Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Finansine svajone
Supermamų klubas > Mūsų namai > Piniginė
Pages: 1, 2, 3
Palaiminta
Ar turite konkrecia finansine svajone ir judate link jos issipildymo ? Pavyzdziui, isigyti nama po 5 metu be banko paskolos, ikurti savo firma, uzsiimancia tuo ir tuo, kurios vidutinis pelnas bus toks ir toks...Nukeliauti i Australija po 2 metu su visa seima, o gal pakeliauti aplink pasauli ? Visoms sioms svajonems igyvendinti reikalingi pinigeliai. Ir gana nemazi. Kokia didziausia finansine svajone turite ir kaip siekiate jos igyvendinimo ?Pasidalinkite smile.gif
Pireja
Turiu, ir, manau, dauguma zmoniu tokiu turi.
Norisi namuko, bet kol kas zingsniai sios svajones link labai minimalus (tiesiog siuo metu neiseina nieko paforsuoti). Bet zinau, kad viena diena tikrai mes ji isigysime 4u.gif Kadangi viskas siai dienai labai abstraktu, tai negaliu pasakyti, ar tai ivyks po 3 m., 5 ar dar veliau.
Mella
Turiu didele svajone - pasiekti finansine laisve. t.y kad galeciau nedirbti jeigu noreciau.
Tai mazais zingsniukais ir einu iki tos svajones.

Taip pat mazesni tiksla - iki kitu metu pabaigos isigyti savo namus. Taupau pradiniam inasui.

O tu Palaiminta kokia svajone turi?
Isila
kol kas vienintelė finansinė svajonė normaliai pratept atostogas, ka dpo atostogų tą mėnesį nebūtų šakės tongue.gif
litavkasam
Turėti savo namus.... net jei jie bankui užstatyti būtų tik kad mes sugebėtumemokėti už juos kas mėnesį ir normaliai gyventi rolleyes.gif
Palaiminta
QUOTE(Bri @ 2007 04 17, 10:34)
Turiu didele svajone - pasiekti finansine laisve. t.y kad galeciau nedirbti jeigu noreciau.

Taip pat mazesni tiksla - iki kitu metu pabaigos isigyti savo namus. Taupau pradiniam inasui.

*

Mano svajone apie finansine laisve ta pati - sutaupyti tiek pinigeliu, juos idarbinti, kad po desimties metu jau butu nesvarbu- turiu as darba ar ne, sugebeciau pragyventi is sukaupto kapitalo. thumbup.gif Pasiskaiciavau ir manau, kad tureti milijona litu po desimties metu man yra labai reali svajone, jei pasiskaiciuoti, kiek i menesi tai svajonei igyvendinti reikia pinigeliu atideti, kur idarbinti, kad po 10 metu svajone taptu realybe. Manau, kad po sitiek laiko turesime jau ne litus, o eurus, tai galbut veliau jau svajosiu apie pirma milijona eurais, ka cia zinai blush2.gif
Mella
QUOTE(Palaiminta @ 2007 04 17, 12:00)
Mano svajone apie finansine laisve ta pati - sutaupyti tiek pinigeliu, juos idarbinti, kad po desimties metu jau butu nesvarbu- turiu as darba ar ne, sugebeciau pragyventi is sukaupto kapitalo. thumbup.gif  Pasiskaiciavau ir manau, kad tureti milijona litu po desimties metu man yra labai reali svajone, jei pasiskaiciuoti, kiek i menesi tai svajonei igyvendinti reikia pinigeliu atideti, kur idarbinti, kad po 10 metu svajone taptu realybe. Manau, kad po sitiek laiko turesime jau ne litus, o eurus, tai galbut veliau jau svajosiu apie pirma milijona eurais, ka cia zinai blush2.gif
*

Labai shaunu smile.gif
Man tai gali nusikelti siek tiek, nes su busto pirkimu vis tiek i skolas ilisiu.
Ar jau suplanavai kur idarbinsi pinigelius? I fondus, i akcijas ar i NT ar kur kitu?
Limcamca
Turiu ir aš: nusipirkti namą ar kotedžą ir pakeliauti po pasaulį. mirksiukas.gif
Palaiminta
QUOTE(Bri @ 2007 04 17, 13:03)
Labai shaunu smile.gif
Man tai gali nusikelti siek tiek, nes su busto pirkimu  vis tiek i skolas ilisiu.
Ar jau suplanavai kur idarbinsi pinigelius? I fondus, i akcijas ar i NT ar kur kitu?
*

Dali i NT, dali i fondus. I akcijas surizikuosiu gal kai turesiu daugiau pinigu, nes rizika didesne. Savo busta jau turim, i kuri investuoti nemazi pinigai ( remontas, nauji baldai ), apynauja masina irgi pirkom neseniai, tikiuosi "pratempsim" 5-10 meteliu be dideliu investiciju i savo buities gerinima. Siek tiek duokles pareikalaus keliones, bet kol dukros mazos, apsiribosim kelionemis i netolima uzsieni ar pigesnemis kur i Turkija ar Egipta. Kitu atveju, jei noresim labiau paislaidauti, milijona sukaupti per desimt metu bus sunku. Bet as tikiu, kad musu seimai pasiseks. Svarbiausia tureti tiksla ir link jo judeti. thumbup.gif
Pireja
QUOTE(Isila @ 2007 04 17, 11:20)
kol kas vienintelė finansinė svajonė normaliai pratept atostogas, ka dpo atostogų tą mėnesį nebūtų šakės  tongue.gif
*

Isila, tikslai buna trumpalaikiai (kaip tavo) ir ilgalaikiai (ko noretum pasiekti po 5 ar 10 metu). Isivaizduoju, kaip "sudetinga" turetu buti svajoti, kai "ant duonos" reikia taupyti (patys esame panasioje situacijoje), bet vis tiek svajoniu ir planu reikia tureti. Ty prasom pasakot dabar apie savo ilgalaikes svajones cool.gif
Tosk
Labai paprasta svajone - jokiu paskolu biggrin.gif Realiai ygivendinama. Investuoti pinigu nenoriu, nes noriu gyventi dabar, o ne po 10metu. Atidavus paskolas, susirasti sau malonu darbely, kad ejimas y darba asocijuotusi su malonumu, o ne pinigu uzkalimu 4u.gif
Wilidza
QUOTE(Tosk @ 2007 04 17, 19:37)
Investuoti pinigu nenoriu, nes noriu gyventi dabar, o ne po 10metu.
*

Nenoriu pamokslauti ar patarineti, taciau pagalvok, o jei po desimties metu tavo darbas neduos tiek pajamu kiek noretum ar asmenine finansine situacija gerokai pablogetu. Manau kad siandiena rastum viduriuka tarp "noriu" ir "reikia" wink.gif
------------------------------
Mano finansine svajone taip pat yra tapti finansiskai laisvai. tik deja dabar jos labai pakankamai vangiai siekiu ... sad.gif
Isila
QUOTE(Pireja @ 2007 04 17, 16:43)
Isila, tikslai buna trumpalaikiai (kaip tavo) ir ilgalaikiai (ko noretum pasiekti po 5 ar 10 metu). Isivaizduoju, kaip "sudetinga" turetu buti svajoti, kai "ant duonos" reikia taupyti (patys esame panasioje situacijoje), bet vis tiek svajoniu ir planu reikia tureti. Ty prasom pasakot dabar apie savo ilgalaikes svajones  cool.gif
*

Ilgalaikes... Na, norim nuosavo būsto Realiau yra didelis butas. Bet ne dėl pinigų atžvilgio, bet kitais sumetimais mirksiukas.gif Žodžiu, 4 kambarių butas ir naujas mašinukas. Na, naujas tai ne iš parduotuvės (bet gal visai neblogai apie tokį pasvajot). Iš tiesų, kol ka smintyse tik didesnis butas. Parduosim šitą, imsim paskolą ir pirksim didesnį.

O šiaip mano fiansinė svajonė - išmokti elgtis su pinigais blush2.gif
wow
namas, abiems po normalia apynauja masina, ir jokiu paskolu wub.gif
Giselle
mano finansine svajone- ismokti zaisti su akcijomis smile.gif
Camea
Tureti pelningai dirbancia imone, nama .... ax.gif
Tosk
QUOTE(Wilidza @ 2007 04 19, 16:24)
Nenoriu pamokslauti ar patarineti, taciau pagalvok, o jei po desimties metu tavo darbas neduos tiek pajamu kiek noretum ar asmenine finansine situacija gerokai pablogetu. Manau kad siandiena rastum viduriuka tarp "noriu" ir "reikia" wink.gif
Mano finansine svajone taip pat yra tapti finansiskai laisvai. tik deja dabar jos labai pakankamai vangiai siekiu ... sad.gif
*

As ne Lietuvoj gyvenu mirksiukas.gif Neturint paskolu, cia visai gerai gali gyventi, net jei esi valytoja bigsmile.gif
pepilota
QUOTE(Bri @ 2007 04 17, 12:34)

*

Mano svajone tokia pati - finansine laisve. Gal gali isduoti paslapti kokius konkrecius zingsnius darai, kad ta svajone pasiektum?
Buciau dekinga 4u.gif
Mella
pepilota, nieko stebuklingo smile.gif
Neisleidziu visu pinigu, kuriuos uzdirbu. Keliauja jie i atskira saskaita. Issiugde toks iprotis ir tvarka dabar. Jau pirmas zingsnis - finansinio saugumo darbo netekimo atveju, kad galetum nedirbti pusmeti, pasiektas.
Ieskau papildomu uzdarbio saltiniu ir nesiskolinu.
Pinigus idarbinu i investicinius fondus. Kol kas su rimtesniu investavimu nieko nedarau. Cia butu jau sekantis zingsnis. Dar nedaug ka ir padariau smile.gif

O ka tu darai?
Mella
QUOTE(Wilidza @ 2007 04 19, 12:54)
*

O ka darai konkreciai?
pepilota
QUOTE(Bri @ 2007 04 24, 15:17)
pepilota, nieko stebuklingo smile.gif
Neisleidziu visu pinigu, kuriuos uzdirbu. Keliauja jie i atskira saskaita. Issiugde toks iprotis ir tvarka dabar. Jau pirmas zingsnis  - finansinio saugumo darbo netekimo atveju, kad galetum nedirbti pusmeti, pasiektas.
Ieskau papildomu uzdarbio saltiniu ir nesiskolinu.
Pinigus idarbinu i investicinius fondus. Kol kas su rimtesniu investavimu nieko nedarau. Cia butu jau sekantis zingsnis. Dar nedaug ka ir padariau smile.gif

O ka tu darai?
*

Tai tu kazkodel as galvoju vadovaujiesi Bodo Schafer? As irgi panasiai (tiksliau mes ax.gif ). Dabar kaip tik turim tiksla sukaupti reikiama suma, kad galetume 6men. pragyvent. Iki Kaledu, jei nebus jokiu nenumatytu dalyku, turetume ta suma pasiekti. Po truputi galvojam kur reiks sukauptus pinigus investuot. Dar kazkaip daug info nesurinkom.
O kiek tau pavyksta nuo savo pajamu atidet? Mums tai apie 25%.
cavalli
Musu svajone, susijusi su finansais, tai nuosavas namas wub.gif Ir dar noretume nuosavo versliuko kokio, kad nereiktu galvas pries kitus lenkt ax.gif
Mella
QUOTE(pepilota @ 2007 04 24, 15:53)
Tai tu kazkodel as galvoju vadovaujiesi Bodo Schafer? As irgi panasiai (tiksliau mes ax.gif ). Dabar kaip tik turim tiksla sukaupti reikiama suma, kad galetume 6men. pragyvent. Iki Kaledu, jei nebus jokiu nenumatytu dalyku, turetume ta suma pasiekti.  Po truputi galvojam kur reiks sukauptus pinigus investuot. Dar kazkaip daug info nesurinkom.
O kiek tau pavyksta nuo savo pajamu atidet? Mums tai apie 25%.
*

Skaiciau ir bodo shaferi, ir turtingiausia babilono zmogu ir kitas. Visur tas pats principas, kad reikia ismokti protingai elgtis su pinigais ir neisleisti visko ko uzdirbi.
Man irgi panasiai, 30 proc. iseina atideti.
O del investavimo, tai as pradejau nuo lengviausio-investiciniu fondu, nes esu tingine ax.gif
pepilota
QUOTE(Bri @ 2007 04 24, 22:58)
Skaiciau ir bodo shaferi, ir turtingiausia babilono zmogu ir kitas. Visur tas pats principas, kad reikia ismokti protingai elgtis su pinigais ir neisleisti visko ko uzdirbi.
Man irgi panasiai, 30 proc. iseina atideti.
O del investavimo, tai as pradejau nuo lengviausio-investiciniu fondu, nes esu tingine ax.gif
*

Buk gerute, paaiskink ka turi galvoj, kad esi tingine? As tai tiesiog visiskai nieko neismanau toj srity. Gal gali draugiskai patart kur gaut paprastai pateiktos info info apie investavima? Buciau dekinga ax.gif
Mella
QUOTE(pepilota @ 2007 04 25, 08:57)
Buk gerute, paaiskink ka turi galvoj, kad esi tingine? As tai tiesiog visiskai nieko neismanau toj srity. Gal gali draugiskai patart kur gaut paprastai pateiktos info info apie investavima? Buciau dekinga ax.gif
*

Tingine tai reiskia, kad zinau, kad reikia dometis, bet nesidomiu. Tai aktyvaus investavimo srityje as irgi visiskai nieko neismanau.
internete manau rasi info apie investavima
www.finasta.lt
www.spekuliantai.lt

Verslo zinias neblogai pavartyti.
agle
Namas ax.gif , nauji auto ir gerai apmokamas darbas- bet tai tik svajonės , nes su mūsų atlyginimais iki pencijos namui neuždirbsi , o imti namui paskolą gali ir numirti bemokėtamas palūkanas schmoll.gif
coliukee
O mano tai svajone isigyti soda su nameliu kuriame butu zidynis ir i kuri bet kada galetum nuvaziuoti net ziema. Bet jei per paskutinius 2 metus to neigyvendinsiu tai reiskias tai ir liks tik svajones.
Sun Rising 212
Sveiki chebryte smile.gif
labai gera tema smile.gif labai aktuali... as irgi turiu svajoniu...
grazios svajones: finansine laisve... namas... ismokti zaisti su akcijomis, jokiu paskolu smile.gif
Turiu jums viesiems GERA NAUJIENA smile.gif
Visa tai pasiekiama smile.gif
Yra toks vyrukas is Vokietijos, vardu Bodo Schafer, kazkada buvo vargsas, bankrutaves, turejo labai daug skolu (cia mzd 26 m), 30-ties jis ja buvo finansiskai laisvas smile.gif sitas vyrukas pasiekes finansine laisve pasijaute labai nelaimingas... tada jis pradejo ieskoti gyvenimo prasmes... dabar jis ir turtingas ir laimingas smile.gif ir to mokina kitus. jis parase bestselleri Nr. 1 "Kelias i finansine laisve" ir dar 8 knygas sia tema (viena yra moterims, super knyga, dabar skaitau, puse jau perskaiciau).... dabar jis veda seminarus, per kuriuos zmones gauna irankius finansinei laisvei pasiekti smile.gif svajones, ir svarbiausia, buti laimingiems smile.gif nes daug pasaulyje yra zmoniu kurie turtingi ir nelaimingi...
Bodo Schaferis atvaziuoja i musu krasta, greitai, kad padetu mums pasiekti finansine laisve. karta jis jau buvo, po jo seminaro praeita rudeni, is knygynu buvo ispirktos visos jo knygos per savaitgali... daug zmoniu po jo seminaro pakeite savo gyvenimus. as esu tame tarpe. pries metus knyga perskaiciau, pries puse metu buvau seminare... viskas pasikeite smile.gif
nuosirdziai siulau nueiti i jo seminara, pries tai butinai perskaitykite knyga, bus efektyviau...
iki birzelio 1 d. yra galimybe nusipirkti bilietus su 25% nuolaida. tik neissigaskite kainos. as savo laiku, budama studente, vos sukrapsciau pinigu bilietui, ir tik del to, dabar galiu sau leisti tokius seminarus.
bilietu galima isigyti pas mane. nes esu sio seminaro iniciatyvines grupes nare. taip pat daugiau informacijos pas mane smile.gif ir apie seminara ir apie gyvenima koks buna po jo wink.gif
dar galeciau pasiulyti galimybe uzsidirbti pinigeliu, t.y. susikurti finansine laisve, per pvz 3-5 m. (pati sita galimybe suradau pries 2 men, negalejau nepasinaudoti).
zodziu, rasykite man i e-maila: bpidejos@gmail.com arba skambinkite tel. 8 652 09009
Will
QUOTE(Sun Rising 212 @ 2007 05 18, 01:06)
1. ... pries metus knyga perskaiciau, pries puse metu buvau seminare... viskas pasikeite smile.gif
2. iki birzelio 1 d. yra galimybe nusipirkti bilietus su 25% nuolaida. tik neissigaskite kainos.
3. bilietu galima isigyti pas mane.
*

1. Ką reiškia viskas pasikeitė? ax.gif
2. Nėra ko išsigąsti, nes kaina neįvardinta unsure.gif
3. Čia reklama? g.gif
Erbe
QUOTE(Bri @ 2007 04 24, 21:58)
*

Nemanau, kad Tu, Bri, esi tingine. Tiesiog tai net visame pasaulyje yra pats populiariausiai taupymo būdas. 4u.gif Ypač jeigu dar seki fondo vienetų kainas ir perki juos nutaikiusi momentą, kai kainos yra nukritusios, tai jau čia ne tinginystė, o didžiulis darbas. thumbup.gif
*sniegena*
QUOTE(Will @ 2007 05 18, 17:59)
1. Ką reiškia viskas pasikeitė?  ax.gif
2. Nėra ko išsigąsti, nes kaina neįvardinta  unsure.gif
3. Čia reklama?  g.gif
*

g.gif g.gif g.gif
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
netikiu as tokiom istorijom...
perlixike
mano didziausia svajone isigyti buta bent jau 2 kambariu arba pasistatyti nama. tikiu kad kazkada tai tikrai issipildys
Arrivederici
gyvent nuosavam dvare:)- su dideliu parku, galybe gelynu ir t.t. ,
va cia mano svajone blush2.gif
Prikolnaja
Mano tikslas dabar ispirkt musu 1kambario buta,isigyti 2-3kambariu,cia pradziai,o paskui dar parasysiu... biggrin.gif
mamutas
QUOTE(Arrivederici @ 2007 05 31, 15:52)
gyvent nuosavam dvare:)- su dideliu parku, galybe gelynu ir t.t. ,
va cia mano svajone blush2.gif
*

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Vicious Vici
QUOTE(Will @ 2007 05 18, 16:59)
1. Ką reiškia viskas pasikeitė?  ax.gif
2. Nėra ko išsigąsti, nes kaina neįvardinta  unsure.gif
3. Čia reklama?  g.gif

tai žinoma, kvailam aišku biggrin.gif pati juk pardavinėja bilietus...
Will
QUOTE(*VICI* @ 2007 06 06, 13:56)
tai žinoma, kvailam aišku biggrin.gif pati juk pardavinėja bilietus...
*

hihihi.gif aš į až gavau atsakymą, kad ne reklama schmoll.gif lotuliukas.gif doh.gif
linabalt
QUOTE(Palaiminta @ 2007 04 17, 14:46)
Dali i NT, dali i fondus. I akcijas surizikuosiu gal kai turesiu daugiau pinigu, nes rizika didesne. Savo busta jau turim, i kuri investuoti nemazi pinigai ( remontas, nauji baldai ), apynauja masina irgi pirkom neseniai, tikiuosi "pratempsim" 5-10 meteliu be dideliu investiciju i savo buities gerinima. Siek tiek duokles pareikalaus keliones, bet kol dukros mazos, apsiribosim kelionemis i netolima uzsieni ar pigesnemis kur i Turkija ar Egipta. Kitu atveju, jei noresim labiau paislaidauti,  milijona sukaupti per desimt metu bus sunku. Bet as tikiu, kad musu seimai pasiseks. Svarbiausia tureti tiksla ir link jo judeti. thumbup.gif
*

Tavo svajone ir man labai prie sirdies 4u.gif . Tik itariu, kad tau ji-pakankamai reali, o man schmoll.gif Nes jus jau dabar galit sau leisti keliones i artinaji uzsieni, o mes tik apie jas svajojam - net Lietuvoj pakeliaut nerandam uz ka. Mano realios svajones pirmai pradziai butu: nuvaziuot su seima prie juros, savo nedideli 31m2 butuka pakeist didesniu, tinkamesniu 5 asmenu seimai, Per artimiausius 10 men susigalvoti ir igyvendinti tokia veikla pinigams uzdirbti, kad nebereiktu grizt i darba ir galeciau mazaja dukrele auginti namuose nors iki 3m., o ne iki 1 metuku. O stai tolimos ir nezinia ar igyvendinamos svajones - turet pinigu tiek, ir taip investuotu, kad is gaunamu palukanu ar kitaip isgauto pelno galetume gyventi nedirbdami; noreciau namuko, kur pakaktu vietos visai seimai, gal tada ir apie ketvirta vaikeli pagalvotume blush2.gif , noreciau daug daug keliauti, matyti savo vaikus tvirtai pastatytus ant koju ir sugebancius savimi pasirupinti sunglasses2.gif
Apie tai tikriausiai svajoja kiekviena mama, zmona, moteris, tik kaip tai igyvendinti, zino ne kiekviena verysad.gif As vat nelabai zinau g.gif
linabalt
QUOTE(Sun Rising 212 @ 2007 05 18, 01:06)

dar galeciau pasiulyti galimybe uzsidirbti pinigeliu, t.y. susikurti finansine laisve, per pvz 3-5 m. (pati sita galimybe suradau pries 2 men, negalejau nepasinaudoti).
zodziu, rasykite man i e-maila: bpidejos@gmail.com arba skambinkite tel. 8 652 09009
*

Nagi nagi, labai idomu - kas per galimybe uzsidirbti. Supermamos, gal kuri nors jau kreipetes i Sun Rising 212 ir galetu pasidalinti ispudziais?
Will
QUOTE(linabalt @ 2007 06 07, 16:28)
Nagi nagi, labai idomu - kas per galimybe uzsidirbti. Supermamos, gal kuri nors jau kreipetes i Sun Rising 212 ir galetu pasidalinti ispudziais?
*

Žinuteje daug parašyta 4u.gif Reikia nusipirkti bilietus mirksiukas.gif , nueiti į seminarą ir ... viskas pasikeis 4u.gif cool.gif
linabalt
QUOTE(Will @ 2007 06 07, 18:22)
Žinuteje daug parašyta  4u.gif  Reikia nusipirkti bilietus  mirksiukas.gif  , nueiti į seminarą ir ... viskas pasikeis 4u.gif  cool.gif
*

Nu jo, kazkaip kvepia Herbalaifu ir kt. panasiom organizacijom g.gif
arana81
keliam aukstyn smile.gif kazkaip nereali man atrodo mano finansine svajone iseiti i pensija 40 metu, kad niekada nebereiketu dirbti 4u.gif paskaiciavau, kiek tam reikes pinigeliu net blush2.gif
mamutas
QUOTE(arana81 @ 2008 09 15, 20:24)
keliam aukstyn smile.gif kazkaip nereali man atrodo mano finansine svajone iseiti i pensija 40 metu, kad niekada nebereiketu dirbti 4u.gif paskaiciavau, kiek tam reikes pinigeliu net blush2.gif
*

O ką veiksi namie? Atsibos soliariumai, atostogos, norisi juk gyvenime ir ką nors reikšmingo nuveikti. blush2.gif Man mano darbas labai patinka, negalėčiau be jo, jei pinigų nemokėtų, vis tiek dirbčiau. biggrin.gif Tad jau pasiekiau savo finansinę svajonę - dirbu ką noriu, o už tai dar pinigus moka ir pragyventi galiu. biggrin.gif Mėgaujuosi gyvenimu. ax.gif
arana81
QUOTE(mamutas @ 2008 09 15, 21:30)
O ką veiksi namie? Atsibos soliariumai, atostogos, norisi juk gyvenime ir ką nors reikšmingo nuveikti.  blush2.gif  Man mano darbas labai patinka, negalėčiau be jo, jei pinigų nemokėtų, vis tiek dirbčiau.  biggrin.gif Tad jau pasiekiau savo finansinę svajonę - dirbu ką noriu, o už tai dar pinigus moka ir pragyventi galiu. biggrin.gif Mėgaujuosi gyvenimu.  ax.gif
*

noriu buti archeologe savo malonumui tongue.gif bet dabar kapstausi po finansinius klodus - tokia jau profesija mirksiukas.gif
linabalt
QUOTE(mamutas @ 2008 09 15, 21:30)
O ką veiksi namie? Atsibos soliariumai, atostogos, norisi juk gyvenime ir ką nors reikšmingo nuveikti.  blush2.gif  Man mano darbas labai patinka, negalėčiau be jo, jei pinigų nemokėtų, vis tiek dirbčiau.  biggrin.gif Tad jau pasiekiau savo finansinę svajonę - dirbu ką noriu, o už tai dar pinigus moka ir pragyventi galiu. biggrin.gif Mėgaujuosi gyvenimu.  ax.gif
*

Tai tau pasiseke 4u.gif O as vis dar nezinau nei ko noriu nei kaip pakankamai uzsidirbti dirbant megstama darba, nes nezinau koks darbas man butu megstamas blush2.gif Kol kas ieskau budu uzdarbiauti internete, man tai visai patinka, bet uzdirbu toli grazu ne ne tiek, kiek noreciau... Na, bet gal dar pavyks. Jei pavyktu, tuomet tai ir butu mano megstamas darbas biggrin.gif
zilka69
Ir as svajoju kaip kuryba padaryti pragyvenimo saltiniu ,darau papuosalus is odos,truputi taisau rubelius. biggrin.gif
odetama
svajones viesai neplatinamos
arana81
QUOTE(odetama @ 2008 09 17, 23:34)
svajones viesai neplatinamos
*

as savasias platinu - tada be ju igyvendinimui trukdanciu, atsiranda ir ju igyvendinimui padedanciu, ypac, kai kalbama apie finansines mirksiukas.gif 4u.gif
milereta
smile.gif Vaikystes svajone - kad pinigai pinigus atnestu, o tu darytum ir dirbtum ka nori..
Levereti
QUOTE(milereta @ 2008 09 22, 17:08)
smile.gif Vaikystes svajone - kad pinigai pinigus atnestu, o tu darytum ir dirbtum ka nori..
*

butu idealu... bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.