To Berrry: pavydetinas tavo kudikelis-tiek daug miega! kai prisiklausau apie pieno trukuma, kolikas, nemiegotas naktis, net nesitiki kad tokiu vaikiuku buna. nors mano sesute irgi gerai valge ir miegojo (skirtumas tik toks, kad buvo maitinta misineliu, o tokie kudikiai kaip zinia geriau miega). linkiu ir toliau taip.
na, bet pirmą mėnesį mažai miegojo
beje, labai grazios Julytes nuotraukos.
dėkui
o jei lauke 2-3 val. bunat, tai ar neisalksta, ar neprireikia pervystyti?
Nepraalksta, nes į lauką vežu iškart po maitinimo. Pervystyti kol kas tik vieną kartą reikėjo, tai pas draugę užsukau ir pervysčiau, gerai, kad netoli buvau
as tik ir girdziu aplink, kaip sunku paciai maitinti, kaip skauda is pradziu, kad geriau ir paprasciau misinelis,
ir aš nepaguosiu, pradžia ir man sunki buvo, ir su aukštom temperatūrom, ir nugraužtais speneliais. betgi viskas su laiku praeina, o kai ko galima ir išvengti, jei dar gimdymo namuos parodys, kaip teisingai kūdikį prie krūtinės dėti ir kitų svarbių dalykų. dabar maitinimas yra tik malonumas, nors pirmą mėnesį vos nepradėjau maitinti mišinėliu
bet kodel vienos turi pieno, o kitos ne?
į šitą klausimą tikrai sunku atsakyt, nes neįlysi į kitos moters vidų ir nesužinosi, ar ji tikrai pieno neturėjo, ar jai tiesiog pabodo ar per sunku buvo maitint, bet ji to nenori pripažint. manau, kad kai kuriais atvejais pasakymas "neturėjau pieno" yra paprasčiausias pasiteisinimas. bet to visom tikrai netaikau, nes, kaip jau sakiau į kitos moters vidų neįlysi

svarbiausia nestresuok, norėk, ir bus to pienelio. o jeigu nebus, tai ir su mišinukais lygiai tokie patys sveiki ir gražūs vaikiukai užauga. sėkmės