Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Telšių darželiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2
Rraimonda85
Norėčiau sužinoti mamyčių nuomonę apie Telšių darželius. Parašykit kokį darželį lanko jūsų vaikuciai, kaip jiems ten patinka, kokia auklėjimo kokybė, o gal yra nepatenkintu kokiu darželiu. lauksiu atsiliepimų smile.gif
laurinute
Mes lankom darzeli ZEMAITUKAS Drambliuku grupe.Labai patinka aukletojos malonios. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
sonataulba
mano dukra lanke "masti",dabar ten eina sunus.siaip tai darzeliu patenkinta tik galetu priesmokyklines grupes mokytoja buti geresne ,nes pasirodo kad ji nieko mano deimantes neismoke matyt dirbo tik su gabesniais
Giedre J.
Mano sunus lanko ZEMAITUKO darzeli,ANCIUKU grupe 4u.gif ax.gif ax.gif ax.gif Labai geros aukletojos.Tiesiog SUPER thumbup.gif clap.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Rekomenduoju si darzeli thumbup.gif
mamacka23
sveikutes 4u.gif suneli planuojam leist i darzeli tik kitais metais,bet jau dabar susiduriam su problema kiek darzeliu aplankiau,niekur nepriima,sako nera vietu schmoll.gif g.gif tai kas ce per bajeriai?nu telsiuose gan nemazai tu darzeliu yra,bet kad taip jau vietu nebera tai kazkokia nesamone blink.gif tai gal kokios "stafkes" yra ar kaip? verysad.gif kaip jums buvo ar be problemu radot vieta?kas ka galetu patart?
iloniux
Mes lankeme Mascio darzeli, patiko labai viskas buvo gerai tik toli nuo namu tai persikeleme i Berzeli ir ten neblogai buvo bet Mastis labiau man patiko, o del eiliu laukem apie 2m, nes neuzrasiau kada reikejo, o mazaja nuo pat gimimo uzrasiau tai eile ateis laiku sake.
la bamba
sveikos,

uzrasiau savo 2.gif i darzelius... man irgi labai neaiskus tas vietu nebuvimas...gimstamumas lyg ir ne superinis... finansavimas viska cia dirba... piketuot eisiu bash.gif protest.gif schmoll.gif kas su manim? tease.gif fool.gif scare.gif
mamacka23
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saunu la bamba as su tavim thumbup.gif ne nu tikrai visiska nesamone nu ir toliau domejaus kitur tom vietom,nu bet man tai juokinga net prasymo nepriima,sako jau taip turim prasymu per akis.visi tik kisenes atkise,matai duok jiem tada pagalvosim blink.gif blink.gif visiska bezabrazija mad.gif gun_bandana.gif
iloniux
QUOTE(mamacka22 @ 2008 02 12, 19:43)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif saunu la bamba as su tavim  thumbup.gif  ne nu tikrai visiska nesamone nu ir toliau domejaus kitur tom vietom,nu bet man tai juokinga net prasymo nepriima,sako jau taip turim prasymu per akis.visi tik kisenes atkise,matai duok jiem tada pagalvosim  blink.gif  blink.gif visiska bezabrazija  mad.gif  gun_bandana.gif
*

Nu nezinau mus tai uzrase be jokiu problemu nedaviau kysio nei kai didzioji pradejo eit nei dabar nedaviau, net tokiu uzuomnu nebuvo. O kokiam darzely cia nepriima prasymu.
mamacka23
QUOTE(iloniux @ 2008 02 25, 18:39)
Nu nezinau mus tai uzrase be jokiu problemu nedaviau kysio nei kai didzioji pradejo eit nei dabar nedaviau, net tokiu uzuomnu nebuvo. O kokiam darzely cia nepriima prasymu.
*

nepriima nei NYKSTUKO DARZ. nei BERZELYJE nei SAULUTEJE dar mastyje nebandziau, negaliu pasakyt,o tuose kur isvardijau net prasymo neima doh.gif blink.gif
iloniux
QUOTE(mamacka22 @ 2008 02 26, 20:19)
nepriima nei NYKSTUKO DARZ. nei BERZELYJE nei SAULUTEJE dar mastyje nebandziau, negaliu pasakyt,o tuose kur isvardijau net prasymo neima doh.gif  blink.gif
*

Nu geras o mes i BERZELI be jokiu problemu uzsirasem. Ir didzioji ejo i berzeli is prazdiu ejo i Masti laukem eiles berzelyje apie metus nes taip mum situacija susikloste kad grizom gyventi is kito miesto i Telsius tada didziajai buvo beveik 3m. ir nebuvau uzrasiusi cia i joki darzeli, tai i Masti prieme is karto bet mum ten nepatogu buvo pagal gyvenama vieta tai po metu atejo eile Berzelyje, dar Zemaituke buvo vietu bet mum visai nepakeliui. O dabar mazaja uzrasiau kai buvo keliu menesiuku ir sake eile daeis kol reiks eit be jokiu problemu, ir kysiu tikrai nedaviau, net uzuominu tokiu nebuvo. Gal dabar situacija pasikeite, nieko nesuprantu. Siaip jei patogu siulyciau i Masti arba Zemaituka bandyt ten tokios malonios vedejos ir darzeliai neblogi Masti isbandem patys, o apie Zemaituka tikrai daug geru atsiliepimu esu girdejusi.
mamacka23
nu as kai masinos nevairuoju tai butu i zemaituka labai nepatogu nes gyvenam centre,o kai pradesiu dirbt tai tikrai nespeciau sulakstyt verysad.gif nu dar bandysiu i masti.o gal kas girdejot apie sauletekio darzeli,sake ten nauju grupiu atidare ten kur buvo amatu mokykla g.gif ?
Nireglina
Pabandyk Saulėtekyje. Pernai vasarą ten buvo galima vaiką užrašyti be problemų.
Aš savo dičkį du mėnesius vedžiau į Žemaituko meškiukų grupę. Darželis, grupė, auklėtojos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Vėliau teko pervesti į Nykštuką doh.gif Skirtumas kaip diena nuo nakties. Viena auklėtoja buvo tikra siaubūnė. Mačiau kaip ji elgiasi su vaikais. Maniškis pamatęs, kad ji dirba, imdavo verkti ir sakyti, kad nenori eiti. Dabar tos auklėtojos nebėra. Nors tiek gerai. Mano vaiko auklėtojos visai nieko, bet su tėvais beveik nebendrauja. Pats darželis baisokas, grupė neestetiška. Gal aš per daug kabinėjuosi, bet norėtųsi, kad mano vaiką suptu graži aplinka. Baldukai, žaislai prasti. Šią vasarą darželis bus renovuotas. Tikimės, kad tuomet ir Nykštukas taps thumbup.gif
Beje pirmąjį sūnų į darželį užrašiau kai jam buvo 9 mėn, o antrąjį- 3 mėn. ir tai dar neaišku ar pateks. Nykštukas išties perpildytas.
brigituliux
QUOTE(mamacka22 @ 2008 02 26, 19:19)
nepriima nei NYKSTUKO DARZ. nei BERZELYJE nei SAULUTEJE dar mastyje nebandziau, negaliu pasakyt,o tuose kur isvardijau net prasymo neima doh.gif  blink.gif
*

neima nes tikrai nera vietu, juk grupeje yra tik po 18 vaikuciu, o norinciu nemazai, o jei kalbant apie 3 metinuku grupe tai ir grupes tik 3, taip kad ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(brigituliux @ 2008 03 24, 17:45)
neima nes tikrai nera vietu, juk grupeje yra tik po 18 vaikuciu, o norinciu nemazai, o jei kalbant apie 3 metinuku grupe tai ir grupes tik 3, taip kad  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif
*

maniske lanko Saulutes darzei boruziuku grupe tikrai esam labai ppatenkintos ne tik auklejimo kokybe bet ir tai ka musu aukletoja skiria daug demesio ivairiems darbams, sokiam ir dainelems, darzeli lankom tik nuo rugsejo, o mokam tai siaubingai nemazai. smile.gif smile.gif smile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

saulete is ties yra tikrai pilnas ir kiek zinau jei is anksto neuzsirasai tai vilties nera. saviske uzrasiau kai buvom 1 menesio. taip kad isvada pasigimdai ir varai vaika i darza uzrasyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Gioia
Sveikos mamos, mes nuo ryt pradesim atakuot darzelius, bandysiu rasyt i eile doh.gif ,nu nezianu kur mane po 2metu likimas nubloks, gal teks gryst i lt o kur tada vaikuti vesiu ax.gif , be to man butu labai gerai surast koki darzeli kuris mus priimtu nuo rugsejo, bet manu sansu nera,mat gryztu mokslu pasibaigt.
mamacka23
niu va seip netaip i saulute prieme musu prasyma,bet vistiek vlties kad pateksim nulis verysad.gif i joki darzeli telsiuose nepatenkam.net nzn ka daryt blink.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Gioia
QUOTE(mamacka22 @ 2008 04 01, 13:12)
niu va seip netaip i saulute prieme musu prasyma,bet vistiek vlties kad pateksim nulis verysad.gif i joki darzeli telsiuose nepatenkam.net nzn ka daryt blink.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
*

nu ir mes nepateksim ne i viena,bet va as radau sperendima, kadangi vazinesiuosi i klp.tai ten ir gavau darzeli. thumbup.gif
vikte2
Sveikutes!Mano didysis lanke "Saulutes"darzeli,be to ten pat eis ir i priesmokykline klase.Esu ten pat uzrasiusi ir mazaja,tai jau kitamet prades eit.Pas mus yra sumazeje darzeliu(anksciau buvo zymiai daugiau),uztad ir reikia vos gimus vaikui uzrasyt i darzeli.
aurele
SOS toms kas dar neuzrasete naujagimiu i darzeli.Ko gero mazai sansu ir beliko uzrasyti.Mano zuikiui 3men,tai kai siandien nuejau uzrasyti i eile,iskart paklause kuriais metais gimes.Atsakius kad siais,pasake kad gerai.Nnes jei ne,tai butu visai neprieme.Zodziu-tik gime lelius,ir begi i darzeli lithuania.gif
enenes
Aš nuėjau užrašyti tą pačią dieną kai gimė, t.y. rugsėjo 1.BET Mastyje eilėje 2010 metams esame 25, o priima tik 15. Tai ką jūs manot ką reikia datyri jei gimsta vaikas ne metų pradžioje o pabaigoje????
Gioia
enenes reik palnuot vaikuti,kad gimtu metu pradzioj. lotuliukas.gif doh.gif Nu tokiu atveju as kreipciausi i savivaldybe ar kur,jug taip negalima. schmoll.gif
beje jusu vaikutis gime ta pacia diena kaip ir as drinks_cheers.gif
linarija
Mes pradėjom keliaut į Saulutę, o užrašiau kai buvo 10 mėn., gegužį kai sudarinėjo eiles nepatekome, o atėjus rugsėjui, atkrito net 11 vaikų, esančių prieš mus ir didelei nuostabai direktorė pakvietė į darželį, lankysim zuikučių grupę. Dar tėjom dvi dienas, tai tokios rimtos nuomonės dar neturiu susidarius, iš pirmo žvilgsnio auglėtojos malonios atrodo. Tik vaikučių gaila, kurie į mūsų grupę eina, didžioji dalis siaubingai verkia palikti verysad.gif
bakatita
vedu i berzeli, esu labai patenkinta kiskuciu grupe. o del saulutes, salia gyvenu, daznai vaikstau po langais ten. tai net siurpas ima kaip aukletojos ant vaiku rekia!!!isvis norejau ten uzrasyti, tai uzteko palaukti prie direktores duru, pasiklausyti pokalbiu ir grubiu aukletoju elgesio, tai isejau ir galvoju, kad ne, geriau toliau paeisiu, bet savo vaiku netraumuosiu!!! prie berzelio daznai pastoviu irgi lauke su mazyle, kol dickis valgo, nes po pietu ji veduosi namo. ne karto tokiu suksniu, kaip prie saulutes negirdejau. gal cia man taip pasitaike. bet ir mano vaiko aukle eidavo i saulute su vaiku pazaisti (tas darzelis beveik musu kieme), tai ir ji ta senai pastebejo, nepatare vesti. aisku esu viena malonia maciusi aukletoja smile.gif taciau bendras ispudis schmoll.gif
mamyte77
mano abu suneliai ejo i zemaituka ir abu i meskiuku grupe. Labai geros aukletojos buvo thumbup.gif . ir mazaja zemaituka i eile irasiau. pagal amziu gal pas ta pacia aukletoja pakliusim bigsmile.gif
paulauske
Eiles tai tikrai kosmines, ypac tuose darzeliuose kurie po nedaug grupiu turi, o pacio darzelio bukle jau nuo finansavimo priklauso, t.y. baldai ir pan. O susidurus su viena aukletoja ar kokiu konfliktu apie visa darzeli nuomuones nereiktu blogos susidaryti - juk aukletojos irgi zmones, kartais pavargsta ir gal ne toki zodi pasako, siaip ir teveliams reikia kartais buti supratingesniems mirksiukas.gif ....
bdarida
Mano nuomonė apie saulutę irgi nekokia, mazoji ten ėjo tik kelias dieneles, po to nutraukėm, nes negalėjau su vaiku besusikalbėti, atsirado daugybę baimių. nors jau praėjo pusmetis po mūsų bandymo eti į darželį tačiau vaiko prisiminimai apie darželį nekokie g.gif g.gif
Nireglina
Manau, kad daug kas priklauso nuo auklėtojų. Kai maniškis pradėjo lankyti daržą, labai sunkiai adaptavosi. Tikiu, kad dar ir dėl to, kad viena iš auklėtojų buvo bjauri doh.gif Šiais metais auklėtojos kitos ir vaiko vakare nebeįmanoma ištempti iš darželio.
Labai gaila, kad "Nykštuko" praėjusią vasarą nerenovavo. Žadėjo, bet nieko iš to neišėjo verysad.gif Tikrai manau, kad tai pats skurdžiausias darželis Telšiuose.
Beje dėl tų eilių man šiek tiek keista. Kai sūnų du mėnesius vedžiau į "Žemaituką", grupėje būdavo max 10 vaikų. Dažnai tik 5-6. Tai kur tos eilės? g.gif Kartais atrodo, kad jos sudaromos dirbtinai.
gelmyte
Gal žinot, kaip būtų, jei mums rugsėjo mėnesį jau prieina eilė eiti į darželį, bet mes dar norim nukelti metams ar dviem. Ar mus iš naujo į eilę rašytų, ar kaip? g.gif
mamyte77
QUOTE(gelmyte @ 2009 02 24, 23:25)
Gal žinot, kaip būtų, jei mums rugsėjo mėnesį jau prieina eilė eiti į darželį, bet mes dar norim nukelti metams ar dviem. Ar mus iš naujo į eilę rašytų, ar kaip? g.gif
*

man atrodo, kad su darzelio vedeja susitartumet. neturetu reiket isnaujo i eile stotis g.gif
linarija
QUOTE(gelmyte @ 2009 02 25, 00:25)
*

Man buvo panašiai, priėjus eilei norėjau dar nevest, bet Saulutės direktorė pasakė, jei prieina eilė, o jūs atsisakote, tada iš kart nukelia į eilės galą, o tada neaišku kada begautumėm vietą doh.gif.
Šiaip tai toks vaizdas, kad kiekvienais metais vis nauja tvarka. Vienais metais galima nusikelt, o kitais jau ne doh.gif PVZ. mano pažystama priėjus eilei, susitarė direktore, kad nukels kitiems metams. O va, kai atėjo šių metų rugsėjis, nebepriima tos mergaitės ir viskas doh.gif Tai jau su dideliais pykčiais ten buvo, bet galiausiai priėmė.
kaktuselis
QUOTE(Nireglina @ 2009 02 12, 14:40)

Beje dėl tų eilių man šiek tiek keista. Kai sūnų du mėnesius vedžiau į "Žemaituką", grupėje būdavo max 10 vaikų. Dažnai tik 5-6. Tai kur tos eilės? g.gif  Kartais atrodo, kad jos sudaromos dirbtinai.
*

Viskas labai parasta. Eiles susidaro todel, kad mamytes uzraso vaikus i kelius darzelius. O kai ateina laikas vesti- i viena veda, o kituose atsilaisvina vieta.

Reiktu kad savivaldybe turetu tokia programa (kuria atrodo turi Siauliai), kad vaika galima uzrasyti TIK i viena darzeli. Atnesi pareiskima, itraukia i kompiuteri ir niekaip negalesi uzsirasyti i likusius darzelius.
Papildyta:
QUOTE(laurinute @ 2007 09 23, 11:48)
Mes lankom darzeli ZEMAITUKAS Drambliuku grupe.Labai patinka aukletojos malonios. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Manoji nuo rugsejo eis i Zemaituka. Tikiuosi kad ir jai patiks. Aukletoja Alma Mazrimiene
paulauske
QUOTE(kaktuselis @ 2009 03 17, 15:24)
Reiktu kad savivaldybe turetu tokia programa (kuria atrodo turi Siauliai), kad vaika galima uzrasyti TIK i viena darzeli. Atnesi pareiskima, itraukia i kompiuteri ir niekaip negalesi uzsirasyti i likusius darzelius.
*

Siauliai neturi tokios sistemos,zinau tai...
Bet tikrai taip eiles sudaromos, bet kad darzelyje tik 10 vaiku ir netiesa - gal paprasciausiai ju tiek tebuna - vieni serga, kiti atostogauja - taciau priimtu ju yra tikrai daugiau nei leidzia aukletoju darbo taisykles... Grupeje gali buti tik 20 vaiku, o yra dazniausiai 22-24... Ir lopsiukuose visada virsyja normas...
sanli
klausykit kokiu laiku ir kas kiek laiko reikia eiti į darželį pasižiūrėti ar neišbraukė vaikiuko iš sąrašų?
sonataulba
QUOTE(sanli @ 2009 03 27, 23:15)
klausykit kokiu laiku ir kas kiek laiko reikia eiti į darželį pasižiūrėti ar neišbraukė vaikiuko iš sąrašų?
*

Manau galima butu nueit pavasari arba rudeniop kai visi vaikuciai "gryzineja"i darzelius
kaktuselis
QUOTE(paulauske @ 2009 03 23, 18:08)
Siauliai neturi tokios sistemos,zinau tai...
*

Reiškias mane draugė suklaidino... ax.gif Nes is tikro tokia sistema būtų reikalinga
Bet kad mamos užrašo į ne vieną darželį tai tikrai smile.gif Taip ir nelieka laisvų vietų....
Papildyta:
QUOTE(sanli @ 2009 03 27, 22:15)
*

Man darželyje sakė, kai sueis 3 metai, tada ir atveskit. O jei neatvesit ar nepranešit (t.y. perrašysit prašymą) tada iš karto braukiamas vaikas iš sarašų.
linarija
QUOTE(sanli @ 2009 03 28, 00:15)
*

Man buvo liepę ateit gegužės mėnesį, sakė tada jau yra sudarinėjamos eilės.
KORNYTĖ
berželio daržely stovim eilėj jau 4metai,vis nėra ir nėra vietos,kai jau turėjom tikrai eit,pasakė kad nukelia eilę dar metams ,nesamonių muziejus kažkoks.Negaliu niekur dirbt,nes nėr kur vaiko palikt schmoll.gif doh.gif
mamyte77
QUOTE(KORNYTĖ @ 2009 05 08, 12:43)
berželio daržely stovim eilėj jau 4metai,vis nėra ir nėra vietos,kai jau turėjom tikrai eit,pasakė kad nukelia eilę dar metams ,nesamonių muziejus kažkoks.Negaliu niekur dirbt,nes nėr kur vaiko palikt schmoll.gif  doh.gif
*

tai man atrodo, kad kisi turetum nunesti, nes taip vaikas ir i mokykla eit prades doh.gif
gugikis
kazkas su tuo berzeliu neaisku, va ir mes siandien suzinojom kad negavom.uzrasem kai tik gime ir eilej 6 buvom.
mamyte77
o pavyzdziui pernai rugsejo 1 net eileje nestovejusi vaikuti i berzelio lopseli prieme. Man atrodo, kad be kysio ten sunku patekti 4u.gif
vikte2
QUOTE(gugikis @ 2009 05 11, 21:02)
kazkas su tuo berzeliu neaisku, va ir mes siandien suzinojom kad negavom.uzrasem kai tik gime ir eilej 6 buvom.
*

Tikrai keista,kad negausit-juk turėtų priimt. g.gif Mes irgi užsirašėm kai tik gimėm,tai jau šį rudenį jau keliausim į darželį(Saulutę).
Nireglina
QUOTE(gugikis @ 2009 05 11, 21:02)

Nesinori pyktis, bet tavo atveju eičiau aiškintis į švietimą. Kažkokia nesąmonė ir mano manymu aiškus kyšio reikalavimas. Kaip galėjote nepatekti, jei buvote eilėje šešti? g.gif Į lopšelį priima 15 vaikų.
Vitaliux 31
QUOTE(Nireglina @ 2009 05 14, 17:52)
Nesinori pyktis, bet tavo atveju eičiau aiškintis į švietimą. Kažkokia nesąmonė ir mano manymu aiškus kyšio reikalavimas. Kaip galėjote nepatekti, jei buvote eilėje šešti? g.gif  Į lopšelį priima 15 vaikų.
*

Pritariu,tegul švietimas pasiaiškina kame problema,manau čia jau darželio vadovybės savivaliavimas blink.gif .Dar siūlyčiau koperuotis keliom mamytėms,nes kaip sakoma-vienos balsas neina į dangų doh.gif Reikia ten juos sujudint mad.gif
Nireglina
QUOTE(Vitaliux 31 @ 2009 05 15, 10:42)
Dar siūlyčiau koperuotis keliom mamytėms,nes kaip sakoma-vienos balsas neina į dangų doh.gif Reikia ten juos sujudint mad.gif

drinks_cheers.gif Tame "Berželyje" išties dedasi kažkokios nesąmonės. Viskas labai neaišku ir painu.
gugikis
QUOTE(Nireglina @ 2009 05 14, 17:52)
Nesinori pyktis, bet tavo atveju eičiau aiškintis į švietimą. Kažkokia nesąmonė ir mano manymu aiškus kyšio reikalavimas. Kaip galėjote nepatekti, jei buvote eilėje šešti? g.gif  Į lopšelį priima 15 vaikų.
*

butent kysio reikalavimas.reikaliukus jau pajudinom, ziuresim ar pades.dabar nenoriu skelbt kaip bet jei sis nepades eisim i svietima.kysio nezadu duot bigsmile.gif manau kai sukilsim siemet visos mamytes nepatekusios i berzeli kitam met be problemu visus priims lotuliukas.gif
Nireglina
Šaunuolė, Gugikis thumbup.gif
vikte2
QUOTE(gugikis @ 2009 05 15, 14:34)
butent kysio reikalavimas.reikaliukus jau pajudinom, ziuresim ar pades.dabar nenoriu skelbt kaip bet jei sis nepades eisim i svietima.kysio nezadu duot bigsmile.gif manau kai sukilsim siemet visos mamytes nepatekusios i berzeli kitam met be problemu visus priims lotuliukas.gif
*

thumbup.gif Kai sukiltų daugiau mamų,kuriems jau priklausytų,bet negavo,tai tada susitvarkytų.
iloniux
QUOTE(Nireglina @ 2009 05 14, 18:52)
*

O mes eilėje buvome 4 Berželyje, ir taip pat nepatekome šiemet, nors kai užsirašėme, garantavo, kad pateksim 2009m. Per juos likome ant ledo, nes buvau garantuota, kad pateksim į lopšelį. Mūsų darželis už tvoros, tai žinoma, kad į kitus darželius net nebesirašiau, nes nesukau dėl to galvos, kadangi turėjau vedėjos garantiją. Pykstu baisiai.
O temelės pradžioje rašiau taip gražiai apie Berželį, nes tikrai, kai užrašinėjo mus į eilę, sakė nebus jokių problemų 2009m, o dabar še tau, kad nori. Man irgi peršasi tik viena mintis, kad kol lankiausi per tuos 2 metus domėtis dėl vietos, nepasiūliau jokio atlygio, kad priimtų, tai taip ir gavosi. Bet bliamba kodėl turėčiau kažką nešti, jei užsirašėm, kai mažąjai buvo vos 1mėn.
Žinau dar daugiau mamyčių labai nusivylusiu šiuo darželiu.
Mamytėms, kurios užsirašėt į Berželį siūlyčiau užsirašyti ir į kitus darželius, nes ten vedėja, kad ir pažada, savo pažadų nepildo. Ir dar geriausiai mums pasakė, kad ji nežadėjo nieko. Vadinasi mane išvadino melage. Bet žinau, kad ir be manęs žadėjo dar kelioms mamytėms, tai reiškia mes visos melagės.
Va ir išsiliejau, gal mano informacija kam nors pagelbės ir neliksit ant ledo, kaip likome mes.
kaktuselis
QUOTE(gugikis @ 2009 05 15, 13:34)
*

Labai įdomu kaip sekasi, ar priėmė į darželį?

Vieno darželio darbuotoja man išaiškino kodėl nepatenka vaikai į darželį nors ir užrašyti nuo gimimo. Atseit jei užrašai mažyli ir paskui jo neleidi i lopšeli nuo 2 metu i tavo vieta priima kita vaika, pagal sąrašą, kad grupeje butu 15 ar kiek ten priklauso vaikučių. Kitais metasi jei nei vienas vaikas iš tu jau einančiu neišeina, toje grupėje paprasčiausiai nėra vietos. Vot taip.
gugikis
QUOTE(kaktuselis @ 2009 08 11, 11:29)
Labai įdomu kaip sekasi, ar priėmė į darželį?

Vieno darželio darbuotoja man išaiškino kodėl nepatenka vaikai į darželį nors ir užrašyti nuo gimimo. Atseit jei užrašai mažyli ir paskui jo neleidi i lopšeli nuo 2 metu i tavo vieta priima kita vaika, pagal sąrašą, kad grupeje butu 15 ar kiek ten priklauso vaikučių. Kitais metasi jei nei vienas vaikas iš tu jau einančiu neišeina, toje grupėje paprasčiausiai nėra vietos. Vot taip.
*

''berzeli siemet neprieme ne vieno 2 metuku vaiko.visi 2006 gimimo.o mes butume leide jei tik priimtu.bet va visu kurie uzsirase kad ir nuo gimimo neprieme.vot taip.cia sitas paaiskinimas netinka.nes taip nebuvo.beja svietimas su ''berzeliu eina is vien, ir kaip nori taip daro.siemet neprieme ne vieo vaiko gimusio 2007, sake kad kita met irgi galim nepatekt.kaip supratau siais metais nera lopselinuku.mes nuo rugsejo eisim i ''nykstuka''.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.