Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiek kainuoja vidaus laiptai?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Kaira
sveiki.
gal zinote kokia pinigu suma gali kainuoti patys paprasciausi vidaus laiptai? mano laiptai gan nemazi bus, nesinori visai "popieriniu", taciau vis gi ziuriu, kad butu kuo pigiau. siandien vienas zmogus pasake, kad be keliolikos tukstanciu laiptai niekaip neiseis. isivaizduoju, kad mano laiptai turetu buti is dvieju metaliniu siju ir tada ant ju laiptlentes, cia sakyciau butu pats paprasciausias variantas? ar ne? kokia mazdaug butu tokiu ar panasiu kaina, gal kas nors ka nors neseniai daretes? ax.gif 4u.gif blush2.gif
Rimokas
QUOTE(Kaira @ 2007 06 26, 20:38)
sveiki.
gal zinote kokia pinigu suma gali kainuoti patys paprasciausi vidaus laiptai? mano laiptai gan nemazi bus, nesinori visai "popieriniu", taciau vis gi ziuriu, kad butu kuo pigiau. siandien vienas zmogus pasake, kad be keliolikos tukstanciu laiptai niekaip neiseis. isivaizduoju, kad mano laiptai turetu buti is dvieju metaliniu siju ir tada ant ju laiptlentes, cia sakyciau butu pats paprasciausias variantas? ar ne? kokia mazdaug butu tokiu ar panasiu kaina, gal kas nors ka nors neseniai daretes?  ax.gif  4u.gif  blush2.gif
*

Dabar vienos pakopos kaina ~ 800 Lt ... Tai ir skaiciuokit , jeigu reikia kokiu 16-17 pakopu - padaugink is tokios kainos ir turesi suma ... smile.gif . Cia mediniu laiptu su viskuom ( darbas + medziagos ) . Kita vertus , jeigu nori tokiu ant metaliniu siju - uztektu susirasti naginga metalo suvirintoja . Bent jau suvirintu norimus laiptus ( ar turit koki ju projekteli ? ) . Pats didziausias darbas cia yra nusveisti lygiai po suvirinimo ( suvirinimo siules isdailint ) ir graziai nudazyt ... smile.gif . Taip , kad viskas imanoma . Man laiptai kainavo ( kol kas , dar nevisai baigti ) - 2000 ( darbas )+ betonas su armatura - viso ~ 2500 Lt . Du vyriokai pagal mano pateikta projekta visai puikiai subetonavo besisukancius ( 180 lps ) laiptus . Ir as visai patenkintas rezultatu - gavosi tvirti laiptai , beliks tik nutinkuot + nuglaistyt ir ant laiptu sudet medi . Taip , kad iseitis is padeties visalaik yra . Ar turit projekta , Kaira ? Kokia laiptu forma ( tiesus su aikstele , arba sukta aikstele ir t.t. ) ? Ar tikrai jums metalines laiptasijos tinka ?

Kaira
atskirai laiptu projekto neturiu, tik toks, koks yra bendram namo projekte. tokie laiptai panasiai ir turetu buti mano name. kaip ir is ko juos padaryti turbut reikia atskiro projekto?
kobrumotina
QUOTE(Kaira @ 2007 06 26, 22:46)
atskirai laiptu projekto neturiu, tik toks, koks yra bendram namo projekte. tokie laiptai panasiai ir turetu buti mano name. kaip ir is ko juos padaryti turbut reikia atskiro projekto?
*

kreipkis tiesiai i laiptininkus, rodyk plana, pjuvi ir jie paskaiciuos tau pigiausius laiptus. Vilniuje be kokiu 12-15000 Lt neissisuksi. Jei darysi viska pati - susiprojektuosi, susirasi atskiru daliu meistrus, ir savom rankom nemazai padirbesi, tai keliskart pigiau pasidarysi.
Papildyta:
QUOTE(kobrumotina @ 2007 06 27, 07:37)
kreipkis tiesiai i laiptininkus, rodyk plana, pjuvi ir jie paskaiciuos tau pigiausius laiptus. Vilniuje be kokiu 12-15000 Lt neissisuksi. Jei darysi viska pati - susiprojektuosi, susirasi atskiru daliu meistrus, ir savom rankom nemazai padirbesi, tai keliskart pigiau pasidarysi.
*

pabendravus su laiptininkais kazkokios naudingos informacijos tikrai gausi. bent jau zinosi, is ko daryti.
Rimokas
QUOTE(Kaira @ 2007 06 26, 22:46)
*

Kaip matyt sukti , 180 lps , laiptukai , vadinami "meskos koja" ... smile.gif . Jeigu reikia , galiu padaryt projekteli tokiems laiptams - galutinis formatas DXF . Man reikia zinoti tisklu laiptines ploti , ilgi ir tikslu auksti nuo pirmo auksto grindu virsaus iki antro auksto grindu virsaus ( aisku , gal dar nera grindinio sildymo ir paciu grindu - reikia daugmaz dadet busimus cm. ) . Paruosciau projekteli , pagal kuri butu galima susimontuoti palubke ir issibetonuoti normalius laiptukus ... smile.gif . Dar reiktu zinot ar reikalingas tarpas tarp laiptu marshu - cia tipo , toks tarpelis kaip ir pavaizduotas ...

P.S. parasykit man i privata - rimantasu @ gmail . com ( be tarpu ... )
Kaira
žiūriu štai šitame puslapyje www.durys-laiptai.lt laiptai visai normalia kaina. tiksliau sakant brangūs, bet vis ne 20 tūkst., kaip mane gąsdino smile.gif gal kas galit pakomentuot ir įvertint, ar apsimoka pvz tokius pirkti? man tai kažkaip įdomiai atrodo tas, kad jie ne ant metaliniu sijų, kaži patavrūs jie, ar nebus taip, kad laikui bėgant tiesiog suluš? gal kas pirkote panašius? g.gif
ziedele
Sveiki, gal kas turi kokiu laiptu gamintoju kontaktu Klaipedos apylinkese. Kaimynas gamino pas kazkoki meistra is Plunges, tai keikiasi nors dar laiptai nesumontuoti iki galo. .. aciu uz busima info smile.gif
naitas
800 litų pakopa doh.gif ?
Nu nieko sau kainos... Nevertinu, pasirodo, aš savo vyro, visai nevertinu blush2.gif Atvažiavo jo draugas, suvirino armatūrą, pastatė dviejų maršų (atrodo taip vadinas) laiptus, uošvis sukalė klojinius, turėdami laiko išbetonavo... Lakstom daba... Labai patogus pakopos aukštis thumbup.gif
800 litų už pakopą.. tai nebent su meistru kartu cool.gif
aiwa
Mums mediniai laiptai kainuos apie 6000lt,- pigu, ane mirksiukas.gif ,- bet jie, deja, ne popieriniai, tik kuklus mediniai ir tvirti ax.gif . Gaminomes rajone ax.gif
tesa20
Oho ir kur? ir kas? ir kuriam mieste? cia tokius laiptus papigiai gamina blink.gif gal gali kontaktus i AZ ax.gif Ir gal gali pasakyti kiek pakopu pas jus gavosi smile.gif
aiwa
Tiesa, o kaip atrodo varteliai laiptams,- jauciu desiu, nes turiu maza pipira ax.gif . Kur ju gaut, gal kartu su laiptais prasyt pagamint? g.gif
Rudakis
jau laiptai tai man vieni is svarbiausiu smile.gif Manau turi buti patogus ir mazam ir senam. Kaimynai pasidare tokius kiaurus ir susuktus, na tai tragedija doh.gif Mano vaikai ropom lipa, o as dviem kojom, bet labai atsargiai smile.gif Pataupe, pazystamas dare ax.gif ir gavosi s...., atsiprasant blush2.gif
aiwa
As kalbejau apie tai, kad geros kokybes laiptus yra kas gamina pigiau,- normalius, tiek seniams, tiek vaikams saugius, bet paprastus, be visokiu "vikruntasu" mirksiukas.gif . Aisku, be rekomendaciju pigesniu nedrisciau uzsakinet, bet kai patikrintas gamintojas, tai -drasiai mirksiukas.gif .
JuzTea
mums laiptai kainavo ~15 tūkst. Lt doh.gif uosiniai, pakopu išviso yra 26, 2 turėklai ir su grotelėm ax.gif doh.gif
linnn
QUOTE(JuzTea @ 2007 08 09, 16:08)
mums laiptai kainavo ~15 tūkst. Lt doh.gif uosiniai, pakopu išviso yra 26, 2 turėklai ir su grotelėm ax.gif  doh.gif
*

o jei dar nuotraukytę įdėtum smile.gif
Lilajar
QUOTE(JuzTea @ 2007 08 09, 14:08)
mums laiptai kainavo ~15 tūkst. Lt doh.gif uosiniai, pakopu išviso yra 26, 2 turėklai ir su grotelėm ax.gif  doh.gif
*

o konstrukcija metaline?
JuzTea
patys mediniai, suka ant varztu ir klijuoja, turėklai mediniai, tik grotelės metalinės biggrin.gif fa fotkės bigsmile.gif user posted image user posted image [cia jie dviejuose vietose skirtingi mirksiukas.gif
uoga X3
QUOTE(aiwa @ 2007 07 03, 00:17)
Mums mediniai laiptai kainuos apie 6000lt,- pigu, ane mirksiukas.gif ,- bet jie, deja, ne popieriniai, tik kuklus mediniai ir tvirti ax.gif . Gaminomes rajone ax.gif
*

Ir mane domina kontaktai meistru ir kokiame mieste?
jausma
NA PRIES METUS LITEXPO RUMUOSE BUVO STATYBOS PARODA TUOMET KAUNIECIAI MAN SIULE IRGI LAIPTUS UZ 6000LT, AS PAGALVOJAU KAD PER BRANGU IR DABAR DA IKI SIOL IESKAU PIGIAU.
linnn
QUOTE(jausma @ 2007 08 18, 12:08)
NA PRIES METUS LITEXPO RUMUOSE BUVO STATYBOS PARODA TUOMET KAUNIECIAI MAN SIULE IRGI LAIPTUS UZ 6000LT, AS PAGALVOJAU KAD PER BRANGU IR DABAR DA IKI SIOL IESKAU PIGIAU.
*

sunku patikėt, kad rasi pigiau g.gif , aišku ir nuo laiptų priklauso, kokių nori, bet 6000 laiptams dabar tikrai nėra daug
Jurevaga
4u.gif Aš irgi vis dar ieškau laiptų gamintojų 4u.gif . Kažkaip man vis rodos, kad labai jau visi už tuos laiptus plėšia g.gif . 15-20 tūkstančių tikrai gaila mokėti tongue.gif . gal tada kas pigiau kokį liftą sukonstruotų g.gif smile.gif doh.gif
Norima
Rekomenduoju http://www.medritas.lt/ 4u.gif Kaina nebloga, kokybė gera, pasirinkimas didelis, aptarnavimas, priežiūra, viskas normaliai, duoda garntiją. Pakopos kaina 300-500 Lt. Mūsiškiai kainuos 500 Lt pakopa, čia jau su viskuo. Plius dar papildomai apkantavimus darys, vartelius, viršuj nemažai turėklų, tai čia dar papildomai kainuos. Ant laiptų taupyti labai neverta, ypač kai yra mažų vaikų, tai norisi kuo saugesnių ir rimtesnių. Juk tai daiktas jau visam laikui.
Vilija+
Pas mus miestelyje, Vilkaviškyje, kiek ieškojau patys pigiausi laiptai, vaizdas vos ne kaip kopečių 10 000 lituku
staselė
QUOTE(aiwa @ 2007 07 02, 23:17)
*

o kokiam rajone gaminotės? o kokie jūsų laiptai( 180 laipsniu kmapu, ar kitokie?
Fen-berry
Keitėm ir mes laiptus, likau tikrai patenkinta, nes kaina padori, o ir kokybė gera, padarė pakankamai greitai.
Pas mus uosiniai laiptukai, o kainavo 7000Lt.
lile
Musu laiptai, jei kiek isiziuri foto, nes akcentuoti buvo vaikai, idejau tik tokia kokia turiu smile.gif kainavo su varteliais apsaugai vaikams 8800, daryta na pries metus, tai tikriausiai bus pabrange smile.gif biski. Temple 3000 ir medis su varteliais 5800.
user posted image
Tai gelžbetoninė lieta templė, ne per visa pakopa, o tik per dali jos.
Caca*
QUOTE(lile @ 2007 08 21, 10:03)
Musu laiptai, jei kiek isiziuri foto, nes akcentuoti buvo vaikai, idejau tik tokia kokia turiu smile.gif kainavo su varteliais apsaugai vaikams 8800, daryta na pries metus, tai tikriausiai bus pabrange smile.gif biski. Temple 3000 ir medis su varteliais 5800.
user posted image
Tai gelžbetoninė lieta templė, ne per visa pakopa, o tik per dali jos.
*

thumbup.gif Laiptai ir vaikučiai wub.gif .gal gali išduot, kur gaminotės laiptus, kokio medžio? 4u.gif
lile
musu meistras lietuvis vazinejantis vis dirbti i maskva, labai sunku ji pagauti. Viei pazistami neteko kantrybes ir nesulauke, siaip jis labai paklausus ir i kainos derybos klausimus nesigilina visai, jei nori imi ji jeine ieskais kito, nors mums jis kazkaip pasirode nebrangus. Tik bijau kad nesulauksit jo bet jei butu noras, galesim duoti kontaktus. Medis tai uosis lyg ir, darem kad pigiau, bet siaip jokio blogumo nematau smile.gif
Chera
QUOTE(Mega @ 2007 08 20, 22:27)
Keitėm ir mes laiptus, likau tikrai patenkinta, nes kaina padori, o ir kokybė gera, padarė pakankamai greitai.
Pas mus uosiniai laiptukai, o kainavo 7000Lt.
*

praeita savaite uzsisakeme uosinius laiptus (17 pakopu) - tai mums kainuos 10'000 Lt... na manau kad tai padori kaina (veiksmas Kaune). Jie tokie pakabinami.
silainiai
QUOTE(sherla @ 2007 09 04, 11:58)
praeita savaite uzsisakeme uosinius laiptus (17 pakopu) - tai mums kainuos 10'000 Lt... na manau kad tai padori kaina (veiksmas Kaune). Jie tokie pakabinami.
*

na, mums meistras Garliavoje skaiciavo, kad uosiniu laiptu kvadratas kainuoja 260 Lt, tai 30x100cm pakopa gaunasi 78 Lt ...
Daivulyte
Mes pries 4metus daremes laiptus ,13pakopu,uosiniai ,tai mokejom apie 6500lt, dare, Trilogija.Super laiptai,pakabinami. wub.gif
http://www.laiptai.lt/
Maysan
Sveikos, gal kas žino, kur rasti vartelių pavyzdžių, kad sienos nereiktų gręžti. meistrai sakė padarys, tik duokit pavyzdį g.gif

Mums jie gana nebrangiai padarė ažuolinius laiptus - apie 8000 Lt kainavo su laiptų aikštele (čia ir varteliai į tą kainą įeina) smile.gif
Smalsuole
Sveikos mamytes, mes isirenginejame buta per du aukstus Kaune. Pasiememe minimalia paskola isirengimui, tad norisi ir kuo geraziau ir kuo pigiau, bet juk dazniausia i gaunasi rezultate s... Bet tik ne siuo atveju, daremes laiptus uosiniu pas meistra is Kauno, kaina 7500 lt su viskuo. Super zmogus, padare greitai, kokybiskai is rinktinio uosio. Tikrai galiu rekomenduoti, nes labai tvarkingai pas mus dirbo, siuksles ir tas patys issivalydavo, nu tikrai super drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Jei kam labai reiktu rasykite i AZ.
Nataliukas
Sulaukiau ir as pagaliau savo laiptuku wub.gif likau be galo patenkinta , aisku siek tiek statoki ir siauroki gavosi verysad.gif bet palikom per maza anga ( pries tai su gerais meistrais pasitare doh.gif ), be to prie grindu negalejom tvirtinti, tai teko vyrukui suktis is ko buvo doh.gif ,O siaip likau labai patenkinta Kainavo 9000, cia jau su spalva
user posted image
user posted image
ostra
QUOTE(Nataliukas @ 2007 09 12, 21:33)
Sulaukiau ir as pagaliau savo laiptuku  wub.gif  likau be galo patenkinta , aisku siek tiek statoki ir siauroki  gavosi  verysad.gif  bet palikom per maza anga ( pries tai su gerais meistrais pasitare  doh.gif ), be to prie grindu negalejom tvirtinti, tai teko vyrukui suktis is ko buvo  doh.gif ,O siaip likau labai patenkinta Kainavo 9000, cia jau su spalva

Na labai jau gražūs thumbup.gif
Nataliukas
QUOTE(ostra @ 2007 09 12, 23:53)
Na labai jau gražūs  thumbup.gif
*

wub.gif wub.gif wub.gif
ziedele
mes uzsisakem laiptus azuolinius, 17 pakopu. gavosi 10 000. turi jau neuzilgo montuoti. o kontaktus sio meistro is sm paemiau smile.gif ziuresim koks bus rezultatas smile.gif
Sheshkiux
QUOTE(Nataliukas @ 2007 09 12, 22:33)
Sulaukiau ir as pagaliau savo laiptuku  wub.gif  likau be galo patenkinta , aisku siek tiek statoki ir siauroki  gavosi  verysad.gif  bet palikom per maza anga ( pries tai su gerais meistrais pasitare  doh.gif ), be to prie grindu negalejom tvirtinti, tai teko vyrukui suktis is ko buvo  doh.gif ,O siaip likau labai patenkinta Kainavo 9000, cia jau su spalva
*

Laiptukai thumbup.gif ...tik man turėklų per daug smile.gif (aš prie sienos nedaryčiau, bet jei bendras namo interjeras to reikalauja, tai kodėl gi ne mirksiukas.gif )
o jau dulkes kai reiks nuo jų ir už jų valyti blink.gif ...bet čia tik mano nuomonė ax.gif
Nataliukas
QUOTE(Sheshkiux @ 2007 09 16, 20:07)
Laiptukai  thumbup.gif ...tik man turėklų per daug  smile.gif (aš prie sienos nedaryčiau,  bet jei bendras namo interjeras to reikalauja, tai kodėl gi ne  mirksiukas.gif )
o jau dulkes kai reiks nuo jų ir už jų valyti  blink.gif ...bet čia tik mano nuomonė ax.gif
*

Tureklai ten butini buvo, nes ten sienos ner verysad.gif O del dulkiu tai taip doh.gif bet ka del grozio nepadarysi blush2.gif
Sheshkiux
Nu jooooo... blush2.gif , aš kažkaip labiau į tą nuotrauką kur iš viršaus žiūrėjau mastau.gif
-Braskeele
o musu tokie laiptai blush2.gif pakopos uosines, gal ir ne kazkas TOOOKIO,bet kaip uz 4000 lt. mum visai tinka blush2.gif tik tureklu dar neissirenkam... ax.gif
dar nelabai moku tuo internetiniu fotoalbumu naudotis,tainezinau ar pavyko idet blush2.gif blush2.gif

http://s241.photobucket.com/albums/ff200/marlena-24/
edituka
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 25, 23:10)
o musu tokie laiptai blush2.gif pakopos uosines, gal ir ne kazkas TOOOKIO,bet kaip uz 4000 lt. mum visai tinka blush2.gif tik tureklu dar neissirenkam... ax.gif
dar nelabai moku tuo internetiniu fotoalbumu naudotis,tainezinau ar pavyko idet blush2.gif  blush2.gif

http://s241.photobucket.com/albums/ff200/marlena-24/
*

thumbup.gif man patiko o kur daretes, cia su jusu mediena ar ne
a79
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 25, 21:10)
dar nelabai moku tuo internetiniu fotoalbumu naudotis,tainezinau ar pavyko idet blush2.gif  blush2.gif

Išduok paslapį kur darėt. Čia vein darbas, ar jau su medžiagom?
Sheshkiux
QUOTE(a79 @ 2007 09 26, 14:20)
Išduok paslapį kur darėt. Čia vein darbas, ar jau su medžiagom?
*

man irgi įdomu ax.gif
-Braskeele
isduot paslapti tai aisku galiu,bet nelabai jums pades tongue.gif pati metalini karkasa MB su tevu suvirino,o uosines pakopas pazistamas stalius pagamino,karkasas apie 2000 gavos ir pakopos tiek pat thumbup.gif
akvilyte
kur galima rast ąžuolinių pakopų g.gif kaži kiek kvadratas kainuoja.. ar pakopa g.gif karkasa bandys vyras virint.. reikia tik pakopu unsure.gif
-Braskeele
na as aisku ne specas,bet manau,kad paciu pakopu gatavu tai nelabai buna,stalius turi gamint... g.gif manau,galima MEDZIO CENTRE pasizvalgyt
akvilyte
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 26, 17:21)
na as aisku ne specas,bet manau,kad paciu pakopu gatavu tai nelabai buna,stalius turi gamint... g.gif manau,galima MEDZIO CENTRE pasizvalgyt
*

tai man ir idomu kiek mazdaug kvadratas azuoliniu pakopu kainuoja g.gif
Sheshkiux
QUOTE(akvilyte @ 2007 09 26, 18:25)
tai man ir idomu kiek mazdaug kvadratas azuoliniu pakopu kainuoja g.gif
*

tiksliai nežinau, bet kažkas iš forumiečių rašė : azuolo 1800-2000lt/m3, o pakopa ~650-1000 Lt rolleyes.gif
akvilyte
QUOTE(Sheshkiux @ 2007 09 26, 20:01)
tiksliai nežinau, bet kažkas iš forumiečių rašė : azuolo 1800-2000lt/m3, o pakopa ~650-1000 Lt  rolleyes.gif
*

o mama mia wacko.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.