Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Užuolaidų salonai Kaune
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Mildusia2
Sveikos, barangiosios,

Peržiūrėjau visas forumų temas, bet tokios konkrečios apie užuolaidų salonus neradau, o kaip tik atėjo laikas aprengti buto langus. Patarkite, kurie salonai gerai parenka užuolaidas, romanetes ir nėra žiauriai brangūs. dėkoju išanksto rolleyes.gif
vyšniux
QUOTE(Mildusia2 @ 2007 04 18, 10:49)
Sveikos, barangiosios,

Peržiūrėjau visas forumų temas, bet tokios konkrečios apie užuolaidų salonus neradau, o kaip tik atėjo laikas aprengti buto langus. Patarkite, kurie salonai gerai parenka užuolaidas, romanetes ir nėra žiauriai brangūs. dėkoju išanksto  rolleyes.gif
*

Kaip tik,tokia tema dabar buciau kurusi ir as biggrin.gif .Man taip pat labai rupimas klausimas sis smile.gif .
Jau ir zvalgybon buvau isejus i savanoriu prospekte esanti uzuolaidu salona prie Hiper maximos po to i senukus ir Urmo miesteli isvaiksciojau ax.gif .Dabar drosiu link laisves dairytis.Kol kas didziausias pasirinkimas Urme ir kainos gal normalios,nes demesio vertos uzuolaidos 1m.kainuoja apie 50-70lt.
Mildusia2
QUOTE(vyšniux @ 2007 04 18, 17:12)
Kaip tik,tokia tema dabar buciau kurusi ir as biggrin.gif .Man taip pat labai rupimas klausimas sis smile.gif .
Jau ir zvalgybon buvau isejus i savanoriu prospekte esanti uzuolaidu salona prie Hiper maximos po to i senukus ir Urmo miesteli isvaiksciojau ax.gif .Dabar drosiu link laisves dairytis.Kol kas didziausias pasirinkimas Urme ir kainos gal normalios,nes demesio vertos uzuolaidos 1m.kainuoja apie 50-70lt.
*

Malonu, kad atsirado besidominčių užuolaidų tema rolleyes.gif Gal kuri lankėtės Dubingiuose? Kaip ten užuolaidų kainos? O dizaineres gal į namus kvietėtės? Pasipasakokit, netingėkit rolleyes.gif
une
mano drauge issirinko uzuolaidas Dubingiuose. tam langui ten paskaiciavo uz 2000lt. paskui kazkieno paprotinta nuvaziavo i bazes ir rado lygiai tas pacias uzuolaidas, kuriu kaina jau gavosi 1000lt blink.gif butu pasakojas siaip kas nebuciau patikejus unsure.gif
Mildusia2
QUOTE(une @ 2007 04 18, 18:22)
mano drauge issirinko uzuolaidas Dubingiuose. tam langui ten paskaiciavo uz 2000lt. paskui kazkieno paprotinta nuvaziavo i bazes ir rado lygiai tas pacias uzuolaidas, kuriu kaina jau gavosi 1000lt  blink.gif  butu pasakojas siaip kas nebuciau patikejus  unsure.gif
*

Jo, normaliai... O aš kaip tik norėjau šiandien į Dubingius užsukti, kaip tai noras dingsta...
O gal merginos iš Mijolos buvot pasikvietę kokią dizainerę?
vyšniux
QUOTE(une @ 2007 04 18, 17:22)
mano drauge issirinko uzuolaidas Dubingiuose. tam langui ten paskaiciavo uz 2000lt. paskui kazkieno paprotinta nuvaziavo i bazes ir rado lygiai tas pacias uzuolaidas, kuriu kaina jau gavosi 1000lt  blink.gif  butu pasakojas siaip kas nebuciau patikejus  unsure.gif
*

Dubingiuose beveik viskas turi auksta kaina irnesakyk.gif
Mildusia2
QUOTE(vyšniux @ 2007 04 18, 18:26)
Dubingiuose beveik viskas turi auksta kaina irnesakyk.gif
*

Tai vat, kad fantazija baigia atšokti - kur rasti nebrangių užuolaidų????
Celestinoje savanoriuose irgi girdėjau, kad kosminės kainos... Gal senukuose?
une
bet kokiu groziu Dubingiuose yra wub.gif wub.gif
vyšniux
QUOTE(Mildusia2 @ 2007 04 18, 17:31)
Tai vat, kad fantazija baigia atšokti - kur rasti nebrangių užuolaidų????
Celestinoje savanoriuose irgi girdėjau, kad kosminės kainos... Gal senukuose?
*

Senukuose brangiau nei Urme ir pasirinkimas sakyciau nieko,tokio kas aki trauktu ax.gif
Mildusia2
QUOTE(vyšniux @ 2007 04 18, 18:33)
Senukuose brangiau nei Urme ir pasirinkimas sakyciau nieko,tokio kas aki trauktu ax.gif
*

Tai kur merginos siūlytumėt kreiptis? g.gif
vyšniux
QUOTE(Mildusia2 @ 2007 04 18, 17:35)
Tai kur merginos siūlytumėt kreiptis?  g.gif
*

As manyciau,kad varom rintis modeliulo tinkamo i Dubingius,o po to i Urma mirksiukas.gif ieskot per visas sales to pacio varianto biggrin.gif
une
man dar labai patiko (tuo, kad nieko panasaus kitur nebuvom rade) pries Juze ten brome, kur uzuolaidu salonas yra... as ten tikrai dar uzsuksiu rolleyes.gif
einareja
QUOTE(une @ 2007 04 18, 18:48)
man dar labai patiko (tuo, kad nieko panasaus kitur nebuvom rade) pries Juze ten brome, kur uzuolaidu salonas yra...  as ten tikrai dar uzsuksiu  rolleyes.gif
*

liux tema merginos thumbup.gif ir pačiu laiku , kai saulė jau nepakenčiamai spigina per langus, o vyras burnoja , kad teliko neina žiūrėti lotuliukas.gif
brolienė man sakė , kad išties tam brome užuolaidos pigiausios Kaune .Nebuvau dar , bet lėksiu pasidairyt rolleyes.gif
vyšniux
QUOTE(une @ 2007 04 18, 17:48)
man dar labai patiko (tuo, kad nieko panasaus kitur nebuvom rade) pries Juze ten brome, kur uzuolaidu salonas yra...  as ten tikrai dar uzsuksiu  rolleyes.gif
*

O cia,toj pacioj kelio pusej kur Juze? g.gif
happy
QUOTE(Mildusia2 @ 2007 04 18, 16:09)
Malonu, kad atsirado besidominčių užuolaidų tema  rolleyes.gif  Gal kuri lankėtės Dubingiuose? Kaip ten užuolaidų kainos? O dizaineres gal į namus kvietėtės? Pasipasakokit, netingėkit  rolleyes.gif
*

nu kaip laiku man sita tema thumbup.gif As buvau Dubingiuose ir dizainere kvieciau,siaip ju dizainere man patinka,buvau ja kvietus ir kai tapetus rinkaus-tikrai patenkinta thumbup.gif Tik va uzuolaidu pasiuvimas,mechanizmai tai tikrai pakankamai brangus,audiniai-nepigus schmoll.gif ,bet ten yra tokiu kokiu niekur kitur nemaciau,tai dabar rezgu plana chuligana bazine medziaga nusipirkti kur kitur nebrangiai,o dekoruotiems intarpams paimt is Dubingiu,..

QUOTE(Mildusia2 @ 2007 04 18, 16:25)
O gal merginos iš Mijolos buvot pasikvietę kokią dizainerę?
*

man viena is pardaveju visai nieko pasirode,ir parode viska ir patare neblogai,bet kitos dvi tai doh.gif doh.gif , jautesi baisiai nelaimingos kai klausinejau ir prasiau parodyt

QUOTE(une @ 2007 04 18, 16:48)
*

varysiu ir as ten ryt,tikiuosi rasiu ka nors idomaus bigsmile.gif

QUOTE(vyšniux @ 2007 04 18, 18:55)
O cia,toj pacioj kelio pusej kur Juze? g.gif
*

kitoj gatves pusej i broma eiti,jei neklyystu geltonai pastatas nudazytas
akvilyte
QUOTE(einareja @ 2007 04 18, 19:50)
kad  išties tam brome užuolaidos pigiausios Kaune .Nebuvau dar , bet lėksiu pasidairyt 

tikrai ne pigiausios schmoll.gif

šiaip nelabai suprantu kam šita tema jei apie užuolaidas jau yra tema g.gif jei norit info apie parduotuves tai galiu pasidalint savo patirtim.... o jos jau ne tiek ir mažai cool.gif
taigi "audrineta" čia tas geltonas bromas prieš juzę... ten važiiuoju pirmiausia kai reikia kažko įdomaus thumbup.gif bet tikrai ten ne pigiausios medžiagos schmoll.gif

labai vertas dėmesio salonas savanoriuose priešais tarp gėlių saloną prie anūkėlio.. .ten antram aukšte... ten dauguma medžiagų užsakomos, bet privalumas tas kad galima užsakyt kiek nori.. nes daug kur reik užsakinėt min 10m doh.gif o ten tikrai labai gražių visokiem skoniam yra thumbup.gif ir kainos pakankamai normalios .

Celestina.... buvau ten tik tris kartus.. daugiau neisiu schmoll.gif kainos vienos didžiausių kaune, pirmą kartą nuėjau su pliažankėm, tai nužiūrėjo kaip kokią bomžę... kt kartą nuėjau su dalykiniu kostiumėliu, tai šokinėjo kaip tik galėjo.,.. [o to karto sakaiu bebeisiu, bet klientė norėjo tai nuėjau... išvadino mus durnėm cool.gif tiesiogine šio žodžio pradžia blink.gif tai aš jau padėjau kryžių ant šito salono....

dubingiai.... teko ten padirbėt cool.gif brangu, bet jei kišenė leidžia tai tikrai verta dėmesio.... bet patarčiau ten tik audinį nusipirkt, nes darbai ten brangūs schmoll.gif

senukai.... ten audinių kartais neblogų būna... dabar visai gražių užsivežę.. siūtis ten niekad nesisiūčiau nes va ten kainos tai tikrai didžiausios lotuliukas.gif visi galvoja kad pigiausia bet.....

Papildyta:
na ir urmas....
mijola... nueinu ten pasižvalgyt bet niekad nieko nerandu schmoll.gif ir aptarnavimas nervina.... ko paklausi to negausi.. tik viena mergina faina thumbup.gif bet ji retai ten būna....

toliau einu pirmam ar antram sandėly yra dvi vietos labai neblogos thumbup.gif vienoj pardavėja labai faina.... ir padės ir pakonsultuos ir idėjų pamėtės wub.gif

dar urme 19 sandėly atsidarė.... ten tokių irgi įdomesnių audinių yra mirksiukas.gif

dar galiou pasakyt kad jei kviečiat dizainerį į namus, tai kaina bus vos ne iš lempos cool.gif nes žmonės mato kiek žmogus gali sau leisti cool.gif

dėl naktinių užuolaidų.. tai siūlai nebijot ir daryt iš paprastų audinių... esu kelis kartus darius iš paprastų kostiuminių audinių... labai čiki gavos thumbup.gif o kaina juokinga tongue.gif

žodžiu.... sunkus darbas išsirinkti užuolaidas... gal todėl mano pačios langai jau 2,5metų pliki cool.gif

daugiau sallonų nžn arba ji eneverti dėmesio rolleyes.gif

o jei kas kokį naują paviešins tai bus labai smagu bigsmile.gif
Mildusia2
Labai ačiū už komentarus, Akvilyt smile.gif Naują temą užvedžiau dėl to, kad mane konkrečiai domina salonai, o jų ir tu paminėjai ne prūdus, o toj kitoj temoj tai apie mechanizmus visokius merginos kalba, kad ir neitin įdomu... Dar merginos gal galit pasiūlyt konkrečiau - ką kabinti virtuvėje (o dar pirmas aukštas...) - labai noriu romanečių, bet nežinau, ar užteks nuo smalsių akių užsidengti... Ką dar galima dėti - žaliuzes, roletus? Bet ar bus jauku?
einareja
Akvilyt, auksas esi drinks_cheers.gif ačiū
Čia ne į temą , bet vonia faina pas tave thumbup.gif
vyšniux
QUOTE(einareja @ 2007 04 19, 12:58)
Akvilyt, auksas esi    drinks_cheers.gif  ačiū
Čia ne į temą , bet vonia faina pas tave  thumbup.gif
*

Na va,as jau grizau nusiaubusi uzuolaidu parduotuves karsta.gif
Tukstantaji karta isitikinau,kad kiek zmoniu tiek nuomoniu.Bet kai zinai daugiau informacijos tai yra daugiau is ko rinktis.Todel parasysiu ir savo ispudzius smile.gif .
Is pat ryto nulekiau i bromeli prie Juzes ir zinot gal busiu ,tokia viena,bet likau nusivylus verysad.gif .Uzuolaidos visu ilgiu pakabintos tik kelios, o mazu gabaliuku ir rolonu tai begales,bet sorry,tuose rolonuose as jokio vaizdo nematau g.gif .O gabaliukai taip pat mazuciai,todel man sunku isivaizduoti kaip atrodytu ant lango.
Nors parduotvej buvau apie 20min.jokios pardavejos taip ir neisvydau rolleyes.gif
Po to uzlekiau i Dubingius,ten tai tikrai yra i ka ziuret wub.gif ,bet kainos nezavi.
O nusipirkau savo grozybes Mijoloj,nes atejau pamaciau ir iskart supratau,kad mano daiktas kabo wub.gif
Buna taip,kad renkies-renkies,abejoji pirkti ar nepirkti,o cia pamaciau ir likau suzaveta wub.gif .
vyšniux
QUOTE(Mildusia2 @ 2007 04 19, 08:45)
Labai ačiū už komentarus, Akvilyt smile.gif Naują temą užvedžiau dėl to, kad mane konkrečiai domina salonai, o jų ir tu paminėjai ne prūdus, o toj kitoj temoj tai apie mechanizmus visokius merginos kalba, kad ir neitin įdomu... Dar merginos gal galit pasiūlyt konkrečiau - ką kabinti virtuvėje (o dar pirmas aukštas...) - labai noriu romanečių, bet nežinau, ar užteks nuo smalsių akių užsidengti... Ką dar galima dėti - žaliuzes, roletus? Bet ar bus jauku?
*

Beja,as gyvenu taip pat pirmam aukste drinks_cheers.gif i kabarius dejau roletus ir uzuolaidas,o i virtuve tik roletus.Taciau,kad is gatves viskas nesviestu pas mus veidrodinis stilkas i langa idetas flirt.gif .
Mano virtuveje uzuolaidos nei pro kur netiktu rolleyes.gif ,todel iseiti radome idedami butent,toki langa smile.gif
happy
nu kaaa-gryzau is keliones po uzuolaidu pardes,va mano ispudziai:
Audronetoj-tikrai nemazai idomiu audiniu,pardaveja paskvieciau tai mielai ir ilgai ieskojo ko man reikia,radom nevisai idealu varianta tai kolkas dar apmastymuose del jo..
Parde virs Anukelio- pardavejos superines thumbup.gif thumbup.gif ,pagarba joms thumbup.gif ,netingejo visos trys man patarineti ir ieskoti ko man reikia, radau idealiai tai ko ieskojau tik ne tas atspalvis doh.gif tai ciut neapsiblioviau prie tos medziagos,,
pardes bazese 2 sandely ir nr 19-tai ko man reikia neradau,o i kitka nelabai ir ziurejau doh.gif
einareja
QUOTE(vyšniux @ 2007 04 19, 14:24)
Na va,as jau grizau nusiaubusi uzuolaidu parduotuves karsta.gif
Tukstantaji karta isitikinau,kad kiek zmoniu tiek nuomoniu.Bet kai zinai daugiau informacijos tai yra daugiau is ko rinktis.Todel parasysiu ir savo ispudzius smile.gif .
Is pat ryto nulekiau i bromeli prie Juzes ir zinot gal busiu ,tokia viena,bet likau nusivylus verysad.gif .Uzuolaidos visu ilgiu pakabintos tik kelios, o mazu gabaliuku ir rolonu tai begales,bet sorry,tuose rolonuose as jokio vaizdo nematau g.gif .O gabaliukai taip pat mazuciai,todel man sunku isivaizduoti kaip atrodytu ant lango.
Nors parduotvej buvau apie 20min.jokios pardavejos taip ir neisvydau  rolleyes.gif
Po to uzlekiau i Dubingius,ten tai tikrai yra i ka ziuret wub.gif ,bet kainos nezavi.
O nusipirkau savo grozybes Mijoloj,nes atejau pamaciau ir iskart supratau,kad mano daiktas kabo wub.gif
Buna taip,kad renkies-renkies,abejoji pirkti ar nepirkti,o cia pamaciau ir likau suzaveta wub.gif .
*

niu va ,šaunuolė 4u.gif taip greit išsirinkai , o mano planai žlugo šiai savaitei traukt į žygį po pardes cray.gif vaikas sukarščiavo
verysad.gif
une
QUOTE(happy @ 2007 04 19, 15:20)
nu kaaa-gryzau is keliones po uzuolaidu pardes,va mano ispudziai:
Audronetoj-tikrai nemazai idomiu audiniu,pardaveja paskvieciau tai mielai ir ilgai ieskojo ko man reikia,radom nevisai idealu varianta tai kolkas dar apmastymuose del jo..
Parde virs Anukelio-  pardavejos  superines  thumbup.gif  thumbup.gif ,pagarba joms  thumbup.gif ,netingejo visos trys man patarineti ir ieskoti ko man reikia, radau idealiai tai ko ieskojau tik ne tas atspalvis  doh.gif tai ciut neapsiblioviau prie tos medziagos,,
pardes bazese 2 sandely ir nr 19-tai ko man reikia neradau,o i kitka nelabai ir ziurejau  doh.gif
*

o tu i visus kabarius uzuolaidas dedi?
happy
QUOTE(une @ 2007 04 19, 20:29)
o tu i visus kabarius uzuolaidas dedi?
*

i svetaine,valgomajy ir virtuve noriu romaneciu
darbo kmb,prieskambaris,vonia-medines zaliuzes
vaiku kmb,katilinej-roletas
miegamajam-noriu lengvu dieniniu uzuolaidu
o i kita kmb kolkas nieko nekabinsiu
Mildusia2
QUOTE(vyšniux @ 2007 04 19, 15:59)
Beja,as gyvenu taip pat pirmam aukste drinks_cheers.gif i kabarius dejau roletus ir uzuolaidas,o i virtuve tik roletus.Taciau,kad is gatves viskas nesviestu pas mus veidrodinis stilkas i langa idetas flirt.gif .
Mano virtuveje uzuolaidos nei pro kur netiktu rolleyes.gif ,todel iseiti radome idedami butent,toki langa  smile.gif
*

O kokias užuolaidas prie roletų dėjai - tik dienines? O Mijoloj kokias nusižiūrėjai?
vyšniux
QUOTE(Mildusia2 @ 2007 04 20, 10:51)
O kokias užuolaidas prie roletų dėjai - tik dienines? O Mijoloj kokias nusižiūrėjai?
*

Taip,tik dienines,bet as jas 'mandrai'pasiuti zadu smile.gif ,tai ziuretis labai graziai turetu.Dabar tik siaip uzkabinau ilgi susiziureti,bet iskart kambari jaukumas pasijuto wub.gif .Siaip kai tik su roletais buvo,toks grieztas atrode:rolleyes: .
O Mijoloj kaip jau minejau ne tik nusiziurejau,bet ir nusipirkau mirksiukas.gif .Esu labai patenkinta wub.gif
Mildusia2
QUOTE(vyšniux @ 2007 04 20, 13:48)
Taip,tik dienines,bet as jas 'mandrai'pasiuti zadu smile.gif ,tai ziuretis labai graziai turetu.Dabar tik siaip uzkabinau ilgi susiziureti,bet iskart kambari jaukumas pasijuto wub.gif .Siaip kai tik su roletais buvo,toks grieztas atrode:rolleyes: .
O Mijoloj kaip jau minejau ne tik nusiziurejau,bet ir nusipirkau mirksiukas.gif .Esu labai patenkinta wub.gif
*

O tu gal kokį užuolaidų pavyzdžių puslapiuką gerą esi radusi, ar viską iš galvos susigalvoji? smile.gif Nes labai trūksta kažkaip įdėjų....
vyšniux
QUOTE(Mildusia2 @ 2007 04 20, 16:06)
O tu gal kokį užuolaidų pavyzdžių puslapiuką gerą esi radusi, ar viską iš galvos susigalvoji? smile.gif Nes labai trūksta kažkaip įdėjų....
*

As dazniausia radusi demesio verta nuotrauka foto albume issisaugau,o atejus laikui +pridejus dali savos fantazijos,pritaikau ir savo namuos mirksiukas.gif biggrin.gif
happy
nu kaaa-baigiau paieskas thumbup.gif ,uzsisakiau medziagas Dubingiuose,aisku kaina nelabai dziugina,bet ka daryt kai niekur kitur nerandu doh.gif ,tikiuosi galutinis variantas dziugins aky,nes rinkausim audiny is mazu audiniu gabaliuku
akvilyte
happy, sveikinu išsirinkus thumbup.gif aš šiandien vėl aplėkiau visus taškus.. susipirkau audinius paskutiniams užsakymamas prie vasaros atostogas... ale tiek gražių audinukų mačiau wub.gif vis žiūrau ir galvoju.. ir to norėčiau ir ano... wub.gif

o dar į temą.. prisismianiau... užuolaidų studija senamiestyje.. prei pilies.. neinu ten.. kainos nemažos sad.gif bet jei yra galimybės tikrai verta užsukt...

einareja
QUOTE(vyšniux @ 2007 04 20, 13:48)
*

Pasipasakok koks tas pasiuvimas 4u.gif
pas mane langas ir balkono durys( dar virtuvės langas prie tos pačios sienos matosi-griauta sienos ) ir galvoju kokį pasiuvimą daryt,nes durys ištisai darinėjasi-vyras rūkalius .
Mėtausi g.gif gal roletus ir tipo dienines, o gal tik naktines doh.gif
Gal pas kurią panaši situacija ?????????
vyšniux
QUOTE(einareja @ 2007 04 21, 10:12)
Pasipasakok koks tas pasiuvimas  4u.gif 
pas mane langas ir balkono durys( dar virtuvės langas prie tos pačios sienos matosi-griauta sienos ) ir galvoju kokį pasiuvimą daryt,nes durys ištisai darinėjasi-vyras rūkalius .
Mėtausi  g.gif  gal roletus ir tipo dienines, o gal tik naktines doh.gif
Gal pas kurią panaši situacija ?????????
*

Pas mane balkone mergaites zaidimu kambarys,tai taip pat durys 100kart per diena darinejamos.Todel,as uzuolaidas padalinus i dvi dalis,kad nereiktu ju pastoviau slankiot(сia,as apie dienines).
O va,kaip ten sugalvojau salione siuti nemoku vaizdziai papasakot blush2.gif
Mintis ta,kad pati uzuolaidu virsu darysiu su paraukimais,paputimais biggrin.gif ,nes jei paprastai uzkabinciau tai paprastai ir ziuretus g.gif
einareja
QUOTE(vyšniux @ 2007 04 21, 13:07)
Pas mane balkone mergaites zaidimu kambarys,tai taip pat durys 100kart per diena darinejamos.Todel,as uzuolaidas padalinus i dvi dalis,kad nereiktu ju pastoviau slankiot(сia,as apie dienines).
O va,kaip ten sugalvojau salione siuti nemoku vaizdziai papasakot blush2.gif
Mintis ta,kad pati uzuolaidu virsu darysiu su paraukimais,paputimais biggrin.gif ,nes jei paprastai uzkabinciau tai paprastai ir ziuretus g.gif
*

ojojojoi doh.gif galvoju vienaip,kitaip.... doh.gif
vyšniux
QUOTE(einareja @ 2007 04 21, 14:19)
ojojojoi doh.gif  galvoju vienaip,kitaip.... doh.gif
*

Turi bandyti uzuolaidu kataloguos minciu ieskotis mirksiukas.gif .Manau,tikrai rastum smile.gif
einareja
QUOTE(vyšniux @ 2007 04 21, 15:30)
Turi bandyti uzuolaidu kataloguos minciu ieskotis mirksiukas.gif .Manau,tikrai rastum smile.gif
*

gal parsitempsiu siuveja pas save i namus g.gif
Dukra
Jei atmintis nepaveda uzuolaidu galima ir JYSKE rasti 4u.gif
BrBk
QUOTE(happy @ 2007 04 20, 18:07)
nu kaaa-baigiau paieskas  thumbup.gif ,uzsisakiau medziagas Dubingiuose,aisku kaina nelabai dziugina,bet ka daryt kai niekur kitur nerandu  doh.gif ,tikiuosi galutinis variantas dziugins aky,nes rinkausim audiny is mazu audiniu gabaliuku
*

happy, o kur Dubingiuose g.gif ar toje parduotuvėje Savanorių pr. ar Stiliaus artelėje (berods irgi jiems priklauso) ax.gif Kas pasiūs užuolaidas? ax.gif
happy
QUOTE(Burbukas @ 2007 04 23, 15:26)
happy, o kur Dubingiuose g.gif ar toje parduotuvėje Savanorių pr. ar Stiliaus artelėje (berods irgi jiems priklauso) ax.gif Kas pasiūs užuolaidas? ax.gif
*

taip toj Savanoriuose,antram aukste -ten daug uzuolaidu,tapetu .. Perku ten tik medziaga ,o siutis planuoju ne pas juos, nes bisky brangu ax.gif
BrBk
QUOTE(happy @ 2007 04 23, 16:41)
taip toj Savanoriuose,antram aukste -ten daug uzuolaidu,tapetu .. Perku ten tik medziaga ,o siutis planuoju ne pas juos, nes bisky brangu  ax.gif
*

Aš irgi dabar kaip tik paieškoj vieno lango apdailinimo doh.gif
Miegamajam užuolaidas ir virtuvėj romanetę siuvausi Celestinoj. Sutinku, kad ten brangu, bet pasiuvo kokybiškai, išsirinkau super gerus ir man tinkančius/patinkančius audinius ax.gif
Nu bet dėl svetainės nesusitariu niekaip doh.gif Kokios ten babcės ...(vištos) dirba, koks jų požiūris į klientą doh.gif Derėjausi mėnesį, maniau, kad vis tiek tokia jau pusiau jų gera klientė esu, pasirodo joms dzin - meluoja, kad neranda audinio, kad paskambins vėliau, nuvežiau joms baldų audinio pavyzdį, paskutinis pažadas buvo paskambinti 19 d. jokios žinios cool.gif pyyyyyykstu labai labai ir labai. Todėl ieškosiu kur nors kitur ax.gif
happy
o kiek Celestinoj romanetes pasiuvimo kvadratas? kiek mechanizmai?kiek pakabinimas?
Gal dar kas galit patart kur tikrai kokybiskai siuva romanetes?
une
QUOTE(happy @ 2007 04 23, 16:02)
o kiek Celestinoj romanetes pasiuvimo kvadratas? kiek mechanizmai?kiek pakabinimas?
*

mums pries tris su puse metu siuvo tuose paciuose Dubingiuose-nu net ir noredama negaleciau pasakyt nei vieno blogo zodzio rolleyes.gif o gal tiesiog pasiseke g.gif biggrin.gif
happy
QUOTE(une @ 2007 04 23, 22:18)
mums pries tris su puse metu siuvo tuose paciuose Dubingiuose-nu net ir noredama negaleciau pasakyt nei vieno blogo zodzio  rolleyes.gif  o gal tiesiog pasiseke  g.gif  biggrin.gif
*

nieko pries Dubingius neturiu schmoll.gif ,tik kad darbu kainos pas juos gerokai didesnes ir mechanizmai brangesni doh.gif
BrBk
QUOTE(happy @ 2007 04 23, 17:02)
*

Aš turbūt negalėčiau išvardinti kainų, jau ir pamiršau, o gal net nesidomėjau taip smulkiai ax.gif
Mano virtuvinė romanetė kainavo 800 Lt, užuolaidos (1600 Lt) + lovatiesė (500 Lt)miegamajame - 2100 Lt. Čia jau su viskuo - pasiuvimu, mechanizmais, pakabinimu, dizainerės paslaugom rolleyes.gif
Kokybė, pasiuvimas, medžiagos - super, tikrai esu labai patenkinta, todėl vėl į Celestiną kreipiausi ir dabar jau nusivyliau. Vakar beje jos man paskambino ir pasakė, kad neturi ką pasiūlyt, reikia man dar kartelį užvažiuot, gal rasim sprendimą (aš tikrai nenoriu kažko mistiško mirksiukas.gif ) ir plius pametė mano baldų audinio pavyzdį. Daugiau ten neisiu.

Vakar buvom užsukę į Artį, ten yra užuolaidų salonas "Kertina". Gal kas nors turėjote kontaktų su jais? Kokie atsiliepimai, kokios kainos? rolleyes.gif Beje ten dirba dizainerė iš Celestinos.
tove
QUOTE(Mildusia2 @ 2007 04 18, 10:49)
Sveikos, barangiosios,

Peržiūrėjau visas forumų temas, bet tokios konkrečios apie užuolaidų salonus neradau, o kaip tik atėjo laikas aprengti buto langus. Patarkite, kurie salonai gerai parenka užuolaidas, romanetes ir nėra žiauriai brangūs. dėkoju išanksto  rolleyes.gif
*

sveikos. Oi čia gera tema. Aš irgi ilgai rinkausi užuolaidas po visus salonus nieko gero schmoll.gif . celestinoj mano užuolaidos audinys metro kaina buvo 50 lt brangiau. Še tau ir salonai tik susimoki už vietą. Audiniai visur tie patys o kokybė nesiskiria. Svarbu kas siuva jas. Man siuvo tokia mergina thumbup.gif . Likau sužavėta jos darbu ir maloniu bendarvimu 4u.gif Merginos ieškokite nebrangaus ir kokybiško varianto thumbup.gif
einareja
QUOTE(tove @ 2007 04 24, 12:22)
sveikos. Oi čia gera tema. Aš irgi ilgai rinkausi užuolaidas po visus salonus nieko gero  schmoll.gif . celestinoj mano užuolaidos audinys metro kaina buvo 50 lt brangiau. Še tau ir salonai tik susimoki už vietą. Audiniai visur tie patys o kokybė nesiskiria. Svarbu kas siuva jas. Man siuvo tokia mergina  thumbup.gif . Likau sužavėta jos darbu ir maloniu bendarvimu  4u.gif Merginos ieškokite nebrangaus ir kokybiško varianto  thumbup.gif
*

Na aš turiu tokią siuvėją , bet nežinau kaip jai sekasi su užuolaidomis g.gif
gal būtų galima kokius kontaktus tos merginukės ? Būčiau dėkinga ax.gif
edita26
QUOTE(Mildusia2 @ 2007 04 20, 16:06)
*

Turiu ta pacia problemyte, ir labai reikia uzuolaidu miegamajame. Labai daug ideju ir grozybiu www.dekorosa.lt thumbup.gif
LaVil
QUOTE(happy @ 2007 04 23, 17:02)
*

Mene irgi domintu romaneciu siuvimo kainos. Gal turite kokios informacijos smile.gif ?
muminukas
QUOTE(LaVil @ 2008 01 02, 17:19)
Mene irgi domintu romaneciu siuvimo kainos. Gal turite kokios informacijos  smile.gif ?
*

drinks_cheers.gif
man tai iš viso - net nežinau, kur romanetes, kur austrijetes, kur portjeras, kur žaliuzes dėti doh.gif ir apskritai, kur siūdintis unsure.gif
draugė širmas siūdinosi senukuose - labai nepatenkinta viskuo - ir aptarnavimu, ir kokybe, ir, kaip paaiškėjo po kiek laiko, audiniais.
kolegė siūdinosi senamiestyje daukšos gatvėje, maždaug priešais dalmetą - labai patenkinta bet kaina blink.gif su dideliausiom nuolaidom už 18 langų sumokėjo gal 18000...
muminukas
buvau salone Daukšos gatvėje (šalia Jorkų rojaus), labai maloniai nuteikė. kolegė ten siūdinosi, tai patenkinta. o audinių kainos nuo 40 litų už metrą iki tūkstančių. ir dar sakė, kad savo klientus aptarnauja nuolat, sutepa mechanizmus ir pan. aišku, kažkiek kainuoja, bet vis tiek nereikia ieškoti.
LaVil
QUOTE(muminukas @ 2008 01 23, 20:12)
buvau salone Daukšos gatvėje (šalia Jorkų rojaus), labai maloniai nuteikė. kolegė ten siūdinosi, tai patenkinta. o audinių kainos nuo 40 litų už metrą iki tūkstančių. ir dar sakė, kad savo klientus aptarnauja nuolat, sutepa mechanizmus ir pan. aišku, kažkiek kainuoja, bet vis tiek nereikia ieškoti.
*

reiks bandyt apsilankyt kada smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.