prisiskambinau netyčia tam matininkui ar kaip jis ten vadinas, kuris vėl iš naujo matavo tą žemę prie namo. klausiu aš jo apie darbų atlikimo terminus, kokia dokumentų ruošimo tvarka, o jis man tik kartoja - ''priklauso nuo to, kokie yra dokumentai ir kokių jums dar reikia''

aš jam sakau: dokumentai yra archyve(taip seniūnijoje sakė), mums reikia tik kad juos iš ten paimti, uždėti jei reikia kokius antspaudus, jei reikia patikslinti ir atiduoti į rankas. o jis vėl "priklauso nuo to......" iš balso labai jaunas atrodo ir susikalbėti nepavyko. o geriausiai tai kai pasakė "reikia pas Stefą paklausti, kas ten ir kaip ". čia tai viršūnė - pats atėjęs rugsėjo pradžioje dar kartą matavo sklypą, pasakė kad ilgai neužtruks, tik patikslins ribas ir kad čia jo darbas, kad jis tuos dokumentus vež kažkur, paskui atiduos jau sutvarkytus, ir dabar jis pas Stefą klaus kaip ir kas.

o ta Stefa - seniūnijoje kažkokia žemėtvarkininkė ar kaip ji ten. žodžiu - arba aš nesuprantu, arba jis kažką netaip daro, arba taip turi būti? ir dar - jis man sakė, kad dokumentai turi būti su arkliuku

o kas tai yra?