Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kosmetiniai staliukai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Irmia
Isirenginejame nauja buta ir galvoju: o kur gi man visa savo gausybe kosmetikos ikurdinti? Ar miegamajame ar vonioje? unsure.gif Gal apskritai butu visai smagu tureti savo tualetini staliuka smile.gif Galvojau toki pasidaryti vonioje, salia kriaukles.. blush2.gif Bet ar patogus sis daiktas? Ar apskritai juo vis dar naudojamasi sioje skubancioje visuomeneje? smile.gif
Papasakokite ar Jus, merginos, turite toki daikta savo namuose, ar jau tai yra seniai uzmirsta ir nebereikalinga? Nes kaip ziuriu, netgi jokiuose interjeruose nesimato tualetiniu staliuku.. g.gif
cheery
aš tai visą savo kosmetiką laikau vonioj smile.gif nors gal ir nėra labai gerai, bet man patogiausia ten ją turėt rolleyes.gif
KristiTal
Tu kosmetiniu staliuku tai pardavineja, bet realiai ar jie patogus tai nezinau. Vistiek tarkim norint dazytis tai reikia, kad ir apsvietimas butu geras. As tai viska laikau vonioje, spintelese.
addicted
As tai kosmetika laikau vonioje atviroje spintoje, stiklinese lentynose ir miegamjame ant lentynos(prie kurios yra didziulis veidrodis).Nu ir ka labai nepatenkinta.Kosmetikos priemoniu be proto daug,kai reikia valyti dulkes,atsibosta kilnoti.Taigi noriu kosmetikos staliuko,kuri mama visados turedavo,su stalciukais,grazia kedute prie jos.
O nebegamina,kaip gaila,reiks samdytis meistra,kad toki staleli suprojektuotu
lilja
aš visą kosmetiką ir parfumeriją laikau vonios kambaryje, uždarose spintelėse, tai dulkių nereikia valyti. man tai labai patogu thumbup.gif
Irmia
O pas mane namuose dabar tai kambaryje tiesiog sukrauta kosmetika. Bet noretusi, kad viskas butu stalciukuose taip sudeta graziai, taip pat kad galima butu atsisesti ramiai ir uzsiimti grozio proceduromis ax.gif Tai turbut nusprendizau savo naujajame bute vonioje pasidaryti toki savo kosmetikos kampeli, salia kraukles blush2.gif ax.gif
Mojito
man tai ir labai patinka kosmetiniai staliukai... nes vonioje laikyti dekoratyvine kosmetika negalima, nuo silumos ir garu greiciau genda..
novika85
man tai labai grazu kosmetiniai staliukai, manau patogu, nes nesimeto kosmetika po visa buta... blink.gif
pati tai noreciau antikvariatinio, manau yra tikrai nemazas pasirinkimas, ir manau gan idomiai atrodytu siuolaikiniame minimalistiniame interjere vienas antikvarinis, bent jau pati noreciau toki savo buta matyti po remonto...
litavkasam
Norėčiau turėt tokį daiktą rolleyes.gif Laikyčiau miegamajam bigsmile.gif ir sėdėčiau kaip princesė wub.gif
burundukas
Kosmetiniai staliukai dabar vėl ateina į madą mirksiukas.gif
O jų tikrai yra pirkti. Draugė neseniai pirko miegamojo komplektą "4 kampai" parduotuvėje, tai ten irgi kosmetinis staliukas buvo. Jis iš pirmo žvilgnio atrodo kaip staliukas su stalčiukais, tada atsilenki stalviršį, atsidaro veidrodis ir po stalviršiu visa erdvė gali būti naudojama kosmetikos ar papuošalų susidėjimui 4u.gif
juu
Atsimenu, kai buvau maza, isivaizdavau, kad tikrai turesiu kosmetini staliuka, kokius rodydavo filmuose apie 7-9 desimtmecio zvaigzdes biggrin.gif (nerandu tokio pavyzdzio, bet jie budavo su sviecianciomis lemputemis aplink veidrodi wub.gif )

O dabar... Dabar kaip ir nelabai man tokio daikto reikia biggrin.gif
spingalietas
Pas mane vos ne pirmas baldas buvo kosmetinis staliukas... su dideliu veidrodziu ir minkstu suoliuku smile.gif Kitaip neisivaizduoju kur visa makliavone kisti...
raganele
ir aš noriu kosmetinio staliuko, tik nelabai randu... Patinka vienas iš IKEA, bet kad baltas... Gal kur panašų nedažytą matėt?
user posted image
mmuliukas
mano irgi svajone turet toki staliuka,bet nzn ar kambary bus vietos rolleyes.gif
o ju pasirinkim as tai tikrai nedidelis,bent jau kalipedoje ax.gif
Agniska
Mano taip pat svajonė wub.gif
uogute
QUOTE(spingalietas @ 2008 06 26, 15:31)
Pas mane vos ne pirmas baldas buvo kosmetinis staliukas... su dideliu veidrodziu ir minkstu suoliuku smile.gif Kitaip neisivaizduoju kur visa makliavone kisti...
*

uzaugau su mama turedamos kosmetini stala ir pufika wub.gif , ir ka galiu pasakyti-labai patogu susideti rakibulus, bet sedeti ant pufo tikrai nepatogu, ykrenti minkstai ir per toli nuo veidrodzio. vistiek dazydavomes atsistojusios prie didziulio miegamojo spintos veidrodzio... tad name turesiu kosmetini stala-butinas daiktas, bet dazysiuos manau arba i spinta ziuredama(joje butinai bus didelis veidrodis) arba vonioje... flirt.gif o greiciausiai dazysiuos vonioje o sukuosiuos i spinta ziuredama rolleyes.gif
Dalyte:)
o as kaip ir dauguma kosmetika laikau vonioje, uzdaroje spinteleje, ten ir dazausi, siaip tai net nemokeciau atsisedus pasidazyti, nors gal..........
dali_m
taigi - jei kas turite ideju ar metete- pasklaebkit wink.gif as irgi ieskau 4u.gif
rutelyte
http://www.dubingiai.lt/baldai/baldai-dub/...p;cnid=DUB.0171

čia yra įvairių 4u.gif
dali_m
jo, dubingiuose maciau pora. brengoki pasirode pagal savo dydi ax.gif
bet yra spinteliu , komodeliu,kurias galima siam reikalui adaptuoti 4u.gif
Jolyte
Mano svajonė irgi turėti kosmetinį staliuką. Būtinai jį artimiausiu laiku darysiuosi, kai tik pabaigsim spintą smile.gif. Žadu laikyti kosmetiką, pasidaryti eilę stalčių dokumentams, nes nelabai yra kur jų dėti. Apšvietimas irgi bus. Vonioj laikyti, manau, nelabai gerai, ten šilta ir drėgna. Aišku, vietos miegamajame užims, bet labai noriu. Viziją jau turiu:) o tai gera pradžia:)
Dianule
As ir tyliai pasvajoju apie toki staliuka. Manau tikrai turesiu biggrin.gif
Bijuna
Sveikos. Labai pagalvokite ar jo reikia schmoll.gif Svajojau ir aš, trisdešimt metu svajojau mirksiukas.gif Ir pirkdama miegamojo baldus nusipirkau (na jis buvo komplekte). Patikėkite, ne karto prie jo nesėdėjau, tuo labiau nesidažiau. Jis man dabar šiaip stovi (jau 4 metai). Stalčiuose nagu lakas, bižuterija ir dokumentai. Kadangi persikraustėme i namą tai gal kokiam prieškambari pritaikysiu, bet nepirkčiau dabar tikrai. 4u.gif
mamy5
Aš manu būtinai tokį daiktą namie turėsiu.Vyrui jau pavyzukus renku kad padarytu biggrin.gif .Tik gaila kad jų nėra daug.
tasha
Turejau ir as kosmetini staliuka ir pufika, tikrai tikrai nepatogu ant jo sedint dazytis schmoll.gif Kai pertvarkinejom savo miegamaji nusipirkom spinta va kaip sitam puslapyje ir dabar prie to veidrodzio visi mano kvepalai stovi, kosmetika, virsutiniame stalciuje dokumentai.
Bet,kad vis dar svajoja apie toki staliuka, idedu keleta pav. gal rasit tinkamu ideju 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
mamy5
Dėkui už idėjas 4u.gif ,Antrą nuo galo imu lotuliukas.gif .Vargšelis mb,jam teks daryt.Tik veidrodį kokį didesnį norėsiu
piliulkina
sitas reikalas irgi mano prikiniu saraso virsunej biggrin.gif
is tikruju manau kad tikrai prie jo nesidazysiu, nes zinodama save, tai darau beveik sededama ant grindu, beveik isimurijus i veidrodi.
Bet vistiek reikia. Del dvieju priezasciu: 1. man tai grazus interjero elementas 2. visus buteliukus ir kitus rakandus privaleisu laikyt vienoj vietoj.nes dabar jie visur..vonioj,ant komodos, prie lovos, siaip kur papuola..ir jie dauginasi kaip mikrobai biggrin.gif be abejo galima laikyt vonioj, bet as tos nuomones,kad nuo karscio ir dregmes kosmetika greiciau genda.ypac kalbant apie pudras, veido kremus,tusha, etc
Dikute
pats pirmasis virsutinis..butent toks koki noreciau turet ax.gif ax.gif bet manau jo kaina... verysad.gif verysad.gif
as i nauja buta perkuosi staliuka, bus bent jau kosmetika vienoje vietoje sudeta cool.gif
shimmer
O as parduodu savo kosmetini staliuka ax.gif
Kai pirkom miegamojo komplekta, galvojau reikes, bet taip ir prastovejo nenaudojamas ax.gif
Reviv
O as noreciau tokio pasistatyt ant jau turimos komodos

user posted image

Artmanijoj sitas kainuoja 550 lt

labai noretusi toki rast sena ir paciai atsirestauruot panaudojant dekupazo technika
arba rast meistra kuris padarytu toki...
dije
paveldėjau močiutės senovinę siuvimo mašiną su raitytomis metalo kojomis, tai va iš jų galvoju atrestauravus, pakeitus stalviršį ir priderinus veidrodį pasidaryti kosmetini staliuką. Nes lovą planuoju irgi kaltinę raitytą... Pas mamą yra kosmetinis staliukas- labai ir patogu ir funkcionalu. Tikrai turėsiu ir aš tokį baldą .... nail.gif
emiliuxas
spausiu savo vyra kad padedu man pasidaryti paciai toki staliuka. turim paprasta i kampa istatoma rasoma stala be jokiu stalciu tai reiktu susirasti veidrodi ir kad jis man ji pritaisytu. dar zysiu kad apsvietima idetu o tada bandysiu pati dekoruoti kaip nors gal nudazyti ir dekupazo uzdeti g.gif
Umbrella
man antras ir trecias garzus, bei antrs nuo galo. provanco, rococo stiliaus:)
Natha
Aš turiu, bet nenaudoju. Nepatogu man. Mėgstu prilipti prie pat veidrodžio, ir jei sedžiu ant kėdutės, nepasiekiu, alkūnių patogiai nepasidedu, per aukštai. Kai turėsim kitą namą, darysiuosi pagal savo išmatavimus, tai tada tikrai naudosiuos, nes iš esmės tai geras daiktas smile.gif
vilmama.
Manau mums paprasciausiai reikalinga vieta kur graziai "isdestyt" savo kosmetika,parfiumerija,papuosalus. O tam kaip ti ir tiktu staliukas,bet kai visas bus prikrautas siuo turtu, tai ar gi tai grazu bus.
Tai gal tiesio spintoj skirt tam lentyna ir tiek,o kas daugiausia naudojama i vonia padet.
Na cia mano pamastymai ax.gif
nepatenkinta
pirkciau nebrangiai kosmetini staliuka 4u.gif rasykite az smile.gif
dimming
Ieskau kosmetinio (siektiek rasomojo) staliuko viename smile.gif

Meduvė
Mes isirenginejame nama ir miegamajame jau esu nusimaciusi vieta kosmetiniui staliukui:) Man eikia, kad visa mano kosmetika ir bisuterija butu vienoje vietoje, o ne kažkur vonioje.
Besidominanti
Uzmirsta sita temele verysad.gif betgal kas atsilieps unsure.gif labai ieskau veidrodzio , kaip buna grimo kambaryje su daug lempuciu rolleyes.gif nerandu nei int. nei pardose blink.gif gal kas matet?

http://k43.pbase.com/u21/edconyau/large/9683945.IM000027.jpg

http://k43.pbase.com/u21/edconyau/large/9683945.IM000027.jpg veidrodis ir kedes tokios ieskau

http://farm4.static.flickr.com/3220/303353..._9802b4f901.jpg

http://fotosa.ru/stock_photo/Wildcard%20Images/p_1774521.jp
Daiva St.
QUOTE(Besidominanti @ 2009 10 01, 14:33)
Uzmirsta sita temele  verysad.gif  betgal kas atsilieps  unsure.gif labai ieskau veidrodzio , kaip buna grimo kambaryje su daug lempuciu  rolleyes.gif nerandu nei int. nei pardose  blink.gif  gal kas matet?

http://k43.pbase.com/u21/edconyau/large/9683945.IM000027.jpg

http://k43.pbase.com/u21/edconyau/large/9683945.IM000027.jpg veidrodis ir kedes tokios ieskau

http://farm4.static.flickr.com/3220/303353..._9802b4f901.jpg

http://fotosa.ru/stock_photo/Wildcard%20Images/p_1774521.jp
*

As tokiu niekur nemaciau, bet koooks fainas dalykas wub.gif Kiekvienai moteriai, manau, butu faina tokia spintele turet miegamajame 4u.gif O gal bandykite gamintis?
Spyglienė
Galima išspręsti kitaip- nusipirkt lempą- kažką tokiouser posted image (čia pvz. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20217485) ir abipus/ar iš visų pusių veidrodžio sumontuot.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.