Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sekcija
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Heta
Norim iki svenciu nusipirkt nauja sekcija,nenoriu dideles,gal patartumet kokia ? g.gif O gal nuotraukeliu turit? wub.gif
Aušrinė
Mes kaip tik šią savaitę įsigijom sekciją, tai labai gerai žinau ką reiškia lengvo varianto ieškojimas smile.gif
Tiesa pasakius, nieko mums patinkančio ir neradom. Praverčiau ne vieną baldų katalogą. Norėjosi kažkokio labai lengvo varianto. T.y. ne dėl susidėjimo, o dėl grožio rolleyes.gif Na pvz. tokio:
user posted image

Galiausiai nutarėm gaminti pagal užsakymą. Rezultatu likom patenkinti, nes iki smulkmenų suderinom projektą (spalvas, rankenėles, lentynų aukštį, stalčių kiekį ir t.t.). Mūsiškis variantas tikrai labai paprastas, tačiau tuo jis man ir patinka smile.gif Jei bus įdomu, kada nors įmesiu foto.
SANI26
Mes taip pat paskutiniu metu buvom uzsieme sekcijos paieskomis.
Varciau visokius katalogus, ieskojau internete, perejom visas baldu parduotuves.
Su vyru nusprendem, kokia mums patiktu. O tada nuejom pas baldu gamintojus ir uzsisakem. Suderinom viska: spalva, dydi, suprojektavo viska pagal musu poreikius, ismatavimus, pagal aparatura. O ir kaina gavosi truputi mazesne nei parduotuveje.

Del patarimo biggrin.gif cia jau skonio reikalas wink.gif
Man patinka kompaktiska ir funkcionali. Nemegstu vien lentynu, nes tai daugiau dekoro dalis, o praktiskumo - maza.

Gali pavartyti OTTO kataloga, gal kokiu ideju kils Spausti cia
Ieva-Pieva
as noreciau antikvarines rolleyes.gif liktu ir vaikams, ir anukams wub.gif
Zvirbliuke
QUOTE (Ieva-Pieva @ 2004 12 10, 10:47)
as noreciau antikvarines rolleyes.gif liktu ir vaikams, ir anukams wub.gif

Antikvaras gražu, bet turi derėti prie viso interjero ...O jei vaikai ar anūkai pasirinks modernų, minimalistinį? wink.gif
Kita vertus, pati svajoju apie kokią antikvarinę skrynią ar pan - toks daiktas, manau, tiktų bet kur...
1111
QUOTE (Aušrinė @ 2004 12 08, 12:31)
Galiausiai nutarėm gaminti pagal užsakymą. Rezultatu likom patenkinti, nes iki smulkmenų suderinom projektą (spalvas, rankenėles, lentynų aukštį, stalčių kiekį ir t.t.). Mūsiškis variantas tikrai labai paprastas, tačiau tuo jis man ir patinka smile.gif Jei bus įdomu, kada nors įmesiu foto.

Perskaiciau ir pamanaiu kad apie save skaitau biggrin.gif
Mes irgi vos nenusokom nuo protelio, kol radom kas baldus pagamins. Pagaliau turim toki daikta, koki ir susiprojektavom rolleyes.gif
Ir pasakysiu as jums, kad mokejom daug daug pigiau, nei butumem pirke parduotuvej wink.gif
Aušrinė
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2004 12 10, 12:24)
Ausrine, kur gamino ir kas projektavo? Labai labai reikia. Baigiu pasiust  ohmy.gif
*

Užsisakėm firmelėj Baldų Vizija (Ž.Šančiai). Dirbu su jais vienam pastate, tai matau kaip jie dirba.
Patarimas užsisakant - reikia maždaug žinot ko nori, įsivaizduot ką kur dėsi. Tada pagal tavo norus bus ir projektukas. smile.gif
UKĖ
stai cia yra neblogu ideju smile.gif :

http://www.oltena.lt/img/svetaines_baldai/index.html

gal dar kas zinote kokiu puslapiuku su nuotraukom?
ITA
Gal kam pravers-
http://www.blackredwhite.com/webapp/cgi-bi...ecart/index.cgi
http://www.mbl.ru/- cia visokiausiu sekciju yra nuo super masyviu iki minimalistiniu variantu. Didelis pliusas, kad dauguma pavyzdziu su projekteliais-breziniais. tongue.gif
Vandenė
Nu aš čia biški "pareklamuosiu" savo kraštiečius,bet jų baldų galima nusipirkti Vilniuje ir Kaune,tai galite pasidairyti jų puslapėlyje rolleyes.gif
Sekcijos
Gal kam pravers smile.gif
doh.gif pamiršau pasakyti,kad mes turime "Stas" sekciją wink_3.gif
neraska
Laba diena. Mes gyvename vieno kambario bute triese-aš, mano draugas ir 6 mėn. vaikelis. Turime tokią nedidelę spintą-sekciją. Gal žinote būdų, kaip kuo daugiau į ją sutalpinti mūsų visų trijų daiktus (drabužiai, rankšluosčiai, patalynė, kūdikio priežiūros priemonės...). Daugiau kur jų dėti neturiu. Patarkit. sad.gif Nervina betvarkė.
cherry coke
gal gali pabandyti aprasyti kaip tas 1 kambario butas atrodo? kokio dydzio kolidorius, praejimas i virtuve, kurioj buto vietoj durys i tuoleta ir vonia. Ar virtuve pilnai apstatyta baldais, kokiu ir kur dar baldu turite? kiek yra kvadratu, ar nuosavas ar nuomojamas? ar butu galimybe nusipirkti keleta nauju daiktu susidejimui?

Tada galeciau patart ka nors, nes kazkada ir mes trise vieno kambario bute gyvenom ( 35 kv. ) smile.gif
mini
Kai ant žemės nėra vietos tai visai neblogas sprendimas dėti viską palubėje rolleyes.gif . Jei koridorius erdvus tai daug kas pasigamina ir pasikabina spinteles virš jame esančiu durų iki lubų. Ten būtų galima susidėti mažiau reikalingus daiktus ar kito sezono rūbus smile.gif

neraska
Visur jau tiek prikaišiota. Mes į butą persikraustėme prieš metus. Prieš tai aš gyvenau savo dideliuose, erdviuose namuose. Tad tokia maža erdvė man svetima. Daug dalykų, kurie laikinai nereikalingi, išvežiau pas mamą. Papildomų baldų gal ir būtų galima kur nors pristatyti, bet mane nervina, kai kambarys atrodo perpildytas. Galvoju, gal daiktus bandyti pakuoti į kokias dėžutes, pvz.: vaiko žaislus, dokumentus ir pan.? Kaip jūs manot?
ader
Labai sunku ka nors patarti kai neisivaizduoju kokia ta sekcija, bent jau ismatavimai, aukstis plotis, gylis, kiek lentynu, ar imanoma padaryti daugiau lentynu. Gal kokius daiktus galima laikyti po lova, sofa ar kitur paslepus. As irgi gyvenau tokiam nedideliam bute, koridoriuj buvo sienine spinta, daug daiktu ten tilpo, o kambary stovejo drabuziu spinta, lentyna ir komoda. Telikas ant komodos, o vaiko zaislai ir kiti niekuciai lentynoj, sofa sustumiama i vidu, taigi vietos daug neuzeme 140*90. I dezutes nebloga ideja pakuoti, daugiau telpa, o taip pat nekaupti nereikalingu daiktu, zaislu, drabuziu kuriu jau senokai nedevi.
Ieva-Pieva
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Spyrga
as sekcija dariausi pagal uzsakyma. nenorejau nieko didelio ir griozdisko
user posted image
o ten virsuj sedi mano katinas blush2.gif
vvandene
keletas sekcijų
Simuko
Spyrga, o ten katinas tikras blink.gif o sekcija tai tikrai faina

siaip as irgi pritarciau tai idejai, kad reik zinot ko nori ir tadu uzsakinet individualiai, kad pagamintu. pirma, gausi to, ko nori, antra, idomu - bet tikrai pigiau.o ir spalva bus tokia kokios nori. kai mes iekojom, tai turejom problema del spalvos, deja, ne visur turi tu spalviniu variantu. o ir metmenys daznai neisikomponuoja i musu nurodytas vietas.

beje, musu taip vadinama sekcija irgi gaminta pagal uzsakyma, tik modeliukas rastas nete ir patobulintas pagal poreikus ax.gif
Spyrga
QUOTE(Simuko @ 2006 01 31, 20:47)
Spyrga, o ten katinas tikras blink.gif o sekcija tai tikrai faina

siaip as irgi pritarciau tai idejai, kad reik zinot ko nori ir tadu uzsakinet individualiai, kad pagamintu. pirma, gausi to, ko nori, antra, idomu - bet tikrai pigiau.o ir spalva bus tokia kokios nori. kai mes iekojom, tai turejom problema del spalvos, deja, ne visur turi tu spalviniu variantu. o ir metmenys daznai neisikomponuoja i musu nurodytas vietas.

beje, musu taip vadinama sekcija irgi gaminta pagal uzsakyma, tik modeliukas rastas nete ir patobulintas pagal poreikus ax.gif
*

Aciu 4u.gif Man irgi mano sekcija patinka biggrin.gif
O katinas ten pats tikriausias biggrin.gif Jis pas mane megsta ne tik sitos sekcijos, bet ir virtuves baldu virsum palaipioti blink.gif
Su spalvom man irgi buvo problemu, nes is to, kas siuloma parduotuvese gatavo, nieko tinkancio sau neradau. Jei spalva dar budavo siek tiek i tema, tai modelis kazkoks baisuokliskas doh.gif O jei modelis plius minus tinka, tai tik kokios vienos spalvos, kuri visiskai ne prie ko blink.gif Ir dar pastebejau desninguma - paprastai kuo mazesne sekcija, tuo ji daugiau kainuoja blink.gif
Simuko, o gal turi savo sekcijos foto?
murmt
Aš nusižiūrėjau tokius svetainės baldelius iš www.silverdolphin.org . Gyvai apžiūrėjus paliko visai gerą įspūdį, tik brangoki, ypač televizorių staliukai/spintelės. Užtat puslapy gali susidėliot bendrą vaizdą smile.gif
Ieva-Pieva
user posted image
Papildyta:
user posted image
Nerytė
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 02 05, 17:32)
user posted image
Papildyta:
user posted image
*

Labai grazios saulegrazos... ax.gif
Ieva-Pieva
user posted image
doma_
user posted image šita įdomi tokia

user posted image ir ši miela, labai panaši į mano thumbup.gif
Saga
QUOTE(doma_ @ 2006 02 06, 21:06)

user posted image ir ši miela, labai panaši į mano  thumbup.gif  [/color]
*

o kaina orientacine gali parasyti, kazkaip kiek teko ziureti tos modernesnes tooookios brangios.... verysad.gif verysad.gif ......
Afro
kokie faini baldai, o beje kur juos cia galima isgyti? Gal yra internete adresiukas?
Saga
as tai ziurinejau http://www.brw.com.pl/en_index.html .. yra cia neblogu sekciju. Tai lenku gamykla, baldu kokybe visai nieko... ir daug kas Lietuvoje parveza.. tai ziurineju ir glavoju kiek tai galetu kainuoti g.gif

va dar yra lietuviskas pulapiukas http://www.vibaltpega.lt/index2.php?kas=bbaldai kiekt eko girdeti apie sia firma tai kokybe ju gera.... reikes pasidometi kainomis
Ieva-Pieva
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Ieva-Pieva
įdomus kampinis sprendimas
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
pukuota
Merginos, kurios daretes svetaines baldus pagal individualu uzsakyma, gal galetumete parasyti atsiliepimus ir ideti kontakus, nes mes kaip tik ieskome kas galetu pagaminti minimalistine sekcijyte.
Spyrga
QUOTE(pukuota @ 2006 02 19, 21:50)
Merginos, kurios daretes svetaines baldus pagal individualu uzsakyma, gal galetumete parasyti atsiliepimus ir ideti kontakus, nes mes kaip tik ieskome kas galetu pagaminti minimalistine sekcijyte.
*

Mano sekcijytes nuotrauka 17 posme 4u.gif Firmos, kurioje ja dariausi, internetinis puslapis čia. Be sekcijos ten pat gaminausi ir vonios baldus. Nusiskundimu neturiu schmoll.gif
Simka
Laba visiems,

Susidūriau su tokia problemėle. Baldų salonuose niekaip nerandu tokios sekcijos, kokios norųsi. Skelbimų, gaminančių ir projektuojančių baldus, yra daugybė. Gal kas galėtų pasidalinti patirtimi ir rekomenduoti patikimus projektuotojus ir gamintojus. Domintų svetainės sekcija - šiuolaikinio dizaino, be jokių išraitymų smile.gif
Labai lauksiu pasiūlymų!
ringa
O gal žinot kas Kaune gamina kokybiškus baldus pagal individualius užsakymus? Iš faneruotos plokštes?
Spyrga
QUOTE(Simka @ 2006 02 20, 18:17)
Laba visiems,

Susidūriau su tokia problemėle. Baldų salonuose niekaip nerandu tokios sekcijos, kokios norųsi. Skelbimų, gaminančių ir projektuojančių baldus, yra daugybė. Gal kas galėtų pasidalinti patirtimi ir rekomenduoti patikimus projektuotojus ir gamintojus. Domintų svetainės sekcija - šiuolaikinio dizaino, be jokių išraitymų smile.gif
Labai lauksiu pasiūlymų!
*

kad jau čia yra tema apie sekcijas. paziurek. as ten parasiau, kur gaminausi.
Simka
doma, iš tikrųjų būtų labai įdomu sužinoti kas tokią sekciją pagamino - ar bent jau panašią. Ji labai man patiko. Gal orientacinę kainą taip pat būtų galima sužinoti?
doma_
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Simka @ 2006 02 21, 10:34)
doma, iš tikrųjų būtų labai įdomu sužinoti kas tokią sekciją pagamino - ar bent jau panašią. Ji labai man patiko. Gal orientacinę kainą taip pat būtų galima sužinoti?
*

Tą sekciją pagamino mano vyras biggrin.gif jis tuom užsiima
vidule
QUOTE(ringa @ 2006 02 20, 23:38)
O gal žinot kas Kaune gamina kokybiškus baldus pagal individualius užsakymus? Iš faneruotos plokštes?
*

Kai ieškojau,kad man kas baldelius pagamintu is fanieruotos plokštės,tai teko subendrauti su šiom firmom Kaune:Virūna,Formeda,Holta.Pabandyk šiose firmose pasidomet.
Saga
QUOTE(Simka @ 2006 02 21, 10:34)
*

As jau su ta foto apejau baldines firmas blush2.gif ... labai jau man patiko tokia sekcija, norejau bufetuko, be dabar galvoju, kad tas variantas daug geriau butu... kadangi turime kambariu pakankamai, tai nera tikslo statyti dideles sekcijos. Tai va, kainos.... maciau tokius baldus baldu parduotuveje jau pagamintus (veiksmas ne Vilniuje, ir Ne Kaune)... tai vienos sistemos kaina, nu pvz ta kur stiklas 2500 Lt... paskui tos ilgos sekcijos kaina irgi nuo 2100 iki 2500 ... nu visa sistema butu brangoka... nuejau dar i firma kur vezasi is lenku tokias sekcijas tai kaina apie 2500, paskui radau tokia firmele kuri gamina baldus (tos firmos pagamintu baldu kokybe gera ir atsiliepimai is pazystamu geri)... tai jie ziurejo ne i modernuma (tas labai kaina uzkelia wink.gif ) o i plokstes ir darba... orientacine kaina iki 1500 Lt.... manau man tiks, tiktai truputi dar saudausi ideju ir ko gero mes jau ziuresime kazka panasaus...
milabra
Kaip jums atrodo, pagal užsakymą gaminama sekcija (nu ne iš mažųjų) 3500 Lt - normalu? g.gif
Spyrga
As uz saviske mokejau 1200 ar tai 1300 Lt Nebepamenu schmoll.gif
Milabra, gal ten pas tave daug visokiu pribumbasu? g.gif
milabra
QUOTE(Spyrga @ 2006 02 21, 11:12)
As uz saviske mokejau 1200 ar tai 1300 Lt  Nebepamenu  schmoll.gif
Milabra, gal ten pas tave daug visokiu pribumbasu? g.gif
*

Nu ji už taviškę didesnė. ir tokia - kampu turi suktis, nu kad įstačius kampas neliktų tuščias. Tai kai ieškojau, kampinių sekcijų rasti neįmanoma. Ir visos su spintom doh.gif O man reikėjo kelių spintelių, stalčių ir lentynų. Projektas tai gražus, tik vis nesiryžtu gaminti ax.gif kaina baido. Čia Baldų Saloj, jei ką smile.gif
Spyrga
QUOTE(milabra @ 2006 02 21, 12:34)
Nu ji už taviškę didesnė. ir tokia - kampu turi suktis, nu kad įstačius kampas neliktų tuščias. Tai kai ieškojau, kampinių sekcijų rasti neįmanoma. Ir visos su spintom  doh.gif O man reikėjo kelių spintelių, stalčių ir lentynų. Projektas tai gražus, tik vis nesiryžtu gaminti  ax.gif kaina baido. Čia Baldų Saloj, jei ką  smile.gif
*

As tavo vietoje, kad man butu ramiau, pabandyciau nueiti pas kitus baldininkus ir paziureciau, kiek jie paskaiciuotu uz toki pati projekta. Zinoma, jeigu yra laiko ir nesitingi. Jei paskaiciuos panasiai, bus paciai ramiau darytis. As su savo sekcija tingejau terliotis ir tasytis po baldininkus. Bet va kai dariausi drabuzine ir vonios baldus, su tom paciom idejom pavaiksciojau pas skirtingus baldu gamintojus. Nu ir kainos skyresi blink.gif Paskui sekcija ir dariausi pas tuos, kurie man padare vonios baldus.
doma_
QUOTE(milabra @ 2006 02 21, 11:08)
Kaip jums atrodo, pagal užsakymą gaminama sekcija (nu ne iš mažųjų) 3500 Lt - normalu?  g.gif
*

Jei nemaža sekcija tai manau normalu.
rosenda
QUOTE(milabra @ 2006 02 21, 11:08)
Kaip jums atrodo, pagal užsakymą gaminama sekcija (nu ne iš mažųjų) 3500 Lt - normalu?  g.gif
*

Nu jei didele g.gif ,bet man atrodo brangoka bigsmile.gif
milabra
O gal galit kokių Kaune gamintojų nurodyti? Nu jau patikrintų ax.gif Man kažkaip norisi kažkiek pigiau...
Smilgel
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Ieva-Pieva
user posted image
Ieva-Pieva
user posted image
Nerytė
user posted image

user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.