Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: į ką panašus mažylis?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ivory
mano dukrytė tiksli tėvo kopija wub.gif . kau gimus jai niekas nesuabejojo jos panašumu į tėtį. tik plaukučiai dabar nušviesėjo ir panašesni į mano. viena gydytoja užsiminė, jog 80proc mažylių pirmais metais panašūs į tėčius. o kaip yra jūsų šeimoje? pasidalinkite savo patirtimi, labai įdomu sužinoti 4u.gif
Gendre
Mano mazius i teti panasus gal tik plaukasi ir nosim, o visa kita i mane, o dar labiau i mano mama biggrin.gif
Rasmuze
mano dukryte tai dabar labai panasi i tetuka.Net sudejom vaikystes nuotraukytes,tai visa i teti.O dabar jau ryskeja ir mano bruozai.Taip sako aplinkiniai.Sako,kad akytes ir nosyte mamos o visa kita tetes.
egidan
Nuo gimimo mažylė panaši į tėtį-visi pritaria. Dabar daugelis mano giminaičių sako, jog panaši į mane mažą. Pažiūrėjusi į savo mažos nuotraukas galiu rasti panašumų. Todėl dabar atsakau: taip, dukrytė tikrai panaši į mane, bet ji yra sumažintas tėtės variantas flirt.gif
*Lina*
kai gimė dar šiek tiek manp bruožų turėjo,dabar grynų gryniausias tėtis smile.gif
Meka Pinavija
Mano dukrytė labai panaši į mane bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
loncelotas
Lūpos grynai tėčio. O visa kita kaip pažiūrėsi - vieni sako kad į mane labiau panaši - kitiems į tėvelį. Kai manęs klausia į ką panaši atsakau jog į save lotuliukas.gif
Kribuk
Beveik visi sako, kad panaši į tėtį. Gal tik keli pasakė, kad į mane. O pagal mane, tai ji maišyta, akys ir nosis mano, o visa kita gal ir tėčio. smile.gif
djoka
Pirma dukra tecio kopija, ir isvaizda, ir charakteris, ir horoskopas toks pat, antroji daugiau maisyta, na o trecias dauguma sako, kad i mane, man jis i mano teti panasus.
Senos moteriskes sako, kad mergaites i tecius, o berniukai i mamas turi but panasus, tada dalingi bus.
Imen
na as maniau i teti, savo plaukais, akim, smakriuku, lupytem...
o va uosviene pasake, kad musu sunutis - tecio brolio kopija... doh.gif
mammy
Visiška tėčio kopija thumbup.gif
simutesto
mano lelyte pause manes ir puse tecio biggrin.gif
Astarta
mes su vyru juokaujam, kad jokio testo tevystei patvirtinti mums nereiketu daryt, nes musu grazuole grynas tetis, mano tik tas, kas pamperse supakuota biggrin.gif pas uosvius "konfiskavau" vyro nuotraukas, kai jam buvo 4 menesiai, tai galim visiems rodyt kaip musu dukrytes nuotraukas, ant tiek panasu viskas bigsmile.gif ziuresim, kaip toliau bus.
ginta85
Mano mazulis tai grynas grynas tetis smile.gif .Nuo pat gimimo iki dabar labai labai panasus.Mano gal tik nosyte smile.gif
digi
kai gimė ir vėliau iki kokiu 6 mėn dauguma sakė, kad duktė labai paaši į tėvelį, tačiau dabar aiškiai panašėja į mane, tik plauku spalva nei mano nei tevelio, o viskas kitkas į mane mirksiukas.gif thumbup.gif
onushkis
Sveikos mamytes smile.gif
Mano mazulis tai tecio kopija, ti kad akytes mano.. tongue.gif
Vijusa
Dauguma sako kad dukryte panasi i mane ir mano seima tik nedaugelis pasako kad i vyra tai tikriausiai dukryte panasi i mane smile.gif
mazhulinka
QUOTE(Gendre @ 2007 05 15, 10:46)
Mano mazius i teti panasus gal tik plaukasi ir nosim, o visa kita  i mane, o dar labiau i mano mama  biggrin.gif
*

mano maziukas taip pat panasus i teti tik plaukais ir nosim, jei kalbesim apie jaunste, nes buvau blondine gal iki 8metu. visa kita- mano, giminaiciai net ne vardu vadina, o "mazaja mamyte", nors as i ji paziurejus dabar matau savo mamos bruozus wub.gif wub.gif wub.gif
lodore
O mes su vyru pasidalinom vaikus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Sūnus panašus į mane, o dukrytė - į tėtį thumbup.gif
ezys
mano vaikiukas maisytas- yra ir mano ir tecio bruozu biggrin.gif
mažutytė
Musu mergytes abi turi ir mamytes, ir tetuko bruozu 4u.gif Taip dziaugiames juose matydami save thumbup.gif
dasa
Pas mus kaip priklauso (bent jau girdėjau, kad taip turėtu būti), dukra panaši į tėtį, o sūnus į mamą biggrin.gif Nors aš tai nesuprantu, kaip jo mėlynos akys "nugalėjo" mano rudas lotuliukas.gif
estel
Mano dukrytė visiška mano kopija, nors buvo pora žmonių, kurie sakė kad i tėtę panaši, bet jis ir pats pripažįsta, kad dukrytė mano paveikslas.

QUOTE(Imen @ 2007 05 15, 21:10)
na as maniau i teti, savo plaukais, akim, smakriuku, lupytem...
o va uosviene pasake, kad musu sunutis - tecio brolio kopija... doh.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kucheriashka
Mano mažylė kai gimė buvo kopija aš.Žiūrėjau į dukrytę ir tok įspūdis,kad žiūriu į save mažytę biggrin.gif .Dabar jau ir į tėtį panaši,ir į mane,žiūrint kaip lupytes suglaudžia.
zveriuke
mano abu vaikai tevelio kopijos ax.gif
nep
QUOTE(estel @ 2007 06 11, 22:52)
Mano dukrytė visiška mano kopija, nors buvo pora žmonių, kurie sakė kad i tėtę panaši, bet jis ir pats pripažįsta, kad dukrytė mano paveikslas.
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

O as nesuprantu, i ka panasus. Zmones sako, kad i teti, bet tetis balataplaukis, o vaikelis tamsesnis. Tai ir suprask, kad nori.
Nerytė
musiskis tecio kopija.. sake jei vaikas pasiklystu tai namo varvestu kaimynai biggrin.gif
Diidi
sveikos..... Mano dukterecia, ka tik gimus buvo gryna mamos kopija..bet dabar paugejo...jau 3 men, tai ziuriu visa tevas... biggrin.gif
na nezinau, kaip bus toliau, laikas parodys... ax.gif
mammka
va akys tai nezinau kieno g.gif ,kaip apuoko dideles lotuliukas.gif .nosis mano,o visa kita tai tetukas.
akinorev
Mano dukrytė panaši į tėtį, mano tik plaukų spalva rolleyes.gif
loret30
4u.gif Mūsų dukrytėnuo pat gimimo labai į tėtuką panaši,nors kas atsimena mane mažą-tai sako,kad ji į mane. biggrin.gif
Heart
Grynas tėtukas biggrin.gif Ne tik išvaizda, bet ir charakteriu.
rona
Maniskis kai tik gime, buvo gryna tevo kopija, bet vis keitesi smile.gif o dabar kiek zmoniu, tiek nuomoniu doh.gif vieni savo, kad grynas tevelis, kiti - kad as ax.gif
RESPECT...
Musu sunus - tikras tevelis sumazintam variante biggrin.gif Viena drauge pajuokavo: - Jums niekas DNR nedarytu, nes vistiek visiskai aisku, kad tevelio sunus lotuliukas.gif
Teresiukas
Mano maziulis panasesnis i mane,bet dar labiau i mano broli smile.gif
jurka
Musu dukryte labai panasi i teti. Ir plaukuciai, nors dar jie keisis, bet bent jau dabar ir nosyte ir akys ir lupos ir barzdyte... Na zodziu i mane tai labiau tik nuo puses biggrin.gif lotuliukas.gif Palyginus nuotraukas kai jis buvo mazuliukas tai tikrai kopija ir tiek.
Kazkur girdejau sakant, kad tik gime kudikiai buna panasus i tecius, taip jau gamtos suredyta, kad nekiltu klausimu kas tetis g.gif gal ir teisybe??? Juk veliau kai mazyliai auga jie pradeda keistis. Isryskeja ju asmeniniai bruozai....
nicas
Mūsų džiaugsmas - visiška tėvelio kopija, mamytės ten ir su žiburiu nerastum smile.gif, o ir į ką gi jam daugiau būti panašiam, jei mamytė taip į tėvelį žiūrėjo ir žiūrėjo smile.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Adatuke
Absoliuti tėčio kopija. Man švogeris liepė DNR ekspertizę pasidaryti lotuliukas.gif Sakė: o gal sukeitė gimdykloje lotuliukas.gif
Donalita
O mano sunus nei tetis, nei mama - tikras mano senelis. Jau ta jo tokia israiska, kai is padilbu ziuri, sypsosi, taip idomiai antakius pastates lotuliukas.gif Gaila, niekaip napavyksta nufotografuot.
O mano tetos abu vaikai mergaite ir berniukas kai augo is pradziu buvo neapsakomai i mama panasus. Yra nuotraukos, kur galvas suglaude nusifotografave, tai, rodos, mamos plaukus jiems uzdek ir neatskirsi. Paskui uzaugo, istyso, pasidare labiau panasus i teti.
happymama
o man visi sako , kad mano sunelis mano kopija lotuliukas.gif ir man tai labai patinka thumbup.gif lotuliukas.gif
catherina
mano kopija biggrin.gif
leogirl
Na beveik visi sako, kad zuikis begalo panašus į mane. bet kartais atsiranda ir tokių, kurie sako, kad panašus į tėtį. O man į zuikį bežiūrint išvis neaišku lotuliukas.gif Va kai labiau paaugs, tada ir matysim.
vassara
visi sako kad mano sunus tiksli vyro kopija biggrin.gif tik kai susiradau savo pacios kudikystes nuotraukas ir parodziau savo vyrui, sako, tai kodel vaiko nuotraukas padarei nespalvotas? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
niekas ne neitare kad ten as pries en metu lotuliukas.gif
raciren
mano mazylis, man asmensiskai tai y teti savo panasus, ir visi taip ankciau sakydavo smile.gif , bet va dabar pastaruoju metu, visi sako uzdet Alfriduj juodus plaukus ir rudas akis, ir bus grynas as lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai kaip ir gaunasi panaseja y mane wub.gif
#super#
vyresnele i tevely,
vidurinele i mamyte,o sunelis i abu lotuliukas.gif
*ninia*
Mūsų zuikis tik gimęs buvo gryna tėvelio kopija. Po kelių savaičių labiau į mane pasidarė panašus. Situacija panaši, kaip ir vassaros biggrin.gif Ištraukiau savo vaikystės nuotraukas - tikrai mūsų zuikis ant jų lotuliukas.gif
Keisčiausia, jog draugai ir pažįstami skirtingai kalba. Vieniems sūnus - tėvelio kopija, kitiems - mano. Iš kitos pusės, anksčiau ir dabar sako, jog mes su vyru labai panašūs, kaip brolis ir sesuo blink.gif Gal dėl to apsispręst negali niekas į ką tiksliai avikas panašus biggrin.gif
Ewe
nu gi mūsiškė tikras tėtukas biggrin.gif sako laimingi vaikai būna 4u.gif
natuliona
Kai gimė tai buvo tikra tėčio kopija, o dabar ir mano bruožų jau yra. Mano mama sako kad panaši į uošvienę schmoll.gif Norėčiau kad būtų panaši į mane.
kristinka
vieni sako i mane thumbup.gif kiti sako i teti thumbup.gif 50x50
Julija1
Mano mazyle vis labiau panaseja i mamyte tongue.gif o savo charakteriu i teveli, nes jau labai rami, jokiu dideliu rupesciu nekelia!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.