Sveikos mamytes.Na mano plaukai tai nera labai jau ploni,bet kadangi jie ilgi tai tas svoris juos ir nutesia ir jie prie saknu pasidaro tokie susiploje,kadangi man patinka isviso tokie pusti plaukai ir purus tai as aprasysiu budus kuriuos naudoju,gal ir jums pravers.
Nusipirkau KADUS sampuna ploniems plaukams purinanti,mickeviciau gatvej 20 lt 40 cnt kainuoja,bet uztenkajo labai ilgam.Balzama naudoju kaip kada i galvasauna,neperku specialaus kazkokio purinamo,eilini naudoju.Paskui istepu plauku galiukusserumu vellos,o plauku purinimui tai perku NIVEA yra toks skystis specialiai blondinems tiposviesinantis ir purumo suteikiantis,dabar jau maciau yra ir tamsiaplaukems specialiai kaip naujiena,bet as bkondine tai tik ta esu isbandzius.kaina jo 9-10 lT,yra visuose prekybos centruse prie nivea priemoniu.
Pries ji tepant palenkus galva gerai iskedenu plaukus.Mano plaukai zemiau peciu ir iskarpyti tai as taip gerokai i sauja jo isipilu ir taip stengiuos itrinti ta priemone ir ikedenti i tas vietas na prie saknu

bet cia paskui dozes pagal save ir savo plaukus matysit,nes as irgi ne iskarto atsirinkau,jei per mazai nivea priemones,ne taip ispucia,jei per daug riebaluoja

cia jau reikia pasipraktikuot,ir svarbiausia palenkus galva gerai ikedenti ta priemone i plaukus.As tai dziovinu dziovintuvu taip palenkus galva ir taip dziovindama dar su pirstais juos nuo saknu maigauna taip purinu su pirstais kol isdziusta.Drauge sake naudoja naturaliai dziustant tai irgi sake purina,bet del to negarantuoju

pati nesu isbandzius.
Na kai isdziovinu atverciu galva ir jie nebuna prisiploje.Tai taip kasdienai i darba darausi,o jei noriu savaitgaliui jau kur pasipuost i trasa tai tada tai imiu sruoga plauku is sono pakeliu ja,papurskiu laku,paskui kita,paskui taip pat is kito sono,is kito ir is galo,uzverciu galva ir taip dar su pirstais pasildau tas srugas pakelus nuo saknu,tada atverciu galva ir isviso superine plauku sukuosena buna,bet mano plaukuciau truputi pakarpyti
Na nezinau ar jus cia suprasit,bet manau minti isdesciau,o paskui jau cia nuo jusu noru priklausys

ir bandymu.