Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skambiname pianinu
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
kuuzia
Sveiki,

tokios temos dar nėra, o visai norėtųsi surasti bendraminčius, kurie mėgsta groti pianinu.
Aš pati grojau kadaise, kai dar gyvenau pas tėvus. Visada sakiau, kad kai turėsiu savus namučius, parsivešiu pianiną. Ir štai jis jau pas mane nuo vakar.
Gal kas turit kokių natų. Internete yra nemažai, bet daug yra tokiam advanced lygiui. O man reikėtų kokiam easy.

Laukiu jūsų prisijungiančių.

thumbup.gif
Klajone
Ooooij, ismeciau tooookia kruva natu. Pati kazkada grojau 8 metus, baigiau muzikos mokykla. Bet kadangi tai buvo tevu uzgaida, o mano svajone buvo sokiai, tai kai tik baigiau muzikos mokykla, uzdengiau dangti, daugiau ir nebegrojau. Po keliu metu pardavem pianina. O visai neseniai dariau spintoj revizija ir ismeciau visas per 8 metus sukauptas natas doh.gif
kuuzia
QUOTE(Klajonė @ 2007 05 22, 13:00)
Ooooij, ismeciau tooookia kruva natu. Pati kazkada grojau 8 metus, baigiau muzikos mokykla. Bet kadangi tai buvo tevu uzgaida, o mano svajone buvo sokiai, tai kai tik baigiau muzikos mokykla, uzdengiau dangti, daugiau ir nebegrojau. Po keliu metu pardavem pianina. O visai neseniai dariau spintoj revizija ir ismeciau visas per 8 metus sukauptas natas  doh.gif
*

Man tai buvo toks įsitikinimas, kad negalima pianino nei parduoti nei išmesti. Kažkoks toks gilus jausmas buvo. Nors tikrai nesu labai super grojanti
Klajone
Mane jis per tiek metu buvo taaaip daedes, kad man vienodai buvo. Neneoriu net prisimint tu pramintu taku i muzikalke swoon.gif
kuuzia
QUOTE(Klajonė @ 2007 05 22, 13:20)
Mane jis per tiek metu buvo taaaip daedes, kad man vienodai buvo. Neneoriu net prisimint tu pramintu taku i muzikalke  swoon.gif
*

Tai žinai, realiai pats įdomumas prasidėjo jau tada, kai pati savarankiškai kokius noriu kūrinius grojau. Nes tai ką duodavo mokytoja, tai man labai nepatiko. sad.gif
Dabar gerai, pilnas internetas, bet ir tai va ieškau Linkin park natų ir nerandu. sad.gif
Klajone
O tu lankei muzikos mokykla?
Kėja
Oj ir aš prie jūsų prisijungsiu smile.gif pati neseniai baigiau muzikos mokyklą ir ji manęs visai nebuvo daėdus smile.gif Net labai patiko ax.gif O dabar internete ieškau visokių natų ir groju groju groju biggrin.gif O ir muzikalkėj grodavau tik tuos kūrinius kurie man patikdavo, daug bliuzo, džiazo cool.gif
kuuzia
Labas rytas, mergaitės,

aš tai mokiausi ne muzikos mokykloje. Pas mus buvo toks moksleivių kūrybos centras, o po to pas tą pačią mokytoją.

Gal galėtum kokių fainų natų pasiųsti man. Nes aš tai jau nelabai atsirenku. Ir labai norėčiau kokių bliuzinių.... ax.gif

Aš kažkur pas tėvus turiu serialo Giminės natas. Gal rytoj atvažiuos jie pas mane ir atveš, tai jei rasiu, galėsiu nuskanuoti ir tau pasiųsti.

Labai noriu rasti Billy Joel "Piano man" natas, bet internete tik mokamas randu. Jau gal net pasiryžusi susimokėti.... doh.gif
*

bamba
Sveikos 4u.gif
As irgi esu pionino gerbeja. Pries kokius 8 metus baigiau muzikos mokykla, bet groti man visai nenusibodo ir laaabai patinka thumbup.gif Dabar tai kuri laika negroju, nes pioninas pas mama likes, bet zadu ji pasimti pas save kai isikursiu ir vel bandyt prisiminti grojima smile.gif

Natu tai nemazai esu internete susiradus, bet nevisada pavyksta rast tai ko noriu. Paskutini karta tai atsimenu ieskojaus Twin Peakso garso takelio natu, tai uztrukau puse dienos, bet radau, nes labai labai norejau ir net grot ismokau clap.gif Jei kam reik, galiu pasidalint smile.gif dar queen turiu kelias dainas, bet man pakankamai sudetingai atrodo ir groti nebandziau ju doh.gif

Jei kaska grazaus atrasite tai ir man pasiuskite...labai dekinga buciau thumbup.gif
alina_nr_1
labas smile.gif ir as esu baigusi muzikos mokykla, grojau pianinu smile.gif tai dabar negaliu atsidziaugt ir pamirst, kai buvau visada vidutinioke, o pianino baigimo egzamine gavau 10, nes puikiai pagrojau sunku kurini thumbup.gif o kitos, kurios geriau grojo gavo maziau clap_1.gif
Shiaurinee
Groti pamėgau tik kelis metus po muzikalkės ax.gif Dabar pianinas pas tėvus, tai ne per dažniausiai tenka padžiuginti kaimynus lotuliukas.gif
O įvairių natų dažniausiai ieškau čia:
1
2
3
4
5
kuuzia
Laba mergytės,

labai smagu, kad prisijungėte. Ačiū Shiaurinee už natų puslapius, kai kuriuos jau buvau radusi, bet ne visus. Super ačiū thumbup.gif thumbup.gif
O aš vakar radau Billy Joel natas Piano man. Jeigu kurios norit parašykit savo mailus - atsiųsiu.
Spurgitta
QUOTE(Shiaurinee @ 2007 05 23, 19:25)
Groti pamėgau tik kelis metus po muzikalkės  ax.gif  Dabar pianinas pas tėvus, tai ne per dažniausiai tenka padžiuginti kaimynus lotuliukas.gif
O įvairių natų dažniausiai ieškau čia:
1
2
3
4
5
*

ačiū už nuorodas smile.gif
nors pianino neturiu, bet vistiek turiu viltį,kad kada nors turėsiu, nes man asmeniškai, nėra jokio kito taip smarkiai ir efektyviai raminančio vaisto,kaip grojimas pianinu thumbup.gif
bamba
QUOTE(kuuzia @ 2007 05 24, 07:44)
Laba mergytės,

O aš vakar radau Billy Joel natas Piano man. Jeigu kurios norit parašykit savo mailus - atsiųsiu.
*

aciu labai uz Billy Joel natas 4u.gif Kai tik laiko atsiras, bandysiu groti, atrodo nebaisiai sudetingai tai gal kaip nors pavyks... blush2.gif

taip pat aciu Shiaurinee uz nuorodas, ten irgi susiradau kelias norimas natas thumbup.gif
updike
Vaje, kaip faina, kad radau tokia tema... bigsmile.gif Muzikos mokykla baigiau pries 5metus, o iki siol pagrajinu tik mokykloj ismoktus kurinius doh.gif Kokia geda... Ir prie pianino labai retai prisedu - kartais taip negera pasidaro del to, kad pirstai nebemiklus ir visi igudziai kazkur isgarave... Tad gal galite duoti pavyzdziu, kokie populiarus kuriniai yra lengvai ismokstami? Nes, pavyzdziui, turiu ABBOS ir Queen'u dainu natu, taciau tokios pakankamai sudetingos. O kadangi mano skaitymo is lapo lygis zemas, o ir kantrybes zulint akordus nelabai turiu, tad noreciau, kad patartumet ka nors nesudetingo ir grazaus... 4u.gif Nes kartais po visu darbu taip gera prisesti prie pianino ir uzsimirsti... wub.gif
kuuzia
Man po 7 metų negrojimo irgi prasti reikalai. Skaityti iš natų nelabai moku, tai kol kas bandau zulinti.
Kol kas nelabai galiu pasakyti, kas būtų lengvesnio. Pati bandinėjuosi visko..
godive
oi kaip faina, galų gale radau nuorodas natų wub.gif super thumbup.gif Spausdinuosi ir kad grajinsiu doh.gif
kuuzia
QUOTE(godive @ 2007 05 25, 13:22)
oi kaip faina, galų gale radau nuorodas natų wub.gif  super thumbup.gif  Spausdinuosi ir kad grajinsiu doh.gif
*

Gal patartum, kas nėra labai sudėtinga?
Daile
ax.gif Jungiuosi ir aš prie jūsųsmile.gif
pragrojau 14 metų, nors specialybė buvo smuikas, bet fortepionas visuomet priavlomas buvo, kažkada turėjau rimtų ketinimų pereiti į jį, bet smuiko mokytoja atkalbėjo.
neesmė, visada mieliau grodavau pianinu, ir neseniai atradom alternatyvą pianinui - sintezatorius...
aišku, skirtumas didelis, nes joks sitezatorius neprilygs tikram pianinui, bet vis šis tas ax.gif
labai truksta pedalų ir didesnės klavietūros, bet groju ir kaifuoju.
kol kas viską iš klausos šparinu, tik jau norisi kažką rimtesnio pazūbrint, prisimint gerus laikus... ax.gif
kuuzia
QUOTE(Daile @ 2007 05 25, 16:09)
ax.gif Jungiuosi ir aš prie jūsųsmile.gif
pragrojau 14 metų, nors specialybė buvo smuikas, bet fortepionas visuomet priavlomas buvo, kažkada turėjau rimtų ketinimų pereiti į jį, bet smuiko mokytoja atkalbėjo.
neesmė, visada mieliau grodavau pianinu, ir neseniai atradom alternatyvą pianinui - sintezatorius...
aišku, skirtumas didelis, nes joks sitezatorius neprilygs tikram pianinui, bet vis šis tas ax.gif
labai truksta pedalų ir didesnės klavietūros, bet groju ir kaifuoju.
kol kas viską iš klausos šparinu, tik jau norisi kažką  rimtesnio pazūbrint, prisimint gerus laikus... ax.gif
*

Daile, super, thumbup.gif kad moki iš klausos groti, aš tai šito niekaip nesugeba, dėl to man lieka tik jau natiniai kūriniai.
solo
Aš irgi truputį prijaučianti pianinui, mokiaus grot 5 metus, bet dabar nei easy nesugročiau... tai viską varau iš klausos biggrin.gif
kiprija
Sveikutes 4u.gif As muzikalke baigiau pries kokius 8-9 metus. Kai tik baigiau muzikos mokykla-nuo to laiko net nebuvau prisedusi prie pianino...iki siol, kai namie atsirado pianinas. Pianina pirkom ne nauja, o kartu su juo buvo ir speciali kede pianinui, kurioje buvo pilna visokiausiu natu. Tarp ju radau ir labai lengva ir paprasta kurini: The Beatles "Yesterday"...cia kaip tik toms, kuriu pirstai nebe tokie miklus ir kurioms sunkiai sekasi skaityti is natu. Gal rasit internete 4u.gif
godive
QUOTE(kuuzia @ 2007 05 25, 13:24)
Gal patartum, kas nėra labai sudėtinga?
*

Išsitraukiau Mika Grace kelly doh.gif Košmaras kažkoks blink.gif Pirštai visai nesugeba dirbti blush2.gif
Žodžiu, reikia gal ir man nuo kokių lengvesnių startuoti doh.gif
Shiaurinee
Aš prie tų, kurios groja iš natų, o ne iš klausos. Vos kelis kūrinius taip sugebėdavau sugrot, dabar kaži ar bent vieną galėčiau, nes nebepamenu... Kaifuodavau grodama lietuviško filmo "Dvynukės" muziką wub.gif
bitee
Kazkada baigiau muzikos mokykla. Oi, kaip mokejau skambinti pianinu wub.gif . Kai uzgrodavau "Meiles istorija" tai mama uz duru klausydamasi kukciodavo. O ir kaimynai vis girdavo "ale tavo dukte puiki muzikante ".
Dabar retai prisedu prie pianino ir kazkodel droviuosi groti, matyt, gaila, kad jau nebesugebo taip, kaip anksciau mokejau.
Shiaurinee, man labai grazi muzika is "Dvynukiu", jei turi natas, gal galetum kaip nors atsiusti 4u.gif
Shiaurinee
QUOTE(bitee @ 2007 05 27, 23:10)

Shiaurinee, man labai grazi muzika is "Dvynukiu", jei turi natas, gal galetum kaip nors atsiusti  4u.gif
*

Tame ir problema, kad natų neturiu. Anksčiau grodavau iš klausos, dabar tik pirmuosius taktus gal atgaminčiau...
updike
Bukit geros, kurios esat labiau groje populiarias melodijas, patarkit, kokios yra lengvesnes...? Kad paskui nereiktu kruva natu prisispaudinus krimstis, kad nieko neina sugroti... blush2.gif
bitee
Updike, gaila nebepamenu visu populiariu kuriniu kuriuos esu grojusi. Bet galiu patarti ta pacia Meiles Istorija (is kino filmo), kuri tikrai nera sudetinga. "Besa me mucho" taip pat nera sudetingas.
kuuzia
QUOTE(bitee @ 2007 05 28, 20:48)
Updike, gaila nebepamenu visu populiariu kuriniu kuriuos esu grojusi. Bet galiu patarti ta pacia Meiles Istorija (is kino filmo), kuri tikrai nera sudetinga. "Besa me mucho" taip pat nera sudetingas.
*

O kur čia radus Besame mucho?
Laimuciuks
Gal kas zinote kur rasti lietuvisku dainu natu ? ax.gif
kuuzia
QUOTE(Laimuciuks @ 2007 06 05, 10:41)
Gal kas zinote kur rasti lietuvisku dainu natu ?  ax.gif
*

o Kokių pvz lietuviškų tu norėtum?
Roberčiukas
labutis, prisijungsiu ir as prie jusu, lankiau muzikos mokykla ir konservatorija, bet deja jos taip ir nepabaigiau, mano specialybe buvo altas, bet kaip privalomas ir pianinas, dar tebeturiu, nors nebesimokau jau 3 metus, kazkaip gaila parduoti.
balla
Aš irgi jungiuosi prie muzikuojančių smile.gif Kažkada mokiausi groti pianinu, tik mūsų kaimuky nebuvo muzikalkės, tai pas muzikos mokytoja eidavau... Kartais kai grįžtu pas mamą, tai pabirbenu klavišais, tik sintezatoriaus smile.gif O dabar gitaros mokslus kremtu, kažkada parodė kelis akordus, tai mėginu pati išmokti smile.gif Nors laabai reiktų profo pagalbos... ax.gif
Su dūdele dar ir dabar kažką sugročiau, o su kanklėm jau sunkiau (porą kūrinių mokėjau thumbup.gif
Labai žaviuosi muzikuojančiomis ir dainuojančiomis asmenybėmis wub.gif
Roberčiukas
tai kur visos muzikantes? g.gif
kuuzia
QUOTE(roberciukas @ 2007 06 13, 09:05)
tai kur visos muzikantes? g.gif
*

aš čia, kažkaip pastarosiomis dienomis apleidau grojimą, o kaip jums sekasi muzikuoti? ką šiuo metu bandote groti?
Roberčiukas
QUOTE(kuuzia @ 2007 06 13, 11:31)
aš čia, kažkaip pastarosiomis dienomis apleidau grojimą, o kaip jums sekasi muzikuoti? ką šiuo metu bandote groti?
*

ai kazkaip aptingau ir as turbut cia oras toks biggrin.gif
Spurgitta
QUOTE(kuuzia @ 2007 06 13, 10:31)
*

o aš vakar po ilgo laiko apsilankiau pas draugę, kuri turi pianiną ax.gif tai pagrojom visokių ansambliukų, baisiai smagu buvo bigsmile.gif ypač man, kai aš jau kokie metai kaip nebuvau prisėdus prie instrumento blink.gif
Roberčiukas
QUOTE(Spurgitta @ 2007 06 13, 12:10)
o aš vakar po ilgo laiko apsilankiau pas draugę, kuri turi pianiną  ax.gif tai pagrojom visokių ansambliukų, baisiai smagu buvo  bigsmile.gif ypač man, kai aš jau kokie metai kaip nebuvau prisėdus prie instrumento  blink.gif
*

tai saunu thumbup.gif o as turiu tik truputi tingiu blink.gif
kuuzia
QUOTE(Spurgitta @ 2007 06 13, 10:10)
o aš vakar po ilgo laiko apsilankiau pas draugę, kuri turi pianiną  ax.gif tai pagrojom visokių ansambliukų, baisiai smagu buvo  bigsmile.gif ypač man, kai aš jau kokie metai kaip nebuvau prisėdus prie instrumento  blink.gif
*

"Ansambliukų" tai čia suprantu, kad jūs keturiomis rankomis grojote? Mes kadaise su pussesere bandėm groti "Šutką", ar Bethoveno ji, ar Bacho dabar nebepamenu, visai neblogai gavosi. Smagu.
Spurgitta
QUOTE(kuuzia @ 2007 06 13, 11:47)
"Ansambliukų" tai čia suprantu, kad jūs keturiomis rankomis grojote? Mes kadaise su pussesere bandėm groti "Šutką", ar Bethoveno ji, ar Bacho dabar nebepamenu, visai neblogai gavosi. Smagu.
*

na taip keturiom biggrin.gif mano draugė fortepiono mokytoja, tai dar ir pamoko mane, nes aš jau pamiršus viską doh.gif turi jinai visokių natų krūvą bigsmile.gif
Roberčiukas
QUOTE(Spurgitta @ 2007 06 13, 14:30)
na taip keturiom biggrin.gif mano draugė fortepiono mokytoja, tai dar ir pamoko mane, nes aš jau pamiršus viską  doh.gif turi jinai visokių natų krūvą  bigsmile.gif
*

tai tau fainiai thumbup.gif
kuuzia
QUOTE(Spurgitta @ 2007 06 13, 12:30)
na taip keturiom biggrin.gif mano draugė fortepiono mokytoja, tai dar ir pamoko mane, nes aš jau pamiršus viską  doh.gif turi jinai visokių natų krūvą  bigsmile.gif
*

oho, super. Gal tada ji patartų, kokį nelabai sudėtingą, kūrinėlį gražų? Ar pvz tu gal ką nors žinai, koks yra gražus kūrinys ir nėra labai sunkus pagroti, na, labai jau visiškai lengvo irgi nereikia smile.gif
Spurgitta
QUOTE(kuuzia @ 2007 06 13, 13:51)
oho, super. Gal tada ji patartų, kokį nelabai sudėtingą, kūrinėlį gražų? Ar pvz tu gal ką nors žinai, koks yra gražus kūrinys ir nėra labai sunkus pagroti, na, labai jau visiškai lengvo irgi nereikia smile.gif
*

Tai žiūrint ko tu nori - ar klasikinių kūrinių, ar šiuolaikinių, ar dainų kažkokių populiarių. Yra ir klasikinių kūrinių man labai gražių ir nesudėtingų, bet čia gi skonio reikalas, kas vienam gražu,kitam gali būti nelabai g.gif
aš tai va prisitraukiau visokių man patinkančių dainų iš čia rekomenduotų puslapių, na ir kiek matau, tai nėra ten labai sudėtinga mirksiukas.gif
tuktuk
Turiu klausimėlį ax.gif
Kiek dabar kainuoja pianinas?
kuuzia
QUOTE(tuktuk @ 2007 06 13, 22:46)
Turiu klausimėlį ax.gif
*

Padėvėtas apie 1000 lt, skelbimuose pasižiūrėk, nemažai parduoda, bet stebėjausi, kad tiek daug. Neseniai tiesiog smalsavau ir žiūrinėjausi.
Spurgitta
QUOTE(tuktuk @ 2007 06 13, 23:46)
Turiu klausimėlį ax.gif
*

oj labai įvairiai, priklausomai nuo to, ar naujas, ar dėvėtas, kokios firmos, kokios būklės.kainos pagal tai svyruoja nuo kelių šimtų iki keliolikos tūkstančių.žiūrėk skelbimuose arba muzikos instrumentų parduotuvėse wink.gif
Skirte
thumbup.gif kaip dziaugiuosi, kad sita tema radau ! as muzikalkes tai nebaigusi, bet uztai mielai groju, jei tik randu koki grazu kurini smile.gif
Labai aciu nurodziusioms puslapius su natom 4u.gif 4u.gif Jus saunuoles, man tiek daug rasti niekada nepavyko, ir labai dziaugiuosi, kad jusu nuorodose pagaliau radau ilgai ieskota daina smile.gif aciu 4u.gif

galiu parekomenduoti pora nesunkiu graziu kurineliu toms, kurios neseniai prisedo arba tiesiog kaip as nemoka labai jau sudetingu virazu blush2.gif ir sunku pasirinkti, ka naujo ismokti.

Mano megstamiausia tai bethoveno monlight sonata - lyriska melodija, lengva ismokt, ir pakankamai ilgas kurinys, kad nenusibostu greitai mirksiukas.gif
arba visiskai paprastas bet mielas enya "waterfall" arba "book of days" smile.gif

kuuzia
QUOTE(Skirte @ 2007 06 14, 11:44)
thumbup.gif  kaip dziaugiuosi, kad sita tema radau ! as muzikalkes tai nebaigusi, bet uztai mielai groju, jei tik randu koki grazu kurini smile.gif
Labai aciu nurodziusioms puslapius su natom  4u.gif  4u.gif  Jus saunuoles, man tiek daug rasti niekada nepavyko, ir labai dziaugiuosi, kad jusu nuorodose pagaliau radau ilgai ieskota daina  smile.gif  aciu  4u.gif

galiu parekomenduoti pora nesunkiu graziu kurineliu toms, kurios neseniai prisedo arba tiesiog kaip as nemoka labai jau sudetingu virazu blush2.gif ir sunku pasirinkti, ka naujo ismokti.

Mano megstamiausia tai bethoveno monlight sonata - lyriska melodija, lengva ismokt, ir pakankamai ilgas kurinys, kad nenusibostu greitai  mirksiukas.gif
arba visiskai paprastas bet mielas enya "waterfall" arba "book of days" smile.gif
*

mėnesienos sonata tai labiau jau liūdna, o gal galėtum pasidalinti tuo waterfall ar book of days?
tuktuk
QUOTE(kuuzia @ 2007 06 14, 09:39)
Padėvėtas apie 1000 lt, skelbimuose pasižiūrėk, nemažai parduoda, bet stebėjausi, kad tiek daug. Neseniai tiesiog smalsavau ir žiūrinėjausi.
*

QUOTE(Spurgitta @ 2007 06 14, 09:45)
oj labai įvairiai, priklausomai nuo to, ar naujas, ar dėvėtas, kokios firmos, kokios būklės.kainos pagal tai svyruoja nuo kelių šimtų iki keliolikos tūkstančių.žiūrėk skelbimuose arba muzikos instrumentų parduotuvėse wink.gif
*

Dėkui už atsakymus 4u.gif

Šiaip aš esu smuikininkė, bet turėjau seną svajonę kada nors išmokti groti pianinu. Manau, ji galutinai pribrendo ax.gif Tai galvoju man reiktų kokio visai paprasto. Pažiūrėjau vakar skelbimus, tai buvau atradus net tokių kur 450 Lt kainuoja. Bet net iš nuotraukų matosi koks tragiškas jų stovis. Klavišai bangom išėję doh.gif biggrin.gif
Tai taip suprantu be 1000 lt kažko normalesnio nelabai ir rasiu.
O į ką labiausiai reikėtų atsižvelgti perkant pianiną?Ir kokios firmos iš tų pigesnių geriausios? Kai šioje srityje žinių neturiu, tai mane greit apmautų doh.gif
RamuneM
Aš tai žadu pirkti MIDI klaviatūrą
user posted image
Kažkas bus panašaus. Ir įsigyti žadu neviršijant 500 litų. Kaip jum tokia įdėja? A? mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.