Tfū tu, kreipt čia dėmesį

Žmonės visada ką nors peza. Pažiūrėk kituose skyreliuose - nepastojančias klausinėja iki vimdymo, ko nepastoja, pastojusias - kada gimdys, netekėjusias - ko neteka, ištekėjusias - kada šeimą gausins (nesvarbu, kokio ta šeima gausmo)
Tai jeigu tavo duktė sveria normaliai - tada žandukai yra pliusas. Storuliukas kūdikis pagal visuomenės normas yra gražu, taigi jie čia tau komplimentus sako

Ko tu vertini tokią mažulytę pagal podiumų standartus, jai gi dar anksti anoreksijai. Pati nustok nervuotis, kad ana pavalgius, ir aplinkinių pastabos ne tokios skaudžios atrodys. jeigu kūdikis apvalainas, tai dar joks ne rodiklis, kad bus storas visada, kai pradės tįst trijų - keturių metų, tai verkt norėsi. Mano mažius koookius žandu turėjo, kokį pilvelį minkštą, o dabar - kelnės krenta

Aš ir pati kūdikis buvau stora, na ir kas? Ištekėjau 90-60-90, ot

Nu paskui nuo vaikų biskį dasidėjo, bet ne apie tai daina, į KMI telpu kuo puikiausiai
O dėl visokių kaimynių, ypač dėl tokių grubesnių pastabų tipo, atpenėjai - tai tfū į jas... Būtų plona, sakytų, valgyt neduodi... Užvemk ką nors atitinkamo, ir atsikabins visam amžiui
Man taip pasakytų, sakyčiau:
1. Jei ta kaimynė stora: mes, maži vaikučiai, tai ne penimės, nes mes ne paršai, o valgom, kad būtume gražuoliai, penisi tik kiaulės ir didelės tetos
2. Jei ta kaimynė plona: mes sveriame pagal visas normas, o valgome gerai todėl, kad vyresniam amžiuj raukšlių neturėtume