Moteris
2005 01 18, 13:00
Pastaruoju metu tiesiog kaifuoju nuo apsilankymo operhouse.... Galėčiau eiti kasdien

Labai patiko Raudonoji Žizel su Špokaite. Nerealus pastatymas! Būtų smagu rasti bendraminčių
As irgi Operos ir baleto teatro nereali megeja

Tik noretusi daug dazniau ten apsilankyti

Is tiesu i dramteatri su vyru eiti negaliu, nes jis dar ne taip gerai lietuviu k. moka, o vat i opera ar baleta kuo puikiausiai einam. Paskutinis labai patikes - Rusiskas Hamletas
Moteris
2005 01 20, 10:20
Aha, pasirodo gerbėjų nelabai rasta

Na bet aš šiandien einu į oprą Turandot. Gal kas matėt?
murzinyte
2005 01 20, 18:16

Mano vyras ten chore dainuoja - taip kad esu kaip ir priversta mėgti...
Turandot visai nieko, yra ir geresnių. Jei ką klauskit - iškvosiu vyrą
Pati buvau tik 4 operose...

Labiausiai patiko "Skrajojantis Olandas"
Ciauciau
2005 02 11, 14:18
Gal kas nors zinote ar idomi operete "Linksmoji nasle"
QUOTE(Ciauciau @ 2005 02 11, 13:19)
Gal kas nors zinote ar idomi operete "Linksmoji nasle"

man ji super, pernai 2004 sutikau ziurint sia operete
Moteris
2005 02 11, 15:31
Linksmoji našlė - linksma operetė. Žiūrisi lengvai. Gražūs spalvingi rūbai, daug veiksmo, smagi muzika...

Vakar buvau Žydėje. Super!
as buvau siais metais Romeo ir Dzuljieta premjieroj,su Egle Spokaite
Perskaičiau ir susimąsčiau, na nepamenu kada paskutinį kartą buvau. Vis į teatrą. Gera mintis savaitgaliui.
O mes į savaitgalį žiūrėjom PITERĮ PENĄ, Čiurlionkės auklėtinių pastatytą. Esu sužavėta, priblokšta ir nebepamenu, kada gavau tiek teigiamų emocijų teatre. Mielai eičiau dar ir dar kartą. Nuostabi ir Vilkončiaus muzika, ir choreografija, ir nerealaus grožio kostiumais ir na viskas buvo tikrai 10 balų!!! Šaunuoliai
murzinyte
2005 03 08, 11:46
Šį sekmadienį nerekomenduoju eiti į "Graiką Zorbą" (pasirinkite kitą dieną, jei norite pilno įspūdžio) - kadangi choras išvyksta į gastroles, baletas bus pagal įrašą...
Sveikos operhauzo gerbejos. As taip pat si sekmadieni su vaikais ziurejau Piteri Pena. Super, ir vaikams labai patiko. Neseniai maciau "Kaukiu baliu"-naujo pastaymo dar nrbuvau macius-likau suzaveta. Netiketi sprendimai su dekoracijom, ypac spalvingi kostiumai paskutineje scenoje. Si sestadieni einu i "Zizel".
Aplamai, siuo metu jauciu operhauzo bada, studentaujnt labai daznai lankydavausi, paskui istekejau, vaikai vienas po kito, nebuvo ju kam palikti-dabar pora metu atsigaunu, nes ir vaikai vieni pabuna, ir kartu nusivesti galima.
ChikuRaku
2005 03 09, 15:02
Buvo laikas, kas 2 - 3 kartus per savaite ten sededavau

.
Betgi man labaiu patika baletas, nei opera

.
Man "Raudoni Zhizel" irgi baisingai patiko, nors machiau priesh kokius 2 - 3 metus

. Dar ish senai matytu kazhkaip baisiai galvon istrigo "Carmen", bet nepamenu kieno buvo pastatymas, rodydavo kartu su "Vasarvydzhio nakties sapnu". Super

.
Sausi zhiurejau "Gulbiu ezhera" su Nele

. Spektaklis man toks lyg ir shiaip sau, scenografija - juokinga, bet Nele shoko fantastishkai

.
O vasari vedzhiau dukra (1,4 metuku) i "Spragtuka"

. Vaikui baisingai muzika patiko, ji visaip shoko, krykshtavo, plojo, bet jau publika

. Tokiais zhvilgsniais aplaide, kad teko isheiti. Vargshe bego prie sales duru ir kukshchiais verkdama dauzhe, kad ileistume

. Zhodhziu supykau del tokio pozhiurio i vaikus

.
QUOTE(ChikuRaku @ 2005 03 09, 14:03)
Vargshe bego prie sales duru ir kukshchiais verkdama dauzhe, kad ileistume

. Zhodhziu supykau del tokio pozhiurio i vaikus

.
Be žodžių

Vargšiukė mažoji fanė- nieko, kai paaugs atsigriebs
O aš jau kokie 7-ti metai gyvenu Vilniuj, o tesugebėjau į vieną vienintelę operą prieš kelis mėn. nueit

Dabar noriu visur- Raudonąją Žizel, Kaukių balių, Graiką Zorbą, Skraidantį Olandą.... Vardinčiau ir vardinčiau

Bet taip su laiku striuka...
O gal kuri nors neturite kompanijos, tai galėtume organizuotis ne vien į vaikų namus ar bendraamžių susibūrimus, bet ir operhous'ą
ChikuRaku
2005 03 14, 18:27
Man atrodo, ten grupems taikomos nemenkos nuolaidos. O ankshchiau buvo, ir gal dar tebegalioja pasiulymai, kad savo gimtadienio diena su keliais svechiais galima eiti nemokamai, ar kahzkaip labai panashiai

. Niekada neteko shiuo pasiulymu pasinaudoti, kas geriau zhinot, patikslinkit

.
QUOTE(ChikuRaku @ 2005 03 14, 17:28)
Man atrodo, ten grupems taikomos nemenkos nuolaidos. O ankshchiau buvo, ir gal dar tebegalioja pasiulymai, kad savo gimtadienio diena su keliais svechiais galima eiti nemokamai, ar kahzkaip labai panashiai

. Niekada neteko shiuo pasiulymu pasinaudoti, kas geriau zhinot, patikslinkit

.
Bent jau į Piterį Peną kovo 6 d. 10 žmonių grupėms bilietai buvo su 20% nuolaida.
O švenčiant gimtadienį solenizantui bilietas nemokamas, jo svečiams - 50% nuolaida (atrodo, išskyrus premjeras ir dar ten kažkokios sąlygos yra).
Lankiausi aš operos teatre, jį labai mėgau. Bet gi kainos pradėjo kandžiotis. Aš mėgstu sėdėti pirmose eilėse, o tada bilietas kainuoja apie 100 litų. Su šeima dažnai už tokius pinigus neprivaikščiosi.
Labai mėgtu Operos ir baleto teatrą, gal kas žinote iki kada jis dirba, nes tik vasarą galesiu nueiti. T.y. sezonas kiek tesiasi?
QUOTE(irma @ 2005 04 15, 14:04)
Labai mėgtu Operos ir baleto teatrą, gal kas žinote iki kada jis dirba, nes tik vasarą galesiu nueiti. T.y. sezonas kiek tesiasi?
Jų tinklapyje repertuaras pateiktas tik iki gegužės 22 d.
www.opera.lt
Mes irgi su vyru kartais nueinam, paskutini ziurejom Sevilijos kirpeja. Iki shiol likau nesuzaveta tik Kaukiu baliumi, nes labai jau moderniai pastatytas, truksta senovines aplinkos
Tai kieno gimtadienis artimiausiu laiku
Man tai ir nepirmoj eilėj puikiausiai matėsi, ten išvis salė išplanuota taip, kad beveik kur atsisėsi, ten gerai bus
poskriptum
2005 04 17, 21:52
Klausykite, mamytės, turiu klausimėlį. Kadangi taip seniai buvau operos ir baleto teatre, visai nenusimanau kaip zmonės rengiasi ten.

Tai kaip gi reikia apsirengti,kad zmones nepradėtų spoksoti iš nustebimo

kaip į baltą varną? Antroji pusė tai ruošiasi eiti su kostiumu, o tai ką man daryt nesuprantu.Ar galima tarkim su kelnėm, ar būtinai reiktų sijoną užsimaut?

O jei sijoną, tai ar galima trumpą? Nu, žodžiu, apšvieskite tundrą.
Poskriptum, ash asmenishkai neishpuchiu viso reikalo ir rengiuosi taip, kaip ir kas diena. Aishku, jei vyras su kostiumu, tai kokie dzinsai shalia gal ir nekaip atrodys. Bet tikrai ramiai gali eit su kelnem. Nors machiau ateinanchiu ir su vakariniais apdarais.
Kadangi spektakliai prasideda anksti, 18 val., daug žmonių eina tiesiai iš darbo, tai taip ir būna apsirengę. Bet vyresnės moterys, ypač iš kultūrinės aplinkos arba buvusios nomenklatūros, kartais ir pasipuošia kaip anais laikais būdavo.
poskriptum
2005 04 19, 00:32
Na kad ir aš tokios vat nuomonės, kad paprasčiausiai tvarkingai apsirengti.

Nesirengsiu vakarinės suknelės, bo manau mažai ten tokių, išsiskirti tokiu būdu tikrai nenoriu

.
Bastetė
2005 04 22, 16:10
QUOTE(poskriptum @ 2005 04 18, 23:32)
Na kad ir aš tokios vat nuomonės, kad paprasčiausiai tvarkingai apsirengti.

Nesirengsiu vakarinės suknelės, bo manau mažai ten tokių, išsiskirti tokiu būdu tikrai nenoriu

.
Sveika,
Nežinau,ar jau buvai teatre,ar tik eisi,bet jei dar ne,tai aš siūlyčiau šiek tiek pasipuošti-vis šiokia tokia pramoga,o ypač, jei vyras bus su kostiumu.Vakarinės suknelės rengtis tikrai nebutina (ypač jei tai paprasta diena),tačiau bet koks iškilmingesnis kostiumėlis ar net ir šiaip suknutė bus liuks.

Kelnės irgi gerai ,ypač su kokia šventiškesne palaidine(švarkeliu).Džinsų jokiu būdu nesiūlau,nors garantuoju,kad bus ir taip,ir dar paprasčiau vilkinčių žmonių
Čia tik mano pasiūlymai,jokiu būdu neperšu savo nuomonės.Tiesiog man ėjimas į teatrą yra maža šventė ir šioks toks pasipuošimas yra tegu ir nedidelis, bet man svarbus pagarbos artistams ženklas
Prieš šį sezoną pakeistos kėdės, 100 vietų sumažėjo.
Galvoju pirkt abonementą 5+ visiems metams, dabar renkuos renkuos... vis tiek man daugiau išeina
Jei dabar pirksi antram pusmečiui, bus 40 proc. nuolaida. Gal visus spektaklius užsisakyt antram pusmečiui?
eleniukas
2005 09 17, 15:06
QUOTE(Savūnė @ 2005 09 13, 16:49)
Jei dabar pirksi antram pusmečiui, bus 40 proc. nuolaida. Gal visus spektaklius užsisakyt antram pusmečiui?
Ar nebus per daug
Aš irgi galvoju apie abonementą, bet niekaip 5 spektakliai nesusidaro, nes į šio pusmečio spektaklius bilietus paskubėjau nusipirkti

Nors 40 proc. nuolaida tai labai vilioja.
Jeigu vienas spektaklis per mėnesį, tai ir susidaro penki per pusmetį. Argi čia daug?
Aš dar nenusipirkau, vis dar derinu su vyru, o iš tikrųjų užmirštu apie tai su juo pakalbėt.
eleniukas
2005 09 23, 17:23
O aš jau apsisprendžiau - abonemento nepirksiu

Dauguma spektaklių jau matyti ir nebeverta trečią ar ketvirtą kartą jų žiūrėti. Reikės pasidomėti kitų teatrų repertuaru
liniokas
2005 11 11, 19:02
"Ana Karenina"
Gal kas buvot? Kaip ?
Aš mat į vietų nebegavau

Užtat iš kart sausio mėn. rezervavausi
Raschida
2005 11 12, 10:11
vakar buvom su dukra "Don Žuane".užsisakę buvom pigiausius bilietus internetu,bet po pertraukos jau sėdėjom pačiam prieky

.čia triukas,dar nuo studijų laikų išlikęs.pati opera nieko,bet mano dukra nebuvo labai sužavėta

. aš dievinu šito teatro atmosferą:žmonės pasipuošę,šiltai priima artistus,ploja atsistoję....
Azazella
2006 02 23, 14:11
Man labai patinka Turandot ir Norma.
Neseniai buvau paziureti Aidos, - nesuzavejo
Primygtinai rekomenduoju su vaikuciais pasiziureti Spragtuka, ispudis nepakartojamas
Buvau antradienį "Madam Baterflai" - nerealu. Be galo patiko - išėjau nusiverkusi, kupina įspūdžių, emocijų . Prisipažinsiu kad tai geriausias spektaklis kokį buvau mačiusi. Gal kuri buvote ir matėte, pasidalinkit įspūdžiais , ar ir jums sukėlė daug emocijų? O vat sausio mėnesį žiūrėjau Traviatos naują pastatymą - nusivyliau. Asmik Grigorian dainavo puikiai, muzika nuostabi, bet jau scenos apipavidalinimas, šiurpus, pernelyg asketiškas. Vis dėl to kurtizanės - norėtųsi prabangos, tviskėjimo, o viskas niūru, skurdu, sugadino visą malonumą. Taip pat labai patiko "Rigoletas" su Montvydu. Po mėnesio ruošiuosi i "Kaukių baliu" ir antrą kartą į "Graiką Zorbą". Šiaip man labai patinka Operos ir baleto teatre, ir ta aplinka mane veža, ir operą mėgstu ir baletą.
liniokas
2006 04 01, 17:13
Buvau Madam Baterflai pačiam pirmam spektaklyje t.y. kovo 23 d. Premjera buvo taip sakant.
Įspūdingas pastatymas. Labai patiko baterflai sūnus, negalėjau atsižiūrėti į judesius, nu kaip tikras vaikas ta lėlė judėjo. Muzika fantastiška. Lubos veidrodinės labai įspūdingos. Plius labai gerai žiūrėjosi pati Madam Baterflai, atrodė kaip tikra japonė. Aš, tiesą sakant, eidama į spektaklį dar pagalvojau, kad operos solistės paprastai būna didelės moterys

ir bandžiau įsivaizduot tokią moteriškę japonės vaidmenyje
Nu, vienu žodžiu, išėjau labai patenkinta. Prieš tai pasižiūrėjau kompu atsisiųstą ala muzikinį filmą Madam baterflai. Praktiškai scenarijus visiškai tas pats, netgi dauguma detalių būtent iš ten paimta pvz. stumdomos durys.
Būta ir trikdžių (gal dėl to, kad premjera, gal jaudinosi, nžn), pirmoje dalyje orkestras užgožė dainininkų balsus, nu man kažkaip trūko garso. Paskui kai gėles tas skynė, tai irgi nelabai skynėsi, strigo ten kažkur

Bet šiaip visumoj pastatymas vertas dėmesio
Dar iš naujesnių pastatymų buvau balete Ana Karenina. Irgi labai įspūdingas pastatymas, toks modernus. Nenuvylė.
Iš tikrųjų vaikas - lėlė labai "realus", jei galima taip išsireikšti. Net keista - rodos viso labo lėlė - o tokias emocijas sukelia ir ašarą spaudžia. O orkestras tikrai kartais balsus užgožia, ypač kai solistai nueina į scenos gilumą. Bet šiaip bendras vaizdas įspūdingas. Ir mūsų Zelenkauskaitė idealiai tiko šiam vaidmeniui, net nacionalinis pasidižiavimas užplūdo, kad tokių talentų turime
Sveikutes, mes einam i vaikiskus spektaklius.Buvom daktare Aiskauda balete vaikams- labai grazus reginys, dekoracijos liuks ir tikrai nenuobodus.
Korsikiete
2006 04 04, 23:40
Aš labai mėgstu operas ir baletus, apskritai kalsikinės muzikos koncertus, tačiau dabar nėra salygų ir galimybių ir sąlygų
viktutes
2006 04 25, 01:30
as lankausi na bet retokai
man patinka operetes
Skraiduole
2006 04 25, 10:12
Labai mėgstu šį teatrą, buvau beveik visuose spektakliuose (nemačiau tik 3 ). Man labiausiai patinkantis teatras Vilniuje. O naujais pastatymais esu iš viso be galo sužavėta (Madam Baterflai, Ana Karenina ir pan.)
blackkiss
2006 04 25, 17:32
QUOTE(Raschida @ 2005 11 12, 11:11)
vakar buvom su dukra "Don Žuane".užsisakę buvom pigiausius bilietus internetu,bet po pertraukos jau sėdėjom pačiam prieky

.čia triukas,dar nuo studijų laikų išlikęs.
oj toli grazu toks triukas ne visada iseina

pavyzdziui balete tai beveik 100% -niai visos vietos uzimtos buna
just sweet
2007 09 05, 14:17
Mes lankomes gan daznai. Per sezona bent pora kartu stengiames nueiti

Labai noreciau pamatyti "Bohema"
Saldainė
2007 09 05, 20:29
As pora kartu per sezona nueinu tai tikrai. Reiks nueiti pasiziureti kokios premjeros bus, labai jau pasiilgau. Pasiuziureti visa tvarkarasti jei jau sudarytas
O mes kazkaip retokai, nuo rudens sakiau reikes bent jau i muzikini teatra iki Kaledu nueit
QUOTE(Saulutė.K @ 2007 09 05, 14:17)
Mes lankomes gan daznai. Per sezona bent pora kartu stengiames nueiti

Labai noreciau pamatyti "Bohema"
"Bohema" kongresuose
bala_nemate
2007 09 14, 12:57
Klausykit, operos ir baleto teatro lankytojai (os), kas cia su ju sistemom nutiko - ar kam pavyko bilietu isigyti, ar cia tik man makaronus kabina, kad nedirba...kiek galima?! juk jau rugsejo vidurys

Ar TIKETA ju bilietus dabar parduoda?
Keberiokšt
2007 09 15, 18:09
kaip supratau, dabar pas juos nei kasos nedirba, nei internetu rezervavimas vyksta, ju tinklapis www.opera.lt irgi neveikia. As rezervavausi dar pavasari bilietus, uzvakar sumaniau vaziuoti atsiimti, ziuriu, kasu durys uzrakintos "Atsiprasome, nedirbame. Informuosime, kai dirbsime". Dar nusijuokiau, kaip gi jie mus informuos..

Tai, matyt, reikia palaukti. O del Tiketos nzn, nesinaudojau
Vyturiukė
2007 09 20, 11:29
Šįryt per "Labą rytą" kažką viena ausim girdėjau, kad teatre sugedo programa ar kažkas panašaus. Rezervavusiems bilietus iki rugpjūčio 31 d. reikia kreiptis į teatrą ir patikslinti, ką esi rezervavęs. Bet kad ten tiksliai nutiko ir kur reikia kreiptis, taip ir nesupratau iki galo, nes niekas nepasivargino kaip reikiant informuoti. Tinklalapis neveikia, Delfis apie tai nerašo... Gal kas nors žino, kaip iš tikrųjų ten situacija?
o mano vaikas praeitais metais lanke vaiku operos studija paciame teatre, tai labai patiko, vien teatro aplinka ka reiskia.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.