Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiek mokėjot meistrams
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Raspberry
Tokios temos lyg ir neradau... ax.gif

Siuo metu atliekame remonta, todel man labai truksta informacijos, kiek reikia moketi meistram uz ju atliekama darba. Kadangi esu "zalia" sitam reikale man atrodo, kad jie tik ir nori "nulupti" is manes kuo daugiau pinigu blush2.gif Pvz uz plyteliu dejima praso po 50lt, uz gipso plokste po 30 lt uz kvadrata, dazymas po 35lt ,uz santechika vien tik vamzdziu isvedziojima sumokejom meistrui 1000 g.gif ar per daug?

O kiek jus mokejot meistrui uz jo padaryta darba? Aprasykit.
Is anksto dekoju 4u.gif
Emerencija
Mes dar tik pradejo remonta, tai nelabai tas kainas zinau ax.gif
Bet galiu pasakyti kiek mums kas kainavo ir kiek dar kainuos smile.gif

santechika uz darba sumokejom 600lt
gipsoplokstes mums dejo po 25lt uz kv.m.
plyteles vonioje suklijuos po 30lt uz kv.m.

na tai kiek... ax.gif
bordo68
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 05 04, 18:56)
Mes dar tik pradejo remonta, tai nelabai tas kainas zinau  ax.gif
Bet galiu pasakyti kiek mums kas kainavo ir kiek dar kainuos  smile.gif

santechika uz darba sumokejom 600lt
gipsoplokstes mums dejo po 25lt uz kv.m.
plyteles vonioje suklijuos po 30lt uz kv.m.
na tai kiek... ax.gif
*

Santechnika -butent ka padari ?
INGRIDIK81
as zinau kad jeigu samdyti koki meistra is reklamos,tai kainos visur vienodos,maz daug,mes tai uz visa darba (pas mus ir daze sienas ir keite santehnika ir gipsa dejo,)mokejom per pus pigiau,nes vyras rado per kaiminus ar kaip ten,vyrukus kure nedirba o taip iesko darba,kaz kada ten dirbo statybose ir moka viena kita darba padaryti ,tai mums del sito pasiseke,o jus nenorit kur paieskoti taip ka?
Emerencija
QUOTE(bordo68 @ 2007 05 04, 20:35)
Santechnika -butent ka padari ?
*

Nu isvedziojo visus vamzdzius t.y. po siena paslepe, skaitliukus perkele kitur,padare skalbimo masinai vandens nuleidima, (nu nezinau kaip tiksliai vadinasi blush2.gif ) klozeta perkele i kita vieta,kriauklei atskirus "kranus", gyvatuka pakeite nu ir paeme 600lt. perdaug? unsure.gif
SoJa
Santechnikams mes apskritai beveik 6000 sumokėjom doh.gif ir tai čia tokia kaina iki prietaisų pastatymo. Nu bet nelabai galėjom rinktis. Statėm dujinį katilą, tai kad jį pakabinti, viską išvedžioti reikia meistro su kažkokia licenzija, dar ten visokių nesąmonių doh.gif
undi
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 05 04, 22:24)
Nu isvedziojo visus vamzdzius t.y. po siena paslepe, skaitliukus perkele kitur,padare skalbimo masinai vandens nuleidima, (nu nezinau kaip tiksliai vadinasi blush2.gif )  klozeta perkele i kita vieta,kriauklei atskirus "kranus", gyvatuka pakeite nu ir paeme 600lt. perdaug?  unsure.gif
*

nu tikrai neperdaug nes paskutiniu metu girdejau bent jau klp tai jau be 2000 nelabai kas ir benori apsiimti. na mums padare ta paty uz 1100 iskaiciuojant i ta kaina ir medziagas, kazkur 700lt, bet dar liko surinkti duso kabina ir keli smulkus darbeliai, kur dar 100 lt suplosim.
o siaip siuo metu darau viso butelio remontus, tai pakankamai islaidu,kad net kartais plaukai siausiasi. na mano paskaiciavimais uz 70 kv. buteli, darbininkams uz darba paklosiu apie 10 000lt doh.gif
KristiTal
Mes mokejome :
Gipskartonio dejimas 17litu
Sienu tvarkymas 15 litu
Sitie meistrai dirbo kitoj firmoj tai pa smane uzdarbiavo, tai dirbdavo vakarais ir savaitgaliais. Dabar girdejau sienu tvarkymas jau eina ir 30litu.
Plyteliu dejimas man gavosi 100litu uz kvadrata doh.gif doh.gif doh.gif
Santechnika emiau is cia rekomenduotu Justina. Tai jis labai patiko ir manau normaliai o ne per brangiai eme, tik dabar jau nezinau kiek blush2.gif
Emerencija
Gal zinot kiek kainuoja tapetavimas? dazymas?
undi
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 05 05, 10:11)
Gal zinot kiek kainuoja tapetavimas? dazymas?
*

20-25 lt. uz kvadrata.
Emerencija
QUOTE(undi @ 2007 05 05, 10:14)
20-25 lt. uz kvadrata.
*

Aciu 4u.gif

Gal zinot kiek kainuoja padaryti nauja razete, norim ne viena. Gal kam nors dare? Kiek mokejot?
liniokas
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 05 07, 10:14)
Aciu  4u.gif
Gal zinot kiek kainuoja padaryti nauja razete, norim ne viena. Gal kam nors dare? Kiek mokejot?
*

mes už vieną elektros tašką mokėjom 35 lt. ax.gif
KristiTal
QUOTE(liniokas @ 2007 05 07, 10:55)
mes už vieną elektros tašką mokėjom 35 lt.  ax.gif
*

Pas mus irgi kazkas panasiai gavosi.
einareja
QUOTE(liniokas @ 2007 05 07, 12:55)
mes už vieną elektros tašką mokėjom 35 lt.  ax.gif
*

sakyciau nemazai g.gif
Emerencija
mes susitarem, kad mums razetes padarys po 25lt rolleyes.gif

Dabar jus man pasakykit "zaliai" kiek kainuoja prijungti vonia, kriaukle, klozeta? g.gif
Emerencija
Duru pastatymas kambariuose sutarem uz 70LT. Idomu kiek kiti meistai ima? g.gif
undi
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 05 10, 11:52)
mes susitarem, kad mums razetes padarys po 25lt  rolleyes.gif
Dabar jus man pasakykit "zaliai" kiek kainuoja prijungti vonia, kriaukle, klozeta?  g.gif
*

na man kai tvarke vonia tai atskitai neskaiciavom pastatyma, tik va duso kabina kol surinko tai 3 dienas prasikniso, tai apeme 250 lt. ir tai sake dabar jau imsiu daugiau kai zinau ka tai reiskia.sad.gif baisu
SoJa
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 05 14, 10:08)
Duru pastatymas kambariuose sutarem uz 70LT. Idomu kiek kiti meistai ima?  g.gif
*

Vilniuje tai nuo 70 iki 150
einareja
QUOTE(SoJa @ 2007 05 14, 12:53)
Vilniuje tai nuo 70 iki 150
*

Na 70 tai sakyčiau gera kaina būtų Kaune, o 150 kaip ir daugoka g.gif .Kažkur 100 ima meistrai
Vilniuje kainos gerokai didesnės remonto ir apdailos darbų
akvilyte
QUOTE(undi @ 2007 05 14, 11:19)
, tik va duso kabina kol surinko tai 3 dienas prasikniso, tai apeme 250 lt. ir tai sake dabar jau imsiu daugiau kai zinau ka tai reiskia.sad.gif baisu
*

blink.gif kokia ten stebuklinga kabina??? mes su vyru per vakarą pasistatėm, pusvonę su dušo kabina bigsmile.gif g.gif
SandraB
Plyteliu klijavimas - 35-50Lt;
Pilnas dazymas paruosiant pavirsiu (gruntavimas, glaistymas, dazymas 2 kartus) - 25Lt/m2
uz santechniku darba (vamzdziu privedima prie prietaisu) 6m2 vonioj sumokejom 1300Lt su grindiniu sildymu smile.gif
Pakabinamos lubos 20Lt/m2
undi
QUOTE(akvilyte @ 2007 05 14, 23:03)
blink.gif kokia ten stebuklinga kabina??? mes su vyru per vakarą pasistatėm, pusvonę su dušo kabina  bigsmile.gif  g.gif
*

nu as ir nzn kuo ji stebuklinga, tiesiog atrodo paprasta masazine duso kabina. bet kaip santechnikas pasakojo,kad daug visokiu smulkiu detaliu buvo.
cudo
QUOTE(undi @ 2007 05 15, 08:37)
nu as ir nzn kuo ji stebuklinga, tiesiog atrodo paprasta masazine duso kabina. bet kaip santechnikas pasakojo,kad daug visokiu smulkiu detaliu buvo.
*

Zinou kad douguma firmu ,jai perki pas jos nemokamei surenka duso kabinu.Reike klausinet.O taip nuo 200 lt iki 350 lt praso uz surinkima.
undi
QUOTE(cudo @ 2007 05 15, 09:13)
Zinou kad douguma firmu ,jai perki pas jos nemokamei surenka duso kabinu.Reike klausinet.O taip nuo 200 lt iki 350 lt praso uz surinkima.
*

nu kad transportuoja nemokamai tai zinau, bet ka surenka tai neteko girdet. nu bet gal ir yra tokiu imoniu nesiginciju.
niuma
Už durų pastatymą mums skaičiavo po 100 Lt (bet kiek ieškojom- Kaune tokios kainos ir yra).
Masažinės vonios pajungimas 250 Lt (ar 230 Lt). Sakė galit ir patys jungtis, bet tada neduos garantijos doh.gif Taip, kad nusipirkom garantiją berods dviem metams biggrin.gif
SoJa
QUOTE(niuma @ 2007 05 15, 08:32)
Už durų pastatymą mums skaičiavo po 100 Lt (bet kiek ieškojom- Kaune tokios kainos ir yra).
Masažinės vonios pajungimas 250 Lt (ar 230 Lt). Sakė galit ir patys jungtis, bet tada neduos garantijos  doh.gif  Taip, kad nusipirkom garantiją berods dviem metams biggrin.gif
*

Papasakok prašau, kaip pajungė tą masažinę vonią ? o tai man parduotuvėj liepė palikti paprastą 2 m. laidą, kitiems siūlo montuot rozetę, o kaip ten iš tikro ?
niuma
Iš tikro aš tau ir nepasakysiu, kaip turi būt su tom masažinėm voniom.
Nes pagal taisykles ir naudojimo instrukciją- privalo būt atskira rozetė jai. Kadangi reikia atjungt nuo srovės kai nesinaudoji. O pas mus atvažiavo meistrai ir pajungė tiesiai su laidu, nors buvo rozetė suplanuota doh.gif Bet atskirą automatuką mes tai voniai turime pasidarę, tai išvažiuodami kur nors išjungiam.
Emerencija
QUOTE(niuma @ 2007 05 15, 10:55)
Iš tikro aš tau ir nepasakysiu, kaip turi būt su tom masažinėm voniom.
Nes pagal taisykles ir naudojimo instrukciją- privalo būt atskira rozetė jai. Kadangi reikia atjungt nuo srovės kai nesinaudoji. O pas mus atvažiavo meistrai ir pajungė tiesiai su laidu, nors buvo rozetė suplanuota  doh.gif  Bet atskirą automatuką mes tai voniai turime pasidarę, tai išvažiuodami kur nors išjungiam.
*

pas mus lygiai tokia pat situacija, lyg as buciau rasiusi biggrin.gif Bet garantija mums ir taip dave ax.gif o pajunge tie patys meistrai, kurie plyteles klijav,o nu jis kartu yra ir elektrikas, tai pajungimas kainavo 25lt (cia tik elektra)(skaiciavo, kaip taska) ax.gif

Niuma, o jums, kai dejo duris, reikejo spynas sudeti, vyrius ir t.t.? Cia su viskuo, visu spynu idejimu 100lt kainavo, ar pas jus su spynom pacios durys buvo ir ju idejimas 100lt kainavo? Nes pas mus tai "plikos" durys unsure.gif
kioske
Lubos gipsas 20 Lt/kv m
Lubos pilnas paruošimas dažymui ir dažymas 25 Lt/kv m
Sienos gipsas 20 Lt/kv m
Plytelių klijavimas 35 Lt/kv m
Grindų lyginimas 90 Lt/kv m
Vonios griovimas 450 Lt
Klozeto pastatymas 30 Lt
Vonios pastatymas 70 Lt
Radiatoriaus dažymas 20 Lt
Sienų paruošimas tapetavimui ir tapetavimas 20 Lt/kv m
Sienos tinkavimas 12 Lt/kv m
Parketo klojimas 15 Lt/kv m
Durų įstatymas 100 Lt
Durų perkėlimas 100 Lt
Sienos klijavimas akmeniu 40 Lt/kv m

Emerencija
Super thumbup.gif kioske, dabar ir as kainuose "susigaudysiu" bigsmile.gif blush2.gif
undi
QUOTE(kioske @ 2007 05 15, 13:35)
Lubos gipsas 20 Lt/kv m
Lubos pilnas paruošimas dažymui ir dažymas 25 Lt/kv m
Sienos gipsas 20 Lt/kv m
Plytelių klijavimas 35 Lt/kv m
Grindų lyginimas 90 Lt/kv m
Vonios griovimas 450 Lt
Klozeto pastatymas 30 Lt
Vonios pastatymas 70 Lt
Radiatoriaus dažymas 20 Lt
Sienų paruošimas tapetavimui ir tapetavimas 20 Lt/kv m
Sienos tinkavimas 12 Lt/kv m
Parketo klojimas 15 Lt/kv m
Durų įstatymas 100 Lt
Durų perkėlimas 100 Lt
Sienos klijavimas akmeniu 40 Lt/kv m
*

na siaip plyteliu klijavimo jau uz tokia kaina nelabai rasi, kiek girdejau paskutinem ziniom nuo 40-60 lt/kv m.
o sienu paruosimas sviruoja nuo 20-25 lt/kv m.
kioske
QUOTE(undi @ 2007 05 15, 13:03)
na siaip plyteliu klijavimo jau uz tokia kaina nelabai rasi, kiek girdejau paskutinem ziniom nuo 40-60 lt/kv m.
o sienu paruosimas sviruoja nuo 20-25 lt/kv m.
*

pas mane uz tokia kaina isklijavp plyteles ir vonioje, ir virtuveje ir ne siaip paprastai, o istrizai ir dar persikeiciant plyteles ax.gif

surasiau kainas, kokiomis man meistrai dirba musu bute 4u.gif
Papildyta:
dar truputi papildysiu ...

Lubų dėjimas gipsu figūriškai 28 Lt/kv m
Figūriškų lubų dažymas 28 Lt/kv m

kol kas nieko negaliu pasakyti apie elektriko darbus, nes dar nepaskaičiavo... nors daug jau padaryta.... pas mus labai daug taškų tai turėtų nemaža sumelė susidaryt doh.gif
undi
QUOTE(kioske @ 2007 05 15, 15:49)
pas mane uz tokia kaina isklijavp plyteles ir vonioje, ir virtuveje ir ne siaip paprastai, o istrizai ir dar persikeiciant plyteles  ax.gif

surasiau kainas, kokiomis man meistrai dirba musu bute  4u.gif
*

tai as tikiu kad tu nemeluoji;) nes kai man pradejo remontus daryt pries men, tai kainos buvo vienos, o dabar darbininkai sako kad uz tokias kainas kur susitarem nebeitu, nes tipo darbas branksta. nu ka as zinau ,man tai jau viskas su logika baigia prasilenkti, bet tenka susitaikyt, nes nieko nepakeisi schmoll.gif
SoJa
Maža ką tie meistrai svaigsta doh.gif jie man sako savo kainą, aš jiems savo. Jie pasimuisto, pavaidina ir sutinka su mano sąlygom. Jų darbas mat brangsta, o kodėl mano ne ?
Suradau firmą Vilniuje, kur plyteles už 35 kloja, tai jau krapštukui tikrai iki 30 mokėsiu.

Papildyta:
O beje, ar pastebėjot, kad visų šitų remontininkų padaugėjo ?
Man tai patys skambina ir sako, jog žino, kad darausi remontą ir klausia ar nereikėtų padaryt to ir ano. Todėl kažkaip aš nelabai matau reikalo už plytelių klojimą 60 Lt. mokėt.
einareja
Papildyta:
Man tai patys skambina ir sako, jog žino, kad darausi remontą ir klausia ar nereikėtų padaryt to ir ano. Todėl kažkaip aš nelabai matau reikalo už plytelių klojimą 60 Lt. mokėt.
*

[/quote]

Oi, pralinksminai mane lotuliukas.gif
rimtai skambina ir siulosi? biggrin.gif tai turbut ju niekas " neima" tai ir siulosi , nes siaip tai labai paklausi specialybe ir paprastai zmones sutinka laukti menesi kita kol meistras atsilaisvina
ir dar apie kainas..radijatoriaus dazymas 50 lt, o gipsas nuo 25.Klaipedoje ir Vilniuje kainos dar aukstesnes.Nors sutinku , kad gali ir pigiau padaryti, o ypac jeigu daug kvadratu meistrui gaunasi
undi
QUOTE(SoJa @ 2007 05 15, 16:06)
Maža ką tie meistrai svaigsta  doh.gif jie man sako savo kainą, aš jiems savo. Jie pasimuisto, pavaidina ir sutinka su mano sąlygom. Jų darbas mat brangsta, o kodėl mano ne ?
Suradau firmą Vilniuje, kur plyteles už 35 kloja, tai jau krapštukui tikrai iki 30 mokėsiu.

Papildyta:
*

tai va tokie ir skambina kur suda padaro.
as turejau nusisamdzius toky per kvaila galva, tai kai pamaciau kaip dirba ta pacia diena isvariau. o po to geru darbininku pora men ieskojau, na bet tikrai nesigailiu, liuks darbininkai.ir jie tikrai neturi kada skambinti klientas ir siulytis.
SoJa
Aš kaip prisimenu, kaip vienas mano pažįstamas bent 3 mėn. praėjusiais metais ieškojo meistrų, tai mane net šiurpas nukrato. Jis susiranda, susitaria, o sutartą dieną, neateina meistrai ir viskas. Tai dabar aš pavyzdžiui su tokiais tai tikrai nesusidūriau. Tik židinistai savaitę pavėlavo blush2.gif tai jau siutau ir skambinau aprėkti kasvakarą doh.gif, nes nesusikalbėjom su maniškiu ir jis avansą davė doh.gif
Šiaip tai rimtai remontuojuos, pas mane virš 100 kvadratų, su perplanavimu, naujos šildymo sistemos montavimas, dujų atvedimas ir visokių ten dar niuansų sudėtingų ir jokie mane meistrai (oi kiek daug jų jau perėjo ir kiek daug dar ateis)nešokdino ir ilgiau nei savaitės (tas aukščiau aprašytas nesusipratimas) nieko nelaukiau ir nelauksiu schmoll.gif
Tai Jus nejuokinkit. Pačios pinigus mokat ir dar pagal meistrų dudelę norit šokt ? doh.gif
niuma
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 05 15, 11:22)
Niuma, o jums, kai dejo duris, reikejo spynas sudeti, vyrius ir t.t.? Cia su viskuo, visu spynu idejimu 100lt kainavo, ar pas jus su spynom pacios durys buvo ir ju idejimas 100lt kainavo? Nes pas mus tai "plikos" durys unsure.gif
*

100 Lt - pats darbas, vidinių durų įdėjimas. Jos buvo su 'viduriais' hihihi.gif, bet be rankenų. Mes nusipirkom kokias norėjom rankenas ir užraktus wc ir voniai.. Ir ant vyrių tuos uždengimus nusipirkom. Bet įstatė ir surinko viską meistrai..
einareja
QUOTE(SoJa @ 2007 05 15, 17:37)
Aš kaip prisimenu, kaip vienas mano pažįstamas bent 3 mėn. praėjusiais metais ieškojo meistrų, tai mane net šiurpas nukrato. Jis susiranda, susitaria, o sutartą dieną, neateina meistrai ir viskas. Tai dabar aš pavyzdžiui su tokiais tai tikrai nesusidūriau. Tik židinistai savaitę pavėlavo  blush2.gif tai jau siutau ir skambinau aprėkti kasvakarą  doh.gif, nes nesusikalbėjom su maniškiu ir jis avansą davė  doh.gif 
Šiaip tai rimtai remontuojuos, pas mane virš 100 kvadratų, su perplanavimu, naujos šildymo sistemos montavimas, dujų atvedimas ir visokių ten dar niuansų sudėtingų ir jokie mane meistrai (oi kiek daug jų jau perėjo ir kiek daug dar ateis)nešokdino ir ilgiau nei savaitės (tas aukščiau aprašytas nesusipratimas) nieko nelaukiau ir nelauksiu  schmoll.gif
Tai Jus nejuokinkit. Pačios pinigus mokat ir dar pagal meistrų dudelę norit šokt ?  doh.gif
*

Na man bepiga pliurpti kai man netenka pinigėlių mokėt meistrams 4u.gif
MB t.p.dirba kaip meistras su savo komanda užtat ir žinau šiek tiek ax.gif remontai,dizainas patapo įdomiausia tema mūsų namuose lotuliukas.gif
Daug meistrų dirba vienu metu pas kelis klientus-kiek žinau keikiasi žmonės dažniausiai . Na MB sako, kad reikia isiklausyti kliento , bet kai kokią durną idėją daro tai net vakare namuose nenurimsta dar biggrin.gif ir nesutinka dėti plytkų jeigu klientas kokį s išsirenka
SoJa
O kodėl Tu galvoji, kad klijento idėja yra durna ? Gal meistro sugebėjimai yra prasti tai idėjai įgyvendinti ? mirksiukas.gif
Nu dar tegu meistrai man pradės nurodinėti kaip ir ką man daryti smile.gif Aš jiems pinigėlius moku, tai lai ir daro ko prašau smile.gif
Nesuprantu kodėl ta diskusija apskritai kylo? Klijentas visada teisus ir taškas 4u.gif
einareja
Nieks nesako , kad neteisus klientas 4u.gif bet juk buna ir durnų idėjų doh.gif Meistru t.p visokiu-sutinku.Taip meistras turi daryti tai ko praso klientas, bet kartais perspeja , kad tas ar anas projektas yra nekaip sugalvotas.Padaro , o veliau kliento prasymu jau ardo..gipsa atsukineja.. biggrin.gif Aisku is kitos puses-pinigai, bet kaip tada su laiku "issitekti" kai laukia jau kiti klientai?
O diskusija prasidejo nuo to , kad pralinksminai parasiusi kaip patys "auksarankiai"siulosi sveciuosna pas tave biggrin.gif
taigi drinks_cheers.gif sekmes 4u.gif
SoJa
Kad siūlosi, tai gryna tiesa. Matyt per tuos jau dirbusius susižino ir skambina. Bet dar neteko man tokių skambinusiųjų samdyti, nes ir taip tų meistrų netrūksta. Dėl ko aš ir parašiau iš pradžių. Tikrai neverta plytelių klijuotojams mokėti 60 Lt. Jus tik paieškokit ir tikrai rasit pigiau, nes šiuo metu kaip ir nėra jau tokio baisaus tų meistrų trūkumo. Valio konkurencijai ir sėkmės visoms beriremontuojančioms 4u.gif
cudo
QUOTE(undi @ 2007 05 15, 09:23)
nu kad transportuoja nemokamai tai zinau, bet ka surenka tai neteko girdet. nu bet gal ir yra tokiu imoniu nesiginciju.
*

Kaune BAZE,tai ir renka nemokamei.
Emerencija
QUOTE(undi @ 2007 05 15, 14:03)

*

O mums sudejo po 30lt liezuvis.gif ka tik baige deti, meistras superinis thumbup.gif
okkey
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 05 16, 11:51)
O mums sudejo po 30lt  liezuvis.gif  ka tik baige deti, meistras superinis  thumbup.gif
*

kokis miestas? bigsmile.gif
Emerencija
QUOTE(okkey @ 2007 05 16, 13:15)
kokis miestas?  bigsmile.gif
*

Kaunas
okkey
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 05 16, 13:59)
Kaunas
*

pametek kontaktus, mano po kokiu 2-3 savaiciu jau plytelciko reiks ax.gif 4u.gif
cheery
o gal kas esat keitę radiatorius? kiek kažin meistrai už vieno radiatorio pakeitima ima? reikia mums pasikeist, o kainose nesigaudom doh.gif blush2.gif
Nikoleta
QUOTE(cheery @ 2007 05 16, 19:43)
o gal kas esat keitę radiatorius? kiek kažin meistrai už vieno radiatorio pakeitima ima? reikia mums pasikeist, o kainose nesigaudom doh.gif  blush2.gif
*

vakar pakeitė 4u.gif 100 lt už vieną užsiprašė doh.gif
Jurgitak
QUOTE(cheery @ 2007 05 16, 20:43)
o gal kas esat keitę radiatorius? kiek kažin meistrai už vieno radiatorio pakeitima ima? reikia mums pasikeist, o kainose nesigaudom doh.gif  blush2.gif
*

Už vandens nuleidimą iš sistemos 150 Lt
Už radiatorių pakeitimą - 130 Lt
Vilniuje
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.