Gal dėl to, kad aš dainininkė, mane užburia Dainų diena, toks bendrumo jausmas. O kaip Marijono daina... kas dar gali būti smagiau dainos autoriui nei tas entuziazmas, kai klausi "kaip tu jauties?" ir tiek laimingų veidų atsako "-gerai!"
Dalyvauju nuo mažų dienų. Tiksliau, visa šeimyna dalyvaujam

Tik va šiemet šventė- o tiksliau Dainų diena- buvo ne tokia kaip visuomet. Ir ne lietus, mano nuomone (o ir viso mano kolektyvo), kaltas buvo- paprasčiausiai neapgalvotas repertuaras. Per daug liaudiškų ir nuobodžių dainų, per mažai ugnies repertuare, uždegimo, dėl ko nebuvo tokio kasmetinio visuotinio šėlsmo ir euforijos. Po ilgų pasigriaudenimų

tik trečioj daly, kai prasidėjo jaunimo dainos, prasidėjo augimas, pakilo nuotaika. Bet ir vėl: bac- "Lietuva brangi", bac- himnas

Taip, tokioj šventėj tai reikalinga, bet gal vis tik pradžioj? O pabaigti derėtų smagiai, su fejerverkais, kurių, deja, šiemet nebuvo
Kalnų parke viskas buvo čiki, Sereikiškėse baisss smagiai pasišokom, bobučių virtiniai irgi be galo skanūs buvo
Svarbiausia- mokėt pabėgt iš repeticijų ir visur sudalyvaut

O dėl Marijono- ko tai mes nusprendėm, kad jis truputį pasimetęs buvo

Matyt, nesitikėjo, kad tų veidų ir balsų bus dvigubai daugiau nei repeticijoj
Ar pati esi dalyvavusi?
Patirti įspūdžiai ir prisiminimai atperka visus menkus buitinius nesklandumus. Nepažįstu nei vieno žmogaus, kuris, sudalyvavęs šventėj vieną kartą, nelauktų ir nenorėtų sekančios
QUOTE(erborista @ 2007 07 11, 20:06)
Na, šventė patiko, bet oras labai viską gadino

Namo važiavom su šlaputėliais tautiniais, šokti buvo tragedija, nes žemė nuo lietaus minkšta
Bet vis tiek buvo labai

Ar ne?