Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Linijiniai šokiai
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Joliuke
Sveikos. Nesenai pradėjau lankyti linijinius šokius. Tikiuos yra ir daugiau merginų juos lankančių. Galėtume paplepėt apie tai kokius šokiukus mokomės, kaip sekasi, pasidalint šokiukų muziką. Taigi, kviečiu visas prsisjungti. 4u.gif
litavkasam
O kokie čia šokiai? Nelabai įsivaizduoju, gal ir aš norėčiau pabandyt lankyt. O kur tu lankai?
Joliuke
QUOTE(litavkasam @ 2007 04 01, 16:57)
O kokie čia šokiai? Nelabai įsivaizduoju, gal ir aš norėčiau pabandyt lankyt. O kur tu lankai?
*

Apie šokius gali pasiskaityti Cia. Aš lankau savo miestelyje, bet jei gyveni didesniam mieste, tai tikrai rasi kur nueit 4u.gif
Vada
Sveikutes,

Vakar buvau pirmoj solo latino treniruotėj smile.gif Labai patiko thumbup.gif Salsa veža!!! Tik šiandien kotais raumenukus paskauda... blush2.gif Berods pasportuoju g.gif Tik gaila, kad kitos treniruotes reikes laukti taip ilgai, net dvi savaites verysad.gif
Joliuke
QUOTE(Vada @ 2007 04 03, 15:20)
Sveikutes,

Vakar buvau pirmoj solo latino treniruotėj  smile.gif Labai patiko  thumbup.gif  Salsa veža!!! Tik šiandien kotais raumenukus paskauda...  blush2.gif  Berods pasportuoju  g.gif  Tik gaila, kad kitos treniruotes reikes laukti taip ilgai, net dvi savaites  verysad.gif
*

Sveika. Papasakok kokius šokiukus mokotės šokt, gal bus sutapimų?
node
Sveikos 4u.gif
aš irgi lankiau linijinius šokius. Labai patiko thumbup.gif Išmokom salsą, čača, kaubojišką čača, airiškus šokius, valsą, merengę, sirtakį, tango wub.gif
Labai noriu ir dabar lankyti, tik jau poroje, bet partnerio nesurandu unsure.gif
Linijiniai tikrai buvo super, nesulaukdavau, kada ateis šokių pamokos bigsmile.gif
Rezia
Sveikos mamytes!
O aš pati esu šokių mokytoja biggrin.gif
Be pramoginių šokių mokau šokti ir linijinius smile.gif Šiuo metu šoku su savo 6 mėnesių dukryte thumbup.gif
Kai atšils orai dar labiau, būtų galima susibekt kelioms mamytėms su vaikučiais ir pabandyt pašokt vieną kitą judesėlį tongue.gif
Rylinga
Sveikos, aš taip pat lankau linijinius šokius smile.gif Mano mokytoja Jurga, ta kuri vedė Lietuvos šokių dešimtuką
Yra toks internetinis puslapis www. sokiuakademija. lt , kurį kuria jos brolis, tai, jei įdomu, galite užeiti ir gal ką naudingo jame rasite smile.gif
Milano
Sveikos 4u.gif aš taip pat mokausi šokti linijinius šokius.... tuoj bus trys mėnesiai ax.gif aš lankau Petreikio šokių studiją.
Ciukyta
Sveikutes,

gal kas galite pasiulyti kaune ax.gif kokio linijinio sokio studija ar kazka panasaus?
ursule
QUOTE(Rezia @ 2007 04 14, 00:03)
Sveikos mamytes!
O aš pati esu šokių mokytoja  biggrin.gif
Be pramoginių šokių mokau šokti ir linijinius  smile.gif Šiuo metu šoku su savo 6 mėnesių dukryte  thumbup.gif
Kai atšils orai dar labiau, būtų galima susibekt kelioms mamytėms su vaikučiais ir pabandyt pašokt vieną kitą judesėlį  tongue.gif
*

AS UZ TOKI SUSIMATYMA SU VAIKAIS 4u.gif , jei ka rasykit i az
mergyshka
Kaune geriausias klubas biggrin.gif yra sokio populiarinimo centras ax.gif
Vada
Prasideda naujas sezonas!
Laukiu nesulaikiu pirmadienio, kai bus pirmas susitikimas po vasaros tongue.gif
Kaži nepamiršau žingsnelių blush2.gif nes pastrypčioti taip ir neatsirado progos...
TiTiJu
sveikos sokejos, ar dar yra sokanciu? as jau antras menuo lankau linijinius, visai smagu, labai patinka thumbup.gif
Arktos
Aš linijinius šokius lankau tik ketvirtas mėnuo,bet man labai patinka,ypač rumba wub.gif
TiTiJu
me dar tokio nesimokem tongue.gif
Arktos
QUOTE(laurat @ 2008 01 15, 09:51)
me dar tokio nesimokem  tongue.gif
*

Čia jau antros pakopos šokis mirksiukas.gif O ką jūs dabar šokat? Ča ča? Sirtakį? rolleyes.gif
Shiaurinee
Kai lankiau linijinius, mes rumbą mokėmės pirmojoje pakopoje mirksiukas.gif o antrojoje taipogi rumbos mokė, bet jau kitaip sustatyta buvo kiek pamenu g.gif
Arktos
QUOTE(Shiaurinee @ 2008 01 15, 20:07)
Kai lankiau linijinius, mes rumbą mokėmės pirmojoje pakopoje  mirksiukas.gif  o antrojoje taipogi rumbos mokė, bet jau kitaip sustatyta buvo kiek pamenu  g.gif
*

Matyt,kiekvienas vadovas kitaip sudėlioja šokius mirksiukas.gif Svarbiausia,kad šokti smagu thumbup.gif
TiTiJu
aha, mokemes sirtaki, cia cia, airiska kazkoki smile.gif, daug mokemes, bet as pavadinimu nzn... as tik pagal melodija galiu pasakyti kaip sokasi smile.gif
LijaAntLedo
O kur lankote? Vilniuje? kaip daznai ir kaip bei kiek mokate? butu idomu ir naudinga, bet matyt tik nuo rugsejo galima prisijungti? rolleyes.gif
Prata Vetra
Sveikos 4u.gif Nuo rudens lankau linijinius šokius Kaune, čia
Pastebėjau, kad ne visur, kur yra Solo latino, yra tikrieji linijiniai šokiai. Kitame klube lankau porinius šokius. Tame klube per kalėdinį vakarėlį buvo atėjusios merginos iš solo latino grupės. Kai jos pašoko, tai paaiškėjo, kad mokinasi ne tikruosius linijinius šokius (kokius mokina visame pasaulyje), o porinių šokių moters partiją 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LijaAntLedo @ 2008 01 16, 16:39)
O kur lankote? Vilniuje? kaip daznai ir kaip bei kiek mokate? butu idomu ir naudinga, bet matyt tik nuo rugsejo galima prisijungti?  rolleyes.gif
*

Bent Kaune naujos grupės yra sudaromos kelis kartus per metus smile.gif Ir čia ne tik tame klube, kurį lankau, bet ir kituose.
Shiaurinee
QUOTE(LijaAntLedo @ 2008 01 16, 16:39)
O kur lankote? Vilniuje? kaip daznai ir kaip bei kiek mokate? butu idomu ir naudinga, bet matyt tik nuo rugsejo galima prisijungti?  rolleyes.gif
*

Aš Petreikio studijoje lankiau pas mokytoją Ingridą ( thumbup.gif superinė). Dabar kaip tik pasižiūrėjau jų saite, tai šią savaitę pradėjo nauja grupė. Tai dar turbūt būtų galima prisijungti mirksiukas.gif
LijaAntLedo
deja deja, laikas netiks verysad.gif paskaita iki 20h 4u.gif
Arktos
jei ne paslaptis,kiek mokate už šokius? ax.gif
Prata Vetra
QUOTE(Arktos @ 2008 01 16, 22:20)
jei ne paslaptis,kiek mokate už šokius? ax.gif
*

Kaune 45lt (studentams 40lt) už mėnesį, 1k per savaite po 1h. Kai domėjausi, tai mačiau ir šiek tiek mažesnių ir didesnių kainų smile.gif
TiTiJu
As moku i men 120Lt, karta per savaite sokame po 1,5valandos. Bet kadangi man labai aptinka, tai lankau du kartus per savaite, po 1,5valandos ir moku 170Lt, nesigailiu ir negaila moketi tokai suma.. wink.gif

Dar vis kvieciami nauji nariai i penktadienio grupe, gal atsirastu norinciu? ax.gif
Arktos
Pradėjome mokytis airišką šokį thumbup.gif
TiTiJu
QUOTE(Arktos @ 2008 01 23, 19:23)
*

thumbup.gif ir man jis labai patinka... o kaip paprakaituoji per ji bigsmile.gif visas dienos maistas isgaruoja biggrin.gif
Arktos
QUOTE(laurat @ 2008 01 23, 20:16)
thumbup.gif  ir man jis labai patinka... o kaip paprakaituoji per ji  bigsmile.gif  visas dienos maistas isgaruoja  biggrin.gif
*

Nepasakyčiau,kad labai intensyvus šis šokis doh.gif prieš tai mes šokame bugi vugi,tai po jo vos kvapą atgauname lotuliukas.gif
nikute
QUOTE(laurat @ 2008 01 23, 15:02)
Dar vis kvieciami nauji nariai i penktadienio grupe, gal atsirastu norinciu?  ax.gif
*

Kurioj Vilniaus vietoj ir kuriuo laiku? bigsmile.gif
TiTiJu
QUOTE(nikute @ 2008 01 23, 23:47)
Kurioj Vilniaus vietoj ir kuriuo laiku?  bigsmile.gif
*

Madoje, antram aukste, laikas 19,15
Raschida
QUOTE(LijaAntLedo @ 2008 01 16, 20:25)
deja deja, laikas netiks  verysad.gif paskaita iki 20h  4u.gif
*

jei dar domina, gali prisijungti Naugarduko g prie pradedanciuju grupes antradieniais 20.15
nikute
O gal kas "Dileksoje" Žirmūnuose šokate? Man ten būtų laaabai patogu. Bet naujokų, jaučiu, nebepriima g.gif
labukas
Lankau Klaipėdoje moku 80Lt 2k į savaitę užsiėmimai. 1 lygio grupė. Šokame sirtakį, valsa (i feel like foolish), kažkokį nykštukų šokį, estų polką, airišką kur reikia vis greičiau ir greičiau šokti (forever green liktai), rumbą ir dar visokius kantri, funki stiliaus šokius.
`delfine`
QUOTE(Arktos @ 2008 01 23, 19:23)
*

vaje wub.gif aš jį labiausiai ir noriu išmokti ... kažkada esu šokus mažą atkarpėlę...tai taip sužavėjo 4u.gif

QUOTE(laurat @ 2008 01 24, 10:14)
Madoje, antram aukste, laikas 19,15
*

kokiom dienom? kokius šokius? ir kiek kainuoja? bigsmile.gif
nikute
QUOTE(nikute @ 2008 01 24, 19:31)
O gal kas "Dileksoje" Žirmūnuose šokate? Man ten būtų laaabai patogu. Bet naujokų, jaučiu, nebepriima  g.gif
*

Pasikartosiu. 4u.gif
ypata
Na, užsimaniau ir aš į linijinius šokius. Dbar mąstau-aerobikos tai žiauriai nevirškinu, kažin nėra čia kažkokio panašumo? Gal kas girdėjot, kur Kaune renka pradedančiųjų grupes?
Irvel
Pradėsiu ir aš šokti. Senai norėjau, tik pas mus niekas neorganizavo.Dabar jau bus. Labai laukiu ax.gif
Irvel
Tai va, pradėjau lankyti. Labai patiko. Tikiuosi nenusivilsiu. Bet kodėl čia niekas nebesilanko? g.gif Nebėr šokančių? g.gif lotuliukas.gif
TiTiJu
Labai geras sumanymas lankyti butent siuos sokius.... thumbup.gif
`delfine`
QUOTE(Irvel @ 2008 04 30, 10:54)
Tai va, pradėjau lankyti. Labai patiko. Tikiuosi nenusivilsiu. Bet kodėl čia niekas nebesilanko?  g.gif  Nebėr šokančių?  g.gif  lotuliukas.gif
*

QUOTE(laurat @ 2008 04 30, 11:21)
Labai geras sumanymas lankyti butent siuos sokius....  thumbup.gif
*

tai gal daugiau pasidalinkit ispudziais, ko mokotes rolleyes.gif tada bus daugiau ir lankanciu sia tema, o gal ir sokius mirksiukas.gif
Irvel
QUOTE(`delfine` @ 2008 04 30, 11:35)
tai gal daugiau pasidalinkit ispudziais, ko mokotes  rolleyes.gif  tada bus daugiau ir lankanciu sia tema, o gal ir sokius  mirksiukas.gif
*

Tai kad aš pradinukė tuose šokiuose. ax.gif Tik vieną kartą buvau, tai neką turiu papasakoti. O su kokiu apavu jūs šokate? Pas mus tai daugiausia su kedukais. Nes ir pati mokytoja tokiais apsiavus. Bet kitos ateina su bateliais ir sako, kad kedai per sunkus apavas . Bet labai patogu. Bent jau man. ax.gif
Kokios kainos pas jus? Mes mokam 120 Lt už tris mėnesius. Manau, labai nedaug. Sako, kad labai brangu salės nuoma. Labai šauni mūsų mokytoja. Choreografijos magistrantė. Jau tuoj baigs, už poros mėnesių. Nu va, kiek priplepėjau. Su visom smulkmenom. biggrin.gif
`delfine`
QUOTE(Irvel @ 2008 04 30, 14:06)
Tai kad aš pradinukė tuose šokiuose.  ax.gif  Tik vieną kartą buvau, tai neką turiu papasakoti. O su kokiu apavu jūs šokate? Pas mus tai daugiausia su kedukais. Nes ir pati mokytoja tokiais apsiavus. Bet kitos ateina su bateliais ir sako, kad kedai per sunkus apavas . Bet labai patogu. Bent jau man.  ax.gif
Kokios kainos pas jus? Mes mokam 120 Lt už tris mėnesius. Manau, labai nedaug. Sako, kad labai brangu salės nuoma. Labai šauni mūsų mokytoja. Choreografijos magistrantė. Jau tuoj baigs, už poros mėnesių. Nu va, kiek priplepėjau. Su visom smulkmenom.  biggrin.gif
*

as asmeniskai nesoku ax.gif
o del avalynes pasiziurek cia Puantas tikrai manau gali kazka issirinkti (girdejau kad tie snikeriai patogus)
Irvel
QUOTE(`delfine` @ 2008 04 30, 14:16)
as asmeniskai nesoku  ax.gif
o del avalynes pasiziurek cia Puantas tikrai manau gali kazka issirinkti (girdejau kad tie snikeriai patogus)
*

Ačiū. Mokytojos tokie ir buvo. Net negirdėjus tokio pavadinimo - snikeriai. ax.gif
Kodėl nešoki? Nėr netoli ar nedomina?
ypata
QUOTE(Irvel @ 2008 04 30, 11:06)
Nu va, kiek priplepėjau. Su visom smulkmenom.  biggrin.gif
*

Tik liko neaišku, koks čia miestas ir kokia mokykla biggrin.gif
Aš ieškojau pradinukų grupės Kaune, tai kol kas neradau, gal nuo gegužės kas nors formuos naujas, tikiuosi...
Irvel
QUOTE(ypata @ 2008 04 30, 14:21)
Tik liko neaišku, koks čia miestas ir kokia mokykla biggrin.gif
Aš ieškojau pradinukų grupės Kaune, tai kol kas neradau, gal nuo  gegužės kas nors formuos naujas, tikiuosi...
*

Čia Kretinga ax.gif Skaičiau, kad Lietuvoje viso yra 11 vietų, kur mokoma linijinių šokių. Kaip provincija, laikomės neblogai. biggrin.gif
Noelle
laba,
nesupykit, kad įsiterpsiu. Norėjau tik paklausti ar iš šokančiųjų nebūtų susidomėjusių papildyti savo asmeninį albumą fotografijomis.
Kainuotų tik sugaištą laiką.
Veiksmas vyktų Vilniuje, kažkurią iš gegužės 18-31d.
Jei kas susidomėtų brūkštelkit až.
TiTiJu
QUOTE(Noelle @ 2008 05 08, 14:50)
laba,
nesupykit, kad įsiterpsiu. Norėjau tik paklausti ar iš šokančiųjų nebūtų susidomėjusių papildyti savo asmeninį albumą fotografijomis.
Kainuotų tik sugaištą laiką.
Veiksmas vyktų Vilniuje, kažkurią iš gegužės 18-31d.
Jei kas susidomėtų brūkštelkit až.
*

kaip idomu... o ka reiketu daryti? g.gif
Irvel
Šiandien šokių diena. Po darbo užbėgu trumpam namo ir iškeliauju šokti. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.