Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dažai ar tapetai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4
Raspberry
Na niekaip neapsisprendžiam kambarius tapetuot ar dažyt, mano manymu tapetai geriau, praktiskiau, graziau ir pigiau. O va vyras tvirtina, kad atvirksciai doh.gif
Gal jus padetumete apsispresti blush2.gif
Ačiū 4u.gif
Emerencija
Prabalsavau uz tapetus ax.gif Kas praktiskiau tikrai nezinau, graziau irgi, nu man ir taip ir taip grazu ax.gif Bet sau rinkciausi tapetus ax.gif
Aikutė
Na, mes irgi sprendėm šitą dilemą. Vistik renkamės tapetus. Kažkaip man jie mažiau teplesni atrodo, esam pripratę prie jų, ir sienos šiltesnės, jaukesnės. Be to dar didžiaja dalimi nulėmė tai, kad neturim per daug laiko sienų lyginimui. O sienos tai pagerintos, ypač koridoriuj. Jei pradėtumėm lygint, tada jau ir staktas reikėtų keisti. Vnž, renkamės tai, kas greičiau ir paprasčiau padaroma.
cudo
DAZAI,pas mus neligos sienos-tai kada tapetavom miegama ir vaiko kamb.labei matit neligumu. O salona dazem,usteko 4litru kainavo 89lt su spalva.O tapetai tikrai butu brangejou.Kambaris 21kv.m
NEINE
Aš ir sprendžiu kas geriau:tapetai ar dažai.Dabar pas mus sienos dažytos jau beveik 10 metų.Ir atrodo tikrai dar labai gerai.Tik skuduriuku purvus pavalai ir vėl švaru.Tapetus rinkčiausi todėl,kad aplinkui yra daug žmonių mokančiu tapetuoti,o va kas padėtų sisidoroti su dažais nėra.Remontą norėčiau pasidaryti savo rankomis.
FreeDay
Dažai cool.gif Man dažytos sienos daug gražiau atrodo. Ir dažų pasirinkimas yra nemažas, tad norimą atspalvį tikrai galima išsirinkti. O kodėl Raspberry manai, kad tapetai praktiškiau? Man kaip tik atrodo, kad dažai praktiškiau.
akvilyte
pas mus bute puse sienų tapetuota, puse dažytų... kur buvo nelygios sienos- tapetavom ir dažėm.... kur lygios- dažėm iškart....

man jaukiau su tapetais wub.gif

o praktiškiau- dažyta doh.gif
Aikutė
Dėl praktiškumo aš kaip tik manau, kad tapetai praktiškiau. Pas mus virtuvė dažyta dabar, tai košmaras, kaip nenusivalo, nors ir dažai stipriai plaunami. Pas draugus irgi, vos tik išdažė, o jau plėmai didžiausi nuo prisilietimų. O ant tapetų taip nesimato, arba geriau nusivalo, arba pas mus čia tik taip rolleyes.gif
FreeDay
QUOTE(Aikutė @ 2007 06 19, 14:21)
Dėl praktiškumo aš kaip tik manau, kad tapetai praktiškiau. Pas mus virtuvė dažyta dabar, tai košmaras, kaip nenusivalo, nors ir dažai stipriai plaunami. Pas draugus irgi, vos tik išdažė, o jau plėmai didžiausi nuo prisilietimų. O ant tapetų taip nesimato, arba geriau nusivalo, arba pas mus čia tik taip  rolleyes.gif
*

Tai gal nuo dažų kokybės priklauso tos dėmės. Nes draugai remontą darę prieš pora metų ir tikrai nėra jokių dėmių, viskas puikiai valosi g.gif Todėl ir aš tik už dažymą rolleyes.gif O užtapetuot galima kada tik panorėsi.
MamaI
As irgi prabalsavau uz tapetus smile.gif Jau metus gyvenam naujam bute,ir praktiskai visas sienas tapetavom,o tapetavom plaunamais tapetais,taigi problemos nuplaut deme nera schmoll.gif ,ir spalva galima pakeist kada tik nori,nes jie dar ir dazomi. thumbup.gif O va kur sienos dazytos,tai ten jau demes nelabai gerai issivalo,ir man nepatinka,saltai atrodo. Tapetai jaukumo suteikia butui. Ir dar ,jei butas naujas,tai sienos su laiku gali skilineti,o tapetai tai paslepe. ax.gif biggrin.gif
giliuxe
Gerai ir tapetai, ir dazai. Taciau jeigu sienos nelygios, tai pries dazant reikes daug vargo ir siek tiek pinigu jas islyginti, o tapetuojant tie nelygumai pasisleps. Beje, kaip jau kazkas minejo, jeigu butas ar namas neseniai pastatytas, tai mažiausiai 3 metus jis vaikscios ir sienos gali siek tiek skilineti, tad tapetai pasleptu mazus itrukimus.
Siaip as siulyciau dali tapetuoti, o dali dazyti - tada neatsibos nei dazai, nei tapetai, o laikui begant patys matysit kas jums maloniau, nes nieko nera amzina...
cudo
QUOTE(MamaI @ 2007 06 19, 17:28)
As irgi prabalsavau uz tapetus  smile.gif Jau metus gyvenam naujam bute,ir praktiskai visas sienas tapetavom,o tapetavom plaunamais tapetais,taigi problemos nuplaut deme nera  schmoll.gif ,ir spalva galima pakeist kada tik nori,nes jie dar ir dazomi.  thumbup.gif O va kur sienos dazytos,tai ten jau demes nelabai gerai issivalo,ir man nepatinka,saltai atrodo. Tapetai jaukumo suteikia butui. Ir dar ,jei butas naujas,tai sienos su laiku gali skilineti,o tapetai tai paslepe. ax.gif  biggrin.gif
*

Tai kad labei gerai valosi demes nuo dazitos sienos thumbup.gif jou bandzijou.
MamaI
QUOTE(cudo @ 2007 06 19, 18:46)
Tai kad labei gerai valosi demes nuo dazitos sienos  thumbup.gif jou bandzijou.
*

Taip,valosi,tik jei jau geriau patrint tai matosi tokios sviesios demes kad jau buvo valyta,vis gi dazai smile.gif o ant tapetu nieko nesimato,bent jau taip pas mane.
LIUXX
Sveikutes mirksiukas.gif
As balsavau uz tapetus ax.gif
Man tapetai priduoda namams siltumo ir jaukumo. Juo labiau, kad dabar tapetu pasirinkimas tikrai didelis.
P.s musu miegamuka ir dukrytes kambari tikrai tapetuosim bigsmile.gif
Deimantine.M
QUOTE(LIUXX @ 2007 06 23, 22:30)
Sveikutes mirksiukas.gif 
As balsavau uz tapetus ax.gif
Man tapetai priduoda namams siltumo ir jaukumo. Juo labiau, kad dabar tapetu pasirinkimas tikrai didelis.
P.s musu miegamuka ir dukrytes kambari tikrai tapetuosim bigsmile.gif
*

Pas mane tokia pati dilema, tas ar anas, nusprendziau i lelkino kambaryt tapetus, kad jaukiumo duotu, salona dazyt, o miegamaji ir dazyt ir tapetuoti vienu zodziu mixa padaryt, kaip ir koridoriui lotuliukas.gif
helena
Man gražiausia kai pusiau tapetai, pusiau dažyta. Vien tik tapetuotos sienos schmoll.gif
Monikju
QUOTE(giliuxe @ 2007 06 19, 17:57)
Gerai ir tapetai, ir dazai. Taciau jeigu sienos nelygios, tai pries dazant reikes daug vargo ir siek tiek pinigu jas islyginti, o tapetuojant tie nelygumai pasisleps.
*

La 4u.gif nelygiu sienu nepasleps nei tapetai, nei dazai.... ax.gif Galbut tik tapetu rastas optiskai atitraukia demesi nuo nelygumu...
Siulyciau dauguma sienu dazyti neutralios spalvos (balta liuks!) , geros kokybes,nebijanciais slapio valymo dazais. O jaukuma sukuria akcentai. Galite paimprovizuoti su kokia viena isskirtine siena, kuri yra labiausiai matoma, ar svarbioje vietoje. Ten galite uzklijuoti ir tapetus,ar dazyti ryskesne spalva, ar siaip bele ka isskirtinio... Kad ir visa siena nuotraukomis remeliuose nukabineti... 4u.gif
Nebijokite baltu sienu... jaukumas susikuria apsigyvenus namie pagal kiekviena asmenybe. Smulkmeneles, aksesuarai ir t.t.t. su jais interjero emocija keisti zymiai lengviau, negu perdazineti ar pertapetuoti atsibodusias sienas..!
As uz tai, kad sienos butu tik fonas. 4u.gif
edka
Darau remontus, tai tai kažkaip apsiprendžiau, kad virtuvę dažysiu, dalį dėsiu plytelėmis, o koridoriuj tik tapetais wink.gif kažin kaip čia mano toks apsisprendimas g.gif
Monikju
QUOTE(edka @ 2007 09 04, 09:36)
Darau remontus, tai tai kažkaip apsiprendžiau, kad virtuvę dažysiu, dalį dėsiu plytelėmis, o koridoriuj tik tapetais wink.gif kažin kaip čia mano toks apsisprendimas  g.gif
*

o Jusu virtuve atskira, ar sujungta su svetaine? g.gif siulyciau nemakaluoti i viena vieta tiek skirtingu medziagu.. Plyteles labai pabrezia kad virtuve, tai yra virtuve,na nznau kaip cia pasakyti.. Jusu vietoje dazyciau viska vienodai,gerais plaunamais dazais. nebent virs virtuves darbastalio klijuociau plyteles, arba deciau baldine plokste tokios pat spalvos kaip stalvirsis. 4u.gif
Kokia prasme kiekviena kampa atskirineti vis kitokiomis medziagomis ir spalvomis? g.gif Miegamasis rozinis, "salionas" gelsvas, virtuve zalsva, o vonia melyna? biggrin.gif
edka
QUOTE(Monikju @ 2007 09 04, 12:29)
o Jusu virtuve atskira, ar sujungta su svetaine?  g.gif  siulyciau nemakaluoti i viena vieta tiek skirtingu medziagu.. Plyteles labai pabrezia kad virtuve, tai yra virtuve,na nznau kaip cia pasakyti.. Jusu vietoje dazyciau viska vienodai,gerais plaunamais dazais.  nebent virs virtuves darbastalio klijuociau  plyteles, arba deciau  baldine plokste tokios pat spalvos kaip stalvirsis.  4u.gif
Kokia prasme kiekviena kampa atskirineti vis kitokiomis medziagomis ir spalvomis?  g.gif  Miegamasis rozinis, "salionas" gelsvas, virtuve zalsva, o vonia melyna?  biggrin.gif
*

na virtuvėje plytelėmis ir jus dėta juosta tik tarp spintelių, gal ne taip išsireiškiau blush2.gif

o vietuvė atskirai nuo svetainės ax.gif
kenguriukas
na mes irgi sprendeme sita dilema, dazai ar tapetai. visgi nusprendem, o ir meitras patare, kad tapetai. kad dazyti sienas jos turi buti idealiai lygios, o musu atveju namo sienos buvo tokios kreivos blink.gif Tai meistras aplygino kiek imanoma ir visur klijamo dazomus tapetus, lubas taip pat biggrin.gif Virtuves sienas irgi tapetavome o tarp spinteliu klijavome plyteles.
edka
QUOTE(kenguriukas @ 2007 09 04, 14:26)
na mes irgi sprendeme sita dilema, dazai ar tapetai. visgi nusprendem, o ir meitras patare, kad tapetai. kad dazyti sienas jos turi buti idealiai lygios, o musu atveju namo sienos buvo tokios kreivos  blink.gif  Tai meistras aplygino kiek imanoma ir visur klijamo dazomus tapetus, lubas taip pat  biggrin.gif Virtuves sienas irgi tapetavome o tarp spinteliu klijavome plyteles.
*

na va aš irgi vis mąsčiau virtuvės sienas tapetuot ar dažyt, bet pasirinkau dažyt wink.gif

o jūs kokiais tapetais klijavot? plaunamais?

ir dar noriu paklausti g.gif meistas remuontuojant vonią už sienų paruošimą nori 25 + plytelių klijavimas 50 lt Ar čia taip turi būt? ačiū už atsakymus smile.gif
LIUXX
QUOTE(edka @ 2007 09 04, 16:12)

ir dar noriu paklausti  g.gif  meistas remuontuojant vonią už sienų paruošimą nori 25 + plytelių klijavimas 50 lt Ar čia taip turi būt? ačiū už atsakymus  smile.gif
*

Cia kaip...uz kvadrata g.gif doh.gif ....tai gal jis su savo medziagom g.gif
Nors jeigu jums daro is firmos tai taip, gali buti doh.gif
edka
QUOTE(LIUXX @ 2007 09 04, 15:33)
Cia kaip...uz kvadrata g.gif  doh.gif ....tai gal jis su savo medziagom g.gif
Nors jeigu jums daro is firmos tai taip, gali buti doh.gif
*

nu ne iš firmos ax.gif tai va man ir įtarimas kilo, sako vien už klijavimą 50 +paruošimas,

paruošimas + tapetavimas 25 lt ir paruošimas ir dažymas 25 lt - man čia normalu, bet jau plytelių klijavimas doh.gif

gal dar kas paprotins 4u.gif
Monikju
QUOTE(edka @ 2007 09 04, 19:45)
nu ne iš firmos  ax.gif  tai va man ir įtarimas kilo, sako vien už klijavimą 50 +paruošimas,

paruošimas + tapetavimas 25 lt ir paruošimas ir dažymas 25 lt - man čia normalu, bet jau plytelių klijavimas  doh.gif

gal dar kas paprotins  4u.gif
*

na, cia tokie darbai, kuriuos laisvai padaryti gali ir pats zmogus 4u.gif reikai tik didelio noro, laiko , uzsispyrimo ir ziniu! mirksiukas.gif
Uz 5 kvadratu plyteliu klijavimo kaina galima nusipirkti irankius reikalingus siam darbui (pjaustymo stakles,gulsciuka ar zarna,sukas ir tt..) O info kaip reikia daryti si darba irgi siais laikais laisvai pasiekiama, reikia tik noro.. smile.gif O jei noro nera, teks moketi kitiems rolleyes.gif Apie tapetu klijavima ir dazyma is viso patyliu ..
Daivulyte
Mes tai visus kambarius dazeme,dar kolkas nenusivyliau wub.gif thumbup.gif
edka
QUOTE(Monikju @ 2007 09 04, 22:56)
na, cia tokie darbai, kuriuos laisvai padaryti gali ir pats zmogus  4u.gif reikai tik didelio noro, laiko , uzsispyrimo ir ziniu!  mirksiukas.gif
Uz 5 kvadratu plyteliu klijavimo kaina galima nusipirkti irankius reikalingus siam darbui (pjaustymo stakles,gulsciuka ar zarna,sukas ir tt..) O info  kaip reikia daryti si darba irgi siais laikais laisvai pasiekiama, reikia tik noro..  smile.gif  O jei noro nera, teks moketi  kitiems  rolleyes.gif Apie tapetu klijavima ir dazyma is viso patyliu ..
*

noro yra smile.gif bet laiko nėra doh.gif
agnee
QUOTE(edka @ 2007 09 05, 11:12)
noro yra smile.gif bet laiko nėra doh.gif
*

mes isirenginejam nama ir visur isazyta daug ka darom patys , tai ant sienu jau yra pirstu blink.gif tik prisilieti ir zyme doh.gif tai kai isikraustysim tai man atrodo bus baisu iskart , dabar galvoju kad galejom tapetuoti
Estrella...
Dažytos sienos gražu,bet jos turi būti idealiai lygios .Kadangi mūsų butas tuo nepasižymi,tai mes nusprendėme kai kurias sienas kambarių tapetuoti dažomais tapetai ir juos nudažyti ,o kai kurias sienas dėti struktūriniu tinku ax.gif
Dowi
dažomi tapetai , struktūra thumbup.gif thumbup.gif
Kresida
Man gražu kai dažytos sienos, bet prisiliesti maloniau kai tapetai (kažkokios šiltesnės ir malonesnės atrodo). Mes visur tapetavom, jau patys išmokom tai daryti kokybiškai ax.gif . Kažin ar meistrai geriau padarytų biggrin.gif
Auksiukė
Man gražiau ir jaukiau tapetai. Mes patys klijuojame tapetais ax.gif .
Agninga
Man patinka dažytos sienos.
Kalinka
o as negaliu apsispresti po siai dienai - kas geriau, bet pries 2,5 m issitapetavau- nereikejo papildomai moket uz dazyma...bet klijavau plaunamus dazomus, tad sia vasara tuos pacius tapetus, sugalvojau nudazyti ta pacia spalva blush2.gif plaunamais dazais.....dabar atrodo, kad pasirinkau apdairiai- su tapetais vistik jaukiau, bet sviesius netgi plaunamus po vaiku pasidarbavimo sunku nuvalyt- sias problemas paslepiau po dazais- ant tapetu su faktura nereikia spec igudziu dazyti kad geras rezultatas gautusi o ir jaukumo nepraradau......vnz esu savo sumanymu patenkinta ax.gif Vadinasi as uz abu variantus g.gif Bet pirmenybe tapetavimui rolleyes.gif
Dangviva
o mes kambari dazem, kai pirmas vaikas augo tai tokiu ornamentu buvo pripieses, tai su actu arba su soda nuvalai, paskui svariu vandenuku, jei riebalines demes - fairy, o kai jau buvo isdauzymy, truputis glaisto is vakaro, ant rytojaus pora valandeliu su voleliu ir sienos vel kaip naujos, o istapetuot taip greit neistapetuosi. Nors su tapetais gal sienos ir atrodo siltesnes. Yra iseitis pirkti dazomus tapetus. 4u.gif 4u.gif
Fidzi
Aš tik uždažyma po keliu metu tie tapetai atsilaupo o ypač jeigu dar maži vaikučiai auga rolleyes.gif
LIUXX
QUOTE(Fidzi @ 2007 09 10, 14:25)
Aš tik uždažyma po keliu metu tie tapetai atsilaupo o ypač jeigu dar maži vaikučiai auga rolleyes.gif
*

Na taip, atsilaupo po keliu metu, o mes dar neatsikeleme gyventi i naujus namus ir ten kur bubo dazyta, jau yra istepta
Auksiukė
QUOTE(Fidzi @ 2007 09 10, 14:25)
*

Mūsų tapetai jau 11 metų dar neatsilupinėję, išskyrus tas vietas, kur katinai nudraskė g.gif , dabar ir vėl klijuojame naujus tapetus smile.gif . O vaikučiai, manau, greičiau apipaišys dažytas sienas negu nulupinės tapetus bigsmile.gif .
lodore
Aš už dažytas sienas arba kombinuotą kambarį t.y. vieną sieną tapetuot, o kitas dažyt.... thumbup.gif Šiaip paruošti sienas tapetavimui ar dažymui vis tiek kainuoja nemažai, tai pirmiausia nusidažai, o tapetus užklijuot visada spėsi, nebereiks iš naujo ruošti,o atvirkščiai: po tapetų, jei sugalvoji dažyt, vėl daug išlaidų.... g.gif
vaikai visada ras būdų, kaip sienas padekoruot: pvz.: markeriu ar flamasteriu nupieštus piešinius niekuo nebeišvalysi, o jei pieštuku, tai nuo dažytos sienos yra šansų nuplaut, o nuo tapetų - ne blink.gif katinas kartu su mažiais gali rasti atšokusi tapetų kraštelį ir tada jau niekaip jų nuo draskymo nebesustabdysi, o nuo dažytos sienos gali nuplauti ir kamuolio, ir kojos spyrio ir rankos antspaudo ženklus.
taip kad praktiškiau dažymas, kaina panaši, o jaukumas ir gražumas skonio reikalas ax.gif
Alvydė
Aš siūlau derinti dažus su tapetais. Iš praktiškos pusės dažai geriau, nes be problemų gali perdažyti. Bet tapetai šilumos daugiau suteikia. mes namuose kombinavom, gavosi thumbup.gif .
Emilija38
Man tai tapeta- kažkaip šiltesnės sienos, be to galima įvairiau papuošti butą - kombinuoti, rinktis su įvairiais raštais wub.gif
emrata
na jei kalbeti apie ekonomine puse, tai dazyti sienas iseina daug brangiau, ypac jeigu tenka tinkuoti, t.y. lyginti sienas...su tapetais daug paprasciau ir islaidu maziau smile.gif bet cia kiekvieno nuomone ir pasirinkimas...as siaip uz dazyma
Cobre
Sveikutės.Gal galit pasidalinti žiniomis,kur perkate tapetus.Kaune jau turbūt visose didesnėse parduotuvėse išnaršiau visus katalogus,bet nerandu man tinkančių,tiksliau nerandu tik į vieną kambarį,visi kiti jau atkeliauja.GAl ir ne šioje temoje,bet,kad jau nebežinau,kur kreiptis,tyli mamos. verysad.gif
Deimantine.M
Vilniui tai idomesniu tapetu galima rasti Dubingiuose arba domus galerijoj ten kazkaip Retro... kazkokia parduotuve vadinasi, man rodos ir kaune turetu but? g.gif
Auksiukė
QUOTE(Cobrytė @ 2007 09 19, 10:14)
Sveikutės.Gal galit pasidalinti žiniomis,kur perkate tapetus.Kaune jau turbūt visose didesnėse parduotuvėse išnaršiau visus katalogus,bet nerandu man tinkančių,tiksliau nerandu tik į vieną kambarį,visi kiti jau atkeliauja.GAl ir ne šioje temoje,bet,kad jau nebežinau,kur kreiptis,tyli mamos. verysad.gif
*

Mes tai "Megos" Senukuose išsirinkome, nemažas pasirinkimas mirksiukas.gif , bet turbūt jau ten apžiūrėjote.
Cobre
QUOTE(Deimantukas @ 2007 09 19, 11:18)
Vilniui tai idomesniu tapetu galima rasti Dubingiuose arba domus galerijoj ten kazkaip Retro... kazkokia parduotuve vadinasi, man rodos ir kaune turetu but? g.gif
*

Dubingiuose buvom,tik plytų raudonumo,o mums raudonų reikia,su klasikiniu raštu.Ir turbūt Retroformą turėjai omenyje smile.gif ten virtuvės sienai tapetus nusižiūrėjau.Šiaip tai jų tapetus internete pažiūrėti galima ir virtualiai išsitapetuoti,labai fainai,taip ir išsirinkau,aš juos.Senukuose kataloge radome vienus,bet tik iš bėdos,jei jau kitų nerasčiau,nes pasirinktas šviestuvas prie jų ne itin dera,reiktų rinktis kitą tada,bet tai aš daugiau tapedus dėl šviestuvo,o ne atvirkščiai norėčiau.Išranki aš žiauriai,ne todėl,kad kažko ypatingo norėčiau,bet vat šauna idėja ir varinėju,kol pasiekiu savo.Ir taip jau ne viskas taip,kaip norisi,tai nors nesiruošiu dėl tokio mažmožio,kaip tapetai pasiduoti biggrin.gif Siūlykite,mergaitės,būkit geros.O kas ten Domus galerijoj yra?Nebuvau dar,mat mes iš Kauno.
Deimantine.M
QUOTE(Cobrytė @ 2007 09 19, 14:25)
Dubingiuose buvom,tik plytų raudonumo,o mums raudonų reikia,su klasikiniu raštu.Ir turbūt Retroformą turėjai omenyje smile.gif ten virtuvės sienai tapetus nusižiūrėjau.Šiaip tai jų tapetus internete pažiūrėti galima ir virtualiai išsitapetuoti,labai fainai,taip ir išsirinkau,aš juos.Senukuose kataloge radome vienus,bet tik iš bėdos,jei jau kitų nerasčiau,nes pasirinktas šviestuvas prie jų ne itin dera,reiktų rinktis kitą tada,bet tai aš daugiau tapedus dėl šviestuvo,o ne atvirkščiai norėčiau.Išranki aš žiauriai,ne todėl,kad kažko ypatingo norėčiau,bet vat šauna idėja ir varinėju,kol pasiekiu savo.Ir taip jau ne viskas taip,kaip norisi,tai nors nesiruošiu dėl tokio mažmožio,kaip tapetai pasiduoti biggrin.gif Siūlykite,mergaitės,būkit geros.O kas ten Domus galerijoj yra?Nebuvau dar,mat mes iš Kauno.
*

O tai i virtuve tapetu ieskot? O kodel butent raudonu, juk labai rysku - atsibos greit g.gif
Na as pamenu, kai ieskojau( gal pries menesi) tai tu ka isnarsiau atrodo labai daug , kur ir kazko idomesnio neradau, retroformoj(ačiu, kad pataisei) radau, bet laukt virš mėn. , o man skubokai reikėjo, nes maniau, kad greit cia rasiu ko reiks ir nusipirksiu, o pasirodo visur ir visko reik laukt doh.gif tai i dubingiu nulekiau, tai ten vietoj radau ir beveik to, ko norejau rolleyes.gif
Cobre
QUOTE(Deimantukas @ 2007 09 19, 14:57)
O tai i virtuve tapetu ieskot? O kodel butent raudonu, juk labai rysku - atsibos greit g.gif
Na as pamenu, kai ieskojau( gal pries menesi) tai tu ka isnarsiau atrodo labai daug , kur ir kazko idomesnio neradau, retroformoj(ačiu, kad pataisei) radau, bet laukt virš mėn. , o man skubokai reikėjo, nes maniau, kad greit cia rasiu ko reiks ir nusipirksiu, o pasirodo visur ir visko reik laukt doh.gif tai i dubingiu nulekiau, tai ten vietoj radau ir beveik to, ko norejau rolleyes.gif
*

Ne, į virtuvę ne raudoni,rudi,ir jau išsirinkau smile.gif ir tik viena siena.Mes antrame aukšte tapetuosime sienas pilnai,tapetai jau išrinkti ir keliauja(dar ilgai keliaus doh.gif ).O pirmame aukšte tapetuosime tik kai kurias sienas.Raudna siena mažoje svetainėje,ji bus mums už nugaros,noriu tokio fono rudai moderniai sofai, o ir šviestuvą išsirinkau tokį tarp modernaus ir klasikinio.Ir dar tame kambaryje akmeninis židinys,tai manyčiau ryškus akcentas visai nepamaišytų smile.gif Tik kur jį rasti? smile.gif
Cobre
Nejau tik aš tokia išranki? blush2.gif Daugumai turbūt ir Senukų užtenka verysad.gif
Zigmas
ka manote, jei nutept siena rotbantu ir nudazyt? Imanomai atrodys?
didelio lygumo nereikia man
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.