QUOTE(Kaira @ 2007 06 26, 20:38)
sveiki.
gal zinote kokia pinigu suma gali kainuoti patys paprasciausi vidaus laiptai? mano laiptai gan nemazi bus, nesinori visai "popieriniu", taciau vis gi ziuriu, kad butu kuo pigiau. siandien vienas zmogus pasake, kad be keliolikos tukstanciu laiptai niekaip neiseis. isivaizduoju, kad mano laiptai turetu buti is dvieju metaliniu siju ir tada ant ju laiptlentes, cia sakyciau butu pats paprasciausias variantas? ar ne? kokia mazdaug butu tokiu ar panasiu kaina, gal kas nors ka nors neseniai daretes?

Dabar vienos pakopos kaina ~ 800 Lt ... Tai ir skaiciuokit , jeigu reikia kokiu 16-17 pakopu - padaugink is tokios kainos ir turesi suma ...

. Cia mediniu laiptu su viskuom ( darbas + medziagos ) . Kita vertus , jeigu nori tokiu ant metaliniu siju - uztektu susirasti naginga metalo suvirintoja . Bent jau suvirintu norimus laiptus ( ar turit koki ju projekteli ? ) . Pats didziausias darbas cia yra nusveisti lygiai po suvirinimo ( suvirinimo siules isdailint ) ir graziai nudazyt ...

. Taip , kad viskas imanoma . Man laiptai kainavo ( kol kas , dar nevisai baigti ) - 2000 ( darbas )+ betonas su armatura - viso ~ 2500 Lt . Du vyriokai pagal mano pateikta projekta visai puikiai subetonavo besisukancius ( 180 lps ) laiptus . Ir as visai patenkintas rezultatu - gavosi tvirti laiptai , beliks tik nutinkuot + nuglaistyt ir ant laiptu sudet medi . Taip , kad iseitis is padeties visalaik yra . Ar turit projekta , Kaira ? Kokia laiptu forma ( tiesus su aikstele , arba sukta aikstele ir t.t. ) ? Ar tikrai jums metalines laiptasijos tinka ?