QUOTE(einareja @ 2007 04 18, 19:50)
kad išties tam brome užuolaidos pigiausios Kaune .Nebuvau dar , bet lėksiu pasidairyt
tikrai ne pigiausios
šiaip nelabai suprantu kam šita tema jei apie užuolaidas jau yra tema

jei norit info apie parduotuves tai galiu pasidalint savo patirtim.... o jos jau ne tiek ir mažai
taigi "audrineta" čia tas geltonas bromas prieš juzę... ten važiiuoju pirmiausia kai reikia kažko įdomaus

bet tikrai ten ne pigiausios medžiagos
labai vertas dėmesio salonas savanoriuose priešais tarp gėlių saloną prie anūkėlio.. .ten antram aukšte... ten dauguma medžiagų užsakomos, bet privalumas tas kad galima užsakyt kiek nori.. nes daug kur reik užsakinėt min 10m

o ten tikrai labai gražių visokiem skoniam yra

ir kainos pakankamai normalios .
Celestina.... buvau ten tik tris kartus.. daugiau neisiu

kainos vienos didžiausių kaune, pirmą kartą nuėjau su pliažankėm, tai nužiūrėjo kaip kokią bomžę... kt kartą nuėjau su dalykiniu kostiumėliu, tai šokinėjo kaip tik galėjo.,.. [o to karto sakaiu bebeisiu, bet klientė norėjo tai nuėjau... išvadino mus durnėm

tiesiogine šio žodžio pradžia

tai aš jau padėjau kryžių ant šito salono....
dubingiai....
teko ten padirbėt 
brangu, bet jei kišenė leidžia tai tikrai verta dėmesio.... bet patarčiau ten tik audinį nusipirkt, nes darbai ten brangūs
senukai.... ten audinių kartais neblogų būna... dabar visai gražių užsivežę.. siūtis ten niekad nesisiūčiau nes va ten kainos tai tikrai didžiausios

visi galvoja kad pigiausia bet.....
Papildyta:na ir urmas....
mijola... nueinu ten pasižvalgyt bet niekad nieko nerandu

ir aptarnavimas nervina.... ko paklausi to negausi.. tik viena mergina faina

bet ji retai ten būna....
toliau einu pirmam ar antram sandėly yra dvi vietos labai neblogos

vienoj pardavėja labai faina.... ir padės ir pakonsultuos ir idėjų pamėtės
dar urme 19 sandėly atsidarė.... ten tokių irgi įdomesnių audinių yra
dar galiou pasakyt kad jei kviečiat dizainerį į namus, tai kaina bus vos ne iš lempos

nes žmonės mato kiek žmogus gali sau leisti
dėl naktinių užuolaidų.. tai siūlai nebijot ir daryt iš paprastų audinių... esu kelis kartus darius iš paprastų kostiuminių audinių... labai čiki gavos

o kaina juokinga
žodžiu.... sunkus darbas išsirinkti užuolaidas... gal todėl mano pačios langai jau 2,5metų pliki
daugiau sallonų nžn arba ji eneverti dėmesio
o jei kas kokį naują paviešins tai bus labai smagu