Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Operos ir Baleto teatras
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3
Moteris
Pastaruoju metu tiesiog kaifuoju nuo apsilankymo operhouse.... Galėčiau eiti kasdien smile.gif Labai patiko Raudonoji Žizel su Špokaite. Nerealus pastatymas! Būtų smagu rasti bendraminčių smile.gif
Krisla
As irgi Operos ir baleto teatro nereali megeja smile.gif Tik noretusi daug dazniau ten apsilankyti biggrin.gif Is tiesu i dramteatri su vyru eiti negaliu, nes jis dar ne taip gerai lietuviu k. moka, o vat i opera ar baleta kuo puikiausiai einam. Paskutinis labai patikes - Rusiskas Hamletas thumbup.gif
Moteris
Aha, pasirodo gerbėjų nelabai rasta sad.gif Na bet aš šiandien einu į oprą Turandot. Gal kas matėt? smile.gif
murzinyte
smile.gif Mano vyras ten chore dainuoja - taip kad esu kaip ir priversta mėgti... blush2.gif
Turandot visai nieko, yra ir geresnių. Jei ką klauskit - iškvosiu vyrą ax.gif
Pati buvau tik 4 operose... blush-anim-cl.gif Labiausiai patiko "Skrajojantis Olandas" thumbup.gif
Ciauciau
Gal kas nors zinote ar idomi operete "Linksmoji nasle" sad.gif
xenzy
QUOTE(Ciauciau @ 2005 02 11, 13:19)
Gal kas nors zinote ar idomi operete "Linksmoji nasle"  sad.gif
*

man ji super, pernai 2004 sutikau ziurint sia operete smile.gif
Moteris
Linksmoji našlė - linksma operetė. Žiūrisi lengvai. Gražūs spalvingi rūbai, daug veiksmo, smagi muzika... smile.gif
Vakar buvau Žydėje. Super!
dianna
as buvau siais metais Romeo ir Dzuljieta premjieroj,su Egle Spokaite thumbup.gif
Faina
Perskaičiau ir susimąsčiau, na nepamenu kada paskutinį kartą buvau. Vis į teatrą. Gera mintis savaitgaliui.
vija
O mes į savaitgalį žiūrėjom PITERĮ PENĄ, Čiurlionkės auklėtinių pastatytą. Esu sužavėta, priblokšta ir nebepamenu, kada gavau tiek teigiamų emocijų teatre. Mielai eičiau dar ir dar kartą. Nuostabi ir Vilkončiaus muzika, ir choreografija, ir nerealaus grožio kostiumais ir na viskas buvo tikrai 10 balų!!! Šaunuoliai
murzinyte
Šį sekmadienį nerekomenduoju eiti į "Graiką Zorbą" (pasirinkite kitą dieną, jei norite pilno įspūdžio) - kadangi choras išvyksta į gastroles, baletas bus pagal įrašą... schmoll.gif
MILVA
Sveikos operhauzo gerbejos. As taip pat si sekmadieni su vaikais ziurejau Piteri Pena. Super, ir vaikams labai patiko. Neseniai maciau "Kaukiu baliu"-naujo pastaymo dar nrbuvau macius-likau suzaveta. Netiketi sprendimai su dekoracijom, ypac spalvingi kostiumai paskutineje scenoje. Si sestadieni einu i "Zizel".
Aplamai, siuo metu jauciu operhauzo bada, studentaujnt labai daznai lankydavausi, paskui istekejau, vaikai vienas po kito, nebuvo ju kam palikti-dabar pora metu atsigaunu, nes ir vaikai vieni pabuna, ir kartu nusivesti galima. thumbup.gif
ChikuRaku
Buvo laikas, kas 2 - 3 kartus per savaite ten sededavau smile.gif .
Betgi man labaiu patika baletas, nei opera ax.gif .
Man "Raudoni Zhizel" irgi baisingai patiko, nors machiau priesh kokius 2 - 3 metus biggrin.gif . Dar ish senai matytu kazhkaip baisiai galvon istrigo "Carmen", bet nepamenu kieno buvo pastatymas, rodydavo kartu su "Vasarvydzhio nakties sapnu". Super thumbup.gif .
Sausi zhiurejau "Gulbiu ezhera" su Nele smile.gif . Spektaklis man toks lyg ir shiaip sau, scenografija - juokinga, bet Nele shoko fantastishkai rolleyes.gif .
O vasari vedzhiau dukra (1,4 metuku) i "Spragtuka" biggrin.gif . Vaikui baisingai muzika patiko, ji visaip shoko, krykshtavo, plojo, bet jau publika blink.gif . Tokiais zhvilgsniais aplaide, kad teko isheiti. Vargshe bego prie sales duru ir kukshchiais verkdama dauzhe, kad ileistume cry.gif . Zhodhziu supykau del tokio pozhiurio i vaikus sad.gif .
Agnė
QUOTE(ChikuRaku @ 2005 03 09, 14:03)
Vargshe bego prie sales duru ir kukshchiais verkdama dauzhe, kad ileistume  cry.gif . Zhodhziu supykau del tokio pozhiurio i vaikus  sad.gif .
*

Be žodžių cool.gif Vargšiukė mažoji fanė- nieko, kai paaugs atsigriebs smile.gif

O aš jau kokie 7-ti metai gyvenu Vilniuj, o tesugebėjau į vieną vienintelę operą prieš kelis mėn. nueit doh.gif blush2.gif blush2.gif Dabar noriu visur- Raudonąją Žizel, Kaukių balių, Graiką Zorbą, Skraidantį Olandą.... Vardinčiau ir vardinčiau cry.gif cry.gif Bet taip su laiku striuka...

O gal kuri nors neturite kompanijos, tai galėtume organizuotis ne vien į vaikų namus ar bendraamžių susibūrimus, bet ir operhous'ą mirksiukas.gif mirksiukas.gif
ChikuRaku
Man atrodo, ten grupems taikomos nemenkos nuolaidos. O ankshchiau buvo, ir gal dar tebegalioja pasiulymai, kad savo gimtadienio diena su keliais svechiais galima eiti nemokamai, ar kahzkaip labai panashiai thumbup.gif . Niekada neteko shiuo pasiulymu pasinaudoti, kas geriau zhinot, patikslinkit smile.gif .
vija
QUOTE(ChikuRaku @ 2005 03 14, 17:28)
Man atrodo, ten grupems taikomos nemenkos nuolaidos. O ankshchiau buvo, ir gal dar tebegalioja pasiulymai, kad savo gimtadienio diena su keliais svechiais galima eiti nemokamai, ar kahzkaip labai panashiai  thumbup.gif . Niekada neteko shiuo pasiulymu pasinaudoti, kas geriau zhinot, patikslinkit  smile.gif .
*

Bent jau į Piterį Peną kovo 6 d. 10 žmonių grupėms bilietai buvo su 20% nuolaida.
O švenčiant gimtadienį solenizantui bilietas nemokamas, jo svečiams - 50% nuolaida (atrodo, išskyrus premjeras ir dar ten kažkokios sąlygos yra).
rosa
Lankiausi aš operos teatre, jį labai mėgau. Bet gi kainos pradėjo kandžiotis. Aš mėgstu sėdėti pirmose eilėse, o tada bilietas kainuoja apie 100 litų. Su šeima dažnai už tokius pinigus neprivaikščiosi. sad.gif
irma
Labai mėgtu Operos ir baleto teatrą, gal kas žinote iki kada jis dirba, nes tik vasarą galesiu nueiti. T.y. sezonas kiek tesiasi?
vija
QUOTE(irma @ 2005 04 15, 14:04)
Labai mėgtu Operos ir baleto teatrą, gal kas žinote iki kada jis dirba, nes tik vasarą galesiu nueiti. T.y. sezonas kiek tesiasi?
*

Jų tinklapyje repertuaras pateiktas tik iki gegužės 22 d.
www.opera.lt
Eos
Mes irgi su vyru kartais nueinam, paskutini ziurejom Sevilijos kirpeja. Iki shiol likau nesuzaveta tik Kaukiu baliumi, nes labai jau moderniai pastatytas, truksta senovines aplinkos
Agnė
Tai kieno gimtadienis artimiausiu laiku g.gif biggrin.gif
Man tai ir nepirmoj eilėj puikiausiai matėsi, ten išvis salė išplanuota taip, kad beveik kur atsisėsi, ten gerai bus smile.gif
poskriptum
Klausykite, mamytės, turiu klausimėlį. Kadangi taip seniai buvau operos ir baleto teatre, visai nenusimanau kaip zmonės rengiasi ten. doh.gif Tai kaip gi reikia apsirengti,kad zmones nepradėtų spoksoti iš nustebimo blink.gif kaip į baltą varną? Antroji pusė tai ruošiasi eiti su kostiumu, o tai ką man daryt nesuprantu.Ar galima tarkim su kelnėm, ar būtinai reiktų sijoną užsimaut? biggrin.gif O jei sijoną, tai ar galima trumpą? Nu, žodžiu, apšvieskite tundrą.
Eos
Poskriptum, ash asmenishkai neishpuchiu viso reikalo ir rengiuosi taip, kaip ir kas diena. Aishku, jei vyras su kostiumu, tai kokie dzinsai shalia gal ir nekaip atrodys. Bet tikrai ramiai gali eit su kelnem. Nors machiau ateinanchiu ir su vakariniais apdarais.
Savūnė
Kadangi spektakliai prasideda anksti, 18 val., daug žmonių eina tiesiai iš darbo, tai taip ir būna apsirengę. Bet vyresnės moterys, ypač iš kultūrinės aplinkos arba buvusios nomenklatūros, kartais ir pasipuošia – kaip anais laikais būdavo.
poskriptum
Na kad ir aš tokios vat nuomonės, kad paprasčiausiai tvarkingai apsirengti. thumbup.gif Nesirengsiu vakarinės suknelės, bo manau mažai ten tokių, išsiskirti tokiu būdu tikrai nenoriu tongue.gif .
Bastetė
QUOTE(poskriptum @ 2005 04 18, 23:32)
Na kad ir aš tokios vat nuomonės, kad paprasčiausiai tvarkingai apsirengti.  thumbup.gif Nesirengsiu vakarinės suknelės, bo manau mažai ten tokių, išsiskirti tokiu būdu tikrai nenoriu tongue.gif .
*

Sveika, 4u.gif
Nežinau,ar jau buvai teatre,ar tik eisi,bet jei dar ne,tai aš siūlyčiau šiek tiek pasipuošti-vis šiokia tokia pramoga,o ypač, jei vyras bus su kostiumu.Vakarinės suknelės rengtis tikrai nebutina (ypač jei tai paprasta diena),tačiau bet koks iškilmingesnis kostiumėlis ar net ir šiaip suknutė bus liuks. thumbup.gif Kelnės irgi gerai ,ypač su kokia šventiškesne palaidine(švarkeliu).Džinsų jokiu būdu nesiūlau,nors garantuoju,kad bus ir taip,ir dar paprasčiau vilkinčių žmonių smile.gif
Čia tik mano pasiūlymai,jokiu būdu neperšu savo nuomonės.Tiesiog man ėjimas į teatrą yra maža šventė ir šioks toks pasipuošimas yra tegu ir nedidelis, bet man svarbus pagarbos artistams ženklas bis.gif
Savūnė
Prieš šį sezoną pakeistos kėdės, 100 vietų sumažėjo.
Galvoju pirkt abonementą 5+ visiems metams, dabar renkuos renkuos... vis tiek man daugiau išeina biggrin.gif
Jei dabar pirksi antram pusmečiui, bus 40 proc. nuolaida. Gal visus spektaklius užsisakyt antram pusmečiui?
eleniukas
QUOTE(Savūnė @ 2005 09 13, 16:49)
Jei dabar pirksi antram pusmečiui, bus 40 proc. nuolaida. Gal visus spektaklius užsisakyt antram pusmečiui?
*

Ar nebus per daug smile.gif
Aš irgi galvoju apie abonementą, bet niekaip 5 spektakliai nesusidaro, nes į šio pusmečio spektaklius bilietus paskubėjau nusipirkti cry.gif Nors 40 proc. nuolaida tai labai vilioja.
Savūnė
Jeigu vienas spektaklis per mėnesį, tai ir susidaro penki per pusmetį. Argi čia daug?
Aš dar nenusipirkau, vis dar „derinu su vyru“, o iš tikrųjų – užmirštu apie tai su juo pakalbėt.
eleniukas
O aš jau apsisprendžiau - abonemento nepirksiu verysad.gif Dauguma spektaklių jau matyti ir nebeverta trečią ar ketvirtą kartą jų žiūrėti. Reikės pasidomėti kitų teatrų repertuaru ax.gif
egilis
Mėgstu operą ir baletą.
liniokas
"Ana Karenina" user posted image
Gal kas buvot? Kaip ?
Aš mat į vietų nebegavau user posted image Užtat iš kart sausio mėn. rezervavausi ax.gif
Raschida
vakar buvom su dukra "Don Žuane".užsisakę buvom pigiausius bilietus internetu,bet po pertraukos jau sėdėjom pačiam prieky biggrin.gif .čia triukas,dar nuo studijų laikų išlikęs.pati opera nieko,bet mano dukra nebuvo labai sužavėta sad.gif . aš dievinu šito teatro atmosferą:žmonės pasipuošę,šiltai priima artistus,ploja atsistoję....
Azazella
Man labai patinka Turandot ir Norma.
Neseniai buvau paziureti Aidos, - nesuzavejo schmoll.gif
Primygtinai rekomenduoju su vaikuciais pasiziureti Spragtuka, ispudis nepakartojamas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
nodo
Buvau antradienį "Madam Baterflai" - nerealu. Be galo patiko - išėjau nusiverkusi, kupina įspūdžių, emocijų . Prisipažinsiu kad tai geriausias spektaklis kokį buvau mačiusi. Gal kuri buvote ir matėte, pasidalinkit įspūdžiais , ar ir jums sukėlė daug emocijų? O vat sausio mėnesį žiūrėjau Traviatos naują pastatymą - nusivyliau. Asmik Grigorian dainavo puikiai, muzika nuostabi, bet jau scenos apipavidalinimas, šiurpus, pernelyg asketiškas. Vis dėl to kurtizanės - norėtųsi prabangos, tviskėjimo, o viskas niūru, skurdu, sugadino visą malonumą. Taip pat labai patiko "Rigoletas" su Montvydu. Po mėnesio ruošiuosi i "Kaukių baliu" ir antrą kartą į "Graiką Zorbą". Šiaip man labai patinka Operos ir baleto teatre, ir ta aplinka mane veža, ir operą mėgstu ir baletą.
liniokas
Buvau Madam Baterflai pačiam pirmam spektaklyje t.y. kovo 23 d. Premjera buvo taip sakant.
Įspūdingas pastatymas. Labai patiko baterflai sūnus, negalėjau atsižiūrėti į judesius, nu kaip tikras vaikas ta lėlė judėjo. Muzika fantastiška. Lubos veidrodinės labai įspūdingos. Plius labai gerai žiūrėjosi pati Madam Baterflai, atrodė kaip tikra japonė. Aš, tiesą sakant, eidama į spektaklį dar pagalvojau, kad operos solistės paprastai būna didelės moterys bigsmile.gif ir bandžiau įsivaizduot tokią moteriškę japonės vaidmenyje bigsmile.gif
Nu, vienu žodžiu, išėjau labai patenkinta. Prieš tai pasižiūrėjau kompu atsisiųstą ala muzikinį filmą Madam baterflai. Praktiškai scenarijus visiškai tas pats, netgi dauguma detalių būtent iš ten paimta pvz. stumdomos durys.
Būta ir trikdžių (gal dėl to, kad premjera, gal jaudinosi, nžn), pirmoje dalyje orkestras užgožė dainininkų balsus, nu man kažkaip trūko garso. Paskui kai gėles tas skynė, tai irgi nelabai skynėsi, strigo ten kažkur biggrin.gif Bet šiaip visumoj pastatymas vertas dėmesio thumb_yello.gif

Dar iš naujesnių pastatymų buvau balete Ana Karenina. Irgi labai įspūdingas pastatymas, toks modernus. Nenuvylė.
nodo
Iš tikrųjų vaikas - lėlė labai "realus", jei galima taip išsireikšti. Net keista - rodos viso labo lėlė - o tokias emocijas sukelia ir ašarą spaudžia. O orkestras tikrai kartais balsus užgožia, ypač kai solistai nueina į scenos gilumą. Bet šiaip bendras vaizdas įspūdingas. Ir mūsų Zelenkauskaitė idealiai tiko šiam vaidmeniui, net nacionalinis pasidižiavimas užplūdo, kad tokių talentų turime thumbup.gif
rutast
Sveikutes, mes einam i vaikiskus spektaklius.Buvom daktare Aiskauda balete vaikams- labai grazus reginys, dekoracijos liuks ir tikrai nenuobodus. rolleyes.gif
Korsikiete
Aš labai mėgstu operas ir baletus, apskritai kalsikinės muzikos koncertus, tačiau dabar nėra salygų ir galimybių ir sąlygų verysad.gif
viktutes
as lankausi na bet retokai
man patinka operetes thumbup.gif
Skraiduole
Labai mėgstu šį teatrą, buvau beveik visuose spektakliuose (nemačiau tik 3 ). Man labiausiai patinkantis teatras Vilniuje. O naujais pastatymais esu iš viso be galo sužavėta (Madam Baterflai, Ana Karenina ir pan.)
blackkiss
QUOTE(Raschida @ 2005 11 12, 11:11)
vakar buvom su dukra "Don Žuane".užsisakę buvom pigiausius bilietus internetu,bet po pertraukos jau sėdėjom pačiam prieky biggrin.gif .čia triukas,dar nuo studijų laikų išlikęs.
*

oj toli grazu toks triukas ne visada iseina smile.gif pavyzdziui balete tai beveik 100% -niai visos vietos uzimtos buna g.gif
just sweet
Mes lankomes gan daznai. Per sezona bent pora kartu stengiames nueiti ax.gif Labai noreciau pamatyti "Bohema"
Saldainė
As pora kartu per sezona nueinu tai tikrai. Reiks nueiti pasiziureti kokios premjeros bus, labai jau pasiilgau. Pasiuziureti visa tvarkarasti jei jau sudarytas 4u.gif
_Kere_
O mes kazkaip retokai, nuo rudens sakiau reikes bent jau i muzikini teatra iki Kaledu nueit rolleyes.gif
oaze
QUOTE(Saulutė.K @ 2007 09 05, 14:17)
Mes lankomes gan daznai. Per sezona bent pora kartu stengiames nueiti  ax.gif  Labai noreciau pamatyti "Bohema"
*

"Bohema" kongresuose biggrin.gif
bala_nemate
Klausykit, operos ir baleto teatro lankytojai (os), kas cia su ju sistemom nutiko - ar kam pavyko bilietu isigyti, ar cia tik man makaronus kabina, kad nedirba...kiek galima?! juk jau rugsejo vidurys g.gif Ar TIKETA ju bilietus dabar parduoda?
Keberiokšt
kaip supratau, dabar pas juos nei kasos nedirba, nei internetu rezervavimas vyksta, ju tinklapis www.opera.lt irgi neveikia. As rezervavausi dar pavasari bilietus, uzvakar sumaniau vaziuoti atsiimti, ziuriu, kasu durys uzrakintos "Atsiprasome, nedirbame. Informuosime, kai dirbsime". Dar nusijuokiau, kaip gi jie mus informuos.. tongue.gif Tai, matyt, reikia palaukti. O del Tiketos nzn, nesinaudojau
Vyturiukė
Šįryt per "Labą rytą" kažką viena ausim girdėjau, kad teatre sugedo programa ar kažkas panašaus. Rezervavusiems bilietus iki rugpjūčio 31 d. reikia kreiptis į teatrą ir patikslinti, ką esi rezervavęs. Bet kad ten tiksliai nutiko ir kur reikia kreiptis, taip ir nesupratau iki galo, nes niekas nepasivargino kaip reikiant informuoti. Tinklalapis neveikia, Delfis apie tai nerašo... Gal kas nors žino, kaip iš tikrųjų ten situacija?
jalta
o mano vaikas praeitais metais lanke vaiku operos studija paciame teatre, tai labai patiko, vien teatro aplinka ka reiskia.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.