Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: KLASIKA mūsų namuose
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
VILIMA
Sveikos statybininkės 4u.gif

Užvedžiau šią temą pasidalinti mintimis apie klasikinį stilių savo namuose. Šiuo metu esame patys, tokioje statybų eigoje, jog jau dairomės baldų, šviestuvų.... Domina viskas kas primena tuos laikus senoves klasiką 4u.gif

Pasidalinkim mintimis, nuotraukomis ir t.t.

Siai diena esu uzmaciusi labai grazu gipsono kartona, kuris taikomas interjerui bei eksterjerui puosti.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
stilinga
QUOTE(VILIMA @ 2007 05 09, 09:55)
Sveikos statybininkės  4u.gif

Užvedžiau šią temą pasidalinti mintimis  apie klasikinį stilių  savo namuose. Šiuo metu  esame patys, tokioje statybų eigoje, jog jau  dairomės baldų, šviestuvų.... Domina viskas kas primena tuos laikus senoves klasiką  4u.gif
Pasidalinkim mintimis, nuotraukomis ir t.t.

Siai diena esu uzmaciusi  labai grazu gipsono kartona, kuris  taikomas interjerui bei eksterjerui puosti.
*

Oi, kokiu groziu cia tu uzrodei thumbup.gif o kur tokiu lipdiniu galima nusipirkt?? g.gif
O visokiu klasikiniu aksesuaru gali pasiziuret Vienuolio g. esanciam interjero salone, dabar niekaip negaliu prisimint pavadinimo g.gif Beje, salia sio salono si menesi turetu atidaryti dar viena, kur, kaip supratau pagal reklama, bus prekiaujama klasikinio stiliaus baldais ax.gif
O siaip su klasikiniais baldais ir aksesuarais Lietuvoj sudetinga verysad.gif Is tiesu labai menka pasiula, o kainos visai nerealios schmoll.gif
VILIMA
QUOTE(stilinga @ 2007 05 09, 10:43)
Oi, kokiu groziu cia tu uzrodei  thumbup.gif o kur tokiu lipdiniu galima nusipirkt??  g.gif
O visokiu klasikiniu aksesuaru gali pasiziuret Vienuolio g. esanciam interjero salone, dabar niekaip negaliu prisimint pavadinimo  g.gif Beje, salia sio salono si menesi turetu atidaryti dar viena, kur, kaip supratau pagal reklama, bus prekiaujama klasikinio stiliaus baldais ax.gif
O siaip su klasikiniais baldais ir aksesuarais Lietuvoj sudetinga verysad.gif Is tiesu labai menka pasiula, o kainos visai nerealios  schmoll.gif
*

DOMUS GALERIJOJE yra skyrius kur parduodamos tokios plokstes. Jos ivairiais israizymais.

Siaip klasikos baldus mes nusiziureje is JUODOJO ALKSNIO - ELITA 4u.gif

Virtuve - VOKE 3

dar labai daug detaliu pati renkuosi is tinklapio
www.inter.lt

Skyriuje senoviniai baldai. Ten labai graziu reprodukciju yra.
VILIMA
user posted image

user posted image

stilinga
QUOTE(VILIMA @ 2007 05 09, 13:28)
dar labai daug detaliu  pati renkuosi is tinklapio
www.inter.lt
*

O tikrai toks puslapio adresiukas koki nurodei?? g.gif Man neatidaro kazkodel verysad.gif schmoll.gif
VILIMA
QUOTE(stilinga @ 2007 05 09, 14:33)
O tikrai toks puslapio adresiukas koki nurodei?? g.gif  Man neatidaro kazkodel verysad.gif  schmoll.gif
*

Ir man dabar neatidaro, gal tvarko tinklapi, bet siaip

www.inter.lt
gili_upė
http://www.interiorclassics.net/showroom/default.asp galerijoj radau graziu dalyku:)
VILIMA
QUOTE(JABLYNKST @ 2007 05 09, 17:29)

As ten laiptus fainus maciau.

Tiesa dar labai grazus baldai yra AUSTER parduotuveje 4u.gif Yra ir Auster tinklapis.
VILIMA
Beje
www.inter.lt
jau veikia 4u.gif
VILIMA
QUOTE(stilinga @ 2007 05 10, 10:28)
Aciu aciuks.gif jau ziuriu  mirksiukas.gif
*

Man labai patinka paveikslu reprodukcijos - RAFAELIO - ANGELS arba DA VINCI - MONA LIZA, ten rasi mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image
kaukault
Dabar nuotraukų neturiu darbe, bet kai tik galėsiu įdėsiu. Pas mane vien tik klasika, na tikrai ne barokas, bet vis tiek. Nepaprastai mėgstu odinius baldus, sunkias žakardo užuolaidas ir t.t. Tos žalios kėdės su stalu nepeprastai gražio. Tik tokiam deriniui manau reikėtų itin didelės erdvės.
Papildyta:
http://files.turbosquid.com/Preview/Conten...26057c6ca6f.jpg
Kashaya
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
Miegamieji:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
VILIMA
QUOTE(kaukault @ 2007 05 10, 12:52)
Dabar nuotraukų neturiu darbe, bet kai tik galėsiu įdėsiu. Pas mane vien tik klasika, na tikrai ne barokas, bet vis tiek. Nepaprastai mėgstu odinius baldus, sunkias žakardo užuolaidas ir t.t. Tos žalios kėdės su stalu nepeprastai gražio. Tik tokiam deriniui manau reikėtų itin didelės erdvės.
Papildyta:
http://files.turbosquid.com/Preview/Conten...26057c6ca6f.jpg
*

Labai grazus kambarys, o sietynas wub.gif Kur Lietuvoj toki rasti g.gif
stilinga
Kazkada panasu sviestuva maciau tame interjero salone, kur anksciau minejau ax.gif tik dabar vaziavau pro sali, tai paziurejau tikslu jo adresa : Gostauto g.5/ Vasario 16-osios g. 2, sio salono pavadinimas BOCOTE. Taigi, visai ne ta gatves pavadinima buvau anksciau uzrasiusi doh.gif
VILIMA
QUOTE(stilinga @ 2007 05 11, 09:45)
Kazkada panasu sviestuva maciau tame interjero salone, kur anksciau minejau  ax.gif  tik dabar vaziavau pro sali, tai paziurejau tikslu jo adresa : Gostauto g.5/ Vasario 16-osios g. 2, sio salono pavadinimas BOCOTE. Taigi, visai ne ta gatves pavadinima buvau anksciau uzrasiusi  doh.gif
*

Dekui, reiks uzsukti, nes jau gipso kartona prie lubu suka, tai jau rinkinejuosi sviestuvus.

O siaip is virsuje esnaciu foto man dar laiptai nerealus su tuom metaliniu juodu tureklu doh.gif
kaukault
Tokį sietyną tai galima užsisakyti senukuose pavarčius katalogus.
Ošiaip tai kiek aš ieškau ko nors iš klasikos, tai laaaaabai sunku yra rasti verysad.gif
Vieni baldų salonai siūlo kičą, o kaina tai kaip už originalą. Pvz iš Prancūzijos draugė parsivežė krėslą 1900-1910m ir sumokėjo 125eurus. Na, o kur Lietuvoje būtų tokį gauti. Čia grečiausiai mokėtumėm kokius kelis tūkstančius. smile.gif
stilinga
QUOTE(kaukault @ 2007 05 14, 16:09)
Tokį sietyną tai galima užsisakyti senukuose pavarčius katalogus.
Ošiaip tai kiek aš ieškau ko nors iš klasikos, tai laaaaabai sunku yra rasti verysad.gif
Vieni baldų salonai siūlo kičą, o kaina tai kaip už originalą. Pvz iš Prancūzijos draugė parsivežė krėslą 1900-1910m ir sumokėjo 125eurus. Na, o kur Lietuvoje būtų tokį gauti. Čia grečiausiai mokėtumėm kokius kelis tūkstančius. smile.gif
*

Jeigu ne keliolika tukstanciu sumoketum mirksiukas.gif Man kartais kyla mintis tiesiog sest i savo automobili ir pasivazinet po Prancuzijos, Danijos, Sveicarijos padevetu baldu parduotuveles ax.gif Ir graziu vaizdu pamatyciau, ir baldu tikrai pigiau nusipirkciau blush2.gif
VILIMA
QUOTE(stilinga @ 2007 05 14, 18:30)
Jeigu ne keliolika tukstanciu sumoketum  mirksiukas.gif Man kartais kyla mintis tiesiog sest i savo automobili ir pasivazinet po Prancuzijos, Danijos, Sveicarijos padevetu baldu parduotuveles  ax.gif  Ir graziu vaizdu pamatyciau, ir baldu tikrai pigiau nusipirkciau  blush2.gif
*

Pas mus Lietuvoj kainos dideles, as AKROPOLYJE prie Elektromarkt buvau uzejusi i parduotuve Cekisko kristolo sietynu, tai kainos nuo 5000 iki 25000 lt.
Bet ten tikrai graziu yra.
Va keleta foto is ju katalogu

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Canet
QUOTE(VILIMA @ 2007 05 16, 15:37)
Pas mus Lietuvoj kainos dideles, as AKROPOLYJE  prie Elektromarkt  buvau uzejusi i parduotuve Cekisko  kristolo sietynu, tai kainos nuo 5000 iki 25000 lt.
Bet ten tikrai graziu yra.
*

Murina Domus galerijoje prekiauja cekiskais bohemios sviestuvais, tai labai normalios kainos.Apskritai jie turi daug klasikiniu geru sviestuvu kataloguose ir lubu apvadais prekiauja(profiliais).Pas mane namie visi sviestuvai, lubu rozetes ir apvadai is ten.Atrodo super thumbup.gif
Tiesa, uz poros savaiciu tures labai graziu klasikiniu baldu labai gerom kainom.Esu uzsisakiusi pati, laukiu dabar ax.gif
VILIMA
QUOTE(Canet @ 2007 05 16, 23:49)
Murina Domus galerijoje prekiauja cekiskais bohemios sviestuvais, tai labai normalios kainos.Apskritai jie turi daug klasikiniu geru sviestuvu kataloguose ir lubu apvadais prekiauja(profiliais).Pas mane namie visi sviestuvai, lubu rozetes ir apvadai is ten.Atrodo super  thumbup.gif
Tiesa, uz poros savaiciu tures labai graziu klasikiniu baldu labai gerom kainom.Esu uzsisakiusi pati, laukiu dabar  ax.gif
*

Aciu CANET uz pagalba del siuntinuko 4u.gif

O luboms apvadus mes irgi DOMUS galerijoje nusiziureje. O kokie baldai ten bus??? Gal foto turi?
stilinga
QUOTE(Canet @ 2007 05 17, 00:49)
Tiesa, uz poros savaiciu tures labai graziu klasikiniu baldu labai gerom kainom.Esu uzsisakiusi pati, laukiu dabar  ax.gif
*

Man irgi labai idomu, kokie ten baldai?? g.gif Beje, is kur jie baldus veza, gal zinai?? g.gif
Zaneta75
QUOTE(stilinga @ 2007 05 14, 19:30)
Jeigu ne keliolika tukstanciu sumoketum  mirksiukas.gif Man kartais kyla mintis tiesiog sest i savo automobili ir pasivazinet po Prancuzijos, Danijos, Sveicarijos padevetu baldu parduotuveles  ax.gif  Ir graziu vaizdu pamatyciau, ir baldu tikrai pigiau nusipirkciau  blush2.gif
*

Na danijoj tai jau tikrai pigiau nerasi schmoll.gif Daug laiko ten praleidau... tai viena is brangiausiu shaliu...
O Vilniuje pabandykite uzsukti Ozo g. piesais medzio centra yra parduotuve "Vokiski baldai", arciau priejus matosi uzrasas "Antikvariniai baldai"; mano pazystama pietu stala su 6 kedem uz 3000 Lt papirko thumbup.gif
Canet
QUOTE(VILIMA @ 2007 05 17, 08:40)
Aciu CANET uz pagalba del siuntinuko  4u.gif

O luboms apvadus mes irgi DOMUS galerijoje nusiziureje. O kokie baldai ten bus??? Gal foto turi?
*

QUOTE(stilinga @ 2007 05 17, 10:44)
Man irgi labai idomu, kokie ten baldai??  g.gif Beje, is kur jie baldus veza, gal zinai?? g.gif
*

Baldai italiski, tures ekspozicijoje kazka kita savaite, o apziureti galima gamintoju puslapyje http://www.modenesegastone.com/ man labai grazus ax.gif

VILIMA, taigi smulkmena blush2.gif

VILIMA
QUOTE(Canet @ 2007 05 18, 12:31)
Baldai italiski, tures ekspozicijoje kazka kita savaite, o apziureti galima gamintoju puslapyje http://www.modenesegastone.com/ man labai grazus  ax.gif 

VILIMA, taigi smulkmena  blush2.gif
*

O kokios apytiksliai pas juos kainos?
Canet
QUOTE(VILIMA @ 2007 05 18, 13:40)
O kokios apytiksliai pas juos kainos?
*

Man jos pasirode labai geros, ypac stalu,kedziu, sofuciu nedideliu, konsoliu, komodu, staliuku. Aisku yra ir brangiu.Siaip reikia laukti kol atsives ir kainas susides, nes nauja cia gamykla, dar net medziagos jie ten neturi klientams.
Bet as likau suzaveta, labai grazus baldai-sakiau beveik viska sios gamyklos pirksiu.Tiesa- lovu tai negamina normaliu rolleyes.gif
VILIMA
QUOTE(Canet @ 2007 05 18, 12:51)
Man jos pasirode labai geros, ypac stalu,kedziu, sofuciu nedideliu, konsoliu, komodu, staliuku. Aisku yra ir brangiu.Siaip reikia laukti kol atsives ir kainas susides, nes nauja cia gamykla, dar net medziagos jie ten neturi klientams.
Bet as likau suzaveta, labai grazus baldai-sakiau beveik viska sios gamyklos pirksiu.Tiesa- lovu tai negamina normaliu  rolleyes.gif
*

Pakolkas as buvau apsistojusi ties JUODOJO ALKSNIO IMPERIAL sekcija (apie 8000Lt.), o kiek mazdaug ten sekcijos?

Emerencija
user posted image

user posted image

user posted image

Ieva-Pieva
user posted image
Emerencija
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 06 03, 22:30)
user posted image
*

Kokia grazi foto wub.gif skoningai irengta
VILIMA
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 06 03, 21:30)
user posted image
*

Nu bet tvarka wub.gif isivaizduoju pas mane ji ilgai neissilaikys, kai perleks abu su sokoladiniais sureliais cool.gif
Ieva-Pieva
user posted image
VILIMA
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 06 04, 10:25)
user posted image
*

Kaip grazu unsure.gif
Ieva-Pieva
ir kaip neperkrauta rolleyes.gif
Ieva-Pieva
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Emerencija
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 06 04, 11:25)
user posted image
*

siaip viskas grazu, nu bet tie "maisai" ant grindu tai neeee schmoll.gif Man reikia sofkutes wub.gif ant kurios galeciau ilsetis ir visa kita rolleyes.gif
Ieva-Pieva
user posted image
Papildyta:
user posted image
ostra
[quote=Canet,2007 05 18, 12:31]
Baldai italiski, tures ekspozicijoje kazka kita savaite, o apziureti galima gamintoju puslapyje http://www.modenesegastone.com/ man labai grazus ax.gif

Čia truputį ne į temą,bet muzika tame tinklapyje wub.gif wub.gif
Emerencija
user posted image

Papildyta:
user posted image
Emerencija
user posted image

bigsmile.gif
Emerencija

user posted image

user posted image
Emerencija
user posted image
Emerencija
user posted image
Emerencija
user posted image
VILIMA
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 07, 10:33)
user posted image

bigsmile.gif
*

Vajej koks radiatorius wub.gif
Emerencija
user posted image
Emerencija
user posted image
Emerencija
user posted image
Emerencija
user posted image
Emerencija
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.