Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vyras žvejys
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
samaria
Sveikos, ar yra cia tokiu, kuriu vyrai tiesiog pakvaise del zvejybos? ax.gif kaip sekasi su jais sutarti, derinti pramogas? beje ar darote vyrams kokias nors staigmenas susijusias su tuo? as planuoju tai: tik galvoju gal kas ka panasaus jau darete, turite patirties?http://www.vienamgale.lt/lt/?id=1 cia isvykstamosiosios zukles, man prieinamiausia i druskinikus ax.gif
Griaustinė
Kur jau nebus tongue.gif kai bus laiko, papasakosiu mirksiukas.gif
litavkasam
oi kaip pralinksimo mane tokia tema biggrin.gif
Maniškis kaip tik net atostogų tris dienas pasiėmęs ir iki antradienio prapuolęs doh.gif
paskutiniu ledu džiausgiasi ax.gif kartais pavargstu nuo to maniakizmo, bet kita vertus, kai nori,kad pati išleisčiau, labai palepina blush2.gif
samaria
pasirodo cia ne as viena tokia ax.gif kartais jau taip pasiuntu, bet ka padarysi...svarbu kad zuvi poto pats susitvarko ir man nereik su ja terliotis doh.gif arteja gimtadienis tai galvoju gal su tuo korsaku is vienam gale kablys... uzsakyti kokia zukle su profais, speju jau pranokciau visus jo lukescius ax.gif o gal siaip ka i ta tema
ps. su zukle privalau taikytis, nes dar vienas hobis- motociklai, turejo toki... doh.gif dekui dievui suderejau pardave biggrin.gif visas smegenis iszyziau, tai dabar turiu tyleti, reikia zmogui bent kokio gyvenime malonumo. o su taip motociklais negaliu net pagalvot doh.gif doh.gif doh.gif lakstydavo kaip isproteje doh.gif
litavkasam
Na, žvejyba tikrai geriau nei motociklai, bet ir dabar man nelabai ramu kai ant ledo sėdi blush2.gif aiškina, kad storas, bet juk tiek tokių pamišėlių nuskęsta... Tai visada kaip ant adatų būnu kai jau labai pavasarėja. Kartą buvo įlūžęs jau doh.gif
Dovonot va dar nieko, nesu, bet kada nors norėčiau ką nors labai egzotiško ax.gif kai geresni laikai ateis biggrin.gif
samaria
na taip tas ledas, manes irgi nezavi doh.gif ypac dabar.... bet vis ramiau nei ant motociklo 200km/h doh.gif doh.gif o dovanoti mastau kazka ,bet dar nzn ka:)
Džinė
QUOTE(samaria @ 2007 03 09, 11:36)
*

! 
Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž).

INFINITI
O mano vyras pakvaises ir del zvejybos ir del motociklu smile.gif Ir nei su vienu, nei su kitu jo hobiu negalejau kariauti, galu gale jis ir mane tais motociklais uzkrete smile.gif
Nu bet zvejyba.... doh.gif mane is proto varo. Jis man sako vaziuojam kartu blink.gif na, jei su kompanija didesne, tai gal ir nieko, gaunasi kaip turistinis, jei dviese irgi gali daugiau ka kita veikti, nei zvejoti blush2.gif . Na bet ziema, ant ledo, ar siaip dar su keliais tokiais pat pamiseliais vaziuoti.... schmoll.gif gal ne. Tokiais atvejais, as prisigalvoju sau pramogu, kuriu jis su manim nenori veikti.
bite maja
tema kaip tik man lotuliukas.gif
aš ir ne kartą esu girdėjus važiuojam kartu. vieną kartą surizikavau. pirma išsiaiškinau, ar ten gražu. sako - gražu, gražu. nu gerai nuvažiuojam, o ten paprasčiausi tvenkiniai su apžėlusia žole vos ne iki kaklo blink.gif nuo to karto net nebandau važiuot.
o kaip jūsų bendros atostogos? mes kai važiuojam kur nors atostogaut, visada yra koks meškerykotis įmestas į tašę doh.gif pernai į Norvegiją važiavom... jiems negana buvo 3 dienų žvejybos jūroj nuo ryto iki pat vakaro. tai grįžtant namo, visi kempingai turėjo būt prie vandens ir kad būtų galima žvejot wacko.gif (aišku, upėtakiai buvo labai skanūs essen.gif ) bet čia dar ne viskas. visą savaitę vežiojomės du mašininius šaldytuvus jų sugautos žuvies. o pačios žinot, kiek tie šaldytuvai šaldo. tai kiekvieną vakarą reikdavo eit pas kempingo šeimininkus prašyt, kad priimtų į savo šaldiklius žuvį. geriausia buvo paskutinėj vietoj... sukišo žuvį į šiukšlių maišus, kad šaldiklis nesusmirstų lotuliukas.gif
Pjuvena po krūmu
QUOTE(bite maja @ 2007 03 13, 15:34)
. geriausia buvo paskutinėj vietoj... sukišo žuvį į šiukšlių maišus, kad šaldiklis nesusmirstų  lotuliukas.gif
*

vajėėėzau lotuliukas.gif maniškis vasarą be žvejybos nė per kur... Kartais ir mane išsitempia, aš per tą laiką, kol žvejoja pasideginu, paskaitau laikraštį, pasprendžiu kryžiažodį, pavalgau kąnors skanaus, o tada ateina metas zyzimui "tai kadaaaa namoooo???". O jis vis:"Na, pagaunu dar 3 ir viskas". Tai netikėkite tokiais pasakymais. Tai nesiskaito žuvelė (pvz per maža būna), tai dar kokią priežastį sugalvoja.. Pasaka be galo lotuliukas.gif
INFINITI
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2007 03 13, 19:36)
vajėėėzau  lotuliukas.gif  maniškis vasarą be žvejybos nė per kur... Kartais ir mane išsitempia, aš per tą laiką, kol žvejoja pasideginu, paskaitau laikraštį, pasprendžiu kryžiažodį, pavalgau kąnors skanaus, o tada ateina metas zyzimui "tai kadaaaa namoooo???". O jis vis:"Na, pagaunu dar 3 ir viskas". Tai netikėkite tokiais pasakymais. Tai nesiskaito žuvelė (pvz per maža būna), tai dar kokią priežastį sugalvoja.. Pasaka be galo  lotuliukas.gif
*

O maniskis jau ispeja is pat pradziu, sako, jei zadi zyzti, kada vaziuosim namo, tai isvis nevaziuok, nes nieks taves neklausys blink.gif
Fenomenali
Oooo... kaip smagu, kad čia tokių nemažas būrelis yra bigsmile.gif hihihi.gif Maniškis irgi žvejys, bet kol kas "paspaustas po padu" lotuliukas.gif nes ir šeimoje vyro gi kartais reikia... doh.gif
INFINITI
QUOTE(Skeveldra @ 2007 03 13, 23:06)
Oooo... kaip smagu, kad čia tokių nemažas būrelis yra  bigsmile.gif  hihihi.gif Maniškis irgi žvejys, bet kol kas "paspaustas po padu" lotuliukas.gif nes ir šeimoje vyro gi kartais reikia... doh.gif
*

Skeveldra, isgirstu taviskis ka tu cia parasei, iskart susikrautu meskeres lotuliukas.gif
Pjuvena po krūmu
Bet kaip jis būna patenkintas tos žuvies prigaudęs lotuliukas.gif Bet aš jos vistiek nevalau, tegu jau atlieka savo "šventą" darbą iki galo lotuliukas.gif
litavkasam
maniškiui tai net mintis nekilo kad jis pats žuves nevalytų, man, tiesą sakant, irgi ax.gif jis pats ir kepa ją biggrin.gif aš tik valgau biggrin.gif
Va dabar sezonas iki vasaros užsidarė, tai šventė biggrin.gif
Griaustinė
Jūs čia bent apie laimikius pasakojat, o va aš tos žuvies ir nelabai matau - mažai teparneša, tesugauna, ilgai su valu knibinėjasi, pastoviai susipainioja, kalbloukus nutrauko - nu neturiu kantrybės žiūrėt į tokį vaizdą.
Anksčiau buvo naras - oj kaip pykdavau: sakydavau - būtum žvejys, tai bent žuvies parneštum. Na ir tapo jis žveju. Ir ką? Jau ryt nori dumt žvejot kažko, ko - dar pats nežino.
Man pačiai žvejoti irgi patinka, na bet ne visą dieną ir ne nežuvingose vietose tongue.gif
Man TURI kibti ir DAUG mirksiukas.gif
Pjuvena po krūmu
QUOTE(Ratatankė @ 2007 03 16, 13:40)

Man pačiai žvejoti irgi patinka, na bet ne visą dieną ir ne nežuvingose vietose  tongue.gif
Man TURI kibti ir DAUG mirksiukas.gif
*

Aš tai neturiu kantrybės į tą plūdę visą dieną žiūrėti schmoll.gif
`delfine`
na as gal nevisai pritapsiu bet truputuka.... mano tetis yra uzkietejes zvejys ax.gif kai vyko varzybos, yra laimejes nemazai prizu ir turi jis visokiu ten valu, blizgiu ir kitu mazu daikciuku... bet is tikruju man veikystes prisiminimai geri, nes viena karta jis mane paeme ant dviracio (man kokie 5 metukai buvo) ir lekem iki kazkokio prudo...gavau ir meskere, ir karosu daug prigaudziau lotuliukas.gif tik kad labai mazyte buvau, tai griztant atgal uzmigau ant dviracio galines sedynes unsure.gif tai kai mama isgirdo nenorejo leist daugiau musu kartu doh.gif bet leido mirksiukas.gif o is tikruju jeigu vyras jusu uzkietejes zvejys, nic nieko nebebpadarysi cia jau...kalbu is mamos patirties...teko jai su tuo susitaikyt ir taskas rolleyes.gif
INFINITI
Na as jau irgi su tuo susitaikiau, be to matau, koks jis patenkintas, kad ir labai pavargsta kita karta, kad ir nieko nepagauna ( nors retai tai ir buna), bet paskui kazkoks grizta pailsejes, atsigaves, kaip naujas zmogus. Pati as kartais jam net pavydziu, kad jis turi toooooki hobi,tooki uzsiemima, kuriam negaili nieko.
vasar_a
Sveikos 4u.gif

Jungiuos ir aš į Jūsų klubą mirksiukas.gif Maniškis žvejys maniakas, žiemą vasarą žvejoja, o jei ne žvejoja tai visokiose konferencijose dalyvauja bei žvejybos fot grožisi doh.gif Tenkas retkarčiais truputį "prigesint" tą norą, nes kaip sakėt kažkuri, reikia ir namuose vyro mirksiukas.gif Vasarą važiuojam dažnai kartu, mes gamtoj pabūnam, man visai patinka. Mano tėtis ir brolis žvejai, turbūt todėl esu labai tolerantiška vyro hobiui.

QUOTE(litavkasam @ 2007 03 09, 14:56)
Dovonot va dar nieko, nesu, bet kada nors norėčiau ką nors labai egzotiško ax.gif kai geresni laikai ateis biggrin.gif
*

QUOTE(samaria @ 2007 03 09, 15:07)
na taip tas ledas, manes irgi nezavi doh.gif ypac dabar.... bet vis ramiau nei ant motociklo 200km/h doh.gif  doh.gif  o dovanoti mastau kazka ,bet dar nzn ka:)
*

Padovanokit gelbėjimosi liemenę, ne egzotika, bet praktiška, aš jau dovanojau biggrin.gif

QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2007 03 16, 12:47)
Aš tai neturiu kantrybės į tą plūdę visą dieną žiūrėti  schmoll.gif
*

Pjuvena, tada tau reikia spiningo, bus veiksmo daugiau ir pasportuosi tuo pačiu mirksiukas.gif
INFINITI
Merginos, kazkaip dabar tokia mintis atejo i galva : kadangi mes zveju zmonos (drauges), tai ar nesam mes tos senes prie suduzusios geldos? smile.gif Na , kad mums vis negerai ir negerai?

P.S.: gal cia biski ir ne i tema parasiau. Matyt pervargau tongue.gif
Pjuvena po krūmu
QUOTE(INFINITI @ 2007 03 18, 04:28)
Merginos, kazkaip dabar tokia mintis atejo i galva : kadangi mes zveju zmonos (drauges), tai ar nesam mes tos senes prie suduzusios geldos? smile.gif Na , kad mums vis negerai ir negerai?

P.S.: gal cia biski ir ne i tema parasiau. Matyt pervargau  tongue.gif
*

reikia vis prie kažko prisikabint biggrin.gif

Bet pagalvojus, juk jiems taip pat turbūt ne viskas patinka, kai įsijungiam vis kokį savo serialą, ar dar kąnors jiem nepatinkančio darom.. Vistiek susieškom kompromisų wink.gif
Griaustinė
Na man būtų negerai, kai dirbdamas kas ketvirtą parą likusias tris pražvejotų ir be žuvies grįžtų (yra buvę ir taip). O šiaip svajoju, kad žuvies daug daug daug parneštų - tada lai žvejoja. tongue.gif O kai prabūna dieną ir...nieko, na tada tikrai kaip senė prie geldos būnu pikta ir bjauri, na man laiko gaila pasidaro. Serialų nežiūriu, na tik SM pasėdžiu - jis savo ruožtu žvejų forumuose tupi arba ieško sodybos prie ežero.
Šiaip gi žvejybai reikia laiko turėti - sugebėti mesti rūpesčius ir bėgti prie vandens, namuose netvarkyti, nedaryti, žvejybą su žmona paderinti... tai gal mūsų diedai protingi tinginiai g.gif arba labai atsipūtę bigsmile.gif ???
doriene
Sveikos, žvejų žmonos, as ir viena iš jūsų gretų. Turiu tikra žveją, kuris nuo mažens dėl to pakvaišęs. Su savo žvejyba galva baigia išūžt, vis planuoja kur važiuos žvejoti, ką gaudys, ir puse laisvo laiko praleidžia žvejyboj. Negana, to vis skundžiasi kiek mažai meškerių turi, kaip trūksta to žvejybinio inventoriaus, ir tt. tai kaip kažkuri klausė ka dovanoti vyrui, ogi yra tokie stebuklingi čekiai. Ir man labai ramu pries kokia proga nubėgu i žvejybos reikmenų parduotuve ir greit ir galvos sukti nereikia ir džiaugsmingas rezultatas GARANTUOTAS biggrin.gif . Aišku dar priklauso nuo to kokia suma čekyje. Tada pasirinkimo laisvė plati renkasi ko trūksta ko reikia ir visada patenkintas būna. O jei padovanočiau koki rūba kvepalu ar šiaip koki man patinkantį daikta tai tik pažiūrėtų ir mandagiai padėkotų. Tai va moterytės nesukit sau daug galvų dėl dovanų, nes nemanau, kad taip lengva pačiom išrinkt žvejybine dovaną iš tokios gausybės reikmenų. blink.gif
bite maja
QUOTE(INFINITI @ 2007 03 18, 03:28)

P.S.: gal cia biski ir ne i tema parasiau. Matyt pervargau  tongue.gif
*

aš tai labai jau nesiskundžiu, bet kartais paprasčiausiai užknisa, ypač vasarą. norėtum kur nors nuvažiuot, o čia tau bac - aš išvažiuoju žvejot blink.gif manau, kad turi būt viskam ribos. kas per daug, tas nesveika biggrin.gif
INFINITI
QUOTE(doriene @ 2007 03 19, 15:02)
Sveikos, žvejų žmonos, as ir viena iš jūsų gretų. Turiu tikra žveją, kuris nuo mažens dėl to pakvaišęs. Su savo žvejyba galva baigia išūžt, vis planuoja kur važiuos žvejoti, ką gaudys, ir puse laisvo laiko praleidžia žvejyboj. Negana, to vis skundžiasi kiek mažai meškerių turi, kaip trūksta to žvejybinio inventoriaus, ir tt. tai kaip kažkuri klausė ka dovanoti vyrui, ogi yra tokie stebuklingi čekiai. Ir man labai ramu pries kokia proga nubėgu i žvejybos reikmenų parduotuve ir greit ir galvos sukti nereikia ir džiaugsmingas rezultatas GARANTUOTAS biggrin.gif . Aišku dar priklauso nuo to kokia suma čekyje. Tada pasirinkimo laisvė plati renkasi ko trūksta ko reikia ir visada patenkintas būna. O jei padovanočiau koki rūba kvepalu ar šiaip koki man patinkantį daikta tai tik pažiūrėtų ir mandagiai padėkotų. Tai va moterytės nesukit sau daug galvų dėl dovanų, nes nemanau, kad taip lengva pačiom išrinkt žvejybine dovaną iš tokios gausybės reikmenų. blink.gif
*

Kaledu proga mano vyras gavo dovanu ceki 200 Lt( ne nuo manes) i zvejybos reikmenu parduotuve.... Grizta,visas laimingas, patenkintas, o as jo klausiu, na tai ka nusipirkai?
Jis: zvejybinius zieminius batus.
As: ka dar?
Jis: siltas kelnes, apsimauti po virsutinem kelnem.
As: ka dar?
Jis: silta bliuzona, meskere....
Na as jau ir nebepamenu ka jis dar ten nusipirko. Bet galu gale as jo klausiu, tai kiek dar isleidai? O jis man sako: nesakysiu ax.gif
Man ir juokas pradejo imti, sakau: tai kiek? O jis: nu dar 1000 , O as: blink.gif
Na is tikruju tai smagu, kad tik jis patenkintas, visos kitos dovanos tikrai nublanko,palyginus su tom kurias jis pats sau pasidovanojo smile.gif
bite maja
QUOTE(INFINITI @ 2007 03 20, 03:17)
Man ir juokas pradejo imti, sakau: tai kiek? O jis: nu dar 1000 , O as:  blink.gif

*

nesakė, kad čia buvo pigiai ir su nuolaida? biggrin.gif maniškis nusipirko kostiumą kažkokį tai super duper už 600 Lt. aš, aišku, kažką bandžiau sakyt apie kainą. bet jis sakė, kad labai pigiai. kainavo virš 700 lt. tai kas man jau beliko sakyt, jei jau taip "pigiai" gavo? lotuliukas.gif
INFINITI
QUOTE(bite maja @ 2007 03 20, 09:15)
nesakė, kad čia buvo pigiai ir su nuolaida?  biggrin.gif  maniškis nusipirko kostiumą kažkokį tai super duper už 600 Lt. aš, aišku, kažką bandžiau sakyt apie kainą. bet jis sakė, kad labai pigiai. kainavo virš 700 lt. tai kas man jau beliko sakyt, jei jau taip "pigiai" gavo?  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu nesake, kad pigiai, jautesi gal siek tiek kaltas,bet zinai, jei as tureciau toki uzsiemima, kuris kainuotu tiek pinigu, bet suteiktu man daug dziaugsmo, nemanau, kad jis man priestarautu. Jei negaletume sau to leisti, gal butu kita kalba. Smagu, pamatyti ji toki , na toki, kaip vaikuti maza, kuris dziaugiasi del kokio niekucio. zinai, suaugusi daug sunkiau padaryti laiminga.
samaria
o ar kas domejosi ...vienam gale kablys.... psl siuloma paslauga bigsmile.gif organizuoja ten ivairias zukles tiems vyrams manijakams doh.gif
INFINITI
QUOTE(samaria @ 2007 03 20, 16:34)
o ar kas domejosi ...vienam gale kablys.... psl siuloma paslauga bigsmile.gif  organizuoja ten ivairias zukles tiems vyrams manijakams doh.gif
*

Nezinau ar tiesa, bet filmuojant laida, jei nekimba, tai jie viena ir ta pacia zuvele "pagauna" bigsmile.gif O siaip manau, kad tiems manijakams tikrai patiktu. Jei pavyks ka suorganizuoti, parasyk ir mums, kaip sekes, ar buvo verta. sekmes 4u.gif
Agniska
Na,as ne i tema,bet isiskverbsiu ax.gif
O Jus pacios nemeginot su vyrais pazvejot?MB niekada nemego zvejot,beje,kaip ir pacios zuvies,tai skaitant Jusu pasakojimus,apeme baltas pavydas.Taip noreciau,kad MB irgi megtu bent jau zvejot,tegul ir nevalgo zuvies...
As pati be galo megstu zvejot wub.gif dzin tas darinejimas,nusivezi i soda issidarineji lauke,ir namo jau isdarinet parsivezi,echhh...kaip kokio starkio noreciau mirksiukas.gif
litavkasam
Nežvejoja dabar niekas kažkaip, a ne? Aš tai va džiaugiuosi, kad meilė namie daugiau sėdi wub.gif
iena
sveikutės 4u.gif
aš vyro dar neturiu, bet su draugu jau 7 metai kartu, taigi MB mėgėjas pažvejoti doh.gif
buvo tokia situacija, kad susitarėm, suplanavom važiuoti į parduotuvę... grįžau namo, o maniškis laksto po namus su guminias, blink.gif tai jau kaip supykau ir ką dėl visko kaltas mano brolis blink.gif užsimanė pažvejot o kaip jis galėtų atsisakyti doh.gif nu ką teko palaukti kol sugrįš žvejai, nors tiek gerai, kad nieko nepagavo bigsmile.gif tai nors pasijuokiau tongue.gif

o vasarą tai man patinka, pati pirma į valtį įsirangau 4u.gif lydekų gaudyti, smagu man su valtele...romantika... iki kol į valtį neįmeta kokios šlapios lydekos, kurią dar turiu palaikyti, kad neišoktų unsure.gif bet šiaip labai smagu ax.gif
ASARe
oi as irgi toki vyra ligoni salai turiu lotuliukas.gif
bet kazkaip as jau su tuo susitaikiau ir del to nesipykstam mirksiukas.gif vasara beveik visus savaitgalius praleidziam savo sodyboje Moletuose, tai jis zvejoja, o as surandu ka veikt rolleyes.gif
gerai, kad ta zvejyba- tikra zvejyba, be buteliuko ir be pulko draugu, labiausiai jis megsta zvejoti vienas arba su kokiu vienu draugu cool.gif
iena
na man ir patinka kad maniškui nepriimtinos tos "rusiškos žvejybos ypatumai" jam reikia ramybės prie meškerės ax.gif
tik va bėda yra doh.gif vis nepakanka tu meškerių,
čia panašiai būna kai aš perku kokį papuošalą sau ir jis sako "nu kam juk jau turi" rolleyes.gif lygiai toks pats atsakymas būna ir kai jis susiruošia pirkti meškerę tongue.gif
ir dar, man visai pakanka karolių už 10Lt, o jo "nuliovos" meškerės visos virš 100Lt, kur teisybė g.gif
litavkasam
QUOTE(iena @ 2007 04 11, 17:43)
na man ir patinka kad maniškui nepriimtinos tos "rusiškos žvejybos ypatumai" jam reikia ramybės prie meškerės  ax.gif
tik va bėda yra  doh.gif vis nepakanka tu meškerių,
čia panašiai būna kai aš perku kokį papuošalą sau ir jis sako "nu kam juk jau turi"  rolleyes.gif lygiai toks pats atsakymas būna ir kai jis susiruošia pirkti meškerę  tongue.gif
ir dar, man visai pakanka karolių už 10Lt, o jo "nuliovos" meškerės visos virš 100Lt, kur teisybė  g.gif
*

Nu čia tai jo, tikra neteisybė, maniškis irgi vis naujos ir naujos, košmaras kažkoks, man tai čia kaip mašina atrodo -turėk sau vieną, kam tau pagal nuotaiką jas keist rolleyes.gif Gi ne dėl grožio. O baisiausiai tai atrodo, kad kaskart įdegęs baisiausiai grįžta ir visos mergos lenda - "tai kokiam čia soliariume taip įdegei?" lotuliukas.gif Jis atsako, kad "ką čia soliariumas - Ispanija, Ispanija" lotuliukas.gif
bite maja
šiaip aš niekada neįsivaizdavau, kad tiek bepročių susirenka ant ledo blink.gif

user posted image
iena
QUOTE(bite maja @ 2007 04 11, 19:28)
šiaip aš niekada neįsivaizdavau, kad tiek bepročių susirenka ant ledo  blink.gif

user posted image
*

doh.gif oi ir dar kiek ju buna, grazu ziureti, tongue.gif
g.gif nors kai pagalvoji kiek jie isleidzia pinigeliu kad juos iki tos tinkamos vietos nugabentu, blink.gif juk marios tai ne mazos rolleyes.gif nu zodziu beprotyste doh.gif moterys turbut niekad nesupras kaip galima salti uzpakali ant ledo ir tuo megautis unsure.gif
litavkasam
Kai tiek susirenka, tai bent saugu biggrin.gif MB tai vis nusivelka į kokį "mažą ežeriuką pelkėse kurio niekas nežino" Tai man ir neramu būna, kad neįlūžtų unsure.gif
gaika
oba, tema uzejau, net nemaniau, kad cia zveju zmonu klubas renkasi biggrin.gif
mano vyro - zvejo tai specifinis porusis, jis tik museliauja, todel ziema, jei jis nerisa musiu, galiu megautis demesiu, ir skųstis negaliu bigsmile.gif

o vat saskaitu kiek jo iranga kainuoja tai as jau seniai neskaiciuoju, ir nervu nesigadinu, nes jo meskeryte "nuliova" keturzenkliais matuojama, o dar atsizvelgiant i tai, kad Lietuvoje mazai tinkamu upiu ir kiekvienais metais jis butinai turi keliauti uz poliarinio rato... ai, nu bet kai zmogaus akys dega, kaip gi pyksi ax.gif

zuvu maniskis beveik neparveza doh.gif - jei truksta iki imamo nors 1mm jis paleidzia, o daznai ir siaip paleidzia, nors man kirsliai turbut skaniausia zuvis....et, seiliuza net nurijau biggrin.gif
litavkasam
QUOTE(gaika @ 2007 05 03, 14:32)
*

Tik kažkaip labai tos žvejų žmonos pasyvios pastaruoju metu g.gif
bite maja
QUOTE(gaika @ 2007 05 03, 13:32)
mano vyro - zvejo tai specifinis porusis, jis tik museliauja, todel ziema, jei jis nerisa musiu, galiu megautis demesiu, ir skųstis negaliu bigsmile.gif 

*

man diedas kartais sako - džiaukis, kad aš nemuseliauju lotuliukas.gif minėjo jis kainas šito žvejybos porūšio blink.gif
tiesa, maniškis valtį nusipirko su varikliu doh.gif laimingas kaip vaikas saldainį gavęs.
arabeska
biggrin.gif Sveikutės žvejų žmonelės...taip taip mūsų namai pilni lydekų biggrin.gif vakar penkios, šiandien trys , bet dar negrįžo, gal vėl bus penkios...laimingas MB nerealiai thumbup.gif
litavkasam
QUOTE(arabeska @ 2007 05 17, 22:00)
biggrin.gif Sveikutės žvejų žmonelės...taip taip mūsų namai pilni lydekų  biggrin.gif vakar penkios, šiandien trys , bet dar negrįžo, gal vėl bus penkios...laimingas MB nerealiai  thumbup.gif
*

Tokiom progom gerai, kad laimingos lieka abi pusės biggrin.gif
arabeska
thumbup.gif Atspėjau, penkias vakar atnešė.... mirksiukas.gif
Pjuvena po krūmu
o kur čia tiek tu lydekų galima sužvejoti jei ne paslaptis?
bite maja
maniškis gi neseniai pirko kažkokius super duper guminukus. su jais jam neva tai menkės labai gerai kimba doh.gif , bet čia paslaptis baisiausia hihihi.gif tai pardavėjui pasakė, kad lydekas gaudys ant jų lotuliukas.gif
taip kad, Pjuvena po krūmu, nesitikėk, kad tau kas išduos tokias vietas lotuliukas.gif
Pjuvena po krūmu
Aš gi nežvejosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ingero
Sveikutės žvejų žmonos 4u.gif
Mano vyras taip pat pakvaišęs dėl žvejybos. O labiausiai mane erzina, kad aš turiu išklausyti visokias nesamones apie voblerius, rites ir t.t.
Negana vyro, dar ir sūnų įtraukė į tas žvejybas. Pirmą kartą išsivežė žvejoti per naktį kai sūnui buvo 3 metukai, dabar jau sūnui 14, tai būna pikčiausiai, kad dar ir mokykla nukenčia per jų tas žvejybas. Sako, į mokyklą tai ir rytoj galės nueiti, o žuvys išplauks ir viskas doh.gif
Ir šiandien vaiką pavogė iš paskutinės pamokos ir išvažiavo kažkur žvejoti doh.gif
Apie žvejybinę atributiką, tai net sunku kalbėti, bet jiems tai čia nesiskaito, tipo 1000lt. kainuojanti kažkokia nesamonė, tai vos ne už dyką doh.gif
Birželio 11 dieną išskrenda žvejoti į Norvegiją dviem savaitėm, o aš viena namie sėdėsiu verysad.gif
Nu va pasiguodžiau ir jums mirksiukas.gif
Pjuvena po krūmu
QUOTE(aakutee @ 2007 05 18, 22:15)
Birželio 11 dieną išskrenda žvejoti į Norvegiją dviem savaitėm, o aš viena namie sėdėsiu verysad.gif
Nu va pasiguodžiau ir jums mirksiukas.gif
*

ale tai kaip tą žuvį namo pargabens šviežioj būsenoj? smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.