo antra patiekala,kotletas buvo berods,pamacius mane ji kazka tik suvebleno kad megina maitinti vaika ar pan

sekancia diena,maiselyje,skirtame nesvariems rubams radau i kojakelnes suvyniota vaiko kaka

tada nuejau pas direktore,nene

kasdien tokiu dovanu nepakesiu galvojau,na ka,direktore po visu aiskinimusi su aukletoja ir auklyte,pasiule i kita grupe pereiti,na ten buvo neblogai,viena aukletoja

kita zyzianti pasitaike,auklyte nebloga buvo,bet kadangi labai labai sirgom tai pusmeti palanke metem ta darza ir metukus namie sedejom

ir nors sis darzelis arciausiai namu,dabar einam i kita,nes ten kazkodel sugryzti nebesinori

taigi viskas priklauso ne tiek nuo darzo o nuo konkrecios grupes i kuria pakliusite ir aukletoju zinoma

sekmes besirenkant