Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Balkonai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ingese
QUOTE(emrata @ 2008 07 25, 13:25)
4u.gif 
visai gera paskirtis balkonui biggrin.gif
*

Bet sakyčiau, gal su mažu vaiku, kai balkonas neįstiklintas, nelabai saugu... g.gif
vilmosius
QUOTE(Ingese @ 2008 07 25, 13:46)
Bet sakyčiau, gal su mažu vaiku, kai balkonas neįstiklintas, nelabai saugu... g.gif
*

ir kaimynams nelabai manau kurie gyvena apacioj mirksiukas.gif man buvo kai kaimynu mergytes is virsaus zaide vandens kara tai galvoju is kur tos mano geles palaistytos ir kaip cia tik vienoj vietoj lyja:D thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ant tokiu neklauzadu ir pykt negalima lotuliukas.gif
saridon'e
[quote=Ingese,2008 07 17, 19:59]
[b]Na ar jau turite plastikinius langus?
Kaip ar patenkinti?
Jūs darėto nuo grindų iki lubų ar tik nuo rėmo iki lubų?

Jau užsisakiau, dabar laukiu.
Nuo rėmo. Butas vieno kambario, ateity svajoju apie didesnį, tai nenoriu labai daug investuoti. Tuo labiau balkone rūbus džiovinu, vyro įrankiai, dar ir "kiaules" vasarą išleidžiam palakstyti. Ne koks vaizdelis būtų blush2.gif
Va dėl apdailos vėliau teks sukti galvą doh.gif Kažkiek apšiltinsim, o ką toliau pasirinkti? doh.gif
Lina_Linute
Sveiki, jungiuosi prie Jusu 4u.gif Emrata Balkoniukas thumbup.gif Cia as lygiai beveik apie toki pat svajoju. Buvau nusiziurejusi sitoki pat staliuka parduotuveje ir kedutes, staliukas dabar yra, bet nera tokiu kediu, yra kiek kitokios ax.gif Taciau musu balkonas dar is vis be remonto. Uzsisakeme langus. Bus 2 varstomi is sonu. Man dar patiko ideja, kazkas ja minejo pacioje pradzioje, apie grindis is akmenuku, na tipo , akmenines biggrin.gif kazkas tokio. Ziauriai tokiu noreciau bigsmile.gif tik neisivazduoju kaip cia tokias padaryti? blush2.gif Is akmenu, (kur ju pirkti?) unsure.gif ar kai buna pvz senukuose kaip plyteles akmenines, tokias deti? doh.gif bet juk tada staliukui stoveti normaliai manau, praktiskai butu neimanoma... blink.gif Ir idejos su gelemis thumbup.gif tik kad as apie geles ne ka zinau blush2.gif na reikia pasidometi, kad butu kaip lauko terasa - ziemos sodas, kur butu galima isgerti arbateles ar kavos vasara is ryto.... thumb_yello.gif
saridon'e
pagaliau jau turiu balkono langus thumbup.gif tikrai krupščiai padarė vyrai thumbup.gif žiauriai patenkinta.
Liko tik apšiltint sienas ir galvoju pasivogt idėją su gipso kartonu blush2.gif net mamai nusiunčiau parodyti kaip atrodo toks balkonas, visi sužavėti wub.gif
Papildyta:
emrata, o kuo tą gipso kartoną tvirtinot prie sienų? Nieko neišmanau šitoj srity blush2.gif
emrata
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 26, 18:48)
pagaliau jau turiu balkono langus thumbup.gif tikrai krupščiai padarė vyrai thumbup.gif žiauriai patenkinta.
Liko tik apšiltint sienas ir galvoju pasivogt idėją su gipso kartonu blush2.gif  net mamai nusiunčiau parodyti kaip atrodo toks balkonas, visi sužavėti wub.gif
Papildyta:
emrata, o kuo tą gipso kartoną tvirtinot prie sienų? Nieko neišmanau šitoj srity blush2.gif
*

cia aisku tokiais klausimais labiau vyrai nusimano, bet kiek zinau jie tvirtinasi prie specialiu metaliniu profiliu ir aisku prie specialiu varztu gipsokartonui
rimulia12
user posted image
Vo kad toki balkoniuka tureciau, neislysciau is jo blink.gif
rimulia12
user posted image
rimulia12
user posted image
rimulia12
user posted image
emrata
QUOTE(rimulia12 @ 2008 09 02, 00:21)
user posted image
*

wub.gif wub.gif nuotaikingas balkonelis
rimulia12
QUOTE(emrata @ 2008 09 02, 08:58)
wub.gif  wub.gif  nuotaikingas balkonelis
*

Ir nereikia dideliu islaidu, paprastume visas grozis mirksiukas.gif . Gaila kad senos statybos namuose labai siauri balkonai
eveliuks
QUOTE(braskute_v @ 2008 07 25, 08:25)
o kur tokių spintelių galima pasidairyti?  wub.gif
O balkonas tikrai  thumbup.gif  wub.gif  Labai gražu, kad šviesu  bigsmile.gif
*

o šviesios spalvos tokių spintelių ar būna ?
INGRIDŽIUKS
QUOTE(rimulia12 @ 2008 09 02, 01:12)
user posted image
*

Man tai tokie balkonai patinka thumbup.gif ir vietos užtenka ,kai gali pasisodinti gėlyčių ir pasistatyti staliuką ir kėdes smile.gif o pas mus balkonas mažiukas verysad.gif
emrata
pagaliau isigijom balkonui spintele kokios ir norejau smile.gif
kaip matet vienam balkono gale yra kedutes su staliuku, o kitam gale stai sita spintele

user posted image
Pasaulisgrazus
Emrata thumbup.gif Nu kaip grazu 4u.gif Tvarkinga, svaru ir stilinga, o svarbiausiai viskas vietoje thumbup.gif
emrata
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 09 09, 11:56)
Emrata thumbup.gif Nu kaip grazu 4u.gif Tvarkinga, svaru ir stilinga, o svarbiausiai viskas vietoje thumbup.gif
*

oij aciu aciu 4u.gif siaip jau stengemes, kad balkonas nebutu perkrautas daiktais, visgi is kambariu puses langai yra per visa siena, todel matosi viskas kaip ant delno smile.gif
Pasaulisgrazus
Ir pas mus langai iki zemes, tik kol kas per daug matosi lotuliukas.gif Vat ziuriu i jusu balkona ir mokausi kaip erdve sutvarkyti 4u.gif Aciu, kad dalinates idejomis thumbup.gif
emrata
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 09 09, 14:30)
Ir pas mus langai iki zemes, tik kol kas per daug matosi lotuliukas.gif Vat ziuriu i jusu balkona ir mokausi kaip erdve sutvarkyti 4u.gif Aciu, kad dalinates idejomis thumbup.gif
*

pas mus ir pradzioj buvo kosmosas, netgi dviraciai stovejo balkone biggrin.gif tai kambariuose bunant vis krypdavo zvilgsnis pro langa, kuris laikui begant ziauriai atsibodo smile.gif
Rozeta
Nors mūsų galimybės šiuo metu ribotos normaliai įsistiklinti ir susitvarkyti balkoną, visgi aš pati kažką "sukurpiau". Balkonas 6 metrų ilgio, tai užteko vietos ir man ir dukrytei tokį žaidimų kambarėlį vasarai padariau. Ji mielai ten žaidžia, nes nebijo konors sugadinti, pripeckioti ... biggrin.gif user posted image
user posted image
Papildyta:
Labai atsiprašau toookias milžiniškas foto 4u.gif
Diax
QUOTE(Rozeta @ 2008 09 13, 22:57)
Nors mūsų galimybės šiuo metu ribotos normaliai įsistiklinti ir susitvarkyti balkoną, visgi aš pati kažką "sukurpiau". Balkonas 6 metrų ilgio, tai užteko vietos ir man ir dukrytei tokį žaidimų kambarėlį vasarai padariau. Ji mielai ten žaidžia, nes nebijo konors sugadinti, pripeckioti ... biggrin.gif
*

Laaaaaabai miela 4u.gif Tikiu, kad ateity, balkonas atrodys tikrai thumbup.gif
jovitn
sveikutes ir mes kaip tik zadam remontuoti balkona....taigi desim plastikini langa, siltinsim sienas....vienam gale bus spinta su slankiojanciom sistemom, kitame noriu pakabinamo kreslo ir mazo staliuko pinto su kedute.....
tik nenusprendziu kaip sienas daryti....gal dazyti su struktura.....o gal viena siena is akmenu daryti.... gal kas gali pasidalinti patirtimi ax.gif
jurvite
Svarbiausia neapkalti sienų plastikinėm lentelėm lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O šiaip, man atrodo abu tinkami variantai. Galbūt būtų galima juos kartu suderinti: ir akmenukus, ir dažymą bigsmile.gif g.gif
emrata
na mes balkona dazeme su tokiais strukturiniais dazais ar kaip jie vadinas doh.gif pabandysiu ikelti foto is arciau smile.gif

user posted image
jovitn
QUOTE(jurvite @ 2008 09 14, 17:15)
Svarbiausia neapkalti sienų plastikinėm lentelėm  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O šiaip, man atrodo abu tinkami variantai. Galbūt būtų galima juos kartu suderinti: ir akmenukus, ir dažymą  bigsmile.gif  g.gif
*

ne ne lentelem tai jokiu budu doh.gif
tai va mes ir galvojam taip kaip emrata dare....tu strukturu rastu yra labai ivairiu...
Ingese
QUOTE(jovitn @ 2008 09 14, 16:21)
sveikutes ir mes kaip tik zadam remontuoti balkona....taigi desim plastikini langa, siltinsim sienas....vienam gale bus spinta su slankiojanciom sistemom, kitame noriu pakabinamo kreslo ir mazo staliuko pinto su kedute.....
tik nenusprendziu kaip sienas daryti....gal dazyti su struktura.....o gal viena siena is akmenu daryti.... gal kas gali pasidalinti patirtimi ax.gif
*

Kada žadate daryti?
Pas mane taip tokia ideja. Balkonas šešių metrų ilgio, ir viename gale kaip tik planuoju spinta su slankiojanciom sistemo, o kitame staliuką nediduką su kėdutėmis.
Ar jau greit žadate daryti?
Kai padarysite, butinai foto, gerai?
Zydre30
Turiu klausimėlį, ar puošiate kas balkoną rudenį, žiemą, jei puošiate tai kaip?
aš žadu vasarines gėles pakeisti, tujomis(tiksliau prismaigstyti šakelių, gal išleis šaknis??) gal viržį pasodinti (nieko apie jį nežinau, kaip manote jis atsparuys šalnoms), gal krizentemą įkišti?
jovitn
QUOTE(Ingese @ 2008 09 16, 10:48)
Kada žadate daryti?
Pas mane taip tokia ideja. Balkonas šešių metrų ilgio, ir viename gale kaip tik planuoju spinta su slankiojanciom sistemo, o kitame staliuką nediduką su kėdutėmis.
Ar jau greit žadate daryti?
Kai padarysite, butinai foto, gerai?
*

dabar tik langa uzsakiau.....savaitgali leksim baldu apsiziureti..... taigi uz gero men gal ir ilgiau uztruks.......
finale butinai pasirodysim ax.gif
rimulia12
QUOTE(Zydre30 @ 2008 09 16, 12:38)
Turiu klausimėlį, ar puošiate kas balkoną rudenį, žiemą, jei puošiate tai kaip?
aš žadu vasarines gėles pakeisti, tujomis(tiksliau prismaigstyti šakelių, gal išleis šaknis??) gal viržį pasodinti (nieko apie jį nežinau, kaip manote jis atsparuys šalnoms), gal krizentemą įkišti?
*

Va va ir as dabar galva suku kaip cia ji pagrazinus. Galvojau tageciu pasodinti. O ziemai.... dar nezinau.
Papildyta:
Rozeta koks laistytuvas fainutis, kur pirkai. labai mielai atrodo baloniukas. Gerai kad toks ilgas maniskis tai kiseninis biggrin.gif
Lina_S
QUOTE(emrata @ 2008 07 24, 10:30)
imetu savo balkono viena puse, nes kitoj prikrauta laikinai nereikalingu daiktu smile.gif
Ingese, kaip matot pas mus paprastai istiklinti balkono langai
user posted image

user posted image
*

Mums be galo patiko jusu balkono nuotrauka. labai graziai susitvarke. Gal galetumete pasakyti koks yra jusu balkono plotis?
emrata
QUOTE(Lina_S @ 2008 09 17, 21:25)
Mums be galo patiko jusu balkono nuotrauka. labai graziai susitvarke. Gal galetumete pasakyti koks yra jusu balkono plotis?
*

dekui 4u.gif koks ilgis tai tikrai zinau (6 m.), bet va su plociu sunkiau blush2.gif gal nesuklysiu pasakydama, jog galetu buti kazkur plius minus 1,5 m
Kashaya
QUOTE(emrata @ 2008 09 18, 08:36)
dekui  4u.gif  koks ilgis tai tikrai zinau (6 m.), bet va su plociu sunkiau  blush2.gif  gal nesuklysiu pasakydama, jog galetu buti kazkur plius minus 1,5 m
*

Manau, kad mažiau nei 1,5m rolleyes.gif Pas mus irgi 6m. balkonas. O plotis ~1.30.
Tai spėju, kad standartiškas toks plotis g.gif
braskute_v
Labutis 4u.gif
QUOTE(jurvite @ 2008 09 14, 18:15)
Svarbiausia neapkalti sienų plastikinėm lentelėm  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O šiaip, man atrodo abu tinkami variantai. Galbūt būtų galima juos kartu suderinti: ir akmenukus, ir dažymą  bigsmile.gif  g.gif
*

O kodėl plastikinės lentelės negerai? g.gif
emrata
QUOTE(braskute_v @ 2008 09 18, 11:59)
Labutis  4u.gif

O kodėl plastikinės lentelės negerai?  g.gif
*

cia matyt labiau turejo omeny skonio reikala smile.gif
rimulia12
QUOTE(emrata @ 2008 09 18, 15:02)
cia matyt labiau turejo omeny skonio reikala smile.gif
*

Ir as taip supratau ir pritariu nam tai jos nekaip atrodo
Lina_S
QUOTE(Gardenija @ 2008 09 18, 11:42)
Manau, kad mažiau nei 1,5m rolleyes.gif Pas mus irgi 6m. balkonas. O plotis ~1.30.
*

Pas mus tik 93 cm sad.gif doh.gif
emrata
QUOTE(Gardenija @ 2008 09 18, 08:42)
*

gali buti, as cia taip beveik is akies pasakiau smile.gif
Kashaya
QUOTE(emrata @ 2008 09 22, 09:19)
gali buti, as cia taip beveik is akies pasakiau smile.gif
*

Emrata, o tuos baldelius paliksit žiemai balkone?
Ingese
Kaip Jums sekasi balkono statybos?
Ar jau turite ka parodyti?

QUOTE(jovitn @ 2008 09 14, 16:21)
*

emrata
QUOTE(Gardenija @ 2008 09 22, 08:59)
Emrata, o tuos baldelius paliksit žiemai balkone?
*

joo paliksim, nemanau, kad kas nors gali jiems atsitikti smile.gif o be to kitur ir vietos nebutu jiems
Dianule
QUOTE(emrata @ 2008 07 24, 09:30)
imetu savo balkono viena puse, nes kitoj prikrauta laikinai nereikalingu daiktu smile.gif
Ingese, kaip matot pas mus paprastai istiklinti balkono langai
user posted image

user posted image
*

Labai elegantiskas balkonas. Gal isduosit paslapti is kur pirkot Baldus?
emrata
QUOTE(Dianule @ 2008 09 22, 11:19)
Labai elegantiskas balkonas. Gal isduosit paslapti is kur pirkot Baldus?
*

anokia cia paslaptis smile.gif pirkom Justlukoj, dabar vadinamoj Migdolas
Dianule
Dekui 4u.gif
rimulia12
QUOTE(emrata @ 2008 09 22, 14:54)
*

bet jau juju grozis neispasakytas mirksiukas.gif
Ingese
QUOTE(emrata @ 2008 09 22, 13:54)
*

Įtariu kėdutės sėdėti yra labai patogios....
o kurioje vietoveje parduotuve "Migdolas"?
Dianule
QUOTE(Ingese @ 2008 09 22, 15:49)
Įtariu kėdutės sėdėti yra labai patogios....
o kurioje vietoveje parduotuve "Migdolas"?
*

Ot ir man idomu ar patogios kedes?
emrata
Kedes tikrai patogios, o Migdolas yra Siauliuose ties dubijos ir zemaites g. kampu smile.gif
bytte
Esu visai nusivylus, nes mano balkonų įstiklint nepakanka, juos galim sakyt iš naujo reikia lipdyt, o kas tai padaryt galėtu nerandu. Ar ieškot nemoku, ar tikrai nieks tuo neužsiema verysad.gif .
Tikėjaus kad namą kai renovuos tuos balkonus patvarkys, bet... nebežinau ar laukt, nes pinigėliai dargi išgaruot gali, nekalbant apie tai kad jis nugrius su visais mediniais rėmais, stiklais ir turėklais verysad.gif .
Gal galit ką patart...
rimulia12
QUOTE(bytte @ 2008 09 24, 17:40)
Esu visai nusivylus, nes mano balkonų įstiklint nepakanka, juos galim sakyt iš naujo reikia lipdyt, o kas tai padaryt galėtu nerandu. Ar ieškot nemoku, ar tikrai nieks tuo neužsiema  verysad.gif .
Tikėjaus kad namą kai renovuos tuos balkonus patvarkys, bet... nebežinau ar laukt, nes pinigėliai dargi išgaruot gali, nekalbant apie tai kad jis nugrius su visais mediniais rėmais, stiklais ir turėklais verysad.gif .
Gal galit ką patart...
*

Pa mus panasi situacija su balkonu, jei istiklintum tai nugarmes su visu balkonu doh.gif. Todel atsisakiau paprasciausiai sio minties
ligiukss
Labukas,noriu balkone užsisakyti spintele,kad tilptų visokie daikčiukai,gal turite kokių pasiūlymų?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.